Διαχείριση χρόνου για ελεύθερους επαγγελματίες WordPress χωρίς χρόνο

Διαχείριση χρόνου για ελεύθερους επαγγελματίες WordPress χωρίς χρόνο

Διαχείριση χρόνου για ελεύθερους επαγγελματίες WordPress χωρίς χρόνο
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Η ελεύθερη λειτουργία στο χώρο του WordPress είναι μια εξαιρετικά ελκυστική πρόταση: Το WordPress έχει σημειώσει απίστευτη ανάπτυξη για πάνω από μια δεκαετία τώρα και παρά τις προκλήσεις δεν υπάρχει ένδειξη ότι θα σταματήσει ή υπάρχει έλλειψη εργασίας για να περάσετε.


Υπάρχουν ακόμη και μεγάλες ευκαιρίες για να χωρίσετε το χρόνο σας μεταξύ της εργασίας των πελατών και των δικών σας έργων, τα οποία μπορούν να αναπτυχθούν σε πολύ μεγάλες επιχειρήσεις (δείτε την πρόοδο που σημειώθηκε στις εκθέσεις διαφάνειας για να το δείξετε αυτό).

Αυτό το χρονικό διάστημα πελάτη / προσωπικού έργου / κοινότητας WordPress είναι το όνειρο για πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά η πραγματικότητα για πολύ λίγους. Πώς μπήκαμε σε αυτό το χάος και πώς βγούμε από αυτό?

Διαχείριση χρόνου για ελεύθερους επαγγελματίες του WordPress

Τα οικονομικά αυτού είναι πολύ βασικά: ως ελεύθερος επαγγελματίας, ανταλλάσσετε το χρόνο σας με χρήματα. Είναι η απλούστερη μορφή ανταλλαγής που υποστηρίζει οποιαδήποτε καπιταλιστική οικονομία.

Ωστόσο, ως ανεξάρτητος ελεύθερος επαγγελματίας έχετε πρόσβαση σε μερικές από τις πραγματικά επαναστατικές βελτιώσεις της παραγωγικότητας του περασμένου αιώνα (προφανώς το Διαδίκτυο, αν και δεν είναι σαφές εάν αυτό μας κάνει πραγματικά ή όχι πιο παραγωγικούς). Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Γραμμή μαζικής παραγωγής του Henry Ford ή Η επιστημονική διαχείριση της ροής εργασίας του Fredrick Taylor. Πράγματι, το εισόδημά σας περιορίζεται από τον αριθμό ωρών της εβδομάδας που θέλετε να εργαστείτε.

Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ευκαιρίες στο χώρο του WordPress, η πλήρωση του χρόνου σας δεν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση: είναι αυτό που πρέπει να κάνετε μόλις τελειώσετε τις ώρες της εβδομάδας. Τι κάνεις όταν είσαι "ξέμεινα από χρόνο"? Επαναλαμβάνετε απλώς το διαφημιστικό άπειρο; Πως εσύ "βρες χρονο" για έργα που θέλετε να εργαστείτε?

Αυτή η ανάρτηση θα ανακαλύψει διαχείριση χρόνου για ελεύθερους επαγγελματίες WordPress χωρίς χρόνο. Δεν έχει σημασία πώς διαιρείται ο χρόνος σας. αν δυσκολεύεστε να βρείτε χρόνο για οτιδήποτε, αυτή η ανάρτηση είναι για εσάς.

 • Θα δούμε πώς να επικεντρωθούμε σε αυτό που είναι σημαντικό,
 • εργαλεία για να λειτουργούν πιο έξυπνα,
 • και εργαλεία που λειτουργούν λιγότερο.

Έχουμε επίσης έξυπνες φωνές από την κοινότητα του WordPress για να παρέχουμε χυμώδεις επιπλέον πληροφορίες.

Ας πάμε κατευθείαν σε αυτό.

Καλή διαχείριση χρόνου: Εστίαση σε ό, τι είναι σημαντικό

Η απόφαση και έπειτα η εστίαση σε αυτό που είναι σημαντικό είναι βασική προϋπόθεση για την αποτελεσματικότερη διαχείριση του χρόνου σας. Πρέπει να το κάνετε αυτό για να δείτε πώς αυτό που κάνετε αυτήν τη στιγμή συγκρίνεται με τις προτεραιότητές σας και τι θέλετε να κάνετε.

Μπορείτε να κάνετε μια σειρά ερωτήσεων για να το κάνετε πιο εύκολο:

 • Πού πηγαίνεις? Πώς μοιάζει αυτό σε έξι μήνες, δύο χρόνια?
 • Τι είναι σημαντικό για εσάς? Θέλεις ένα επιχείρηση τρόπου ζωής ή να συνεχίσουμε ασταμάτητα την ανάπτυξη; Έχετε καθορισμένο στόχο εσόδων?
 • Ποιοι είναι οι στόχοι σου? Είναι αυτοί ΕΞΥΠΝΟΣ?

Στη συνέχεια, μπορείτε να το αξιολογήσετε σε σχέση με αυτό που εργάζεστε αυτήν τη στιγμή. Πώς κάθε δραστηριότητα ή στοιχείο στο ημερολόγιό σας συσσωρεύεται έναντι των στόχων και των προτεραιοτήτων σας; Από αυτήν την άσκηση μπορείτε να τετραγωνίσετε αυτό που εργάζεστε με αυτό που θέλετε να εργαστείτε.

Εάν επιτυγχάνετε τον στόχο εσόδων σας, μπορείτε να αποφασίσετε ότι είναι ώρα να σταματήσετε να αναλαμβάνετε νέα ανεξάρτητη εργασία ή να σταματήσετε να κάνετε το ένα έργο που δεν σας αρέσει. Εάν δεν σας αρέσει η κατεύθυνση που κατευθύνεστε αυτήν τη στιγμή, πώς μπορείτε να αλλάξετε την εστίασή σας για να το διορθώσετε; Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε. Εδώ είναι αυτόνομος CTO Toby Osbourn είπε όταν τον ρώτησα για την προσέγγισή του στη διαχείριση του χρόνου:

Ξέρω πόσα χρήματα βγάζω από ένα συγκεκριμένο προσωπικό έργο. Ξέρω πόσα χρήματα πρέπει να βγάλω από την εργασία του πελάτη για να πληρώσω λογαριασμούς / να εξοικονομήσω χρήματα / να ζήσω. Προγραμματίζω αρκετή εργασία πελατών τον μήνα για να πετύχω αυτούς τους στόχους, όλα τα άλλα είναι προσωπική δουλειά…

Ο στόχος, φυσικά, είναι να εργαστώ σε ουσιαστικές βελτιώσεις στα προσωπικά μου έργα, έτσι ώστε τον επόμενο μήνα να δω ότι έχουν κάνει λίγο περισσότερο, πράγμα που μπορεί τελικά να σημαίνει ότι είναι λιγότερο συνδεδεμένοι με την εργασία των πελατών.

Το σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε τα χρήματα και "ακολουθήστε το πάθος σας", αλλά να επιτύχουμε μια ρεαλιστική ισορροπία μεταξύ των απαιτήσεων της ανάγκης απόκτησης εσόδων και της εστίασης στην οικοδόμηση για το μέλλον.

Είναι χρήσιμο να θυμάστε εδώ ότι ο καθένας έχει τον ίδιο χρόνο. Κανείς δεν έχει χρόνο για τα πάντα. είναι πάντα μια περίπτωση να κάνεις χρόνο. Αν κάτι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς, πρέπει να βρείτε χρόνο για αυτό.

Σκεφτείτε αυτήν τη διαδικασία ως πρόγραμμα "έλεγχος". Εξασκηθείτε τακτικά: επικεντρωθείτε σε ό, τι είναι σημαντικό και, ως εκ τούτου, τον ελεύθερο χρόνο που ξοδεύετε αυτήν τη στιγμή σε λιγότερο απαραίτητα πράγματα. Συνολικά, θα αποκτήσετε ένα πρόγραμμα που είναι καλύτερα ισορροπημένο μεταξύ του χρόνου του πελάτη και του χρόνου σας.

Επιλέγοντας τα σωστά εργαλεία για να δουλέψετε πιο γρήγορα

Ο προφανής τρόπος για να βρείτε περισσότερο χρόνο είναι να εργαστείτε πιο γρήγορα. Εάν μπορείτε να κάνετε την ίδια εργασία σε λιγότερο χρόνο, έχετε περισσότερο χρόνο. Αυτό είναι πολύ απλό και ο αγώνας για αυξημένη παραγωγικότητα είναι αυτός που απασχολεί τους εργαζόμενους από τη βιομηχανική επανάσταση.

Ψήφισα σε άλλους ελεύθερους επαγγελματίες του WordPress στο Προηγμένη ομάδα Facebook στο Facebook για να δούμε πώς άλλοι επαγγελματίες προσέγγισαν τη διαχείριση του χρόνου και απλά η ταχύτερη δουλειά ήταν μακράν το πιο αγαπημένο εργαλείο διαχείρισης χρόνου.

Ακολουθεί η πλήρης ανάλυση των αποτελεσμάτων. Όπως μπορείτε να δείτε, οι δύο πιο δημοφιλείς απαντήσεις ήταν λίγο επιλέγοντας λογισμικό που βοηθάει στην ταχύτερη λειτουργία και αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών:

(Διάγραμμα από Visualizer Lite.)

Ο πιο πιθανός λόγος για τη δημοτικότητα αυτών των δύο μεθόδων είναι ότι είναι πολύ προσιτές και υπάρχουν προφανή χαμηλά κρεμαστά φρούτα όσον αφορά τα κέρδη από τη διαχείριση του χρόνου. Λοιπόν, πώς τα εκμεταλλεύεστε;?

Ας ξεκινήσουμε με επιλέγοντας το σωστό λογισμικό. Όπως βεβαιώνει ο επαγγελματίας του WordPress, αυτό μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες επιλογές σας:

Το λογισμικό είναι πολύ προσωπικό και δεν υπάρχει καμία καλύτερη επιλογή για όλους. Δοκιμάστε διαφορετικά εργαλεία και δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Επίδειξη της διεπαφής χρήστη των απλών διαγραμμάτων.

(Η επιλογή των σωστών εργαλείων είναι σημαντική: το λογισμικό wireframing όπως το Simple Diagrams μπορεί να επιταχύνει τη ροή εργασίας σας.)

Η αυτοματοποίηση εργασιών είναι μια πιο περίπλοκη επιχείρηση, αλλά τα κέρδη είναι εξίσου προφανή: εάν κάνετε τις ίδιες εργασίες ξανά και ξανά, αναζητήστε τρόπους αυτοματοποίησης και, στη συνέχεια, τσέπης τον εξοικονόμηση χρόνου. Αυτά είναι τα είδη των πραγμάτων που μπορείτε εύκολα να αυτοματοποιήσετε:

Τα μεγάλα κέρδη με τον αυτοματισμό θα γίνουν με τις επαναλαμβανόμενες εργασίες ανάπτυξης. μίλησα με Μπεν Γκίλμπανκς, Προγραμματιστής θέματος WordPress που τρέχει ProThemeDesign και MasterWP. Ο Μπεν είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς προγραμματιστές θεμάτων στο WordPress.com και διατηρεί μια βιβλιοθήκη 20+ θεμάτων, εκτιμά έτσι τα πλεονεκτήματα της αποφυγής επαναλαμβανόμενων εργασιών. Ζήτησα από τον Μπεν να εξηγήσει την προσέγγισή του στον αυτοματισμό ανάπτυξης:

Η φιλοσοφία μου σε όλα όσα σχετίζονται με την ανάπτυξη είναι να αυτοματοποιήσω όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οτιδήποτε απλό και επαναλαμβανόμενο που δεν χρειάζεται να σκεφτεί κανείς μπορεί πιθανότατα να περιληφθεί σε κάποια εργασία προγραμματισμού (Gulp / Grunt / PHP), και έτσι θα το κάνω. Σημαίνει λίγο περισσότερο κώδικα και λίγο περισσότερη ανάπτυξη, αλλά μακροπρόθεσμα αυτό με έχει σώσει μέρες (πιθανώς εβδομάδες) εργασίας – έτσι μπορώ να επικεντρωθώ στα πράγματα που πραγματικά μου αρέσει να κάνω. Ακόμα και κάτι τόσο απλό όσο η δημιουργία του δικού μου θέματος εκκίνησης (ή χρήση μικρό) με εξοικονομεί ώρες εργασίας με κάθε έργο.

Η προσέγγιση του Μπεν είναι εδώ: αρχικά, μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για τη δημιουργία συστημάτων για την αυτοματοποίηση εργασιών, αλλά η εξοικονόμηση χρόνου μακροπρόθεσμα περισσότερο από αυτό που κάνει πίσω.

Εξωτερική ανάθεση δεν πήρε πολλή αγάπη στη δημοσκόπηση του Advanced WordPress, αλλά αξίζει μια γρήγορη αναφορά. Οι εργασίες που δεν σας χρειάζονται να τις εκτελέσετε (και ειδικά αυτές που δεν σας αρέσουν) μπορούν να ανατεθούν σε εξωτερικούς συνεργάτες. Δεν είναι αρκετά μηδενικό άθροισμα: πρέπει να διαχειριστείτε την εξωτερική ανάθεση που απαιτεί χρόνο, αλλά κάνοντας σωστά αυτό μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

Δείτε την άλλη ανάρτηση του CodeinWP σχετικά με τον τρόπο εξωτερικής ανάθεσης εργασίας που σχετίζεται με το WordPress για περισσότερα σχετικά με αυτό.

Η ταχύτερη εργασία εξοικονομεί χρόνο. Ως ανεξάρτητος ελεύθερος επαγγελματίας, μπορεί να μην έχετε λάβει τα μεγάλα κέρδη παραγωγικότητας του εικοστού αιώνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόποι να σας βοηθήσουμε να εργαστείτε πιο γρήγορα.

Εργασία εξυπνότερα με τον αποκλεισμό χρόνου

Εργαζόμαστε πιο έξυπνοι σύνδεσμοι όλη αυτή τη φορά μαζί. Έχετε ελέγξει τι εργάζεστε και βρήκατε εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε πιο γρήγορα, αλλά τι τώρα; Εργαστείτε πιο έξυπνα.

ο "80/20" κανόνας ή Αρχή του Pareto είναι ένα από τα μεγάλα πλάτη του περιεχομένου παραγωγικότητας. Η υπόθεσή του είναι γνωστή: περίπου το 20% της προσπάθειας οδηγεί στο 80% των αποτελεσμάτων. Η ιδέα ότι μπορείτε απλά να μειώσετε το χρόνο εργασίας σας κατά 4/5 και αμέσως κατευθυνθείτε προς την παραλία είναι σχεδόν καθόλου χωρίς πραγματικότητα. Εάν τοποθετήσετε μόνο το 20% της εργασίας, μπορείτε να φτάσετε στο 30% ή ακόμη και στο 40% των αποτελεσμάτων, αλλά οι πελάτες, το αφεντικό και οι συνομηλίκοί σας θα το βρουν εντελώς απαράδεκτο.

Αν και η αρχή του Pareto δεν είναι χρήσιμη όταν λαμβάνεται κυριολεκτικά, η γενική ιδέα είναι χρήσιμη: πώς μπορείτε να επιτύχετε το 90%, το 95% ή το 100% των αποτελεσμάτων σε λίγο λιγότερο χρόνο; Αυτή είναι μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα ερώτηση γιατί είναι απολύτως εφικτή. Ποιοι τρόποι υπάρχουν 10% ή 20% ταχύτερα για να ελευθερώσετε το ήμισυ ή ακόμα και μια ολόκληρη μέρα?

Όπως συζητήσαμε νωρίτερα, εξετάζοντας το πρόγραμμά σας και ρωτώντας τι είναι σημαντικό είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης, αλλά λειτουργεί μόνο για εργασίες που προγραμματίζετε ρητά. Τι γίνεται με αυτά που δεν είναι προγραμματισμένα αλλά μπορούν να καταναλώσουν άπειρο χρόνο; Δοκιμάστε να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις:

 • Είναι το πιο πρόσφατο #wpdrama αξίζει σοβαρά την αδιαίρετη προσοχή σας, ή ο κόσμος θα συνεχίσει να γυρίζει χωρίς τη συμμετοχή σας?
 • Χρειάζεται κάθε συνομιλία Slack για τη συμβολή σας?
 • Πρέπει να απαντήσετε σε κάθε email αμέσως μόλις το λάβετε?
 • Ποιες είναι οι αγαπημένες σας δραστηριότητες εργασίας που δεν λειτουργούν πραγματικά?

Spoiler: ο κόσμος συνεχίζει να κινείται και ο ήλιος θα ανατέλλει το πρωί ανεξαρτήτως της έκβασης. Αυτές οι χρονοβόρες δραστηριότητες δεν εμφανίζονται στο πρόγραμμά σας, αλλά σχεδόν σίγουρα συμβαίνουν. Αυτά είναι το εύκολο περιθώριο για απελευθέρωση περισσότερου χρόνου.

Η αντιμετώπιση αυτού είναι σημαντική. Είναι αξιοσημείωτο ότι κανείς στην δημοσκόπηση του Advanced WordPress δεν ανέφερε, "περιορισμός του χρόνου χρήσης email ή κοινωνικών μέσων" ως στρατηγική που χρησιμοποιούν, αλλά, κατά τη γνώμη μου, ο αποκλεισμός χρόνου είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους βελτίωσης της διαχείρισης του χρόνου σας:

Αποκλεισμός χρόνου είναι απλώς προγραμματισμός χρόνου για εργασία σε ένα συγκεκριμένο έργο και στη συνέχεια ξοδεύοντας αυτόν τον προγραμματισμένο χρόνο σε αυτό το έργο. Μπορείτε, για παράδειγμα, να προγραμματίσετε 9-12 τις Δευτέρες για εργασία πελάτη και 1-5 για ένα συγκεκριμένο προσωπικό έργο. Με τον αποκλεισμό του χρόνου μπορείτε να ελέγχετε εκ των προτέρων πόσο χρόνο ξοδεύετε σε κάθε έργο. Αυτή είναι μια τεράστια νίκη.

Αν αγωνίζεστε να πλοηγηθείτε σε ανεξάρτητες εργασίες και προσωπικά έργα, αυτό είναι απαραίτητο. Έρχεται με συστάσεις από επιχειρηματίες, συμπεριλαμβανομένων Έλον Μόσκ και Σιντ Μπάλκι και το μόνο που χρειάζεται να ξεκινήσετε είναι ένα ημερολόγιο. Εδώ είναι πάλι ο Toby Osbourn, σχετικά με την προσέγγισή του στο χρονικό αποκλεισμό:

Αν την Τετάρτη, μεταξύ 2 και 4, έχω αποκλείσει το χρόνο για να περάσω και να ξαναεπεξεργαστώ κάποιες παλιές προσωπικές αναρτήσεις ιστολογίου, αυτό θα κάνω – δεν έχει σημασία αν ξέρω ότι με περιμένει χρέωση μεταξύ 4 και 6. Ο αποκλεισμός χρόνου όπως αυτός χρησιμεύει ως ένας τεχνητός τρόπος για να επιβάλλετε την εστίαση. Έχω 2 ώρες για να περάσω από αυτά τα πράγματα, χρειάζοντας 10 λεπτά για να ελέγξω το Twitter / email / ό, τι δεν είναι επιλογή.

Η προσέγγισή μου σε αυτό είναι πολύ παρόμοια με τον Toby, με το χρόνο να εμποδίζει έναν τρόπο να αναγκάσει τα πολύτιμα βαθιά δουλειά που διασφαλίζει την ολοκλήρωση της εργασίας.

Ο αποκλεισμός χρόνου είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη λύση για τους ελεύθερους επαγγελματίες του WordPress χωρίς χρόνο. Ορίζετε εκ των προτέρων πόσο καιρό θα ξοδέψετε σε κάθε έργο και, στη συνέχεια, όλη την εβδομάδα, απλώς ακολουθήστε το πρόγραμμά σας. Είναι μια απλή τεχνική, αλλά κάνει θαύματα για όσους αγωνίζονται μεταξύ πολλαπλών έργων πελατών και προσωπικών στόχων.

Τι κάνεις με όλο τον ελεύθερο χρόνο σου?

Η εστίαση στη διαχείριση του χρόνου θα σας επιτρέψει να αφιερώσετε χρόνο στα πράγματα που θέλετε να κάνετε, είτε πρόκειται για προσωπικά έργα, για συμμετοχή της κοινότητας ή για άμεση διακοπή. Δεδομένου ότι αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στην ελεύθερη δραστηριότητα, η έκκληση και η σημασία της σωστής διαχείρισης του χρόνου σας δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

Η τριμερής συλλογή εργαλείων και τεχνικών που συζητήθηκαν μπορεί στην πραγματικότητα να διορθώσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες του WordPress "χωρίς χρόνο":

 • Εστίαση σε αυτό που είναι σημαντικό σας δίνει την προοπτική να δείτε ποια έργα είναι πολύτιμα και να απορρίψετε εκείνα τα έργα που δεν ευθυγραμμίζονται με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.
 • Επιλέγοντας τα σωστά εργαλεία είναι ένας απλός τρόπος εργασίας πιο γρήγορα, για να ελευθερώσετε περισσότερο χρόνο. Οι συστάσεις που συζητήθηκαν προσφέρουν ένα εξαιρετικό πακέτο για να γίνουν περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.
 • Λειτουργεί εξυπνότερα με τον αποκλεισμό χρόνου είναι η καλύτερη λύση διαχείρισης χρόνου που έχω βρει για ελεύθερους επαγγελματίες. Προσωπικά έργα είναι τα πρώτα που πρέπει να ακολουθήσουν όταν η εργασία των πελατών ζητάει, οπότε ο σαφής προγραμματισμός τους διασφαλίζει ότι αφιερώνεται χρόνος σε αυτά.

Η έλλειψη χρόνου είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι, αλλά είναι ένα λύσιμο πρόβλημα και οι τεχνικές που συζητήθηκαν θα πρέπει να προσφέρουν κάποιες σταθερές βάσεις για την επίλυσή του. Ποιες είναι οι αγαπημένες σας τεχνικές και εργαλεία διαχείρισης χρόνου για ελεύθερους επαγγελματίες του WordPress; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector