UI vs UX: Ποια είναι η διαφορά από πρακτική άποψη

Οι όροι UI και UX (design) χρησιμοποιούνται πολύ συχνά εναλλακτικά. Ακόμη και σε σημείο που πολλοί άνθρωποι / σχεδιαστές / πελάτες αναφέρονται σε αυτούς ως "Σχεδιασμός UI / UX" – ένα είδος συνδυασμού all-in-one.


Αυτό δεν είναι τέλειο, και ειδικά αν προσπαθείτε να καταλάβετε το αίνιγμα UX για την επιχείρηση και το προϊόν σας για πρώτη φορά. Τα ζητήματα των UX και UI είναι ζωτικής σημασίας ανεξάρτητα από το εάν πουλάτε προσθήκες / θέματα στο χώρο του WordPress, δημιουργείτε εφαρμογές, λογισμικό ή ακόμα και πουλάτε φυσικά προϊόντα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να διορθώσουμε, αν και ακούγεται προφανές και προβλέψιμο, είναι αυτό Τα UI και UX δεν είναι τα ίδια.

Βεβαίως, δεν διαφέρουν εντελώς ούτε όταν φτάσουμε στην ουσία, αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο!

UI εναντίον UX

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μιλήσουμε για ορισμένες βασικές διαφορές μεταξύ UI έναντι UX, τι σημαίνουν στην πράξη, πώς να δημιουργήσετε ένα καλό UI και να δημιουργήσετε κατάλληλο UX και πολλά άλλα.

Αλλά πρώτα:

UI εναντίον UX: ποια είναι η πραγματική διαφορά?

Αυτή είναι η πιο πιεστική ερώτηση.

Το ευκολότερο να κάνω από την πλευρά μου θα ήταν απλώς να σας δείξω ορισμένους ορισμούς και να σας αφήσουμε να τους αποκρυπτογραφήσετε μόνοι σας, αλλά αυτό δεν θα έκανε πραγματικά το θέμα δικαιοσύνης.

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά, παρόλο που μάλλον τα γνωρίζετε ήδη:

 • Η διεπαφή χρήστη σημαίνει διεπαφή χρήστη ��
 • Το UX σημαίνει User eXperience ��

Όλα αυτά είναι ωραία και ωραία, αλλά τι στην πράξη σημαίνουν αυτοί οι δύο όροι?

 • Το UI είναι αυτό που μπορείτε να δείτε μπροστά σας – η διεπαφή που χρησιμοποιείτε για να αλληλεπιδράσετε με ένα πράγμα (προϊόν / εφαρμογή / αυτοκίνητο).
 • Το UX περιγράφει όλη την εμπειρία παίρνετε ως αποτέλεσμα αλληλεπίδρασης με ένα πράγμα.

Για να σας δώσω ένα παράδειγμα, η διεπαφή χρήστη του αυτοκινήτου σας είναι το τιμόνι, τα πεντάλ, ο επιλογέας, είναι κάθε στοιχείο του αυτοκινήτου με το οποίο μπορείτε να αλληλεπιδράσετε. Το UX είναι η εμπειρία που αποκτάτε κατά την οδήγηση.

Για να εντοπίσουμε τη σχέση μεταξύ UI έναντι UX, μπορούμε να το σκεφτούμε έτσι:

UI εναντίον UX

Ο ρόλος της διεπαφής χρήστη είναι σημαντικός, αλλά εξακολουθεί να είναι μόνο ένα από τα στοιχεία του UX.

Το κλειδί για τη σκέψη UX: Το "σολ" λέξη

ο "σολ" λέξη όπως στους Στόχους ��.

Είναι δύσκολο – ή περισσότερο αδύνατο – να σκεφτείτε το UX όταν δεν ξέρετε τι πραγματικά θέλετε να πετύχετε.

Εδώ μπαίνουν οι στόχοι.

Οι στόχοι διατίθενται σε δύο γεύσεις:

 • �� τους στόχους σας – τους επιχειρηματικούς στόχους
 • �� στόχοι χρηστών – τι θέλουν να επιτύχουν οι χρήστες με το εργαλείο + γιατί

Η κατανόηση του πώς τέμνονται αυτές οι δύο περιοχές είναι το κλειδί για τον καλό σχεδιασμό UX.

Πρώτον, εργαζόμενοι σε διεπαφές χρήστη, η αλληλεπίδραση που έχει ένα άτομο με το εργαλείο σας ή ακόμα και οι ακριβείς δυνατότητες που θέλετε να παραδώσετε μπορούν να γίνουν μόνο όταν αποφασίσετε τι είδους χρήστη θέλετε να προσεγγίσετε πρώτα.

"Πρέπει να επιλέξετε τον στόχο σας" μπορεί να ακούγεται σαν κάτι κλασικό μάρκετινγκ, αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε το UX του προϊόντος σας.

Το UX ανιχνεύει πάντα τον χρήστη και το πράγμα που θέλουν να επιτύχουν με ένα συγκεκριμένο εργαλείο. Πρόκειται για το είδος της εμπειρίας που * έχουν * στο δρόμο προς τον * στόχο τους. Αλλά χωρίς να γνωρίζετε ποιος είναι αυτός ο στόχος, δεν θα μπορείτε να λάβετε καλές αποφάσεις UX για να μεταφέρετε τον χρήστη εκεί.

Έτσι, ξεκινήστε καθορίζοντας τους ιδανικούς χρήστες-στόχους σας, τα χαρακτηριστικά τους, ποιο πρόβλημα θέλουν να επιλύσουν – που το εργαλείο σας μπορεί να λύσει για αυτούς και ούτω καθεξής. ��

Με αυτό, ορίστε τους επιχειρηματικούς σας στόχους πάνω από τους στόχους των χρηστών. Πώς η επίλυση των στόχων των χρηστών σας μπορεί να σας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων σας; Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα ενώ δίνετε στους χρήστες σας το καλύτερο εργαλείο με το οποίο μπορείτε; Και ούτω καθεξής.

Έχοντας διευθετήσει αυτές τις απαντήσεις, αρχίζετε να λαμβάνετε μια ιδέα για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσει ο σχεδιασμός UX. Και αυτό, σε αντάλλαγμα, διευκολύνει την κατασκευή της διεπαφής χρήστη και συνεπάγεται πολύ λιγότερη δουλειά εικασίας.

Αυτό "επιστρέφοντας στους στόχους" Το μοντέλο είναι επίσης κάτι που μπορεί να δει κανείς στα Don Norman και Jakob Nielsen’s αρχική έκδοση σχετικά με το UX και το θέμα του UI έναντι του UX:

"Είναι σημαντικό να διακρίνετε τη συνολική εμπειρία χρήστη από τη διεπαφή χρήστη (UI), παρόλο που η διεπαφή χρήστη είναι προφανώς ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος του σχεδιασμού. Για παράδειγμα, σκεφτείτε έναν ιστότοπο με κριτικές ταινιών. Ακόμα κι αν το UI για την εύρεση μιας ταινίας είναι τέλειο, το UX θα είναι κακό για έναν χρήστη που θέλει πληροφορίες σχετικά με μια μικρή ανεξάρτητη κυκλοφορία εάν η υποκείμενη βάση δεδομένων περιέχει μόνο ταινίες από τα μεγάλα στούντιο."

Επίσης, ρίξτε μια ματιά αυτή η μελέτη περίπτωσης του επανασχεδιασμού της εφαρμογής New York Times. Πηγαίνει πάνω και πέρα ​​απλώς ένα απλό, "Κάντε τα πράγματα να φαίνονται καλύτερα" νοοτροπία. Ξεκινά με την υποβολή θεμελιωδών ερωτήσεων όπως, "Πώς οι άνθρωποι ελέγχουν τις ειδήσεις αυτήν τη στιγμή?" Εξετάζει πιθανές συνεντεύξεις χρηστών. χρησιμοποιεί ακόμη και έναν χάρτη ενσυναίσθησης. Όλα αυτά σε μια προσπάθεια να βελτιώσουμε το UX και να κάνουμε το UI το βασικό όπλο.

ΝΥ φορές

Πρέπει να σκεφτείτε UX-πρώτα ή UI-πρώτα?

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση. Είναι σαν να συγκρίνεις �� με ��. Ας ξεκινήσουμε κάπου αλλού:

Ένας από τους λόγους για τους οποίους πολλοί άνθρωποι σκέφτονται μαζί το UX και το UI – ακόμα και όταν γνωρίζουν τη διαφορά – είναι επειδή το UI είναι το χαμηλό κρεμαστό φρούτο και το πιο προφανές πράγμα που πρέπει να δουλέψετε όταν στοχεύετε στη βελτίωση του UX του προϊόντος σας.

Το UI, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, έχει ένα τεράστια επιρροή στο UX. Και επειδή είναι επίσης το πιο εύκολο να δουλέψετε, το UI αντιμετωπίζεται συχνά ως το μόνο πράγμα που πρέπει να ανησυχείτε αν θέλετε καλό UX.

Και είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε με αυτόν τον συλλογισμό, στην πραγματικότητα. Σε τελική ανάλυση, εάν το αυτοκίνητό σας έχει ένα τιμόνι με διάμετρο μόνο 2 ίντσες, τότε ολόκληρο το αυτοκίνητο είναι αχρησιμοποίητο και ολόκληρο το UX πηγαίνει κάτω από την αποχέτευση – ανεξάρτητα από το τι έχει γίνει για να βελτιωθεί η οδηγική εμπειρία.

Αυτό σημαίνει ότι τα καταστροφικά λάθη στο περιβάλλον χρήστη σκοτώνουν αποτελεσματικά το UX. ⚔️ Δεν υπάρχει τρόπος για αυτό.

Όταν το σκέφτεστε, δεν το κάνουμε "δουλέψτε στο UX." Το UX είναι ένα άθροισμα πολλών μικρότερων μερών, οπότε κάθε απόφαση πρέπει να εξεταστεί μέσω του φακού UX. Αλλά το ίδιο το UX δεν είναι κάτι που δουλεύει ή μπορεί να ψεκαστεί.

Αυτό που καταλήγει σε όλα είναι ότι μάλλον θα δουλέψετε πρώτα στο περιβάλλον χρήστη σας. Και αυτό είναι εντάξει, αλλά το κρίσιμο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το UI είναι πάντα μέρος μιας μεγαλύτερης εικόνας UX και κάθε απόφαση UI πρέπει να εντοπιστεί πίσω στο UX.

Εδώ είναι εξαιρετική μελέτη περίπτωσης σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Lyft επανασχεδίασε την εφαρμογή τους με βάση τις αρχές και τη λήψη αποφάσεων που βασίζονται σε UX. Ενώ τα περισσότερα από αυτά που βλέπουμε είναι στην επιφάνεια – στη διεπαφή χρήστη, ο πυρήνας των αλλαγών συνέβη ως αποτέλεσμα της επανεξέτασης του UX και του επανασχεδιασμού των διαφόρων πτυχών του ταξιδιού του χρήστη με την εφαρμογή με βάση τις πρώτες αρχές συν βασικούς επιχειρηματικούς και χρήστες στόχους . Οι αλλαγές στη διεπαφή χρήστη, όταν τις βλέπουμε σε κενό, δεν είναι καν τόσο σημαντικές, αλλά βοηθούν τον χρήστη να επιτύχει τους στόχους του πιο αποτελεσματικά, τουλάχιστον σύμφωνα με τον Lyft.

μελέτη

Συχνές παρανοήσεις με UI έναντι UX

Ας αντιμετωπίσουμε μερικές από τις κοινές παρανοήσεις του κόσμου UI έναντι UX και ας προσπαθήσουμε να βρούμε έναν καλύτερο τρόπο να σκεφτούμε αυτά τα πράγματα.

"Ήταν UI εναντίον UX ακόμη και κάτι στο παρελθόν?"

Σας στοιχηματίζω ότι οι προγραμματιστές λογισμικού πριν από 20 χρόνια δεν ξόδεψαν πολύ χρόνο να σκεφτούν UI έναντι UX. Ή μάλλον το έκαναν, αλλά απλώς δεν χρησιμοποίησαν αυτούς τους όρους για να το περιγράψουν.

Η Xerox παρουσίασε την αρχική γραφική διεπαφή χρήστη στον προσωπικό υπολογιστή Alto, που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1980.

Xerox Alto
Σταθμοί εργασίας Xerox

Παραδόξως, έχει ωριμάσει πολύ καλά. Μπορείτε ακόμη να δείτε ξεκάθαρα όλα τα στοιχεία και το κύριο καθήκον σας φαίνεται να είναι απλό. Δεν υπάρχουν περισπασμοί, περιττά στοιχεία. Ουσιαστικά, αυτή η διεπαφή χρήστη είναι όλη επιχείρηση!

Βεβαίως, οι εργασίες παλαιότερου λογισμικού ήταν ευκολότερες στον προσδιορισμό, και η αναζήτηση ομάδων στόχου ήταν πιο διαισθητική. Για παράδειγμα, για κάποιον που εργάστηκε στους αρχικούς επεξεργαστές κειμένου, η ομάδα στόχος ήταν πιθανώς, "άτομα γραφείου με τα χέρια."

Ο υπολογισμός των στόχων δεν ήταν ούτε πολύ δύσκολος. "Μια καλύτερη γραφομηχανή. Στον υπολογιστή σου."

Αλλά όταν εξετάζουμε την πραγματική διαδικασία που εμπλέκεται στη δημιουργία εργαλείων λογισμικού, δεν ήταν πολύ διαφορετικό. Το UX ήταν ακόμα το κλειδί για να το καταλάβω.

Είχαμε επίσης ηγέτες της αγοράς εκεί έξω – ή μάλλον σκεφτόμαστε ηγέτες – που μας βοήθησαν να επιλέξουμε μια γενική κατεύθυνση για να ακολουθήσουμε και επεσήμανα καλές λύσεις διεπαφής χρήστη που ήταν πιθανό να λειτουργήσουν και σε άλλα σενάρια.

Η Apple, όπως θα περίμενε κανείς, διαδραμάτισε ζωτικό ρόλο στην εξέλιξη και τη σημασία των GUI.

Το αρχικό Macintosh, που κυκλοφόρησε το 1984, εισήγαγε μια διεπαφή με βάση το ποντίκι, όπου το υψηλότερο επίπεδο αλληλεπίδρασης με το μηχάνημα βασίστηκε στην επιλογή μιας εφαρμογής με το ποντίκι σας (σημείο και κλικ) και στη συνέχεια αλληλεπίδραση με την ίδια την εφαρμογή με διαφορετικούς τρόπους.

Λίγο αργότερα, τα ποντίκια του υπολογιστή έγιναν πράγματι. Ακολούθησαν και άλλα GUI.

Επιφάνεια εργασίας Apple Macintosh

Και δεν χρειάζεται να αναζητήσουμε παραδείγματα στον κόσμο του διαδικτύου, το WordPress ήταν στην πρώτη γραμμή της διεπαφής χρήστη, καθορίζοντας πώς το σύγχρονο CMS θα πρέπει να προσφέρει τα βασικά χαρακτηριστικά του με εύκολο τρόπο κατανόησης.

Πίνακας εργαλείων WordPress 5.0

"Πώς να λύσετε ένα κατεστραμμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη?"

Κοιτάζοντας τις σύγχρονες εφαρμογές, εργαλεία και λογισμικό γενικά, πρέπει να συμπεράνουμε αυτό λιγότερο είναι περισσότερο.

Ή μάλλον αυτό "λιγότερο είναι περισσότερο" Η στάση πηγάζει από την εστίαση με λέιζερ στους ιδανικούς χρήστες σας.

Πάρτε για παράδειγμα εργαλεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πίσω όταν το Outlook ήταν ο βασιλιάς του βουνού, ένα καλό εργαλείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έπρεπε να έχει όλα τα κουδούνια και τους σφυρίχτρες να φανταστεί κανείς. Όσο περισσότερα χαρακτηριστικά υπήρχαν, τόσο καλύτερο ήταν το εργαλείο.

Δεν είναι πια έτσι.

Τα καλύτερα εργαλεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι απλά, εστιάζοντας σε μια μικρή γκάμα λειτουργιών και στοχεύοντας έναν συγκεκριμένο τύπο χρήστη.

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε απλώς να έχετε ένα απλό εργαλείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ως διαχειριστής εργασιών ή εάν θέλετε να σας βοηθήσει με την παραγωγικότητα και να μεταφέρετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βάσει της καθημερινής σας ατζέντας, τότε έχετε μεμονωμένες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν Κάνε αυτό. Είναι επικεντρωμένα στο λέιζερ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιείτε όλα τα εργαλεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σήμερα, καθώς οδηγούν κυρίως στην απόσπαση της προσοχής.

εφαρμογές email

Λοιπόν, πρέπει να λύσετε ένα κατεστραμμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη; Απλοποιήστε το. Επιστρέψτε στον κύριο στόχο του χρήστη σας και πώς μπορείτε να τους βοηθήσετε να το λύσουν. Καταργήστε όλα τα άλλα που δεν κάνουν τον στόχο πιο εύκολο να επιτευχθεί.

"Ποιος πρέπει να κάνει UX στην ομάδα σας?"

Ποια δουλειά είναι να χειριστεί το UX?

Είναι σχεδιαστής?

Είναι προγραμματιστής λογισμικού?

Ή είναι αυτό που το "προγραμματιστής πλήρους στοίβας" ο τίτλος είναι για?

Δεν θα είστε χαρούμενοι, αλλά η σωστή απάντηση είναι όλοι.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το γράφημα που μοιράστηκα στην αρχή – τα στοιχεία του UX. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα για να τα χειριστείτε μόνο ένα άτομο.

Ταυτόχρονα, το UX δεν είναι να πετάς πράγματα πάνω από το φράχτη μόλις τελειώσεις μαζί τους, ώστε να μπορεί να πάρει άλλο άτομο από εκεί. Η προσπάθεια πρέπει να είναι πιο αλληλένδετη.

Και πάλι, ξεκινήστε με τους ορισμούς της επιχείρησής σας και των στόχων χρήστη. Δουλέψτε από εκεί. Όλοι πρέπει να συμμετέχουν και να σκέφτονται πάντα για πράγματα όπως, "Πώς αυτό που δουλεύω τώρα επηρεάζει την εμπειρία του χρήστη?"

"Πώς να μετρήσετε το UX?"

Το UX είναι δύσκολο να ποσοτικοποιηθεί ή να μετρηθεί. Μπορείτε να μετρήσετε μόνο τους μεμονωμένους στόχους που έχετε ορίσει από την πλευρά του χρήστη και από την πλευρά της επιχείρησής σας.

Είναι λογικό ότι εάν χτυπάτε τα σημάδια σας και οι χρήστες χτυπούν τα δικά τους (κρίνοντας από τις εγκαταστάσεις, τον αριθμό των χρηστών ή άλλες μετρήσεις που έχετε ορίσει), τότε το UX σας κατευθύνεται επίσης προς τη σωστή κατεύθυνση.

"Το UX του προϊόντος μου είναι κακό. τι μπορώ να κάνω τώρα?"

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να ψεκάσετε σε κάποιο καλύτερο UX. Εάν δεν πετυχαίνετε τους στόχους σας, το προϊόν σας δεν λαμβάνει καλά σχόλια από τους χρήστες και γενικά δεν είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, τότε μπορείτε πραγματικά να επιστρέψετε στον πίνακα σχεδίασης.

Επανεξετάστε τους στόχους σας, τους στόχους των χρηστών σας και τον τρόπο που συνδέετε τους δύο μεταξύ τους.

Τα εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε όταν εργάζεστε σε καλύτερα UX

Υπάρχουν τρία βασικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αξιολογήσετε την κατεύθυνση σχεδιασμού UX και να λάβετε τις σωστές αποφάσεις:

 • Δοκιμές A / B
 • έρευνες χρηστών και δημοσκοπήσεις
 • αναλυτικά στοιχεία και δεδομένα

Η παραγγελία δεν είναι τυχαία. Δοκιμές A / B είναι το κύριο όπλο στο οπλοστάσιό σας. Με τις δοκιμές A / B, μπορείτε να τοποθετήσετε δύο διαφορετικές εκδόσεις μέρους της διεπαφής σας μεταξύ τους και να δείτε ποια αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα όσον αφορά τους κρίσιμους δείκτες και τους στόχους σας UX.

Η σημαντική λεπτομέρεια με τις δοκιμές A / B είναι να κολλήσετε μόνο με A και B – δύο μεταβλητές – και να μην αλλάζετε περισσότερα στοιχεία, καθώς θολώνει τα αποτελέσματα και καθιστά αδύνατο να ξεχωρίσει τις μεμονωμένες αλλαγές που κάνουν ένα σημάδι.

Οι έρευνες χρηστών και οι δημοσκοπήσεις μπορούν επίσης να σας πουν πολλά. Η υποβολή απλών ερωτήσεων στους χρήστες μπορεί να είναι ένα χρυσωρυχείο πληροφοριών. Εάν είναι μια προσαρμοσμένη εφαρμογή που δημιουργείτε, τότε η συλλογή σχολίων μπορεί να είναι πιο δύσκολη, αλλά σε έναν ιστότοπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό εργαλείο ψηφοφορίας όπως αυτό αναφέρονται εδώ.

Τέλος, τα ανεπεξέργαστα δεδομένα και τα αναλυτικά στοιχεία σας δίνουν την ποσοτική πλευρά του νομίσματος. Με αυτά, μπορείτε να δείτε πώς οι αλλαγές UX ή UI μεταφράζονται σε πραγματικά σενάρια χρήσης / μετατροπές / οτιδήποτε άλλο είναι οι μετρήσεις σας.

Όλα αυτά τα εργαλεία σας επιτρέπουν να βελτιώσετε αποτελεσματικά τις διαδικασίες σας και να αξιολογήσετε εάν η αντίληψή σας για τους στόχους ήταν σωστή.

Προσαρμόστε και επαναλάβετε!

�� Υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορείτε να κάνετε όσον αφορά τη σχεδίαση UX και στη συνέχεια να δοκιμάσετε τα αποτελέσματα της εργασίας σας, αλλά οι τρεις παραπάνω μέθοδοι είναι οι ευκολότερες για να ξεκινήσετε. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις δοκιμές UI έναντι UX, διαβάστε τα εξής:

UI εναντίον UX, το τελικό παιχνίδι

Μερικοί σχεδιαστές θυμώνουν όταν τίθεται το θέμα των UI εναντίον UX. Λένε ότι τα δύο είναι εντελώς άσχετα και ότι δεν πρέπει να συζητηθούν μαζί. Ειλικρινά, ωστόσο, δεν θα αποφύγουμε να σκεφτόμαστε το ένα χωρίς το άλλο.

Το UI είναι απλά το πρώτο πράγμα που μπορούμε να εργαστούμε ως μέρος του σχεδιασμού UX. Είναι το χαμηλότερο κρεμαστό φρούτο και το ευκολότερο στοιχείο που κατανοεί, το πιο εύκολο να συντονιστείτε και το πιο εύκολο να μετρήσετε την αποτελεσματικότητα του.

Ας μείνουμε ήρεμοι και συνεχίστε. Τα UI και UX είναι διαφορετικά, αλλά αποτελούν μέρος της ίδιας ιστορίας.

Ή μήπως κάνω λάθος; Ποια είναι η γνώμη σας για το UI έναντι του UX; Μοιραστείτε τα σχόλια.

Πιστώσεις εικόνας:

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map