10+ καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress του 2020 σε σύγκριση και δοκιμασμένοι

Αυτή η σύγκριση των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας WordPress βασίζεται σε καθαρά δεδομένα απόδοσης, πραγματικά πειράματα δοκιμών ταχύτητας, αξιολογήσεις χρηστών από τη μεγαλύτερη έρευνα φιλοξενίας WordPress μέχρι σήμερα (παραλείψτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μεθοδολογία δοκιμών μας), καθώς και τη δική μας εμπειρία με την εκτέλεση ιστότοπων που επισκέπτονται συχνά 670.000+ άτομα κάθε μήνα.


Ανακαλύψτε για να μάθετε ποια εταιρεία θα είναι ο καλύτερος αγώνας φιλοξενίας WordPress για τις ατομικές σας ανάγκες:

 • Αρον άρον? Με λίγα λόγια, οι καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας
 • Τι κάνει τον καλύτερο οικοδεσπότη WordPress + γιατί
 • Πώς κάνουμε τις δοκιμές απόδοσής μας για κεντρικούς υπολογιστές WordPress
 • Οι ατομικές κριτικές: SiteGround, A2 Hosting, WP Engine, Kinsta, Bluehost, DreamHost, InMotion, HostGator, GoDaddy, GreenGeeks, Flywheel
 • Η ετυμηγορία – η οποία είναι η καλύτερη

Contents

Τι κάνει έναν οικοδεσπότη μεγάλο + γιατί

Όσον αφορά τον χώρο φιλοξενίας του WordPress, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε:

�� Πώς να μάθετε ποιες από τις πλατφόρμες φιλοξενίας WordPress είναι οι καλύτερες για εσάς:

Εάν θέλετε να μάθετε μόνοι σας πού έρχονται συγκεκριμένες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στον αγώνα, θα πρέπει να κάνετε δύο πράγματα:

 1. Ρωτήστε τους πραγματικούς χρήστες κάποιων δημοφιλών πλατφορμών φιλοξενίας ποιες είναι οι εμπειρίες τους.
 2. Κάντε μερικές δοκιμές στον εαυτό σας σε πολλούς κεντρικούς υπολογιστές και μετρήστε την απόδοση που έχετε.

Κάναμε και τα δύο:

α) Ανακαλύψαμε τι πιστεύουν οι πραγματικοί χρήστες για την καλύτερη φιλοξενία WordPress ������

Κατά την άποψή μας, δεν μπορείτε πραγματικά να ονομάσετε κάποια εταιρεία την καλύτερη φιλοξενία WordPress έως ότου έχετε δει αυτήν την εταιρεία με υψηλή βαθμολογία από πραγματικούς χρήστες (και πολλοί από αυτούς) – άτομα που έχουν δοκιμάσει την ίδια την εταιρεία και έχουν κατακτήσει την κορυφή αποτελέσματα από αυτό.

Έτσι, για να μάθουμε ποιος είναι πραγματικά κορυφαίος σύμφωνα με τους χρήστες, έχουμε πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη έρευνα φιλοξενίας WordPress μέχρι σήμερα. Αυτή η έρευνα μάς έχει διδάξει πολλά για τη φύση της φιλοξενίας του WordPress, ποιες είναι οι προσδοκίες των ανθρώπων και ποιος είναι ο καλύτερος να τις συναντήσουμε.

(Αν σας ενδιαφέρει να δείτε το όλο πράγμα, κάντε κλικ εδώ.)

Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο στο παζλ μας για να ανακαλύψουμε την καλύτερη φιλοξενία WordPress στην αγορά. Το άλλο στοιχείο: δοκιμές απόδοσης.

β) Κάνουμε οι ίδιοι δοκιμές απόδοσης performance

Για κάθε εταιρεία φιλοξενίας, έχουμε εγγραφεί για το πιο δημοφιλές πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress σε επίπεδο εισόδου και ξεκινήσαμε έναν βασικό ιστότοπο WordPress σε αυτό.

Αποφασίσαμε να πάμε για μια πραγματικά απογυμνωμένη εγκατάσταση WordPress για να κάνουμε τις συγκρίσεις όσο το δυνατόν πιο δίκαιες.

Κάθε εγκατάσταση χρησιμοποίησε το WordPress με το προεπιλεγμένο θέμα, ένα πακέτο δειγμάτων δεδομένων, καθώς και μερικά δημοφιλή πρόσθετα WordPress (Φόρμα επικοινωνίας 7, Wordfence, Yoast SEO) ενεργοποιημένα.

Για τους σκοπούς της δοκιμής της υποστήριξης πελατών, εγκαταστήσαμε κάθε ιστότοπο σε μια προσωρινή διεύθυνση URL με τον πάροχο φιλοξενίας WordPress και επικοινωνήσαμε μαζί τους για βοήθεια σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης αυτής.

Όσον αφορά την απόδοση, κάθε εγκατάσταση του WordPress δοκιμάστηκε με τους ακόλουθους δύο τρόπους:

 • Δοκιμές Pageload με το Pingdom: Η αρχική σελίδα φορτώνεται από τρεις ξεχωριστές τοποθεσίες και τα αποτελέσματα καταγράφονται.
 • Βασικός έλεγχος φορτίου με LoadImpact: Χρησιμοποιήσαμε το LoadImpact για προσομοίωση έως και 40 ταυτόχρονων χρηστών που χτυπούν την αρχική σελίδα για περίοδο πέντε λεπτών. Οι αριθμοί που βλέπετε βασίζονται σε δοκιμαστικές δοκιμές με διακομιστές γεωγραφικά κοντά στις ίδιες τις εγκαταστάσεις του WordPress. Ελέγξαμε επίσης αυτά τα αποτελέσματα με περιορισμένες δοκιμές σε πιο γεωγραφικά διεσπαρμένους διακομιστές.

Αποποίηση ευθυνών. Λόγω της φύσης της φιλοξενίας του WordPress, δεν υπάρχει κανένα μαγικό οριστικό τεστ που θα ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό που ψάχναμε εδώ ήταν ενδεικτικοί χρόνοι φόρτωσης σελίδας και λογικοί δείκτες απόδοσης σε χαμηλά επίπεδα χρήσης. Να θυμάστε ότι τα χιλιόμετρα σας ενδέχεται, και πιθανότατα, να διαφέρουν.

�� Χρειάζεστε βοήθεια?

Η φιλοξενία WordPress μπορεί να είναι ένα περίπλοκο πράγμα και το καταλαβαίνουμε.

Θέλουμε λοιπόν να το γνωρίζετε αυτό είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε. Εάν βρεθείτε κολλημένοι κατά τη δημιουργία του ιστότοπού σας, ή έχετε οποιαδήποτε ερώτηση φιλοξενίας WordPress, είμαστε εδώ για εσάς και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε. Μη διστάσετε να μας στείλετε ένα σχόλιο ή να επικοινωνήσετε μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης, μπορείτε να δείτε τη σελίδα με τα στατιστικά ζωντανά που περιλαμβάνει τα τρέχοντα δεδομένα απόδοσης για μια σύντομη λίστα με τις κορυφαίες επιλογές φιλοξενίας για το WordPress.

Αρον άρον? Ακολουθεί ένας σύντομος συνοπτικός πίνακας:

ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ

�� Καλύτερα συνολικά / Τιμή-προς-ποιότητα �� Φθηνότεροι οικοδεσπότες �� Ευκολότερο στη χρήση / Για αρχάριους DIY-er �� Καλύτεροι για χρήστες ενέργειας και μεγάλη κυκλοφορία

Ο καλύτερος συνολικός λόγος φιλοξενίας / τιμής / ποιότητας Πλήθος
Τιμή (μηνιαία)
Ιστότοποι
Κυκλοφορία (μηνιαία)
Περισσότερο
SiteGround5,95 $απεριόριστος~ 25.000 επισκέψειςΔείτε λεπτομέρειες
Μπλε Χοστ2,95 $1χωρίς μέτρησηΔείτε λεπτομέρειες
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα13,00 $1~ 5.000 επισκέψειςΔείτε λεπτομέρειες
Κίνστα25,00 $1~ 20.000 επισκέψειςΔείτε λεπτομέρειες
Οι φθηνότεροι οικοδεσπότες Πλήθος
Τιμή (μηνιαία)
Ιστότοποι
Κυκλοφορία (μηνιαία)
Περισσότερο
DreamHost2,59 $1χωρίς μέτρησηΔείτε λεπτομέρειες
Μπλε Χοστ2,95 $1χωρίς μέτρησηΔείτε λεπτομέρειες
SiteGround3,95 $1~ 10.000 επισκέψειςΔείτε λεπτομέρειες
Φιλοξενία Α23,92 $1χωρίς μέτρησηΔείτε λεπτομέρειες
Ευκολότερο στη χρήση / οικοδεσπότες κατάλληλοι για αρχάριους DIY-er Πλήθος
Τιμή (μηνιαία)
Ιστότοποι
Ευκολία στη χρήση
Περισσότερο
Τροχός κανονίζων την ταχύτητα13,00 $1⭐⭐⭐⭐⭐Δείτε λεπτομέρειες
Μπλε Χοστ2,95 $1⭐⭐⭐⭐Δείτε λεπτομέρειες
SiteGround3,95 $1⭐⭐⭐⭐Δείτε λεπτομέρειες
Οι καλύτεροι οικοδεσπότες για χρήστες ενέργειας και μεγάλη επισκεψιμότητα ιστότοπων Πλήθος
Τιμή (μηνιαία)
Ιστότοποι
Κυκλοφορία (μηνιαία)
Περισσότερο
SiteGround11,95 $απεριόριστος~ 100.000 επισκέψειςΔείτε λεπτομέρειες
Μηχανή WP103,50 $10~ 100.000 επισκέψειςΔείτε λεπτομέρειες
Κίνστα100 $5~ 100.000 επισκέψειςΔείτε λεπτομέρειες

10+ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ WORDPRESS σε σύγκριση

Ακολουθεί μια πλήρης, σε βάθος ματιά στην αγορά φιλοξενίας στον χώρο του WordPress. Αυτές είναι οι κορυφαίες 10+ καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας WordPress το 2020.

1. SiteGround (www.SiteGround.com)

Καλύτερος συνολικός κεντρικός υπολογιστής WordPress (3,95 $ / μήνα)

Καμία λίστα με τις καλύτερες φιλοξενίες WordPress δεν θα μπορούσε να είναι πλήρης χωρίς το SiteGround να διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο. Η εταιρεία έχει κάνει ένα όνομα για την κοινότητά τους στο WordPress εδώ και καιρό. Και όχι χωρίς λόγο. Η πλατφόρμα φιλοξενίας τους είναι ισχυρή όταν πρόκειται για διακομιστές βελτιστοποιημένους για WordPress, ενώ προσφέρουν διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress σε σημεία τιμών που δεν έχουν ακούσει (διαβάστε: δεν θα βρείτε φθηνότερο διαχειριζόμενο κεντρικό υπολογιστή της ίδιας ποιότητας οπουδήποτε αλλού).

Αυτό που αξίζει επίσης να επισημανθεί είναι ότι το SiteGround είναι ένας από τους λίγους επίσημους προτεινόμενους οικοδεσπότες από το WordPress.org.

Για τις δοκιμές, πήγαμε για το πακέτο StartUp. Παρόλο που για ένα πακέτο γενικά πιο βελτιστοποιημένο στο WordPress, συνιστούμε το σχέδιο GrowBig ή GoGeek. Είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά συνοδεύονται από πρόσθετα προνόμια, όπως προηγμένη προσωρινή αποθήκευση (προσαρμοσμένη από το SiteGround), στάδια, premium πιστοποιητικά SSL μπαλαντέρ και δωρεάν συμμόρφωση με PCI – σε περίπτωση που θέλετε να εκτελέσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εγκατάσταση WordPress

Η ενεργοποίηση και η λειτουργία του WordPress με το ενσωματωμένο πρόγραμμα εγκατάστασης πήρε μόνο μερικά κλικ. Δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο να πούμε εδώ … η διαδικασία εγκατάστασης ήταν πραγματικά όσο πιο απρόσκοπτη γίνεται.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας εγκατάστασης, μπορείτε επίσης να επιλέξετε την τοποθεσία του διακομιστή σας. Υπάρχουν πέντε διαθέσιμα κέντρα δεδομένων – σε ΗΠΑ, Ασία και Ευρώπη.

Υποστήριξη πελατών

Το SiteGround προσφέρει αυτό που καλούν "απαράμιλλος" υποστήριξη (μέσω συνομιλίας, τηλεφώνου, εισιτηρίων, κοινωνικών μέσων) και είναι δύσκολο να το υποστηρίξετε ειλικρινά. Εκτός από τη δυνατότητα πρόσβασης στον λογαριασμό σας και την επίλυση τυχόν προβλημάτων, οι αντιπρόσωποι υποστήριξης είναι επίσης ενημερωμένοι για τη φιλοξενία WordPress και WordPress και μπορούν να σας βοηθήσουν με μια σειρά άλλων ζητημάτων που ενδέχεται να μην σχετίζονται αυστηρά με τη φιλοξενία.

Στη μικρή μας δοκιμή, η υποστήριξη πελατών του SiteGround μπόρεσε να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μια προσωρινή διεύθυνση URL που να λειτουργεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να αναφερθούμε στην ευχαρίστηση του λογισμικού υποστήριξης πελατών και το επιπλέον βήμα που το προσωπικό ήταν διατεθειμένο να κάνει για να προσφέρει λεπτομερείς συμβουλές λογαριασμού και να παρέχει στιγμιότυπα οθόνης. (Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική εναλλακτική λύση HostGator, για παράδειγμα, αν θέλετε ένα πιο εκλεπτυσμένο περιβάλλον υποστήριξης.)

SiteGround
ΟΝΟΜΑ ΠΑΚΕΤΟΥΞεκίνα
Κόστος / μήνας (12 μήνες)3,95 $
Κόστος / μήνα (36 μήνες)3,95 $
Ιστοσελίδες1
Χώρος10 GB
εύρος ζώνης10.000 επισκέψεις / μήνα
Δωρεάν τομείς
Δωρεάν πιστοποιητικό SSL μέσω Let’s Encrypt

Μεταβείτε στο SiteGround

Ώρες λειτουργίας και απόκρισης

Είναι δύσκολο να πεις τίποτα κακό για τους χρόνους απόκρισης ή το χρόνο λειτουργίας του SiteGround.

Οι απαντήσεις στο εύρος των 850ms (για περίοδο τριών μηνών) είναι περισσότερες από ό, τι μπορείτε να ελπίζετε με πολλούς από τους άλλους οικοδεσπότες της αγοράς και το ρεκόρ uptime δεν είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό.

Λειτουργία SiteGround:

Φεβρουάριος 2020
Μάρτιος 2020
Απρίλιος 2020
99,99%99,99%99,95%

Χρόνος απόκρισης για περίοδο τριών μηνών: Απόκριση SiteGround

Χρόνοι φόρτωσης (μέσος όρος 30 ημερών)

Δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι φιλοξενούμε τον δοκιμαστικό ιστότοπό μας SiteGround σε έναν ευρωπαϊκό διακομιστή, απέδωσε ιδιαίτερα καλά από τη Γερμανία. Η Αυστραλία, από την άλλη πλευρά, ήταν λίγο υποτιμητική.

Χρόνοι φόρτωσης SiteGround av. των τελευταίων 30 ημερών
Γερμανία: 0.73sΤορόντο, Καναδάς: 1.13s
Σιάτλ, ΗΠΑ: 1,35Σίδνεϊ, Αυστραλία: 2.19

Φόρτωση δοκιμής αντίκτυπου (πολλαπλά αιτήματα στον ιστότοπο)

Τοποθεσία διακομιστή: Άμστερνταμ

Θέση μηχανής δοκιμής: Δουβλίνο, Ιρλανδία

Υπήρχαν υπέροχες στιγμές σε έναν γεωγραφικά κοντινό διακομιστή δοκιμών, αλλά αντιμετωπίσαμε περισσότερες διαφορές με διαφορετικές τοπικές ρυθμίσεις.

Δοκιμές επιπτώσεων φόρτωσης SiteGround:

Ελάχιστος χρόνος απόκρισης
Μέγιστος χρόνος απόκρισης
0,46 δευτ0,87 δευτ

Λεπτομερές διάγραμμα επιπτώσεων φορτίου: Δοκιμή SiteGround LoadImpact

Διαδικτυακή φήμη

 • Το SiteGround βαθμολογήθηκε με 4,6 / 5 από τους χρήστες στην έρευνα φιλοξενίας μας.
 • Το 93% των χρηστών θα επεκτείνει τη συνδρομή φιλοξενίας τους όταν πρόκειται για ανανέωση.
 • Η υποστήριξη SiteGround βαθμολογήθηκε με 4,7 / 5 από τους χρήστες.
 • Διαβάστε το Αναθεώρηση SiteGround στο ιστολόγιο ThemeIsle.

Μεταβείτε στο SiteGround

Επιστροφή στον πίνακα κατάταξης

2. Σφόνδυλος (getflywheel.com)

Εξαιρετικός διαχειριστής WordPress σε επίπεδο εισόδου (13,00 $ / μήνα)

Το Flywheel παρουσιάζει μια πολύ ελκυστική προσφορά για άτομα που θέλουν να μπουν στη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress, αλλά επίσης δεν θέλουν να ξοδέψουν πάρα πολλά για αυτό.

Από άποψη λειτουργικότητας, δεν υπάρχει τίποτα που λείπει από το Flywheel και μπορείτε να περιμένετε και εξαιρετική απόδοση (περισσότερα για τα οποία σε ένα λεπτό). Το πακέτο 13,00 $ / μήνα σας επιτρέπει να φιλοξενείτε έναν ιστότοπο WordPress και μπορείτε να χειρίζεστε έως και 5.000 επισκέπτες μηνιαίως (20 GB εύρους ζώνης). Παίρνετε επίσης 5 GB χώρου στο δίσκο και δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου. Οι διακομιστές εκτελούνται στο Google Cloud Platform.

Εστίαση στο "διαχειρίζεται" Χαρακτηριστικά, το Flywheel σας προσφέρει πράγματα όπως καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, υποστήριξη πολλαπλών ιστότοπων, στάση (πολύ ωραίο αν θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα πριν τα κυκλοφορήσετε στο κοινό), SFTP, καθώς και ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Φροντίζουν επίσης τις ενημερώσεις σας στο WordPress μέσω του κύριου πλαισίου Flywheel αντί να σας αφήνουν να παίζετε με αυτό από τον wp-admin.

Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό είναι η ευκολία χρήσης της πλατφόρμας και του πίνακα χρηστών του Flywheel. Όλα είναι ξεκάθαρα, εύκολο στην πλοήγηση και δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας διακομιστής για να εκτελείτε βασικές τροποποιήσεις ή να διαμορφώνετε αυτό ή αυτό.

Εγκατάσταση WordPress

Αυτό κυριολεκτικά δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο. Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress. Αρχικά, μπορείτε να μετεγκαταστήσετε τον υπάρχοντα ιστότοπό σας από τον προηγούμενο κεντρικό υπολογιστή σας (δωρεάν), μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο από τον πίνακα ελέγχου του Flywheel με μερικά κλικ ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο που ονομάζεται Local by Flywheel για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο τοπικά ( στον υπολογιστή σας ή σε Mac) και στη συνέχεια εξαγάγετε το στη ζωντανή ρύθμιση Flywheel.

Υποστήριξη πελατών

Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη 24/7. Μπορείτε επίσης να υποβάλετε εισιτήρια υποστήριξης όποτε θέλετε. Δεδομένου ότι το Flywheel επιτρέπει μόνο ιστότοπους WordPress, μπορείτε να περιμένετε από την ομάδα υποστήριξης να γνωρίζει το δρόμο τους γύρω από το WordPress.

Για να διευκολυνθούν τα πράγματα, υπάρχει μια εκτεταμένη βάση γνώσεων με πολλά χρήσιμα άρθρα σχετικά με την πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress.

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα
ΟΝΟΜΑ ΠΑΚΕΤΟΥΜικροσκοπικός
Κόστος / μήνα (καταβάλλεται μηνιαίως)15,00 $
Κόστος / μήνα (καταβάλλεται ετησίως)13,00 $
Ιστοσελίδες1
Χώρος5 GB
εύρος ζώνης5.000 επισκέψεις / μήνα, 20 GB
Δωρεάν τομείς
Προσφορές μάρκετινγκ

Πηγαίνετε στο Flywheel

Ώρες λειτουργίας και απόκρισης

Ο χρόνος λειτουργίας του Flywheel ήταν τέλειος.

Ο χρόνος απόκρισης δεν είναι πολύς παράπονος. Οι χρόνοι στο εύρος των 1.2s είναι περισσότερο από αρκετοί για να βεβαιωθείτε ότι οι επισκέπτες σας θα έχουν καλή εμπειρία περιήγησης στον ιστότοπο.

Χρόνος λειτουργίας σφονδύλου:

Φεβρουάριος 2020
Μάρτιος 2020
Απρίλιος 2020
100%100%100%

Χρόνος απόκρισης για περίοδο τριών μηνών: απάντηση σφόνδυλου

Χρόνοι φόρτωσης (μέσος όρος 30 ημερών)

Το Flywheel σας παρέχει πολλές τοποθεσίες διακομιστών για να διαλέξετε: Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο, Τορόντο (Καναδάς), Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο), Φρανκφούρτη (Γερμανία), Άμστερνταμ (Ολλανδία) και Σιγκαπούρη.

Στην ιδανική περίπτωση, επιλέξτε αυτό που βρίσκεται κοντά στο κοινό-στόχο σας. Οι χρόνοι φόρτωσης ήταν εξαιρετικοί – οτιδήποτε κάτω από το 1 δευτερόλεπτο είναι υπέροχο.

Χρόνοι φόρτωσης σφονδύλου av. των τελευταίων 30 ημερών
Γερμανία: 0,40Τορόντο, Καναδάς: 0,05s
Σιάτλ, ΗΠΑ: 0.24sΣίδνεϊ, Αυστραλία: 0.92s

Φόρτωση δοκιμής αντίκτυπου (πολλαπλά αιτήματα στον ιστότοπο)

Τοποθεσία διακομιστή: Νέα Υόρκη

Θέση μηχανής δοκιμής: Ashburn, ΗΠΑ.

Οι αριθμοί που κατάφερε να σκοράρει το Flywheel είναι πάνω από εντυπωσιακοί. Είναι πραγματικά εξαιρετικοί! Τόσο ο ελάχιστος όσο και ο μέγιστος χρόνος απόκρισης βρίσκονται στο εύρος των 10ms, το οποίο είναι το καλύτερο αποτέλεσμα αυτής της συνολικής σύγκρισης.

Δοκιμές πρόσκρουσης φορτίου σφονδύλου:

Ελάχιστος χρόνος απόκρισης
Μέγιστος χρόνος απόκρισης
0,006 δευτ0,009 δευτ

Λεπτομερές διάγραμμα επιπτώσεων φορτίου: πρόσκρουση φορτίου σφονδύλου

Πηγαίνετε στο Flywheel

Επιστροφή στον πίνακα κατάταξης

3. Bluehost (www.Bluehost.com)

Η πιο συμφέρουσα φιλοξενία WordPress (2,95 $ / μήνα)

Πήγαμε εδώ για το βασικό πακέτο. Όπως μπορείτε να δείτε, μια πολύ φθηνή επιλογή φιλοξενίας WordPress – ένα κοινό σχέδιο φιλοξενίας WordPress, για να είμαστε ακριβείς.

Ένα άμεσο σημείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το Bluehost είναι η μόνη εναλλακτική λύση στη λίστα που δεν προσφέρει μηνιαίο πακέτο. Οι δεσμεύσεις δώδεκα μηνών είναι οι ελάχιστες, αν και αντισταθμίζεται κάπως από μια ισχυρή εγγύηση επιστροφής χρημάτων πολιτική που έχω επικαλεσθεί προσωπικά χωρίς πρόβλημα.

Εγκατάσταση WordPress

Εκτός από τις τυπικές επιλογές cPanel που ισχύουν, οι εγκαταστάσεις WordPress με ένα κλικ του Bluehost διαχειρίζονται από μια υπηρεσία που ονομάζεται MojoMarketplace.

Η διεπαφή MojoMarketplace για την εγκατάσταση του WordPress άφησε πολλά να είναι επιθυμητά. Ήταν δυνατή η κατά λάθος εγκατάσταση πολλαπλών παρουσιών και η συνολική ανατροφοδότηση σχετικά με το τι συνέβαινε σε οποιοδήποτε δεδομένο σημείο ήταν ασυνεπής και μπερδεμένη. (Για παράδειγμα, όταν εξετάζουμε το Bluehost εναντίον SiteGround, το τελευταίο σας δίνει εγκαταστάσεις WordPress με λίγα μόνο κλικ.)

Από την άλλη πλευρά, αυτό μας έδωσε μια άμεση ευκαιρία να μιλήσουμε με την υποστήριξη!

Υποστήριξη πελατών

Η υπηρεσία μέσω υποστήριξης συνομιλίας ήταν γρήγορη και φιλική και μας βοήθησε να επιλύσουμε τα αρχικά προβλήματα εγκατάστασης του WordPress και να δημιουργήσουμε μια προσωρινή διεύθυνση URL για προβολή του ιστότοπού μας.

Μπλε Χοστ
ΟΝΟΜΑ ΠΑΚΕΤΟΥβασικός
Κόστος / μήνας (12 μήνες)4,95 $
Κόστος / μήνα (36 μήνες)2,95 $
Ιστοσελίδες1
Χώρος50 GB
εύρος ζώνηςχωρίς μέτρηση
Δωρεάν τομείς1
Προσφορές μάρκετινγκ

Μεταβείτε στο Bluehost

Ώρες λειτουργίας και απόκρισης

Το Bluehost προσφέρει σχεδόν τέλειες εγγραφές χρόνου λειτουργίας χωρίς προβλήματα.

Από την πλευρά των χρόνων απόκρισης, το Bluehost έχει χαμηλή απόδοση τον τελευταίο καιρό. Ο μέσος χρόνος απόκρισης παρέμεινε γύρω στο 1,5 δευτερόλεπτο.

Χρόνος λειτουργίας Bluehost:

Φεβρουάριος 2020
Μάρτιος 2020
Απρίλιος 2020
100%99,98%100%

Χρόνος απόκρισης για περίοδο τριών μηνών: Bluehost απάντηση

Χρόνοι φόρτωσης (μέσος όρος 30 ημερών)

Οι χρόνοι φόρτωσης είναι αξιοσέβαστοι, αλλά δείχνουν το είδος της διακύμανσης που αναμένεται συχνά σε ένα κοινόχρηστο περιβάλλον φιλοξενίας.

Χρόνοι φόρτωσης Bluehost av. των τελευταίων 30 ημερών
Γερμανία: 2.13sΤορόντο, Καναδάς: 1.79s
Σιάτλ, ΗΠΑ: 1,66Σίδνεϊ, Αυστραλία: 2.25

Φόρτωση δοκιμής αντίκτυπου (πολλαπλά αιτήματα στον ιστότοπο)

Τοποθεσία διακομιστή: Γιούτα

Θέση μηχανής δοκιμής: Πάλο Άλτο

Η διακύμανση που μας πρότεινε οι αρχικές δοκιμές Pingdom φαίνεται να επιβεβαιώθηκε εδώ με περιστασιακές αυξήσεις πάνω από τέσσερα δευτερόλεπτα καθώς το φορτίο αυξήθηκε. Μακριά από αυτό που περιμένουμε από μια εταιρεία που φιλοδοξεί να προσφέρει την καλύτερη φιλοξενία για το WordPress.

Δοκιμές πρόσκρουσης φορτίου Bluehost:

Ελάχιστος χρόνος απόκρισης
Μέγιστος χρόνος απόκρισης
0,62 δευτ4.9 δευτ

Λεπτομερές διάγραμμα επιπτώσεων φορτίου: Δοκιμή Bluehost LoadImpact

Διαδικτυακή φήμη

 • Η αξιοπιστία Bluehost κατατάχθηκε 3,4 / 5 από τους χρήστες.
 • Το 23,7% των πελατών της Bluehost είναι για πρώτη φορά στη φιλοξενία ιστοσελίδων.
 • Το Bluehost είναι η πρώτη πλατφόρμα φιλοξενίας που συνιστάται ποτέ από το WordPress.org.

Μεταβείτε στο Bluehost

Επιστροφή στον πίνακα κατάταξης

4. Kinsta (www.Kinsta.com)

Καλύτερη απόδοση μεταξύ διαχειριζόμενης φιλοξενίας (25,00 $ / μήνα)

Το Kinsta είναι ένας πάροχος φιλοξενίας μπουτίκ για το WordPress που εστιάζει κυρίως σε βελτιστοποιημένες διαχειριζόμενες ρυθμίσεις φιλοξενίας. Ωστόσο, είναι "μπουτίκ" δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αντέξουν το φορτίο.

Στην πραγματικότητα, το Kinsta έχει την πλήρη ισχύ του Google Cloud Platform πίσω από αυτό. Παίρνουν την υποδομή της Google και την καθιστούν πιο προσβάσιμη και ευκολότερη στη χρήση. Το Kinsta δεν χρησιμοποιεί το παραδοσιακό περιβάλλον χρήστη cPanel, αλλά δίνει στους χρήστες ένα προσαρμοσμένο πλαίσιο που εστιάζει σε αυτό που είναι σημαντικό, ενώ κρύβει όλα τα άλλα.

Το γεγονός ότι είναι αυτός ο οικοδεσπότης "διαχειρίζεται" σημαίνει ότι η Kinsta χειρίζεται κάθε εργασία που σχετίζεται με τη διαχείριση διακομιστή για εσάς.

(Έχουμε μια ξεχωριστή κριτική για το Kinsta εδώ.)

Εγκατάσταση WordPress

Καθώς δημιουργείτε τον λογαριασμό σας, μπορείτε να πείτε στην Kinsta να εγκαταστήσει το WordPress στον λογαριασμό φιλοξενίας για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα πλαίσιο.

Υποστήριξη πελατών

Το Kinsta προσφέρει 24ωρη συνομιλία και υποστήριξη εισιτηρίων. Οι εκπρόσωποι γνωρίζουν το WordPress και μπορούν να βοηθήσουν με οτιδήποτε μπορεί να αντιμετωπίζετε.

Επιπλέον, το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με το cPanel θα μειώσει επίσης τον αριθμό των φορών που πρέπει πρώτα να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη.

Κίνστα
ΟΝΟΜΑ ΠΑΚΕΤΟΥΜΙΖΑ
Κόστος / μήνα (καταβάλλεται μηνιαίως)30 $
Κόστος / μήνα (καταβάλλεται ετησίως)25,00 $
Ιστοσελίδες1
Χώρος10 GB SSD
εύρος ζώνης20.000 επισκέψεις / μήνα
Δωρεάν τομείς
Προσφορές μάρκετινγκ

Πηγαίνετε στο Kinsta

Ώρες λειτουργίας και απόκρισης

Ο χρόνος λειτουργίας του Kinsta δεν είναι τίποτα σημαντικό. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με αυτό, και οι αριθμοί μιλούν από μόνα τους.

Οι χρόνοι απόκρισης είναι ίσως ακόμη πιο εντυπωσιακοί. Ο μέσος όρος των 160ms για μια περίοδο τριών μηνών δεν είναι κάτι που βλέπετε κάθε μέρα με άλλους οικοδεσπότες.

Χρόνος λειτουργίας Kinsta:

Φεβρουάριος 2020
Μάρτιος 2020
Απρίλιος 2020
100%99,99%100%

Χρόνος απόκρισης για περίοδο τριών μηνών: Απόκριση Kinsta

Χρόνοι φόρτωσης (μέσος όρος 30 ημερών)

Οι χρόνοι φόρτωσης είναι μεγάλοι – καθόμαστε κάτω από το 1 δευτερόλεπτο, εκτός από συνδέσεις από την Αυστραλία.

Χρόνοι φόρτωσης Kinsta av. των τελευταίων 30 ημερών
Γερμανία: 0,79Τορόντο, Καναδάς: 0.32s
Σιάτλ, ΗΠΑ: 0,53sΣίδνεϊ, Αυστραλία: 1.30

Φόρτωση δοκιμής αντίκτυπου (πολλαπλά αιτήματα στον ιστότοπο)

Τοποθεσία διακομιστή: Νότια Καρολίνα

Θέση μηχανής δοκιμής: Ashburn

Οι χρόνοι απόκρισης είναι πολύ εντυπωσιακοί, αλλά αυτό οφείλεται (τουλάχιστον εν μέρει) στην εγγύτητα των συνδεδεμένων διακομιστών.

Δοκιμές πρόσκρουσης φορτίου Kinsta:

Ελάχιστος χρόνος απόκρισης
Μέγιστος χρόνος απόκρισης
0,01 δευτ0,07 δευτ

Λεπτομερές διάγραμμα επιπτώσεων φορτίου: φορτίο kinsta

Διαδικτυακή φήμη

 • Βαθμολογήθηκε συνολικά με 4,8 / 5 από τους ερωτηθέντες στην έρευνα.
 • Βαθμολογήθηκε με 4.3 / 5 για "σχέση ποιότητας και τιμής" από τους ερωτηθέντες στην έρευνά μας.
 • Βαθμολογήθηκε με 4,8 / 5 για "Βελτιστοποίηση WordPress" από τους ερωτηθέντες στην έρευνά μας.

Πηγαίνετε στο Kinsta

Επιστροφή στον πίνακα κατάταξης

5. WPEngine (www.WPEngine.com)

Η πιο δημοφιλής διαχειριζόμενη φιλοξενία (22,50 $ / μήνα)

Το πρόγραμμα που δοκιμάσαμε εδώ ονομάζεται Προσωπικό και είναι το πρόγραμμα αρχικού επιπέδου με το WP Engine. Ως μέρος αυτού, σας επιτρέπεται να έχετε 1 εγκατάσταση WordPress και μπορεί να διαχειριστεί έως και 25.000 επισκέψεις το μήνα, οπότε μάλλον περισσότερο από αρκετό για τους περισσότερους νέους ιστότοπους.

Εγκατάσταση WordPress

Όλη η διαδικασία εγγραφής με το WP Engine είναι πολύ απλή και το αναφέρω μόνο εδώ επειδή η εγκατάσταση του WordPress είναι αναπόσπαστο μέρος αυτής της αρχικής εγγραφής. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να κάνετε εγκατάσταση WordPress μόνοι σας, η ομάδα του WP Engine το φροντίζει για εσάς.

Στο τέλος της εγγραφής, λαμβάνετε απλώς ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με όλα τα διαπιστευτήρια πρόσβασης και τα σημαντικά δεδομένα σχετικά με τον νέο ιστότοπό σας.

Υποστήριξη πελατών

Το WP Engine προσφέρει μερικές εξαιρετικές επιλογές υποστήριξης – μέσω γραφείου υποστήριξης και συνομιλίας (καθώς και τηλέφωνο εάν βρίσκεστε σε υψηλότερο σχέδιο).

Συνολικά, οι χρήστες αναφέρουν πολύ καλή ποιότητα της υποστήριξης του WP Engine – βαθμολογούνται αυτήν τη στιγμή 4,5 / 5 από τους ερωτηθέντες της έρευνας. Και μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε μόνο, καθώς η γρήγορη αλληλεπίδραση που είχαμε με την ομάδα υποστήριξης δεν ήταν παρά θετική (μας βοήθησε να ξεκινήσουμε τον δοκιμαστικό ιστότοπο μετά την επίλυση ενός ζητήματος χρέωσης).

Μηχανή WP
ΟΝΟΜΑ ΠΑΚΕΤΟΥΠροσωπικός
Κόστος / μήνας (1 μήνας)27 $
Κόστος / μήνας (12 μήνες)22,50 $
Ιστοσελίδες1
Χώρος10 GB
εύρος ζώνης25.000 επισκέψεις / μήνα
Δωρεάν τομείς
Προσφορές μάρκετινγκ

Μεταβείτε στο WP Engine

Ώρες λειτουργίας και απόκρισης

Το WP Engine έχει σχεδόν τέλειο ρεκόρ uptime χωρίς εκπλήξεις.

Το πραγματικά εντυπωσιακό πράγμα, ωστόσο, είναι ο μέσος χρόνος απόκρισης. Τους τελευταίους τρεις μήνες, είναι στα 150ms. Κυριολεκτικά δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε τίποτα περισσότερο από έναν κεντρικό υπολογιστή WordPress.

Λειτουργία WP Engine:

Φεβρουάριος 2020
Μάρτιος 2020
Απρίλιος 2020
99,99%100%99,98%

Χρόνος απόκρισης για περίοδο τριών μηνών: απάντηση wpengine

Χρόνοι φόρτωσης (μέσος όρος 30 ημερών)

Το WP Engine παρουσιάζει σταθερή απόδοση κατά την πρόσβαση στον ιστότοπο από όλο τον κόσμο, με μόνο μικρές διαφορές εδώ και εκεί. Συνολικά, εξαιρετική απόδοση!

Χρόνοι φόρτωσης κινητήρα WP av. των τελευταίων 30 ημερών
Γερμανία: 0,85Τορόντο, Καναδάς: 0.35s
Σιάτλ, ΗΠΑ: 0,04sΣίδνεϊ, Αυστραλία: 0.87s

Φόρτωση δοκιμής αντίκτυπου (πολλαπλά αιτήματα στον ιστότοπο)

Τοποθεσία διακομιστή: Μίτσιγκαν

Θέση μηχανής δοκιμής: Πόρτλαντ, Ή

Απίστευτα καλή απόδοση σε όλο το φάσμα. Ο αριθμός των ταυτόχρονων συνδέσεων χρηστών είχε μικρή επίδραση στα αποτελέσματα και οι καιροί μιλούν από μόνες τους.

Δοκιμές πρόσκρουσης φορτίου κινητήρα WP:

Ελάχιστος χρόνος απόκρισης
Μέγιστος χρόνος απόκρισης
0.13 δευτ0.15 δευτ

Λεπτομερές διάγραμμα επιπτώσεων φορτίου: Δοκιμή WP Engine LoadImpact

Διαδικτυακή φήμη

 • 4.7 / 5 – με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες αξιολογούν το επίπεδο βελτιστοποίησης WordPress του WP Engine.
 • 92% των χρηστών δηλώνουν ότι θα επεκτείνουν τη συνδρομή φιλοξενίας ιστοσελίδων στο WordPress με το WP Engine.
 • Η αξιοπιστία του WP Engine κατατάχθηκε 4,5 / 5 από τους χρήστες (η κορυφαία κατάταξη μεταξύ των καλύτερων εταιρειών φιλοξενίας WordPress εδώ).
 • Διαβάστε το Αναθεώρηση WP Engine κάναμε στο ThemeIsle blog.

Μεταβείτε στο WP Engine

Επιστροφή στον πίνακα κατάταξης

6. DreamHost (www.DreamHost.com)

Φιλοξενία που υποστηρίζεται από WordPress (2,59 $ / μήνα)

Επιλέξαμε το τυπικό κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας με το DreamHost, το οποίο ήταν το πιο ακριβό από τις βασικές προσφορές που δοκιμάσαμε. Ακόμα, ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος WordPress που φιλοξενεί στην αγορά.

Συνολικά, η εγγραφή λογαριασμού με αυτόν τον κοινόχρηστο πάροχο φιλοξενίας WordPress ήταν ομαλή και ανώδυνη και ανυπομονούσα να δω πώς θα αποδίδουν οι διακομιστές SSD του DreamHost.

Εγκατάσταση WordPress

Οι επιλογές εγκατάστασης με ένα κλικ στο backend λειτούργησαν κατευθείαν από την πύλη και η διεπαφή ήταν γενικά απλή για πλοήγηση.

Υποστήριξη πελατών

Χρειαζόμασταν κάποια βοήθεια στη διαμόρφωση μιας προσωρινής διεύθυνσης URL ως υποτομέα στον κύριο τομέα Dreamhost. Η υποστήριξη πελατών ήταν εύκολα προσβάσιμη μέσω συνομιλίας και μπόρεσε να μας βοηθήσει να επιλύσουμε το πρόβλημα γρήγορα.

DreamHost
ΟΝΟΜΑ ΠΑΚΕΤΟΥκοινόχρηστη φιλοξενία
Κόστος / μήνας (12 μήνες)3,95 $
Κόστος / μήνα (36 μήνες)2,59 $
Ιστοσελίδεςαπεριόριστος
Χώροςαπεριόριστος
εύρος ζώνηςαπεριόριστος
Δωρεάν τομείς1
Προσφορές μάρκετινγκ

Μεταβείτε στο DreamHost

Ώρες λειτουργίας και απόκρισης

Οι μετρήσεις χρόνου λειτουργίας του DreamHost απέχουν πολύ από τον τελευταίο καιρό. Ο διακομιστής τους έχει κάποια κενά.

Οι χρόνοι απόκρισης είναι επίσης εντάξει. Ο τρέχων μέσος όρος είναι στα 930ms.

Ο χρόνος λειτουργίας του DreamHost:

Φεβρουάριος 2020
Μάρτιος 2020
Απρίλιος 2020
100%100%99,99%

Χρόνος απόκρισης για περίοδο τριών μηνών: απάντηση στο dreamhost

Χρόνοι φόρτωσης (μέσος όρος 30 ημερών)

Οι χρόνοι φόρτωσης του DreamHost ήταν εντάξει σε όλες τις τοποθεσίες και προχώρησαν πρώτοι όσον αφορά τους χρόνους απόκρισης στις ΗΠΑ.

Χρόνοι φόρτωσης DreamHost av. των τελευταίων 30 ημερών
Γερμανία: 2.06sΤορόντο, Καναδάς: 0,99
Σιάτλ, ΗΠΑ: 0,73Σίδνεϊ, Αυστραλία: 1.80s

Φόρτωση δοκιμής αντίκτυπου (πολλαπλά αιτήματα στον ιστότοπο)

Τοποθεσία διακομιστή: Λος Άντζελες

Θέση μηχανής δοκιμής: Πάλο Άλτο

Το DreamHost παρέμεινε εντυπωσιακά σταθερό σε όλη τη δοκιμή μας με ένα μικρό εύρος απόκλισης, αλλά υπήρχαν λίγα στοιχεία για την ενίσχυση της απόδοσης που υποσχέθηκαν οι δίσκοι SSD.

Δοκιμές αντίκτυπου φορτίου DreamHost:

Ελάχιστος χρόνος απόκρισης
Μέγιστος χρόνος απόκρισης
1.24 δευτ1.68 δευτ

Λεπτομερές διάγραμμα επιπτώσεων φορτίου: Δοκιμή DreamHost LoadImpact

Διαδικτυακή φήμη

 • Το DreamHost αξιολόγησε 4,3 / 5 από χρήστες στην έρευνα φιλοξενίας μας.
 • Το DreamHost αξιολόγησε 4.4 / 5 από τους χρήστες όταν ρωτήθηκε πόσο ευχαριστημένοι ήταν με την αξία που παίρνουν για τα χρήματά τους.
 • Η φιλικότητα προς το χρήστη του DreamHost κατατάχθηκε 4,2 / 5.

Μεταβείτε στο DreamHost

Επιστροφή στον πίνακα κατάταξης

7. A2Hosting (www.A2Hosting.com)

Εξαιρετική απόδοση εκτός κουτιού (3,92 $ / μήνα)

Το A2 Hosting είναι ένας σχετικά νέος παίκτης για εμάς όταν αναζητάμε την καλύτερη φιλοξενία WordPress. Η εταιρεία έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της στον χώρο του WordPress τελευταία, χάρη στις προσιτές τιμές τους και την πολύ καλή απόδοση (σε σύγκριση με άλλους παρόμοιους οικοδεσπότες).

Η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον κόσμο της φιλοξενίας και φαίνεται να γνωρίζει ένα ή δύο πράγματα σχετικά με τον τρόπο παράδοσης ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας. Η προσφορά φιλοξενίας ιστοσελίδων WordPress βασίζεται σε μερικές αρχές: είναι φιλική για προγραμματιστές, προσφέρει υψηλή ασφάλεια, καλή απόδοση και περιβάλλον βελτιστοποιημένο για WordPress.

Εγκατάσταση WordPress

Όλοι οι λογαριασμοί φιλοξενίας WordPress με φιλοξενία A2 έρχονται με προεγκατεστημένο το WordPress. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε νέες παρουσίες του WordPress μέσω του προγράμματος εγκατάστασης με ένα κλικ της Softaculous.

Υποστήριξη πελατών

Το A2 Hosting υπερηφανεύεται ότι σας δίνει πρόσβαση "24/7/365 Υποστήριξη γκουρού." Ισχυρίζονται ότι επιλέγουν χειροκίνητα την ομάδα υποστήριξής τους και συνεργάζονται μόνο με τους πιο έμπειρους τεχνικούς.

Όταν επικοινωνείτε με την υποστήριξη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζωντανή συνομιλία, email ή ακόμη και τηλέφωνο. Οι πράκτορες δεν απογοητεύουν όταν πρόκειται για βασικές γνώσεις για το WordPress και, με βάση τη γρήγορη δοκιμή μας, είναι έτοιμοι να προτείνουν ορισμένες λύσεις, ακόμη και αν η ερώτηση που έχετε για αυτούς δεν σχετίζεται αποκλειστικά με τη φιλοξενία.

Φιλοξενία Α2
ΟΝΟΜΑ ΠΑΚΕΤΟΥLite
Κόστος / μήνας (12 μήνες)4,49 $
Κόστος / μήνας (24 μήνες)3,92 $
Ιστοσελίδες1
Χώροςαπεριόριστος
εύρος ζώνηςαπεριόριστος
Δωρεάν τομείς
Προσφορές μάρκετινγκ

Μεταβείτε στο A2 Hosting

Ώρες λειτουργίας και απόκρισης

Το A2 Hosting δεν είναι ο βασιλιάς του βουνού σε ό, τι αφορά τον χρόνο λειτουργίας. Υπάρχουν μερικοί λόξυγκας παντού.

Ο χρόνος απόκρισης είναι εντάξει, μένοντας περίπου στο 1 δευτερόλεπτο. Αυτό το είδος αποτελέσματος θα είναι αρκετό για να κρατήσει τους επισκέπτες σας ευχαριστημένους.

Α2 χρόνος λειτουργίας φιλοξενίας:

Φεβρουάριος 2020
Μάρτιος 2020
Απρίλιος 2020
100%99,87%99,99%

Χρόνος απόκρισης για περίοδο τριών μηνών: a2 απάντηση

Χρόνοι φόρτωσης (μέσος όρος 30 ημερών)

Το A2 Hosting σάς προσφέρει τρεις κύριες τοποθεσίες διακομιστών για να διαλέξετε: Μίσιγκαν, Άμστερνταμ και Σιγκαπούρη. Οι χρόνοι φόρτωσης είναι εντάξει, ειδικά από τις ΗΠΑ. Για να βελτιώσετε την απόδοση, το A2 σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε τον διακομιστή σας με το CDF CloudFlare Free.

A2 Φορτώσεις χρόνοι φόρτωσης av. των τελευταίων 30 ημερών
Γερμανία: 1,37Τορόντο, Καναδάς: 0,61
Σιάτλ, ΗΠΑ: 0,95Σίδνεϊ, Αυστραλία: 2.10

Φόρτωση δοκιμής αντίκτυπου (πολλαπλά αιτήματα στον ιστότοπο)

Τοποθεσία διακομιστή: Μίτσιγκαν

Θέση μηχανής δοκιμής: Ashburn, ΗΠΑ.

Η ικανότητα του A2 Hosting να αντέχει το φορτίο είναι αρκετά καλή και σίγουρα το τοποθετεί εκεί ανάμεσα στις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας WordPress σε αυτό το τμήμα. Τα αποτελέσματα είναι λίγο χειρότερα όσο περισσότερο φορτίο βάζουμε στον διακομιστή.

A2 Δοκιμές αντίκτυπου φόρτωσης φιλοξενίας:

Ελάχιστος χρόνος απόκρισης
Μέγιστος χρόνος απόκρισης
0,60 δευτ1.01 δευτ

Λεπτομερές διάγραμμα επιπτώσεων φορτίου: Δοκιμή φιλοξενίας φορτίου A2

Μεταβείτε στο A2 Hosting

Επιστροφή στον πίνακα κατάταξης

8. Φιλοξενία InMotion (www.InMotionHosting.com)

Καλύτερο για πολλούς ιστότοπους (3,99 $ / μήνα)

Το InMotion προσφέρει πολλές επιλογές φιλοξενίας, αλλά θέλαμε να εξετάσουμε αυτές που έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά για το WordPress, οπότε πήγαμε στο "Φιλοξενία WordPress" ενότητα και επέλεξε το σχέδιο που ονομάζεται Εκκίνηση. Αυτό είναι το πιο προσιτό.

Το μεγάλο πράγμα είναι ότι αποκτάτε χώρο στο δίσκο SSD χωρίς επιπλέον χρεώσεις (οι SSD είναι γνωστοί για την ανώτερη απόδοσή τους σε σύγκριση με τις άλλες τεχνολογίες σκληρού δίσκου). Επίσης, μπορείτε να έχετε 2 ιστότοπους σε αυτό το πρόγραμμα και να λάβετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL.

Εγκατάσταση WordPress

Μια άλλη έκπληξη με το InMotion είναι ότι έχετε προεγκατεστημένο το WordPress ως μέρος του πακέτου φιλοξενίας WP. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το σωστό πλαίσιο ελέγχου κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Με άλλα λόγια, δεν χρειάζεται να χειριστείτε μόνοι σας την εγκατάσταση του WordPress, όλα γίνονται αυτόματα. Επίσης, κατά την εγκατάσταση, μπορείτε να επιλέξετε την προτίμησή σας "μέγιστη ζώνη ταχύτητας." Υπάρχουν δύο ρυθμίσεις: ανατολικά και δυτικά. Ανάλογα με το που θα επιλέξετε, ο ιστότοπος θα είναι ταχύτερος σε ορισμένα μέρη του πλανήτη έναντι των άλλων.

Αφού ολοκληρωθούν όλα, θα λάβετε τα στοιχεία πρόσβασης στον νέο σας πίνακα ελέγχου WordPress, το οποίο είναι ό, τι χρειάζεται, ειλικρινά.

Υποστήριξη πελατών

Αμέσως μετά την εγγραφή σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι το InMotion έχει πολλά να προσφέρει όσον αφορά την υποστήριξη και να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας. Υπάρχουν δεκάδες διαφορετικοί οδηγοί και σεμινάρια για διάφορα θέματα που σχετίζονται με τη φιλοξενία. Υπάρχει επίσης ένα ξεχωριστό κανάλι γνώσης, όλα αφιερωμένα στο WordPress.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, η συνομιλία υποστήριξης είναι διαθέσιμη 24/7. Το δοκιμάσαμε ζητώντας ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με τον τομέα σχετικά με την προσωρινή διεύθυνση URL του ιστότοπου. Το άτομο από την άλλη άκρη ήταν σε θέση να τα λύσει με την πρώτη προσπάθεια. Πραγματικά δροσερό.

Φιλοξενία InMotion
ΟΝΟΜΑ ΠΑΚΕΤΟΥΕκτόξευση
Κόστος / μήνας (12 μήνες)4,99 $
Κόστος / μήνας (24 μήνες)3,99 $
Ιστοσελίδες2
Χώροςαπεριόριστος
εύρος ζώνηςαπεριόριστος
Δωρεάν τομείς
Προσφορές μάρκετινγκ150 $ δωρεάν διαφημιστικές πιστώσεις (75 $ Bing διαφήμιση, 75 $ Yahoo διαφήμιση)

Μεταβείτε στο InMotion

Ώρες λειτουργίας και απόκρισης

Οι εγγραφές uptime με το InMotion Hosting μπορεί να είναι λίγο δύσκολες από καιρό σε καιρό, όχι όμως πολύ συχνά.

Όσον αφορά τους μέσους χρόνους απόκρισης, όλα είναι υπέροχα εδώ. Ο μέσος όρος των τριών μηνών είναι στα 170ms, κάτι που είναι πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Χρόνος λειτουργίας InMotion:

Φεβρουάριος 2020
Μάρτιος 2020
Απρίλιος 2020
100%100%99,96%

Χρόνος απόκρισης για περίοδο τριών μηνών: απόκριση κίνησης

Χρόνοι φόρτωσης (μέσος όρος 30 ημερών)

Το InMotion βιώνει κάποια προβλήματα απόδοσης τον τελευταίο καιρό, αλλά στο παρελθόν διατηρούσαν καλύτερα. Ας ελπίσουμε ότι αυτά είναι προσωρινά προβλήματα.

Χρόνοι φόρτωσης InMotion av. των τελευταίων 30 ημερών
Γερμανία: 3.16sΤορόντο, Καναδάς: 3,55s
Σιάτλ, ΗΠΑ: 3,35Σίδνεϊ, Αυστραλία: 3.87s

Φόρτωση δοκιμής αντίκτυπου (πολλαπλά αιτήματα στον ιστότοπο)

Τοποθεσία διακομιστή: Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

Θέση μηχανής δοκιμής: Πόρτλαντ, Ή

Η απόδοση του InMotion είναι πολύ καλή στο μεσαίο εύρος φόρτωσης, αλλά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες στην αρχή (όταν υπάρχουν μόνο 6 ενεργοί χρήστες) και στο τέλος (με 24 χρήστες). Ως επί το πλείστον, η απόδοση παραμένει σταθερή. Συνολικά, περισσότερο από αρκετό για κανονική χρήση και φόρτωση διακομιστή.

Δοκιμές πρόσκρουσης φορτίου InMotion:

Ελάχιστος χρόνος απόκρισης
Μέγιστος χρόνος απόκρισης
0,78 δευτ1.32 δευτ

Λεπτομερές διάγραμμα επιπτώσεων φορτίου: δοκιμή φορτίου κίνησης

Μεταβείτε στο InMotion

Επιστροφή στον πίνακα κατάταξης

9. HostGator (www.HostGator.com)

Ένας από τους πιο δημοφιλείς κεντρικούς κεντρικούς υπολογιστές (2,75 $ / μήνα)

Πήγαμε για το πακέτο Starter εδώ.

Η εγγραφή στο HostGator ήταν απλή και σύντομα συνδεθήκαμε σε μια αρκετά παραδοσιακή ρύθμιση cPanel στο backend χωρίς περιστατικό.

Εγκατάσταση WordPress

Η εγκατάσταση ήταν επίσης ανώδυνη χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πρόγραμμα εγκατάστασης cPanel WordPress. Βρήκαμε ότι πρέπει να ενημερώσουμε θέματα μετά την εγκατάσταση, αλλά αυτό ήταν μόνο μερικά κλικ.

Υποστήριξη πελατών

Και πάλι, επικοινωνήσαμε με την υποστήριξη πελατών για βοήθεια στη δημιουργία μιας προσωρινής διεύθυνσης URL. Εδώ χτυπήσαμε την πρώτη μικρή ταλαιπωρία μας με χρόνο αναμονής οκτώ λεπτών στη συζήτηση. Δεν ήταν τόσο γρήγοροι να μας κατευθύνουν προς τη σωστή κατεύθυνση με τους προηγούμενους παρόχους φιλοξενίας WordPress, αλλά φτάσαμε εκεί στο τέλος. (Π.χ. όταν συγκρίνετε το HostGator εναντίον Bluehost, η πρόσβαση στη συνομιλία υποστήριξης είναι πολύ πιο εύκολη με την τελευταία.)

HostGator
ΟΝΟΜΑ ΠΑΚΕΤΟΥΜίζα
Κόστος / μήνας (12 μήνες)7,95 $
Κόστος / μήνα (36 μήνες)2,75 $
Ιστοσελίδες1
Χώροςαπεριόριστος
εύρος ζώνηςχωρίς μέτρηση
Δωρεάν τομείς
Προσφορές μάρκετινγκ100 $ πίστωση διαφήμισης

Μεταβείτε στο HostGator

Ώρες λειτουργίας και απόκρισης

Το HostGator είναι μία από τις λίγες εταιρείες αυτής της λίστας που κατάφεραν να βγάλουν ένα τέλειο ρεκόρ uptime. Δεν υπάρχουν προβλήματα σε μια περίοδο τριών μηνών.

Όσον αφορά τους χρόνους απόκρισης, είναι σταθεροί, αλλά θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτεροι. Επί του παρόντος, ο μέσος όρος των τριών μηνών είναι 660ms.

Χρόνος λειτουργίας HostGator:

Φεβρουάριος 2020
Μάρτιος 2020
Απρίλιος 2020
100%100%100%

Χρόνος απόκρισης για περίοδο τριών μηνών: απάντηση hostgator

Χρόνοι φόρτωσης (μέσος όρος 30 ημερών)

Οι χρόνοι φόρτωσης είναι καλοί σε γενικές γραμμές. Ακόμη και οι χρόνοι φόρτωσης από την Αυστραλία καταφέρνουν να παραμείνουν κάτω από το 1,5, που είναι εντυπωσιακό.

Χρόνοι φόρτωσης HostGator av. των τελευταίων 30 ημερών
Γερμανία: 1.29sΤορόντο, Καναδάς: 0,85
Σιάτλ, ΗΠΑ: 0,72 δευτΣίδνεϊ, Αυστραλία: 1.30

Φόρτωση δοκιμής αντίκτυπου (πολλαπλά αιτήματα στον ιστότοπο)

Τοποθεσία διακομιστή: Provo, Γιούτα

Θέση μηχανής δοκιμής: Πάλο Άλτο

Υπάρχουν κάποια άλματα εδώ όσον αφορά τους χρόνους πρόσκρουσης φορτίου, αλλά συνολικά, τα αποτελέσματα είναι εντάξει. Οι δοκιμές από διακομιστές σε άλλες γεωγραφικές τοποθεσίες ήταν πιο αργές, αλλά η συνέπεια παρέμεινε εντυπωσιακή.

Δοκιμές πρόσκρουσης φορτίου HostGator:

Ελάχιστος χρόνος απόκρισης
Μέγιστος χρόνος απόκρισης
0,60 δευτ1.86s

Λεπτομερές διάγραμμα επιπτώσεων φορτίου: Δοκιμή HostGator LoadImpact

Διαδικτυακή φήμη

 • Το HostGator αξιολόγησε 3,9 / 5 από τους χρήστες όταν ρωτήθηκε πόσο ικανοποιημένοι ήταν με την αξία που παίρνουν για τα χρήματά τους.
 • Το HostGator αξιολόγησε 4,1 / 5 ως προς την αξιοπιστία .
 • Το 74% των χρηστών θα επεκτείνει τη συνδρομή φιλοξενίας τους όταν πρόκειται για ανανέωση.

Μεταβείτε στο HostGator

Επιστροφή στον πίνακα κατάταξης

10. GoDaddy (www.GoDaddy.com)

Μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς για φιλοξενία (5,99 $ / μήνα)

Πήγαμε εδώ για το βασικό πακέτο.

Παρά τα προηγούμενα λιγότερο από την αστρική φήμη διεπαφής χρήστη, εγγραφή στο GoDaddy πήγε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτό το συναίσθημα συνεχίστηκε στο backend, το οποίο ήταν μια σύγχρονη λήψη του cPanel και διαισθητικά διατεταγμένο – το πιο εύκολο να πλοηγηθείτε μέχρι τώρα στην πραγματικότητα.

Εγκατάσταση WordPress

Η εγκατάσταση του WordPress ήταν ένα γρήγορο με το ενσωματωμένο πρόγραμμα εγκατάστασης.

Υποστήριξη πελατών

Το GoDaddy ήταν ο μόνος πάροχος φιλοξενίας WordPress στη λίστα μας που δεν υποστήριζε την παροχή προσωρινών διευθύνσεων URL, επομένως αναγκάσαμε να δημιουργήσουμε έναν τυπικό υποτομέα εδώ.

Η αρχική προσπάθειά μας να επικοινωνήσουμε με την υποστήριξη μέσω συνομιλίας ήταν λιγότερο από ιδανική, με τους χρόνους αναμονής άνω των 40 λεπτών, οπότε χτυπήσαμε τα τηλέφωνα. (Π.χ. όταν συγκρίνετε το GoDaddy εναντίον Bluehost, η συνομιλία μπορεί να προσεγγιστεί πολύ πιο γρήγορα με το Bluehost.)

Η υποστήριξη εδώ ήταν υπέροχη. Εξαιρετικά φιλικοί και επαγγελματικοί, μας μίλησαν μέσω των επιλογών υποτομέα και βοήθησαν στην πραγματοποίηση αλλαγών στον ίδιο τον λογαριασμό.

Αυτό συνεχίστηκε σε επόμενα εισιτήρια υποστήριξης συνομιλίας που απαιτήθηκαν για την εκκαθάριση κάποιου δευτερεύοντος snafus DNS που εμφανίστηκε στην πλευρά του καταχωρητή.

Πάμε μπαμπά
ΟΝΟΜΑ ΠΑΚΕΤΟΥβασικό σχέδιο
Κόστος / μήνας (12 μήνες)8,60 $
Κόστος / μήνα (36 μήνες)5,99 $
Ιστοσελίδες1
Χώρος10 GB SSD
εύρος ζώνης25.000 επισκέψεις / μήνα
Δωρεάν τομείς1
Προσφορές μάρκετινγκ

Μετάβαση στο GoDaddy

Ώρες λειτουργίας και απόκρισης

Ο χρόνος λειτουργίας του GoDaddy έχει τα προβλήματά του από καιρό σε καιρό, αν και δεν είναι τίποτα πολύ βίαιο. Μπορείτε να περιμένετε από τον ιστότοπό σας να σας προσφέρει αρκετά καλή απόδοση όλο το χρόνο, ειδικά για την τιμή που πληρώνετε.

Όσον αφορά τους χρόνους απόκρισης, τελευταία δεν είναι πραγματικά εντυπωσιακοί. Ο μέσος χρόνος απόκρισης σε μια περίοδο τριών μηνών είναι στα 9s. Βεβαίως, οι μετρήσεις ήταν καλύτερες πριν από μερικούς μήνες.

Λειτουργία GoDaddy:

Φεβρουάριος 2020
Μάρτιος 2020
Απρίλιος 2020
99,69%90,65%84,57%

Χρόνος απόκρισης για περίοδο τριών μηνών: θετική απάντηση

Χρόνοι φόρτωσης (μέσος όρος 30 ημερών)

TBD

Χρόνοι φόρτωσης GoDaddy av. των τελευταίων 30 ημερών
Γερμανία: –Τορόντο, Καναδάς: –
Σιάτλ, ΗΠΑ: –Σύδνεϋ, Αυστραλία: –

Φόρτωση δοκιμής αντίκτυπου (πολλαπλά αιτήματα στον ιστότοπο)

Τοποθεσία διακομιστή: Αριζόνα

Θέση μηχανής δοκιμής: Πάλο Άλτο

Όπως και με το HostGator, το GoDaddy κατέβηκε κάτω από ένα δευτερόλεπτο και έμεινε εκεί. Η απόδοσή τους σε άλλες δοκιμές δεν ήταν τόσο σταθερή ομολογουμένως, αλλά οι αριθμοί που δημοσιεύτηκαν εδώ είναι εντυπωσιακοί.

Δοκιμές επιπτώσεων φορτίου GoDaddy:

Ελάχιστος χρόνος απόκρισης
Μέγιστος χρόνος απόκρισης
0,63 δευτερόλεπτα0,83 δευτ

Λεπτομερές διάγραμμα επιπτώσεων φορτίου: Δοκιμή GoDaddy LoadImpact

Διαδικτυακή φήμη

 • Η GoDaddy είναι η μεγαλύτερη εταιρεία φιλοξενίας σε αυτήν τη λίστα.
 • Το 78% των πελατών GoDaddy είναι πιθανό να επεκτείνει τη συνδρομή φιλοξενίας τους.
 • Η αξιοπιστία του GoDaddy κατατάχθηκε στο 3,8 / 5.

Μετάβαση στο GoDaddy

Επιστροφή στον πίνακα κατάταξης

11. GreenGeeks (www.GreenGeeks.com)

Καλύτερη φιλοξενία πράσινης ενέργειας (2,95 $ / μήνα)

Το GreenGeeks είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για όσους από εμάς θεωρούν τον εαυτό τους συνειδητό για το περιβάλλον. Αυτή η πλατφόρμα φιλοξενίας WordPress δημιουργήθηκε με την αρχή του "μέγιστη χρήση" κατά νου, που σημαίνει ότι η αρχιτεκτονική καθιστά δυνατή τη σπατάλη πόρων πουθενά.

Επίσης, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι για κάθε αμπέρ που τραβούν από το δίκτυο, επανεπενδύουν τρεις φορές αυτό με τη μορφή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μέσω του Ιδρύματος Περιβάλλοντος Bonneville.

Από την πλευρά των πραγμάτων του WordPress, το GreenGeeks προσφέρει ειδικά σχέδια για WordPress σε προσιτές τιμές και με πολλές δυνατότητες.

Όλοι οι διακομιστές τους χρησιμοποιούν Μονάδες στερεάς κατάστασης (που σας δίνει καλύτερους χρόνους φόρτωσης), υπάρχει προσαρμοσμένη τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης, έχετε δωρεάν πιστοποιητικό SSL για χρήση και μπορείτε να ενσωματώσετε τη ρύθμισή σας στο Cloudflare. Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με Πλατφόρμα GreenGeeks.

Ως ένα εξαιρετικό πρόσθετο μπόνους, λαμβάνετε επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα για ένα χρόνο με τη ρύθμιση.

Εγκατάσταση WordPress

Το GreenGeeks σάς προσφέρει εύχρηστες εγκαταστάσεις WordPress 1 κλικ, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά με το χέρι.

Εκτός από αυτό, λαμβάνετε επίσης αυτόματες ενημερώσεις, οι οποίες θα κάνουν τη διαχείριση του ιστότοπου σε συνεχή βάση πιο απλή.

Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε από κέντρα δεδομένων στο Φοίνιξ, το Σικάγο, το Τορόντο, το Μόντρεαλ και το Άμστερνταμ.

Υποστήριξη πελατών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τρία κύρια κανάλια υποστήριξης με το GreenGeeks: email, τηλέφωνο και συνομιλία. Πιθανώς η καλύτερη επιλογή των τριών είναι η ζωντανή συνομιλία – διαθέσιμη 24/7. Η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη κατά τις εργάσιμες ώρες.

Το GreenGeeks σάς παρέχει επίσης πρόσβαση σε μια βάση γνώσεων και μια σειρά από εκπαιδευτικά προγράμματα στον ιστότοπό τους.

GreenGeeks
ΟΝΟΜΑ ΠΑΚΕΤΟΥΦιλοξενία WordPress
Κόστος / μήνας (12 μήνες)4,95 $
Κόστος / μήνα (36 μήνες)2,95 $
Ιστοσελίδες1
Χώροςχωρίς μέτρηση
εύρος ζώνηςχωρίς μέτρηση
Δωρεάν τομείς1
Προσφορές μάρκετινγκ

Μεταβείτε στο GreenGeeks

Ώρες λειτουργίας και απόκρισης

Το GreenGeeks προσφέρει άφθονο χρόνο λειτουργίας με κάποιες περιόδους μη διαθεσιμότητας.

Όσον αφορά τους χρόνους απόκρισης, υπάρχει μια μικρή αύξηση τους τελευταίους μήνες, η οποία αύξησε τον μέσο όρο των τριών μηνών στο επίπεδο των 1,5 δευτερολέπτων.

Λειτουργία GreenGeeks:

Φεβρουάριος 2020
Μάρτιος 2020
Απρίλιος 2020
100%100%100%

Χρόνος απόκρισης για περίοδο τριών μηνών: απάντηση greengeeks

Χρόνοι φόρτωσης (μέσος όρος 30 ημερών)

Δεδομένου ότι η τοποθεσία του διακομιστή είναι στην ΕΕ, μπορείτε να περιμένετε ότι οι χρόνοι φόρτωσης θα είναι καλοί για την ευρωπαϊκή αγορά. Παραδόξως, όταν πρόκειται για τις ΗΠΑ, οι χρόνοι φόρτωσης είναι επίσης πολύ ικανοποιητικοί.

Χρόνοι φόρτωσης GreenGeeks av. των τελευταίων 30 ημερών
Γερμανία: 0,35 δευτΤορόντο, Καναδάς: 0.63s
Σιάτλ, ΗΠΑ: 1,39Σίδνεϊ, Αυστραλία: 1,60s

Φόρτωση δοκιμής επιπτώσεων (πολλαπλά αιτήματα στον ιστότοπο)

Τοποθεσία διακομιστή: Ashburn, ΗΠΑ

Θέση μηχανής δοκιμής: Ashburn, ΗΠΑ

Αυτά τα αποτελέσματα είναι ελαφρώς ασυνεπή και τείνουν να αυξάνονται τυχαία καθώς αυξάνεται ο αριθμός των ταυτόχρονων χρηστών. Ωστόσο, ο αριθμός εξακολουθεί να μην αυξάνεται σε επίπεδο διαπραγμάτευσης, επομένως εξακολουθούν να είναι αποδεκτοί.

Δοκιμές πρόσκρουσης φορτίου GreenGeeks:

Ελάχιστος χρόνος απόκρισης
Μέγιστος χρόνος απόκρισης
0.16 δευτ1.51 δευτ

Λεπτομερές διάγραμμα επιπτώσεων φορτίου: δοκιμή φόρτωσης greengeeks

Μεταβείτε στο GreenGeeks

Επιστροφή στον πίνακα κατάταξης

Η συνολική ετυμηγορία

Έτσι ποιος κερδίζει τη μάχη για να γίνει η καλύτερη φιλοξενία WordPress συνολικά?

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση, αλλά:

 • Μετά την αντανάκλαση, θα μείναμε μακριά από το Bluehost με βάση μια αδέξια διεπαφή backend, σχετικά χαμηλά εργαλεία εγκατάστασης WordPress, ελαφρώς ακανόνιστη απόδοση και άκαμπτες απαιτήσεις μακροπρόθεσμων συμβάσεων.
 • Το DreamHost, αν και περισσότερο από σεβαστό στην προσφορά και την απόδοση των υπηρεσιών του, δεν έκανε αρκετά για να δικαιολογήσουμε τη διαφορά τιμής στην προσφορά τους.
 • Τόσο το HostGator όσο και το GoDaddy είχαν ελαφρώς διαφορετικούς πόντους plus και minus, αλλά κανένας τελικά δεν ήταν αρκετά πειστικός για να διαλέξει έναν ξεκάθαρο νικητή. Εντυπωσιάσαμε όμως με το σημείο τιμής, τη διαδικασία ρύθμισης, το backend και την απόδοσή τους.
 • Από την πλευρά της διαχειριζόμενης φιλοξενίας, το WP Engine έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει μια πολύ καλή απόδοση και θα πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετό για να χειριστεί οποιονδήποτε νέο ή αναπτυσσόμενο ιστότοπο WordPress.
 • (Ω, και υπάρχουν επίσης μερικές δωρεάν επιλογές φιλοξενίας WordPress στον ιστότοπο για τις οποίες δεν έχουμε συζητήσει εδώ, αλλά γενικά δεν σας συμβουλεύουμε να τους εμπιστευτείτε οποιονδήποτε ιστότοπο που έχει δημιουργηθεί για οποιονδήποτε επιχειρηματικό σκοπό. Ως παλιός κανόνας του λέει το Διαδίκτυο, "εάν δεν πληρώνετε για το προϊόν που χρησιμοποιείτε, τότε είστε το προϊόν.")

Σε ολυμπιακό στιλ – και για να επισημάνουμε ότι όλα τα παρακάτω πρέπει να θεωρηθούν η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας για το WordPress – θα μοιράσουμε αναλόγως τα μετάλλια:

Έναρξη νέου ιστότοπου?

 • �� SiteGround
 • �� Τροχός κανονίζων την ταχύτητα
 • �� Μπλε Χοστ

Εκσυγχρονίζω. Λαμβάνοντας υπόψη τα νεότερα ευρήματα της έρευνας, θα σας συνιστούσαμε να ακολουθήσετε το σχέδιο GrowBig στο SiteGround. Παίρνετε λειτουργίες ειδικά για το WordPress, δωρεάν SSL, υποστήριξη προτεραιότητας, τις καλύτερες βαθμολογίες ικανοποίησης, καθώς και ένα εξαιρετικό ιστορικό με τους ερωτηθέντες της έρευνας.

Επίσης, ένα άλλο πράγμα που δεν επισημάνουμε νωρίτερα είναι ότι το SiteGround είναι πολύ δυνατό όταν πρόκειται για τις λύσεις ασφαλείας τους. Για παράδειγμα, ενεργούν πολύ γρήγορα κάθε φορά που ανακαλύπτεται μια νέα ευπάθεια στο WordPress και πρέπει να απελευθερωθεί μια ενημέρωση κώδικα (συνήθως γίνεται την ίδια ημέρα).

Με άλλα λόγια, αυτή είναι η καλύτερη φιλοξενία WordPress που μπορείτε να αγοράσετε το 2020.

Έχετε ήδη έναν μεγαλύτερο ιστότοπο με καθιερωμένο κοινό?

Έχετε έναν μεγαλύτερο ιστότοπο με ήδη εγκατεστημένο κοινό; Ή μήπως ο ιστότοπός σας * είναι * η επιχείρησή σας και δεν μπορείτε να έχετε προβλήματα με τον οικοδεσπότη σας αργότερα; Σε αυτήν την περίπτωση, εξετάζετε καλύτερα τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress και ιδιαίτερα: Kinsta – μία από τις κορυφαίες λύσεις διαχείρισης φιλοξενίας WordPress εκεί έξω.

Το Kinsta σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε ιστότοπους WordPress * μόνο *, πράγμα που σημαίνει ότι ολόκληρη η υποδομή διακομιστή τους έχει βελτιστοποιηθεί για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στο WordPress.

Είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά είναι η σωστή επιλογή για ένα σοβαρό έργο που βασίζεται στο WordPress (ιστότοπος σε άνοδο, κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, δημοφιλή διαδικτυακή έκδοση με πολλή κίνηση και επίσης καλό για προγραμματιστές που θέλουν απλώς να αποφύγουν προβλήματα στο μέλλον όταν εργάζεστε σε ιστότοπους πελατών).

Εάν θέλετε κάτι πιο προσιτό, σκεφτείτε το σχέδιο GoGeek από το SiteGround (11,95 $ / μήνα) – επίσης ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας και επίσης ένα ποιοτικό.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι κανένας από τους παρόχους φιλοξενίας WordPress εδώ δεν απέτυχε σε κανένα τεστ. Το συνολικό πρότυπο ήταν αναζωογονητικά υψηλό. Επιπλέον, όλοι οι πάροχοι προσφέρουν επίσης ένα πλήρες φάσμα πιο προηγμένων επιλογών φιλοξενίας εάν αρχίσετε να ξεπερνάτε τα πακέτα εισόδου.

Ελπίζουμε ότι οι παραπάνω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε δύο πράγματα:

 1. παρέχει ένα πλαίσιο για τη διάκριση μεταξύ υψηλού προφίλ παρόχων, και
 2. Χρησιμοποιήστε τις συνολικές προσφορές τους ως λογικό σημείο αναφοράς, εάν συγκρίνετε με άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας στην αγορά.

Θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για την εμπειρία σας στην εύρεση του καλύτερου οικοδεσπότη WordPress στα παρακάτω σχόλια. Ερχομαι σε επαφή!

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map