Πώς να δημιουργήσετε έναν κατάλογο τοπικής αναζήτησης όπως το Yelp στο WordPress

TL; DR: Το Yelp είναι ένας τεράστιος ιστότοπος / διαδικτυακή υπηρεσία που προσφέρει έναν τόνο δυνατοτήτων και εξυπηρετεί εκατομμύρια επισκέπτες. Αυτό σίγουρα ξέρετε… Ωστόσο! Αποδεικνύεται ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν τοπικό κατάλογο αναζήτησης όπως το Yelp στο WordPress. Δείτε πώς – όλα γίνονται από πάνω προς τα κάτω και χωρίς να αγγίζετε μια γραμμή κώδικα. Εισαγάγετε Colin:


Σας ενδιαφέρει η ιδέα να μάθετε πώς να δημιουργείτε έναν τοπικό κατάλογο αναζήτησης όπως το Yelp στο WordPress; Αμφιβάλλω ότι πρέπει να σας πω για τη μαζική επιτυχία ιστότοπων όπως το Yelp και το Foursquare. Τα βλέπετε στα αποτελέσματα αναζήτησης σχεδόν κάθε φορά που αναζητάτε μια επιχείρηση.

Αλλά ενώ αυτοί οι δύο γίγαντες – Yelp και Foursquare – είναι σίγουρα δημοφιλείς, εστιάζονται επίσης σε εθνικό επίπεδο. Και αυτή η εθνική εστίαση ανοίγει την πόρτα σε έναν εξειδικευμένο ανταγωνιστή να εισχωρήσει και να πιάσει ένα κομμάτι της τοπικής πίτας καταλόγου αναζήτησης.

Για να σας βοηθήσω να κάνετε ακριβώς αυτό, θα ξοδέψω αυτήν την ανάρτηση δίνοντάς σας έναν βήμα προς βήμα οδηγό για το πώς μπορείτε δημιουργήστε έναν τοπικό κατάλογο αναζήτησης όπως το Yelp στο WordPress χωρίς να σπάσει την τράπεζα.

Πώς να δημιουργήσετε έναν κατάλογο τοπικής αναζήτησης όπως το Yelp στο WordPress

Τι πηγαίνει σε έναν ποιοτικό τοπικό κατάλογο αναζήτησης?

Για να βρείτε το καλύτερο εργαλείο για τη δημιουργία ενός τοπικού καταλόγου αναζήτησης όπως το Yelp στο WordPress, είναι καλή ιδέα να ορίσετε πρώτα τα βασικά χαρακτηριστικά του τι κάνουν το Yelp και το Foursquare τόσο αποτελεσματικό.

Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι, κυρίως:

 • Ποιοτική αναζήτηση / φιλτράρισμα που διευκολύνει τους επισκέπτες να βρουν σχετικές επιχειρήσεις.
 • Προβολή λίστας χαρτών που επιτρέπει στους χρήστες να βρουν τις τοποθεσίες που βρίσκονται πιο κοντά σε μια συγκεκριμένη περιοχή.
 • Κριτικές χρηστών, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να πάρουν μια ιδέα για την ποιότητα μιας επιχείρησης.
 • Επιλογές δημιουργίας εσόδων, ώστε να μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε χρήματα από τον τοπικό κατάλογο αναζήτησης.
 • Εργαλεία διαχείρισης για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ώστε να μπορούν να διαχειρίζονται ή να υποβάλλουν αξιώσεις για καταχωρίσεις χωρίς πολύ χειροκίνητη εργασία από τον διαχειριστή του ιστότοπου.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει μια δωρεάν λύση που να κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό. Υπάρχει όμως μια προσιτή premium επιλογή που ονομάζεται ListingPro.

Η λύση μας για τη δημιουργία ενός τοπικού καταλόγου αναζήτησης όπως το Yelp στο WordPress

ListPro - δημιουργήστε έναν τοπικό ιστότοπο καταλόγου

Το ListPro είναι ένα κορυφαίο θέμα καταλόγου που μπορείτε αγορά στο ThemeForest για 69 $.

Μετατρέπει τον γενικό ιστότοπό σας WordPress σε έναν κατάλογο τοπικής αναζήτησης με πλήρη χαρακτηριστικά, ο οποίος είναι γεμάτος με τις περισσότερες από τις λειτουργίες που κάνουν ιστότοπους όπως το Yelp και το Foursquare να λειτουργούν. Το ListPro είναι το εργαλείο μετάβασής μας επειδή:

 • Έχει μια λεπτομερή ζωντανή αναζήτηση που διευκολύνει τους επισκέπτες να βρουν περιεχόμενο στον κατάλογό σας.
 • Περιλαμβάνει έναν όμορφο πίνακα ελέγχου για τις επιχειρήσεις για τη διαχείριση των καταχωρίσεών τους και την τοποθέτηση διαφημίσεων.
 • Εσείς, ο διαχειριστής, μπορείτε να διαχειριστείτε σωρούς λεπτομερειών από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή WordPress.

Ακριβώς για να σας δώσω μια ιδέα για το γιατί το ListingPro ταιριάζει τόσο καλά σε αυτόν τον σκοπό, ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης της αναζήτησης του Yelp:

πώς λειτουργεί η αναζήτηση yelp

Και εδώ είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης της αναζήτησης του ListPro στον ιστότοπο δοκιμών μου:

πώς λειτουργεί η αναζήτηση listingpro

Πολύ ωραίο, σωστά; Η μηχανή αναζήτησης του ListPro ξεπερνά κατά πολύ την προεπιλεγμένη αναζήτηση WordPress, η οποία είναι σημαντική για την επιτυχία του τοπικού σας καταλόγου.

Παρακάτω, θα σας δώσω έναν λεπτομερή, αναλυτικό οδηγό για τον τρόπο δημιουργίας ενός τοπικού καταλόγου αναζήτησης στο WordPress χρησιμοποιώντας το ListPro.

Βήμα προς βήμα: Δημιουργία ενός τοπικού καταλόγου αναζήτησης στο WordPress

Μόλις αγοράσετε το ListPro, είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε τον ιστότοπο καταλόγου σας. Δείτε πώς προτείνω να αντιμετωπίσετε τον νέο σας ιστότοπο:

 • Εγκαταστήστε το ListPro και διαμορφώστε το.
 • Διαμορφώστε το στυλ του ιστότοπού σας.
 • Ρυθμίστε βασικές λεπτομέρειες όπως ρυθμίσεις πληρωμής και ειδοποιήσεις μέσω email.
 • Διαμορφώστε τα πάντα για τις καταχωρίσεις σας – κατηγορίες, πόλεις κ.λπ..
 • Ρυθμίστε τα σχέδιά σας τιμολόγησης για τις επιχειρήσεις που πληρώνουν για καταχωρήσεις premium.
 • Διαμορφώστε τις επιλογές διαφημίσεων που θα προσφέρετε σε επιχειρήσεις.

Παρακάτω, θα σας καθοδηγήσω πώς να το κάνετε όλα αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες:

Βήμα 1: Εγκαταστήστε το ListPro και εκτελέστε τον οδηγό εγκατάστασης

Μόλις εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε το ListingPro (εγκαθίσταται όπως οποιοδήποτε άλλο θέμα), θα σας οδηγήσει στη διαδικασία:

 • Εγκατάσταση των απαιτούμενων προσθηκών
 • Εισαγωγή επίδειξης περιεχομένου

Συνιστώ ανεπιφύλακτα να εισαγάγετε όλο το εικονικό περιεχόμενο, διότι θα κάνει πολύ πιο εύκολη την προσαρμογή του θέματος.

Μόλις εκτελέσετε τον οδηγό εγκατάστασης, θα πρέπει να κοιτάξετε τι είναι σχεδόν ένας πλήρως λειτουργικός ιστότοπος τοπικού καταλόγου:

εισαγάγετε πλαστό περιεχόμενο

πώς να δημιουργήσετε έναν τοπικό κατάλογο αναζήτησης όπως το yelp στο WordPress

Όλα όσα θα κάνετε στα ακόλουθα βήματα έχουν να κάνουν με τη δημιουργία αυτού του βασικού ιστότοπου δικό σας.

Βήμα 2: Στυλ στον ιστότοπο καταλόγου σας

Ώρα να σχεδιάσετε τον ιστότοπό σας. Εδώ θα επιλέξετε τις γραμματοσειρές, τα χρώματα και τις εικόνες φόντου που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό του καταλόγου σας.

Για να τα αλλάξετε, πρέπει να μεταβείτε στο νέο επιλογές θέματος στην πλαϊνή γραμμή του πίνακα ελέγχου του WordPress. Για να διαμορφώσετε τις επιλογές στυλ, θα κολλήσετε κυρίως στις πέντε πρώτες επιλογές:

στυλ του καταλόγου σας

 • Γενικές Ρυθμίσεις. Αλλάξτε τα κύρια χρώματα σας, καθώς και ορισμένες ρυθμίσεις πλοήγησης και λειτουργικότητας.
 • Τυπογραφία. Επιλέξτε όλες τις γραμματοσειρές, τα μεγέθη και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στον ιστότοπό σας.
 • Επί κεφαλής. Αλλάξτε τη διάταξη και τα χρώματα της κεφαλίδας σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια γραμμή αναζήτησης στην κεφαλίδα σας και να ανεβάσετε το δικό σας λογότυπο εδώ.
 • Πανό. Επιλέξτε το μεγάλο έντονο banner που εμφανίζεται πίσω από το πλαίσιο αναζήτησης στην αρχική σας σελίδα. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε ποιες κατηγορίες εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα.
 • Ρυθμίσεις χάρτη. Επιλέξτε ποιο στυλ χάρτη θα χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τους κανονικούς Χάρτες Google είτε να πάτε με μερικά διαφορετικά στυλ του MapBox.

προσαρμόστε την κεφαλίδα σας

Μπορείτε επίσης να αναδυθείτε στο Υποσέλιδο ενότητα για να διαμορφώσετε ορισμένα στυλ για το υποσέλιδο σας, καθώς και να προσθέσετε τα κοινωνικά σας προφίλ.

Δεν υπάρχει πραγματικά "σωστά" ή "λανθασμένος" τρόπος διαμόρφωσης των περισσότερων από αυτά. Είναι όλα σχετικά με το πώς θέλετε να εμφανίζεται ο κατάλογός σας.

Βήμα 3: Διαμορφώστε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ρυθμίσεις πληρωμής κ.λπ..

Μόλις είστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση του ιστότοπού σας, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε μερικές καλές λεπτομέρειες όπως τα email συναλλαγών, τις ρυθμίσεις πληρωμής, τη διαχείριση τιμολογίων και τη διαμόρφωση URL.

Αυτό το μέρος δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, αλλά είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του ιστότοπού σας.

Ας δούμε λοιπόν όλα όσα πρέπει να κάνετε με τη σειρά. Αυτές είναι όλες οι ακίνητες επιλογές στο επιλογές θέματος αυτί.

Πρώτα, κατευθυνθείτε προς Ρυθμίσεις πληρωμής και διαμορφώστε τα πάντα. Μπορείς να διαλέξεις:

 • Εάν οι νέες καταχωρίσεις απαιτούν μη αυτόματη έγκριση πριν εμφανιστούν.
 • Είτε θέλετε είτε να αποδεχτείτε πληρωμένες λίστες.
 • Νόμισμα.
 • Πύλες πληρωμής.
 • Ρυθμίστε σελίδες για όρους και προϋποθέσεις, ταμείο κ.λπ..

διαμορφώστε τις πληρωμές

Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς το Διαχείριση email αυτί. Εδώ, θα διαμορφώσετε τα μηνύματα συναλλαγής που στέλνει ο ιστότοπος καταλόγου σας. Τι εννοώ με τα email συναλλαγών; Πράγματα όπως:

 • Οι νέοι χρήστες λαμβάνουν το email.
 • Το email που λαμβάνει κάποιος όταν υποβάλλει μια καταχώριση.
 • Επιβεβαιώσεις πληρωμής.
 • Και τα λοιπά.

Θα πρέπει να διαμορφώσετε κάθε email ξεχωριστά χρησιμοποιώντας το κανονικό πρόγραμμα επεξεργασίας WordPress TinyMCE. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταβλητές εδώ. Για παράδειγμα, αν πληκτρολογήσετε% username, θα αντικατασταθεί από το όνομα του ατόμου πραγματικό όνομα χρήστη. Το ListPro σας λέει όλες τις μεταβλητές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Διαχείριση email σελίδα:

περισσότερες όμορφες λεπτομέρειες

Στη συνέχεια, μεταβείτε στο Επιλογές τιμολογίου και εισαγάγετε τα στοιχεία της δικής σας επιχείρησης. Αυτές είναι οι πληροφορίες που θα εμφανίζονται στο τιμολόγιο που στέλνετε σε επιχειρήσεις που πληρώνουν για καταχωρίσεις:

διαμορφώστε τις ρυθμίσεις

Δεύτερο έως τελευταίο πράγμα! Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς το Διαμόρφωση URL για να ρυθμίσετε τις διευθύνσεις URL της σελίδας για ορισμένες βασικές σελίδες. Σημείωση – εάν εισαγάγατε όλα τα εικονικά δεδομένα όπως πρότεινα, το ListPro θα έχει ήδη δημιουργήσει αυτές τις σελίδες και θα εισαγάγει τις διευθύνσεις URL εδώ. Ωστόσο, εάν θέλετε να αλλάξετε τη διεύθυνση URL της σελίδας, εδώ μπορείτε να την ενημερώσετε ώστε ο ιστότοπός σας να λειτουργεί ακόμα σωστά:

ρύθμιση ρυθμίσεων url

Και τέλος, πηγαίνετε στο Επικοινωνία για να διαμορφώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, καθώς και ορισμένες βασικές λεπτομέρειες σχετικά με την ενσωματωμένη φόρμα επικοινωνίας:

προσθέστε στοιχεία επικοινωνίας

Φτου! Αυτό είναι πολύ βαρετό, για να είμαι ειλικρινής. Αλλά μόλις το διαμορφώσετε, σχεδόν ποτέ δεν χρειάζεται να το δείτε ξανά.

Βήμα 4: Διαμορφώστε τον τρόπο λειτουργίας των καταχωρίσεων καταλόγου σας

Μόλις ξεπεράσετε όλες αυτές τις λιπαρές λεπτομέρειες, είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε πώς λειτουργούν οι σελίδες καταχώρισής σας. Με την καταχώριση σελίδων, εννοώ τις πραγματικές σελίδες που εμφανίζουν μεμονωμένες επιχειρήσεις.

Για να τις διαμορφώσετε, θα εργάζεστε σε δύο διαφορετικά μενού στον πίνακα ελέγχου του WordPress. Μπορείτε να ξεκινήσετε με το ίδιο επιλογές θέματος περιοχή στην οποία εργάζεστε ήδη.

μεταβείτε στο Γενική ρύθμιση καταχώρησης και κάντε κλικ στο Προβολή λίστας υποκατηγορία Εδώ, μπορείτε να διαμορφώσετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να εμφανίζονται λίστες πολλαπλές λίστες. Μπορείτε είτε να εμφανίσετε μια κανονική λίστα είτε να πάτε με μια οθόνη πλέγματος. Και μπορείτε επίσης να επιλέξετε εάν θα συμπεριλάβετε ή όχι μια προβολή χάρτη:

επιλέξτε την προβολή της καταχώρισής σας

Και μετά αν πάτε στο Υποβολή καταχώρησης & Επεξεργασία ρυθμίσεων επιλογή, μπορείτε να διαμορφώσετε τη φόρμα που θα χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις για να υποβάλουν την καταχώρισή τους στον κατάλογό σας. Είναι μια μεγάλη λίστα – αλλά είναι σημαντικό να περάσετε και να διαμορφώσετε τα πάντα. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να επιλέξετε εάν οι επιχειρήσεις μπορούν:

 • ανέβασε φωτογραφίες,
 • Προσθέστε ετικέτες,
 • ανεβάστε βίντεο,
 • προσθήκη διευθύνσεων URL ιστότοπου,
 • και πολλά, πολλά περισσότερα.

Για κάθε επιλογή, μπορείτε είτε να την ενεργοποιήσετε είτε να την απενεργοποιήσετε. Στη συνέχεια, εάν το ενεργοποιήσετε, μπορείτε να διαμορφώσετε όλο το κείμενο που σχετίζεται με αυτήν την επιλογή:

προσαρμόστε τις καταχωρίσεις καταλόγου σας

Μόλις ολοκληρώσετε αυτό το μεγαλοπρεπές μενού, πρέπει να μεταβείτε στο Καταχωρήσεις καρτέλα στην πλευρική γραμμή σας. Εδώ, θα μπορείτε να προσθέσετε:

 • Κατηγορίες. Επιλέξτε ευρείες κατηγορίες για καταχωρίσεις. Π.χ. Ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.λπ..
 • Τοποθεσίες. Επιλέξτε τις τοποθεσίες για να ενεργοποιήσετε τις καταχωρίσεις. Μπορείτε να κάνετε τις τοποθεσίες τόσο μεγάλες ή μικρές όσο θέλετε. Π.χ. Πολιτεία, Πόλη, Νομός, κ.λπ..
 • Χαρακτηριστικά. Αυτά σχετίζονται με συγκεκριμένες κατηγορίες. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να προσθέσετε λίστες χαρακτηριστικών που είναι συγκεκριμένες μόνο την κατηγορία του ξενοδοχείου.

προσθήκη κατηγοριών

Για να σας δείξω πώς Χαρακτηριστικά και Κατηγορίες αλληλεπίδραση, εδώ είναι ένα παράδειγμα όπου πρόσθεσα μια λειτουργία που ονομάζεται Επιτρέπει κατοικίδια? στο Ξενοδοχεία κατηγορία. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν από αυτό χαρακτηριστικό, αλλά μόνο κατά την περιήγηση στο Ξενοδοχεία κατηγορία:

χαρακτηριστικά έναντι κατηγοριών

Βήμα 5: Ρυθμίστε τα προγράμματα τιμολόγησης

Εάν δεν σκοπεύετε να χρεώσετε επιχειρήσεις για καταχωρίσεις, μπορείτε να παραλείψετε αυτήν την ενότητα. Από προεπιλογή, το ListingPro δημιουργεί ήδη ένα δωρεάν πρόγραμμα κατά την εισαγωγή του εικονικού περιεχομένου.

Αλλά αν θέλετε να προσθέσετε ένα premium πρόγραμμα στην κορυφή ή να αντικαταστήσετε το δωρεάν πρόγραμμα με μόνο ένα πρόγραμμα επί πληρωμή, μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στο Σχέδια Τιμολόγησης → Προσθήκη νέου προγράμματος τιμών:

προσθέστε ένα σχέδιο

Βήμα 6: Διαμορφώστε τις επιλογές διαφημίσεων

Οι διαφημίσεις αποτελούν ένα καλό μέρος του μοντέλου εσόδων της Yelp, οπότε αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν τοπικό κατάλογο αναζήτησης στο WordPress που μιμείται το Yelp και το FourSquare, πιθανότατα θα θέλετε επίσης να συμπεριλάβετε διαφημίσεις ως μέρος του μοντέλου εσόδων σας.

Για να ρυθμίσετε διαφημίσεις, μπορείτε να μεταβείτε στη διεύθυνση Επιλογές θέματος → Επιλογές διαφημίσεων. Εδώ, μπορείτε να διαμορφώσετε το κείμενο στη σελίδα επιλογών διαφήμισης, καθώς και τα σχέδια τιμολόγησης:

διαλέξτε επιλογές για επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις θα μπορούν στη συνέχεια να αγοράζουν διαφημίσεις απευθείας από τον πίνακα ελέγχου τους (περισσότερα σε αυτό αργότερα!).

Διαχείριση του τοπικού ιστότοπου καταλόγου αναζήτησης

Εντάξει, σε αυτό το σημείο, ο τοπικός κατάλογος αναζήτησης θα πρέπει να έχει ρυθμιστεί. Ενώ εξακολουθείτε να λείπουν οι πραγματικές καταχωρίσεις, όλες οι βασικές λειτουργίες πρέπει να είναι εκεί και τελειώσατε με την εφάπαξ ρύθμιση.

Τώρα, ήρθε η ώρα να σας δώσουμε μια γρήγορη επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε την καθημερινή λειτουργία του τοπικού καταλόγου αναζήτησης. Σχεδόν όλη η διαχείρισή σας θα πραγματοποιηθεί σε αυτές τις επιλογές μενού:

στον πίνακα ελέγχου σας

Για παράδειγμα, εάν εισέλθει μια νέα καταχώριση, θα εμφανίζεται ως Εκκρεμεί ανασκόπηση στο Καταχωρήσεις αυτί. Για να το κάνετε δημόσιο, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αλλάξετε την κατάστασή του σε Που δημοσιεύθηκε:

αλλαγή καταστάσεων

Ομοίως, μπορείτε να διαχειριστείτε κριτικές στο Κριτικές καρτέλα, διαφημίσεις στο Διαφημίσεις καρτέλα και εάν μια επιχείρηση θέλει να διεκδικήσει μια καταχώριση, μπορείτε να τη διαχειριστείτε από το Αξιώσεις αυτί.

Πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να διαχειριστούν τις καταχωρίσεις και τις διαφημίσεις τους

Όλα όσα σας έδειξα παραπάνω είναι από τη σκοπιά σας, του διαχειριστή του ιστότοπου. Αλλά πώς θα λειτουργούν τα πράγματα για τις επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν λίστες ή / και να διαφημιστούν στον τοπικό κατάλογο αναζήτησης?

Οι επιχειρήσεις που έχουν δημιουργήσει λογαριασμούς μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τον ιστότοπό σας με δύο τρόπους:

 • Μετάβαση στον πίνακα ελέγχου τους
 • Προσθήκη νέας καταχώρισης

μενού εμπρός

Κάνοντας κλικ Προσθήκη καταχώρισης τους φέρνει σε μια φόρμα διεπαφής για να υποβάλουν την καταχώρισή τους:

υποβολή καταχώρισης

Και αν πάνε στο δικό τους Ταμπλό, θα δουν έναν λεπτομερή πίνακα εργαλείων στο μπροστινό μέρος όπου μπορούν:

 • Δείτε τις καταχωρίσεις τους
 • Δείτε τιμολόγια
 • Δημιουργήστε διαφημιστικές καμπάνιες
 • Διαχείριση κρατήσεων
 • Δείτε στατιστικά
 • Διαχειριστείτε το μενού φαγητού / εξυπηρέτησης (εάν υπάρχει)

Υπάρχουν επίσης τακτοποιημένες οδηγίες που ωθούν τις επιχειρήσεις να προωθήσουν τις καταχωρίσεις τους:

διαχείριση λιστών

Τι έπεται?

Παρόλο που ίσως μόλις μάθατε πώς να δημιουργείτε έναν τοπικό κατάλογο αναζήτησης όπως το Yelp στο WordPress, δεν έχετε τελειώσει ακόμα. Τώρα – στην πραγματικότητα πρέπει να δημιουργήσετε αρκετό περιεχόμενο για να το κάνει χρήσιμο για τους χρήστες να χρησιμοποιούν τον κατάλογό σας.

Αλλά μετά από αυτόν τον οδηγό, θα πρέπει να έχετε μια σταθερή βάση που επιτρέπει στους επισκέπτες σας να αναζητούν, να φιλτράρουν και να ελέγχουν επιχειρήσεις όπως θα κάνουν στο Yelp.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν τις καταχωρίσεις τους ή να διεκδικήσουν υπάρχουσες καταχωρίσεις. Και αφού έχουν μια καταχώριση, θα μπορούν να προωθούν αυτόματα την καταχώρισή τους χρησιμοποιώντας διαφημίσεις – χωρίς να χρειάζεται να χειρίζεστε τα πράγματα χειροκίνητα.

Ελπίζω να ήταν χρήσιμο! Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ακόμη και φαινομενικά περίπλοκοι ιστότοποι / υπηρεσίες ιστού όπως το Yelp μπορούν να δημιουργηθούν εκ νέου με εργαλεία που βασίζονται στο WordPress, και σε ένα μικρό μέρος της τιμής της πρόσληψης μιας ομάδας προγραμματιστών και της δημιουργίας του υλικού από την αρχή!

Παρεμπιπτόντως, εάν ενδιαφέρεστε για άλλους λεπτομερείς οδηγούς όπως αυτός, μπορείτε να μάθετε πώς να δημιουργήσετε μια αγορά πολλών προμηθευτών ή πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο συνδρομής χρησιμοποιώντας το WordPress.

Έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός τοπικού καταλόγου αναζήτησης όπως το Yelp στο WordPress; Μη διστάσετε να πετάξετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Αυτή η ανάρτηση σας παραδόθηκε από ListPro.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map