Μουσική κωδικοποίησης! Λίστες αναπαραγωγής και συμβουλές για να γίνετε πιο παραγωγικοί κατά την κωδικοποίηση στο σπίτι (ή στο γραφείο)

Μουσική κωδικοποίησης! Λίστες αναπαραγωγής και συμβουλές για να γίνετε πιο παραγωγικοί κατά την κωδικοποίηση στο σπίτι (ή στο γραφείο)

Μουσική κωδικοποίησης! Λίστες αναπαραγωγής και συμβουλές για να γίνετε πιο παραγωγικοί κατά την κωδικοποίηση στο σπίτι (ή στο γραφείο)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Τι συμβαίνει με τη μουσική κωδικοποίησης; Θα πρέπει να ασχοληθείτε με τη δημιουργία της απόλυτης λίστας αναπαραγωγής; ⏯️


Οι άνθρωποι διαφωνούν για τη μουσική και την παραγωγικότητα από τότε που οι σπηλαιοφύλακες άρχισαν να χρησιμοποιούν Walkmans. Εξάλλου, υποστηρίξαμε όλοι ότι η μουσική που παίζεται στο «11» είναι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος για τη μελέτη της άλγεβρας. ��‍♂️

Τώρα που είμαστε λίγο πιο σοφοί, γνωρίζουμε ότι το Linkin Park που παίχτηκε στο 11 δεν είναι αποτελεσματικό για τίποτα, πόσο μάλλον την κωδικοποίηση. Αλλά από την άλλη πλευρά, οι ήχοι ενός τηλεφώνου ή ενός κενού δεν βοηθούν κανέναν κώδικα. Ευτυχώς, πολλοί επιστήμονες αρέσουν επίσης στην ιδέα να παίζουν μουσική στο χώρο εργασίας και έχουμε πολλές μελέτες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε μια λίστα αναπαραγωγής καλής μουσικής κωδικοποίησης.

Για αυτόν τον λόγο, αυτό το άρθρο θα εξετάσει πώς η μουσική επηρεάζει την παραγωγικότητα, και πώς να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσετε την τέλεια λίστα αναπαραγωγής. Θα μοιραστώ επίσης τις καλύτερες λίστες αναπαραγωγής και εργαλεία για την απόλυτη μουσική εμπειρία στο χώρο εργασίας, ανεξάρτητα από το εάν εργάζεστε από το σπίτι ή είστε στο γραφείο.

Μουσική κωδικοποίησης! Λίστες αναπαραγωγής και συμβουλές για να είναι πιο παραγωγικοί κατά την κωδικοποίηση στο σπίτι

Πως "κωδικοποίηση μουσικής" επηρεάζει την παραγωγικότητά σας

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βελτιώσετε την εστίαση στο χώρο εργασίας και ο έλεγχος του ήχου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς. Για παράδειγμα, ο ξαφνικός και ανυψωτικός θόρυβος είναι δύο ερεθίσματα που μπορούν να εξαναγκάσουν τον εγκέφαλό σας να βγει από τη ζώνη και σε ασυνείδητη αμυντική κατάσταση.

Ακόμα κι αν δεν αντιμετωπίσετε το εντυπωσιακό εφέ, ο θόρυβος γραφείου που είναι δυνατός, απροσδόκητος ή ενοχλητικός θα παραμείνει αποσπούν την προσοχή και οδηγούν σε μειωμένη δημιουργικότητα.

Στην πραγματικότητα, τι νομίζετε ότι θεωρείται ο πιο ενοχλητικός ήχος; ��

Ακόμα και ευχάριστοι ήχοι, όπως μια συνομιλία για το Netflix μπορεί να ενοχλήσουν το συντονισμός νευρικής δραστηριότητας. Όταν το έργο των τριών μεγάλων "Συγκεντρώνω" νευροδιαμορφωτές: ακετυλοχολίνη, ντοπαμίνη και νορεπινεφρίνη είναι εξασθενημένο, ο εγκέφαλός σας θα χάσει την κατεύθυνση και θα αντιμετωπίσετε:

 • Αδυναμία να προσδιορίσετε τι είναι πιο σημαντικό: ο κώδικάς σας ή το Stranger Things?
 • Θα αρχίσετε να εστιάζετε σε άσχετες πληροφορίες.
 • Θα αντιδράστε πιο αργά, θα καταλαβαίνετε λιγότερο και θα νιώθετε υπνηλία.

Από την άλλη πλευρά, το να ακούτε μουσική κωδικοποίησης έχει το αντίθετη επίδραση σε αυτές τις περιοχές του εγκεφάλου. Πράγματι, μελέτες έχουν δείξει ότι η ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής απελευθερώνει ντοπαμίνη σε δύο περιοχές του εγκεφάλου σας, το ραχιαίο και το κοιλιακό ραβδωτό σώμα. Εν συντομία, είναι σαν να παίρνεις μεγάλη αγκαλιά. Η επιλογή μιας γνωστής λίστας αναπαραγωγής κωδικοποίησης μουσικής είναι μόνο ένα από τα κόλπα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για αυξήσεις παραγωγικότητας βάσει μουσικής.

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη μουσική κωδικοποίησης για γρήγορα αποτελέσματα

Ας ξεκινήσουμε με το πιο προφανές κόλπο. αποφύγετε να ακούτε μουσική που μισείτε. Φυσικά, αυτό είναι οδυνηρά προφανές, αλλά το αντίθετο δεν ισχύει απαραίτητα.

Πράγματι, υπάρχουν λίγες προειδοποιήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν πατήσετε το παιχνίδι στην αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής. Για ένα πράγμα, χρειάζεστε ένα ορισμένο ποσό καινοτομίας για να πυροδοτήσετε τους νευρώνες της ντοπαμίνης σας. Έχουν δείξει μελέτες ότι η κύρια δραστηριότητα του εγκεφάλου συμβαίνει όταν η μουσική δεν είναι προφανής αλλά αρκετά οικεία για να προσφέρει μια αίσθηση προσδοκίας που βοηθά στην απελευθέρωση της ντοπαμίνης.

Ωστόσο, η υπερβολική καινοτομία θα κατευθύνει την εστίασή σας στη μουσική και μακριά από τον κώδικά σας. Ωστόσο, η μουσική για την οποία έχετε αμφιβολία μπορεί να αποφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Για ένα πράγμα, δεν είναι τόσο αποσπασματικό όσο κάτι που αγαπάτε ή μισείτε.

Επιλέξτε μουσική που είναι κατάλληλη για την εργασία. Αν κάνετε κάτι βαρετό και επαναλαμβανόμενο, τότε επιλέξτε έναν ύμνο με αισιόδοξους στίχους. Οι στίχοι είναι ένας καλός τρόπος για να διαλύσετε την πλήξη και να σας παρακινήσουμε.

Είδαμε νωρίτερα ότι ο διακριτός λόγος μπορεί να είναι ένας πραγματικός δολοφόνος παραγωγικότητας. Αυτό ισχύει για τους στίχους στη μουσική. Εάν εργάζεστε σε βαθύτερες εργασίες που απαιτούν εστίαση και μάθηση, τότε θα πρέπει να αποφύγετε τη μουσική με στίχους. Μια καλύτερη επιλογή για βαθύτερες εργασίες θα ήταν συνεχείς ήχοι που παίζονται στα 70 ντεσιμπέλ φαίνεται να βοηθά τη δημιουργική σκέψη.

Έχοντας αυτό κατά νου, θα πρέπει να επιλέξετε μουσική με σταθερούς ρυθμούς, ρυθμό και λειτουργία για να σας κρατήσει εστιασμένους, να ενισχύσετε τη διάθεσή σας και να βελτιώσετε τη γνώση σας. Πράγματι, ο ρυθμός μπορεί να είναι ένα από τα μυστικά μιας παραγωγικής ημέρας. Έχετε το μέγιστο όφελος όταν ακούτε μουσική με ρυθμούς μεταξύ 60 και 120 BPM (PDF) που έχουν αποδειχθεί ότι διευκολύνουν τη μάθηση και τη διατήρηση.

Ο σωστός ρυθμός μπορεί επίσης να απελευθερώσει κύματα άλφα εγκεφάλου, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε πιο κομψές λύσεις για σφάλματα. Όλοι είμαστε ένοχοι για την ολίσθηση ενός! Σημαντικού για την επίλυση προβλημάτων, αλλά αν έχετε πρόσβαση σε κύματα άλφα εγκεφάλου τότε μπορείτε αποφύγετε τις κοινές απαντήσεις κατά την επίλυση προβλημάτων.

Η λίστα αναπαραγωγής σας πρέπει να είναι εφ ‘όσον σκοπεύετε να εργαστείτε, αυτό θα σας υπενθυμίσει να κάνετε ένα διάλειμμα. Όχι μόνο αυτό είναι καλύτερο για παραγωγικότητα, αλλά θα αποφύγετε την εξάντληση μακροπρόθεσμα. Πράγματι, η επιλογή μιας premium υπηρεσίας είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε αυτό το είδος ελέγχου επί του ηχητικού τοπίου της εργασίας σας.

Το πιο σημαντικό, και προφανώς, επιλέξτε μουσική αρκετά δυνατά για να καλύψετε τον ανεπιθύμητο θόρυβο του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Έτσι βελτιστοποιείτε τη μουσική για τη γνωστική λειτουργία. Ο μέτριος όγκος είναι το κλειδί για την επιτυχία όταν εξισορροπείτε τη μουσική και την εργασία. Η μουσική πρέπει να είναι μια κουβέρτα πάνω από τον ανεπιθύμητο θόρυβο και όχι την εστίαση.

Οι καλύτερες λίστες αναπαραγωγής για κωδικοποίηση μουσικής

Κατά την αναπαραγωγή μουσικής, η προτίμησή μου είναι για υπηρεσίες ροής και εργαλεία μέσω του YouTube. Καταρχάς, δεν έχω βρει λίστες αναπαραγωγής στο YouTube που να ταιριάζουν με αυτές που βρίσκονται στις υπηρεσίες ροής και λίγες διαφημίσεις συμβάλλουν στην παραγωγικότητα.

Soundtracks βιντεοπαιχνιδιών

 • Καλύτερο για: Κάθε εργασία που απαιτεί εστίαση και συνεχή συγκέντρωση.
 • Πλεονεκτήματα: Τα soundtrack των βιντεοπαιχνιδιών έχουν δημιουργηθεί για να βοηθήσουν τους παίκτες να λύσουν παζλ, να συλλέξουν πληροφορίες σε συνομιλία, να σκεφτούν έξω από το κουτί.

Κλασικές λίστες αναπαραγωγής

 • Καλύτερο για: Όποιος ψάχνει κλασική μουσική για να συνοδεύσει τη δουλειά του.
 • Πλεονεκτήματα: Η μπαρόκ μουσική έχει ένα καλό ρυθμό που μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβάσετε τη διάθεσή σας και να βελτιώσετε την εστίαση.

Κλασικά εξώφυλλα γνωστών ποπ τραγουδιών

 • Καλύτερο για: Άτομα που θέλουν τα οφέλη της κλασικής με μια οικεία αίσθηση.
 • Πλεονεκτήματα: Ιδανικό για την παροχή οικειότητας που θα απελευθερώσει ντοπαμίνη χωρίς απόσπαση της προσοχής.

Περιβάλλων

 • Καλύτερο για Άτομα που πρέπει να καλύψουν τους ήχους του γραφείου.
 • Πλεονεκτήματα: Η ατμοσφαιρική μουσική έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη διάθεση και την εστίαση.

Κύματα εγκεφάλου άλφα

 • Καλύτερο για: Ενίσχυση της εστίασης και της δημιουργικότητας για σκέψη έξω από το κουτί.
 • Πλεονεκτήματα: Ένα καλό hack για την είσοδο σε καταστάσεις ροής.
 • Προειδοποίηση: Οι ήχοι μπορεί να είναι ενοχλητικοί και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Επίσης, επειδή εργάζονται σε εγκεφαλικά κύματα, πρέπει να αποφεύγονται από έγκυες γυναίκες, χειριστές βαρέων εξοπλισμών ή άτομα που κινδυνεύουν από επιληπτικές κρίσεις.

Μουσική με στίχους

 • Καλύτερο για: Εργασία σε βαρετές, επαναλαμβανόμενες εργασίες που δεν απαιτούν εστίαση.
 • Πλεονεκτήματα: Οι επιλεγμένες λίστες αναπαραγωγής ενημερώνονται τακτικά με δημοφιλή τραγούδια.

Η φύση ακούγεται

 • Καλύτερο για: Κρύβοντας θόρυβο γραφείου όταν πρέπει να συγκεντρωθείτε.
 • Πλεονεκτήματα: Η τυχαιότητα στους ήχους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απελευθερώσετε ντοπαμίνη χωρίς να καταφύγετε σε λευκό θόρυβο.

Οι καλύτερες εφαρμογές για κωδικοποίηση σε χρήσιμους ήχους

Εγκαταλείποντας τις λίστες αναπαραγωγής, ας δούμε τώρα μερικά δροσερά εργαλεία που μπορούν να κάνουν ολόκληρη την παροχή μουσικής κωδικοποίησης λίγο πιο απλοποιημένη.

Brain.fm

Brain.fm

Το Brain.fm σας φέρνει τις τελευταίες εξελίξεις στη νευρομυολογία με ήχους και μουσική για να σας βοηθήσει να εργαστείτε, να κοιμηθείτε και να χαλαρώσετε.

Πλεονεκτήματα: Μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε γούστο. Κάθε μία από τις επιλογές εστίασης μπορεί επίσης να επιλεγεί ανάλογα με την εργασία σας. Έχουν επιλογές για εργασία, ανάγνωση, δημιουργική εργασία ή μελέτη. Αναπτύσσουν τα νέα τους κομμάτια με βάση άλλες τάσεις όπως η εστίαση lo-fi, η οποία εμπνεύστηκε από το κανάλι lo-fi στο YouTube.

Μειονεκτήματα: Η δοκιμή θα σας δώσει μόνο πέντε συνεδρίες. Πρόκειται για μια υπηρεσία συνδρομής με τιμή 6,99 $ / μήνα ή 49,99 $ / έτος.

Ειδική προσφορά: Πάρε ένα δωρεάν μήνα μέσω αυτού του συνδέσμου.

myNoise

myNoise

Το myNoise είναι μια εφαρμογή web freemium που διαθέτει μια σειρά ήχων για να σας βοηθήσει να αποκρύψετε τους ήχους του γραφείου όταν πρέπει να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Πλεονεκτήματα: Έχει ένα ευρύ φάσμα μοναδικών ήχων που καλύπτουν σχεδόν κάθε περίπτωση χρήσης. Χρησιμοποιεί γεννήτριες θορύβου βάσει προγράμματος περιήγησης, επομένως δεν χρησιμοποιείτε δεδομένα κατά τη ροή των ήχων.

Μειονεκτήματα: Οι επιλογές μουσικής είναι περιορισμένες.

Δωρεάν Αρχείο Μουσικής (FMA)

Δωρεάν Μουσικό Αρχείο

Εμπνευσμένο από την κίνηση λογισμικού ανοιχτού κώδικα, το Free Music Archive παρέχει νόμιμες λήψεις υψηλής ποιότητας για διάφορους σκοπούς.

Πλεονεκτήματα: Η ποιότητα των διαθέσιμων τραγουδιών είναι υψηλή και το εύρος είναι ευρύ. Η διεπαφή είναι απλή και εύχρηστη χωρίς περίπλοκες εγγραφές ή κρυφό κόστος.

Μειονεκτήματα: Αν ψάχνετε για κάτι δημοφιλές ή οικείο τότε είναι απίθανο να το βρείτε εδώ. Αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει να ακούσετε μουσική με υπερβολική καινοτομία και έτσι να υπονομεύσετε τις προσπάθειές σας.

Μουσική για προγραμματισμό

Μουσική για προγραμματισμό

Θα πρέπει να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε αυτό, όχι μόνο δημιουργήθηκε από προγραμματιστές, αλλά καλύπτει όλους τους σημαντικούς τομείς που καλύψαμε νωρίτερα: λίγους στίχους, περιορισμένη πολυπλοκότητα και κάποια πρώιμη μουσική.

Πλεονεκτήματα: Πρώτον, μου αρέσει η διεπαφή. Το πιο σημαντικό, οι προγραμματιστές συνέταξαν τη μουσική με βάση τη δική τους εμπειρία για το τι τους ταιριάζει.

Μειονεκτήματα: Μερικά άτομα μπορεί να μην αρέσουν τα στοιχεία ελέγχου.

Τελικές σκέψεις για την κωδικοποίηση της μουσικής

Το γραφείο ανοιχτού σχεδιασμού είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε τη συνεργασία και να αναπτύξετε μια κουλτούρα. Παρόλο που αυτό μπορεί να ισχύει, το ηχητικό τοπίο ανοιχτού γραφείου μπορεί να αποσπά την προσοχή. Εάν βρεθείτε συνεχώς να αποσπάται από τον ανεπιθύμητο θόρυβο, τότε ο έλεγχος των ήχων και της μουσικής μπορεί να σας βοηθήσει να παρέχετε μια κουβέρτα για αυτούς τους θορύβους.

Με άλλα λόγια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μουσική για να καλέσετε περιόδους βελτιωμένης εστίασης και να πετύχετε περισσότερα. Όσον αφορά τις βαρετές εργασίες σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μουσική για να τις ξεπεράσετε. Εάν πρέπει να μάθετε ή να είστε δημιουργικοί, τότε η μουσική περιβάλλοντος στο σωστό τόμο είναι βέβαιο ότι θα σας βοηθήσει να βρείτε ασυνήθιστες λύσεις. Έχοντας αυτό κατά νου, θυμηθείτε ότι η επιλογή της σωστής μουσικής μπορεί να σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε οποιαδήποτε εργασία!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector