15+ Εξαιρετικά εργαλεία παραγωγικότητας για σχεδιαστές και χρήστες WordPress για να σας κάνουν εξαιρετικά αποτελεσματικούς το 2020

Η κατασκευή και η συντήρηση της ιστοσελίδας είναι ένας πολύπλοκος τομέας. Όποιος δημιουργεί ιστότοπους για να ζήσει πρέπει να καλύψει πολλές βάσεις για να τους κάνει αποτελεσματικούς και όμορφους. Διάφορα εργαλεία παραγωγικότητας για σχεδιαστές, προγραμματιστές και χρήστες WordPress μπορούν να βοηθήσουν να γίνει αυτή η διαδικασία πιο αποτελεσματική.


Για να αυξήσετε την ωριαία παραγωγή και να μειώσετε το άγχος σας, αυτό το άρθρο παραθέτει μια σειρά χρήσιμων εργαλείων που επιτρέπουν σε όλα τα δημιουργικά ιστού να είναι πιο παραγωγικά.

Παρακάτω, θα βρείτε υπηρεσίες, προγράμματα και πρόσθετα για το σκοπό αυτό. Θα μιλήσουμε επίσης για το ποιοι είναι κατάλληλοι και γιατί πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε.

Ας δούμε σωστά:

Εργαλεία παραγωγικότητας για σχεδιαστές, προγραμματιστές και χρήστες WordPress

Εργαλεία παραγωγικότητας για σχεδιαστές και χρήστες WordPress για τη βελτίωση της ροής εργασίας σας

Ενώ η παρακάτω λίστα δεν είναι πλήρης (πραγματικά θέλω να ακούσω τις συμβουλές σας στο τέλος), παρέχει μια καλή βάση. Επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει και αγνοήστε ό, τι δεν σας ενδιαφέρει. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε τα σωστά εργαλεία για τον εαυτό σας.

toggl

# παρακολούθηση χρόνου

Τόγκλ

Ειδικά ως ανεξάρτητος σχεδιαστής ιστοσελίδων, ο χρόνος σας είναι κυριολεκτικά χρήμα. Δεδομένου ότι πολλοί σχεδιαστές εργάζονται με σταθερές χρεώσεις έργου, όσο πιο γρήγορα μπορείτε να ολοκληρώσετε, τόσο καλύτερη θα είναι η ωριαία τιμή σας.

Για να καταλάβετε ποιοι από τους πελάτες σας είναι οι πιο επικερδείς ή απλά πώς περνάτε το χρόνο σας, το Toggl είναι ο καλύτερος φίλος σας. Είναι ένα φοβερό εργαλείο παρακολούθησης χρόνου με ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας χρήστη που είναι δωρεάν για τη βασική έκδοση.

Παρακολουθήστε το χρόνο σας με ένα μόνο κλικ, εκχωρήστε χρονικά χρονικά διαστήματα σε έργα και πελάτες, ορίστε εκτιμήσεις (για να δείτε αν θα περάσετε) και πολλά άλλα. Εχει επίσης επεκτάσεις που σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε το εργαλείο σε πολλές άλλες υπηρεσίες καθώς και στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πώς λειτουργεί το Toggl, εδώ είναι ωραίο φροντιστήριο που θα σε ξεκινήσει.

χρονομετρητής αυγού

# παρακολούθηση χρόνου

Η τεχνική Pomodoro

Σε περίπτωση που δεν έχετε ακούσει τον όρο στο παρελθόν, το Pomodoro είναι μια τεχνική παραγωγικότητας που σας κάνει να εργάζεστε σε σπριντ. Το όνομα προέρχεται από το χρονομετρητή κουζίνα σε σχήμα ντομάτας που χρησιμοποίησε ο εφευρέτης του όταν το βρήκε.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι ότι κάνετε μια εργασία για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα (παραδοσιακά 25 λεπτά). Όταν τελειώσει ο χρόνος, κάντε ένα διάλειμμα 3-5 λεπτών και μετά επαναλάβετε τη διαδικασία. Μετά από τέσσερα διαστήματα, παίρνετε ένα μεγαλύτερο διάλειμμα 15-30 λεπτών πριν ξεκινήσετε ξανά από την αρχή.

Αυτή η τεχνική είναι αποτελεσματική επειδή σας αναγκάζει να κάνετε μία εργασία. Επίσης, έχει ενσωματωμένα διαλείμματα, ώστε να μην εξαντληθείτε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την τεχνική Pomodoro μαζί με το Toggl. Δεδομένου ότι η υπηρεσία παρακολούθησης χρόνου εμφανίζει τον χρόνο που έχει παρέλθει στην καρτέλα του προγράμματος περιήγησης, είναι ο τέλειος σύντροφος.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο που ονομάζεται Χρονομετρητής αυγού.

Evernote

# έγγραφα # γραφή

Evernote

Στη συνέχεια στη λίστα των εργαλείων παραγωγικότητας για τους σχεδιαστές είναι το Evernote. Μου αρέσει να αναφέρομαι στην υπηρεσία ως εξωτερικός εγκέφαλός μου. Εκεί αποθηκεύω και οργανώνω κάθε σημαντική πληροφορία σχετικά με την επιχείρηση, τα έργα και τις ιδιωτικές προσπάθειές μου.

Βασικά, το Evernote σάς επιτρέπει να κρατάτε σημειώσεις (κείμενο, εικόνες, αρχεία ήχου και άλλα) και να τα οργανώνετε σε συλλογές. Όλες οι πληροφορίες σας είναι πλήρως αναζητήσιμες (ακόμη και χειρόγραφες σε εικόνες) και συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές σας (δύο στη βασική έκδοση). Η εταιρεία προσφέρει επίσης ένα προσθήκη προγράμματος περιήγησης που σας επιτρέπει να προσθέτετε πληροφορίες από οπουδήποτε στον ιστό.

Η βασική έκδοση του Evernote είναι δωρεάν για χρήση και ήταν πάντα αρκετή για μένα.

έγγραφα

# έγγραφα # γραφή

Έγγραφα Google

Η Google προσφέρει μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή σουίτα γραφείου. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε αρχεία κειμένου, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις από δεκάδες πρότυπα. Μοιραστείτε τα γρήγορα με πελάτες, συνεργαστείτε με άλλα δημιουργικά ή κατεβάστε τα σε διαφορετικές μορφές.

Η υπηρεσία είναι ιδανική για την αντιμετώπιση των εγγράφων που εμπλέκονται στη δημιουργική εργασία. Επιπλέον, είναι δωρεάν!

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα Έγγραφα Google κατά τη δημιουργία περιεχομένου για το ιστολόγιό σας στο WordPress – είναι πλέον δυνατή η απευθείας εισαγωγή του περιεχομένου σας από Έγγραφα έως WordPress.

τρελο

#διαχείριση έργου

Τρέλλο

Το Trello είναι ένα εργαλείο ομαδικής συνεργασίας που σας επιτρέπει να οργανώνετε εύκολα έργα. Για να παραθέσω τον συντάκτη μας εδώ στο CodeinWP: "Σε περίπτωση που δεν έχετε χρησιμοποιήσει το Trello στο παρελθόν, επιτρέψτε μου να σας διαβεβαιώσω ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει καθόλου καμπύλη μάθησης και ότι όλα είναι πραγματικά διαισθητικά." Σωστά είναι.

Το Trello σάς επιτρέπει να οργανώνετε οτιδήποτε με τη βοήθεια λιστών, καρτών και πινάκων. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν σχόλια, να αλληλεπιδράσουν με άλλα μέλη της ομάδας και να δουν την κατάσταση των έργων με μια ματιά. Επιπλέον, είναι δωρεάν, οπότε δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα να μην το δοκιμάσετε.

Σημείωση συντάκτη. Εδώ στο CodeinWP, χρησιμοποιούμε το Trello για τη διαχείριση όλων των προσπαθειών δημιουργίας περιεχομένου. Κάθε ανάρτηση ή πόρος λαμβάνει τη δική της κάρτα Trello και, στη συνέχεια, όλες οι συζητήσεις γίνονται κάτω από αυτήν την κάρτα. Το καλύτερο είναι ότι πολλά άτομα μπορούν να αλληλεπιδρούν ταυτόχρονα. Επιπλέον, το Trello σάς επιτρέπει να ανεβάσετε πολυμέσα και αρχεία για να συνοδεύσετε την κάρτα σας. Υπέροχα πράγματα, και δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στη λίστα με τα κορυφαία εργαλεία παραγωγικότητας για σχεδιαστές!

χαλαρότητα

# διαχείριση έργου # επικοινωνία

Χαλαρότητα

Το Slack είναι ένα άλλο εργαλείο ομαδικής εργασίας. Σας επιτρέπει να οργανώνετε την ομαδική σας επικοινωνία σε όλα τα κανάλια και διατηρεί αρχεία με δυνατότητα αναζήτησης όλων των συνομιλιών σας. Πολλές εταιρείες το χρησιμοποιούν για την εξάλειψη εσωτερικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εκτός από αυτό, το Slack ενσωματώνεται με άλλες υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων των Google Drive, Trello, Github και πολλά άλλα. Οι εναλλακτικές είναι Συνομιλία με ρουκέτες, Ράιβερ και Δρασκελιά.

τελευταίο πέρασμα

#διαχείριση

LastPass

Ειδικά ως σχεδιαστής ιστοσελίδων WordPress που φροντίζει αρκετούς ιστότοπους πελατών, συχνά πρέπει να αντιμετωπίζετε πολλές πληροφορίες σύνδεσης. Αυτό, φυσικά, εκτός από τους άλλους κωδικούς πρόσβασης.

Τι λέτε να αφήσετε κάποιον να το κάνει για εσάς; Το LastPass αποθηκεύει όλα τα στοιχεία σύνδεσης, πληρωμής και αποστολής, συνδρομές και άλλες πληροφορίες για εσάς. Συγχρονίζει επίσης τις συσκευές σας. Με αυτόν τον τρόπο, το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ο μοναδικός κωδικός πρόσβασης για την ίδια την υπηρεσία. Εδώ είναι πώς λειτουργεί το LastPass συγκεκριμένα.

σκίτσο

#σχέδιο

Σκίτσο

Ένα εργαλείο με το οποίο οι σχεδιαστές ιστοσελίδων συνήθως περνούν πολύ χρόνο με το Adobe Photoshop. Είναι η σχεδιαστική σουίτα για όλες τις εκτυπώσεις και ψηφιακά.

Ωστόσο, το Photoshop δεν είναι το μόνο παιδί στο μπλοκ. Το Sketch είναι μια εναλλακτική λύση (μόνο για Mac) στο πρόγραμμα που συχνά λαμβάνει rave κριτικές, ειδικά για το σχεδιασμό UI, καθιστώντας το ένα από τα κορυφαία εργαλεία παραγωγικότητας για σχεδιαστές.

Τα κυριότερα σημεία του Sketch είναι η απλή και διαισθητική διεπαφή του, η δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης στοιχείων εύκολα και η ενσωμάτωση με άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες. Το λογισμικό είναι επίσης πιο προσιτό από τη λύση της Adobe.

xampp

#ανάπτυξη

XAMPP

Το XAMPP είναι ένα χρήσιμο εργαλείο παραγωγικότητας για τους σχεδιαστές, διότι σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τοπικά ιστότοπους WordPress στον υπολογιστή σας. Με αυτόν τον τρόπο, δεν εξαρτάστε από έναν ζωντανό διακομιστή για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, αλλά μπορείτε να το κάνετε οπουδήποτε και χωρίς κανείς να το παρατηρήσει όταν κάνετε βλάβη.

Το πρόγραμμα είναι ανοιχτού κώδικα και επομένως δωρεάν. Επιπλέον, είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστεί. Μάθετε για εναλλακτικές λύσεις στη συλλογή εργαλείων τοπικής ανάπτυξης.

sublimetext

#ανάπτυξη

Συντάκτες κώδικα

Ενώ οι συντάκτες κώδικα θεωρούνται συχνά ως τομείς των προγραμματιστών ιστού, είναι απολύτως απαραίτητοι για σχεδιαστές που υλοποιούν επίσης τη δική τους εργασία σε ιστότοπους.

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές διαφορετικές δωρεάν προσφορές:

wproller

#ανάπτυξη

WProller

Ως σχεδιαστής ιστοσελίδων WordPress, συχνά δημιουργείτε δεκάδες ιστότοπους WordPress κάθε χρόνο, μήνα ή ακόμα και την εβδομάδα. Συμπεριλαμβανομένου του χρόνου που απαιτείται για την εγκατάσταση των ίδιων τυπικών προσθηκών και θεμάτων, την κατάργηση δείγματος περιεχομένου κ.λπ. αυτό μπορεί να είναι πολύ κουραστικό.

Για να μειώσετε την πολυάσχολη εργασία, το WProller σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα αρχεία εγκατάστασης WordPress, συμπεριλαμβανομένων τυχόν προσθηκών, θεμάτων και τυπικών ρυθμίσεων που θέλετε. Απλώς διαμορφώστε ό, τι χρειάζεστε στον ιστότοπο και κατεβάστε το προσαρμοσμένο αρχείο zip. Όταν το εγκαταστήσετε τώρα, ο ιστότοπός σας είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Επιπλέον, οι διαμορφώσεις σας μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Είναι επίσης δωρεάν!


Διπλότυπο - Πρόσθετο μετεγκατάστασης WordPress Διπλότυπο – Πρόσθετο μετεγκατάστασης WordPress

Συγγραφέας: Σπριντ Κρικ

Τρέχουσα έκδοση: 1.3.34

Τελευταία ενημέρωση: 16 Μαΐου 2020

duplicator.1.3.34.zip


98% βαθμολογίες


1.000.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.0 +

#ανάπτυξη

Πολύγραφος

Αφού δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας εκτός σύνδεσης, πώς θα τον αποκτήσετε στον ζωντανό διακομιστή; Μπορείτε να το κάνετε χειροκίνητα, ωστόσο, ένας ευκολότερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη μετεγκατάστασης.

Μία από τις πιο άνετες λύσεις είναι το Duplicator. Απλώς εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε, φερμουάρ στον ιστότοπό σας, ανεβάστε τον στον νέο διακομιστή, εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης και ακολουθήστε τις οδηγίες που ολοκληρώθηκαν. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας.

Οι εναλλακτικές είναι All-in-One WP Migration, UpdraftPlus και WP Clone από την WP Academy.

διαδικτυακά-dev-εργαλεία

#ανάπτυξη

Εργαλεία προγραμματιστή προγράμματος περιήγησης

Αυτά μπορεί να είναι μερικά από τα πιο σημαντικά εργαλεία παραγωγικότητας για τους σχεδιαστές. Σας επιτρέπουν να κοιτάξετε τον κώδικα πίσω από τις σελίδες, να κάνετε εντοπισμό σφαλμάτων HTML, CSS και JavaScript, καθώς και να δοκιμάσετε αλλαγές στο σχεδιασμό.

Επιπλέον, έρχονται με εργαλεία για την προσομοίωση περιβαλλόντων κινητής τηλεφωνίας και τη μέτρηση της απόδοσης. Τα εργαλεία προγραμματιστών περιλαμβάνονται σε όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης: Mozilla Firefox, Χρώμιο, Σαφάρι και Ακρη.

ξεμπλοκάρετε

# εικόνες

Απεμπλοκή

Τα γραφικά αποτελούν μέρος του σχεδιασμού ιστοσελίδων. Οι σχεδιαστές συχνά χρειάζονται εικόνες για να συμπληρώσουν ιστότοπους και να τις κάνουν πιο ελκυστικές. Μια δημοφιλής λύση είναι να αναζητήσετε εικόνες αποθεμάτων ή να δημιουργήσετε τις δικές σας.

Για να μείνετε μακριά από γενικές φωτογραφίες, το Unsplash προσφέρει δωρεάν, υψηλής ποιότητας εικόνες με διαφορετική γεύση. Όλες οι προσφορές τους παρέχονται επίσης με άδεια CC0, οπότε μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Πόσο φοβερό είναι αυτό?

Οι εναλλακτικές υπηρεσίες είναι Πεξέλ, MyStock. Φωτογραφίες, Pixabay και Φωτογραφία θανάτου στο απόθεμα.


Βελτιστοποίηση εικόνας & Lazy Load από το Optimole Βελτιστοποίηση εικόνας & Lazy Load από το Optimole

Συγγραφέας: Optimole

Τρέχουσα έκδοση: 2.3.1

Τελευταία ενημέρωση: 21 Απριλίου 2020

optimole-wp.zip


96% βαθμολογίες


50.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.7 +

# εικόνες

Optimole

Η βελτιστοποίηση των εικόνων είναι σημαντική για την αύξηση της απόδοσης του ιστότοπού σας καθώς και του SEO. Μέρος αυτού είναι να κάνουμε οπτικά όσο το δυνατόν μικρότερα.

Εάν δεν θέλετε να το κάνετε εκτός ιστότοπου ή φοβάστε ότι οι πελάτες ενδέχεται να ξεχάσουν να βελτιστοποιήσουν τις εικόνες μετά την παράδοση, υπάρχει το Optimole. Αυτή η προσθήκη WordPress θα συμπιέσει αυτόματα όλες τις εικόνες που ανεβάζετε στο WordPress. Το σημαντικό είναι ότι όλα συμβαίνουν χωρίς απώλεια ποιότητας.


Yoast SEO Yoast SEO

Συγγραφέας: Ομάδα Yoast

Τρέχουσα έκδοση: 14.2

Τελευταία ενημέρωση: 26 Μαΐου 2020

wordpress-seo.14.2.zip


98% βαθμολογίες


5.000.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 5.3 +

# ΣΕΟ

Yoast SEO

Ως σχεδιαστής ιστοσελίδων, ο τομέας σας κάνει έναν ιστότοπο να φαίνεται καλό ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να το απολαύσουν. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο κοινό για ιστότοπους. Οι μηχανές αναζήτησης είναι επίσης.

Εάν εργάζεστε συχνά με έργα που περιλαμβάνουν περιεχόμενο, το Yoast SEO είναι η τέλεια λύση για να βεβαιωθείτε ότι θα έχουν καλή απόδοση στα αποτελέσματα αναζήτησης αργότερα. Όχι μόνο η προσθήκη κάνει πολλή βελτιστοποίηση έξω από το κουτί, αλλά έχει επίσης λεπτομερείς οδηγίες βήμα προς βήμα για να κάνει το καλύτερο από κάθε κομμάτι περιεχομένου.

Είναι σαν να έχετε τον δικό σας ειδικό SEO. Παρεμπιπτόντως, εάν θέλετε να μάθετε πώς να βελτιώσετε το SEO του χαρτοφυλακίου σχεδιασμού σας, διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με αυτό το θέμα.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας εργαλεία παραγωγικότητας για σχεδιαστές και χρήστες WordPress?

Τα εργαλεία παραγωγικότητας σας βοηθούν να δημιουργήσετε πιο αποτελεσματικά. Κάνουν τη διαδικασία σχεδιασμού πιο απλουστευμένη και λιγότερο αγχωτική. Με αυτόν τον τρόπο, έχετε περισσότερο χρόνο για πρόσθετα έργα και μια καλύτερη κατώτατη γραμμή.

Στη λίστα των εργαλείων παραγωγικότητας για σχεδιαστές, μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε, από εργαλεία παρακολούθησης χρόνου και συνεργασίας έως συντάκτες κώδικα, υπηρεσίες για φωτογραφίες μετοχών και πρόσθετα SEO. Ελπίζω να ανακαλύψατε κάτι χρήσιμο για τον εαυτό σας. Ωστόσο, τώρα θα ήθελα να ακούσω από εσάς.

Ποια είναι τα αγαπημένα σας εργαλεία παραγωγικότητας για σχεδιαστές; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map