ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ! Πού να βρείτε την καλύτερη βοήθεια του WordPress

Το σπουδαίο πράγμα για τη συνεργασία με το WordPress είναι ότι η καλύτερη βοήθεια του WordPress δεν είναι ποτέ δύσκολο να βρεθεί. Είτε έχετε μια απλή ερώτηση σχετικά με την επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας ή ένα πιο περίπλοκο ζήτημα σχετικά με τους προσαρμοσμένους τύπους αναρτήσεων, υπάρχει διαθέσιμη υποστήριξη και εκπαίδευση για όλα τα επίπεδα των χρηστών.


Δεν είναι ασυνήθιστο να αισθάνεστε μπερδεμένοι και ακόμη και απογοητευμένοι με το WordPress. Όλοι χρειάζονται βοήθεια κάποια στιγμή, ακόμη και έμπειρους βετεράνους του WordPress! Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι πόροι για να σας βοηθήσουν να βρείτε την απάντηση στο πρόβλημά σας. Και αν εξακολουθείτε να ξύνετε το κεφάλι σας προσπαθώντας να μάθετε πώς να διορθώσετε τον ιστότοπό σας, υπάρχουν μερικές φανταστικές υπηρεσίες που προσφέρουν βοήθεια ειδικά για το WordPress.

Για αυτήν την ανάρτηση, έχω συγκεντρώσει τους αγαπημένους μου δωρεάν και premium ιστότοπους – μερικοί που ίσως γνωρίζετε και άλλοι που ίσως δεν είχατε συναντήσει στο παρελθόν – που προσφέρουν εξαιρετική υποστήριξη one-on-one για να σας βοηθήσουν να επιλύσετε τα προβλήματα του WordPress και να αποκτήσετε ο ιστότοπος αναζητά και λειτουργεί ομαλά:

Πού να βρείτε την καλύτερη βοήθεια στο WordPress

Πού μπορείτε να βρείτε την καλύτερη βοήθεια στο WordPress δωρεάν

Φόρουμ υποστήριξης WordPress μερικές από τις καλύτερες βοήθειες στο WordPress

Φόρουμ υποστήριξης WordPress

Ας ξεκινήσουμε με το πιο γνωστό – και ίσως το πιο προφανές – μέρος για να αναζητήσουμε την καλύτερη βοήθεια στο WordPress: τα φόρουμ υποστήριξης του WordPress.

Τα φόρουμ υποστήριξης παρέχουν ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε όταν έχετε πρόβλημα με το WordPress, ειδικά για όσους είναι νέοι στη χρήση του WordPress. Τα φόρουμ συντονίζονται από μια φιλική ομάδα εθελοντών από όλο τον κόσμο που γνωρίζουν το WordPress από μέσα και είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι οι εθελοντές που βοηθούν στα φόρουμ είναι ακριβώς αυτό, εθελοντές, οπότε να είστε ευγενικοί σε αυτούς και να τους ευχαριστήσετε για το χρόνο τους εάν σταματήσετε από τα φόρουμ για να κάνετε μια ερώτηση! Επίσης, λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που ζητούν βοήθεια, τότε υπάρχουν συντονιστές, επομένως η ερώτησή σας μπορεί να μην απαντηθεί αμέσως.

Ανταλλαγή στοίβας

Ανταλλαγή στοίβας

Το WordPress Development Stack Exchange είναι ένας ιστότοπος ερωτήσεων και απαντήσεων για – το μαντέψατε – προγραμματιστές WordPress. Είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να εγγραφείτε.

Το Stack Exchange είναι ιδανικό για άτομα με τεχνικές ή / και προχωρημένες ερωτήσεις. Ο καθένας μπορεί να υποβάλει μια ερώτηση ή / και να απαντήσει σε μια ερώτηση. Οι απαντήσεις μπορούν να ψηφιστούν και να ανέβουν στην κορυφή, ώστε να γνωρίζετε πάντα ότι η κορυφαία βαθμολογία έχει ουσιαστικά ελεγχθεί από ομοτίμους και είναι ίσως η καλύτερη διαθέσιμη βοήθεια στο WordPress.

Συνήθως, οι ερωτήσεις περιλαμβάνουν κώδικα. Αυτό που λατρεύω για το Stack Exchange είναι ότι έχει μια μεγάλη κοινότητα προγραμματιστών που βοηθούν γρήγορα, είναι φιλικοί και σεβαστοί. Δεν υπάρχει ανοησία, αγένεια ή κακή συμπεριφορά στο Stack Exchange – όλοι αρχίζουν να δημιουργούν υπέροχους ιστότοπους.

Προχωρημένο WordPress Facebook Group

Προχωρημένο WordPress Facebook Group

Με περισσότερα από 30.000 μέλη, το Advanced WordPress Facebook Group είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να γνωρίσετε άλλους προγραμματιστές του WordPress, να μοιραστείτε ιδέες και γνώσεις και να λάβετε την καλύτερη βοήθεια στο WordPress.

Προφανώς, αυτή η ομάδα απευθύνεται σε προχωρημένους χρήστες, έτσι δεν υπάρχουν αρχάριοι εδώ, δυστυχώς! Αλλά ακόμα κι αν είστε αρχάριος, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να μάθετε συμμετέχοντας σε αυτήν την ομάδα και παρακολουθώντας τις ενημερώσεις. Οι ερωτήσεις των μελών είναι πολλές και ποικίλες και καλύπτουν τα πάντα, από θέματα κωδικοποίησης έως SEO και ζητώντας σχόλια σχετικά με έναν νέο ιστότοπο που έχει δημιουργήσει κάποιος.

Ενώ υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα στη σελίδα της ομάδας, εποπτεύεται από μια μεγάλη ομάδα έμπειρων διαχειριστών. Απλώς λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν μερικοί κανόνες, τους οποίους μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε σχετικά με το Προηγμένος ιστότοπος Facebook στο WordPress.

Πού να βρείτε την καλύτερη βοήθεια στο WordPress: premium

WPMU DEV

WPMU DEV

Γνωρίζατε ότι η ομάδα υποστήριξης του WPMU DEV απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το WordPress και όχι μόνο σε ερωτήσεις που σχετίζονται με προϊόντα WPMU DEV; Αυτό είναι βολικό.

Η ομάδα υποστήριξης υποβάλλει πάνω από 3.000 ερωτήσεις σχετικά με το WordPress ανά μήνα – και απαντά στις περισσότερες από αυτές σε λιγότερο από μία ώρα. Δεδομένου ότι η ομάδα έχει μέλη του προσωπικού με έδρα σε όλο τον κόσμο, υπάρχει πάντα κάποιος στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε ερωτήσεις ζωντανής συνομιλίας, φόρουμ υποστήριξης ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Δεν υπάρχει καμία ερώτηση πολύ εύκολη ή πολύ δύσκολη για την ομάδα υποστήριξης του WPMU DEV. Εάν έχετε εγκαταστήσει την προσθήκη WPMU DEV Dashboard, μπορείτε να δώσετε στην ομάδα υποστήριξης άμεση πρόσβαση στον ιστότοπό σας, ώστε να μπορούν να διορθώσουν γρήγορα προβλήματα για εσάς. Υπάρχει ακόμη "Υποστήριξη δεύτερου επιπέδου" – μια αφοσιωμένη ομάδα προγραμματιστών σε ετοιμότητα για βοήθεια με πιο σύνθετα και περίπλοκα αιτήματα υποστήριξης.

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για τη συμμετοχή στα φόρουμ υποστήριξης του WPMU DEV είναι ότι όταν βοηθάτε άλλα μέλη, μπορείτε να κερδίσετε πόντους για μια δωρεάν συνδρομή διάρκειας ζωής. Πολύ κουλ.

Λάτρεις του WP

Λάτρεις του WP

Το WP Buffs παρέχει σχέδια συντήρησης WordPress για σοβαρούς κατόχους ιστότοπων & συνεργάτες πρακτορείων. Αντιμετωπίζουν απεριόριστες αλλαγές, βελτιώσεις απόδοσης, καθημερινή συντήρηση υγείας και τακτική αντιμετώπιση προβλημάτων ασφαλείας, ώστε να μην χρειάζεται. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε τολμηρές αποφάσεις στον ιστότοπό σας χωρίς να διστάσετε λόγω τεχνικών περιορισμών.

Με υποστήριξη 24/7 στις ΗΠΑ, αποστολή που καθοδηγείται από τους πελάτες τους και συγγένεια για τη χορηγία του WordCamps, το WP Buffs θέλει να είναι ο καλύτερος συνεργάτης τεχνικής υποστήριξης για οποιοδήποτε άτομο, επιχείρηση ή οργανισμό με ιστότοπο WordPress.

Και με σχέδια που ξεκινούν από $ 57 το μήνα, τα προγράμματα φροντίδας τους θα λειτουργήσουν καλά για οποιονδήποτε προϋπολογισμό. Επικοινωνήστε μαζί τους μέσω livechat ανά πάσα στιγμή και ο Happiness Buff θα χαρεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε.

Συντηρήστε

Συντηρήστε

Το πρακτορείο WordPress Maintainn προσφέρει μερικές από τις καλύτερες βοήθειες, οδηγίες και συντήρηση του WordPress για τον ιστότοπό σας WordPress από 49 $ ανά μήνα. Ενώ η τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη μόνο από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. EST από Δευτέρα έως Παρασκευή, μπορείτε να υποβάλετε ένα εισιτήριο υποστήριξης ανά πάσα στιγμή και η ομάδα των πέντε ατόμων θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν.

Το Maintainn εξαγοράστηκε από το WebDevStudios το 2014, με την ιδέα να είναι ο βραχίονας υποστήριξης του οργανισμού ανάπτυξης. Εκτός από την υποστήριξη, το Maintainn προσφέρει επίσης ενημερώσεις, παρακολούθηση ασφαλείας, αντίγραφα ασφαλείας και συντήρηση.

WP Site Care

WP Site Care

Από την κυκλοφορία του το 2012, η ​​WP Site Care προσφέρει υποστήριξη και συντήρηση στο WordPress από τη βάση της στις ΗΠΑ στη Γιούτα. Από 79 $ το μήνα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε τεχνική υποστήριξη για τον ιστότοπό σας στο WordPress, καθώς και σε άλλες υπηρεσίες συντήρησης, όπως αντίγραφα ασφαλείας, ενημερώσεις και σεμινάρια βίντεο.

Ένα από τα χαρακτηριστικά υποστήριξης της υπηρεσίας είναι "Φορητό ραδιοτηλέφωνο," μια διεπαφή στον διαχειριστή WordPress του ιστότοπού σας, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να υποβάλετε αιτήματα υποστήριξης και να παρακάμψετε την ανάγκη για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Αυτό παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να λάβετε υποστήριξη one-on-one εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ιστότοπό σας.

Συντηρητής WP

Συντηρητής WP

Η ομάδα τριών ατόμων του WP Maintainer προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη και συντήρηση WordPress με σταθερά 99 $ το μήνα. Κάθε μήνα έχετε πρόσβαση στην ομάδα ανάπτυξης του πρακτορείου για οτιδήποτε χρειάζεστε, από την εγκατάσταση προσθηκών έως τον καθαρισμό ζητημάτων CSS και ακόμη και το στυλ της διεπαφής του ιστότοπού σας.

Εκτός από την παροχή καλύτερης βοήθειας στο WordPress, το WP Maintainer προσφέρει όλα τα συνηθισμένα πράγματα που παρέχουν άλλες υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων, αντιγράφων ασφαλείας, παρακολούθησης ασφάλειας και προσαρμοσμένης ανάπτυξης.

Valet.io

Valet.io

Το Valet.io μπορεί να υπερηφανεύεται για 50+ χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στο WordPress και παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης υπαρχόντων ζητημάτων, της παροχής συμβουλών για δωρεάν και premium θέματα και προσθήκες και βοήθεια με SEO.

Η εταιρεία ξεκίνησε ως WP Valet το 2012, παρέχοντας μηνιαίες επαγγελματικές υπηρεσίες και υποστήριξη για κατόχους ιστότοπων WordPress, αλλά επεκτάθηκε για να αναλάβει περισσότερη δουλειά πελατών μετά την απόκτηση ενός τοπικού γραφείου σχεδιασμού. Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία μετονομάστηκε με το νέο της όνομα.

Το Valet.io δεν είναι τόσο διαφανές με τις τιμές του σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες υποστήριξης του WordPress – πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα επικοινωνίας με λεπτομέρειες σχετικά με το τι χρειάζεστε, κάτι που είναι κάπως δυσκίνητο.

Λήψη της καλύτερης βοήθειας για τον ιστότοπό σας στο WordPress

Υπάρχει τόσο μεγάλη βοήθεια στο WordPress, από εκπαιδευτικά προγράμματα και βίντεο έως υποστήριξη one-on-one – απλά πρέπει να ξέρετε πού να κοιτάξετε.

Είτε χρειάζεστε βοήθεια για ένα βασικό ζήτημα είτε για πιο προηγμένη ή συνεχή υποστήριξη για τον ιστότοπό σας, υπάρχουν δωρεάν και premium επιλογές εκεί έξω.

Εάν είστε νέοι στο WordPress, το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε είναι τα φόρουμ υποστήριξης του WordPress, καθώς είναι δωρεάν. Και αν ψάχνετε για πιο προηγμένη βοήθεια, δοκιμάστε το Stack Exchange ή την ομάδα Advanced WordPress Facebook.

Αν ψάχνετε για premium υποστήριξη, δείτε το WPMU DEV – μπορείτε να εγγραφείτε για 14 ημέρες και να δοκιμάσετε την υποστήριξη 24/7 δωρεάν – ή οποιαδήποτε από τις άλλες υπηρεσίες υποστήριξης και συντήρησης που έχω συμπεριλάβει σε αυτήν την ενημέρωση. Όλα προσφέρουν φανταστική υποστήριξη ενός προς ένα για να σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από οποιαδήποτε κολλώδη κατάσταση και να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή βοήθεια στο WordPress.

Τί άλλο υπάρχει εκεί? Ξέρετε για οποιοδήποτε άλλο "SOS για WordPress" λύση που αξίζει την προσοχή όλων; Μη διστάσετε να μοιραστείτε τα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map