Εδώ είναι πώς να είστε ο χειρότερος σχεδιαστής του WordPress στον πλανήτη (σε 8 βήματα ή λιγότερα)

Εδώ είναι πώς να είστε ο χειρότερος σχεδιαστής του WordPress στον πλανήτη (σε 8 βήματα ή λιγότερα)

Εδώ είναι πώς να είστε ο χειρότερος σχεδιαστής του WordPress στον πλανήτη (σε 8 βήματα ή λιγότερα)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Αν θέλετε να είστε ο χειρότερος σχεδιαστής WordPress στον πλανήτη, μην ψάχνετε πλέον! Αυτός είναι ο μόνος οδηγός που θα χρειαστείτε ποτέ!


Δείτε πώς μπορείτε να επιτύχετε τον επιβλητικό σας στόχο σε οκτώ βήματα ή λιγότερο!

ο χειρότερος σχεδιαστής του WordPress

Αλλά προτού το καταλάβουμε, ακολουθεί μια έκδοση βίντεο εάν βιάζεστε, ή δεν μπορείτε να ενοχλείτε ή δεν θέλετε να διαβάσετε – κάτι που θα περίμενα από έναν επίδοξο χειρότερο σχεδιαστή WordPress. Δείτε αυτό το βίντεο στο Facebook.

Πώς να είστε ο χειρότερος σχεδιαστής ιστοσελίδων στον πλανήτη

Heya, πόσο καλά γνωρίζετε το σχεδιασμό ιστοσελίδων; Αυτό είναι το πιο σημαντικό βίντεο που θα παρακολουθήσετε φέτος, πιθανώς ποτέ.

αναρτήθηκε από Θέμα την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Γίνετε ο χειρότερος σχεδιαστής WordPress σε 8 βήματα ή λιγότερο:

1. Σκεφτείτε "αρκετά" είναι η πιο σημαντική παράμετρος του σχεδιασμού τοποθεσιών

Τα όμορφα σχέδια είναι καλά σχέδια, όλοι το γνωρίζουν αυτό! ��

Και αν δουλεύεις με πελάτες, η παράδοση κάτι που δεν είναι απίστευτα όμορφο θα σε κάνει να απολύσεις γρηγορότερα από ότι ο Neymar πλαστά.

Γιατί ενδιαφέρεστε για πράγματα όπως… Δεν ξέρω, μετατροπές, SEO, καθαρή παρουσίαση περιεχομένου, φιλικές προς τον ιστό γραμματοσειρές, καλή αντίθεση για άτομα με προβλήματα όρασης; Όχι… η δημιουργία κάτι που φαίνεται απλώς ελκυστικό είναι πολύ πιο σημαντικό!

2. Σκεφτείτε ότι η επίπεδη σχεδίαση είναι παντού και τελική

Η Apple ήταν η πρώτη εταιρεία που πήρε επίπεδη σχεδίαση στο mainstream. Έτσι φυσικά, όλοι και ο σκύλος τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν το ίδιο.

Το αποτέλεσμα? Σήμερα, κάθε νέα σχεδίαση πρέπει να είναι επίπεδη (μην κάνετε λάθος "πέφτω," που είναι διαφορετικό? αν και σε πολλά επίπεδα το ίδιο είδος).

Εν ολίγοις, ο λόγος για τον οποίο πρέπει να πάτε για επίπεδη σχέδια WordPress:

 • Είναι πιο γρήγορα στην κατασκευή (έτσι κερδίζετε περισσότερα χρήματα για το χρόνο σας).
 • Είναι πιο εύκολο να χτιστούν (απλώς χτυπάτε μερικά αόριστα ηχητικά μπλοκ το ένα δίπλα στο άλλο και το ονομάζετε μια μέρα).
 • Είναι μοντέρνα! Κάνει εύκολο να πείσει τον πελάτη σας ότι αυτό που παίρνει είναι η απόλυτη κορυφή της μόδας του WordPress αυτές τις μέρες.

3. Έχετε το "Μπορώ να το κάνω μόνος μου από το μηδέν!" νοοτροπία

από την αρχή
Πραγματικά, γιατί θα θέλατε ποτέ να χρησιμοποιήσετε ένα ποιοτικό θέμα ή ένα ωραίο πρόσθετο δημιουργού όταν μπορείτε βασικά να δημιουργήσετε έναν ολόκληρο ιστότοπο WordPress + ένα πρωτότυπο θέμα για αυτό από το μηδέν?

Περισσότερο από αυτό, μπορείτε ακόμη και να πείσετε τον πελάτη σας ότι αυτό κάνει το προϊόν σας καλύτερο (!) Και ότι πρέπει να πληρώσουν περισσότερα για αυτό! Σε τελική ανάλυση, κάνεις τόση δουλειά!

Μην πειράζετε ότι θα μπορούσατε εύκολα να πάρετε ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα με βάση αυτά που έχουν ήδη δημιουργήσει άλλοι άνθρωποι, ή απλά να αναθέσετε αυτήν την εργασία σε μια εξωτερική εταιρεία. Όχι, αυτό θα ήταν πολύ απλό (και πολύ χρονοβόρο)!

4. Γελάστε στον προηγούμενο ιστότοπο του πελάτη σας

Αυτό είναι απαραίτητο! Το γέλιο στον προηγούμενο ιστότοπο του πελάτη σας είναι ένα υποχρεωτικό βήμα σε κάθε σχέδιο σχεδίασης! Στην πραγματικότητα, μάλλον θα πρέπει να κάνετε το γέλιο ακόμη και πριν εξασφαλίσετε τη δουλειά.

Αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την (λεγόμενη) εμπειρία σας και να πείσετε τον πελάτη σας ότι γνωρίζετε καλύτερα από όλους. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να σκεφτούν, "Λοιπόν, αυτό το άτομο φαίνεται να έχει αυτοπεποίθηση, καθώς είναι τόσο πρόθυμοι να ασκήσουν κριτική στον ιστότοπο που έχουμε αυτήν τη στιγμή!"

5. Στοχευόμενο κοινό? "Άτομα που αναπνέουν" φαίνεται να είναι

Οι ιστότοποι είναι ιστότοποι! Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο σε αυτό.

Εάν ο πελάτης σας σας ζητήσει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο (δεν έχει σημασία ο τύπος του ή τα θέματα που πρέπει να καλύπτει), είναι ένας ιστότοπος που θα αποκτήσουν! Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ένας σχεδιαστής WordPress?!

Πραγματικά δεν χρειάζεται να αναλύσετε λεπτομερώς τι σκοπεύει να επιτύχει ο ιστότοπος, ποιο είναι το κοινό-στόχο ή ποιος οικονομικός στόχος υπάρχει για να εξασφαλίσει.

Αυτό είναι το πρόβλημα του πελάτη σας!

Το πρόβλημά σας είναι να κάνετε τον ιστότοπο όμορφο! (Επιστρέψτε στο # 1 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το "αρκετά"). Λοιπόν, κάνετε τη δουλειά σας και αφήστε τους να κάνουν τη δική τους.

6. Μη χρησιμοποιείτε ιδέες άλλων ανθρώπων

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι όλα είναι ένα remix – ότι ό, τι κάνουμε είναι μια εκδοχή κάτι που έχει ήδη κάνει κάποιος άλλος ή ένας συνδυασμός ορισμένων περιστατικών.

Λοιπόν, αυτοί οι άνθρωποι κάνουν λάθος! Αυτός δεν είναι ο τρόπος που ένας πραγματικός σχεδιαστής WordPress κάνει τα πράγματα!

άλλες ιδέες
Πρέπει να βασίζεστε μόνο σε αυτό που εσείς – μόνοι σας – μπορείτε να βρείτε δημιουργικά, ενώ είστε κλειδωμένοι σε μια καλύβα κάπου στην έρημο. Καμία εξωτερική είσοδος, καμία εξωτερική ανθρώπινη αλληλεπίδραση. Μόνο εσείς και οι ιδέες σας, που δεν μολύνονται από γνώσεις ή γνώσεις από τρίτους.

7. Σκεφτείτε ότι γνωρίζετε καλύτερα

Παρόμοιο με το # 6, αλλά αυτή τη φορά το προχωράμε πολύ περισσότερο.

Εκτός από τη μη λήψη ιδεών από άλλα άτομα, θα πρέπει επίσης να αγνοήσετε κάθε πληροφορία που βρίσκετε. Ακριβώς επειδή είναι "δεν ισχύει για το τρέχον έργο σας."

Λάβετε υπόψη ότι όποτε κάποιος γράφει για ένα δεδομένο πρόβλημα και όποια λύση έχει, σχεδόν πάντα ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη κατάστασή του και τίποτα περισσότερο. Εννοώ, πώς θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε οτιδήποτε άλλο?

Θα πρέπει να το αγνοήσετε, ειδικά εάν η προτεινόμενη λύση απαιτεί κάποια επιπλέον προσπάθεια εκ μέρους σας πάνω από αυτό που ήδη κάνετε. Οι πελάτες δεν θα σας πληρώσουν για αυτήν την προσπάθεια, οπότε ποιο είναι το νόημα?

Για παράδειγμα, αμέτρητες μελέτες περιπτώσεων λένε ότι οι λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν θετικό αντίκτυπο στα κέρδη για σχεδόν όλα τα είδη επιχειρήσεων. Αυτό σίγουρα δεν ισχύει για την επιχείρηση του πελάτη σας. Σε τελική ανάλυση, βρίσκονται στη θέση [_____] και κανείς δεν χρησιμοποιεί ενημερωτικά δελτία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπότε μάλλον θα πρέπει να προτείνετε να εγκαταλείψετε την ιδέα.

8. Λύστε όλα τα προβλήματα με περισσότερες προσθήκες

Το WordPress είναι από μόνο του ωραίο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ένας κενός ιστότοπος WordPress μοιάζει άδειος.

Υπάρχουν δύο εξαιρετικές λύσεις σε αυτό:

 • εφαρμόστε κάποια καλή διάταξη ή καλή παρουσίαση περιεχομένου, ή
 • ρίξτε νέα πρόσθετα στον ιστότοπο έως ότου ο σχεδιασμός αισθάνεται αρκετά πλήρης.

Εάν με ρωτήσετε, η λύση αρ. 2 είναι πολύ πιο εύκολη στην εφαρμογή. Ακολουθεί μια λίστα προσθηκών που είναι απολύτως χρήσιμα και θα σας βοηθήσουν να γεμίσετε κάθε πλευρική γραμμή και κάθε περιοχή widget που έχετε στη διάθεσή σας: πρόσθετα ημερολογίου, ρυθμιστικά, νεότερες αναρτήσεις, δημοφιλείς δημοσιεύσεις, τυχαίες δημοσιεύσεις, widget σχολίων, widget που προκαθορίζουν τον αριθμό των ατόμων στο διαδίκτυο, widget widget ρολογιών (ενημερώνοντας τους ανθρώπους για τι ώρα είναι), βιβλία επισκεπτών, blogrolls (a what;), προσαρμοσμένα σύννεφα ετικετών.

Ο βασικός κανόνας εδώ είναι απλά αυτός: Όσο περισσότερα πράγματα υπάρχει, τόσο περισσότερη δουλειά υποτίθεται ότι έχετε ολοκληρώσει. Επομένως, ο πελάτης σας πρέπει να είναι ευτυχισμένος.

"Περίμενε ένα λεπτό! Δεν θέλω καθόλου να είμαι ο χειρότερος σχεδιαστής του WordPress!"

Χαίρομαι που ήρθες στις αισθήσεις σου.

Εντάξει, ας καταργήσουμε τον σαρκαστικό τόνο για τώρα…

Κατά κάποιο τρόπο, το να γράφω αυτό ήταν διασκεδαστικό για μένα. Αλλά από την άλλη πλευρά, νιώθω επίσης άβολα επειδή αυτές οι πρακτικές είναι πράγματι εκεί έξω, και πολλοί άνθρωποι εγγραφούν σε αυτές. Θέλω να πιστεύω ότι τις περισσότερες φορές συμβαίνει ασυνείδητα, αλλά ποιος ξέρει.

Υποθέτω αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι όλοι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τη σχεδίαση / το WordPress. Είναι πολύ εύκολο να πέσεις στη σκοτεινή πλευρά. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη τεμπελιά ή αμέλεια.

Τέλος πάντων, μπορείτε να σκεφτείτε άλλα πράγματα που θα έκανε ο χειρότερος σχεδιαστής WordPress; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector