45 πράγματα που θέλω να ήξερα πριν ξεκινήσω ένα ιστολόγιο: Πώς να ξεκινήσω ένα ιστολόγιο δωρεάν το 2020 και να λάβετε 400.000 επισκέψεις / μήνα, όπως κάναμε

45 πράγματα που θέλω να ήξερα πριν ξεκινήσω ένα ιστολόγιο: Πώς να ξεκινήσω ένα ιστολόγιο δωρεάν το 2020 και να λάβετε 400.000 επισκέψεις / μήνα, όπως κάναμε

45 πράγματα που θέλω να ήξερα πριν ξεκινήσω ένα ιστολόγιο: Πώς να ξεκινήσω ένα ιστολόγιο δωρεάν το 2020 και να λάβετε 400.000 επισκέψεις / μήνα, όπως κάναμε
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Η έναρξη ενός ιστολογίου για πρώτη φορά είναι μια καταπληκτική, αλλά εκφοβιστική εμπειρία.


Νομίζοντας ότι οι άνθρωποι πρόκειται πραγματικά να διαβάσουν – και ακόμη και να μοιραστούν – κάτι που έγραψες. Δεν μοιάζει με άλλο συναίσθημα που μπορώ να περιγράψω.

Αλλά δεν είναι όλα τα ουράνια τόξα και οι πεταλούδες. Η έναρξη ενός ιστολογίου είναι σκληρή δουλειά και υπάρχουν πολλές παγίδες στην πορεία. Ειδικά αν είναι η πρώτη σας φορά.

Στην πραγματικότητα, τόσες πολλές παγίδες που έχουμε βρει μια πλήρη λίστα 45 πράγματα που ευχόμαστε να γνωρίζουμε πριν ξεκινήσουμε τα πρώτα μας blogs. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να κάνετε μόνοι σας αυτά τα λάθη!

Αλλά ποιοι είναι "εμείς" ακριβώς σωστό? Λοιπόν, αυτή η ανάρτηση είναι μια ομαδική προσπάθεια. Διαθέτει τρεις μπλόγκερς που μοιράζονται και μοιράζονται τις καλύτερες συμβουλές τους για το πώς να ξεκινήσουν ένα blog, και όχι μόνο αυτό, αλλά και πώς να ξεκινήσετε ένα επιτυχημένο blog και να κερδίσετε χρήματα από αυτό. ��

Πάρτε λοιπόν έναν καφέ και χαλαρώστε, πρόκειται να αναθεωρήσουμε όλα όσα έχουμε μάθει τα τελευταία 8+ χρόνια. Απολαμβάνω!

πριν ξεκινήσετε ένα blog

Αλλά πριν ξεκινήσουμε. αν σας ενδιαφέρει ένας πλήρης, χωρίς περιορισμούς οδηγός για το πώς να δημιουργήσετε ένα blog, τότε έχουμε αυτό για εσάς. Είναι μια ολοκληρωμένη αναδρομή από το τίποτα σε ένα ζωντανό ιστολόγιο που είναι βελτιστοποιημένο, ασφαλές και έτοιμο να καλωσορίσει τους αναγνώστες σας. Ο οδηγός γράφτηκε με βάση την εμπειρία μας στην ανάπτυξη αυτού του ιστολογίου (το οποίο έχει πλέον περισσότερους από 400.000 μηνιαίους αναγνώστες). Και είναι 100% δωρεάν. Κάντε κλικ ΕΔΩ.

Contents

Πώς να ξεκινήσετε ένα blog σε 8 βήματα

Εντάξει, οπότε όταν πρόκειται για την τεχνική πλευρά των πραγμάτων, η έναρξη ενός ιστολογίου είναι πραγματικά πολύ απλή. Το μόνο που κάνετε είναι:

 1. Βρείτε ένα ωραίο όνομα τομέα blog και εγγραφείτε.
 2. Επιλέξτε μια πλατφόρμα blogging για αρχάριους – πιθανότατα το WordPress.
 3. Εγγραφείτε για λογαριασμό φιλοξενίας ιστολογίου – το Bluehost είναι αυτό που προτείνουμε ως το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε ένα blog.
 4. Εγκαταστήστε το WordPress.
 5. Επιλέξτε ένα θέμα WordPress στο blogging.
 6. Εγκαταστήστε ένα σύνολο απαραίτητων πρόσθετων WordPress για ιστολόγια.
 7. Προσαρμόστε τον ιστότοπό σας και βελτιώστε τις ρυθμίσεις του ιστολογίου.
 8. Γράψτε και δημοσιεύστε την πρώτη σας ανάρτηση ιστολογίου.

Ενώ μπορεί να είναι νωρίς για να αγοράσετε τη φιλοξενία σας, όταν είστε έτοιμοι να το κάνετε, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον παραπάνω σύνδεσμο για το Bluehost. Ωστόσο, είναι ένας σύνδεσμος συνεργατών (που σημαίνει ότι θα λάβουμε μια μικρή προμήθεια), θα ξεκλειδώσει επίσης έκπτωση 2,95 $ έναντι 3,95 $ για εσάς. Δεν θα λάβετε αυτήν την έκπτωση εάν επισκεφθείτε τον ιστότοπο Bluehost με οποιονδήποτε άλλο τρόπο παρά μέσω του παραπάνω συνδέσμου.

Ωστόσο, η πραγματοποίηση όλων αυτών των βημάτων – παρόλο που μοιάζει πολύ – είναι πολύ ασήμαντη, καθώς σας οδηγεί στο χέρι. πρώτα από την εταιρεία φιλοξενίας σας και, στη συνέχεια, από τον ίδιο τον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Έτσι, αντί να μιλάμε για τα πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα καταλάβουν μόνοι τους, αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στα πιο απαιτητικά πράγματα κατά την έναρξη ενός ιστολογίου. Θα καλύψουμε τα πάντα, από το γράψιμο έως το SEO, το σχεδιασμό εικόνων, το μάρκετινγκ, τα εργαλεία, την ασφάλεια και πολλά άλλα.

45 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε ένα blog…

Κατ ‘αρχάς, δεδομένου ότι ήταν πιθανώς το πιο σημαντικό κομμάτι πολλών καριέρας στο blogging, ας μιλήσουμε SEO!

Πιο συγκεκριμένα, ας μιλήσουμε για το πόσο εύκολο είναι πραγματικά το SEO και τα κοινά λάθη που κάνουν οι άνθρωποι κατά την έναρξη ενός ιστολογίου. Αρχικά, ας το ακούσουμε από τον Μπιλ:

Bill Widmer για το πώς να δημιουργήσετε ένα blog
Μπιλ Widmer
Ένας σύμβουλος μάρκετινγκ περιεχομένου και SEO. Έχει 2.500.000 λέξεις εμπειρίας δημοσίευσης περιεχομένου.

1. Χρησιμοποιήστε το SEO για να προσελκύσετε δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα

Το SEO, ή η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, είναι η τέχνη της βελτιστοποίησης του περιεχομένου σας, προκειμένου να κατατάξετε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά σε αποτελέσματα αναζήτησης όπως το Google.

Το SEO είναι ένας όρος ομπρέλας που περιλαμβάνει έρευνα λέξεων-κλειδιών, δημιουργία συνδέσμων (η διαδικασία απόκτησης συνδέσμων προς τον ιστότοπό σας από άλλους ιστότοπους για τη βελτίωση της κατάταξης αναζήτησης. εδώ είναι ένας καλός οδηγός για αυτό), και πολλές άλλες ενέργειες που απαιτούνται για την καλύτερη απόδοση.

Αλλά περισσότερα σε αυτό αργότερα σε αυτόν τον οδηγό. Προς το παρόν, ενώ μπορεί να ακούγεται εκφοβιστικό, είναι στην πραγματικότητα μια απλή διαδικασία που πρέπει να ληφθεί υπόψη κατά την έναρξη ενός ιστολογίου. Δουλεύει κάπως έτσι:

I. Βρείτε λέξεις-κλειδιά με αρκετά χαμηλή δυσκολία κατάταξης γύρω από τη θέση σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως Αχρεφς, Μόζ, ή SEMrush για να δείτε τον όγκο και τη δυσκολία αναζήτησης λέξεων-κλειδιών. Δείτε πώς φαίνεται η χρήση του Ahrefs για έρευνα λέξεων-κλειδιών:

Χρήση του Ahrefs για έρευνα λέξεων-κλειδιών κατά την έναρξη ενός ιστολογίου

ΙΙ. Δημιουργήστε το καλύτερο περιεχόμενο στον ιστό για το θέμα και τη λέξη-κλειδί που έχετε επιλέξει.

Υπάρχουν δύο βήματα εδώ:

Αρχικά, επιλέξτε τις λέξεις-κλειδιά που θέλετε να στοχεύσετε κατά την έναρξη ενός ιστολογίου. Αλλά μην μαντέψεις. Αυτό πηγαίνει βαθύτερα.

Θα πρέπει να επιλέξετε μόνο λέξεις-κλειδιά που είναι δημοφιλείς τόσο σε άτομα όσο και σε εκείνες για τις οποίες μπορείτε επίσης να κατατάξετε. Υπάρχει ένας διαφορετικός βαθμός δυσκολίας με τις λέξεις-κλειδιά και ορισμένες δυστυχώς θα ξεπεράσουν αυτό που μπορείτε να στοχεύσετε στα πρώτα σας χρόνια στο blogging.

Εδώ είναι οδηγός για έρευνα λέξεων-κλειδιών έγινε σωστά για ιστότοπους WordPress.

Εντάξει, αυτό είναι το πρώτο βήμα. Το δεύτερο βήμα είναι να δημιουργήσετε περιεχόμενο για (ή μάλλον για) αυτές τις λέξεις-κλειδιά.

Κοιτάξτε στο Google για να δείτε ποια είναι η κατάταξη στα κορυφαία 10 αποτελέσματα και, στη συνέχεια, κάντε ό, τι μπορείτε για να κάνετε μια καλύτερη ανάρτηση. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει καλύτερες εικόνες, πιο εμπεριστατωμένες εξηγήσεις, σύνδεση με περισσότερους πόρους ή όλα τα παραπάνω μαζί.

III. Αφιερώστε όσο χρόνο προωθείτε αυτό το περιεχόμενο όπως το δημιουργήσατε. Μπορεί περισσότερο.

Αυτό δεν σημαίνει απλώς να το μοιράζεστε στα κοινωνικά μέσα. Πρέπει να το κάνετε προσέγγιση email στους επηρεαστές, γράψτε αναρτήσεις ιστολογίων επισκεπτών (μερικές στρατηγικές), και ακόμη και να εξετάσετε την πληρωμένη προώθηση, όπως διαφημίσεις στο Facebook ή Προώθηση Quuu.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα της απόδοσης επένδυσης της Quuu για 10 $ που δαπανήθηκαν:

Quuu-Προώθηση

Και αυτό είναι για μια πολύ μικρή θέση – RVing και campervans. Είναι πολύ πιο αποτελεσματικό με μεγαλύτερες θέσεις, όπως κάθε είδους επιχείρηση, μάρκετινγκ ή ταξίδια.

Ω, και σε περίπτωση που το συναντήσετε, συνιστώ ανεπιφύλακτα το λευκό καπέλο SEO (έγκυρες τακτικές σύμφωνα με τους όρους υπηρεσίας της Google) έναντι του μαύρου καπέλου SEO (τακτικές που λειτουργούν, αλλά είναι αντίθετες με τις πολιτικές της Google και μπορεί να επιβάλουν κυρώσεις στον ιστότοπό σας).

Τώρα, προφανώς, υπάρχουν πολλά περισσότερα στο SEO από ό, τι μπορώ να εξηγήσω με 250 λέξεις. Αυτό όμως σας δίνει τα βασικά, τα οποία δεν είναι πραγματικά δύσκολα.

Για να ακουμπήσετε περισσότερο, ακολουθεί ένας πρακτικός οδηγός SEO από τον Alex. Είναι σε βάθος και σας καθοδηγεί σε όλα τα σημαντικά στάδια της ανάπτυξης μιας στρατηγικής SEO και της εκτέλεσης αυτής που είναι πολύ σημαντικό κατά την έναρξη ενός ιστολογίου.

2. Δημιουργήστε συνδέσμους για να αυξήσετε την κατάταξή σας

Βάζω την κατασκευή συνδέσμων αμέσως μετά το SEO, επειδή είναι πραγματικά απλώς επέκταση του SEO. Οι σύνδεσμοι προς τον ιστότοπό σας είναι ένας από τους ισχυρότερους δείκτες της Google για την κατάταξη ενός ιστότοπου υψηλότερου.

Είναι πολλή δουλειά, αλλά δεν είναι απαραίτητα δύσκολο ή περίπλοκο. Είναι απλώς θέμα δικτύωσης, δημιουργίας ισχυρών σχέσεων και στόχευσης του περιεχομένου σας σε άτομα που μπορούν να παρέχουν συνδέσμους.

Ακολουθεί μια γρήγορη και βρώμικη επισκόπηση για τη σύνδεση του κτιρίου:

Πρώτον, χρειάζεστε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Κανείς δεν πρόκειται να συνδεθεί με σκουπίδια και δεν έχει σημασία αν ξεκινάτε απλά ένα ιστολόγιο ή είστε εδώ και λίγο καιρό.

Ο Brian Dean συνιστά πραγματικά τη δημιουργία περιεχομένου ειδικά για τα άτομα από τα οποία θέλετε συνδέσμους, αντί να επικεντρωθείτε πρώτα στις λέξεις-κλειδιά. Δούλεψε για μένα.

Μόλις έχετε ποιοτικό περιεχόμενο, επικοινωνήστε με οποιονδήποτε συνδέεστε στο άρθρο σας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να μοιραστούν και να συνδεθούν σε αυτό, καθώς έχουν μερίδιο σε αυτό.

(Συμβουλή: Όσο καλύτερα κάνετε τα άτομα να φαίνονται, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να συνδεθούν μαζί σας.)

Για παράδειγμα, εδώ είναι ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έστειλα και στα 30+ άτομα που συνέβαλαν στην τελευταία ανάρτηση στο ιστολόγιό μου:

Προσέγγιση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την προώθηση του νέου σας ιστολογίου

Εάν θέλετε να αυτοματοποιήσετε αυτήν τη διαδικασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο προσέγγισης email όπως MailShake.

Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο μόνος τρόπος για να λάβετε backlinks.

Υπάρχουν πολλές άλλες τεχνικές δημιουργίας backlink που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, όπως δημιουργία συνδέσμων σελίδων πόρων, κατασκευή σπασμένων συνδέσμων και λήψη συνδέσμων από άτομα που γράφουν πληροφορίες, για να αναφέρουμε μερικές.

Για μια πιο αναλυτική επισκόπηση της δημιουργίας συνδέσμων κατά την έναρξη ενός ιστολογίου, ρίξτε μια ματιά Οι στρατηγικές του Ryan Stewart για bloggers.

3. Πηγαίνετε για ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα (υποτιμημένη από τους περισσότερους ανθρώπους που μαθαίνουν πώς να ξεκινήσουν ένα blog δωρεάν)

Αυτό είναι ένα μάθημα που έχω μάθει στη μελέτη μου για το SEO και πώς να δημιουργήσω ένα blog γενικά. Η ποιότητα ξεπερνά πάντα την ποσότητα όταν πρόκειται για αναρτήσεις ιστολογίου.

Δεν είναι απαραίτητο να στείλετε καθημερινά ή ακόμα και εβδομαδιαίες αναρτήσεις. Εάν κάνετε τα πράγματα σωστά, μια φορά το μήνα είναι άφθονο. Αυτό σας δίνει ολόκληρο τον μήνα για να περάσετε στην προώθηση.

Το Google έδινε κάποια αξία σε ιστότοπους με νέο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, οι ιστότοποι άρχισαν να το κάνουν κατάχρηση και να σπρώχνουν δώδεκα άθλια άρθρα την ημέρα. Δούλεψε για λίγο, αλλά στη συνέχεια η Google έβαλε το σφυρί απαγόρευσης. Τώρα αυτοί οι ιστότοποι έχουν εξαφανιστεί.

Εκτός αυτού, θα προτιμούσατε να έχετε δέκα εντάξει δημοσιεύσεις στο ιστολόγιό σας ή δύο πραγματικά υπέροχες; Θα προτιμούσα να έχω τα δύο υπέροχα. Ειδικά επειδή, καθώς αυτά τα άρθρα υψηλής ποιότητας συγκεντρώνουν backlink, έχουν περισσότερη εξουσία και αυξάνουν την αξία των εσωτερικών συνδέσμων (για τους οποίους θα μιλήσω στη συνέχεια).

Αν θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργείτε πραγματικά εκπληκτικό περιεχόμενο, ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό.

4. Χρησιμοποιήστε την εσωτερική σύνδεση για να βοηθήσετε την Google (και τα άτομα) να περιηγηθεί στον ιστότοπό σας

Οι εσωτερικοί σύνδεσμοι είναι ιδιαίτερα σημαντικοί όταν ξεκινάτε ένα ιστολόγιο. Απλώς συνδέονται από μια σελίδα στον ιστότοπό σας σε μια άλλη σελίδα στον ιστότοπό σας. (Όπου η εξωτερική σύνδεση είναι ένας σύνδεσμος από μια σελίδα στον ιστότοπό σας προς μια σελίδα στον ιστότοπο ενός άλλου ατόμου.)

Η εσωτερική σύνδεση είναι σημαντική για το SEO, αλλά είναι επίσης σημαντικό να βοηθήσετε τους αναγνώστες σας να μετακινηθούν στο ιστολόγιό σας. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε νέους αναγνώστες παλιό περιεχόμενο.

Επιπλέον, όταν έχετε μια ανάρτηση ιστολογίου που κατατάσσεται σε υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης και έχει πολλούς πίσω συνδέσμους, τυχόν εσωτερικοί σύνδεσμοι από αυτήν τη σελίδα προς τις άλλες σελίδες σας βοηθούν στην αύξηση της κατάταξης αυτών των σελίδων..

Ακολουθεί ένα οπτικό για να εξηγήσετε ότι:

Όταν ξεκινάτε ένα blog, μην ξεχνάτε τη σημασία της εσωτερικής σύνδεσης

Ελπίζω να σας βοηθήσει να το καταλάβετε. Για περισσότερες πληροφορίες, ο Andy Crestodina από το Orbit Media Studios έγραψε ένα εξαιρετικός οδηγός για εσωτερική σύνδεση. Δώστε μια ανάγνωση αν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

5. Επισκέπτης blog για περισσότερη επισκεψιμότητα, καλύτερο SEO και αναγνωρισιμότητα επωνυμίας

Το blogging επισκεπτών είναι μια στρατηγική για την επιστροφή συνδέσμων και επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας. Βασικά δανείζεστε (κλέβετε;) την επισκεψιμότητα ενός άλλου έγκυρου ιστολογίου.

Πιθανότατα το έχετε ξαναδεί ή ακούσει. Δουλεύει κάπως έτσι:

Αρχικά, πρέπει να βρείτε ένα ιστολόγιο για το οποίο θέλετε να γράψετε. (Εάν έχετε κάνει blogging για λίγο, ίσως έχετε ήδη κατά νου.) Ψάξτε για τους ανθρώπους που είναι ηγέτες της βιομηχανίας στη θέση σας ή μια πολύ σχετική θέση.

Για παράδειγμα, είμαι έμπορος περιεχομένου. Έτσι διάβασα ιστολόγια σχετικά με το μάρκετινγκ περιεχομένου, όπως Ινστιτούτο μάρκετινγκ περιεχομένου, ο οποίος έχει περισσότερους από 100.000 συνδρομητές email και αρχή τομέα (DA) 85.

(Σημείωση: Η αρχή τομέα είναι μια κατάταξη σε κλίμακα 1-100 που δείχνει πόσο έγκυρος είναι ένας ιστότοπος. Βασίζεται στο προφίλ συνδέσμου, την ηλικία και τον τόνο άλλων παραγόντων. Το υψηλότερο είναι καλύτερο επειδή σας δίνει μεγαλύτερη ώθηση SEO .)

Ήθελα να γράψω μια ανάρτηση στο blog τους για να αυξήσω την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας μου. Είναι σχεδόν ένα σήμα τιμής, σχεδόν – και θα με βοηθούσε να προσελκύσω πελάτες φτάνοντας εκεί, αφού είναι τόσο γνωστό στη βιομηχανία μου.

Για να το κάνω αυτό, έφτασα στο δίκτυό μου για να δω αν κάποιος είχε επαφή εκεί με έναν συντάκτη. Αποδεικνύεται, το έκαναν! Αυτό με πήρε. Εδώ είναι η ανάρτησή μου:

Μορφοποίηση ανάρτησης ιστολογίου

Μιλώντας για ελκυστικές αναρτήσεις ιστολογίου, στην πραγματικότητα θα μιλήσουμε για τη μορφοποίηση αργότερα σε αυτόν τον οδηγό. Αλλά για τώρα…

Τι γίνεται αν δεν έχετε δίκτυο κατά την έναρξη ενός ιστολογίου; Τι γίνεται αν ξεκινάτε από το μηδέν?

Ο καλός φίλος μου Aaron Orendorff μιλά για αυτό το ακριβές πρόβλημα κατά τη διάρκεια η συνέντευξή του στο podcast Rebel Growth. Αξίζει να ακούσετε!

6. Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να οδηγήσετε χιλιάδες επισκεψιμότητας

Τα κοινωνικά μέσα και το blogging είναι δύο μπιζέλια σε μια ομάδα. Δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο.

Όμως, δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό όταν προσπαθείτε να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο και να αφιερώσετε τέσσερις ώρες για να γράψετε μια ανάρτηση ιστολογίου, μόνο για να δείτε μηδενική δέσμευση. Κανένα σχόλιο, καμία κοινή χρήση, και το αγαπημένο σας είναι από τη γιαγιά.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι περισσότεροι κάνουν λάθος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το χρησιμοποιούν ως πλατφόρμα δημοσίευσης όπου απλώς βγάζουν τις αναρτήσεις τους στο blog. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι τροφοδοσία RSS!

Λοιπόν, πώς χρησιμοποιείτε τα κοινωνικά μέσα με τον σωστό τρόπο?

Με δικτύωση και κοινωνικότητα. (Θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι σχεδόν όλα στο blogging περιστρέφονται γύρω από τη δικτύωση.)

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα τέλειο παράδειγμα: Έχω μια σελίδα Facebook για το ταξιδιωτικό μου blog στο RV. Σχεδόν όλα όσα δημοσιεύω λαμβάνουν λιγότερες από 5 επισημάνσεις “μου αρέσει”, κανένα σχόλιο και καμία κοινή χρήση. Αλλά τότε εφάρμοσα αυτήν την απλή στρατηγική…

Δημιούργησα μια ανάρτηση υψηλής ποιότητας που περιελάμβανε πάνω από 30 άλλους RVers – πολλοί από τους οποίους έχουν πολλούς οπαδούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέχεια, έγραψα μια ανάρτηση στο Facebook και σημείωσα όλες σε αυτήν.

Κοιτάξτε αυτήν την αφοσίωση:

Όπως μπορείτε να δείτε, 1.840 άτομα προσεγγίστηκαν οργανικά, με 11 μερίδια και 21 επισημάνσεις “μου αρέσει”. (Σημείωση: Τα 769 αποτελέσματα επί πληρωμή προέρχονται από μια δοκιμή 5 $ που πέρασα για να δω πόσο καλά κάνει η προώθηση επί πληρωμή. Θα το συζητήσω αργότερα.)

Αφοσίωση στο Facebook σε ένα νέο ιστολόγιο

Αλλά γίνεται καλύτερα. Επίσης δημοσίευσα τον σύνδεσμο σε μια σχετική ομάδα Facebook. Αυτή η ανάρτηση έλαβε πάνω από 56 επισημάνσεις “μου αρέσει”, 10 σχόλια και οδήγησε σχεδόν 600 επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό μας!

Και όλα αυτά σε μια νέα σελίδα στο Facebook με λιγότερες από 100 επισημάνσεις “μου αρέσει”.

Ηθική της ιστορίας; Για να αποκτήσετε κοινωνική δέσμευση, επικοινωνήστε με άλλους κοινωνικούς ανθρώπους. Προσθέστε ετικέτες σε όλους, να είστε παρόντες σε ομάδες Facebook και να δημιουργήσετε σταθερές σχέσεις. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη και όταν ξεκινάτε ένα ιστολόγιο, μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε έναν μεγάλο αριθμό αφοσίωσης.

Επαγγελματική συμβουλή: Ενώ δεν πρέπει αυτοματοποιήστε τα πάντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (αφού οι άνθρωποι θα μπορούν να το πουν), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αυτοματισμό για να δημιουργήσετε έναν πραγματικό, αφοσιωμένο ακόλουθο. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο όπως Στενός για να αλληλεπιδράσετε με χρήστες του Twitter που μιλούν για θέματα σχετικά με το κοινό που θέλετε να προσελκύσετε. Ή, χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν εργαλείο όπως Αναβιώστε την παλιά θέση για να λάβετε περισσότερα μάτια για το περιεχόμενο των αρχείων σας.

7. Δημιουργήστε εκπληκτικές εικόνες για να αυξήσετε τις μετοχές, τους συνδέσμους πίσω και τους συνδρομητές

Η δημιουργία εικόνων υψηλής ποιότητας δεν είναι μόνο εύκολη, αλλά είναι επίσης προσιτή και γρήγορη. Και είναι απαραίτητο στον σημερινό εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόσμο.

Αν κοιτάξετε τα κορυφαία ιστολόγια στον κλάδο σας, χρησιμοποιούν πολλές ποιοτικές εικόνες; Νομίζω ότι και οι δύο γνωρίζουμε την απάντηση.

Οι εικόνες διευκολύνουν τους χρήστες να διαβάσουν το περιεχόμενό σας, να το κρατήσουν περισσότερο στη σελίδα σας και να βοηθήσουν τους αναγνώστες να αφομοιώσουν τις πληροφορίες που τους δίνετε..

Λοιπόν, πώς δημιουργείτε υπέροχες εικόνες?

Εδώ είναι όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε:

 • Κάναβα – Ένα εργαλείο σχεδίασης για μη σχεδιαστές. Δωρεάν, με μερικά εικονίδια επί πληρωμή. Επίσης, έχει έκδοση 10 $ / μήνα με πρόσθετες λειτουργίες, όπως αλλαγή μεγέθους στιγμιαίας εικόνας.
 • Ρελέ αυτό – Ένα καταπληκτικό εργαλείο δημιουργίας εικόνων που δημιουργεί εικόνες για εσάς! Σε αντίθεση με το Canva, δεν χρειάζεται καν να το σχεδιάσετε μόνοι σας. Λάβετε όλα όσα χρειάζεστε με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε να λάβετε μια δωρεάν έκδοση ή να πληρώσετε $ 16 / μήνα για το βασικό πακέτο.
 • Απεμπλοκή – Ένας κατάλογος δωρεάν, υψηλής ποιότητας φωτογραφίες αποθεμάτων.
 • Φωτογραφίες MyStock – Παρόμοιο με το Unsplash, με ακόμη περισσότερες φωτογραφίες.
 • Εικονίδιο – Λάβετε εικονίδια υψηλής ποιότητας με μόλις ένα ή δύο δολάρια.

Επαγγελματική συμβουλή: Προσθέστε γραφήματα και γραφήματα όταν χρειάζεται. Η οπτική προβολή δεδομένων βοηθά τους αναγνώστες να τα επεξεργάζονται γρήγορα και φαίνεται πολύ ωραία σε μια ανάρτηση.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σχεδιασμό εξαιρετικών εικόνων, ρίξτε μια ματιά αυτός ο οδηγός (για τη δημιουργία εικόνων από το μηδέν) ή αυτή (για τη λήψη και στη συνέχεια τροποποίηση δωρεάν εικόνων).

8. Διαμορφώστε την ανάρτηση ιστολογίου σας για να σας κάνει να μοιάζετε με ειδικούς

Ακριβώς όπως οι όμορφες εικόνες αυξάνουν το χρόνο του αναγνώστη στη σελίδα και την αφοσίωση, το ίδιο κάνει και ένα καλά μορφοποιημένο κομμάτι.

Ας το παραδεχτούμε: Οι άνθρωποι δεν διαβάζουν πλέον τα πάντα λέξη-προς-λέξη. Ο μέσος αναγνώστης Διαδικτύου αποφεύγει σήμερα. Υπάρχει πάρα πολύ περιεχόμενο και πολύ λίγος χρόνος για να κάνουμε οτιδήποτε άλλο.

Εκεί έρχεται η μορφοποίηση. Μια καλά μορφοποιημένη ανάρτηση διευκολύνει τους αναγνώστες σας να ξεφύγουν (για να δουν αν η ανάρτηση αξίζει τον χρόνο τους) και, στη συνέχεια, να βουτήξετε αν πιστεύουν ότι είναι.

Λοιπόν, πώς κάνετε τη μορφοποίηση κατά την έναρξη ενός ιστολογίου?

Ακολουθούν ορισμένοι δείκτες:

 • Διαιρέστε το μεγάλο κείμενο με κεφαλίδες και υπότιτλους
 • Χρησιμοποιήστε λίστες με κουκκίδες και αριθμούς για να επισημάνετε βασικές πληροφορίες
 • Έντονα και πλάγια γράμματα βασικά σημεία (αλλά μην τα χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα)
 • Προσθέστε ποιοτικές εικόνες (ο κανόνας είναι να χρησιμοποιείτε μία κάθε 300 λέξεις περίπου)
 • Χρησιμοποιήστε σύντομες παραγράφους (όχι περισσότερο από 3 έως 5 γραμμές το πολύ – αυτό βοηθά με το skimming και την ανάγνωση μέσω κινητού)

Ανατρέξτε στον πλήρη οδηγό μας για τη μορφοποίηση του WordPress για να μάθετε περισσότερα.

9. Χρησιμοποιήστε αναβαθμίσεις περιεχομένου για 785% περισσότερες μετατροπές

Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει για έναν μαγνήτη μολύβδου. Βασικά είναι κάτι που προσφέρετε στο κοινό σας δωρεάν σε αντάλλαγμα του email τους, όπως ένα eBook, μια λίστα ελέγχου ή ένα φύλλο εργασίας.

Η αναβάθμιση περιεχομένου είναι σαν μαγνήτης μολύβδου στα στεροειδή. Δημιουργήθηκαν για μια συγκεκριμένη ανάρτηση ιστολογίου και σχετίζονται πολύ με αυτήν την ανάρτηση.

Για παράδειγμα, η Formilla δημιούργησε μια ανάρτηση ιστολογίου με τίτλο "25 σενάρια εξυπηρέτησης πελατών (και πώς να τα χειριστείτε)".

Από αυτήν τη σελίδα, έχουν αναβάθμιση περιεχομένου που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη του οδηγού ως PDF:

Ένα παράδειγμα PDF αναβάθμισης περιεχομένου

Αυτή η αναβάθμιση μετατρέπεται σε αυτούς περίπου στο 10% – πολύ υψηλότερη από έναν τυπικό μαγνήτη μολύβδου. Και το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν να κατεβάσουν την ανάρτησή τους ως PDF και να την προσφέρουν στους αναγνώστες τους. Πανεύκολο.

Ωστόσο, εάν θέλετε πραγματικά να δείτε την επιτυχία, θα πρέπει να προσφέρετε επιπλέον περιεχόμενο μπόνους, όπως οι προσφορές της λίστας ελέγχου του Brian Dean:

Οι αναβαθμίσεις περιεχομένου λειτουργούν τόσο καλά, επειδή έχουν δημιουργηθεί για να βοηθήσουν κάποιον να επιτύχει τον ακριβή στόχο που ήλθε στη σελίδα σας για να επιτύχει.

Αναβάθμιση περιεχομένου του Brian Dean

Εάν γράφετε για διαφημίσεις στο Facebook, μια αναβάθμιση περιεχομένου σε διαφημίσεις Facebook είναι πολύ πιο πιθανό να μετατραπεί από έναν βασικό μαγνήτη στο γενικό μάρκετινγκ.

Το κλειδί με αναβαθμίσεις περιεχομένου είναι να τα προσφέρουμε από την πρώτη μέρα κατά την έναρξη ενός ιστολογίου. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσφορά αναβαθμίσεων περιεχομένου στο ιστολόγιό σας, ρίξτε μια ματιά αυτός ο οδηγός.

10. Προσθέστε παρότρυνση για δράση για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το κοινό σας

Η μη αξιοποίηση παρότρυνσης για δράση (CTA) στο ιστολόγιό μου ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Το CTA είναι οτιδήποτε θέλετε για να αναλάβουν δράση οι πελάτες σας. Θα μπορούσε να εγγραφεί σε ένα ενημερωτικό δελτίο, να διαβάσει μια άλλη ανάρτηση ιστολογίου ή να πραγματοποιήσει μια αγορά. Η αναβάθμιση περιεχομένου είναι ένα παράδειγμα CTA.

Κάθε μία από τις αναρτήσεις σας – και ειδικά όταν ξεκινάτε ένα blog για πρώτη φορά – θα πρέπει να έχει κάποιο είδος CTA. Είτε είναι τόσο απλό όσο ένα αίτημα για κοινή χρήση ή ένα σχόλιο, ή τόσο μεγάλο όσο η αγορά, κάθε ανάρτηση θα πρέπει να έχει αποτέλεσμα.

Εάν η ανάρτησή σας δεν διαθέτει CTA, χάνετε τόσες πιθανές ευκαιρίες πωλήσεων, δυνητικών πελατών και δημιουργίας επισκεψιμότητας.

Δεν λέω ότι κάθε ανάρτηση πρέπει να πουλήσει κάτι. Απλώς πρέπει να δώσει στον αναγνώστη σας ένα "επόμενο βήμα".

Για παράδειγμα, αν απολαμβάνετε αυτήν την ανάρτηση μέχρι τώρα, θα σας άρεσε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τη μοιραστείτε με το κοινό σας; Σας καλώ να αναλάβετε δράση. Μόνο ένα κλικ:

Ναι, μας ωφελεί βελτιώνοντας την προσέγγιση χρηστών. Αλλά σας ωφελεί επίσης επιδεικνύοντας χρήσιμο περιεχόμενο στα κανάλια κοινωνικών μέσων. Οι άνθρωποι θα σας δουν ως κάποιον που θα πάει για καλές πληροφορίες.

11. Χρησιμοποιήστε το μάρκετινγκ influencer για να συγκεντρώσετε 10 φορές το κοινό σας

Το μάρκετινγκ Influencer είναι μια εξαιρετικά υποτιμημένη τακτική.

Έχω δει τους επιρροείς να επιτυγχάνουν απίστευτα αποτελέσματα.

Για παράδειγμα, το RESCUE είχε φυσικές θεραπείες που ήθελε να προωθήσει. Δικα τους εκστρατεία προσέγγισης είχε ως αποτέλεσμα 133 εκατομμύρια εμφανίσεις κοινωνικών μέσων, περισσότερα από 6.000 κλικ στον ιστότοπο του κουπονιού και αύξηση κατά 258% στο Instagram τους.

Δεν είναι μόνοι. Εκατοντάδες εταιρείες έχουν παρόμοια επιτυχία. Στην ανάρτησή μου με τα 30 RVers πλήρους απασχόλησης, για παράδειγμα, οι επιρροείς σε αυτήν την ανάρτηση οδήγησαν αρκετές εκατοντάδες επισκέπτες στον ιστότοπό μου.

Επαγγελματική συμβουλή: Χρησιμοποιήστε ένα βάση δεδομένων του influencer να βρείτε επιρροές σε σχεδόν οποιαδήποτε θέση για να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε τις αναρτήσεις σας – ένα υπέροχο πράγμα που μπορείτε να δημιουργήσετε καθώς ξεκινάτε ένα ιστολόγιο.

Τι γίνεται λοιπόν; Ανάγνωση Αυτός ο πλήρης οδηγός για το μάρκετινγκ επιρροής για να μάθετε.

12. Να είστε πάντα δικτύωση. Πάντα.

Όσο μεγαλώνει το δίκτυό σας, τόσο πιο εύκολο γίνεται να προωθείτε την εργασία σας και τόσο περισσότερες ευκαιρίες έρχονται φυσικά.

Πρωταρχικό παράδειγμα: Η ανεξάρτητη καριέρα μου γράφει μια τεράστια άνοδο τον περασμένο Ιανουάριο. Ήμουν σε θέση να μπει σε Χαλαρότητα μια ομάδα που αποτελείται από μερικούς από τους πιο γνωστούς εμπόρους και συγγραφείς στο Διαδίκτυο.

Το εισόδημά μου τριπλασιάστηκε σχεδόν όλη τη νύχτα. Μου έδωσαν ευκαιρίες που δεν θα μπορούσα ποτέ να ονειρευτώ. Η επιρροή τους με έβαλε στις πόρτες και έχουν εμπειρία μάρκετινγκ σχεδόν 10 φορές την ικανότητά μου να προωθήσω τις αναρτήσεις μου.

Μόλις συνέβη αυτό, τα μάτια μου ήταν ανοιχτά. Η δικτύωση πήγε από μια μεταγενέστερη σκέψη σε μία από τις κύριες προτεραιότητές μου. Πιστεύω πραγματικά ότι, με το σωστό δίκτυο, όλα είναι δυνατά.

Μερικές γρήγορες συμβουλές για την ανάπτυξη του δικτύου σας:

 • Πάντα ψάχνετε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βοηθήσετε τους ανθρώπους. Μοιραστείτε το περιεχόμενο άλλων bloggers, σχολιάστε τις αναρτήσεις τους στο blog, ακολουθήστε τα στα κοινωνικά μέσα και στείλτε τους συνδέσμους και τους ανθρώπους με τον τρόπο τους.
 • Συμμετάσχετε σε ομάδες και φόρουμ σχετικά με τα ενδιαφέροντά σας. Συμμετέχω σε ομάδες Facebook γύρω από το μάρκετινγκ περιεχομένου, το SEO και το RVing πλήρους απασχόλησης. Είναι ενδιαφέροντα και πάντα βρίσκω τον εαυτό μου να μαθαίνει και να συναντά νέους ανθρώπους.
 • Παρακολουθήστε διαδικτυακά μαθήματα. Πολλές από αυτές έχουν ιδιωτικές κοινότητες στις οποίες μπορείτε να γίνετε μέρος. Αυτό ανοίγει την πόρτα σε πολλούς ομοϊδεάτες. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε ό, τι διδάσκει το μάθημα.

Ακολουθεί μια ανάρτηση σε μία από τις ομάδες στις οποίες συμμετέχω, που μου δίδαξε πολλά και μάλιστα με έφερε δύο νέους πελάτες:

(Ανακάλυψα, παρεμπιπτόντως, ότι η Google δεν είχε ευρετηριάσει τους ιστότοπους που είχαν συνδεθεί ξανά μαζί μου και γι ‘αυτό δεν έλαβα πίστωση για αυτούς. Για να το ξεπεράσω, υπέβαλα τις διευθύνσεις URL που συνδέονται με την ανάρτησή μου προς την Το πρόγραμμα ανίχνευσης διευθύνσεων URL της Google.)

Αυτή η ανάρτηση σε μια ομάδα Facebook με προσγειώθηκε σε δύο νέους πελάτες

Μια τελευταία συμβουλή: Μην αφήσετε τις σχέσεις να ξεθωριάσουν. Κάντε ένα σημείο να επικοινωνήσετε με το νέο σας δίκτυο τουλάχιστον μία ή δύο φορές το μήνα. Τραβήξτε τους ένα email με ένα υπέροχο άρθρο ή προσθέστε ετικέτες σε κάτι ενδιαφέρον στα κοινωνικά μέσα.

13. Δημιουργήστε μια λίστα email από την αρχή και μην ξεχάσετε να τους στείλετε πράγματα

Με την πάροδο του χρόνου, η λίστα email σας θα γίνει η μεγαλύτερη πηγή επισκεψιμότητας – και πωλήσεων – εάν τη συμπεριφέρεστε σωστά.

Φανταστείτε αυτό:

Ξυπνάς, ενθουσιασμένος για την ημέρα. Φοράτε μια κατσαρόλα καφέ. Ενώ περιμένετε να παρασκευαστεί, κατευθυνθείτε στο γραφείο σας για να ελέγξετε το email σας.

Υπάρχουν πάνω από 1000 $ σε πωλήσεις από την καμπάνια email που στείλατε χθες το βράδυ.

Παίρνετε τον καφέ και ενώ το πίνετε, γράψτε ένα άλλο email για αποστολή σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τότε πηγαίνετε και κάνετε ό, τι θέλετε – η δουλειά σας γίνεται για την ημέρα.

Βασικά, η ζωή σας γίνεται ένα τυπικό σενάριο φωτογραφιών. Σαν αυτό:

Latop με καφέ

Μερικοί άνθρωποι το έχουν πραγματικά τόσο καλό. Μια λίστα email καθιστά δυνατή. Φυσικά, καθώς μαθαίνετε πώς να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο, θα πρέπει ακόμα να γράψετε αναρτήσεις ιστολογίου και να διευθύνετε την επιχείρησή σας (εκτός αν τις προσλάβετε), αλλά ο φόρτος εργασίας σας μπορεί να μειωθεί σοβαρά.

Η δημιουργία μιας λίστας email πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα κατά την έναρξη ενός ιστολογίου και ακόμη και πριν γράψετε την πρώτη σας ανάρτηση ιστολογίου. Αλλά αν δεν ήταν, αυτό είναι εντάξει – κάντε προτεραιότητα σήμερα.

 • Αποκτήστε μια πλατφόρμα μάρκετινγκ μέσω email Mailchimp, SendinBlue ή ConvertKit, εάν δεν έχετε ήδη ένα. Χρησιμοποιώ το Convert Kit επειδή είναι εύκολο στη χρήση και λειτουργεί. (Σημείωση του συντάκτη: Αυτή είναι η δική μας λίστα καλών εναλλακτικών λύσεων και οικονομικότερων λύσεων.)
 • Προσθέστε αναδυόμενα παράθυρα exit-intent και on-scroll χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο όπως Σούμο. Εδώ μπορείτε να προσφέρετε αναβάθμιση περιεχομένου ή μαγνήτη μολύβδου.
 • Τοποθετήστε in-line έντυπα συμμετοχής όπως το Brian Dean’s ή το Formilla’s. Μπορείτε να προσφέρετε αναβάθμιση περιεχομένου, μαγνήτη μολύβδου ή απλά να δώσετε στους χρήστες την επιλογή να εγγραφούν.
 • Χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο σαν LeadPages για να δημιουργήσετε ισχυρές σελίδες προορισμού για τις προσφορές σας.

Για μια πιο αναλυτική ματιά στη δημιουργία λιστών, ρίξτε μια ματιά αυτές οι συμβουλές δημιουργίας λίστας με δυνατότητα δράσης.

14. Παραμείνετε σε ένα θέμα για καλύτερο SEO και ισχυρότερη βάση για τους ακόλουθους

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έκανα νωρίς, και βλέπω άλλους bloggers, δεν είναι να κολλήσω σε ένα θέμα για τις αναρτήσεις σας.

Το καταλαβαίνω – οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Όλοι έχουμε πολλαπλά ενδιαφέροντα. Μπορεί να είστε φωτογράφος που αγαπά επίσης τα ταξίδια και το μάρκετινγκ. Αλλά το ιστολόγιό σας δεν θα επωφεληθεί από το να μιλάτε και για τα τρία πράγματα. Να γιατί:

 1. Η εύρεση της σωστής αναγνωστικότητας θα είναι δύσκολη. Πόσα άτομα γνωρίζετε ότι είναι ταξιδιώτες, φωτογράφοι και έμποροι; (Εντάξει ίσως αυτή είναι μια καλή θέση, αλλά έχετε το νόημα.)
 2. Το SEO θα είναι πιο δύσκολο. Η Google συμπαθεί ιστότοπους που είναι αποκλειστικά αφιερωμένοι σε ένα μόνο θέμα, επειδή ξέρει ακριβώς τι αφορά αυτόν τον ιστότοπο.
 3. Θα είναι πιο δύσκολο να δημιουργήσετε έσοδα από το ιστολόγιό σας. Τα χρήματα προέρχονται από άμεση, στοχευμένη κίνηση. Εάν απλώνετε τον εαυτό σας πολύ λεπτό, δεν θα έχετε την ποιοτική επισκεψιμότητα που χρειάζεστε.

Εάν πρέπει πραγματικά να μιλήσετε για διαφορετικά πράγματα, προτείνω να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο που είναι εντελώς ξεχωριστό. Αν δεν μπορείτε πραγματικά να βρείτε ένα εξειδικευμένο κοινό και να έχετε πολύ ισχυρές αναρτήσεις σε κάθε θέμα, απλά δεν αξίζει τον κόπο.

15. Χρησιμοποιήστε το κοινό σας για να επιλέξετε θέματα

Η τυχαία επιλογή θεμάτων με βάση αυτό που πιστεύετε ότι θα αρέσουν στους αναγνώστες σας μοιάζει πολύ με το παιχνίδι της λαχειοφόρου αγοράς. Ίσως κερδίζετε, ίσως όχι.

Τι γίνεται όμως αν αφήσετε το κοινό σας να σας πει τι θέλουν να ακούσουν; Αυτή είναι μια εγγυημένη νίκη.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να μάθετε:

 • Επικοινωνήστε μαζί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω email και απλώς ρωτήστε!
 • Στείλτε μια έρευνα στη λίστα email σας ή χρησιμοποιώντας Qualaroo.
 • Διαβάστε τα σχόλια που άφησαν τα άτομα στο ιστολόγιό σας ή στα ιστολόγια των ανταγωνιστών.
 • Μεταβείτε στα φόρουμ στη θέση σας και δείτε τι ζητούν οι άνθρωποι.
 • Χρήση Μπουμσούμο για να βρείτε κοινές ερωτήσεις σχετικά με το θέμα σας:

Buzzsumo - εξαιρετικό εργαλείο για να μάθετε καθώς ξεκινάτε ένα ιστολόγιο

Το ωραίο πράγμα για το Buzzsumo είναι ότι μόλις γράψετε ένα άρθρο που απαντά σε μια κοινή ερώτηση, μπορείτε να μεταβείτε σε αυτό το φόρουμ όπου ζήτησαν και να συνδέσουν ξανά το άρθρο. (Απλώς φροντίστε να προσθέσετε περισσότερες πληροφορίες και όχι μόνο έναν σύνδεσμο, διαφορετικά θα απαγορευτείτε από τα περισσότερα μέρη.)

Επομένως, το να ρωτάς το κοινό σου είναι πολύ εύκολο. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε τις τρεις τελευταίες ιδέες αν μόλις ξεκινήσετε και δεν έχετε ακόμα κοινό.

16. Μοιραστείτε το περιεχόμενό σας κάπου εκτός από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως δημοσιεύουν το νέο τους ιστολόγιο στα κοινωνικά μέσα όταν μεταδίδεται ζωντανά… αλλά τότε δεν το κοινοποιούν πουθενά αλλού. Αυτό είναι ένα από τα τεράστια λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν προωθούν τις αναρτήσεις τους.

Τι άλλο μπορείς να κάνεις? Έχουμε ήδη μιλήσει για προσέγγιση χρηστών μέσω email και συνεργαζόμαστε με επιρροές. Αλλά υπάρχει πολύ περισσότερη δουλειά που πρέπει να γίνει!

Εδώ είναι τα καλύτερα μέρη για να μοιραστείτε τη νέα σας ανάρτηση ιστολογίου:

I. Φόρουμ που σχετίζονται με εξειδικευμένες θέσεις

Πιθανότατα το είδατε αυτό να έρχεται μετά την άκρη # 15. Τα φόρουμ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε μακροπρόθεσμη επισκεψιμότητα, επειδή (αν γίνει σωστά) η ανάρτησή σας θα παραμείνει εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και μάλιστα πιθανώς θα εμφανιστεί στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Μπορείτε να βρείτε φόρουμ κάνοντας αναζήτηση στο Find a Forum ή googling inurl: forum + "τη λέξη-κλειδί σας"

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google για να βρείτε φόρουμ στη θέση σας

Μόλις βρείτε το φόρουμ, πρέπει να γίνετε μέλος. Αυτό δεν είναι μόνο ένα γρήγορο, "μπείτε και αφήστε έναν σύνδεσμο" στρατηγική. Θα σας απαγορευτεί πολύ γρήγορα, ώστε να μην σας κάνει καλό όταν ξεκινάτε ένα blog.

Συνιστώ να αφήσετε τουλάχιστον 20 έως 30 σχόλια υψηλής αξίας πριν από οποιαδήποτε αυτοπροώθηση. (Υψηλής αξίας που σημαίνει προκλητικό και χρήσιμο, όχι μόνο "Ωραία δημοσίευση!".)

Η Kristi Hines δίνει μερικές εξαιρετικές συμβουλές για το μάρκετινγκ φόρουμ στο ο οδηγός της στο Hiveage.

ΙΙ. Quora

Quora είναι ένα μέρος για οποιονδήποτε να ρωτήσει οτιδήποτε. Ο καθένας μπορεί να πάει και να αφήσει μια απάντηση.

Αναζητήστε Quora για ερωτήσεις που σχετίζονται με αναρτήσεις που έχετε γράψει, γράψτε μια προσεκτική απάντηση και συνδέστε ξανά με την ανάρτηση με περισσότερες λεπτομέρειες. Πανεύκολο.

Χρησιμοποιήστε το Quora για να προωθήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας

Με αυτήν τη συγκεκριμένη ανάρτηση, δεν έπρεπε καν να απαντήσω μόνοι μου! Ο Steve Curtin, ένας επιρροή με τον οποίο συνεργαζόμασταν, μου το απάντησε. (Δείτε πώς συνδέονται όλα αυτά τα πράγματα;)

Ο Buffer έγραψε ένα εξαιρετικά χρήσιμος οδηγός για το μάρκετινγκ Quora. Ρίξτε μια ματιά για περισσότερες λεπτομέρειες.

III. Ομάδες κοινωνικών μέσων

Ανέφερα εν συντομία τις ομάδες του Facebook στην ενότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά ήθελα να μιλήσω για αυτές περισσότερο.

Οι ομάδες κοινωνικών μέσων, όπως αυτές στο Facebook, το LinkedIn και το Google Plus, είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για την αύξηση της στοχοθετημένης επισκεψιμότητας. Οι 600 νέοι επισκέπτες που πήρα από μία ανάρτηση αποδεικνύουν ότι.

Είναι αρκετά εύκολο να το βρείτε. Απλώς αναζητήστε στο Facebook ή στο LinkedIn και κάντε κλικ στο "Ομάδες". Για το Google Plus, μεταβείτε στο "Κοινότητες" καρτέλα και αναζήτηση εκεί. Συμμετέχετε σε οποιοδήποτε σχετικό.

Όπως τα φόρουμ, μην στέλνετε απλώς ανεπιθύμητο περιεχόμενο. Γίνετε αγαπημένο μέλος της κοινότητας. Αλληλεπιδράστε με τα άτομα και μοιραστείτε τα πράγματα άλλων ατόμων. Μόλις τα μέλη της ομάδας γνωρίζουν το πρόσωπό σας και σας αρέσουν, τότε μπορείτε να μοιραστείτε τις δικές σας αναρτήσεις. Και μην ξεχάσετε να απαντήσετε στα σχόλιά τους!

17. Δώστε το "Σχετικά με" σελίδα κάποια αγάπη

Εάν δεν έχετε σχετική σελίδα, το κάνετε λάθος. Η δημιουργία ενός είναι πραγματικά απαραίτητη όταν ξεκινάτε ένα blog.

Στον κόσμο του blogging, οι άνθρωποι ακολουθούν άτομα που γνωρίζουν, τους αρέσει και εμπιστεύονται. Πώς μπορείτε να γνωρίζετε, να αρέσει και να εμπιστεύεστε κάποιον που δεν δείχνει το πρόσωπό του ή έχει μια συναρπαστική ιστορία?

Όταν κάποιος κοιτάζει τη σελίδα σας σχετικά με αυτό, τι θέλετε να δει; Μια άθλια σελίδα που συγκεντρώνεται ως μεταγενέστερη σκέψη ή μια σελίδα που δημιουργήθηκε για να προσελκύσει τους χρήστες στην προσωπική σας ιστορία ή στην επωνυμία σας?

Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό πώς να δημιουργήσετε μια ενότητα για τον ιστότοπό σας.

18. Αξιοποιήστε τις πληρωμένες διαφημίσεις κοινωνικών μέσων για καλύτερη προσέγγιση και να κερδίσετε χρήματα με το ιστολόγιό σας

Οι πληρωμένες διαφημίσεις δεν προορίζονται μόνο για πώληση αντικειμένων. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε τις αναρτήσεις ιστολογίου σας!

Στην πραγματικότητα, προώθησα πρόσφατα μια ανάρτηση με συνδέσμους συνεργατών σε μια δοκιμαστική καμπάνια Facebook $ 5. (Αυτό που ανέφερα στην ενότητα 6.) Προέκυψε 740 άτομα και 47 κλικ συνδέσμων.

Τα κλικ που προέκυψαν κατέληξαν σε έσοδα 11,47 $. Συνολικά, κέρδος 6,47 $. Δεν είναι κακό και είναι επεκτάσιμο.

Αποτελέσματα δοκιμών διαφημίσεων Facebook ύψους 5 $

Τι γίνεται όμως αν έχετε μια ανάρτηση ιστολογίου που δεν δημιουργεί έσοδα από συνδέσμους συνεργατών?

Θα σκεφτόμουν ακόμη να ξοδέψω κάποια χρήματα για να τα προωθήσω, με μία προειδοποίηση: Χρειάζεστε έναν τρόπο για να κερδίσετε χρήματα από αυτήν την επισκεψιμότητα.

Είναι δυνατό να κερδίσετε πολλά χρήματα στο blogging. Στην πραγματικότητα, το ίδιο το blog που διαβάζετε αυτήν τη στιγμή αποφέρει έσοδα περίπου 20.000 $ / μήνα.

Ο απλούστερος τρόπος για να δημιουργήσετε έσοδα από την επισκεψιμότητά σας είναι να οδηγήσετε τις διαφημίσεις σε μια ανάρτηση ιστολογίου με μια πραγματικά ισχυρή αναβάθμιση περιεχομένου. Αυτή η αναβάθμιση θα τους φέρει στη λίστα email μας, οπότε μπορείτε να τα τοποθετήσετε μέσω μιας καμπάνιας ενσωμάτωσης και τελικά να τα πουλήσετε στους συνδέσμους ή τα προϊόντα θυγατρικών σας.

Στο τέλος, η χρήση πληρωμένων διαφημίσεων θα πρέπει να έχει κάποιο είδος αναμενόμενης απόδοσης επένδυσης (ROI), είτε αυτό είναι τα γρήγορα κέρδη όπως το συνδεδεμένο άρθρο με το συνεργάτη μου είτε τα μακροπρόθεσμα κέρδη όπως η διαδικασία επιβίβασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εάν είστε έτοιμοι να πειραματιστείτε με διαφημίσεις επί πληρωμή, ακολουθούν ορισμένοι οδηγοί:

19. Προσθέστε βίντεο στις αναρτήσεις ιστολογίου σας για να αυξήσετε την αφοσίωση

Μία από τις πιο σημαντικές μετρήσεις για το SEO είναι ο χρόνος των επισκεπτών σας στη σελίδα. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους αύξησης του χρόνου στη σελίδα είναι η προσθήκη περιεχομένου βίντεο.

Εκτός αυτού, δεν χρησιμοποιούν πολλά βίντεο στις αναρτήσεις τους στο blog. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να ξεχωρίζετε από το πλήθος και να αυξάνετε την αφοσίωση.

Το καλύτερο κομμάτι?

Δεν χρειάζεται να είστε ιδιοφυΐα βιντεογράφων ή να ξοδεύετε πολλά χρήματα για τον φανταχτερό εξοπλισμό για να ξεκινήσετε. Στην πραγματικότητα, το smartphone σας είναι περισσότερο από αρκετό.

Λοιπόν, η λήψη τρίποδου και εξωτερικού μικροφώνου μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ποιότητας. Αλλά δεν είναι απαραίτητα.

Ακολουθεί ένα γρήγορο βίντεο διάρκειας 3 λεπτών πώς να τραβάτε βίντεο υψηλής ποιότητας από Pond5.

Λάβετε υπόψη ότι δεν χρειάζεστε μια ακριβή κάμερα για αυτό όταν ξεκινάτε ένα ιστολόγιο για πρώτη φορά. Αν και δεν θα είναι τόσο υψηλής ποιότητας όσο το βίντεο του Pond5, τα περισσότερα smartphone μπορούν να τραβήξουν βίντεο HD τώρα που θα είναι κάτι παραπάνω από αρκετό.

Τι γίνεται όμως εάν είστε ντροπαλοί της κάμερας; Αυτό είναι εντάξει – μπορείτε να δημιουργήσετε κινούμενα βίντεο, ώστε να μην χρειάζεται ποτέ να εμφανίζεται στην οθόνη.

Εδώ είναι Πρότυπο βίντεο 1 λεπτού με Ωμά σορτς, για παράδειγμα.

Έχουν μια δωρεάν δοκιμή, αλλά πρέπει να πληρώσετε 20 $ ανά βίντεο στη βασική τιμή εάν θέλετε ποιότητα HD.

Τέλος, η τελευταία επιλογή είναι να προσλάβετε κάποιον για να δημιουργήσετε ένα βίντεο για εσάς. Μπορείτε να βρείτε δημιουργούς βίντεο Fiverr ή Άνθρωποι ανά ώρα. Απλώς φροντίστε να δείτε τις κριτικές των χρηστών προτού τις προσλάβετε.

Colin Newcomer για το πώς να ξεκινήσετε ένα blog
Κόλιν Νέος
Ανεξάρτητος συγγραφέας. Βοηθά τους πελάτες να αυξήσουν την προβολή τους στο διαδίκτυο γράφοντας κυρίως για θέματα ψηφιακού μάρκετινγκ, WordPress και B2B.

20. Δώστε προσοχή στους χρόνους φόρτωσης του ιστολογίου σας (και κάντε τους πιο γρήγορους)

Είτε εκτελείτε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο, ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου ή ένα ιστολόγιο…οι χρόνοι φόρτωσης σελίδας έχουν σημασία.

Το Google χρησιμοποιεί τους χρόνους φόρτωσης της σελίδας του ιστολογίου σας ως παράγοντα κατάταξης στα αποτελέσματα αναζήτησης και οι επισκέπτες σας απλώς μισούν ιστολόγια αργής φόρτωσης (ειδικά σε κινητές συσκευές, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι περιηγούνται ιστολόγια στις μέρες μας).

Για παράδειγμα, καθώς ο χρόνος φόρτωσης της σελίδας σας αυξάνεται, το ποσοστό εγκατάλειψης (το ποσοστό των επισκεπτών που φεύγουν χωρίς να επισκεφτούν μια δεύτερη σελίδα) αυξάνεται. Κοίτα αυτό δεδομένα από το Pingdom σύγκριση μέσων χρόνων φόρτωσης και ποσοστών εγκατάλειψης:

Για να δείτε πόσο γρήγορα φορτώνεται το ιστολόγιό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο δοκιμής ταχύτητας σελίδας σαν Pingdom ή GTmetrix.

Εάν διαπιστώσετε ότι το ιστολόγιό σας φορτώνει αργά, ακολουθούν ορισμένοι τρόποι για να το επιταχύνετε:

 • Βελτιστοποίηση εικόνων – οι εικόνες αποτελούν περίπου το 50-80% του μέσου ιστότοπου. Χρησιμοποιώντας δωρεάν εργαλείο βελτιστοποίησης εικόνας όπως το Optimole Σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος, να συμπιέσετε και να χαλαρώσετε τις εικόνες για να μειώσετε το μέγεθός τους χωρίς να επηρεαστεί η εμπειρία του χρήστη.
 • Χρησιμοποιήστε μια προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης – μια προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης επιταχύνει το ιστολόγιό σας εξυπηρετώντας στατικό HTML αντί να χρησιμοποιεί PHP για κάθε φόρτωση σελίδας.
 • Επιλέξτε έναν ταχύτερο κεντρικό υπολογιστή – ο κεντρικός υπολογιστής σας επηρεάζει πάντα τους χρόνους φόρτωσης της σελίδας σας – εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους διαχειριστές WordPress.

Αυτό που είναι το κλειδί εδώ είναι να προσανατολίζεστε στην απόδοση από την πρώτη ημέρα όταν σκέφτεστε πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο και να μην το αντιμετωπίζετε ως κάτι που μπορείτε να επιστρέψετε αργότερα.

Για περισσότερες συμβουλές, ρίξτε μια ματιά στις δημοσιεύσεις μας σχετικά με την επιτάχυνση της βελτιστοποίησης ταχύτητας WordPress και ιστότοπου.

21. Μην προσπαθείτε να ευχαριστήσετε κάθε άτομο κατά την έναρξη ενός ιστολογίου

Εάν ξεκινάτε ένα ιστολόγιο, πιθανότατα θέλετε οι άνθρωποι να… διαβάσουν το ιστολόγιό σας. Νομίζω ότι αυτή είναι μια ασφαλής υπόθεση, σωστά?

Αυτό το τράβηγμα είναι "μου άρεσε" μπορεί να σας κάνει να προσπαθήσετε να κάνετε το ιστολόγιό σας ελκυστικό σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα. Και ενώ αυτό μπορεί να λειτουργήσει, συνήθως δεν λειτουργεί. Προσπαθώντας να απευθύνω έκκληση σε όλους, πραγματικά καταλήγετε να απευθύνεστε σε κανέναν (ΟΚ, κανείς δεν είναι λίγο υπερβολικός… αλλά έχετε το νόημα).

Δεν μιλάω για την επιλογή μιας μικρής θέσης, αλλά περισσότερο δημιουργώντας μια συγκεκριμένη επωνυμία και φωνή για το ιστολόγιό σας.

Τα ορκισμένα λόγια αποτελούν μέρος της προσωπικότητάς σας; Τότε ορκιστείτε στο ιστολόγιό σας! Σίγουρα, μπορεί να οδηγήσετε μερικούς ανθρώπους μακριά, αλλά δεν χρειάζεται να ευχαριστήσετε κάθε άτομο. Όλοι όσοι δεν απομακρύνονται θα σας αρέσουν ακόμη περισσότερο.

Δεν με πιστεύεις; Κοιτάξτε τον Mark Manson:

Μπορείτε να φανταστείτε εάν ο Mark προσπάθησε να είναι κάποιος προσωπικός βοηθός blogger; Ποτέ δεν θα είχε μεγαλώσει εκεί που είναι (που είναι συγγραφέας με τις καλύτερες πωλήσεις των New York Times, εάν δεν είστε εξοικειωμένοι).

Μην προσπαθήσετε να ευχαριστήσετε κάθε άτομο – απλώς προσπαθήστε να κάνετε μια ομάδα ανθρώπων πραγματικά ευτυχισμένη.

22. Σταματήστε να γράφετε εισαγωγές, όπως ερευνητικές εργασίες γυμνασίου

Αν έπρεπε να διαλέξω ένα κομμάτι περιεχομένου που είχε τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στο blogging μου, αυτό είναι από το Grow and Convert:

μεγαλώνει και μετατρέπεται

Διαδικτυακοί έμποροι περιεχομένου: Σταματήστε να γράφετε εισερχόμενα ιστολόγια σαν ένα ερευνητικό έγγραφο γυμνασίου

Είχα τέτοιο αντίκτυπο σε μένα, γιατί αμέσως ήξερα ότι ήμουν ένοχος. Έφερα το αγγλικό ρεπερτόριο του γυμνασίου μου στο ιστολόγιό μου και αυτό δεν ήταν καλό.

Τώρα, προσπαθώ να μιλήσω με τους αναγνώστες, όχι σε αυτούς. Εάν θέλετε οι χρήστες να αλληλεπιδράσουν με το ιστολόγιό σας, θα πρέπει να κάνετε το ίδιο.

Δεν θα επαναπροσδιορίσω αυτά που είπε ο Devesh επειδή τα έχει ήδη τελειώσει τέλεια. Απλώς διαβάστε την ανάρτησή του και προσπαθήστε να αρχίσετε να εφαρμόζετε τις ιδέες στο γράψιμό σας – και μην περιμένετε, κάντε το τώρα καθώς μαθαίνετε πώς να ξεκινήσετε ένα blog για πρώτη φορά.

23. Μην αποκλείετε το περιεχόμενό σας. Κάντε ένα σχέδιο

Όταν ξεκινάτε ένα ιστολόγιο, έχετε στη διάθεσή σας έναν ολόκληρο κόσμο ιδεών για θέματα. Ως αποτέλεσμα, είναι εύκολο να πετάξετε από το κάθισμα του παντελονιού σας και να πάρετε μια χαρά. Αλλά καθώς το ιστολόγιό σας μεγαλώνει, δύο πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν:

 • Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρούμε μοναδικές ιδέες περιεχομένου.
 • Αναπτύσσετε πιο εκλεπτυσμένες τακτικές προώθησης για τις αναρτήσεις ιστολογίου σας που απαιτούν πραγματικά κάποιο σχεδιασμό.

Όταν αρχίζει να συμβαίνει, βοηθάει να έχουμε ένα σχέδιο. Σε αυτήν την περίπτωση, αυτό είναι συντακτικό ημερολόγιο.

Το ημερολόγιο σύνταξής σας είναι βασικά ολόκληρο το σχέδιο περιεχομένου σας, από ιδεολογία θεμάτων έως την προώθηση.

Σας βοηθά να διασφαλίσετε ότι δημοσιεύετε με συνέπεια, να γνωρίζετε τι πρόκειται να γράψετε και να έχετε τον κατάλληλο χρόνο για να προωθήσετε το περιεχόμενό σας.

Για μια δωρεάν λύση που είναι τέλεια μόλις ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Τρέλλο ή το Πρόσθετο ημερολογίου σύνταξης. Σε διαφορετική περίπτωση, Πρόγραμμα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες συντακτικού ημερολογίου.

24. Λίγη συντήρηση σώζει τώρα μεγάλα προβλήματα αργότερα

Κοίτα:

Κανένας μου αρέσει κάνει συντήρηση. Η συντήρηση δεν δημιουργεί το περιεχόμενο, το κοινό ή τα έσοδα του ιστολογίου σας. Ποιο είναι λοιπόν το νόημα;?

Λοιπόν, αν και δεν μπορεί να κάνει κανένα από αυτά τα πράγματα, η συντήρηση αποτρέπει όλα όσα δημιουργήσατε να καταρρεύσουν γύρω σας…

Μιλώ για πράγματα όπως:

 • Ενημέρωση του λογισμικού και των προσθηκών σας
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας (και πραγματικά έλεγχος για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργούν αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας)
 • Βελτιστοποίηση της βάσης δεδομένων σας
 • Έλεγχος για κατεστραμμένους συνδέσμους

Είναι κουραστικό αλλά κρίσιμο. Μόλις πρόσφατα, εκατοντάδες χιλιάδες Οι ιστότοποι WordPress παραβιάστηκαν ως αποτέλεσμα μιας ευπάθειας που στην πραγματικότητα διορθώθηκε πριν ανακαλυφθεί από τους χάκερ.

Αλλά επειδή εκατοντάδες χιλιάδες κάτοχοι ιστότοπων δεν είχαν ενημερώσει το βασικό τους λογισμικό WordPress – παρόλα αυτά παραβιάστηκαν.

παραβιάστηκε

Λίγη συνήθης συντήρηση τώρα θα αποτρέψει την εμφάνιση μεγάλων προβλημάτων αργότερα.

Εάν δεν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας, υπάρχουν πολλές εταιρείες συντήρησης WordPress που θα χειριστούν τα πράγματα για εσάς… έναντι αμοιβής.

25. Μπορείτε να προσεγγίσετε νέους οπαδούς αναδημοσιεύοντας παλιό περιεχόμενο

Μιλήσαμε ήδη για κοινή χρήση του περιεχομένου σας στα κοινωνικά μέσα. Αλλά εδώ είναι το πράγμα:

Καθώς μεγαλώνει το ιστολόγιό σας, θα επιλέξετε νέους οπαδούς κοινωνικών μέσων. Έτσι, ακόμη και αν μοιραστήκατε μια ανάρτηση όταν την δημοσιεύσατε για πρώτη φορά, αυτοί οι νέοι ακόλουθοι δεν θα είχαν ποτέ την ευκαιρία να δουν αυτό το κομμάτι περιεχομένου απλώς και μόνο επειδή δεν σας ακολούθησαν όταν δημοσιεύσατε σχετικά.

Ο Tomasz Tunguz βρέθηκε ότι η ανακυκλοφορία παλαιού περιεχομένου συγκέντρωσε ακόμη σημαντικούς αριθμούς αφοσίωσης. Ενώ οι αριθμοί δεν ήταν ποτέ τόσο μεγάλοι όσο όταν κοινοποιήθηκαν για πρώτη φορά, το περιεχόμενο που αναδημοσιεύτηκε είχε ακόμα αρκετή αλληλεπίδραση για να το κάνει χρήσιμο:

(Διαγράμματα από Οραματιστής.)

Δεν είναι δύσκολη ιδέα να το κατανοήσεις… αλλά είναι εύκολο να ξεχάσουμε αν ξεκινάς ένα blog. Ευτυχώς, μπορείτε να βάλετε ολόκληρη τη διαδικασία στο αυτόματο πιλότο με Αναβιώστε την παλιά θέση (ένα από τα εργαλεία μας).

26. Τα περίπλοκα θέματα WordPress δεν είναι πάντα τα καλύτερα θέματα

Θα μπορούσα να πιάσω λίγο για αυτό. Αλλά δεν τραβάω τη συντριπτική πλειοψηφία των προγραμματιστών του WordPress – απλώς πυροδοτώ ορισμένα από τα φουσκωμένα τερατώματα που θα συναντήσετε περιστασιακά στο ThemeForest.

Αν ψάχνετε για ένα θέμα που προσπαθεί να χειριστεί τα πάντα και το νεροχύτη της κουζίνας, μπορείτε απλά να καθυστερήσετε τον ιστότοπό σας με περίπλοκο κώδικα ή / και σωρούς από ξένα αιτήματα. Και τα δύο αυτά πράγματα σημαίνουν χειρότερη απόδοση και περισσότερες πιθανότητες να σπάσουν τα πράγματα.

Το μόνο που λέω είναι αυτό:

Μην επιλέξετε ένα θέμα WordPress μόνο και μόνο επειδή φαίνεται όμορφο ή έχει μια λίστα χαρακτηριστικών μεγαλύτερη από το Infinite Jest.

Κατά την έναρξη ενός ιστολογίου, προσπαθήστε να βρείτε κάτι που είναι τουλάχιστον:

 • Από έναν αξιόπιστο προγραμματιστή θεμάτων
 • Καλή βαθμολογία (εάν διατίθενται δημόσιες αξιολογήσεις)
 • Ενημερώνεται τακτικά

Εάν θέλετε κάποιες πιο συγκεκριμένες συμβουλές, έχουμε δημοσιεύσεις πώς να επιλέξετε ένα θέμα WordPress καθώς και αν πρέπει να πάτε με ένα δωρεάν ή premium θέμα.

27. Κλέψτε τις λέξεις-κλειδιά των ανταγωνιστών σας, είναι φοβερό

Έχουμε ήδη μιλήσει για την κύρια έρευνα λέξεων-κλειδιών. Αλλά μερικές φορές νιώθω τεμπέλης και θα προτιμούσα κάποιον να κάνει τη δουλειά για μένα.

Τότε πηγαίνω στους ανταγωνιστές μου και… κλέβω τις λέξεις-κλειδιά για τις οποίες κατατάσσονται.

Δεν υπάρχει τίποτα κακόβουλο για αυτό – απλά καλή ντεμοντέ έρευνα και "το κάνω καλύτερα". Το μόνο που κάνω είναι να πάω στο εργαλείο SEO μου, να συνδέσω τη διεύθυνση URL του ανταγωνιστή μου και να δούμε τι κατατάσσουν:

Αν βρω μια ζουμερή λέξη-κλειδί που με ενδιαφέρει, ρίξω μια ματιά στην ανάρτησή τους και γράψτε ένα που είναι καλύτερο.

Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μου στρατηγικές γιατί σας βοηθάει να βρείτε θέματα και λέξεις-κλειδιά σε μια απλή αλλαγή.

Επιπλέον, επειδή γνωρίζετε ήδη ότι ο ανταγωνιστής σας κατατάσσεται, γνωρίζετε επίσης ότι η Google είναι πρόθυμη να κατατάξει τα ιστολόγια σε υψηλή θέση για τη συγκεκριμένη λέξη-κλειδί (η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική εάν μαθαίνετε πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο σε μια θέση με πολύ ηλεκτρονικό εμπόριο ιστότοποι).

Προσωπικά χρησιμοποιώ Serpstat για την έρευνά μου, αλλά Αχρεφς και το SEMrush είναι δύο άλλες εξαιρετικές επιλογές.

28. Οι τίτλοι έχουν σημασία. Μην χάσετε κλικ

Κατά την έναρξη ενός ιστολογίου, οι τίτλοι έχουν σημασία για δύο λόγους. Αυτοί:

 • Κάντε τους αναγνώστες σας να κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης.
 • Τραβήξτε την προσοχή των αναγνωστών σας για να τους κάνουν να διαβάσουν πραγματικά την υπόλοιπη ανάρτησή σας.

Είναι συνηθισμένο να απέχετε ότι 8 στα 10 άτομα διαβάζουν τον τίτλο σας αλλά όχι το αντίγραφό σας…αλλά αυτό το στατιστικό είναι πριν από 50 χρόνια όταν είχαμε εφημερίδες, όχι ιστολόγια και μελέτες παρακολούθησης ματιών.

Ωστόσο, μια απλή διάγνωση του ποσοστού εγκατάλειψης και του μέσου χρόνου στον ιστότοπο θα παρέχει αρκετά αποδεικτικά στοιχεία ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τα καταφέρνουν πέρα ​​από τους τίτλους σας.

Το Copyblogger διαθέτει έναν εξαιρετικό πόρο πώς να γράψετε πρωτοσέλιδα που λειτουργούν. Και μπορείτε επίσης να πάρετε περισσότερα πληροφορίες που εστιάζουν στα δεδομένα σαν:

 • Οι άνθρωποι σκάβουν αριθμούς στους τίτλους (hey – κοίτα αυτή τη δημοσίευση!)
 • Ορισμένες λέξεις λαμβάνουν περισσότερα Tweets από άλλες
 • Η χρήση περισσότερων ρημάτων από τα ουσιαστικά είναι συνήθως νικηφόρος συνδυασμός

Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη Πειράματα τίτλου να δοκιμάσετε πολλούς τίτλους ο ένας εναντίον του άλλου και να μάθετε ποιος έχει την καλύτερη απόδοση.

29. Προσθέστε μια ενότητα FAQ πριν από τη φόρμα επικοινωνίας σας για να εξοικονομήσετε χρόνο

Όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά ένα ιστολόγιο, δημιουργείτε μια φόρμα επικοινωνίας επειδή πιστεύετε ότι είναι κάτι που χρειάζεστε, ακόμα κι αν δεν περιμένετε κανέναν να το χρησιμοποιήσει.

Στη συνέχεια, καθώς αρχίζετε να λαμβάνετε λίγη κίνηση, κάποιος χρησιμοποιεί πραγματικά τη φόρμα σας και σας στέλνει ένα μήνυμα. Αλληλούια! Ένα ανθρώπινο άτομο νοιάζεται αρκετά για το περιεχόμενό σας για να χρησιμοποιήσει τη φόρμα επικοινωνίας σας!

Στη συνέχεια, το ιστολόγιό σας συνεχίζει να μεγαλώνει και ξαφνικά βρίσκεστε πλημμυρισμένοι από κατακλυσμό μηνυμάτων, πολλά από τα οποία ρωτούν το ίδιο πράγμα.

Ξαφνικά, ξοδεύετε περισσότερο χρόνο απαντώντας σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ό, τι κάνετε blogging. Και δεν είναι καλή συνταγή για συνεχή επιτυχία.

Αλλά μάντεψε τι? Μπορείτε τουλάχιστον να εξαλείψετε πολλά από τα πιο περιττά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνετε προσθέτοντας ένα FAQ (ή κάτι παρόμοιο) πάνω από το "Επικοινωνία" σελίδα. Για παράδειγμα, δείτε πώς ο Henrik στο The Positivity Blog έχει δύο γρήγορες ερωτήσεις FAQ πάνω από τη φόρμα επικοινωνίας του:

Εάν το επιτρέπει η προσθήκη φόρμας επικοινωνίας, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πεδία υπό όρους για να επιτύχετε το ίδιο αποτέλεσμα, ρωτώντας τους χρήστες σχετικά με το email τους πριν τους επιτραπεί να το στείλουν.

30. Συνήθεια να δοκιμάζετε σημαντικές σελίδες στον ιστότοπό σας (όπως φόρμες)

Νιώθω ακόμα να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο για αυτό το λάθος που έκανα…

Άλλαξα τις προσθήκες φόρμας επικοινωνίας στον ιστότοπό μου και, αμέσως μετά, άρχισα να παρατηρώ μια πτώση των μηνυμάτων (αυτός ήταν ο ιστότοπός μου χαρτοφυλακίου – έτσι τα μηνύματα ήταν σημαντικά). Φυσικά, το πρώτο μου ένστικτο ήταν να ελέγξω κάποιο πρόβλημα με την προσθήκη φόρμας επαφής.

Αλλά μετά την αποστολή δοκιμαστικού μηνύματος μετά το δοκιμαστικό μήνυμα, δεν μπόρεσα να βρω κανένα πρόβλημα με την προσθήκη φόρμας. Υποθέτω ότι οι άνθρωποι δεν μου άρεσαν πλέον …

Δεν είναι αρκετά. Βλέπε – αποδεικνύεται ότι δεν δοκιμάζω αμέσως τις φόρμες μου. Υπήρχε πρόβλημα, αλλά ήταν πρόβλημα προσωρινής αποθήκευσης. Επειδή δοκίμασα την προσθήκη φόρμας μέσω του λογαριασμού διαχειριστή μου (ο οποίος αποκλείστηκε από την προβολή σελίδων στην κρυφή μνήμη), δεν αντιμετώπισα ποτέ το ζήτημα κατά τη δοκιμή μου.

Μην κάνεις το λάθος μου. Εάν έχετε σημαντικές σελίδες στον ιστότοπό σας – φροντίστε να τις δοκιμάσετε καθώς οι τελικοί χρήστες θα τις δουν. Δηλαδή, τουλάχιστον χρησιμοποιήστε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης.

Η σπατάλη της προσπάθειάς σας λόγω των σελίδων που δεν λειτουργούν είναι χάλια … αλλά λίγη δοκιμή μπορεί να αποτρέψει αυτό να συμβεί.

31. Αγνοήστε τους μίσους… τις περισσότερες φορές

Εάν υπάρχει ένα κοινό κοινό όλων των bloggers – δεν έχει σημασία αν ξεκινάτε ένα blog για πρώτη φορά ή όχι – είναι αυτό:

Θυμωμένα σχόλια.

Ακόμα κι αν θέλετε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε ένα blog που γράφει αποκλειστικά για χαριτωμένα κουτάβια, μπορώ σχεδόν να εγγυηθώ ότι θα εξακολουθείτε να έχετε θυμωμένα σχόλια από άτομα που:

 • Σκεφτείτε ότι ξέχασες το πιο χαριτωμένο κουτάβι ποτέ.
 • Μην νομίζετε ότι ένα από τα κουτάβια που δημοσιεύσατε είναι χαριτωμένο.

Όπως αποδεικνύει το YouTube, ωστόσο, τα θυμωμένα σχόλια είναι απλώς γεγονός ότι βγαίνετε εκεί έξω στο Διαδίκτυο.

Θα τα πάρετε και θα τσιμπήσουν… αν τα αφήσετε.

Πρέπει να αναπτύξετε παχύ δέρμα. Τις περισσότερες φορές, αυτά τα σχόλια είναι απλώς θυμωμένοι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Περιστασιακά, θα λαμβάνετε ένα σχόλιο με νόμιμο παράπονο που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του χρόνου; Θυμωμένα σχόλια πηγαίνουν στο ένα αυτί και στο άλλο.

32. Σταματήστε να κοιτάζετε τα δεδομένα αναλυτικών στοιχείων σας

Το να κοιτάς τα analytics είναι εξίσου εθιστικό με τη ροή ειδήσεων στο Facebook. Και όταν αρχίζετε να βλέπετε τους αριθμούς σας να αυξάνονται με συνέπεια, γίνεται ακόμη πιο εθιστικό.

Αλλά εδώ είναι το πράγμα:

Εάν δεν εκτελείτε μια τεράστια διαφημιστική καμπάνια που απαιτεί παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, αυτά τα αναλυτικά στοιχεία δεν έχουν καμία σημασία στην καθημερινή σας ζωή.

Ναι – κοιτάζοντας δεδομένα αναλυτικών στοιχείων στο περασμα του χρονου είναι χρήσιμο. Αλλά πρέπει πραγματικά να γνωρίζετε εάν είχατε 100 ή 200 επισκέπτες σήμερα? Έχει σημασία αν έχετε κερδίσει 10 $ ή 12 $ μέσω του AdSense σήμερα; Κάποια από αυτά τα δεδομένα πραγματικά κάνουν τίποτα για σας αυτήν τη στιγμή?

Τα χρόνια εμπειρίας μου έχουν διδάξει ότι δεν είναι.

Σας ενθαρρύνω να ορίσετε αυστηρά όρια για να αποφύγετε τη σπατάλη χρόνου. Πραγματικά έχετε πολύ πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε κατά την έναρξη ενός ιστολογίου. Πες κάτι σαν, "Θα ελέγξω μόνο τα αναλυτικά στοιχεία μου τη Δευτέρα το πρωί." Αυτό εξακολουθεί να είναι αρκετά συχνό για να δείτε την απόδοση του ιστότοπου και του περιεχομένου σας, αλλά όχι υπερβολικά συχνό για να γίνει χρονοβόρο.

Karol K για το πώς να ξεκινήσετε ένα blog
Κάρολ Κ
Συντάκτης στο CodeinWP. Blogger, συγγραφέας του "Ολοκληρωμένο WordPress".

33. Η φιλοξενία έχει σημασία!

Η φιλοξενία είναι κάτι που παίρνουμε πολύ σοβαρά εδώ στο CodeinWP. Έχουμε κάνει τις έρευνες φιλοξενίας μας, τις κριτικές φιλοξενίας μας (για πολλούς διαφορετικούς τύπους σεναρίων) και όλα τα ενδιάμεσα, φαίνεται.

Όμως, προσωπικά, δεν ανησυχούσα πολύ για τη φιλοξενία ή οτιδήποτε σχετίζεται με το διακομιστή για το καλύτερο μέρος του ταξιδιού μου στο blogging και ειδικά όχι όταν ξεκίνησα ένα blog για πρώτη φορά.

Αυτό άλλαξε δραματικά μια όμορφη μέρα όταν ανακάλυψα ότι υπήρχε ένα ολόκληρο φόρουμ ανεπιθύμητων μηνυμάτων στον διακομιστή μου… και για ποιος ξέρει πόσο καιρό σε αυτό το σημείο.

Ο τρόπος που ανακάλυψα ήταν επίσης αστείο. Πήρα ένα αυτοματοποιημένο email που μου έδωσε οδηγίες "ενημερώστε το φόρουμ vBulletin μου." Δεν είχα φόρουμ.

Έτσι, όπως αποδείχθηκε, το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στάλθηκε σε μια τυχαία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρίσκεται στο κύριο όνομα τομέα μου – newinternetorder.com. Και δεδομένου ότι είχα ρυθμίσει όλες τις δυνατότητες για το email, ανακατευθύνθηκε στο πραγματικό μου email. Άρχισα να κοιτάζω, και κοίτα, βρήκα αυτό:

δικαστήριο

Αυτό είναι το φόρουμ. Απλά κάθονται εκεί, ευρετηριάζονται πλήρως από την Google και γεμάτοι εξερχόμενους συνδέσμους που οδηγούν σε άλλους ιστότοπους χρησιμοποιώντας διασκεδαστικά αγκύρια κείμενα όπως "τσάντες louis vuitton" ή τι άλλο.

Τέλος πάντων. Σύντομη ιστορία αυτή ήταν η μέρα που έμαθα την αξία της αξιόπιστης και υψηλής ποιότητας φιλοξενίας. Αυτό το είδος μόλυνσης συμβαίνει σε επίπεδο διακομιστή. Δεν είναι θέμα WordPress ή οτιδήποτε άλλο.

Παρακαλώ, κάντε τον εαυτό σας μια χάρη. Συνεργαστείτε μόνο με αξιόπιστες εταιρείες φιλοξενίας από την πρώτη μέρα κατά την έναρξη ενός ιστολογίου. Ωστόσο, δεν είναι τόσο μεγάλο κόστος, μπορείτε να πάρετε κάτι δροσερό με μόλις 3-4 $ το μήνα. Το Bluehost είναι καλό. SiteGround επίσης. Ψηφιακός Ωκεανός αν είστε εξοικειωμένοι με διακομιστές Ή WP Engine αν θέλετε να ξοδέψετε περισσότερα. Εξετάσαμε όλες αυτές τις εταιρείες στο ερευνητικό μας κομμάτι.

34. Κάντε τακτικούς ελέγχους περιεχομένου

Όσο θα ήθελα να μην συμβαίνει αυτό, Δεν είναι όλα όσα δημοσιεύουμε παραμένουν αειθαλή. Ανεξάρτητα από τη θέση σας, υπάρχουν πάντα νέες εξελίξεις, νέες ιδέες, νέα πράγματα για να γράψετε και επίσης νέα πράγματα που σχετίζονται με το παλαιότερο περιεχόμενό σας.

Το απλό γεγονός είναι ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον. Έτσι, ακόμη και αν νομίζετε ότι το κομμάτι που έχετε γράψει θα παραμείνει διαχρονικό λόγω του θέματος που αγγίζει, αυτή είναι μόνο μια ευχή και δεν μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι.

Για αυτόν τον λόγο, η πραγματοποίηση τακτικών ελέγχων περιεχομένου είναι μια εξαιρετική ιδέα, και ειδικά εάν είχατε το ιστολόγιό σας στο διαδίκτυο για περισσότερο από 12 μήνες – ίσως να μην ανησυχείτε εάν απλά μαθαίνετε πώς να ξεκινήσετε ένα blog για πρώτη φορά χρόνος, αλλά αξίζει να θυμάστε.

Ο στόχος ενός ελέγχου περιεχομένου είναι απλός: ελέγξτε ποιες από τις αναρτήσεις σας εξακολουθούν να είναι σχετικές, οι οποίες χρειάζονται ενημέρωση, οι οποίες μπορούν να αφαιρεθούν πλήρως, οι οποίες μπορούν να ενοποιηθούν.

Αυτό είναι κάτι για το οποίο μίλησε ο Pat Flynn ένα από τα επεισόδια του podcast με τον Todd Tresidder. Σε αυτό, ο Todd πραγματικά μοιράστηκε πώς η διαγραφή του ενός τρίτου του περιεχομένου του τριπλασίασε την επισκεψιμότητά του, είτε το πιστεύει είτε όχι.

Αυτή είναι η εν ολίγοις έκδοση αν δεν έχετε χρόνο να ακούσετε ολόκληρο το επεισόδιο + μερικές δικές μου συμβουλές:

Ξεκινήστε καταρτίζοντας ένα υπολογιστικό φύλλο με όλες τις αναρτήσεις σας (οι διευθύνσεις URL είναι αρκετές). Χωρίστε αυτό το υπολογιστικό φύλλο σε τρεις ενότητες:

 • "Κρατήστε και βελτιώστε" – δημοσιεύσεις που είναι καλές από μόνες τους και εξακολουθούν να είναι σχετικές · μπορεί να χρειαστεί κάποια εργασία για να τα ενημερώσει ή να επεκτείνει (νέα δεδομένα, νέες πληροφορίες). με άλλα λόγια, τα κάνουμε ακόμη καλύτερα από ό, τι τώρα.
 • "Παγιώνω" – μικρότερες θέσεις που μπορούν να συνδυαστούν σε μεγαλύτερη θέση · Αυτό κάνει τον πόρο που προκύπτει πολύ πιο σε βάθος και ολοκληρωμένος.
 • "Διαγράφω" – αναρτήσεις που είναι εντελώς άσχετες σε αυτό το χρονικό σημείο και μπορούν να διαγραφούν εντελώς (σκεφτείτε παλιές αναρτήσεις, παλιές δημοσιεύσεις ειδήσεων, σχόλια ή οδηγίες σχετικά με πράγματα που δεν υπάρχουν πλέον, τυχαίο διπλό περιεχόμενο κ.λπ.)

Μόλις τα έχετε, μπορείτε να αρχίσετε να τα επεξεργάζεστε, με αυτήν τη σειρά: ξεκινήστε διαγράφοντας περιεχόμενο, μετά ενοποιώντας και μετά βελτιώστε.

Ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε όταν περνάτε από μεμονωμένα κομμάτια περιεχομένου:

 • Ρυθμίστε 301 ανακατευθύνσεις κατά την ενοποίηση αναρτήσεων σε μεγαλύτερους πόρους.
 • Ρυθμίστε 410 κωδικούς κατάστασης για περιεχόμενο που διαγράφεται οριστικά.
 • Διορθώστε εσωτερικούς συνδέσμους όταν εργάζεστε σε αναρτήσεις που έχετε αποφασίσει να αποχωρήσετε στο διαδίκτυο. Βεβαιωθείτε ότι συνδέονται και με το νεότερο περιεχόμενό σας. (Φυσικά, οι εσωτερικοί σύνδεσμοι από παλιές αναρτήσεις δεν δείχνουν το νέο περιεχόμενό σας, καθώς δεν υπήρχαν όταν δημιουργήσατε τους συνδέσμους.)
 • Διορθώστε τη μορφοποίηση στο παλιό σας περιεχόμενο – χρησιμοποιήστε H1, H2, κουκκίδες.
 • Ενημερώστε τις εικόνες στις καλύτερες δημοσιεύσεις σας – κάντε τις πιο ευδιάκριτες σε κοινωνικές και ενημερωμένες με το τρέχουσες απαιτήσεις για εικόνες κοινωνικών μέσων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα εργαλεία.
 • Διορθώστε τις μετρήσεις του Yoast SEO.
 • Κατάργηση νεκρών συνδέσμων.
 • Επιδιόρθωση τυχόν ζητημάτων in-line HTML.
 • Προσθέστε αναβαθμίσεις περιεχομένου όπου χρειάζεται.
 • Ενημερώστε τις ετικέτες ή / και τις κατηγορίες σας για να κάνετε ολόκληρο τον ιστότοπο πιο συνεπή.
 • Αναδημοσίευση παλιού περιεχομένου εάν έχει νόημα. Απλώς αλλάξτε την ημερομηνία δημοσίευσης σε τώρα.
 • Διαγράψτε τα σχόλια κατά τη δημοσίευση.

Η πραγματοποίηση ελέγχου όπως αυτό και η αναβίωση του παρελθόντος περιεχομένου σας είναι μόνο απόδειξη ότι σας ενδιαφέρει τι βλέπουν οι άνθρωποι όταν έρχονται στον ιστότοπό σας και αρχίζουν να καταναλώνουν ένα τυχαίο κομμάτι του περιεχομένου σας. Είναι βασικά ένα μήνυμα προς την Google ότι όλα όσα στον ιστότοπό σας αξίζει να κατατάξουν, αφού όλα είναι ενημερωμένα. Μπορεί να μην ακούγεται ότι είναι τόσο σημαντικό αν ξεκινάτε ένα ιστολόγιο για πρώτη φορά, αλλά στην πραγματικότητα είναι καλύτερο να ενσωματώσετε αυτές τις τακτικές από την πρώτη μέρα – έτσι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πάροδο του χρόνου.

Πόσο συχνά κάνετε τον πλήρη έλεγχο; Πιθανώς μια φορά το χρόνο. Αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνετε συχνότερα:

35. Ενημερώνετε τακτικά το περιεχόμενό σας

Το ανέφερα εν συντομία παραπάνω, αλλά αξίζει τη δική του θέση στη λίστα, οπότε και εδώ.

Βασικά βασίζεται σε αυτό:

Το περιεχόμενό σας δεν είναι αειθαλές εκτός εάν καταβάλλετε συνειδητή προσπάθεια να το διατηρήσετε έτσι.

Επιτρέψτε μου να σας δείξω κάτι. αυτή είναι μία από τις αναρτήσεις της λίστας μας σε αυτό το ιστολόγιο – με μερικά ενδιαφέροντα θέματα WordPress. Εδώ είναι όλες οι αναθεωρήσεις του:

αναθεωρήσεις

Αυτό πρέπει να είναι πάνω από 100 ενημερώσεις που διαρκούν 3 χρόνια.

Αυτό είναι ένα ακραίο παράδειγμα. Δεν ενημερώνουμε συχνά όλο το περιεχόμενό μας. Ωστόσο, το μήνυμα παραμένει:

Το περιεχόμενό σας αξίζει απολύτως να ενημερώνεται τακτικά. Πάντα εμφανίζονται νέες πληροφορίες, νέα δεδομένα, νέες τεχνικές, μέθοδοι, προϊόντα ή οτιδήποτε άλλο είναι για το οποίο γράφετε. Το κοινό σας θέλει να διαβάσει τι νέο υπάρχει. Η Google θέλει να σας δει να γράφετε επίσης. Κυριολεκτικά, ο κόσμος θέλει να ενημερώνετε το περιεχόμενό σας. Αν δεν… αποχαιρετίσετε τις βαθμολογίες σας στο Google.

Η ενημέρωση των παλαιών δημοσιεύσεών σας είναι μία από αυτές τις τεχνικές για τις οποίες βασικά κάθε blogger με εμπειρία μιλάει πολύ. Ο Neil Patel, για παράδειγμα, λέει ότι ζωντανεύει τις παλιές του θέσεις είχε ως αποτέλεσμα 51% περισσότερη επισκεψιμότητα για περίοδο τριών μηνών.

Εδώ μπορείτε να κάνετε συγκεκριμένα:

 1. Μεταβείτε στο Google Analytics και δημιουργήστε μια λίστα με τις 10 πιο δημοφιλείς αναρτήσεις σας.
 2. Προσπαθήστε να ενημερώσετε αυτά μία φορά κάθε μήνα.
 3. Επιστρέψτε και αναπτύξτε τη λίστα στην κορυφή 30-50.
 4. Προσπαθήστε να ενημερώνετε αυτά κάθε 3-5 μήνες.
 5. Δημιουργήστε ένα υπολογιστικό φύλλο για να το κάνετε πιο εύχρηστο ή μια υπενθύμιση Google Cal.

36. Εύκολο στον αριθμό των πρόσθετων που έχετε

Οι πιθανότητες είναι ότι πραγματικά δεν χρειάζεστε και τα 30 πρόσθετα που εκτελούνται αυτήν τη στιγμή στον ιστότοπό σας και ειδικά όχι όταν ξεκινάτε ένα ιστολόγιο.

Και ξέρω ότι είναι εύκολο να παρασυρθείτε και να χάσετε τον εαυτό σας σε μια άλλη λίστα "Κορυφαίες 10 προσθήκες WordPress για X," αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος να ζήσετε τη ζωή σας στο WordPress, για να το πούμε.

Πρώτα απ ‘όλα, δεν απαιτείται κάθε πρόσθετο χαρακτηριστικό που θέλετε. Πολλά μπορούν να γίνουν με απλές εισβολές στο WordPress ή άλλες γρήγορες τροποποιήσεις. Επιπλέον, άλλα πράγματα που πραγματικά δεν χρειάζεστε καθόλου – είναι μόνο ένα ακόμη "λαμπερό αντικείμενο" που φαίνεται δροσερό, αλλά δεν είναι πραγματικά τόσο χρήσιμο.

Επίσης, δεν λειτουργούν τόσο καλά όλα τα πρόσθετα. Μερικές φορές θα σκοντάψετε τα πράγματα που παρεμβαίνουν μεταξύ τους, κάνοντας έτσι το σφάλμα του ιστότοπού σας (το χειρότερο σενάριο) ή την απόδοσή σας να μειωθεί σημαντικά (καλύτερη περίπτωση). Και μην με ξεκινήσετε να έχω πολλά πρόσθετα προσπαθώντας να κάνω το ίδιο ακριβώς πράγμα (εγκατάσταση του W3 Total Cache πάνω από το WP Super Cache, για παράδειγμα).

Αντ ‘αυτού, εστιάστε στα βασικά και αποκτήστε μόνο ένα πρόσθετο ανά σκοπό. Συνήθως:

 • SEO,
 • αντίγραφα ασφαλείας,
 • προσωρινή αποθήκευση,
 • μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ,
 • φόρμες επικοινωνίας,
 • Jetpack… πιθανώς.

Αυτό με φέρνει στο επόμενο σημείο που είναι πραγματικά κρίσιμο κατά την έναρξη ενός ιστολογίου:

37. Λάβετε υπόψη την ασφάλεια του ιστότοπού σας, καταδικάστε τον!

Εντάξει, οπότε ορισμένα πράγματα είναι εκτός ελέγχου σας. Εάν ο διακομιστής σας διακοπεί, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για αυτό, αλλά υπάρχουν επίσης πολλά άλλα πράγματα που μπορείτε πραγματικά να ελέγξετε.

Πρώτα απ ‘όλα, όπως είπε ο Colin παραπάνω, ενημερώστε τον ιστότοπό σας. Εάν δεν το κάνετε, κινδυνεύετε να το παραβιάσετε μέσω μιας παλιάς ευπάθειας.

Δεύτερον, αποκτήστε έναν πρόσθετο ασφαλείας / λύση και δώστε προσοχή στις ειδοποιήσεις που σας στέλνει.

Πραγματικά, αυτό είναι απαράδεκτο, δεν χρειάζεται να συνεχίσω να μιλάω για αυτό. Το χρειάζεστε απολύτως!

Μερικές επιλογές:


Ασφάλεια Wordfence – Τείχος προστασίας & Σάρωση κακόβουλου λογισμικού

Συγγραφέας: Wordfence


96% βαθμολογίες


3.000.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3,9 +

Περισσότερες πληροφορίες

wordfence.7.4.7.zip

Τρέχουσα έκδοση: 7.4.7

Τελευταία ενημέρωση: 23 Απριλίου 2020


96% βαθμολογίες


3.000.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3,9 +

Σελίδα προσθηκών WordPress.org


Ασφάλεια Wordfence – Τείχος προστασίας & Σάρωση κακόβουλου λογισμικού


Sucuri Security – Έλεγχος, Malware Scanner και Security Hardening

Συγγραφέας: Sucuri Inc..


88% βαθμολογίες


700.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3.6 +

Περισσότερες πληροφορίες

sucuri-scanner.1.8.24.zip

Τρέχουσα έκδοση: 1.8.24

Τελευταία ενημέρωση: 17 Φεβρουαρίου 2020


88% βαθμολογίες


700.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 3.6 +

Σελίδα προσθηκών WordPress.org


Sucuri Security – Έλεγχος, Malware Scanner και Security Hardening


iThemes Security (πρώην Better WP Security)

Συγγραφέας: Θέματα


94% βαθμολογίες


900.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 5.2 +

Περισσότερες πληροφορίες

καλύτερη-wp-security.7.7.1.zip

Τρέχουσα έκδοση: 7.7.1

Τελευταία ενημέρωση: 20 Απριλίου 2020


94% βαθμολογίες


900.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 5.2 +

Σελίδα προσθηκών WordPress.org


iThemes Security (πρώην Better WP Security)

Εκτός από αυτά, εξετάστε επίσης πράγματα όπως έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και άλλες απλές επιδιορθώσεις που θα κάνουν τον ιστότοπό σας εξαιρετικά ασφαλή.

38. Μην ιδρώνετε για τη βαθμολογία σας στο Google PageSpeed ​​Insights

Ξέρεις γιατί δεν πρέπει να ιδρώνεις; Επειδή τις περισσότερες φορές δεν μπορείτε να το βελτιώσετε.

Πριν από λίγο καιρό, κάναμε ένα διασκεδαστικό πείραμα. Θέλαμε να ελέγξουμε τι είδους επιπτώσεις μπορείτε να έχετε στο δικό σας Insights PageSpeed βαθμολογία μόλις πάρετε την αρχική βαθμολογία σας. Λάβαμε λοιπόν δύο ρυθμίσεις φιλοξενίας, κάναμε τη δοκιμή και, στη συνέχεια, βελτιστοποιήσαμε τη χαμηλότερη απόδοση μέσω δύο τυπικών μεθόδων.

Τα αποτελέσματα ήταν κάπως εκπληκτικά (ή καθόλου εκπληκτικά, ανάλογα με το πώς το βλέπετε). Αποδεικνύεται ότι το να έχετε τον ιστότοπό σας σε έναν γρήγορο κεντρικό υπολογιστή είναι πολύ πιο σημαντικό από το να κάνετε άλλες βελτιστοποιήσεις.

Με λίγα λόγια, η ταχύτερη εγκατάσταση φιλοξενίας εξακολουθεί να έχει καλύτερο βαθμό από την πύλη από την πιο αργή φιλοξενία ακόμα και μετά από μια σειρά βελτιστοποιήσεων σε αυτό. Εδώ είναι το πλήρες πείραμα.

Στο τέλος, όλα αυτά καταλήγουν και πάλι σε μια καλή εγκατάσταση φιλοξενίας. Αυτός είναι πάντα ο ευκολότερος και καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε τη βαθμολογία του PageSpeed ​​Insights κατά την έναρξη ενός ιστολογίου.

39. Χρησιμοποιήστε το Quora για να μάθετε πραγματικά τι θέλουν να μάθουν οι άνθρωποι

Ο Μπιλ ανέφερε ήδη Quora παραπάνω, αλλά το παραθέτω για έναν άλλο λόγο. Αυτό δεν αφορά την εύρεση σχετικών νημάτων Quora, την υποβολή της απάντησής σας και, στη συνέχεια, τη σύνδεση του περιεχομένου σας. Πρόκειται για κάτι άλλο:

Το Quora είναι ένα από τα λίγα μέρη στον ιστό όπου μπορείτε να πάτε για να μάθετε τι πραγματικά θέλουν να μάθουν οι άνθρωποι. Βασικά, κάθε ερώτηση είναι μια ευκαιρία για εσάς να γράψετε μια εντελώς νέα ανάρτηση στο ιστολόγιό σας – ένας πραγματικά φοβερός βοηθός κατά την έναρξη ενός ιστολογίου.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να πάει στο Quora, ακολουθώντας μια σειρά από θέματα που σχετίζονται με τη θέση του ιστολογίου σας και δίνοντας προσοχή στις ερωτήσεις που κάνουν οι άνθρωποι.

Να τι επιτυγχάνετε όταν το κάνετε:

 • Πρώτον, γνωρίζετε ότι το ζήτημα είναι πράγματι σημαντικό για τουλάχιστον ένα πραγματικό άτομο που αναπνέει – με άλλα λόγια, έχετε επιβεβαίωση ότι ένα συγκεκριμένο πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο στο μυαλό σας.
 • Βλέπετε την ακριβή διατύπωση που χρησιμοποιούσε το άτομο για να θέσει την ερώτηση – μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως επικεφαλίδα, ακόμη και ή μέρος αυτής. Επίσης, αυτό σας δίνει μια ένδειξη του τύπου των λέξεων-κλειδιών που μπορεί να σχετίζονται με το πρόβλημα.
 • Έχετε ένα εξαιρετικό μέρος για να προωθήσετε αυτήν την ανάρτηση μόλις ολοκληρωθεί. Μπορείτε να επιστρέψετε στο Quora, να απαντήσετε στην ερώτηση με απλό και γρήγορο τρόπο και, στη συνέχεια, να προσθέσετε έναν σύνδεσμο για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα.

Αυτό είναι το ακριβές πράγμα που κάναμε με τουλάχιστον μερικές δημοσιεύσεις εδώ:

quora1
Το Avada έχει περισσότερες δυνατότητες από το Divi?

quora4
Shopify έναντι WordPress, ποια είναι η σύγκριση μεταξύ τους?

quora3
Ποιο είναι το καλύτερο πρόσθετο WP για έναν κατάλογο μελών κλαμπ?

Βασικά σημεία:

 • Όταν δημιουργείτε μια ανάρτηση έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε φτάσει στον πυρήνα της απάντησής σας αμέσως. Όπως είπε ο Κόλιν, ξεχάστε το εισαγωγικό σας γράψιμο όπως ερευνητικά έγγραφα γυμνασίου.
 • Εάν πρέπει να γράψετε μια εισαγωγή κάποιου είδους για να μην αποξενώσετε τους τακτικούς αναγνώστες σας, τουλάχιστον χρησιμοποιήστε άγκυρες εγγράφων κατά τη σύνδεση με την ανάρτηση από το Quora. (Π.χ. σύνδεσμος για την ανάρτησή σας ως yoursite.com/some-post/#the-relevant-part.) Με αυτόν τον τρόπο, όποιος έρχεται από το Quora μπορεί να παραλείψει αυτό που δεν είναι σημαντικό από την άποψή του.
 • Χρησιμοποιήστε εικόνες για να κάνετε την απάντηση Quora να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες. Τακτοποιημένο κόλπο. Μερικά παραδείγματα μου παραπάνω.

40. Κάντε έρευνα λέξεων-κλειδιών για κάθε νέα ανάρτηση που δημοσιεύετε

Έχουμε ήδη αναφέρει την έρευνα λέξεων-κλειδιών εδώ, αλλά ήθελα να ανοίξω αυτό το κουτί σκουληκιών για ένα ακόμη λεπτό για να βεβαιωθώ ότι είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα. Υπάρχει ένα κύριο πράγμα που ήθελα να επαναλάβω εδώ:

Το κλειδί για την πραγματική, σωστή έρευνα λέξεων-κλειδιών το κάνει ξανά και ξανά για κάθε νέα ανάρτηση που δημοσιεύετε.

Ακούγεται πολύ δουλειά, το ξέρω, λυπάμαι γι ‘αυτό, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κάνετε δημοσίευση περιεχομένου στο τοπίο του ιστού σήμερα όταν ξεκινάτε ένα ιστολόγιο. Υπάρχει ήδη πάρα πολύ μεγάλο περιεχόμενο εκεί έξω. Υπερβολικό περιεχόμενο που έχει ήδη βελτιστοποιηθεί. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, δεν μπορείτε απλώς να βασιστείτε στην κύρια λέξη-κλειδί σας για ολόκληρο τον ιστότοπο και στη συνέχεια να συνεχίσετε να δημιουργείτε το περιεχόμενό σας "ό, τι να ‘ναι" χαλαρά συνδεδεμένο θέμα.

Αυτό πηγαίνει επίσης στη διενέργεια ελέγχων περιεχομένου. Όταν εξετάζετε το παρελθόν σας περιεχόμενο και το ελέγχετε, ρωτήστε τον εαυτό σας, "Ποια λέξη-κλειδί στοχεύει ακόμη και αυτή η ανάρτηση; Είναι αρκετά βελτιστοποιημένο?"

41. Εμπνευστείτε από φαινομενικά άσχετες θέσεις

Έρχονται με καλές ιδέες για αναρτήσεις στο blog μπορεί να είναι δύσκολες κατά καιρούς. Όμως, ο εαυτός σας εμπνευσμένος από την κατανάλωση περιεχομένου μόνο από τη θέση σας μπορεί να είναι ένα δίκοπο σπαθί.

 • Από τη μία πλευρά, σας κρατά ενημερωμένους και με το δάχτυλό σας στον σφυγμό.
 • Αλλά από την άλλη, δεν σας επιτρέπει να ανοίξετε νέες ιδέες και ίσως να δοκιμάσετε νέα πράγματα που δεν έχουν δοκιμαστεί στο παρελθόν.

Ένας δημοφιλής συγγραφέας και podcaster, Τζέιμς Άλτουχερ λέει ότι το σεξ ιδεών είναι ένα από τα πιο ισχυρά πράγματα που μπορεί να βιώσει ένα δημιουργικό άτομο (παραφράσεις). Με άλλα λόγια, ο μόνος τρόπος να έχετε καλές ιδέες είναι να έχετε πολλές ιδέες. Και όταν αυτές οι ιδέες αρχίσουν να κάνουν σεξ μεταξύ τους, αυτό συμβαίνει όταν γεννιούνται σπουδαία πράγματα / προϊόντα / άρθρα.

Γι ‘αυτό πρέπει να επεκταθούμε. Διαβάζω πολύ. Παρακολουθήστε πολλά βίντεο. Κάνε πολλά πράγματα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να καταναλώνει περιεχόμενο εκτός της θέσης σας. Αυτή είναι ίσως η απόλυτη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσετε κατά την έναρξη ενός ιστολογίου.

Tim Ferriss – ένας άντρας μπορεί να έχετε ακούσει – βλέπει επίσης αξία να αφήνει στον εαυτό του κάποια ελευθερία από αυτή την άποψη. Ένα από τα πράγματα του, για παράδειγμα, είναι η ανάγνωση μυθοπλασίας πριν από το κρεβάτι. Δεν είναι συγγραφέας μυθοπλασίας. Φαίνεται ότι η ανάγνωση μυθοπλασίας δεν πρέπει να κάνει τίποτα γι ‘αυτόν. Αλλά ακόμα:

Μην διαβάζετε μη μυθοπλασία πριν από το κρεβάτι, γεγονός που ενθαρρύνει την προβολή στο μέλλον και την ανησυχία / προγραμματισμό. Διαβάστε τη μυθιστοριογραφία που προσελκύει τη φαντασία και απαιτεί προσοχή στην παρούσα κατάσταση. Tim Ferriss

42. Δώστε τα καλύτερα πράγματα δωρεάν

Πρόκειται για περιεχόμενο επί πληρωμή έναντι δωρεάν. Είναι κοινό λάθος να πιστεύετε ότι το βέλτιστο περιεχόμενό σας θα πρέπει να δεσμευτεί για τους πληρωμένους πελάτες σας.

Όχι!

λανθασμένος

Σκεφτείτε το με αυτόν τον τρόπο, όταν ενεργοποιείτε το ραδιόφωνο (εάν δεν έχετε μετακινηθεί πλήρως στο Spotify ή σε podcasts, δηλαδή) τι ακούτε; Ακούτε ένα τυχαίο τραγούδι από ένα άλμπουμ καλλιτέχνη?

Οχι! Ακούτε την απόλυτη επιτυχία τους Νο.1! Και το παίρνετε δωρεάν. Γιατί; Γιατί έτσι σας κάνουν να αγοράσετε το άλμπουμ ή το εισιτήριο της συναυλίας.

Καλέστε το "αρχή του ραδιοφώνου" αν θέλεις.

Το θέμα είναι αυτό:

Δωρεάν, φοβερά πράγματα οδηγούν τους ανθρώπους στην πόρτα. Όταν έρθουν, αρχίζουν να ψάχνουν περισσότερα. Αρχίζουν να σκέφτονται, "Γαμώτο, αυτός ο δωρεάν πόρος είναι καλύτερος από αυτό που χρεώνουν οι άλλοι!"

Αυτή είναι μια νίκη.

Αυτό είναι όπου μπορείτε να πουλήσετε μια-μία-μία συμβουλευτική, πολυάριθμα μαθήματα premium, εμφανίσεις ομιλίας, ακίνητα… παίρνετε την ιδέα.

Με λίγα λόγια: Ξεκινάτε ένα blog; Δώστε τα καλύτερα πράγματα δωρεάν. Έχει τεράστια απόδοση επένδυσης!

43. Σταματήστε την εμμονή πάνω στη γραμματική. Κανείς δεν νοιάζεται

(Εκτός από αυτό το άτομο που θα το επισημάνει στα σχόλια. Μην ανησυχείτε γι ‘αυτόν. Είναι ούτως ή άλλως.)

Ο πυρήνας των πληροφοριών είναι αυτό που έχει σημασία. Και ξέρω ότι ακούγεται γοητευτικό, αλλά είναι ακριβώς πώς είναι τα πράγματα.

Κανείς – και εννοώ πραγματικά κανένας – δεν θα διαβάσει ποτέ το ιστολόγιό σας μόνο και μόνο επειδή η γραμματική σας είναι σωστή. Αν "καλή γραμματική" είναι το μόνο πράγμα που έχετε για εσάς, έχετε χάσει.

Με άλλα λόγια, μια άσχημη γραπτή, διορατική ανάρτηση θα είναι πάντα καλύτερη από ένα ωραίο γραπτό, σεξουαλικό δελτίο τύπου.

Ιδέες! Ιστορίες! Αξία διασκέδασης! Πρώτες πληροφορίες! Επενδύστε πρώτα στο μυϊκό σας περιεχόμενο και μόνο στη συνέχεια εστιάστε στον γραμματικό σας μυ.

Γιόδα

Ωστόσο, με αυτό που λέγεται:

44. Σύνταξη, επεξεργασία, δημοσίευση – είναι μια διαδικασία 3 βημάτων

Ακόμα κι αν η γραμματική δεν είναι κάτι που θα πρέπει να έχετε εμμονή, το να βγάζετε μια ποιοτική θέση από την πόρτα και στην άγρια ​​φύση εξακολουθεί να είναι μια διαδικασία που πρέπει να εξεταστεί.

Η αγαπημένη μου προσέγγιση είναι να το αντιμετωπίσω ως πράγμα 3 βημάτων: συγγραφή, επεξεργασία, δημοσίευση.

Γιατί έτσι?

Είναι απλό, καθώς γράφετε, είναι εύκολο και δελεαστικό να επεξεργαστείτε εν συντομία – όπως μέσα, να διορθώσετε τις προτάσεις / τις παραγράφους σας καθώς τις γράφετε. Φαίνεται φυσικό, είναι αυτό που κάναμε όταν γράφαμε χαρτιά για το σχολείο. Αλλά δεν είναι το πιο αποτελεσματικό.

Το πρόβλημα με την επεξεργασία καθώς γράφετε είναι ότι σταματά τη ροή ιδεών, διαταράσσει τη δημιουργική σας σκέψη και δυσκολεύει την αφήγηση..

Ο σωστός τρόπος γραφής – τολμώ να χρησιμοποιήσω τη λέξη "σωστός" – είναι να γράψτε πρώτα, επεξεργαστείτε αργότερα.

Ο στόχος κατά τη δημιουργία του πρώτου προχείρου είναι να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερες λέξεις σε ένα κομμάτι χαρτί (ή ψηφιακό χαρτί) και να μην ανησυχείτε για το πώς φαίνονται όλα. Εννοώ πραγματικά ότι πρέπει να γράψετε όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε που σχετίζονται με το θέμα.

Το σημαντικό πράγμα εδώ είναι να μην σταματήσετε τον εαυτό σας και να προσπαθήσετε να διορθώσετε τίποτα. Ούτε καν τυπογραφικά λάθη. Ο στόχος σας είναι να γράψετε. Να είσαι δημιουργικός.

Στη συνέχεια, αφού έχετε γράψει ολόκληρο το πρόχειρο, τότε είναι δυνατή η επεξεργασία. Αυτό είναι όταν μπορείτε να επιστρέψετε στο πρόχειρο και να αρχίσετε να το διορθώνετε.

Και συνειδητοποιώ ότι αυτός ο διαχωρισμός είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο να συμβαδίσει. Και εγώ καταλαβαίνω ότι το επεξεργάζομαι αυτό ή αυτό καθώς γράφω, αλλά το κλειδί είναι να το παρατηρήσω και να προσπαθήσω να το βγάλω έξω.

Τέλος, υπάρχει μια δημοσίευση, η οποία είναι κάτι δικό της στις μέρες μας, καθώς τα περισσότερα από αυτά που γράφουμε δημοσιεύονται στο διαδίκτυο από εμάς (και δεν αποστέλλονται σε εφημερίδα τρίτων ή κάτι τέτοιο).

Τα ιστολόγια είναι μοναδικά στον τρόπο που λειτουργούν. Θέλω να πω, εκτός από το σώμα του άρθρου σας, πρέπει επίσης να προετοιμάσετε τον τίτλο, να μορφοποιήσετε την ανάρτηση, να προσθέσετε μερικές εικόνες, να ορίσετε τις ετικέτες / τις κατηγορίες σας, να προσθέσετε μερικές "κάντε κλικ για tweets" ίσως, και να κάνουμε πολλά άλλα πράγματα – όλα τα πράγματα που περιλαμβάνει η έναρξη ενός blog. Αυτό είναι όλο στο "δημοσίευση" κάδος. Κάντε το τελευταίο. Προσπαθήστε να κάνετε την ανάρτησή σας να φαίνεται υπέροχη αμέσως πριν πατήσετε το κουμπί δημοσίευσης.

45. Ρυθμίστε σωστά τα blogging / εργαλεία γραφής σας

Επομένως, ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο ξεκινάτε ένα ιστολόγιο και δημιουργείτε το περιεχόμενό σας, ενδέχεται να βρείτε ορισμένα εργαλεία πολύ χρήσιμα στην καθημερινή σας μέρα.

Είτε πρόκειται για ένα μόνιμο γραφείο, ένα νέο πληκτρολόγιο ή μια δροσερή εφαρμογή ιστού, τα εργαλεία κάνουν τη ζωή του ιστολογίου σας πολύ πιο εύκολη.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτήν τη σύντομη λίστα:

I. Παρακαλώ, αποκτήστε ένα καλό πληκτρολόγιο

Περίμενε! Μην παραλείψετε να το διαβάσετε! Είναι σημαντικό.

Ένα πληκτρολόγιο είναι ίσως το πιο υποτιμημένο κομμάτι εξοπλισμού με τον οποίο αλληλεπιδρούμε σε τακτική βάση. Το μεγαλύτερο μέρος της αλληλεπίδρασής μας με έναν υπολογιστή γίνεται μέσω ενός πληκτρολογίου, σωστά?

Ωστόσο, σπάνια αλλάζουμε πληκτρολόγια και συνήθως δεν παρακολουθούμε τι συμβαίνει στην αγορά πληκτρολογίων. Παίρνουμε ό, τι είναι διαθέσιμο ή ό, τι ήρθε ο υπολογιστής μας. Αλλά αυτό είναι λάθος.

Τα πληκτρολόγια είναι πολύ διαφορετικά και δεν υπάρχει ένα πληκτρολόγιο που να τα κυβερνά όλα. Όλα αυτά εξαρτώνται από την προσωπική σας προτίμηση, την ικανότητά σας ως δακτυλογράφος και τη γενική σας άνεση ανάλογα με τη θέση σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να πειραματιστείτε με διαφορετικές ρυθμίσεις για να βρείτε αυτό που ταιριάζει τέλεια.

Ορισμένα πληκτρολόγια έχουν χαμηλά πλήκτρα ταξιδιού, άλλα υψηλά ταξίδια. Υπάρχουν μηχανικά πληκτρολόγια. Υπάρχουν πλήκτρα μεμβράνης. Υπάρχουν ό, τι έχουν τα MacBooks αυτές τις μέρες. Κ.λπ. Αλλά το αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρετε ποιο από αυτά θα είναι καλύτερο για εσάς μέχρι να τα δοκιμάσετε από πρώτο χέρι.

Πηγαίνετε λοιπόν στο τοπικό σας κατάστημα και πειραματιστείτε. Απλά περιμένετε, ανοίξτε ένα εργαλείο σημειωματάριου, ξεκινήστε να πληκτρολογείτε, δείτε πώς αισθάνεται. Η απόκτηση του σωστού πληκτρολογίου μπορεί να σας μετατρέψει σε έναν κύριο δακτυλογράφο μια νύχτα – τουλάχιστον αυτό που έκανε για μένα.

ΙΙ. Δοκιμάστε τις εφαρμογές blogging

Η δουλειά σας όλη μέσα στη διεπαφή του WordPress είναι εντάξει, ειδικά σε λειτουργία χωρίς περισπασμούς.

χωρίς περισπασμούς

Αλλά όταν ξεκινάτε ένα blog, μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας ακόμη πιο παραγωγικό σε ορισμένες αποκλειστικές εφαρμογές blogging.

Για παράδειγμα, τα δύο αγαπημένα μου είναι Συγγραφέας iA και Αρκούδα.

 • Το iA Writer είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή γραφής για Mac (αν και μόνο η γνώμη μου).
 • Το Bear είναι μια ωραία σχεδιασμένη εφαρμογή λήψης σημειώσεων για Mac που επίσης λειτουργεί ως εξαιρετικός επεξεργαστής κειμένου. Και έχει καλύτερη ενσωμάτωση με τη γραμμή αφής MacBook Pro από ό, τι το iA.

Και οι δύο εφαρμογές υποστηρίζουν χαμήλωση τιμής, που είναι ένας πολύ πιο γρήγορος τρόπος για να γράψετε οτιδήποτε.

Εκτός από αυτό, εάν έχετε περισσότερες συσκευές, μπορείτε να συγχρονίσετε το περιεχόμενό σας σε όλες αυτές.

Μερικές άλλες επιλογές:

 • Εφαρμογή desktop WordPress – Είδος χορού των δυτικών ινδίων. Αυτό είναι διαθέσιμο για Windows, Mac και Linux. Σας δίνει επίσης πρόσβαση σε ορισμένα άλλα μέρη του wp-admin.
 • Οδυσσέας για Mac. Μάλλον ακριβή εφαρμογή γραφής, αλλά έχει πολλούς σκληρούς θαυμαστές που την λατρεύουν απολύτως.
 • Έγγραφα Google. Αυτό ακούγεται προφανές, αλλά με τα νεότερα εργαλεία, μπορείτε πλέον να ενσωματώσετε απευθείας ένα έγγραφο Google με τον ιστότοπό σας στο WordPress, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε βασικά να εξάγετε οποιοδήποτε έγγραφο απευθείας στο ιστολόγιό σας. Περισσότερα για αυτό εδώ.

III. Πειραματιστείτε με βοηθητικές εφαρμογές

Ακολουθεί μια γρήγορη εφαρμογή μέσω εφαρμογών που κάνουν τη δουλειά μου πολύ πιο γρήγορη:

 • Φως – το απόλυτο εργαλείο οθόνης.
 • Άλφρεδος – Εφαρμογή παραγωγικότητας Mac, σκεφτείτε την ως Spotlight search σε στεροειδή.
 • α Κείμενο – εφαρμογή επέκτασης κειμένου για Mac. "aText επιταχύνει την πληκτρολόγηση σας αντικαθιστώντας τις συντομογραφίες με συχνά χρησιμοποιούμενες φράσεις που ορίζετε." Για παράδειγμα, τείνω να χρησιμοποιώ τη λέξη "WordPress" πολύ, οπότε αντί να χρειάζεται να το γράφω με το χέρι κάθε φορά, έχω δημιουργήσει μια μακροεντολή που μου επιτρέπει να γράφω μόνο WPP και ένα κείμενο θα το επεκτείνει αμέσως στο WordPress. Έχω πολλά άλλα, όπως αυτή η ρύθμιση (για τα τυπογραφικά λάθη που κάνω, περίπλοκες λέξεις κ.λπ.).
 • WorkFlowy – το καλύτερο εργαλείο για τη δημιουργία περιλήψεων άρθρων.
 • Διαχειριστές κωδικών πρόσβασης – σας βοηθούν να παρακολουθείτε ονόματα χρήστη / κωδικούς πρόσβασης για όλα τα άλλα πράγματα.
 • BetterTouchTool – το Mac touchpad και η γραμμή αφής σε στεροειδή. Το χρησιμοποιώ για προσαρμοσμένες κινήσεις και επίσης για να λάβω αυτά τα εικονίδια συντόμευσης (μεταξύ άλλων):

macbook pro αφής

Αυτό είναι ένα περιτύλιγμα!

Αυτή η ανάρτηση ήταν πολύ! Στην πραγματικότητα, διαβάσατε μόλις 11.000 λέξεις συμβουλών για την έναρξη ενός ιστολογίου. Ευχαριστώ που είσαι ακόμα εδώ!

Στο τέλος, η εκτέλεση ενός ιστολογίου είναι ένα από αυτά τα πράγματα που φαίνεται απλό από μόνο του, αλλά το χάσμα μεταξύ απλώς να το κάνουμε και να το κάνουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων του είναι πραγματικά τεράστιο. Υπάρχουν τόσα πολλά κινούμενα μέρη! Υπάρχει το ίδιο το WordPress, γράφοντας περιεχόμενο, επεξεργασία, μορφοποίηση, φιλοξενία, SEO, δημιουργία συνδέσμων, κοινωνικά μέσα, λίστες email, δικτύωση και συνεχώς και ξανά.

Ελπίζω αυτή η λίστα να είναι διορατική και ότι θα σας βοηθήσει να αποφύγετε μερικά από τα πρώτα λάθη που κάνουν οι περισσότεροι bloggers. Εάν θέλετε να επεκταθούμε σε οποιοδήποτε από τα σημεία που συζητήθηκαν εδώ, μη διστάσετε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας παρακάτω.

Επιπλέον, μην ξεχάσετε αυτόν τον οδηγό που ανέφερα στην αρχή – σας οδηγεί σε όλη τη διαδικασία δημιουργίας ενός επιτυχημένου ιστολογίου.

Πληροφορίες μπόνους σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο!

Είπα ψέματα… στην πραγματικότητα έχουμε τρία μπόνους για εσάς εδώ:

(1) Αν αυτό είναι υπερβολικό για ανάγνωση, τραβήξτε το φύλλο εξαπάτησης “n-keep PDF”, το οποίο συνοψίζει τακτοποιημένα όλα όσα ειπώθηκαν σε αυτόν τον πόρο.

(2) Θέλετε ένα σεμινάριο για το πώς να ξεκινήσετε ένα blog σε μορφή βίντεο; Το έχουμε και για εσάς.

Κάντε κλικ για να δείτε:

(3) Το πράγμα που αναφέραμε στην αρχή – αυτός ο ολόκληρος πόρος μετατράπηκε σε ένα όμορφα σχεδιασμένο eBook, με πολλές διαθέσιμες μορφές – PDF, MOBI, ePub. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το ανεβάσετε στο Kindle ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή χρησιμοποιείτε για eBooks:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector