20+ εκπληκτικά χαρτοφυλάκια σχεδίασης που μπορείτε να δείτε πριν δημιουργήσετε το δικό σας

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για τα χαρτοφυλάκια σχεδιασμού είναι η ποικιλία. Πάρτε 5 επιτυχημένους καλλιτέχνες και πιθανότατα θα έχετε 5 ριζικά διαφορετικά χαρτοφυλάκια σχεδίασης.


Αλλά το ίδιο "όλα πάνε" Η προσέγγιση μπορεί να είναι ένας αγώνας εάν είστε σχεδιαστής που θέλει να δημιουργήσει το δικό σας χαρτοφυλάκιο για να προσεγγίσει πιθανούς πελάτες. Και αυτό μπορεί να σας κάνει να ψάξετε για μερικά ποιοτικά παραδείγματα χαρτοφυλακίων σχεδίασης.

Τα ακόλουθα χαρτοφυλάκια δεν είναι μόνο όμορφα και δημιουργικά. ανήκουν σε άτομα που έκαναν την πρόοδο σε αυτήν την τεράστια παγκόσμια αγορά σχεδιασμού / απεικόνισης και έδεσαν τα ονόματά τους σε σημαντικούς πελάτες και γνωστές μάρκες στην πορεία. Αυτό είναι, Αυτά είναι τα χαρτοφυλάκια σχεδιασμού επιτυχημένων καλλιτεχνών.

Κάναμε πολλή έρευνα σχετικά με αυτό, επειδή πραγματικά θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μερικά από τα καλύτερα χαρτοφυλάκια σχεδιασμού που είναι διαθέσιμα στον Ιστό αυτήν τη στιγμή. Ανεξάρτητα από το εάν χρειάζεστε έμπνευση για τον δικό σας ιστότοπο, προσπαθώντας να βελτιώσετε το χαρτοφυλάκιό σας και να το κατατάξετε καλύτερα, ή απλά αναζητάτε ενδιαφέροντες σχεδιαστές προς ενοικίαση, ελπίζουμε ότι αυτή η ανάρτηση φέρνει την αξία που αναζητάτε.

καλύτερα χαρτοφυλάκια σχεδιασμού

Ας δούμε λοιπόν την ομορφιά που προσφέρουν αυτοί οι ταλαντούχοι σχεδιαστές στον κόσμο. Σήμερα, έχουμε 20+ παραδείγματα για εσάς.

20+ εκπληκτικά χαρτοφυλάκια σχεδιασμού για να εμπνεύσετε τα δικά σας!

Pawel Nolbert

nolbert

Το χαρτοφυλάκιο σχεδίασης της Pawel διαθέτει μια ωραία σχεδίαση πλήρους οθόνης με στοιχεία χαρτοφυλακίου τοιχοποιίας, όλα παρουσιάζονται σε καθαρό, λευκό φόντο. Το πρώτο πράγμα που θα δείτε εδώ είναι η στατική κεφαλίδα πλήρους οθόνης, η οποία αντιπροσωπεύει ένα από τα έργα του καλλιτέχνη και ακολουθεί το χαρτοφυλάκιο καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω. Τα έργα της Pawel αποτελούνται από διαρροές που μοιάζουν με στιλβωτικά χρώματα που γεννούν διάφορες μορφές, λογότυπα, αντικείμενα, ακόμη και ανθρώπους. Εν ολίγοις, όλα τα σχέδιά του ξαναδημιουργήθηκαν σε στυλ υδατογραφίας. Ο ιστότοπος κυριαρχείται από συλλογές μεγάλων οπτικών στοιχείων και τα έργα του σας δίνουν την εντύπωση του βάθους.

Κουόν Γιάγκι

κουόν γιάγκι

Η Yagi είναι σχεδιαστής με εμπειρία στη λειτουργία εταιρικών ιστότοπων για περισσότερες από δώδεκα εταιρείες. Ο ιστότοπός του χαρτοφυλακίου είναι πολύ καθαρός, διαδραστικός – σας μεταφέρει από ενότητα σε ενότητα χρησιμοποιώντας ομαλές κινούμενες εικόνες και κάνει καλή δουλειά επισημαίνοντας τα έργα.

ΟΧΙ

ευχάριστα

Εδώ έχουμε ένα "σχεδιαστής στο SF, που ειδικεύεται στην αλληλεπίδραση 3D". Ακούγεται συναρπαστικό! Ο ιστότοπος του Danny είναι μινιμαλιστικός, ωστόσο, με καθαρό φόντο και χαρτοφυλάκιο πλέγματος χωρισμένο σε τρεις στήλες. Η απλή προσέγγιση, μαζί με την τυπογραφία που μοιάζει με περιοδικό και τις μεγάλες κεφαλίδες από κάθε σελίδα, είναι αυτό που κάνει το έργο του Ντάνι Τζόουνς ενδιαφέρουσα. Φυσικά, τα έργα του είναι πραγματικά εκπληκτικά. Πρέπει να ρίξετε μια ματιά.

Wim Delvoye

Wim Delvoye

Εάν αναρωτιέστε πώς θα ήταν όταν ο σχεδιασμός ιστοσελίδων συναντά τη σύγχρονη τέχνη, τότε είναι η απάντησή σας. Ο νεο-εννοιολογικός καλλιτέχνης Wim Delvoye έριξε το χαρτοφυλάκιό του σε έναν χάρτη της πόλης. Μπορείτε να εξερευνήσετε την πόλη wim κάνοντας κλικ σε διαφορετικά κτίρια όπως χυτήριο, γοτθικά έργα και περιστρεφόμενα για να δείτε ένα συγκεκριμένο έργο τέχνης. Το πιο διάσημο έργο αυτού του διεθνούς καλλιτέχνη είναι το πρόγραμμα cloaca. Αυτό το χαρτοφυλάκιο πλήρους σελίδας είναι τόσο δημιουργικό όσο και απλό. Δεν υπάρχει προσαρμοσμένη αλληλεπίδραση όπως εφέ αιωρήματος ή οτιδήποτε άλλο, ωστόσο καταφέρνει να ξεχωρίζει.

Stefano Colferai

stefanocolferai

Αν σας αρέσουν οι περίεργες και περίεργες εικόνες, τα έργα του Stefano ταιριάζουν στο σημείο συνάντησης μεταξύ του γκροτέσκο και του "Ουάου, αυτός ο τύπος έχει μια τέτοια φαντασία". Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι μινιμαλιστικός, επειδή το έργο τέχνης μιλά από μόνο του. Όταν μπαίνετε στον ιστότοπο του Stefano Colferai, θα δείτε ένα όρθιο μενού με ένα κινούμενο λογότυπο στα αριστερά και μια γκαλερί πλέγματος στο δεξί μέρος της οθόνης. Τίποτα φανταχτερό, και εξακολουθεί να τραβάει την προσοχή σας γρήγορα. Όλα τα υλικά του είναι παιχνιδιάρικα, κωμικά, "οπλισμένος με ειρωνεία και πλαστελίνη".

Γουέιντ Τζέφρι

wadejeffree

Αυτό έχει περισσότερο μια διαφορετική προσέγγιση σχεδίασης, με την gif-ed εικόνα του καλλιτέχνη στην αρχική σελίδα και διάφορα εφέ στο παρασκήνιο (γνωστός και ως ο δρομέας σας δείχνει κομμάτια πληροφοριών σχετικά με τον συγγραφέα όταν τοποθετείτε τυχαία). Αφού κοιτάξετε λίγο στην αρχική σελίδα που εκπλήσσεται από αυτό που βλέπετε, θα παρατηρήσετε πως ούτε η βιτρίνα χαρτοφυλακίου δεν είναι συνηθισμένη. Έχει ωραίες ρυθμίσεις επικάλυψης που συνδυάζουν όμορφα κινούμενα σχέδια. Μόλις κάνουν κλικ, εμφανίζονται σε αριστοκρατικές προβολές πλήρους οθόνης. Εάν σας αρέσουν τα μοναδικά χαρτοφυλάκια σχεδιασμού, αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για εσάς.

Paula Rusu

paularusu

Η Paula Rusu αρέσει στα ζιγκ-ζαγκ, καθώς προβάλλει τα έργα της σε διάταξη που μοιάζει με ζιγκ-ζαγκ – ένα δεξιά και ένα αριστερά κάτω. Το υπόβαθρό της αναμιγνύει λευκούς και ανοιχτό γκρι τόνους και χρησιμοποιεί ένα κυλιόμενο ρυθμιστικό στο πάνω μέρος. Η δουλειά της αποτελείται από χαρούμενα, πολύχρωμα σχέδια και εικόνες που κάνουν το καθαρό υπόβαθρο του ιστότοπου να φαίνεται ζωντανό.

Λότα Νιμίνεν

lottanieminen

Αυτό είναι ένα παράδειγμα οργανωμένου αλλά δημιουργικού νου. Πάνω από το καθαρό και τακτοποιημένο φόντο, τα μεγάλα στοιχεία χαρτοφυλακίου ακολουθούν ένα μοτίβο: δύο κάθετα στοιχεία χαρτοφυλακίου σε δύο στήλες (η μία δίπλα στην άλλη), ακολουθούμενη παρακάτω από μια οριζόντια εικόνα (οριζόντιο στυλ). Και έτσι συνεχίζεται μέχρι να φτάσετε στο κάτω μέρος της σελίδας. Για τον πίνακα απεικόνισης, η Lotta επέλεξε να παρουσιάσει τα σχέδιά της με πλέγμα. Η απλότητα αυτού του χαρτοφυλακίου είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο όμορφο.

ToyFight

παιχνίδι μάχης

Το ToyFight είναι ένας εντελώς παιχνιδιάρικος ιστότοπος. οπουδήποτε κάνετε κλικ ή κύλιση, κάτι συμβαίνει. Εκτός από την παράλλαξη και την πλήρως κινούμενη εισαγωγή που σας προσφέρει μια γρήγορη περιήγηση στα έργα των σχεδιαστών, τα υπόλοιπα τμήματα είναι επίσης πολύ εντυπωσιακά, γεμάτα κινούμενα και πολύχρωμα στοιχεία. Όλα σχετικά με το ToyFight είναι τόσο δυναμικά, θα πρέπει να δείτε μόνοι σας εάν δεν θέλετε να χάσετε μια μοναδική παρουσίαση χαρτοφυλακίου.

Verena Michelitsch

verenamichelitsch

Η Verena Michelitsch μας δείχνει τον πραγματικό ορισμό των μεγάλων στοιχείων στον ιστότοπό της. Έχει δύο σελίδες: την αρχική σελίδα (που είναι το πραγματικό χαρτοφυλάκιο) και μια ενότητα Σχετικά. Η αρχική σελίδα εμφανίζει στοιχεία χαρτοφυλακίου χωρίς δυνατότητα κλικ σε όλη τη θέση, σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Από δεξιά προς τα αριστερά, προς τα πάνω και προς τα κάτω, οι μεγάλες εικόνες καταλαμβάνουν ολόκληρη την οθόνη. Βασικά παρουσιάζονται στο αρχικό, επίσημο μέγεθος τους. Σε αντίθεση με την οπτικά συντριπτική παρουσίαση της αρχικής σελίδας, η ενότητα Σχετικά (Πληροφορίες σε αυτήν την περίπτωση) μοιάζει με τη σελίδα πιστώσεων ενός περιοδικού – ένα βιογραφικό ευθείας συγγραφέα, έργα και βιογραφικές αναφορές.

Στίβεν Μπόνερ

stevenbonner

Ο Στίβεν Μπόνερ από τη Γλασκώβη παρουσιάζει τα έργα του που μοιάζουν με τοπία σε στυλ πλήρους οθόνης, το ένα-κάτω-άλλο. Εκτός από τα διαδικτυακά σχέδια του Steven, δημιουργεί επίσης ιδέες για φυσικά προϊόντα (όπως ετικέτες χαρτιού ποτών, πινακίδες, περιτυλίγματα γλυκών κ.λπ.). Η άλλη σελίδα στον ιστότοπο του Steven είναι, πάλι, μια μινιμαλιστική και οικονομική σελίδα πληροφοριών.

Τιμ Λέχαν

timlahan

Ο Tim Lahan χρησιμοποιεί το στυλ τοιχοποιίας και αφήνει τα έργα του να μιλήσουν μόνοι τους. Είναι μια μινιμαλιστική σχεδίαση και διάταξη, γεμάτη με χαρούμενα και πολύχρωμα σχέδια που θα σας κρατήσουν απασχολημένους κατά την κύλιση. Ο καλλιτέχνης μας εδώ δεν είναι μόνο σχεδιαστής και εικονογράφος αλλά και ζωγράφος, ο οποίος απολαμβάνει τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων με χειροποίητα υλικά. Επιπλέον, ο Lahan σχεδίασε διάφορα εξώφυλλα για βιβλία, τα οποία μπορείτε να βρείτε αναφερόμενα στον ιστότοπο.

Rakesh

ραδιο σχεδιασμός

Σε αντίθεση με τους καλλιτέχνες που παρουσιάσαμε μέχρι στιγμής, η Rakesh σχεδιάζει φορητές και διαδικτυακές διεπαφές, συμπεριλαμβανομένων έννοιας επωνυμίας και λογότυπου. Η οπτική αρχιτεκτονική του ιστότοπού του είναι απόδειξη της καλής γεύσης του στο σχεδιασμό ιστοσελίδων. Τα έργα του επικαλύπτονται όμορφα με διαφανή κομμάτια κειμένου που συμπληρώνουν την εμφάνιση του ιστότοπου (μαζί με το πιασάρικο χρωματικό συνδυασμό). Στην πραγματικότητα, το στυλ του Rakesh είναι μοναδικό, γεγονός που καθιστά δύσκολη την περιγραφή. Γιατί λοιπόν δεν το ελέγχετε μόνοι σας; Εκτός από τις τελικές εκδόσεις των έργων του, παρουσιάζει επίσης ενδιάμεσα στάδια μέσω ενδιαφέρων σκίτσων.

Μουκάι

μαμάκι

Το Momkai είναι ένα γραφείο σχεδιασμού από την Ολλανδία που χρησιμοποιεί ένα ωραίο στυλ αρχικής σελίδας μισού μισού. Το μισό έχει τα έργα το ένα κάτω από το άλλο, ενώ το άλλο μισό εμφανίζει τα ονόματα έργων και περιέχει το μενού του ιστότοπου. Όταν κάνετε κλικ σε ένα συγκεκριμένο έργο, διευρύνεται μέχρι να εμφανιστεί σε πλήρη οθόνη με έναν ειδικό, κινούμενο τρόπο. Στην πραγματικότητα, το κινούμενο σχέδιο είναι αυτό που ορίζει το Momkai. τα περισσότερα από τα στοιχεία τους είναι κινούμενα, συμπεριλαμβανομένων των εικονογραφήσεων. Αυτό είναι ένα από αυτά τα χαρτοφυλάκια σχεδιασμού που είναι πραγματικά διασκεδαστικό να περιηγηθείτε.

Ηλίας Κλίνγκεν

Eliasklingen

Επιστροφή στην τρισδιάστατη γη, όπου ο Ηλίας από τη Στοκχόλμη παρουσιάζει τον ιστότοπό του μέσω μιας κεφαλίδας βίντεο πλήρους οθόνης που παρουσιάζει μερικά δείγματα της δουλειάς του. Όταν επισκέπτεστε το χαρτοφυλάκιό του, αντιμετωπίζετε μια βιτρίνα αντικειμένων δύο στηλών που περιλαμβάνει και τα δύο ολοκληρωμένα έργα για πελάτες ΚΑΙ κομμάτια από τα πειράματα που διεξήγαγε με τα χρόνια. Όταν κάνετε κλικ στις κατηγορίες, μπορείτε να δείτε μια λίστα με μια καθαρή διάταξη που περιέχει τις εικόνες των έργων στα οποία έχει εργαστεί μέχρι τώρα.

Τέιλορ Φράνκλιν

taylor-franklin

Παρόμοια με το χαρτοφυλάκιο του Steven Bonner, η Taylor χρησιμοποιεί το ίδιο στυλ σχεδίασης και διάταξης, μόνο με αντικείμενα με δυνατότητα κλικ και κομψά εφέ αιωρηματοποίησης, τα οποία οδηγούν σε μια φανταστική βιτρίνα προϊόντων που μοιάζει με περιοδικό. Η σελίδα Σχετικά μοιάζει κάπως με ένα υποσέλιδο, όπου μπορείτε να βρείτε ένα ωραίο και σύντομο βιογραφικό συγγραφέα. Αν θέλετε να δείτε περισσότερα από τα σχέδια του Taylor, ανατρέξτε στην ενότητα Αρχείο για επιπλέον έννοιες σχεδιασμού.

Cristian M. Garcia

cristianmg

Η Cristian έχει μια ενδιαφέρουσα βιτρίνα έργου, παρουσιάζοντας μια κάθετη προβολή διαφανειών, με κάθε στοιχείο να καλύπτει ολόκληρο το μέγεθος της οθόνης. Βασικά, κάθε εικόνα έχει το ρόλο μιας διαφάνειας – όταν κάνετε κύλιση, μια νέα παίρνει τη σειρά της και ούτω καθεξής. Ο ιστότοπος είναι εντελώς πλήρης οθόνη. Περιλαμβάνει κυρίως πολυμέσα και εμφανίζει όσο το δυνατόν λιγότερο κείμενο. Η Cristian Garcia έχει τόσο στατικές όσο και κινούμενες τέχνες, οι περισσότερες από αυτές μοιάζουν με φτιαγμένες από πλαστικό ή συνθετικό υλικό. Συνολικά, όλα φαίνονται πολύχρωμα, 3D και υψηλής ευκρίνειας.

Αδριάνος & Γκίντι

adrian-gidi

Αυτή τη φορά, έχουμε δύο συγγραφείς που δημιούργησαν έναν σύγχρονο ιστότοπο για τα συμπληρωματικά χαρτοφυλάκια σχεδιασμού τους, επιλέγοντας μια αριστοκρατική γκαλερί τοιχοποιίας σε συνδυασμό με όμορφα εφέ για τα υψηλής ποιότητας σχέδια και εικόνες τους. Από τις διαφημίσεις μέχρι τις ρεαλιστικές και φανταστικές ιδέες, ο Adrian και ο Gidi φαίνεται να κάνουν εξαιρετική δουλειά μαζί, με τα έργα τους να μοιάζουν με ένα συνδυασμό μεταξύ πραγματικών αντικειμένων και κινούμενων σχεδίων (τα σύνορα είναι λεπτά εδώ). Μια ωραία κύλιση παράλλαξης συνοδεύει την κομψή βιτρίνα προϊόντων.

Βιολέτα Νόι

βιολετάνο

Η Βιολέτα από τη Βαρκελώνη είναι ένας ακόμη εικονογράφος που του αρέσει τα πράγματα απλά και μιλάει μέσα από τη δουλειά της. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπο, σας καλωσορίζει ένα χαρούμενο και χαρούμενο κινούμενο σχέδιο με αιωρούμενα στοιχεία, ακολουθούμενο από ένα άλλο χαρούμενο ρυθμιστικό με κουτιά και μια γκαλερί χρωμάτων και αστείες ιστορίες που μοιάζουν με σχέδια με κραγιόνια. Μόλις μπείτε σε αυτόν τον ιστότοπο, παίρνετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και συναντάτε γρήγορα την υπογραφή του σχεδιαστή. Μια απλή δίχρωμη σελίδα Πληροφορίες σάς δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε για τα επιτεύγματα του συγγραφέα, τα στοιχεία επικοινωνίας και το βιογραφικό. Εάν θέλετε να αγοράσετε τις έντυπες εκδόσεις των έργων της, μπορείτε να τις παραγγείλετε μέσω του τμήματος καταστήματος, το οποίο είναι ένα καλό παράδειγμα για τον τρόπο ενσωμάτωσης χαρτοφυλακίων σχεδίασης με τη λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Stefanie Brückler

stefaniebrueckler

Η Stephanie διατηρεί επίσης τα πράγματα απλά. Η παραπάνω σελίδα είναι λευκό φόντο πλήρους οθόνης με το όνομα του συγγραφέα στο κέντρο, οδηγώντας σε μια οπτικά αντιφατική ενότητα Σχετικά με τα σκίτσα και τα δείγματα εργασίας της. Το κάτω μέρος της αρχικής σελίδας παρουσιάζει το χαρτοφυλάκιο της Stephanie σε μια γκαλερί πλέγματος. Ένα ωραίο εικονίδιο προ-φορτωτή κάνει τη μετάβαση μεταξύ σελίδων πιο γλυκιά.

Shelby Hipol

ψηλός πόλος

Ο Shelby έχει, πάλι, έναν απλό ιστότοπο. αλλά απλό με τον δικό της τρόπο. Μόλις μπείτε στην αρχική σελίδα, βλέπετε δύο στήλες: μία με κείμενο που διαβάζει τα ονόματα των έργων που είχε μέχρι στιγμής, ενώ η άλλη δείχνει τα εξώφυλλα που σχετίζονται με καθέναν από τους τίτλους του έργου. Τα στοιχεία ανοίγουν σε νέες σελίδες όπου εμφανίζονται όλα τα έργα μέσω οριζόντιας κύλισης – πρέπει να τα σύρετε δεξιά και αριστερά από το ποντίκι. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις εικόνες στην ίδια οριζόντια παρουσίαση εάν συνεχίζετε να κάνετε κλικ στο Επόμενο στο τέλος κάθε κατηγορίας.

Και αυτό είναι! Σας άρεσε ιδιαίτερα κάποιο από αυτά τα χαρτοφυλάκια σχεδιασμού; Αν ναι, θα θέλαμε να μάθουμε τι σας άρεσε! Επίσης, είμαστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις. Έτσι, αν έχετε κατά νου άλλα μεγάλα χαρτοφυλάκια σχεδιασμού, ενημερώστε μας. Θέλουμε περισσότερα!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Επεξεργάστηκε από τον Colin Newcomer. Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map