Η εξέλιξη των προεπιλεγμένων θεμάτων WordPress (2003 έως 2019)

Η εξέλιξη των προεπιλεγμένων θεμάτων WordPress (2003 έως 2019)

Η εξέλιξη των προεπιλεγμένων θεμάτων WordPress (2003 έως 2019)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Το WordPress βρίσκεται εδώ και περισσότερο από μισή δεκαετία και πολλά έχουν αλλάξει από την αρχή του 2003. Η πλατφόρμα έχει δει αρκετές εξελίξεις στο περιβάλλον εργασίας χρήστη (UI) και προχωρά στο 2019 με το νέο Block Editor. Αρχίσαμε επίσης να βλέπουμε την άνοδο της απόκρισης σε κινητά ως βασικό χαρακτηριστικό στα προεπιλεγμένα θέματα του WordPress.


Στην πραγματικότητα, το WordPress έχει επηρεαστεί από μια σειρά τάσεων σχεδίασης όλα αυτά τα χρόνια, όπως μπορείτε να δείτε κοιτάζοντας πίσω τα προηγούμενα προεπιλεγμένα θέματα. Παρόλο που μερικά από αυτά είναι τώρα χρονολογημένα, υπάρχουν ακόμα πολλά που μπορούν να μάθουν για το σχεδιασμό εξετάζοντας αυτά τα κομμάτια της ιστορίας του WordPress.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας καθοδηγήσουμε σε όλα τα προεπιλεγμένα θέματα WordPress, ξεκινώντας από την αρχή. Θα επισημάνουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του καθενός και θα εξηγήσουμε πώς ταιριάζουν όλα με την ιστορία της ανάπτυξης του WordPress. Ας αρχίσουμε!

Προεπιλεγμένα θέματα WordPress

Τα προεπιλεγμένα θέματα WordPress: 2003-2019

Από το 2019, υπήρχαν 11 προεπιλεγμένα θέματα WordPress. Καθένα περιλαμβάνει λειτουργίες που ήταν σημαντικές για τους χρήστες του WordPress κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας της, δείχνοντας πώς η πλατφόρμα συνεχίζει να προσαρμόζεται στις ανάγκες των χρηστών και στις αλλαγές στις τάσεις χρήσης του ιστότοπου.

Κλασσικός – το προηγούμενο θέμα ήταν κάτι

κλασσικός

Πριν από την κυκλοφορία του WordPress 1.5, το Classic ήταν το προεπιλεγμένο θέμα της πλατφόρμας. Για το πρώτο έτος του WordPress, αυτό το απλό θέμα παρείχε στους bloggers οικονομικό και αποδοτικό στυλ και λειτουργικότητα.

Στις πρώτες μέρες του, το WordPress ήταν μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από bloggers, για bloggers. Δεν ήταν ακόμη το πλήρες Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) το γνωρίζουμε όπως σήμερα και ο σχεδιασμός αντικατοπτρίζει τον επιδιωκόμενο ρόλο του ως μια καθαρή λύση blogging.

Για παράδειγμα, βασίστηκε σε μεγάλο βαθμό στη χρήση μιας πλαϊνής γραμμής, μια δυνατότητα που θα παρέμενε για πολλά χρόνια (και θέματα). Η πλευρική γραμμή περιείχε ένα blogroll συντηρείται με το Διαχειριστής συνδέσμων. Αυτό έκανε τις πρόσφατες δημοσιεύσεις εύκολα προσβάσιμες στους αναγνώστες, οι οποίες βοήθησαν τους bloggers να προωθήσουν το περιεχόμενό τους. Το Classic επέτρεψε επίσης τη χρήση κολλητικών αναρτήσεων, έτσι ώστε οι μπλόγκερ να επισημάνουν συγκεκριμένο περιεχόμενο στους ιστότοπούς τους.

Κλασικό εν συντομία

 • Πρώτη φορά σε αυτό το θέμα: Η πλευρική γραμμή, το Links Manager και το blogroll, κολλώδεις δημοσιεύσεις.
 • Πρωταρχικοί στόχοι: Για να βελτιώσετε την εμπειρία του blogging και να διευκολύνετε την προώθηση περιεχομένου μέσω της πλαϊνής γραμμής blogroll.
 • Υποστήριξη για κινητά: Οχι.
 • Προσαρμόσιμες δυνατότητες: Κανένα, εκτός εάν έχετε εμπειρία κωδικοποίησης και μπορείτε να κάνετε αλλαγές χειροκίνητα.


Κλασσικός

Συγγραφέας: WordPress.org


100% βαθμολογίες


232.955 Λήψεις


1.6 Έκδοση

Περισσότερες πληροφορίες

classic.1.6.zip

Προεπισκόπηση θέματος

Τελευταία ενημέρωση: 25 Φεβρουαρίου 2020


100% βαθμολογίες


232.955 Λήψεις


1.6 Έκδοση

Σελίδα θεμάτων WordPress.org


Κλασσικός

Προκαθορισμένο – το αρχικό θέμα του WordPress

το προεπιλεγμένο θέμα WordPress

Δεν μιλάμε για προεπιλεγμένα θέματα WordPress χωρίς να αναφέρουμε το θέμα. Πιο γνωστή ως Kubrick, το Default ήταν σχεδιάστηκε από τον Michael Heilemann και έγινε το προεπιλεγμένο θέμα το 2005. Μερικές φορές θεωρείται το πρώτο «επίσημο» προεπιλεγμένο θέμα, διαθέτει μια αξέχαστη και παραδοσιακή σχεδίαση.

Η πλοήγηση της προεπιλεγμένης πλευρικής γραμμής και η απλοποιημένη, sans serif τυπογραφία παραμένουν ελκυστικά στοιχεία σχεδίασης δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία της. Η σαφής κατεύθυνση και το καθαρό κείμενο είναι ακόμα ακρογωνιαίοι λίθοι του επιτυχημένου σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Ένα από τα βασικά κίνητρα για το σχεδιασμό του Default ήταν να αναδείξει το ολοκαίνουργιο θεματικό σύστημα του WordPress. Για πρώτη φορά, οι χρήστες του WordPress είχαν τη δυνατότητα επιλογής όσον αφορά τα οπτικά θεμέλια των ιστότοπών τους. Αυτό ήταν επίσης το πρώτο θέμα που χρησιμοποίησε πρότυπα, τα οποία έσπασαν το θέμα σε ενότητες που θα μπορούσαν να τροποποιηθούν ανεξάρτητα. Αυτό επέτρεψε στους χρήστες να προσαρμόσουν λειτουργίες όπως κεφαλίδες, υποσέλιδα και πλευρικές γραμμές.

Προεπιλογή εν συντομία

 • Προεπιλογή στην έκδοση WordPress: 1.5.
 • Πρώτη φορά σε αυτό το θέμα: Ετικέτες προτύπου, ενσωμάτωση plugin, πλήρης υποστήριξη widget (WordPress 2.2).
 • Πρωταρχικοί στόχοι: Για να εφαρμόσετε μια πιο κεντρική στο χρήστη σχεδίαση και να προβάλλετε το νέο θεματικό σύστημα.
 • Υποστήριξη για κινητά: Οχι.
 • Νέα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά: Αρχεία προτύπων που επιτρέπουν την προσαρμογή κεφαλίδων, υποσέλιδων και πλευρικών γραμμών.


Προκαθορισμένο

Συγγραφέας: WordPress.org


100% βαθμολογίες


329.065 Λήψεις


1.7.2 Έκδοση

Περισσότερες πληροφορίες

προεπιλογή.1.7.2.zip

Προεπισκόπηση θέματος

Τελευταία ενημέρωση: 25 Φεβρουαρίου 2020


100% βαθμολογίες


329.065 Λήψεις


1.7.2 Έκδοση

Σελίδα θεμάτων WordPress.org


Προκαθορισμένο

Είκοσι δέκα – 17 Ιουνίου 2010

είκοσι δέκα

Μαζί με το WordPress 3.0, αποκτήσαμε είκοσι δέκα. Αυτό το θέμα σηματοδότησε πολλές σημαντικές αλλαγές για το WordPress. Ήταν επίσης ο πρώτος που εφάρμοσε πολλά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά στις μπροστινές και τις πίσω άκρες που τώρα είναι πολύ οικεία στους χρήστες του WordPress.

Μέχρι τη στιγμή που κυκλοφόρησαν τα WordPress 3.0 και Twenty Ten, η πλατφόρμα απομακρύνθηκε από την αυστηρή εστίαση στο blogging και στο να γίνει ένα πραγματικό CMS. Μπορούμε να το δούμε στις αλλαγές μεταξύ Default και Twenty Ten.

Για παράδειγμα, προστέθηκε η πλέον γνωστή μαύρη γραμμή μενού. Αυτό ενθάρρυνε τη χρήση πολλαπλών σελίδων, σε αντίθεση με ένα απλό αρχείο ιστολογίου. Το πλήθος πρόσθετων δυνατοτήτων προσαρμογής βοήθησε επίσης τους χρήστες να δημιουργήσουν οποιουσδήποτε τύπους ιστότοπων χρειάζονταν, αντί να τους οδηγήσουν στο blogging.

Επιπλέον, η εισαγωγή του οπτικού προγράμματος επεξεργασίας διευκόλυνε τους χρήστες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο που τους λειτούργησε. Οι χρήστες του WordPress μπορούσαν τώρα να δουν πώς θα φαινόταν οι αναρτήσεις τους στη διεπαφή κατά την επεξεργασία περιεχομένου.

Είκοσι δέκα εν συντομία

 • Προεπιλογή στην έκδοση WordPress: 3.0.
 • Πρώτη φορά σε αυτό το θέμα: Προσαρμοσμένα φόντα και κεφαλίδες, πολλές περιοχές widget, μενού πλοήγησης, επιλεγμένες εικόνες, μορφές ανάρτησης (WordPress 3.1), ο οπτικός επεξεργαστής.
 • Πρωταρχικοί στόχοι: Να επεκτείνει τις δυνατότητες προσαρμογής των χρηστών χωρίς να χρειάζεται περισσότερη γνώση κωδικοποίησης και να απομακρύνει το WordPress από την προέλευση του blogging και να γίνει ένα πλήρως εξοπλισμένο CMS.
 • Υποστήριξη για κινητά: Οχι.
 • Νέα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά: Φόντο, κεφαλίδες, υποσέλιδα, πλευρικές γραμμές, έξι περιοχές widget, μενού, εικόνες (συμπεριλαμβανομένων εικόνων κεφαλίδας).


Είκοσι δέκα

Συγγραφέας: WordPress.org


94% βαθμολογίες


5.088.921 Λήψεις


3.0 Έκδοση

Περισσότερες πληροφορίες

είκοσι.3.0.zip

Προεπισκόπηση θέματος

Τελευταία ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2020


94% βαθμολογίες


5.088.921 Λήψεις


3.0 Έκδοση

Σελίδα θεμάτων WordPress.org


Είκοσι δέκα

Είκοσι έντεκα – 4 Ιουλίου 2011

είκοσι έντεκα

Το Twenty Eleven εμφανίστηκε ένα χρόνο μετά τον προκάτοχό του, ξεκινώντας την τάση μιας ετήσιας έκδοσης για προεπιλεγμένα θέματα WordPress. Αντί να προσπαθήσει να παρουσιάσει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά σχεδίασης, επικεντρώθηκε στη βελτίωση των δυνατοτήτων που εισήγαγε το Twenty Ten και στην επέκταση των δυνατοτήτων προσαρμογής του WordPress.

Το Twenty Eleven διατήρησε τη μαύρη γραμμή μενού και βελτίωσε το στυλ του με μια καθαρή, μεγάλη, γραμματοσειρά sans serif. Η επιλογή προσαρμογής των χρωμάτων είχε ήδη φανεί σε πολλά άλλα θέματα εκείνη τη στιγμή, αλλά αυτό ήταν το πρώτο προεπιλεγμένο θέμα WordPress που προσέφερε αυτήν τη δυνατότητα.

Είκοσι έντεκα εν συντομία

 • Προεπιλογή στην έκδοση WordPress: 3.2.
 • Πρώτη φορά σε αυτό το θέμα: Προσαρμοσμένα χρώματα, τυχαιοποιημένες κεφαλίδες.
 • Πρωταρχικοί στόχοι: Για να επεκταθείτε στις εξελίξεις που πραγματοποιήθηκαν στο Twenty Ten.
 • Υποστήριξη για κινητά: Μπορεί να προσαρμοστεί για κινητά, αλλά δεν συνιστάται ως έχει.
 • Νέα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά: Προσαρμοσμένα χρώματα και τυχαιοποιημένες κεφαλίδες.


Είκοσι έντεκα

Συγγραφέας: WordPress.org


94% βαθμολογίες


5.675.545 Λήψεις


3.4 Έκδοση

Περισσότερες πληροφορίες

είκοσι.3.4.zip

Προεπισκόπηση θέματος

Τελευταία ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2020


94% βαθμολογίες


5.675.545 Λήψεις


3.4 Έκδοση

Σελίδα θεμάτων WordPress.org


Είκοσι έντεκα

Είκοσι δώδεκα – 11 Δεκεμβρίου 2012

είκοσι δώδεκα

Το επόμενο προεπιλεγμένο θέμα WordPress αναγνώρισε την άνοδο της χρήσης διαδικτύου για κινητά. Είκοσι δώδεκα ήταν το πρώτο προεπιλεγμένο θέμα που συμπεριέλαβε (βασική) απόκριση σε κινητά ως χαρακτηριστικό. Το σχέδιο αντικατοπτρίζει αυτό.

Για να επικεντρωθεί στην εστίαση στη χρήση κινητών, οι είκοσι δώδεκα επέστρεψαν στο σχεδιασμό, υπενθυμίζοντας την απλότητα των προηγούμενων θεμάτων. Περιέχει τυπογραφία sans serif και μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Η εικόνα κεφαλίδας που ξεχώρισε τόσο έντονα στο Twenty Ten και Twenty Eleven έγινε προαιρετική δυνατότητα, με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις να την απενεργοποιούν.

Επιπλέον, αυτό το θέμα έκανε περαιτέρω βήματα προς την ανάπτυξη του WordPress ως CMS. Περιλάμβανε ένα στατικό πρότυπο αρχικής σελίδας, απομακρύνοντας τους χρήστες του WordPress από την εστίαση στις αναρτήσεις ιστολογίου και σε μια πιο παραδοσιακή ρύθμιση ιστοτόπων. Η πλευρική γραμμή – κάποτε μια βασική δυνατότητα σχεδίασης του WordPress – ήταν επίσης προαιρετική και το blogroll ήταν κρυφό από προεπιλογή.

Ο προσαρμοστής κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2012, διευκολύνοντας τους χρήστες να δημιουργήσουν μοναδικούς ιστότοπους. Οι χρήστες θα μπορούσαν τώρα να κάνουν προεπισκόπηση αλλαγών σε συνδυασμούς χρωμάτων, προσαρμοσμένες κεφαλίδες και φόντα και άλλες λειτουργίες προτού τις προωθήσουν ζωντανά.

Δείγμα σελίδας σε είκοσι δώδεκα: είκοσι δώδεκα σελίδα

Είκοσι δώδεκα εν συντομία

 • Προεπιλογή στην έκδοση WordPress: 3.5.
 • Πρώτη φορά σε αυτό το θέμα: Απόκριση σε κινητά, πρότυπο αρχικής σελίδας, το Customizer.
 • Πρωταρχικοί στόχοι: Για να εισαγάγετε την απόκριση από κινητά σε προεπιλεγμένα θέματα WordPress και να συνεχίσετε να βελτιώνετε το WordPress ως CMS.
 • Υποστήριξη για κινητά: Ναί.
 • Νέα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά: Ένα στατικό πρότυπο αρχικής σελίδας και η επιλογή κατάργησης της πλευρικής γραμμής.


Είκοσι δώδεκα

Συγγραφέας: WordPress.org


92% βαθμολογίες


6.166.334 Λήψεις


3.1 Έκδοση

Περισσότερες πληροφορίες

είκοσι δύο.3.1.zip

Προεπισκόπηση θέματος

Τελευταία ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2020


92% βαθμολογίες


6.166.334 Λήψεις


3.1 Έκδοση

Σελίδα θεμάτων WordPress.org


Είκοσι δώδεκα

Δύο χιλιάδες δέκα τρία – 1 Αυγούστου 2013

δύο χιλιάδες δέκα τρία

Μετά το μινιμαλιστικό στυλ των Twenty Twelve, το Twenty Thirteen ήταν είτε μια ανάσα καθαρού αέρα είτε μια γροθιά στο πρόσωπο. Όσον αφορά το σχεδιασμό, το Twenty Thirteen αντικατέστησε τις καθαρές γραμμές παλαιότερων θεμάτων με μια προεπιλεγμένη γραμματοσειρά serif και έναν πιο περίπλοκο συνδυασμό χρωμάτων. Αυτό έδωσε στο θέμα μια συνολικά πιο διασκεδαστική εμφάνιση – κάτι νέο σε σύγκριση με τα άλλα προεπιλεγμένα θέματα WordPress.

Οι εκτενείς επιλογές προσαρμογής προσέφεραν στους χρήστες περισσότερη ευελιξία κατά τη δημιουργία των ιστότοπών τους χρησιμοποιώντας αυτό το θέμα και κατά την προσαρμογή του WordPress στις ανάγκες τους. Η κύρια περιοχή widget μετακινήθηκε επίσης από την πλευρική γραμμή στο υποσέλιδο.

Ίσως το πιο σημαντικό, αυτό το θέμα κατάφερε να προσφέρει προηγμένες επιλογές προσαρμογής χωρίς να θυσιάζεται η ανταπόκριση σε κινητά. Αυτή ήταν μια βελτίωση σε σχέση με τα είκοσι δώδεκα, η οποία βασίστηκε στην απλότητά της να παραμένει προσβάσιμη σε κινητές συσκευές.

Παρά τις σημαντικές αλλαγές στην αισθητική του σχεδιασμού, οι Twenty Thirteen επέστρεψαν στις ρίζες του WordPress και έφεραν το blogging πίσω στο προσκήνιο. Μορφή ανάρτησης Η ενσωμάτωση ήταν το επίκεντρο του νέου θέματος, δίνοντας στους χρήστες περισσότερες επιλογές για τη δημιουργία περιεχομένου.

Δείγμα σελίδας σε είκοσι δεκατρία: είκοσι δεκατρία σελίδα

Συνοπτικά είκοσι δεκατρία

 • Προεπιλογή στην έκδοση WordPress: 3.6.
 • Πρώτη φορά σε αυτό το θέμα: Βελτιωμένες μορφές δημοσιεύσεων.
 • Πρωταρχικοί στόχοι: Για να επιστρέψετε στην εστίαση στο blogging και να βελτιώσετε την ενσωμάτωση της μορφής μετά.
 • Υποστήριξη για κινητά: Ναί.
 • Νέα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά: Πρόσθετες μορφές ανάρτησης.


Δύο χιλιάδες δέκα τρία

Συγγραφέας: WordPress.org


82% βαθμολογίες


6.411.366 Λήψεις


3.0 Έκδοση

Περισσότερες πληροφορίες

είκοσι δεκατρία.3.0.zip

Προεπισκόπηση θέματος

Τελευταία ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2020


82% βαθμολογίες


6.411.366 Λήψεις


3.0 Έκδοση

Σελίδα θεμάτων WordPress.org


Δύο χιλιάδες δέκα τρία

Είκοσι δεκατέσσερα – 12 Δεκεμβρίου 2013

είκοσι δεκατέσσερα

Το WordPress συνέχισε τη διάσπασή του με ένα μόνο συγγραφέα blogging με το Twenty Fourteen. Αυτό ήταν το πρώτο προεπιλεγμένο θέμα που διαφημίστηκε επίσημα ως κάτι διαφορετικό από ένα γενικό θέμα ιστολογίου. Η διάταξη του «στυλ περιοδικού» έδωσε έμφαση σε επιλεγμένες εικόνες και προσέφερε επιπλέον επιλογές προβολής με πλέγματα περιεχομένου και ρυθμιστικά.

Το Twenty Fourteen είναι ένα άλλο παράδειγμα του πώς το WordPress έχει συμβαδίσει με τις αλλαγές στον ρόλο και τη χρήση των ιστότοπων. Καθώς τα ιστολόγια εξελίχθηκαν σε πλατφόρμες πολλαπλών συγγραφέων, το WordPress προσάρμοσε το προεπιλεγμένο θέμα του για να αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν πραγματικά το λογισμικό.

Η τυπογραφία και τα χρώματα του Twenty Fourteen επικεντρώθηκαν στην αναγνωσιμότητα και την ευκολία περιήγησης. Επιπλέον, τα προαιρετικά widget της πλαϊνής γραμμής παρείχαν εύκολη πλοήγηση στις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις, πρόσφατα σχόλια, αρχεία αναρτήσεων ιστολογίου και κατηγορίες δημοσιεύσεων, υπενθυμίζοντας την αρχική πλευρική γραμμή του WordPress.

Δείγμα σελίδας σε είκοσι δεκατέσσερα: είκοσι δεκατέσσερα σελίδα

Είκοσι δεκατέσσερα εν συντομία

 • Προεπιλογή στην έκδοση WordPress: 3.8.
 • Πρώτη φορά σε αυτό το θέμα: Πλέγματα περιεχομένου και ρυθμιστικά, πτυσσόμενα μενού και κινητές πλευρικές γραμμές για κινητά, Πρότυπο σελίδας συνεργατών, γραφικό στοιχείο Συγγραφέων, επιλεγμένο περιεχόμενο.
 • Πρωταρχικοί στόχοι: Να κάνουμε γενικές βελτιώσεις και να παρέχουμε πρόσθετα χαρακτηριστικά και να αποδείξουμε την ικανότητα του WordPress ως πλατφόρμα πολλαπλών δημιουργών.
 • Υποστήριξη για κινητά: Ναί.
 • Νέα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά: Μια σελίδα Συνεργατών, ένα γραφικό στοιχείο Συγγραφέων, επιλεγμένο περιεχόμενο, χρώματα προφοράς.


Είκοσι δεκατέσσερα

Συγγραφέας: WordPress.org


88% βαθμολογίες


7.201.300 Λήψεις


2.8 Έκδοση

Περισσότερες πληροφορίες

είκοσι δεκαπέντε.2.8.zip

Προεπισκόπηση θέματος

Τελευταία ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2020


88% βαθμολογίες


7.201.300 Λήψεις


2.8 Έκδοση

Σελίδα θεμάτων WordPress.org


Είκοσι δεκατέσσερα

Είκοσι δεκαπέντε – 18 Δεκεμβρίου 2014

είκοσι δεκαπέντε

Τακάσι Ιρί σχεδίασε το Twenty Fifteen με απλότητα στο μυαλό, επιστρέφοντας στο μινιμαλιστικό στυλ των προηγούμενων προεπιλεγμένων θεμάτων WordPress. Προσφέρει πολλές επιλογές συνδυασμού χρωμάτων, στις οποίες οι χρήστες θα μπορούσαν εύκολα να έχουν πρόσβαση μέσω του Customizer.

Είκοσι δεκαπέντε μπορεί να κλίνει προς τον μινιμαλισμό, αλλά σίγουρα δεν είναι απλό. Προσφέρει μια προεπιλεγμένη γραμματοσειρά που φέρνει λίγο περισσότερο στο τραπέζι από τη γραμματοσειρά sans serif του Twenty Fourteen, προσθέτοντας οπτικό ενδιαφέρον στην καθαρή διάταξη. Προσαρμόζεται επίσης καλά σε οποιοδήποτε αλφάβητο, βελτιώνοντας τις δυνατότητες μετάφρασης του θέματος.

Αυτό το θέμα αναγνωρίζει επίσης τη σχέση των κοινωνικών μέσων με ιστολόγια και άλλους ιστότοπους. Το Twenty Fifteen επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν εύκολα κοινωνικά εικονίδια στα μενού τους. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να συνδέσουν διαφορετικές πτυχές των επωνυμιών τους μαζί και να διευκολύνουν την κατεύθυνση των επισκεπτών στους κοινωνικούς λογαριασμούς τους.

Δείγμα σελίδας σε είκοσι δεκαπέντε: είκοσι δεκαπέντε σελίδα

Συνοπτικά είκοσι δεκαπέντε

 • Προεπιλογή στην έκδοση WordPress: 4.1.
 • Πρώτη φορά σε αυτό το θέμα: Κοινωνικές εικόνες.
 • Πρωταρχικοί στόχοι: Για να βελτιώσουμε τη διεθνοποίηση του WordPress, να μεγιστοποιήσουμε τις βασικές δυνατότητες προσαρμογής και να παρέχουμε σχεδιασμό για κινητά.
 • Υποστήριξη για κινητά: Ναί.
 • Νέα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά: Πρόσθετες επιλογές χρωμάτων, κοινωνικά εικονίδια.


Είκοσι δεκαπέντε

Συγγραφέας: WordPress.org


88% βαθμολογίες


7.248.698 Λήψεις


2.6 Έκδοση

Περισσότερες πληροφορίες

είκοσι δεκαπέντε.2.6.zip

Προεπισκόπηση θέματος

Τελευταία ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2020


88% βαθμολογίες


7.248.698 Λήψεις


2.6 Έκδοση

Σελίδα θεμάτων WordPress.org


Είκοσι δεκαπέντε

Είκοσι δεκαέξι – 8 Δεκεμβρίου 2015

είκοσι δεκαέξι

Το επόμενο από τα προεπιλεγμένα θέματα WordPress κατέβαλε προσπάθειες για βελτίωση στις αλλαγές που εισήχθησαν το προηγούμενο έτος. Το Twenty Sixteen προσφέρει ευελιξία στους χρήστες του WordPress, παρέχοντας λειτουργίες που είναι χρήσιμες τόσο για bloggers όσο και για άλλους ιδιοκτήτες ιστότοπων.

Η προαιρετική πλευρική γραμμή του θέματος προσφέρει επιπλέον πλοήγηση σε όσους τη χρειάζονται. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν εύκολα προσβάσιμα κοινωνικά εικονίδια σε σελίδες και δημοσιεύσεις. Για όσους επιθυμούν να διατηρήσουν την εστίαση στο περιεχόμενό τους, η απομάκρυνση αυτού του θέματος στα βασικά αφαιρώντας την πλαϊνή γραμμή είναι γρήγορη και εύκολη.

Το Twenty Sixteen προσφέρει επίσης περιοχές widget “Content Bottom” και αποσπάσματα. Αυτά επιτρέπουν στους χρήστες να προσθέσουν συμπληρωματικό περιεχόμενο στις αναρτήσεις τους. Για άλλη μια φορά, βλέπουμε το WordPress να ανταποκρίνεται σε αλλαγές στις τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων και στις ανάγκες των χρηστών.

Δείγμα σελίδας σε είκοσι δεκαέξι: είκοσι δεκαέξι σελίδα

Συνοπτικά είκοσι δεκαέξι

 • Προεπιλογή στην έκδοση WordPress: 4.4.
 • Πρώτη φορά σε αυτό το θέμα: Περιεχόμενες περιοχές γραφικού περιεχομένου, δημοσιεύσεις εισόδου (γνωστές και ως «Αποσπάσματα»), τραβήξτε εισαγωγικά.
 • Πρωταρχικοί στόχοι: Για να βελτιώσετε και να εκσυγχρονίσετε τον παραδοσιακό ιστότοπο ιστολογίου και το σχεδιασμό δημοσιεύσεων.
 • Υποστήριξη για κινητά: Ναί.
 • Νέα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά: Περιεχόμενες περιοχές widget, αποσπάσματα, αποσπάσματα.


Είκοσι δεκαέξι

Συγγραφέας: WordPress.org


82% βαθμολογίες


5.472.053 Λήψεις


2.1 Έκδοση

Περισσότερες πληροφορίες

είκοσι δεκαέξι.2.1.zip

Προεπισκόπηση θέματος

Τελευταία ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2020


82% βαθμολογίες


5.472.053 Λήψεις


2.1 Έκδοση

Σελίδα θεμάτων WordPress.org


Είκοσι δεκαέξι

Είκοσι δεκαεπτά – 6 Δεκεμβρίου 2016

είκοσι δεκαεπτά

Στα τέλη του 2016, το WordPress κυκλοφόρησε ένα προεπιλεγμένο θέμα προσανατολισμένο σε ιστότοπους που δεν ήταν ιστολόγια. Ενώ πολλά από τα άλλα προεπιλεγμένα θέματα WordPress προσφέρουν ευελιξία στη διάταξη και θα μπορούσαν να προσαρμοστούν σε διάφορους σκοπούς, η δημιουργία περιεχομένου παρέμεινε πάντα κεντρική εστίαση.

Το Twenty Seventeen, από την άλλη πλευρά, διατέθηκε στην αγορά ως θέμα ιστότοπου επιχειρήσεων. Η διάταξη και οι λειτουργίες που παρέχει υποστηρίζουν πλήρως αυτήν την εστίαση και ενώ εξακολουθεί να εμφανίζει περιεχόμενο όμορφα, είναι σαφές ότι το θέμα έχει άλλες προτεραιότητες.

Κατ ‘αρχάς, περιλαμβάνει μια εικόνα κεφαλίδας που είναι αδύνατο να αγνοηθεί για βέλτιστη επωνυμία ιστότοπου. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αντικαταστήσουν αυτήν την εικόνα με ένα βίντεο, για να προσελκύσουν και να προσελκύσουν καλύτερα τους επισκέπτες. Επιπλέον, προσθέτοντας τόσο ένα βίντεο όσο και μια εικόνα, μπορείτε να εγγυηθείτε ότι οι χρήστες επιτραπέζιων και κινητών μπορούν να δουν τα μέσα σας.

Η πρώτη σελίδα του Twenty Seventeen επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παρέχουν στους χρήστες μια γρήγορη περίληψη της επωνυμίας τους, αντλώντας περιεχόμενο από διαφορετικές σελίδες στον ιστότοπο. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε ποιες σελίδες θα εμφανίζονται και να αλλάξετε πόσες ενότητες περιλαμβάνει η πρώτη σελίδα στο Customizer.

Μια άλλη σημαντική ανάπτυξη για επιχειρηματικούς ιστότοπους ήταν η τυπογραφία του Twenty Seventeen. Όπως το Twenty Fifteen, προσφέρει πολλές επιλογές γραμματοσειράς που εμφανίζονται καθαρά σε διάφορες γλώσσες. Με αυτόν τον τρόπο, οι διεθνείς επιχειρήσεις μπορούν να διασφαλίσουν ότι οι ιστότοποί τους είναι αναγνώσιμοι για όλους τους πελάτες και τους πελάτες, ανεξάρτητα από την τοποθεσία.

Δείγμα σελίδας στο Twenty Seventeen: είκοσι δεκαεπτά σελίδα

Συνοπτικά είκοσι δεκαεπτά

 • Προεπιλογή στην έκδοση WordPress: 4.7.
 • Πρώτη φορά σε αυτό το θέμα: Επιχειρηματική κεντρική διάταξη, βίντεο κεφαλίδας, λογότυπο ιστότοπου, βελτιωμένη λειτουργικότητα παιδικού θέματος.
 • Πρωταρχικοί στόχοι: Για να δείξουμε την πρόοδο του WordPress στο να γίνει ένα πλήρες CMS, βέλτιστο για κάτι περισσότερο από το blogging.
 • Υποστήριξη για κινητά: Ναί.
 • Νέα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά: Μοναδική δημιουργία πρώτης σελίδας, επιλογές κεφαλίδας και βίντεο, εξατομικευμένο λογότυπο.


Είκοσι δεκαεπτά

Συγγραφέας: WordPress.org


90% βαθμολογίες


5.561.841 Λήψεις


2.3 Έκδοση

Περισσότερες πληροφορίες

είκοσι δεκαέξι.2.3.zip

Προεπισκόπηση θέματος

Τελευταία ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2020


90% βαθμολογίες


5.561.841 Λήψεις


2.3 Έκδοση

Σελίδα θεμάτων WordPress.org


Είκοσι δεκαεπτά

Είκοσι δεκαεννέα – 6 Δεκεμβρίου 2018

είκοσι δεκαεννέα

Τέλος, φτάνουμε στο πιο πρόσφατο προεπιλεγμένο θέμα WordPress: Είκοσι δεκαεννέα. Με την εισαγωγή του νέου Block Editor, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το WordPress επέστρεψε στο μινιμαλισμό και ανανέωσε την εστίασή του στη δημιουργία περιεχομένου.

Το κύριο επίκεντρο αυτού του θέματος είναι η ευελιξία. Με πλήρη ενοποίηση του Block Editor, το Twenty Nineteen προσφέρει περισσότερες επιλογές προσαρμογής από ποτέ. Ενώ οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εστιάζονται στην προσφορά βελτιωμένης τυπογραφίας, ο νέος επεξεργαστής επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν τους ιστότοπούς τους δικούς τους.

Επιπλέον, το Twenty Nineteen αξιοποιεί πολλές δυνατότητες που έχουν αναπτυχθεί για προεπιλεγμένα θέματα WordPress με την πάροδο των ετών, όπως κοινωνικά εικονίδια, widget και υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών. Όταν συνδυάζεται με το Block Editor, μπορεί να προσαρμοστεί για χρήση με σχεδόν οποιοδήποτε είδος ιστότοπου. Φυσικά, το θέμα ανταποκρίνεται πλήρως στη σύγχρονη περιήγηση.

Δείγμα σελίδας σε είκοσι δεκαεννέα: είκοσι δεκαεννέα σελίδα

Εν συντομία είκοσι δεκαεννέα

 • Προεπιλογή στην έκδοση WordPress: 5.0.
 • Πρώτη φορά σε αυτό το θέμα: Ενσωμάτωση μπλοκ επεξεργαστή ��.
 • Πρωταρχικοί στόχοι: Να συνεργαστείτε με το Block Editor για να δημιουργήσετε μια εξαιρετικά οπτική εμπειρία δημοσίευσης και να τονίσετε τη λειτουργικότητα του Block Editor.
 • Υποστήριξη για κινητά: Ναί.
 • Νέα προσαρμόσιμα χαρακτηριστικά: Προσαρμοσμένα προεπιλεγμένα μπλοκ.


Είκοσι δεκαεννέα

Συγγραφέας: WordPress.org


Βαθμολογίες 72%


2.634.038 Λήψεις


1.5 Έκδοση

Περισσότερες πληροφορίες

twentynineteen.1.5.zip

Προεπισκόπηση θέματος

Τελευταία ενημέρωση: 31 Μαρτίου 2020


Βαθμολογίες 72%


2.634.038 Λήψεις


1.5 Έκδοση

Σελίδα θεμάτων WordPress.org


Είκοσι δεκαεννέα

συμπέρασμα

Υπάρχει πάντα κάτι που μπορούμε να μάθουμε από το να κοιτάμε πίσω. Ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικό να θυμόμαστε να συνεχίζουμε να προσαρμόζουμε στις ανάγκες των χρηστών. Σημειώνοντας τα πλεονεκτήματα των προηγούμενων προεπιλεγμένων θεμάτων WordPress και την εφαρμογή τους σε μελλοντικές καινοτομίες μπορεί να βοηθήσει το WordPress να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να βελτιώνεται ως πλατφόρμα.

Από το απλό και ευέλικτο Classic έως το Block Editor-centric Twenty Nineteenen, το WordPress έχει προχωρήσει πολύ! Είναι πλέον πιο εύκολο από ποτέ να κάνετε τον ιστότοπό σας WordPress ακριβώς αυτό που χρειάζεστε και τα θέματα που ανταποκρίνονται σε κινητά επιτρέπουν στους επισκέπτες να απολαμβάνουν τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τις προτιμώμενες συσκευές τους.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας προεπιλεγμένο θέμα WordPress; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector