6 από τα καλύτερα εργαλεία δοκιμής Cross Browser – Σύγκριση βάθους για το 2020

6 από τα καλύτερα εργαλεία δοκιμής Cross Browser – Σύγκριση βάθους για το 2020

6 από τα καλύτερα εργαλεία δοκιμής Cross Browser – Σύγκριση βάθους για το 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Γιατί φροντίζετε για τα καλύτερα εργαλεία δοκιμών μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης; Η δοκιμή μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης είναι μια διαδικασία αξιολόγησης της λειτουργικότητας της εφαρμογής ιστού σας σε διάφορα προγράμματα περιήγησης πριν προωθήσετε αλλαγές στην παραγωγή.


Για έναν ιστότοπο, όπου οι αναγνώστες αναμένεται να ανήκουν σε μια συγκεκριμένη ομάδα χρησιμοποιώντας το ίδιο πρόγραμμα περιήγησης, κάποιος μπορεί να ελέγξει τις αλλαγές χειροκίνητα. Ωστόσο, με την αυξανόμενη δημοτικότητα των κινητών συσκευών και του μεγάλου αριθμού προγραμμάτων περιήγησης, ίσως είναι καλή ιδέα να δοκιμάσετε μια εφαρμογή σε μια μεγάλη ποικιλία συνδυασμών προγράμματος περιήγησης συσκευής πριν εγκρίνετε τις αλλαγές.

Σε αυτήν την ανάρτηση, καλύπτουμε τα καλύτερα εργαλεία δοκιμών μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης. Λαμβάνουμε υπόψη διάφορες πτυχές, όπως εκτιμήσεις κόστους και ικανότητα αυτοματοποίησης ολόκληρης της διαδικασίας.

Τα καλύτερα εργαλεία δοκιμής Cross Browser

�� Πίνακας περιεχομένων:

 1. Εργαλεία προγραμματιστή Chrome #
 2. Αποκριτική δοκιμή από το DesignModo #
 3. Σελήνιο #
 4. Πρόγραμμα περιήγησης #
 5. Δοκιμή Lambda #
 6. SmartBear #

�� Πριν ξεκινήσετε τη δοκιμή…

Εάν ο ιστότοπός σας έχει ιστορικό επισκεπτών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα δεδομένα για να αποφασίσετε σε ποια προγράμματα περιήγησης θα δοκιμάσετε. Μια άλλη προσέγγιση είναι να επιλέξετε προγράμματα περιήγησης βάσει το μερίδιο χρήσης των προγραμμάτων περιήγησης. Μόλις έχετε επιλέξει σύντομα τα προγράμματα περιήγησης για να ελέγξετε την εφαρμογή σας, θα πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά τις δοκιμές σας για να ελέγξετε εάν ο ιστότοπός σας λειτουργεί κατάλληλα σε όλα τα προγράμματα περιήγησης.

Αυτή η ανάρτηση καλύπτει τα εργαλεία δοκιμών μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε τις δοκιμές σας αφού επιλέξετε τα προγράμματα περιήγησης και σχεδιάσετε τις δοκιμές. Το αποτέλεσμα της δοκιμής μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης είναι η συνεπής απόδοση σε όλες τις συσκευές και τα προγράμματα περιήγησης.

�� Τα καλύτερα εργαλεία δοκιμής μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης το 2020

Εργαλεία προγραμματιστή Chrome

Μια βασική μορφή δοκιμών μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του Chrome Developer Tools. Αυτό είναι ένα σύνολο εργαλείων που σχετίζονται με προγραμματιστές ιστού ενσωματωμένο στη διεπαφή χρήστη του Google Chrome. Με αυτά τα εργαλεία, μπορείτε να χειριστείτε τις HTML DOM, CSS ιδιότητες και να εντοπίσετε κώδικα JavaScript σε μια ιστοσελίδα που εμφανίζεται για να δείτε αλλαγές – εκτός από το μέγεθος του παραθύρου για να ελέγξετε πώς αλλάζει η απόδοση της σελίδας με διαφορετικές αναλύσεις.

Εργαλεία δοκιμής μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης στο Google Chrome

Τα Εργαλεία προγραμματιστών Chrome έχουν τη δυνατότητα να προσομοιώσουν μια σειρά μεγεθών και προσανατολισμών οθόνης για κινητά για να ελέγξουν πώς προσαρμόζεται η διάταξη του ιστότοπού σας στις μεταβαλλόμενες παραμέτρους εξόδου. Αυτό σας βοηθά να βρείτε και να διορθώσετε γρήγορα σφάλματα και να δείτε τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο.

Τα Εργαλεία προγραμματιστών Chrome επιτρέπουν τη δοκιμή μόνο σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, με παρόμοια ομοιότητα με προγράμματα περιήγησης που βασίζονται σε Chromium όπως το Brave. Ωστόσο, χρησιμεύουν ως ένα καλό σύνολο εργαλείων για τη δοκιμή μιας εφαρμογής στα αρχικά της στάδια. Οποιεσδήποτε δοκιμές μέσω του Chrome Developer Tools μπορούν να είναι μόνο χειροκίνητες και δεν έχουν υποστήριξη για εργαλεία CI / CD, καθώς δεν υπάρχει πεδίο αυτοματισμού.

Αποκριτική δοκιμή από το DesignModo

Το Responsive Test από το DesignModo είναι ένα εργαλείο δοκιμών cross browser μέσω διαδικτύου. Είναι ένας εξομοιωτής που τρέχει στο πρόγραμμα περιήγησης. Εισαγάγετε έναν ιστότοπο και περιμένετε να φορτωθεί σε μια επιθυμητή θύρα προβολής. Μόλις φορτωθεί, μπορείτε να αλλάξετε τη συσκευή που θέλετε να μιμηθείτε για τον ιστότοπο και να ελέγξετε εάν ο ιστότοπος έχει αποδώσει σωστά.

Αποκριτική δοκιμή από το DesignModo

Ενώ το εργαλείο DesignModo σας δείχνει διαφορετικά μεγέθη οθόνης, εξακολουθεί να αποδίδεται στο μηχάνημά σας τοπικά. Εάν μια δοκιμή περάσει σε αυτό το εργαλείο, ενδέχεται να εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα με την πρόσβασή του σε μια πραγματική συσκευή. Ακριβώς όπως τα Εργαλεία προγραμματιστών Chrome, κάθε δοκιμή μέσω του εργαλείου DesignModo μπορεί να είναι μόνο χειροκίνητη και δεν διαθέτει αυτοματοποίηση υποστήριξης.

Σελήνιο

Αυτό είναι ένα δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εργαλείο. Το Selenium είναι ένα λογισμικό που εκτελεί μια εφαρμογή Ιστού τοπικά χρησιμοποιώντας τα τοπικά προγράμματα περιήγησής σας. Μπορείτε να εκτελέσετε δοκιμές Selenium μέσω μιας σειράς γλωσσών προγραμματισμού. Οι σύνδεσμοι λήψης για τα προγράμματα οδήγησης για δημοφιλή προγράμματα περιήγησης είναι διαθέσιμοι εδώ: ΧρώμιοΑκρηFirefox και Σαφάρι.

Αυτοματοποιημένη τοπική δοκιμή σεληνίου

Όταν εκτελείτε μια δοκιμή Selenium, το πρόγραμμα οδήγησης ανοίγει ένα παράθυρο δοκιμής όπου εκτελείται ένα σύνολο προκαθορισμένων βημάτων. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε στοιχεία DOM, να υποβάλετε φόρμες και να περιμένετε εκδηλώσεις στο Selenium. Ωστόσο, όταν εκτελούνται τοπικά, οι δοκιμές εκτελούνται διαδοχικά καθώς ένα δοκιμαστικό παράθυρο προγράμματος περιήγησης είναι ανοιχτό κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της δοκιμής.

Τα δημοφιλή εργαλεία CI / CD όπως η Jenkins και η Travis CI έχουν υποστήριξη για δοκιμές σεληνίου. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε δοκιμές σεληνίου στη μονάδα δοκιμών μονάδας. Το Selenium είναι επίσης μια δημοφιλής επιλογή στο cloud, το οποίο αποτελεί τη βάση λύσεων cloud για εργαλεία δοκιμών cross browser όπως το BrowserStack και το LambdaTest.

Πρόγραμμα περιήγησης

Το BrowserStack είναι ένα εργαλείο που σας παρέχει άμεση πρόσβαση σε πάνω από 2.000 πραγματικές επιτραπέζιες και κινητές συσκευές. Με το BrowserStack, μπορείτε να δοκιμάσετε τις εφαρμογές σας σε προγράμματα περιήγησης που φιλοξενούνται σε πραγματικές συσκευές μέσω της ισχύος του cloud. Οι υπηρεσίες του μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε δύο σενάρια εργαλείων δοκιμών μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης:

 • ζωντανά, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε έναν ιστότοπο σε πραγματικό χρόνο με έναν συνδυασμό συσκευών προγράμματος περιήγησης της επιλογής σας
 • αυτοματοποίηση, το οποίο σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε τις δοκιμές μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης μέσω του Selenium

Αποτελέσματα δοκιμής BrowserStack

Η επιλογή ζωντανής δοκιμής σάς βοηθά να κάνετε εντοπισμό σφαλμάτων στον ιστότοπό σας σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με ένα πρόγραμμα περιήγησης που λειτουργεί σε πραγματική συσκευή. Το Live είναι ιδανικό για μη αυτόματες δοκιμές είτε κατά τη διάρκεια των νέων σταδίων ενός έργου είτε όταν εισάγετε νέες δυνατότητες.

Το Automate είναι χρήσιμο όταν έχετε ορίσει τις τυπικές δοκιμές που θα θέλατε να συμπεριλάβετε ως μέρος της σουίτας σας. Το Automate λειτουργεί μέσω της απομακρυσμένης έκδοσης του Selenium για το cloud. Υποστηρίζει σημαντικά εργαλεία CI / CD, όπως Jenkins και Travis CI.

Αφού εγγραφείτε στο BrowserStack, λαμβάνετε 100 λεπτά δωρεάν δοκιμή, μετά την οποία πρέπει να επιλέξετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή. Τα μηνιαία προγράμματα ξεκινούν από $ 29 / μήνα. Πρόσφατα, το BrowserStack εισήγαγε ένα πρόγραμμα pay as you go με βάση τα λεπτά που χρησιμοποιείτε.

Δοκιμή Lambda

Το LambdaTest είναι ένα άλλο εργαλείο στο cloud για δοκιμές cross browser που σας επιτρέπει είτε να εκτελέσετε δοκιμές ζωντανά είτε να αυτοματοποιήσετε μέσω Selenium στο cloud. Για μια πραγματική δοκιμή, μπορείτε να επιλέξετε έναν συνδυασμό συσκευής + προγράμματος περιήγησης. Στη συνέχεια, το εργαλείο θα ξεκινήσει μια συνεδρία όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με ένα πρόγραμμα περιήγησης σε πραγματικό χρόνο. Έχετε περισσότερες από 2.000 πραγματικές συσκευές διαθέσιμες για δοκιμή.

Live αποτελέσματα LambdaTest

Το LambdaTest παρέχει υποστήριξη για διάφορα εργαλεία CI / CD που σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε δοκιμές cross browser με το υπάρχον πλαίσιο δοκιμών. Ένα πλέγμα Selenium σας επιτρέπει να εκτελείτε ταυτόχρονες δοκιμές.

Το LambdaTest έχει δωρεάν επιλογή για μια παράλληλη δοκιμή, καθιστώντας έτσι μια καλή επιλογή μόλις ξεκινήσετε. Τα μηνιαία πακέτα ξεκινούν από $ 15 / μήνα, κάτι που αποτελεί καλή σχέση ποιότητας / τιμής. Το LambdaTest έχει ένα Πρόσθετο WordPress, όπου μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τη δημιουργία στιγμιότυπων οθόνης μέσα από το WordPress, καθιστώντας το ένα καλό εργαλείο dev για το WordPress.

SmartBear

Το SmartBear παρέχει ένα εργαλείο δοκιμών μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τον ιστότοπό σας σε προγράμματα περιήγησης που εκτελούνται τόσο σε πραγματικές συσκευές όσο και να αυτοματοποιήσετε τις δοκιμές μέσω του τηλεχειριστηρίου Selenium. Αυτό το εργαλείο δοκιμών μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης διαθέτει πάνω από 1.500 συσκευές για να μπορείτε να εκτελέσετε τις δοκιμές σας.

Οι δυνατότητες αυτού του εργαλείου είναι συγκρίσιμες με αυτές των LambdaTest’s και BrowserStack’s. Ωστόσο, ο αριθμός των συσκευών και για τις δύο εναλλακτικές είναι υψηλότερος, κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό κατά την επιλογή μιας επιλογής.

Το SmartBear δεν διαθέτει δωρεάν βαθμίδα και δωρεάν δοκιμές διατίθενται μόνο μέσω ειδικών προσκλήσεων. Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 29 $ / μήνα.

Η ετυμηγορία για τα καλύτερα εργαλεία δοκιμών μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης

Σε αυτήν την ανάρτηση, καλύψαμε έξι από τα καλύτερα εργαλεία δοκιμών μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης. Αυτά τα εργαλεία επιλέχθηκαν με βάση διάφορους βαθμούς δεξιοτήτων, λειτουργικότητας και προϋπολογισμού. Για να συνοψίσουμε τα ευρήματα:

 • Εάν εργάζεστε σε ένα νέο έργο, δοκιμάστε Εργαλεία προγραμματιστή Chrome ή Αποκριτική δοκιμή από το DesignModo.
 • Εάν θέλετε να αυτοματοποιήσετε τις δοκιμές σας, είναι ένα δωρεάν, αλλά τοπικό εργαλείο δοκιμών μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης Σελήνιο.
 • Εάν έχετε οικονομικό προϋπολογισμό, αλλά θέλετε να δοκιμάσετε ένα εργαλείο δοκιμών μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης σε πραγματικές συσκευές, δώστε Δοκιμή Lambda μια δοκιμή �� ο νικητής μας!
 • Εάν διαθέτετε κάποια χρήματα για δοκιμές μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης, δώστε Πρόγραμμα περιήγησης ή SmartBear μια δοκιμή.

Με αυτό, ήρθε η ώρα να ολοκληρώσουμε τη σύγκριση των καλύτερων εργαλείων δοκιμών μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης στην αγορά για το 2020. Ελπίζουμε ότι αυτό σας βοήθησε να αυτοματοποιήσετε τις προσπάθειές σας για δοκιμές μεταξύ προγραμμάτων περιήγησης.

Ποιο εργαλείο είναι το αγαπημένο σας; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector