7 από τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων για κινητά το 2020

Πριν μάθουμε ποια είναι τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων για κινητά, ας κάνουμε ένα μάθημα ιστορικού. Κάποτε, ένας προγραμματιστής δημιούργησε έναν ιστότοπο. Αυτός ο ιστότοπος έδειξε δέκα σελίδες για ένα τοπικό κομμωτήριο και οι πελάτες αυτού του κομμωτηρίου θα φορτώσουν αργά αυτές τις σελίδες στα προγράμματα περιήγησής τους Netscape.


Η ιδέα ενός ιστότοπου για κινητά δεν ήταν στο μυαλό των περισσότερων ανθρώπων, για να μην αναφέρουμε την ιδέα ενός υπολογιστή στην τσέπη τους. Όμως ο κόσμος έχει προφανώς αλλάξει και η Google έχει ενημερώσει όλους ότι η προβολή ενός ιστότοπου στο διαδίκτυο βασίζεται αρκετά στην έκδοση για κινητά. Δυστυχώς, είναι κάπως οδυνηρό να δημιουργήσετε δύο ιστότοπους ή ακόμα και έναν ιστότοπο που να ανταποκρίνεται από το μηδέν. Εκεί μπαίνουν τα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων για κινητά.

Παρόλο που ορισμένοι έμπειροι προγραμματιστές ενδέχεται να χλευάζουν την ιδέα της χρήσης ενός δημιουργού ιστότοπων όπως το Squarespace ή το Wix, πολλοί από αυτούς συνειδητοποιούν πόσο πολύτιμες είναι αυτές οι πλατφόρμες – όχι μόνο για να ευχαριστήσουν τους πελάτες, αλλά και για να βελτιώσουν τα δικά τους περιθώρια.

Τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων για κινητά

Σε γενικές γραμμές, ο στόχος με τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων για κινητά είναι να επιταχύνει τη διαδικασία ανάπτυξης, δημιουργώντας παράλληλα έναν όμορφο ιστότοπο που μοιάζει με έναν επαγγελματία που το έκανε. Επιπλέον, οι επαγγελματίες προγραμματιστές και σχεδιαστές έχουν συνήθως την ευκαιρία να αξιοποιήσουν τα αρχεία του ιστότοπου και να ολοκληρώσουν κάποια προσαρμοσμένη κωδικοποίηση.

Επομένως, εάν θέλετε να βρείτε ένα εργαλείο που είναι καλά βελτιστοποιημένο για να προσφέρει μια εξαιρετική σχεδίαση για κινητά, βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε σχετικά με τα οφέλη του λογισμικού δημιουργίας ιστότοπων για κινητά, μαζί με τη λίστα με τις καλύτερες επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Contents

Τι κάνει τον καλύτερο δημιουργό ιστότοπων για κινητά?

Ορισμένες δυνατότητες είναι απαραίτητες όταν αναζητάτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για κινητά. Οι περισσότεροι έμπειροι προγραμματιστές χρησιμοποιούν αυτά τα εργαλεία για να επισπεύσουν την ήδη απασχολημένη διαδικασία σχεδιασμού τους. Επομένως, θέλουμε να δούμε μερικά από τα ακόλουθα στοιχεία για να διευκολύνουμε την ανάπτυξη γενικά:

�� Όμορφα και άφθονα πρότυπα για να ξεκινήσετε
Η ανάπτυξη είναι ένα παιχνίδι δημιουργίας κάτι καινούργιου, ενώ ταυτόχρονα αποφεύγονται περιπτώσεις επανεφεύρεσης του τροχού. Ακόμη και οι καλύτεροι σχεδιαστές ξεκινούν με πρότυπα, καθώς μπορείτε επίσης να κάνετε πιο σύνθετες αλλαγές με CSS / HTML – και είστε υποχρεωμένοι να παρέχετε στους πελάτες ταχύτερους χρόνους ανάπτυξης όταν χρησιμοποιείτε ένα πρότυπο.
�� Ανταπόκριση που πραγματικά λειτουργεί και φαίνεται καλή
Σχεδόν κάθε προγραμματιστής θεμάτων ή εταιρεία δημιουργίας ιστότοπων υπερηφανεύεται ότι τα πρότυπά της ανταποκρίνονται. Ωστόσο, μερικοί δεν είναι τόσο καλοί και άλλοι καταλήγουν να είναι σχεδόν άχρηστοι. Συνήθως δεν μπορείτε να το καταλάβετε μέχρι να δοκιμάσετε τα πρότυπα για κινητές συσκευές στις δικές σας συσκευές. Κάναμε τη δοκιμή για εσάς και βρήκαμε τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων που ανταποκρίνονται καλύτερα (με υπέροχα θέματα) παρακάτω.
�� Ισχυρή και αξιόπιστη φιλοξενία
Είτε δημιουργείτε ιστότοπους για πελάτες είτε διαχειρίζεστε τους δικούς σας ιστότοπους, είναι πολύ πιο εύκολο να χειριστείτε όλα τα άλλα στοιχεία της επιχείρησής σας όταν δεν χρειάζεται να σκεφτείτε τη φιλοξενία. Μερικοί από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν υψηλής ποιότητας, ασφαλή φιλοξενία για λογικές μηνιαίες τιμές – όλα χωρίς την ταλαιπωρία της διαχείρισης του διακομιστή μόνοι σας.
Interface Διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης
Θα χρειαστείτε τουλάχιστον μια οπτική διεπαφή που σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε απλές εργασίες εκτός από πιο περίπλοκη κωδικοποίηση. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε τη δουλειά σας πιο δύσκολη όταν έχετε στοιχεία μεταφοράς και απόθεσης ή τουλάχιστον πεδία και ρυθμιστικά για να προσαρμόσετε πράγματα όπως φωτογραφίες, γραμματοσειρές και χρώματα.
�� Ενσωματωμένα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου
Δεν αρχίζουν να πωλούνται όλες οι επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο. Μερικές φορές εκτελείτε ένα ιστολόγιο ή απλώς δημοσιεύετε πληροφορίες σχετικά με το κατάστημά σας. Ωστόσο, η προοπτική πώλησης στο διαδίκτυο είναι πάντα ενδιαφέρουσα ως μελλοντική πηγή εισοδήματος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο δημιουργός του ιστότοπού σας θα πρέπει να διαθέτει σταθερά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου – ειδικά αν είστε προγραμματιστής, καθώς ορισμένοι πελάτες πιθανότατα θα το ρωτήσουν στο μέλλον.
�� Εφαρμογές που λειτουργούν καλά στη διεπαφή για κινητά
Πολλές φορές αυτό είναι εκτός ελέγχου σας (δεδομένου ότι οι εφαρμογές κατασκευάζονται συνήθως από εταιρείες τρίτων). Ωστόσο, ορισμένες από τις εταιρείες δημιουργίας ιστότοπων είναι καλύτερα να ελέγχουν αυτούς τους προγραμματιστές εφαρμογών από άλλες. Για παράδειγμα, το Shopify είναι γνωστό για μια αυστηρή διαδικασία εφαρμογής, έτσι ώστε όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής να φαίνονται υπέροχες σε κινητές συσκευές και να ενσωματώνονται καλά με το Shopify.

Και τώρα… οι καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων για κινητά

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη εάν βιάζεστε και δεν μπορείτε να διαβάσετε το όλο πράγμα:

Τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων για κινητά Οικοδόμος
Τιμή (ανά μήνα)
Καλό για μικρές επιχειρήσεις
Καλό για το ηλεκτρονικό εμπόριο
Καλό για εταιρείες / προγραμματιστές
Squarespace12 $ – 40 $
Wix13 $ – 500 $
Αγοράστε29 $ – 299 $
Elementor / WordPress4 $ – 17 $
Γουέμπλι0 $ – 38 $
Τζιμντό0 $ – 39 $
Ντόντα14 $ – 74 $για μερικά σχέδια

1. Squarespace

πλατεία

Το Squarespace έχει αποκτήσει φήμη με τα χρόνια ως οικοδόμος ιστότοπων με εκπληκτικά πρότυπα. Είναι πιθανότατα η καλύτερη επιλογή σας εάν εσείς ή οι πελάτες ενδιαφέρεστε να τοποθετήσετε μεγάλα γραφικά υψηλής ανάλυσης στους ιστότοπούς σας.

Το Squarespace χρησιμοποιείται για να προσφέρει μόνο τακτικούς ιστότοπους, αλλά έχει επεκταθεί επιτυχώς στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου για να παρέχει εξαιρετικές μονάδες επεξεργασίας πληρωμών και καλαθιών αγορών. Θα διαπιστώσετε επίσης ότι το σύστημα είναι εξαιρετικά οπτικό και εξαιρετικό για την εκκίνηση πολλών ιστότοπων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όχι μόνο αυτό, αλλά η τιμή είναι λογική και η φιλοξενία είναι κορυφαία.

Συνολικά σχέδια κόστους και τιμολόγησης ��

Προσφέρεται δωρεάν δοκιμή χωρίς την ανάγκη πιστωτικής κάρτας.

 • Προσωπικός ιστότοπος – 12 $ ανά μήνα
 • Επιχειρηματικός ιστότοπος – $ 18 ανά μήνα
 • Βασικό ηλεκτρονικό κατάστημα – 26 $ ανά μήνα
 • Προηγμένο ηλεκτρονικό κατάστημα – 40 $ ανά μήνα

Πλεονεκτήματα ��

 • Το Squarespace μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων για το δικό σας δίκτυο ή για πελάτες.
 • Το πρόγραμμα προγραμματιστών επιτρέπει πλήρως προσαρμοσμένους ιστότοπους με τη βοήθεια προτύπων, ενσωματώσεων και προσαρμοσμένης κωδικοποίησης.
 • Τα πρότυπα είναι εξαιρετικά οπτικά και μερικές από τις πιο μοντέρνες επιλογές στην αγορά.
 • Περιλαμβάνονται οι περισσότερες από τις δυνατότητες που χρειάζεστε – αντί να πρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογές.
 • Τα πρότυπα φαίνονται πραγματικά όμορφα και λειτουργούν καλά όταν εκτελούνται σε κινητές συσκευές.
 • Τα διαδικτυακά εργαλεία καταστήματος είναι αρκετά ισχυρά, με δωρεάν πιστοποιητικό SSL, χωρίς χρεώσεις συναλλαγών και απεριόριστα προϊόντα.

Μειονεκτήματα ��

 • Το Squarespace δεν διαθέτει κατάστημα εφαρμογών, το οποίο θα μπορούσε να σας περιορίσει ανάλογα με το τι χρειάζεστε.
 • Αν και κάπως λογικό, υπάρχει καλύτερη τιμολόγηση από τις άλλες επιλογές δημιουργίας ιστότοπων για κινητά σε αυτήν τη λίστα.
 • Η δημιουργία ιστοτόπου backend δεν είναι τόσο διαισθητική όσο ο ανταγωνισμός, ειδικά σε σύγκριση με το Wix και το Shopify.

Αυτό είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για κινητά για εσάς; ��

Μου αρέσει το Squarespace για όσους θέλουν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης που εξακολουθούν να φαίνονται υπέροχες σε κινητές συσκευές. Η υποστήριξη πολυμέσων για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο θα εξετάζατε το Squarespace, καθώς μπορείτε να βρείτε καλύτερες τιμές και δυνατότητες αλλού. Όμως, δεν μπορείτε να νικήσετε την ομορφιά του πώς τα στοιχεία Squarespace τοποθετούνται στη θέση τους όταν προβάλλονται σε κινητές συσκευές, όπως smartphone και tablet!

2. Wix

wix

Με τις διασκεδαστικές τηλεοπτικές διαφημίσεις και τη διεπαφή που εστιάζει στους αρχάριους, δεν είναι περίεργο πώς το Wix έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς ιστότοπων στο διαδίκτυο. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το Wix εάν δεν είστε αρχάριος. Προσφέρει έναν από τους καλύτερους επεξεργαστές μεταφοράς και απόθεσης στην αγορά και διαθέτει επίσης πρότυπα ποιότητας.

Ο κύριος λόγος που μας αρέσει το Wix είναι ότι η εταιρεία φαίνεται πάντα να βελτιώνει το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Ω ναι, και η τιμολόγηση είναι υπέροχη όταν κοιτάζετε όλα τα σχέδια, τις ενσωματώσεις και τις ρυθμίσεις που προσφέρονται. Για ταχύτητα, επαγγελματισμό και ευρύ φάσμα επιλογών, το Wix είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε για οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας.

Συνολικά σχέδια κόστους και τιμολόγησης ��

Η Wix πωλεί δύο τύπους σχεδίων: κανονικούς ιστότοπους και ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Η τιμολόγηση είναι εξαιρετικά φθηνή σε γενικές γραμμές και λαμβάνετε δωρεάν φιλοξενία, Google Analytics και προσαρμοσμένη υποστήριξη τομέα με όλα τα σχέδια.

 • Combo Ιστοσελίδα – 13 $ ανά μήνα
 • Απεριόριστος ιστότοπος – 17 $ ανά μήνα
 • Pro ιστοσελίδα – 22 $ ανά μήνα
 • Ιστότοπος VIP – 39 $ ανά μήνα
 • Βασική επιχείρηση (ηλεκτρονικό εμπόριο) – 23 $ ανά μήνα
 • Business Unlimited (ηλεκτρονικό εμπόριο) – 27 $ ανά μήνα
 • Business VIP (ηλεκτρονικό εμπόριο) – 49 $ ανά μήνα
 • Επιχειρηματική επιχείρηση (ηλεκτρονικό εμπόριο) – $ 500 ανά μήνα

Πλεονεκτήματα ��

 • Η Wix έχει μια από τις πιο ευέλικτες και προσιτές δομές τιμολόγησης όσον αφορά τους δημιουργούς ιστότοπων.
 • Ένα δωρεάν πακέτο είναι πραγματικά διαθέσιμο αν δεν θέλετε προσαρμοσμένο τομέα. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για μαθητές ή χομπίστες.
 • Οι δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ωραίες για μικρότερα διαδικτυακά καταστήματα.
 • Τα πρότυπα είναι εντυπωσιακά και εύχρηστα.
 • Μπορείτε να επωφεληθείτε από έναν υπέροχο επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης.
 • Το Wix διαθέτει ένα App Market για την επέκταση της λειτουργικότητας του ιστότοπού σας.
 • Το Wix διαθέτει ένα εργαλείο που ονομάζεται Corvid, το οποίο είναι μια προηγμένη πλατφόρμα για την ανάπτυξη εφαρμογών ιστού από την ευκολία του πίνακα ελέγχου Wix.

Μειονεκτήματα ��

 • Τα λεπτά αποθήκευσης και βίντεο είναι περιορισμένα σε μερικά από τα σχέδια.
 • Μην περιμένετε να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να το δημιουργήσετε σε κάτι τεράστιο. Οι δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εξαιρετικές αλλά περιορισμένες.

Αυτό είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για κινητά για εσάς; ��

Το Wix είναι ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστοτόπων για κινητά, καθώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο εάν δεν έχετε εμπειρία και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να ανταποκριθείτε στο σχέδιό σας. Όλα τα θέματα είναι έτοιμα για φορητές συσκευές και μπορείτε να προσαρμόσετε την εκτέλεσή τους με τα προηγμένα εργαλεία ανάπτυξης. Το Wix διαθέτει επίσης μια μεγάλη βιβλιοθήκη εφαρμογών, όλες οι οποίες είναι ελεγμένες και έτοιμες για περιβάλλοντα κινητής τηλεφωνίας.

3. Αγοράστε

Shopify - ο καλύτερος κατασκευαστής ιστότοπων για κινητά, αν χρειάζεστε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου

Το Shopify είναι η παντού λύση που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Δεν είναι αυτό που θα ήθελε μια εταιρεία εάν χρειάζονταν μόνο έναν ενημερωτικό ιστότοπο για επιχειρήσεις, βλέποντας πώς κατασκευάζεται ολόκληρος ο ιστότοπος για να κατασκευάσετε καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Shopify είναι σίγουρα ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με το εκτεταμένο κατάστημα εφαρμογών του, τα υπέροχα θέματα και την απλότητα του κατασκευαστή. Η πελατειακή βάση διαθέτει επίσης εξαιρετικές επιλογές τιμολόγησης.

Συνολικά σχέδια κόστους και τιμολόγησης ��

Η τιμολόγηση Shopify είναι ανταγωνιστική μεταξύ των πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου. Δεν έχει σχέδια μόνο για ιστότοπους, αλλά παρέχει μια φτηνή επιλογή για την προσθήκη ενός απλού διαδικτυακού καταστήματος σε έναν υπάρχοντα ιστότοπο. Το Shopify έχει μια δωρεάν δοκιμή, μαζί με τη φιλοξενία για όλα τα σχέδια.

 • Shopify Lite – 9 $ ανά μήνα
 • Βασικό Shopify – 29 $ ανά μήνα
 • Αγοράστε – 79 $ ανά μήνα
 • Προηγμένο Shopify – 299 $ ανά μήνα
 • Shopify Plus – Ξεκινώντας από 2.000 $ ανά μήνα

Πλεονεκτήματα ��

 • Είναι ένας ολοκληρωμένος δημιουργός διαδικτυακών καταστημάτων, με απεριόριστα προϊόντα, χωρίς χρεώσεις συναλλαγής και πολλά άλλα.
 • Το Shopify ενσωματώνεται σε πολλά κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένης μιας άμεσης επιλογής Διαφημίσεων Facebook.
 • Η τιμολόγηση είναι λογική σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές καταστημάτων.
 • Τα θέματα είναι άφθονα, όμορφα και ανταποκρίνονται σε κινητά.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε αναρτήσεις ιστολογίου και ιστοσελίδες εκτός του διαδικτυακού καταστήματος.
 • Αποκτάτε πρόσβαση σε ένα μεγάλο κατάστημα εφαρμογών.
 • Η υποστήριξη πελατών – τόσο οι πόροι όσο και η ειδική υποστήριξη – είναι μερικά από τα καλύτερα της επιχείρησης.

Μειονεκτήματα ��

 • Το Shopify δεν έχει δημιουργηθεί για κανονικούς επιχειρηματικούς ιστότοπους.
 • Η τιμολόγηση αυξάνεται γρήγορα καθώς κάνετε αναβάθμιση.
 • Υποστηρίζονται πύλες πληρωμής τρίτων, αλλά απαιτείται μια χρέωση συναλλαγής.
 • Εάν χρειαστεί, πρέπει να βρείτε έναν προγραμματιστή που είναι εξοικειωμένος με τη μοναδική γλώσσα κωδικοποίησης Shopify.

Αυτό είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για κινητά για εσάς; ��

Το Shopify χρησιμεύει ως γρήγορος δημιουργός ιστότοπων για όσους χρειάζονται ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι καταναλωτές έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν αγορές μέσω κινητών συσκευών, επομένως είναι υπέροχο το Shopify να διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη θεμάτων που ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές. Όλα τα στοιχεία ηλεκτρονικού εμπορίου επεκτείνονται και εμφανίζονται, έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να ψωνίζουν εύκολα – όπως με μεγαλύτερα κουμπιά και πιο προσβάσιμες φωτογραφίες προϊόντων. Μπορείτε επίσης να περιμένετε όλες οι εφαρμογές να λειτουργούν καλά σε ιστότοπους για κινητά. Παραλείψτε το Shopify εάν ​​ενδιαφέρεστε περισσότερο για έναν τυπικό επιχειρηματικό ιστότοπο και όχι για ηλεκτρονικό κατάστημα για κινητά.

4. WordPress (όταν συνδυάζεται με Elementor)

Elementor - ο καλύτερος κατασκευαστής ιστότοπων για κινητά για DIY

Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων WordPress εκεί έξω, αλλά το αγαπημένο μας θα έπρεπε να είναι το Elementor. Προσφέρει μια δωρεάν έκδοση, ενσωματώνεται καλά με το WordPress και παρέχει έναν καθαρό επεξεργαστή μεταφοράς και απόθεσης. Το βασικό σημείο του Elementor είναι να κάνει την ανάπτυξη πιο γρήγορη και ευκολότερη για τους επαγγελματίες.

Ενσωματώνει μερικά εξαιρετικά εργαλεία για τη δημιουργία δυνητικών πελατών και μετατροπών, μαζί με λειτουργικές μονάδες και ρυθμίσεις για τη δημιουργία κάθε τύπου ιστότοπου που θέλετε. Αυτό που είναι επίσης υπέροχο είναι ότι το Elementor λειτουργεί με όλα τα θέματα του WordPress.

Συνολικά σχέδια κόστους και τιμολόγησης ��

Η δωρεάν λήψη προσφέρει λειτουργίες όπως το πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης και 30 βασικά widget. Είναι ισχυρό, αλλά οτιδήποτε άλλο απαιτεί ένα πρόγραμμα επί πληρωμή:

 • Προσωπικός – 49 $ ετησίως
 • Συν – 99 $ ετησίως
 • Ειδικός – 199 $ ετησίως

Το WordPress είναι δωρεάν, αλλά δεν μπορείτε να ξεχάσετε το κόστος για πράγματα όπως φιλοξενία και θέματα. Για παράδειγμα, Η φιλοξενία Bluehost ξεκινά από 2,95 $ ανά μήνα – και λαμβάνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα. Ορισμένα θέματα είναι δωρεάν, αλλά θα μπορούσατε να καταλήξετε να ξοδέψετε $ 50- $ 150 για ένα premium θέμα WordPress.

Πλεονεκτήματα ��

 • Έχετε μεγαλύτερο έλεγχο στον ιστότοπό σας, καθώς εκτελείται στο WordPress.
 • Η δωρεάν προσθήκη Elementor διαθέτει 30 λειτουργικές μονάδες, οι οποίες συνήθως είναι περισσότερο από αρκετές για τη μέση επιχείρηση.
 • Το πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης είναι ένα από τα καλύτερα που έχω δει.
 • Μερικά από τα σχέδια περιλαμβάνουν αναδυόμενους και δημιουργούς ιστότοπων WooCommerce.
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ακόμη περισσότερα widget και πρότυπα Pro.
 • Μπορείτε να σχεδιάσετε διαδικτυακά καταστήματα με τη βοήθεια περισσότερων από 15 widget καταστημάτων.

Μειονεκτήματα ��

 • Απαιτείται περισσότερη συντήρηση ιστότοπου, καθώς στοιχεία όπως η φιλοξενία και η ασφάλεια δεν διαχειρίζονται για εσάς.
 • Τα υψηλότερα σχέδια μπορεί να είναι λίγο ακριβά για εταιρείες / άτομα με προϋπολογισμό.

Αυτό είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για κινητά για εσάς; ��

Όλοι οι έμπειροι σχεδιαστές WordPress θα πρέπει να απολαμβάνουν τη διασύνδεση Elementor για τη δημιουργία ιστότοπων φιλικών προς κινητά. Συνήθως θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε επιθυμεί περισσότερο έλεγχο στους ιστότοπούς του και δεν του αρέσει η ακαμψία ενός τυπικού δημιουργού ιστότοπων. Εάν χρειάζεστε την πιο γρήγορη, ευκολότερη επιλογή για τη δημιουργία ιστότοπου με απόκριση, κοιτάξτε αλλού. Τούτου λεχθέντος, ορισμένα θέματα WordPress εκεί έξω λειτουργούν υπέροχα σε κινητές συσκευές. Απλώς βεβαιωθείτε ότι έχετε δοκιμάσει τα πάντα στο τηλέφωνο και το tablet σας πριν αγοράσετε.

5. Weebly

Γουέμπλι

Το Weebly είναι κάπως παρόμοιο με το Wix, εκτός από το γεγονός ότι το Weebly έχει χαμηλότερες τιμές και λιγότερα χαρακτηριστικά. Τούτου λεχθέντος, ορισμένες εταιρείες και προγραμματιστές μπορεί να τους αρέσει η ιδέα ενός ιστότοπου 5 $ ανά μήνα – παρόλο που έχει διαφημίσεις Weebly.

Τα θέματα του ιστότοπου είναι απλά και μοναδικά για συγκεκριμένους κλάδους, αλλά μην περιμένετε τίποτα πολύ περίπλοκο ή ισχυρό. Το Weebly προσφέρει ένα πρόγραμμα δημιουργίας μεταφοράς και απόθεσης και τα θέματα του λειτουργούν όμορφα σε κινητές συσκευές.

Συνολικά σχέδια κόστους και τιμολόγησης ��

Η Weebly δεν έχει δωρεάν δοκιμή, επειδή το δωρεάν πρόγραμμα σάς προσφέρει μια αξιοπρεπή ματιά στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Τα σχέδια περιλαμβάνουν:

 • Δωρεάν πακέτο – $ 0
 • Συνδέω-συωδεομαι – $ 5 ανά μήνα
 • Υπέρ – 12 $ ανά μήνα
 • Pro Online Store (υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου) – 12 $ ανά μήνα
 • Επιχειρήσεις (υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου) – 25 $ ανά μήνα
 • Business Plus (υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου) – 38 $ ανά μήνα

Πλεονεκτήματα ��

 • Το Weebly είναι το λιγότερο ακριβό από αυτά τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων για κινητά, ακόμα και όταν πρόκειται για ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Θα μπορούσατε να εκτελέσετε έναν δωρεάν ιστότοπο αν θέλετε να έχετε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας.
 • Όλες οι δυνατότητες περιλαμβάνονται με μηνιαία χρέωση. Από τη φιλοξενία σε θέματα, η δημιουργία ενός ιστότοπου είναι γρήγορη.
 • Η Weebly παρέχει πόρους επιβίβασης και εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας. Η υποστήριξη πελατών είναι επίσης αξιοπρεπής.
 • Το ενσωματωμένο χαρακτηριστικό είναι ωραίο, αλλά μπορείτε πάντα να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά σας με το App Store.

Μειονεκτήματα ��

 • Ορισμένα σχέδια έχουν χρεώσεις συναλλαγής για τη χρήση τρίτων παρόχων πληρωμών.
 • Τα θέματα Weebly είναι απλοϊκά στο σχεδιασμό, καθιστώντας τα λιγότερο κατάλληλα για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.
 • Οι δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι περιορισμένες έως ότου φτάσετε στο πρόγραμμα Business Plus.
 • Η οργάνωση σελίδων και αναρτήσεων δεν είναι τόσο διαισθητική όσο θα έπρεπε.
 • Μπορεί να δυσκολευτείτε να μεταβείτε σε διαφορετικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, εάν χρειάζεται.

Αυτό είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για κινητά για εσάς; ��

Το Weebly έχει πολύ νόημα για τους χομπίστες, τους δασκάλους και τους συγγραφείς περιοδικών που δεν θέλουν να πληρώσουν χρήματα για έναν καθαρό, μοντέρνο και φιλικό προς κινητά ιστότοπο. Η Weebly προσφέρει επίσης μερικές εξαιρετικές προσφορές για μικρές επιχειρήσεις και σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου, τα οποία παρέχουν όμορφα θέματα για κινητά και μερικές εφαρμογές για να σας βοηθήσουν.

6. Τζιμντό

Τζιμντό

Ο Jimdo είναι ένας λιγότερο γνωστός δημιουργός ιστότοπων που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να επιταχύνει ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής. Η πλατφόρμα έχει τρία ξεχωριστά προϊόντα που συνδυάζονται μεταξύ τους: το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, έναν δημιουργό διαδικτυακού καταστήματος και ένα εργαλείο εξατομίκευσης τομέα.

Αρκετή έμπνευση βρίσκεται στον ιστότοπο του Jimdo, οπότε σας δίνεται ένας οδηγός για το πώς να φτιάξετε ενδιαφέροντα σχέδια με αυτήν την τεχνητή νοημοσύνη. Φαίνεται ότι το σημείο εκκίνησης είναι ένα απλό, πρότυπο barebones, οπότε αυτά μπορεί να λειτουργούν εντάξει για ορισμένες επιχειρήσεις.

Συνολικά σχέδια κόστους και τιμολόγησης ��

Ο Jimdo έχει επιχειρηματικά και ηλεκτρονικά σχέδια. Παρέχεται δωρεάν πρόγραμμα, επομένως δεν χρειάζεται να δοκιμάσετε. Έχουν τέσσερα επιχειρηματικά σχέδια:

 • Παίζω – $ 0
 • Αρχή – 9 $ ανά μήνα
 • Καλλιεργώ – 15 $ ανά μήνα
 • Απεριόριστος – 39 $ ανά μήνα

Εδώ είναι τα σχέδια Jimdo για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα:

 • Βασικός – 15 $ ανά μήνα
 • Επιχείρηση – 19 $ ανά μήνα
 • Πολύ σπουδαίο πρόσωπο – 39 $ ανά μήνα

Πλεονεκτήματα ��

 • Παρέχεται δωρεάν πρόγραμμα.
 • Όλα τα σχέδια είναι προσιτά και δεν χρειάζεται ποτέ να ανησυχείτε για την εμφάνιση διαφημίσεων στον ιστότοπό σας.
 • Τα μενού πλοήγησης δημιουργούνται αυτόματα για εσάς.
 • Λαμβάνετε πολλά βασικά στοιχεία για μικρές επιχειρήσεις, όπως κοινωνικά κουμπιά, χάρτες και στοιχεία επικοινωνίας.
 • Ο Jimdo παρέχει πρόσβαση σε μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών.
 • Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν φιλοξενία.

Μειονεκτήματα ��

 • Τα πρότυπα είναι περιορισμένα και όχι τόσο μοντέρνα όσο θα θέλαμε.
 • Είναι λίγο δύσκολο να κατανοήσουμε ακριβώς πώς βοηθάει το AI στην ανάπτυξη.
 • Η διαφορετική τιμολόγηση παρουσιάζεται ανάλογα με το πού βρίσκεστε στη διαδικασία πώλησης (AKA χρεώνει μερικούς πελάτες περισσότερο από άλλους για το ίδιο πράγμα).

Αυτό είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για κινητά για εσάς; ��

Ο Jimdo κάνει το τέχνασμα για τις μικρές επιχειρήσεις, αφού το πρόγραμμα δημιουργίας κινητής τηλεφωνίας drag-and-drop έχει όλα όσα χρειάζεστε – όπως τις φόρμες και τους χάρτες. Το σύνολο χαρακτηριστικών είναι λίγο περιορισμένο, αλλά αυτό μπορεί να είναι πλεονέκτημα για όσους δεν χρειάζονται τίποτα τρελό. Αν θέλετε τα καλύτερα θέματα απόκρισης για κινητά, παραλείψτε τον Jimdo. Αν σας αρέσει η χαμηλή τιμολόγηση – και τα αξιοπρεπή σχέδια για κινητά – το θεωρήστε.

7. Ντόντα

Ντόντα

Η Duda μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα από τα κορυφαία συστήματα συνεργατικής ομάδας για να συνδυαστεί με τον εκπληκτικό δημιουργό ιστότοπων για κινητά. Είναι κατασκευασμένο για εταιρείες, εκδότες και εταιρείες φιλοξενίας, βλέποντας πώς αποκτάτε πρόσβαση σε μια επεκτάσιμη και προσιτή πλατφόρμα.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον για το Duda είναι ότι μπορείτε να πληρώνετε ανά ιστότοπο ή να πηγαίνετε για περισσότερα από ένα ομαδικό πρόγραμμα και να λαμβάνετε πολλούς ιστότοπους με το πακέτο σας. Παίρνετε επίσης απίστευτες ταχύτητες με τη βοήθεια της φιλοξενίας Amazon Web Services.

Συνολικά σχέδια κόστους και τιμολόγησης ��

Προσφέρεται δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε με ετήσιες πληρωμές. Το Βασικό πρόγραμμα είναι η επιλογή αγοράς κάθε ιστότοπου ξεχωριστά.

 • Βασικός – 14 $ ανά μήνα
 • Ομάδα – 22 $ ανά μήνα
 • Πρακτορείο – 74 $ ανά μήνα

Προσαρμοσμένα σχέδια είναι επίσης διαθέσιμα αν μιλήσετε με την ομάδα πωλήσεων της Duda.

Πλεονεκτήματα ��

 • Τα σχέδια της ομάδας και της εταιρείας περιλαμβάνουν εργαλεία και δυνατότητες συνεργασίας για τη διαχείριση πελατών.
 • Τα εργαλεία επικοινωνίας ιστότοπου είναι μοναδικά, καθώς μπορείτε να στείλετε ειδικά μηνύματα ανάλογα με το πού βρίσκονται οι επισκέπτες του ιστότοπού σας.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας και να τον επαναφέρετε εάν κάτι πάει στραβά.
 • Η δημιουργία μιας πολύγλωσσης ιστοσελίδας είναι πολύ πιο εύκολη με την Duda από ό, τι με άλλους κατασκευαστές.
 • Οι χαμηλότερες βαθμίδες είναι προσιτές, ειδικά επειδή μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένους ιστότοπους με 14 $ ανά μήνα.

Μειονεκτήματα ��

 • Το σχέδιο της εταιρείας έχει μεγάλη αύξηση τιμών και είναι το μόνο πακέτο που επιτρέπει πολλαπλούς ιστότοπους.
 • Η Duda δεν διαθέτει κατάστημα εφαρμογών, επομένως δεν έχετε ενσωματώσεις για την επέκταση του ιστότοπού σας.
 • Η υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου υπάρχει, αλλά ορισμένα σχέδια έχουν μέγιστα προϊόντα.

Αυτό είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για κινητά για εσάς; ��

Οι εταιρείες πρέπει να σκεφτούν απολύτως για τη Duda ως έναν οικονομικό και γρήγορο κατασκευαστή ιστότοπων για κινητά. Ορισμένα από τα σχέδια έχουν εκπληκτικά εργαλεία συνεργασίας και διαχείρισης πελατών – πολλά από τα οποία είναι επίσης προσβάσιμα σε κινητές συσκευές για να σχεδιάσουν τον ιστότοπό σας εν κινήσει.

Πώς να περιορίσετε τους κορυφαίους κατασκευαστές ιστότοπων για κινητά

Οι κατασκευαστές ιστότοπων για κινητές συσκευές είναι παντού σήμερα. Μια απλή αναζήτηση μέσω του Google φέρνει χιλιάδες αξιοπρεπή αποτελέσματα, μαζί με διαφημίσεις για τους πιο καυτούς νέους κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά. Ένας αρχάριος δεν θα είχε μεγάλο πρόβλημα να επιλέξει οποιαδήποτε από τις επιλογές αυτής της λίστας και να έχει μια καλή εμπειρία δημιουργίας ενός ιστότοπου. Ωστόσο, ένας πιο έμπειρος προγραμματιστής θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός, καθώς ενδέχεται να μην σας αρέσει πολύ τα πρότυπα ή να μην πιστεύετε ότι η ανταπόκριση για κινητά είναι τόσο μεγάλη.

Ακολουθούν μερικές προτάσεις που θα σας καθοδηγήσουν:

 • Σκεφτείτε Squarespace αν θέλετε απίστευτη σχεδίαση για κινητά και στάνταρ.
 • Σκεφτείτε το Wix αν θέλετε το καλύτερο εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης για κινητά και φθηνά σχέδια.
 • Σκεφτείτε το Shopify αν δημιουργείτε ηλεκτρονικό κατάστημα και θέλετε να πουλήσετε σε όσους αγοράζουν μέσω κινητών συσκευών.
 • Σκεφτείτε το WordPress με το Elementor Αν θέλετε ένα κομψό πρόγραμμα δημιουργίας, απολαμβάνετε το WordPress και τα πολλά θέματα για κινητά.
 • Σκεφτείτε τον Weebly αν έχετε προϋπολογισμό.
 • Σκεφτείτε Τζιμντό αν θέλετε να δημιουργήσετε γρήγορους επιχειρηματικούς ιστότοπους που να ανταποκρίνονται.
 • Σκεφτείτε Ντόντα εάν χρειάζεστε προσιτά σχέδια πρακτορείων με κινητά σχέδια και εργαλεία συνεργασίας.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η λίστα και η ανακεφαλαίωση σας επιτρέπουν να περιορίσετε την αναζήτησή σας για τον καλύτερο δημιουργό ιστότοπων για κινητά. Φαίνεται συχνά ότι είναι όλα τα ίδια, αλλά αξίζει να κάνετε την έρευνά σας, ώστε να μην μετανιώσετε την επιλογή σας στο μέλλον! Ωστόσο, ενημερώστε μας στα σχόλια εάν έχετε απορίες σχετικά με τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων για κινητά.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map