10+ εκπληκτικά πρότυπα Wix έναντι θεμάτων WordPress

Το Wix είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς ιστότοπων στον ιστό. Θέλω να πω, δεν είναι πουθενά κοντά στη δημοτικότητα του WordPress (επί του παρόντος τροφοδοτεί περισσότερο από το 35% ολόκληρου του ιστού και μετράει), αλλά εξακολουθεί να είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται και μια πλατφόρμα που λαμβάνει πολλή δημοσιότητα λόγω του πρώτου χρήστη του προσέγγιση και μια γενικά εύχρηστη διεπαφή.


Αλλά αφήνοντας τα πάντα στην άκρη, υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα που θα θέλαμε να εξετάσουμε σήμερα… Πρότυπα Wix – όπως στο, σχέδια ιστοσελίδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας Wix. Πιο συγκεκριμένα, πώς συγκρίνονται με θέματα WordPress?

Αυτό είναι λοιπόν τα πρότυπα Wix έναντι θεμάτων WordPress – μια γρήγορη ματιά σε μια χούφτα προτύπων Wix έναντι των ομολόγων τους στο WordPress. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, που μπορούν να επωφεληθούν από αυτά τα πρότυπα Wix έναντι WordPress, καθώς και μια άλλη λίστα θεμάτων WordPress που μοιάζουν πολύ με τα αντίστοιχα πρότυπα Wix.

Βασικά, αυτό που προσπαθώ να αποδείξω εδώ είναι ότι, για όλα τα πρότυπα Wix, υπάρχει πάντα μια εναλλακτική λύση που βασίζεται σε WordPress, μια που είναι πολύ παρόμοια και που μπορεί συχνά να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Και παρακαλώ μην με κάνετε λάθος, δεν έχω τίποτα ενάντια στα πρότυπα Wix ή Wix. Αλλά θέλω απλώς να σας δείξω μια άλλη πλευρά του νομίσματος και να μιλήσω για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του Wix vs WordPress, εστιάζοντας στην πλευρά του σχεδιασμού των πραγμάτων κυρίως αυτή τη φορά.

Ορίστε λοιπόν 10 όμορφα πρότυπα Wix και οι εναλλακτικές λύσεις WordPress:

Πρότυπα Wix

Έχουμε ήδη μιλήσει για το Wix αρκετές φορές, οπότε αν θέλετε να το συγκρίνετε με τους κύριους ανταγωνιστές του, για παράδειγμα, ελέγξτε το. Ή, εάν είναι ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου που θέλετε να δημιουργήσετε, εξετάστε αυτό: Wix vs Shopify εναντίον WooCommerce εναντίον BigCommerce εναντίον Magento εναντίον Jimdo.

Καλλιτέχνης Grafitti

Πρότυπα Wix: Grafitti

Ένα απλό και όμορφο πρότυπο που υποστηρίζει μια κεφαλίδα βίντεο, κύλιση παράλλαξης, μια ωραία ενότητα χαρτοφυλακίου. Όλα παρουσιάζονται ως διάταξη μίας σελίδας. Έρχεται με έναν ενδιαφέρον τρόπο να ενημερώνετε τους ανθρώπους για εσάς και τη δουλειά σας χρησιμοποιώντας ένα πιασάρικο και καθαρό σχέδιο. Μπορείτε επίσης να επιδείξετε τις τέχνες σας μέσα από όμορφες γκαλερί.

Σημασία για: Το Grafitti Artist είναι ένα μοντέρνο και vintage θέμα για καλλιτέχνες όπως φωτογράφους, καλλιτέχνες του δρόμου και κάθε είδους δημιουργικούς ανθρώπους που χρειάζονται ένα διαδικτυακό χαρτοφυλάκιο για τα έργα τους.

Υπαίθρια φωτογραφία

Πρότυπα Wix: Υπαίθρια φωτογραφία

Το Outdoor Photography είναι ένα από αυτά τα πρότυπα Wix που καταφέρνει να παραμείνει ελάχιστο και ταυτόχρονα πολύ καθαρό. Το πρότυπο είναι όμορφο με τον δικό του τρόπο, παρέχοντας μια καθαρή διεπαφή και μια γκαλερί φωτογραφιών πλέγματος που προορίζονται για την κομψή προβολή των έργων σας. Το πρότυπο δεν συνοδεύεται από περισπασμούς, κάτι που θα κάνει τα έργα σας στο προσκήνιο γρήγορα. Η γκαλερί μπορεί να απεικονιστεί και σε μια παρουσίαση Lightbox.

Σημασία για: Το Outdoor Photography είναι κυρίως ένα πρότυπο χαρτοφυλακίου όπου οι φωτογράφοι μπορούν να μοιραστούν τα έργα τους και να εντυπωσιάσουν το κοινό τους. Όμως όχι μόνο οι φωτογράφοι μπορούν να επωφεληθούν από αυτό. Οποιοσδήποτε άλλος δημιουργικός επαγγελματίας – σχεδιαστές, εικονογράφοι, ζωγράφοι, παραγωγοί βίντεο – μπορεί να ενδιαφέρονται επίσης για αυτό το πρότυπο.

Κάντε κλικ για μια παρόμοια εναλλακτική λύση θέματος WordPress Χαρτοφυλάκιο

Vintage αυτοκίνητο

Πρότυπα Wix: Vintage

Ένα σύγχρονο και φιλικό πρότυπο που παρουσιάζει αρχικά έναν ιστότοπο vintage αυτοκινήτων, αλλά μπορεί να λειτουργήσει εξίσου καλά για κάθε τύπο επιχείρησης. Το πρότυπο παρέχει ένα βίντεο / στατική κεφαλίδα πλήρους πλάτους, κύλιση παράλλαξης και πολύ ελκυστικές ενότητες που μπορείτε να προσαρμόσετε τον τρόπο που θέλετε και στις οποίες μπορείτε να προσθέσετε λίγα πράγματα. Το πρότυπο Vintage Car έχει μια γρήγορη και όμορφη διάταξη μίας σελίδας, η οποία μπορεί να μετακινηθεί όμορφα και εύκολα.

Σημασία για: Παρόλο που δημιουργήθηκε για vintage αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και ειδικούς και λάτρεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, αυτό το θέμα είναι στην πραγματικότητα έτοιμο να εξυπηρετήσει όλα τα είδη επιχειρήσεων – από μικρές επιχειρήσεις και νεοσύστατες εταιρείες έως σχεδιαστικά γραφεία, προσωπικά χαρτοφυλάκια, βασικά, όλα τα δημιουργικά και μη δημιουργικά έργα νοητός.

Κάντε κλικ για μια παρόμοια εναλλακτική λύση θέματος WordPress Νέβ

Διαδίκτυο Tees

Πρότυπα Wix: Tees

Ένα πρότυπο Wix για μικρά διαδικτυακά καταστήματα, με απλό σχεδιασμό σε κουτί βελτιστοποιημένο για πωλήσεις. Διαθέτει χώρο προβολής, μινιμαλιστικές σελίδες καταστημάτων με προϊόντα φιλτραρισμένα κατά κατηγορίες, ωραία κουτιά για συλλογές και γκαλερί Ajax που μπορούν να προβληθούν σε παρουσιάσεις. Κάθε σελίδα προϊόντος είναι απλή, παρέχοντας ποιοτικές πληροφορίες μαζί με λεπτομέρειες αποστολής. Τα προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν με τον τρόπο που θέλετε και με εύκολο τρόπο.

Σημασία για: Το Online Tees είναι κυρίως αφιερωμένο σε ιδιοκτήτες διαδικτυακών καταστημάτων που θέλουν να πουλήσουν ρούχα ή σχετικά άρθρα. Παρόλο που η μόδα είναι ο κύριος σκοπός αυτού του προτύπου, μπορείτε βασικά να πουλήσετε οτιδήποτε – από τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις έως τα gadget.

Κάντε κλικ για μια παρόμοια εναλλακτική λύση θέματος WordPress Σούπερα

Μόδα & Ιστολόγιο στυλ

Πρότυπα Wix: Μόδα

Μια κλασική διάταξη για μπλόγκερ, αλλά με λίγο ύφος για να ικανοποιήσει τους μπλόγκερ μόδας. Το πρότυπο φαίνεται πολύ όμορφο, καθαρό και μοντέρνο. Παρέχει μια ωραία κεφαλίδα πλήρους οθόνης με ομαλή κύλιση παράλλαξης, κατηγορίες ιστολογίων που σχεδιάζονται ως φανταχτερά κουτιά, διαφημιστικοί χώροι, πλαίσια συγγραφέων και μια τυπική δομή ιστολογίου που παρουσιάζει τις αναρτήσεις μία κάτω από την άλλη.

Σημασία για: Όλοι όσοι αγαπούν τη μόδα και θέλουν να γράψουν για αυτήν. Δεδομένου ότι τα blog μόδας είναι πολύ δημοφιλή και η αγορά είναι αρκετά κορεσμένη μαζί τους, υποθέτω ότι πρέπει να ξεχωρίσετε κάπως επιλέγοντας ένα κομψό και κομψό πρότυπο όπως η Μόδα & Στυλ.

Κάντε κλικ για μια παρόμοια εναλλακτική λύση θέματος WordPress Απλικί

Βιογραφικό σχεδιαστών UX / UI

Πρότυπα Wix: UX

Ένα εκπληκτικό παράδειγμα της εμφάνισης των προτύπων Wix, ειδικά αν θέλετε να παρουσιάσετε τον εαυτό σας στο διαδίκτυο με οπτικά ελκυστικό τρόπο. Χάρη στο σχεδιασμό αυτού του προτύπου, τα δυνατά σημεία, οι δεξιότητές σας και τα έργα σας θα επισημανθούν όμορφα, έτσι ώστε οι πιθανοί εργοδότες σας να σας παρατηρήσουν. Το πρότυπο διαθέτει κύλιση βαθιάς παράλλαξης, διάταξη πλήρους οθόνης, μοντέρνα και κομψά κινούμενα σχέδια, καθώς και δομή μίας σελίδας.

Σημασία για: Αυτό το πρότυπο είναι ιδανικό για σχεδιαστές ή άλλα δημιουργικά που βρίσκουν ένα οπτικό βιογραφικό πιο συναρπαστικό και προσελκύοντας την προσοχή από ένα παραδοσιακό. Είναι για άτομα που σκέφτονται τις εικόνες, τα χρώματα, τα γραφικά και άλλα οπτικά στοιχεία.

Κάντε κλικ για μια παρόμοια εναλλακτική λύση θέματος WordPress Ανεξάρτητος συγγραφέας

Τζελατερία

Πρότυπα Wix: Παγωτό

Ένα επιβλητικό, γευστικό πρότυπο που είναι απίστευτο. Ο σχεδιασμός χρησιμοποιεί το εφέ κύλισης παράλλαξης πολύ τακτοποιημένα και τα γραφικά απλώς τραβούν το μάτι σας αμέσως. Το πρότυπο είναι ζωντανό και γεμάτο χρώματα, παρέχοντας εικόνες και φόντα πλήρους οθόνης. Οπτικά, το Ice Cream Parlour είναι μια απόλυτη έκπληξη.

Σημασία για: Εάν έχετε ένα κατάστημα ή ένα καφέ / αρτοποιείο που έχει καμία σχέση με τα επιδόρπια, αυτό είναι για εσάς. Με έναν τόσο ζωντανό σχεδιασμό και υπέροχες εικόνες του όμορφου φαγητού σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσετε πελάτες γρηγορότερα από ό, τι θα περίμενε κανείς.

Κάντε κλικ για μια παρόμοια εναλλακτική λύση θέματος WordPress ROSA

Εταιρική διάσκεψη

Πρότυπα Wix: Εταιρικά

Αυτό είναι ένα πρότυπο Wix που δημιουργήθηκε για εταιρικούς ιστότοπους. Ο επαγγελματικός και αριστοκρατικός σχεδιασμός του μιλάει από μόνος του. Το πρότυπο είναι πλήρους οθόνης, παρέχει μια μεγάλη και ευρεία κεφαλίδα και προσφέρει μια εκπληκτική κύλιση παράλλαξης. Κατασκευασμένο με τάξη, καθόλου ακαταστατικό και προβάλλοντας το περιεχόμενο καθαρά και καθαρά. Ο συνδυασμός χρωμάτων που χρησιμοποιείται εδώ είναι επίσης κομψός και κομψός.

Σημασία για: Το Εταιρικό Συνέδριο είναι ένα πρότυπο που θα ταιριάζει σε εταιρίες και σε εταιρικές εκδηλώσεις, όπως συνέδρια, συγκεντρώσεις, κυκλοφορίες προϊόντων κ.λπ. Εάν η δουλειά σας απαιτεί να φοράτε κοστούμι και γραβάτα, τότε αυτό το πρότυπο μπορεί να σας φαίνεται ελκυστικό..

Κάντε κλικ για μια παρόμοια εναλλακτική λύση θέματος WordPress Εργο

Οδοντίατρος

Πρότυπα Wix: Οδοντίατρος

Ένα σύγχρονο πρότυπο Wix για οδοντιατρικές κλινικές και γενικά ιατρικούς σκοπούς. Φαίνεται υπέροχο και έρχεται με πολύχρωμα τμήματα και παράλληλα εφέ. Η διάταξη είναι πλήρους οθόνης και βασίζεται σε μία μόνο σελίδα. Συνολικά, το πρότυπο Οδοντίατρος φαίνεται καθαρό και φιλικό.

Σημασία για: Αυτό το πρότυπο δημιουργήθηκε έχοντας υπόψη τους τομείς της ιατρικής και της υγείας, οπότε αν είστε γιατρός και θέλετε να αναπτύξετε τη δική σας ιδιωτική επιχείρηση, αυτό το πρότυπο μπορεί να είναι μια καλή κλήση για εσάς. Επίσης, τα νοσοκομεία και τα ιατρικά κέντρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πρότυπο για τους ιστότοπούς τους.

Κάντε κλικ για μια παρόμοια εναλλακτική λύση θέματος WordPress Medicom

Ειδήσεις και τρέχον ιστολόγιο

Πρότυπα Wix: Νέα

Ένα καθαρό και μινιμαλιστικό θέμα για οτιδήποτε έχει να κάνει με τις ειδήσεις και τις εκδόσεις. Έρχεται με ένα ρυθμιστικό για τις νεότερες ή δημοφιλείς ιστορίες και μια κλασική διάταξη ιστολογίου (το ένα-κάτω-άλλο στυλ για τις δημοσιεύσεις).

Σημασία για: Blogger, δημοσιογράφοι, συγγραφείς ή άτομα που θέλουν απλώς να μοιραστούν τα καθημερινά τους ευρήματα με το κοινό.

Κάντε κλικ για μια παρόμοια εναλλακτική λύση θέματος WordPress Βοστόνη

Πρότυπα Wix ή θέματα WordPress, κάτι που είναι φθηνότερο?

Μπορείτε να ρωτήσετε ποιο είναι το νόημα της παρουσίασης εναλλακτικών λύσεων WordPress για πρότυπα Wix. Λοιπόν, το γεγονός είναι ότι, τις περισσότερες φορές, η εργασία με το WordPress θα σας εξοικονομήσει χρήματα.

Ας κάνουμε τα μαθηματικά:

Πρώτα απ ‘όλα, εάν θέλετε έναν ιστότοπο Wix που κυκλοφορεί στον δικό σας τομέα και χωρίς τις διαφημίσεις του Wix να γεμίζουν το σχέδιό σας, τότε μπορείτε να ξεχάσετε τη δωρεάν έκδοση του Wix. Πρέπει να πληρώσετε μια μικρή χρέωση για να αποφύγετε αυτά τα προβλήματα.

Η φθηνότερη λογική λύση για αυτό είναι περίπου 8 $ το μήνα. Αυτό το κάνει 96 $ το χρόνο.

Επίσης, εάν θέλετε κάτι περισσότερο από έναν ιστότοπο που μοιάζει με επαγγελματική κάρτα – ίσως ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου – τότε η τιμή σε αυτό είναι 17 $ το μήνα = 204 $ το χρόνο.

Η επίτευξη του ίδιου αποτελέσματος με το WordPress μπορεί να είναι πολύ φθηνότερη. Για παράδειγμα, ακόμα και αν αναζητάτε έναν φτηνό κεντρικό υπολογιστή με $ 5 / μήνα και τομέα 10 $ / έτος, εξακολουθεί να είναι μόνο 70 $ / έτος συνολικά. Αυτό σας αφήνει ακόμα λίγα δολάρια για χρήση σε ένα θέμα premium (το οποίο είναι συνήθως μια εφάπαξ πληρωμή για τους περισσότερους ανθρώπους).

(Η εκκίνηση ενός καταστήματος ηλεκτρονικού εμπορίου στο WordPress, παρόλο που αυξάνει τους λογαριασμούς σας σε περίπου 150 $ ετησίως, εξακολουθεί να είναι πολύ φθηνότερη από τη χρήση του Wix.)

Φυσικά, ρύθμιση ενός ιστότοπου στο WordPress παίρνει μερικά επιπλέον βήματα. Το κύριο μειονέκτημα, το WordPress είναι αυτο-φιλοξενούμενο, οπότε πρέπει να φροντίσετε να βρείτε μόνοι σας έναν κεντρικό υπολογιστή. Αλλά η επιλογή ενός κεντρικού υπολογιστή για να ταιριάζει στις ανάγκες σας και η εγκατάσταση του WordPress πάνω από αυτό δεν είναι καθόλου περίπλοκη. Αντίθετα, όλες οι ποιοτικές εταιρείες φιλοξενίας απλοποιούν τα πράγματα, ώστε να μπορείτε να έχετε μια διαδικασία χωρίς προβλήματα.

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress στην αγορά, φθηνές και ακριβές, για όλες τις τσέπες.

συμπέρασμα

Πολλά πρότυπα Wix είναι πραγματικά όμορφα… Δεν θα προσπαθήσω να πω ότι δεν είναι. Αλλά απλώς να γνωρίζετε ότι υπάρχει μια τιμή για τη χρήση του Wix σε μεγάλες αποστάσεις, και ειδικά για έναν σοβαρό επιχειρηματικό σκοπό. Θέλω απλώς να το γνωρίζετε.

Μερικά από τα κορυφαία θέματα του WordPress μπορεί να είναι ακριβά, αλλά θέτοντας τα πράγματα σε προοπτική και σκεφτόμαστε μακροπρόθεσμα, το WordPress είναι η φθηνότερη εναλλακτική λύση. Και παρεμπιπτόντως, το WordPress διαθέτει επίσης πολλά υπέροχα δωρεάν θέματα.

Αλλά γεια, αυτό είναι μόνο εγώ. Δεδομένων όλων αυτών των γεγονότων, ποια διαδρομή πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη για εσάς; Πρότυπα Wix και Wix ή θέματα WordPress και WordPress?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map