Figma vs Sketch vs Adobe XD: Ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο σχεδίασης;

Figma vs Sketch vs Adobe XD: Ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο σχεδίασης;

Figma vs Sketch vs Adobe XD: Ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο σχεδίασης;
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Γιατί πρέπει να φροντίζετε το Figma vs Sketch vs Adobe XD; Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μνημειακή αύξηση στη διαθεσιμότητα εργαλείων σχεδίασης διεπαφής χρήστη. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Sketch, άλλαξε εντελώς την πορεία δράσης για όλους τους σχεδιαστές. Μόλις δύο χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, Το Sketch τιμήθηκε με το βραβείο σχεδιασμού της Apple.


Όμως, το Sketch δεν είναι η μόνη εφαρμογή αυτού του είδους στην οποία οι σχεδιαστές δίνουν ιδιαίτερη προσοχή. Η Figma, καθώς και το Adobe XD, έχουν φτάσει γρήγορα, τόσο στην κλίμακα των χαρακτηριστικών όσο και στο παγκόσμιο μερίδιο αγοράς.

Στο δικό τους ετήσια έκθεση σχεδιασμού, Το Avocode διαπίστωσε ότι το Sketch αποτελούσε το 56% όλων των προστιθέμενων σχεδίων, με το Figma και το Adobe XD να μοιράζονται το υπόλοιπο του ποσοστού.

Φαίνεται ότι για το Sketch, το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι η προσέγγιση λογισμικού μόνο για Mac. Ενώ τα Figma και Adobe XD μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συστήματα Windows και ακόμη και σε Linux.

Επιπλέον, οι περισσότεροι σχεδιαστές θα λάβουν υπόψη τον παράγοντα κόστους. Και σίγουρα υπάρχει πολύς ανταγωνισμός σε αυτό το τμήμα.

Figma vs Sketch vs Adobe XD

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά για να μάθουμε πώς συγκρίνονται το Figma vs Sketch vs Adobe XD το ένα με το άλλο και ας αντιμετωπίσουμε πρώτα το νούμερο 1:

Η τιμολόγηση του Figma vs Sketch vs Adobe XD

Μπορούν τα δωρεάν εργαλεία σχεδίασης διεπαφής να ανταγωνιστούν εναλλακτικές λύσεις επί πληρωμή; Όπως θα φανεί σε αυτήν την περιεκτική κριτική, ναι – μπορούν. Η Figma και η Adobe έχουν υιοθετήσει την προσέγγιση ενός επιχειρηματικού μοντέλου freemium και αποδίδουν πολύ χρόνο.

 • Σκίτσο θα σας επιστρέψει 99 $ για την πρώτη αγορά. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα Υφιστάμενου Πελάτη για ανανέωση στα 69 $ ετησίως. Μια τέτοια άδεια περιλαμβάνει ενημερώσεις ενός έτους και πρόσβαση στο Sketch Cloud για ένα χρόνο. Οι μαθητές και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν να επωφεληθούν από μια γενναιόδωρη έκπτωση 50%.
 • Φιγκμά σας δίνει δωρεάν πρόσβαση εάν είστε ανεξάρτητος σχεδιαστής. Το πρόγραμμα εκκίνησης επιτρέπει τρία έργα και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Για ομάδες, το πρόγραμμα Professional ξεκινά από 12 $ ανά μήνα, με απεριόριστη πρόσβαση σε όλα και πρόσθετα χαρακτηριστικά.
 • Adobe XD έρχεται με ένα δωρεάν πρόγραμμα εκκίνησης. Ως εκ τούτου, το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς σχετικό κόστος για άτομα. Οι σχεδιαστικές ομάδες μπορούν να αποκτήσουν την πλήρη εμπειρία του Adobe XD για $ 23 ανά μήνα.

Η υποστήριξη πλατφόρμας του Figma vs Sketch vs Adobe XD

Και τα τρία εργαλεία έχουν τις διαφορές τους στην υποστήριξη πλατφόρμας. Αυτό συμβάλλει επίσης σημαντικά στον αριθμό των χρηστών που διαθέτει κάθε εργαλείο. Ακολουθεί μια συνοπτική περιγραφή για τα συγκεκριμένα λειτουργικά συστήματα στα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε εργαλείο.

 • Σκίτσο. Διατίθεται μόνο για χρήστες Mac (OS X). Καμία εξαίρεση.
 • Φιγκμά. Με βάση το πρόγραμμα περιήγησης! Οι εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές διατίθενται για Mac και Windows χωρίς υποστήριξη εκτός σύνδεσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μηχανήματα Linux στο πρόγραμμα περιήγησης!
 • Adobe XD. Υποστηρίζει συστήματα Mac και Windows.

Το Figma vs Sketch vs Adobe XD έχει ενδιαφέροντα σημεία και προσεγγίσεις. Και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους το ένα είναι ανώτερο από το άλλο.

Εάν έχετε μια ισχυρή ρύθμιση, μπορείτε τεχνικά να εκτελέσετε οποιοδήποτε από αυτά τα εργαλεία μέσω ενός Εικονική μηχανή περιβάλλον. Π.χ. Οι χρήστες Mac μπορούν να εγκαταστήσουν τα Windows στις συσκευές Apple χρησιμοποιώντας το Boot Camp εφαρμογή.

Καλώς. Τώρα που έχουμε όλες τις μικρές λεπτομέρειες εκτός δρόμου, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτό που κάνει κάθε ένα από αυτά τα εργαλεία σχεδίασης διεπαφής χρήστη τόσο ξεχωριστά:

Σκίτσο: ενστικτώδης & γρήγορα

σκίτσο

Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους οι σχεδιαστές αγαπούν το Sketch δεν είναι μόνο το σαφές και στιβαρό περιβάλλον εργασίας του.

Η Bohemian Coding, η μητρική εταιρεία, προωθεί επίσης νέες και καινοτόμες ενημερώσεις για το εργαλείο. Μόνο τον τελευταίο χρόνο, υπήρξαν 19 αξιόλογες ενημερώσεις. Αυτός ο ρυθμός ανάπτυξης σίγουρα βοηθά στην εξισορρόπηση των σχετικών δαπανών για το Sketch.

Όμως, αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για να λατρέψετε το Sketch. Το εργαλείο είναι γνωστά δημοφιλές για αυτό Λειτουργικότητα προσθηκών. Σκεφτείτε το σαν Διαχειριστής πακέτων για Sublime Text – μπορείτε να βρείτε πακέτα που όχι μόνο βελτιώνουν τον χρόνο ανάπτυξης αλλά και σας βοηθούν να γράψετε καλύτερο κώδικα. Λοιπόν, για το Sketch, είναι πρόσθετα που σας βοηθούν να σχεδιάζετε καλύτερα και πιο γρήγορα.

Sketch vs Figma αναδυόμενο σύστημα προσθηκών

Μπορείτε να αναζητήσετε προσθήκες σε σχέση με το πλέγμα ή να χρησιμοποιήσετε προσθήκες όπως Lazyboard. Με το Lazyboard, είναι δυνατό να τυλίξετε πολλά επίπεδα Sketch σε ένα Artboard, ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο στην προσαρμογή και σε άλλες εργασίες παρτίδας.

Αναδιπλούμενες πίνακεςΠηγή Gif: GitHub

Σε μία από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες (Σκίτσο 55) – η εταιρεία εισήγαγε χαρακτηριστικά όπως Αντιγραφή & Επικολλήστε τον κώδικα SVG, την έξυπνη διανομή και τις προσαρμογές στον τρόπο με τον οποίο τα αντικείμενα εναλλάσσονται μεταξύ διατάξεων βάσει πλέγματος.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε αυτόν τον κωδικό SVG (ένα πολύγωνο με τρεις πλευρές):

Συνήθως, θα πρέπει να το αποθηκεύσετε ως έγγραφο .svg και στη συνέχεια να το φορτώσετε στο Sketch για να το αποδώσετε. Λοιπόν, στη νέα έκδοση, μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να επικολλήσετε αυτό το απόσπασμα κώδικα SVG και θα αποδοθεί αυτόματα ως νέο επίπεδο.

Sketch SVG copy paste

Περιμένετε να βρείτε πολλά περισσότερα τέτοια πολύτιμα πετράδια προσανατολισμένα στην παραγωγικότητα σε όλο το Sketch.

Παράδοση προδιαγραφών στους προγραμματιστές

Φτάνουμε σε ένα σημείο στο σχεδιασμό διεπαφής χρήστη όπου οι σχεδιαστές μπορούν να εξάγουν ένα ολόκληρο σχέδιο με μια πλήρως λειτουργική προδιαγραφή για προγραμματιστές. Και ενώ αυτό δεν είναι διαθέσιμο ως εγγενής λειτουργία για το Sketch, υπάρχουν εφαρμογές και προσθήκες τρίτων για να είναι δυνατή. Και συγκεκριμένα, Ζέπλιν δημιουργήθηκε για να κάνει τα handoffs spec εξαιρετικά απλή και εύκολη. Και με μεγάλη ακρίβεια επίσης.

Μεταφορά προδιαγραφών Zeplin

Τι γίνεται όμως αν θέλετε κάτι που να ενσωματώνεται απευθείας στο Sketch; Για αυτό, ρίξτε μια ματιά στο Σκίτσο μέτρο συνδέω. Αυτό θα σας δώσει πλήρη λειτουργικότητα για τη δημιουργία προδιαγραφών για τους προγραμματιστές σας σε πραγματικό χρόνο.

Σκίτσο μέτρησης spec handoff

Μπορείτε να δείτε σε αυτό το παράδειγμα ότι η προσθήκη παρέχει πολύ ακριβείς πληροφορίες στοιχείων. Συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας γραμματοσειρών, της θέσης και του κατάλληλου κώδικα CSS που οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αμέσως.

Αισθάνεται πραγματικά ότι φτάνουμε σε ένα σημείο όπου τα εργαλεία σχεδίασης διεπαφής χρήστη θα μπορούν να εισάγουν πλήρως λειτουργικά σχέδια από την αρχή.

Το Sketch προσφέρει μια τεράστια βιβλιοθήκη πόρων

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Sketch είναι τόσο ελκυστικό για νέους και έμπειρους σχεδιαστές είναι η τεράστια διαθεσιμότητα δωρεάν πόρων σχεδιασμού.

Σκίτσο εναντίον πόρων Adobe XD

Σε αυτό Τεκμηρίωση σελίδα, το Sketch έχει απαριθμήσει εκατοντάδες διαφορετικές ενότητες για να διευκολύνει την εκμάθηση αυτού του λογισμικού. Αλλά, επιπλέον, υπάρχουν επίσης ιστότοποι όπως Πόροι εφαρμογών Sketch, και Σκίτσο Repo, και πολλοί άλλοι. Ουσιαστικά, αυτά είναι "ανοιχτή πηγή" ιστότοποι όπου οι σχεδιαστές μπορούν να υποβάλουν τα τελικά σχέδια τους για λήψη από όλους.

Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να ξεκινήσετε ένα έργο από το μηδέν. Επίσης, ενδέχεται να μην έχετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επίτευξης ενός συγκεκριμένου αποτελέσματος με το σχέδιό σας.

Χωρίς πόρους Sketch Repo

Για αυτό, μπορείτε να ανατρέξετε σε ιστότοπους πόρων Sketch για να βρείτε την ακριβή λύση που επιθυμείτε. Ω, και ναι, χωρίς άδεια!

Υπάρχουν πολλά περισσότερα για το Sketch που το καθιστούν ένα από τα κορυφαία εργαλεία σχεδιασμού διεπαφής χρήστη στον κόσμο. Όμως, καθώς κάνουμε μια κριτική σύγκρισης, ας ρίξουμε μια ματιά στις λειτουργίες που κάνουν τα εργαλεία όπως το Figma και το Adobe XD να ξεχωρίζουν επίσης από το πλήθος.

Φιγκμά: με βάση το πρόγραμμα περιήγησης & εύρωστος!

σύκο

Η Φιγκμά ήρθε στη σκηνή το 2015 με αρχική χρηματοδότηση 14 εκατομμυρίων δολαρίων.

Με την απρόσκοπτη διεπαφή χρήστη και την κομψή παλέτα χαρακτηριστικών, το εργαλείο έγινε γρήγορα ένας διαβόητος ανταγωνιστής σε παρόμοιες λύσεις στον τομέα.

Σχεδιαστές από μάρκες όπως το Twitter, η Microsoft, το GitHub και το Dropbox ορκίζονται από την Figma ως το απόλυτο εργαλείο σχεδιασμού διεπαφής χρήστη.

Λοιπόν, επειδή η Figma προσφέρει ένα δωρεάν σχέδιο που βρήκε τέτοια επιτυχία τόσο νωρίς στον χάρτη πορείας της; Σίγουρα όχι.

Το εργαλείο παρέχει διάφορες λύσεις ενσωματωμένες σε ένα περιβάλλον χρήστη:

 • Διεπαφή χρήστη & Σχεδιασμός UX
 • Πρωτότυπα
 • Γραφικό σχέδιο
 • Καλωδίωση
 • Πρότυπα

Και το κάνει τόσο στο πρόγραμμα περιήγησης όσο και στο δικό του εφαρμογή που βασίζεται σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Το γεγονός ότι το Figma έχει δημιουργηθεί για το πρόγραμμα περιήγησης σημαίνει ότι οι χρήστες Linux μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν το Figma στα συστήματα που βασίζονται στο Unix. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα!

Δεν χρειάζεται να επενδύσετε πολύ χρόνο στη διαδικασία σχεδιασμού σας. Το Figma το φροντίζει μέσω αυτού Πρότυπα προσφορά. Πρόκειται για wireframes, διαγράμματα ροής, διαγράμματα, χάρτες ιστοριών και πλήρη πρότυπα ιστοτόπων προκατασκευασμένα μόνο για εσάς.

Πρότυπα χωρίς Figma

Εδώ έχετε ένα έτοιμο πρότυπο ιστότοπου SaaS, το οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε και να βελτιστοποιήσετε άμεσα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τέτοια πρότυπα (επίπεδα, ομάδες κ.λπ.) μπορούν επίσης να αποθηκευτούν για μελλοντική χρήση για ευκολότερη εισαγωγή.

Το Figma παρέχει χώρο για ελεύθερο χώρο στον σκληρό σας δίσκο

Το ωραίο για το Figma είναι ότι δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε τίποτα στον υπολογιστή σας. Όλα τα αρχεία αποθηκεύονται στο cloud και είναι προσβάσιμα οπουδήποτε. Ως Sketch ή ακόμα και χρήστης του Adobe XD, μπορεί να έχετε συνηθίσει 50 GB + φακέλους σχεδιαστικών αρχείων. Αυτό δεν συμβαίνει πλέον με το Figma.

Σύγκριση διαχείρισης αρχείων Figma vs Sketch

Όπως φαίνεται εδώ, τα αρχεία χρονολογούνται από πέντε μήνες και εξακολουθούν να είναι προσβάσιμα σε μια στιγμή. Όποιο μικρότερο στοιχείο χρειάζεστε από ένα άλλο σχέδιο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό σε δευτερόλεπτα και να το χρησιμοποιήσετε στο τρέχον έργο σας.

Συνεργασία σε πραγματικό χρόνο

Ίσως το πιο γνωστό χαρακτηριστικό του Figma είναι τα εργαλεία συνεργασίας του. Στην καρδιά της συνεργασίας με πολλά άτομα βρίσκεται η συνεργασία. Στις παλιές μέρες του Photoshop, έπρεπε να στείλετε ατελείωτες αναθεωρήσεις στους συναδέλφους σας για να μπείτε στην ίδια σελίδα. Με το Figma, η συνεργασία είναι ισχυρή και στιγμιαία!

Εργαλεία συνεργασίας Figma

Δείτε πώς η Figma επιλύει εργασίες συνεργασίας σε πραγματικό χρόνο:

 • Σχολιασμός. Χρησιμοποιήστε τη διεπαφή για να επιλέξετε μια καρτέλα σχολίων και να στείλετε αμέσως σε κάποιον έναν σύνδεσμο για το σχόλιό σας. Ο δείκτης μπορεί να μείνει ακριβώς στην περιοχή που σχολιάζετε.
 • Επεξεργασία πολλαπλών ατόμων. Επεξεργαστείτε ένα αρχείο μαζί με πολλά άτομα και δείτε τις ενέργειές τους σε πραγματικό χρόνο. Η επεξεργασία πολλών ατόμων μπορεί επίσης να απενεργοποιηθεί κάθε φορά που εργάζεστε μόνοι σας σε μια λειτουργία.
 • Αντιγραφή. Εάν έχετε ξεχωριστό copywriter ή πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου, μπορείτε να του δώσετε πρόσβαση για να γράψουν το αντίγραφο μαζί με την εργασία σας σε πραγματικό χρόνο.
 • Ποικιλία πλατφόρμας. Επειδή το Figma λειτουργεί στο πρόγραμμα περιήγησης, οι συνάδελφοί σας μπορούν να συμμετάσχουν είτε χρησιμοποιούν σύστημα Mac, είτε με μηχανή Linux ή Windows. Είναι πραγματικά ελευθερία!

Ως επί το πλείστον, η Figma αφήνει τόσο το Sketch όσο και το XD της Adobe πολύ πίσω για να θεωρηθούν αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις για συνεργασία σε πραγματικό χρόνο.

Το UI που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης επιτρέπει την απρόσκοπτη συνεργασία χωρίς να χρειάζεται να το προετοιμάζετε ξεχωριστά. Θα περίμενα παρόμοια χαρακτηριστικά να εισαχθούν σε άλλα εργαλεία στο εγγύς μέλλον!

Adobe XD: άψογη διεπαφή χρήστη & Σχεδιασμός UX

Adobe XD

Το Adobe δεν συσχετίζεται συχνά με τη δωρεάν τιμή. Η εταιρεία έχει μια φημισμένη φήμη για την προσφορά προϊόντων παγκόσμιας κλάσης σε προνομιακές τιμές.

Αλλά φαίνεται ότι ακόμη και η Adobe συνειδητοποιεί ότι πρέπει να κάνει κάτι για να μην χάσει ένα τεράστιο μερίδιο αγοράς σχεδιαστών παγκοσμίως. Και η απάντησή τους είναι να κάνει το Adobe XD ένα δωρεάν εργαλείο σχεδίασης διεπαφής χρήστη.

Ομοίως, εκτός από την προσθήκη νέων δυνατοτήτων, Η Adobe συνεχίζει επίσης απασχολημένη να κάνει το XD όσο το δυνατόν πιο βολικό. Τα πρόσθετα, τελικά, διευκολύνουν την επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων γρηγορότερα.

Πρόσθετα Adobe XDΠηγή φωτογραφίας: Πλίθα

Πολλά από τα υπάρχοντα πρόσθετα Sketch έχουν ήδη μεταφερθεί στο XD, αλλά ως ανεξάρτητο εργαλείο – το XD προσφέρει επίσης ενσωματώσεις με γνωστές υπηρεσίες, όπως Trello, Google Sheets, Airtable και πολλά άλλα.

Σχεδιασμός και πρωτότυπο με ευκολία

Η εστίαση της Adobe με το XD φαίνεται να κάνει τα πράγματα εύκολα και διαισθητικά. Από τη δημιουργία ενός νέου έργου έως τη διαχείριση πρωτοτύπων, οι περισσότερες δυνατότητες απέχουν μόνο ένα κλικ.

Πρωτότυπο και σχέδιο με το Adobe XD

Μόλις επιλέξετε έναν τύπο έργου (Ιστός / Τηλέφωνο / Tablet), μπορείτε να αρχίσετε αμέσως να εργάζεστε στο σχέδιό σας. Τα στοιχεία για το έργο σας μπορούν είτε να προφορτωθούν είτε να κοινοποιηθούν από άλλους χρήστες XD στην ομάδα σας.

Στοιχεία Adobe XD

Αυτό καθιστά επίσης εύκολο να συμβαδίσετε με τυχόν υπάρχουσες προδιαγραφές σχεδίασης με την οποία συνεργάζεται η ομάδα σας. Αφιερώστε λιγότερο χρόνο για να βρείτε αρχεία και περισσότερο χρόνο για το σχεδιασμό!

Οι δυνατότητες συνεργασίας του Adobe XD είναι δίκαιες

Κατά τη συνεργασία, η Adobe προσφέρει δύο επιλογές: συνεργαστείτε σε ένα έγγραφο cloud ή ανεβάστε ένα έγγραφο από τον υπολογιστή σας. Η προηγούμενη επιλογή κάνει τη συνεργασία πιο γρήγορη. Και η πρόσκληση νέων ανθρώπων είναι επίσης εξαιρετικά εύκολη.

Λειτουργίες συνεργασίας Adobe XD

Στην επάνω δεξιά γωνία του εργαλείου σας, έχετε το κουμπί Κοινή χρήση. Εδώ θα βρείτε διάφορους τρόπους για να μοιραστείτε τα σχέδια XD σας.

Οι επιλογές είναι:

 • Πρόσκληση για επεξεργασία
 • Κοινή χρήση για κριτική
 • Κοινή χρήση για ανάπτυξη
 • Εγγραφή βίντεο

Έτσι, αναδρομικά, αυτές είναι όλες οι επιλογές προσαρμοσμένες σε μια ομαλότερη ροή εργασιών σχεδιασμού. Η XD μπορεί να κατανοήσει αυτόματα τις προδιαγραφές που χρησιμοποιείτε, ώστε να μπορείτε να την αποστείλετε στους προγραμματιστές. Επιπλέον, μπορείτε να εγγράψετε ένα βίντεο για να δείξετε οποιαδήποτε συγκεκριμένη δυνατότητα του αντικειμένου που δημιουργείτε. Το τελευταίο είναι βολικό για ομάδες που εργάζονται κυρίως σε απομακρυσμένα περιβάλλοντα.

Πρόσβαση στο τεράστιο δίκτυο πόρων της Adobe

Η Adobe είναι η μάρκα πίσω από τεράστιες επιτυχίες όπως το Photoshop, το Illustrator, αλλά και οι Behance, Spark, Adobe Fonts και Adobe Stock. Αυτοί είναι όλοι οι ιστότοποι βάσει πόρων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας με το Adobe XD.

Λοιπόν, ας πούμε αν έχετε το Γραμματοσειρές Adobe ενεργή συνδρομή, θα μπορούσατε απλώς να συγχρονίσετε όλες τις διαθέσιμες γραμματοσειρές με τον πίνακα ελέγχου XD. Αυτό θα σας έδινε πρόσβαση σε χιλιάδες ενδιαφέρουσες, μοναδικές και σχεδιαστικές γραμματοσειρές στην παλάμη του χεριού σας.

Το Adobe XD προσφέρει το Adobe Creative Cloud

Η ετυμηγορία: Figma vs Sketch vs Adobe XD

Λοιπόν, εδώ ολοκληρώνουμε την κριτική μας για το Figma vs Sketch vs Adobe XD.

Και τα τρία εργαλεία είναι εξαιρετικά κατάλληλα για σύγχρονες ανάγκες σχεδιαστών. Θα έλεγα ότι το Sketch έχει μεγάλη απώλεια εδώ επειδή είναι διαθέσιμο μόνο για χρήστες Mac. Και ως εκ τούτου, αφήνει εργαλεία όπως το Figma και το Adobe XD να καινοτομούν πέρα ​​από τις βασικές ανάγκες.

Στο τέλος της ημέρας, εάν το εργαλείο σας κάνει κάτι καλύτερο από το άλλο, είναι αρκετές φορές αρκετός λόγος για αλλαγή. Η προσέγγιση που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης που ακολουθεί η Figma είναι επίσης κάτι που πρέπει να δείτε. Στον κύκλο των φίλων μου, είναι πάντα η Φίγκμα που παίρνει τον υψηλότερο έπαινο.

Και για το Adobe XD – Νομίζω ότι η Adobe βρίσκεται σε καλό σημείο αυτήν τη στιγμή. Έχουν μεγάλη ευελιξία για να βελτιώσουν το εργαλείο τους και να προσθέσουν νέες δυνατότητες. Παρ ‘όλα αυτά, οι ενσωματώσεις τρίτων μερών είναι επίσης κατάλληλες, καθιστώντας την καλή επιλογή για ομάδες που αναζητούν συνεχώς να αλλάζουν ή να προσαρμόζουν τα πράγματα.

Εάν πρέπει πραγματικά να κατατάξουμε αυτά τα τρία, θα πρέπει να είναι αυτό:

 1. Φιγκμά ��
 2. Σκίτσο ��
 3. Adobe XD ��

Δεδομένου ότι και τα τρία εργαλεία είναι διαθέσιμα δωρεάν ή είτε ως δοκιμαστική, δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να βρείτε το τέλειο ταίριασμα για εσάς. Αφού έχω δουλέψει με τον καθένα ξεχωριστά, μπορώ να αναφερθώ στο γεγονός ότι οι ροές εργασίας αισθάνονται διαφορετικά από το ένα εργαλείο στο άλλο.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector