WordCamp Europe 2014 (#wceu) Ημέρα 1 – Δείτε τι συμβαίνει

WordCamp Europe 2014 (#wceu) Ημέρα 1 – Δείτε τι συμβαίνει

WordCamp Europe 2014 (#wceu) Ημέρα 1 – Δείτε τι συμβαίνει
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

– 26 Σεπτεμβρίου –

Το φετινό WordCamp Europe ξεκίνησε λίγο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Παρόλο που το επίσημο πράσινο φως δόθηκε σήμερα το πρωί (27 Σεπτεμβρίου), τα πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν χθες το βράδυ.


Τούτου λεχθέντος, η ατζέντα δεν ήταν ιδιαίτερα τεταμένη, καθώς το πιο δημοφιλές hashtag εκτός από το #wceu ήταν… περίμενε το… # beer. Οι άνθρωποι φάνηκαν να επικοινωνούν με άλλους λάτρεις του WordPress με την ελπίδα ότι θα έχουν μια γρήγορη συνάντηση και θα μιλήσουν μερικά πράγματα για το WordPress πάνω από ένα ωραίο κρύο ποτό.

Γρήγορη προώθηση μέχρι σήμερα το πρωί.

– 27 Σεπτεμβρίου 8πμ –

Ακριβώς όπως είχε προγραμματιστεί, η εγγραφή ξεκίνησε στις 8πμ και ο πίνακας φαινόταν αρκετά εντυπωσιακός με όλα τα σήματα ονόματος (συγγνώμη για την ποιότητα της εικόνας):

τραπέζι

Μετά τις εναρκτήριες παρατηρήσεις, ήρθε η ώρα να λάβουμε μια απόφαση τι πραγματικά θέλαμε να παρακολουθήσουμε.

Ακριβώς για να σας φέρει στην ταχύτητα. Το φετινό WordCamp προσφέρει δύο συνεδρίες που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα – πραγματοποιούνται στις αίθουσες του επάνω και του κάτω ορόφου. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να δείτε τα πάντα.

Τούτου λεχθέντος, το πρόγραμμα είναι καλά ισορροπημένο. Για παράδειγμα, εάν είστε προγραμματιστής και ενδιαφέρεστε για όλα όσα σχετίζονται με την κατασκευή ιστότοπων, αλλά δεν ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για το επιχειρηματικό υλικό ή το σχεδιασμό, τότε είστε σχεδόν έτοιμοι να μην χάσετε τίποτα.

Κοιτάζοντας ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα, υπάρχει μόνο μία περίπτωση όπου πραγματοποιούνται δύο συζητήσεις ανάπτυξης ταυτόχρονα.

– 27 Σεπτεμβρίου 9:30 π.μ.

Οι δύο πρώτες συνομιλίες ξεκίνησαν δυνατά, καθώς οι άνθρωποι ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι που τελικά έλαβαν μέρος στο μεγαλύτερο WordPress event της χρονιάς (τουλάχιστον στην Ευρώπη).

Ο Noel Tock ανοίγει την πρώτη συζήτηση #wceu για την ημέρα στην αίθουσα 3: Πέρα από τον κωδικό. pic.twitter.com/TMfZUtFa3U

– WordCamp Europe (@WCEurope) 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Noel Tock μοιράστηκε τη σοφία του σε μια παρουσίαση με τίτλο Beyond the Code (ένας πρακτικός οδηγός για να κάνει περισσότερα με το WordPress) και αμέσως μετά, η Luca Sartoni μίλησε για συμβουλές ανάπτυξης για οποιονδήποτε ιστότοπο του WordPress. Αυτό κάλυψε πολύ έδαφος, εστιάζοντας σε πράγματα όπως η ανάπτυξη μηχανικών και η εφαρμογή των σωστών στρατηγικών ανάπτυξης. Το καλύτερο από όλα, οι συμβουλές που εφαρμόζονται τόσο στα μικρά, προσωπικά blogs όσο και σε μεγαλύτερους ιστότοπους εκδόσεων.

Για να σας δώσουμε μια σύντομη περίληψη αυτών των συνομιλιών, ρίξτε μια ματιά στις εκπληκτικές σημειώσεις σκίτσων από το Studionetting:

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Οι δύο πρώτες συνεδρίες #wceu #sketchnotes

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον χρήστη Δίκτυο συμψηφισμού (@studionetting) στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:38 π.μ. PDT

– 27 Σεπτεμβρίου 11:30 π.μ.

Στην αίθουσα του κάτω ο Konstantin Dankov (@kdankov) είχε μια συζήτηση για το στυλ του διαχειριστή WordPress – ένα θέμα κοντά στις καρδιές μας, λαμβάνοντας υπόψη ένα από τα πιο πρόσφατα άρθρα σε αυτό το ιστολόγιο. Αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη δημιουργία μιας εντελώς νέας εμφάνισης για τον διαχειριστή wp, μαζί με μερικά ωραία παραδείγματα.

Η συζήτηση που ακολούθησε το Dankov ήταν για το Underscores – ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα εκκίνησης για το WordPress εκεί έξω. Ο Konstantin Obenland μας πήρε πίσω στην προέλευση του θέματος και μίλησε για τις επιτυχίες του, τις πιο πρόσφατες βελτιώσεις και συνολικά άλλα πράγματα που συμβαίνουν στην ομάδα του Underscores.

Παρεμπιπτόντως, φαίνεται ότι το _S έχει ληφθεί περισσότερες από 350.000 φορές. συγχαρητήρια!

Ένας γύρος χειροκροτημάτων για 350.000 λήψεις μέχρι στιγμής και ένας σταθερός γύρος ερωτήσεων στο Inside Underscores #wceu pic.twitter.com/k4YtB4fkYq

– WordCamp Europe (@WCEurope) 27 Σεπτεμβρίου 2014

– 27 Σεπτεμβρίου 1:00 μ.μ. –

Το μεσημεριανό διάλειμμα δεν ήταν συνηθισμένο, τουλάχιστον. Όποιος είναι άνετος γύρω από ένα μουσικό όργανο θα μπορούσε να δοκιμάσει τα δυνατά του σε μια συνεδρία μαρμελάδας. Πώς είναι αυτό για ένα "τεχνολογική διάσκεψη?"

Ακριβώς fyi, υπάρχει μια πολύ δροσερή ακουστική μαρμελάδα μπροστά από την αίθουσα 9. Και η καρέκλα πιάνου είναι άδεια! #wceu pic.twitter.com/wAfZiDoe2j

– WordCamp Europe (@WCEurope) 27 Σεπτεμβρίου 2014

– 27 Σεπτεμβρίου 2:30 μ.μ. –

Η απογευματινή συνεδρία ξεκίνησε με την ομιλία του Julio Potier για τα χρώματα. Ως τυφλός, ο Julio μοιράζεται τους πονοκεφάλους του με κάποιες χρήσεις χρωμάτων και αντιθέσεων σε ιστότοπους WordPress.

Και πάλι, το Studionetting έχει λάβει μερικές ωραίες σκίτσες κατά τη διάρκεια της ομιλίας:

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Ακόμα περισσότερα sketchnotes #sketchnotes #wceu

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον χρήστη Δίκτυο συμψηφισμού (@studionetting) στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:51 π.μ. PDT

Στη συνέχεια, ο Adrian Zumbrunnen’s (@azumbrunnen_) ομιλία με τίτλο Επανεξέταση δημιουργίας περιεχομένου. Το αρχικό απόσπασμα έδειξε ότι αυτή η ομιλία επρόκειτο να επανεξετάσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η δημοσίευση Ιστού και να δημιουργηθούν εμπειρίες που επιτρέπουν στους ανθρώπους να εκφραστούν με πλουσιότερους τρόπους. Αυτό που έκανε επίσης ο Adrian ήταν η πρεμιέρα του FrontKit, ενός νέου έργου του.

Είπε επίσης ένα πολύ αληθινό πράγμα σχετικά με το σκοπό του περιεχομένου στον ιστό συνολικά:

"Η βάση όλων όσων κάνουμε και αγαπάμε στον Ιστό είναι το περιεχόμενο"

– 27 Σεπτεμβρίου 4:30 μ.μ. –

Μετά το γρήγορο διάλειμμα για καφέ, επέστρεψα για να ακούσουμε την Ελένη Χου-Σάντι (@helenhousandi) μιλώντας για το γιατί οι προγραμματιστές πρέπει να περιμένουν περίεργα για το WordPress core. Υπήρχε ένα πράγμα (μεταξύ πολλών) ότι η Ελένη είπε ότι πραγματικά χτύπησε μια χορδή μαζί μας:

"Εάν δεν ντρέπομαι από τον κωδικό που έχω γράψει πριν από ένα χρόνο, δεν μαθαίνω αρκετά."

Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο αλήθεια.

Μία από τις δύο τελικές συνεδρίες της ημέρας ήταν η ομιλία του Michael Schroder σχετικά με τη συμβολή στο WordPress core. Ο Μάικλ, ως ένας από τους κορυφαίους οδηγούς έκδοσης για το WordPress 3.9, είχε πολλά να μοιραστεί σχετικά με το θέμα. Μίλησε για το ταξίδι του στο WordPress, αναφέροντας ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετώπισε ως συνεισφέρων και πώς τα αντιμετώπισε.

– Αύριο; –

Αυτό είναι για σήμερα!

Αύριο αρχίζουμε δυνατά με τον Chris Lema. Ήδη προειδοποίησε όλους να μην πάρουν μέρος πολύ το βράδυ, οπότε υποθέτω ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Μην πηγαίνετε αργά στο #wceu μετά το πάρτι, ξεκινώ αύριο το πρωί στις 9:30.

– Chris Lema (@chrislema) 27 Σεπτεμβρίου 2014

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector