5 καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου (δοκιμασμένα και εγκεκριμένα)

5 καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου (δοκιμασμένα και εγκεκριμένα)

5 καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου (δοκιμασμένα και εγκεκριμένα)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου


"Τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου; Ποιος τα χρειάζεται?!" – εσύ ρωτάς. Λοιπόν, ίσως είστε ένας τεχνικός επεξεργαστής ιστολογίου, επεξεργάζοντας φρικτά άρθρα σχετικά με αυτό ή αυτό και προσθέτοντας τα τέλεια στιγμιότυπα οθόνης κάθε φορά. Ίσως είστε προγραμματιστής, θέλετε να δημιουργήσετε γρήγορα στιγμιότυπα οθόνης υψηλής ανάλυσης για οπτικές δοκιμές ή προεπισκοπήσεις προτύπων. Ίσως να διαχειρίζεστε μια εταιρεία και χρειάζεστε πλήρη στιγμιότυπα οθόνης ιστοσελίδων για επιδείξεις και χαρτοφυλάκια.

Σε κάθε περίπτωση, απαιτούνται στιγμιότυπα οθόνης σε πολλά επαγγέλματα, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου + πώς να τα χρησιμοποιήσετε.

Μετά από πολλές δοκιμές, αποφασίσαμε για πέντε από τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου στην αγορά.

Ορισμένα έχουν απλές διεπαφές χρήστη με επεκτάσεις Google Chrome, ενώ άλλες έχουν σχεδιαστεί περισσότερο για προγραμματιστές.

Επιπλέον, αποφασίσαμε μερικές δωρεάν επιλογές, μαζί με ορισμένες premium.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε ποια είναι τα καλύτερα για εσάς!

1. URL2PNG

Το URL2PNG διαθέτει ένα συνδυασμό απλότητας και ισχυρών εργαλείων στιγμιότυπου οθόνης σε ένα τακτοποιημένο πακέτο. Είναι σε θέση να τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης οποιουδήποτε ιστότοπου απευθείας από την εφαρμογή σας.

URL2PNG - τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου

Αυτά είναι πλήρη στιγμιότυπα οθόνης ιστοσελίδας με πολλά κλειδιά API ανάλογα με τη γλώσσα που χρειάζεστε. Η δοκιμαστική μονάδα δίσκου στον ιστότοπο URL2PNG είναι ωραία για να δείτε πώς βγαίνουν οι ιστότοποί σας, αλλά η πραγματική ισχύς μπαίνει στο παιχνίδι μόλις μπείτε στον πίνακα ελέγχου γεμάτο με γραφήματα, γραμματοσειρά ιστού και εργαλεία οθόνης βίντεο.

δείγματα κώδικα

Πόσο κοστίζει?

Το URL2PNG δεν διαθέτει δωρεάν λογαριασμό, αλλά τα σχέδια είναι (είδος) σε λογικές τιμές και βασίζονται στον αριθμό των στιγμιότυπων οθόνης που σκοπεύετε να δημιουργήσετε. Ένα εταιρικό πρόγραμμα παρέχεται για εταιρείες με πολλούς εργαζομένους που χρειάζονται υποστήριξη υψηλής ποιότητας και δεν θα με πειράζει ορισμένες εκπτώσεις όγκου. Για αυτό, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το URL2PNG για να μάθετε μια τιμή.

Όσον αφορά τα κανονικά σχέδια, εδώ έχετε:

 • Μπότες – 29 $ το μήνα για 5.000 στιγμιότυπα οθόνης, 10 αφοσιωμένους εργαζόμενους, SSL Endpoint, Fastly CDN και υποστήριξη email. Τα πρόσθετα στιγμιότυπα οθόνης είναι 0,006 $.
 • Ελξη – 99 $ το μήνα για 20.000 στιγμιότυπα οθόνης, 15 αφοσιωμένους εργαζόμενους, SSL Endpoint, Fastly CDN και υποστήριξη email. Τα πρόσθετα στιγμιότυπα οθόνης είναι 0,005 $.
 • Killinit – 199 $ το μήνα για 50.000 στιγμιότυπα οθόνης, 35 αφοσιωμένους εργαζόμενους, SSL Endpoint, Fastly CDN, υποστήριξη προτεραιότητας και υπηρεσίες προσαρμογής. Τα πρόσθετα στιγμιότυπα οθόνης είναι 0,004 $.

Γιατί είναι αυτό ένα από τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου?

 • Μπορείτε να κάνετε την ένεση του δικού σας CSS σε οποιαδήποτε σελίδα.
 • Καταγράψτε το πλήρες ύψος οποιασδήποτε σελίδας και σκεφτείτε να τραβήξετε μια μικρογραφία ή μια εικόνα ανάλυσης 1: 1.
 • Η απόδοση υψηλής πιστότητας παρέχεται για πράγματα όπως βίντεο, γραμματοσειρές ιστού και άλλα.
 • Το εργαλείο χρησιμοποιείται από μεγάλα ονόματα όπως το Google, το Jawbone, το BuzzFeed και το GitHub.

Τα μειονεκτήματα

Παρόλο που μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα όμορφα στιγμιότυπα οθόνης από τη δική σας εφαρμογή ή ιστότοπο, μην περιμένετε ενσωματωμένα εργαλεία σχολιασμού. Επίσης, δεν παρέχονται βασικές επιλογές στιγμιότυπου οθόνης, όπως επεκτάσεις Google Chrome.

Και, φυσικά, ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι η έλλειψη δωρεάν προγράμματος. Εάν λαμβάνετε στιγμιότυπα οθόνης μόνο περιστασιακά, τα 29 $ μοιάζουν πάρα πολύ.

2. Περιήγηση

Το Browshot είναι μια εντυπωσιακή εναλλακτική λύση για το URL2PNG με ένα δωρεάν επίπεδο και πιθανώς καλύτερη τιμολόγηση ανάλογα με το πόσα στιγμιότυπα οθόνης σκοπεύετε να λάβετε.

Περιήγηση

Ο πίνακας ελέγχου είναι ένας από τους καθαρότερους που μπορείτε να βρείτε για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε το API ή λαμβάνετε μαζικά στιγμιότυπα οθόνης από μια λίστα διευθύνσεων URL.

Στιγμιότυπο οθόνης URL

Πόσο κοστίζει?

Ένα ισχυρό πλεονέκτημα του Browshot είναι το Δωρεάν πρόγραμμα τιμολόγησης. Λαμβάνετε μόνο 100 στιγμιότυπα οθόνης το μήνα, αλλά είναι μια εξαιρετική αρχή για τη δοκιμή των λειτουργιών. Επίσης, ορισμένες μικρότερες εταιρείες ή προγραμματιστές ενδέχεται να χρειάζονται μόνο πολλές.

ο Πρόγραμμα Premium προσφέρει καλύτερη ανάλυση οθόνης, υποστήριξη για κινητά, ταυτόχρονα στιγμιότυπα οθόνης, API διακομιστή για περισσότερες χώρες και πρόγραμμα τιμολόγησης με ένα πίστωση ανά στιγμιότυπο οθόνης. Παρέχονται μαζικές εκπτώσεις, αλλά οι τιμές ξεκινούν από 1 $ για 10 μονάδες. Ως παράδειγμα του τρόπου λειτουργίας της μαζικής τιμολόγησης, το Browshot πωλεί 60 μονάδες για 2 $.

Γιατί είναι αυτό ένα από τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου?

 • Το Browshot έχει μια αξιοπρεπή δομή τιμολόγησης με ένα δωρεάν πρόγραμμα και ένα πιστωτικό σύστημα όπου πληρώνετε μόνο για ό, τι χρησιμοποιείτε.
 • Υποστηρίζονται περισσότερα από 30 προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων αυτών για κινητές συσκευές.
 • Η περιήγηση φιλοξενεί εικόνες και μεταφορτώνει επίσης απευθείας στο S3.
 • Διατίθενται τρεις επιλογές για λήψη στιγμιότυπων οθόνης: Χρήση της αναζήτησης URL στον πίνακα ελέγχου, χρήση του API και ζητώντας από το Browshot να κωδικοποιήσει για εσάς.
 • Τα ιδιωτικά προγράμματα περιήγησης δημιουργούνται για πελάτες μεγάλου όγκου.
 • Δημιουργήστε μαζικά στιγμιότυπα οθόνης σε πραγματικό χρόνο, με μικρογραφίες επίσης.

Τα μειονεκτήματα

Παρόμοια με το URL2PNG, δεν υπάρχουν διαθέσιμα στιγμιότυπα οθόνης σχολιασμού και γρήγορης επέκτασης προγράμματος περιήγησης. Επίσης, τα στιγμιότυπα οθόνης θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικά ακριβά, καθώς δεν υπάρχουν προκαθορισμένα μηνιαία προγράμματα.

3. Φωτιά

Η λύση καταγραφής οθόνης Fireshot προσφέρει πολλές επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων αυτών για Χρώμιο και Firefox.  Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο για τον μέσο χρήστη να εγκαταστήσει μέσα σε δευτερόλεπτα και να ξεκινήσει με στιγμιότυπα οθόνης πλήρους σελίδας. Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για την έκδοση επέκτασης Lite.

Για αυτό το παράδειγμα, χρησιμοποιώ την επέκταση Chrome, η οποία εμφανίζεται στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης. Κάνοντας κλικ στο κουμπί επέκτασης, αποκαλύπτει μερικές επιλογές για τη λήψη ολόκληρης της σελίδας, του ορατού τμήματος του ιστότοπου και μιας συγκεκριμένης επιλογής. Υπάρχουν επίσης μερικά πλήκτρα πρόσβασης για τη λήψη στιγμιότυπου οθόνης με το πληκτρολόγιο.

φωτιά

Μετά το στιγμιότυπο οθόνης, το Fireshot Lite έχει πολλές επιλογές κοινής χρήσης και αποθήκευσης, όπως αποθήκευση στον υπολογιστή σας ή αποστολή email.

αποθήκευση στιγμιότυπου οθόνης

Fireshot Pro ανοίγει άλλες λειτουργίες, όπως σχολιασμούς, μεταφορτώσεις και ενοποίηση του OneNote.

fireshot υπέρ

Πόσο κοστίζει?

Οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης Fireshot είναι δωρεάν, αλλά μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε Fireshot Pro με εφάπαξ χρέωση 39,95 $.

Γιατί είναι αυτό ένα από τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου?

 • Το Fireshot προσφέρει ισχυρές, δωρεάν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης που καταγράφουν πλήρεις ιστοσελίδες εντός δευτερολέπτων.
 • Τα εργαλεία κοινής χρήσης στην δωρεάν έκδοση είναι ιδανικά για πράγματα όπως εκτύπωση, αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αποθήκευση ως PDF.
 • Η premium έκδοση είναι εξαιρετικά προσιτή.
 • Το Fireshot Pro σάς επιτρέπει να ανεβάσετε σε μέρη όπως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το OneNote, το Flickr και το Picasa.
 • Το Fireshot Pro διαθέτει επίσης έναν εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας στο πρόγραμμα περιήγησης για την προσθήκη σχολιασμών.

Τα μειονεκτήματα

Το Fireshot δεν παρέχει πρόσβαση σε ένα API, αφήνοντας τους προγραμματιστές χωρίς τρόπο ενοποίησης με εφαρμογές.

4. Screenshots.cloud

Το Screenshots.cloud πωλεί στιγμιότυπα οθόνης ως υπηρεσία, χρησιμοποιώντας ένα API που υποστηρίζεται από CDN για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης σε πραγματικό χρόνο σε δευτερόλεπτα.

Screenshots.cloud

Μια δοκιμή της υπηρεσίας είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο Screenshots.cloud, μαζί με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι προγραμματιστές μπορούν να λαμβάνουν αυτόματα στιγμιότυπα οθόνης προϊόντων χωρίς πολλή δουλειά στο τέλος τους.

API

Πόσο κοστίζει?

Διατίθεται δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για τη δοκιμή του Screenshots.cloud. Μετά τη δοκιμή σας, επιλέγετε από τρία κύρια προγράμματα τιμολόγησης ή έχετε την επιλογή να ακολουθήσετε το πρόγραμμα Custom Enterprise.

Εδώ είναι τα τυπικά σχέδια:

 • Indie – 29 $ το μήνα για 8.500 στιγμιότυπα οθόνης ανά μήνα, πλήρη υποστήριξη πελατών, παράδοση CDN Google Cloud και στιγμιότυπα οθόνης αμφιβληστροειδούς. Θα χρεωθείτε 0,005 $ για κάθε επιπλέον στιγμιότυπο οθόνης.
 • Υπέρ – 99 $ ανά μήνα για 50.000 στιγμιότυπα οθόνης ανά μήνα και όλα από το προηγούμενο πρόγραμμα. Θα χρεωθείτε 0,004 $ για κάθε επιπλέον στιγμιότυπο οθόνης.
 • Επιχείρηση – 199 $ το μήνα για 150.000 στιγμιότυπα οθόνης ανά μήνα και όλα από το προηγούμενο πρόγραμμα. Θα χρεωθείτε 0,003 $ για κάθε επιπλέον στιγμιότυπο οθόνης.

Γιατί είναι αυτό ένα από τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου?

 • Το Screenshots.cloud παρέχει ένα API για όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης.
 • Το API υποστηρίζει λειτουργίες σε επίπεδο επιχείρησης, εάν χρειαστεί να τραβήξετε εκατομμύρια στιγμιότυπα οθόνης σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 • Η υπηρεσία διαθέτει ενσωμάτωση Slack για αποστολή στιγμιότυπων οθόνης απευθείας στο χώρο εργασίας Slack.
 • Το Screenshots.cloud εκτελείται στο παγκόσμιο CDN της Google για την ταχύτερη απόδοση.

Τα μειονεκτήματα

Το Screenshots.cloud προσφέρει λιγότερη προσβασιμότητα, παρόμοια με τις περισσότερες υπηρεσίες οθόνης με ένα API. Είναι φτιαγμένο για γρήγορη λήψη, μαζικά στιγμιότυπα οθόνης σε περιβάλλον ανάπτυξης σε αντίθεση με μεμονωμένα στιγμιότυπα οθόνης με σχολιασμούς.

Δεν υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα.

5. 1Κάντε κλικ στην οθόνη

Το 1Click Screenshot είναι η πιο προσιτή επιλογή στην αγορά, καθώς παρέχει ένα εργαλείο ανοιχτού κώδικα για τη λήψη μεμονωμένων στιγμιότυπων οθόνης ιστότοπου χωρίς καμία τιμή.

1κλ

Το 1Click Screenshot έρχεται ως επέκταση Chrome, με σχολιασμούς και ακόμη και μερικές εύχρηστες λειτουργίες για τη λήψη κάμερας web και περιοχής.

σχολιασμοί

Πόσο κοστίζει?

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για το 1Click Screenshot.

Γιατί είναι αυτό ένα από τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου?

 • Είναι εντελώς δωρεάν και εύκολο στην εγκατάσταση στο πρόγραμμα περιήγησής σας Chrome.
 • Το 1Click Screenshot καταγράφει ολόκληρα στιγμιότυπα οθόνης ιστότοπου εντός δευτερολέπτων.
 • Πολλές λειτουργίες σχολιασμού περιλαμβάνονται για σχεδίαση, επισημάνσεις, βέλη, κείμενο και άλλα.
 • Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στιγμιότυπα οθόνης ως PDF, τοπικά αρχεία ή στο πρόχειρο.

Τα μειονεκτήματα

Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε API και να τραβήξετε αυτόματα στιγμιότυπα οθόνης των έργων σας. Επίσης, δεν υπάρχουν συντομεύσεις πληκτρολογίου για λήψη στιγμιότυπου οθόνης. Τέλος, δεν υπάρχουν εργαλεία κοινής χρήσης εκτός από μια διεύθυνση URL για αντιγραφή και επικόλληση.

Μπόνους: Τι να ψάξετε σε ένα εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου

Οι απαιτήσεις σας για ένα εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου ποικίλλουν ανάλογα με το τι χρησιμοποιείτε τα στιγμιότυπα οθόνης και τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να τα τραβήξετε. Για παράδειγμα, ένας συγγραφέας σαν εμένα θέλει μια γρήγορη επέκταση στιγμιότυπου οθόνης προγράμματος περιήγησης με πλήκτρα πρόσβασης και εργαλεία σχολιασμού για γρήγορη παραγωγή.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να θέλετε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στον αυτόματο πιλότο / με ένα API. Με αυτό, θα μπορείτε να τραβήξετε πλήρη στιγμιότυπα οθόνης από οποιονδήποτε ζωντανό ιστότοπο σε πραγματικό χρόνο. Αυτό είναι πιο λογικό για έναν προγραμματιστή.

Κάθε ένα από τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου έχει τις διαφορετικές δυνατότητές του, αλλά εδώ είναι μερικές από τις επιλογές που αναζητούμε γενικά:

 • ✅ Γρήγορα πλήκτρα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε συντομεύσεις πληκτρολογίου αντί για το ποντίκι κατά τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης.
 • ✅ Μια πλήρης δυνατότητα λήψης ιστοσελίδων, έτσι ώστε οι ιστότοποί σας να μην κόβονται όταν τελειώσει η οθόνη.
 • ✅ Λειτουργίες για σχολιασμό των στιγμιότυπων οθόνης σας με κείμενο, βέλη, πλαίσια, επισημάνσεις και άλλα.
 • ✅ Μια επιλογή για επικόλληση σε διευθύνσεις URL και δυνητικά να δημιουργήσετε στιγμιότυπα οθόνης μαζικά.
 • ✅ Η επιλογή να χρησιμοποιήσετε το API για τα γρήγορα στιγμιότυπα οθόνης με βάση τον κωδικό που απαιτείται από τον ιστότοπό σας.
 • ✅ Υποστήριξη για όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης και συσκευές.
 • ✅ Πιθανές επιλογές για μεταφόρτωση ή κοινή χρήση. Για παράδειγμα, μερικές φορές μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση στα κοινωνικά μέσα ή στο Amazon S3.
 • ✅ Επιλογές για πολλά στυλ στιγμιότυπου οθόνης, όπως προβολή οθόνης, πλήρη σελίδα και προβολές μικρογραφιών.
 • ✅ Στιγμιότυπα οθόνης υψηλής ανάλυσης.

Η λίστα θα μπορούσε να συνεχιστεί, αλλά αυτό είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης όταν εξετάζουμε τα καλύτερα εργαλεία οθόνης ιστότοπου. Ο κύριος στόχος είναι να έχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα. Με στιγμιότυπα οθόνης πλήρους σελίδας, σχολιασμούς και εργαλεία για κοινή χρήση απευθείας σε διακομιστές και πραγματικά άτομα, βρίσκεστε στο σωστό δρόμο για να βρείτε τη λύση που ταιριάζει καλύτερα στην εργασία σας.

Ποιο από τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου είναι κατάλληλο για εσάς?

Τα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία οθόνης μπορούν να χωριστούν σε αυτά για προγραμματιστές με μαζικά έργα στιγμιότυπου οθόνης ή μεμονωμένα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης για σχολιασμό.

Ακολουθούν μερικές τελικές σκέψεις που θα σας βοηθήσουν να λάβετε μια απόφαση:

 • Επιλέγω URL2PNG εάν θέλετε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης γρήγορα με υποστήριξη URL και API.
 • Επιλέγω Περιήγηση εάν θέλετε να τραβήξετε μαζικά στιγμιότυπα οθόνης με διευθύνσεις URL ή μέσω του API. Είναι επίσης ωραίο λόγω του δωρεάν προγράμματος τιμολόγησης.
 • Επιλέγω Φωτιά αν θέλετε να δημιουργήσετε σχολιασμένα στιγμιότυπα οθόνης σε όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης και με ανώτερα εργαλεία κοινής χρήσης.
 • Επιλέγω Screenshots.cloud αν θέλετε μαζική ισχύ οθόνης με γρήγορο CDN και προσιτή τιμή.
 • Επιλέγω 1Κάντε κλικ στην οθόνη αν θέλετε να δημιουργήσετε πλήρη ιστοσελίδα, σχολιασμένα στιγμιότυπα οθόνης χωρίς να πληρώσετε χρήματα.

Εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτά τα καλύτερα εργαλεία στιγμιότυπου οθόνης ιστότοπου, μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector