Συνέντευξη του Cory Miller – Σκέψεις για το WordPress και το Gutenberg, την αναγκαιότητα της ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία και την καθοδήγηση

Συνέντευξη του Cory Miller


Έχει περάσει αρκετός καιρός από τη διοργάνωση συνέντευξης στο CodeinWP. Αυτή τη φορά, μιλάω με έναν από τους βετεράνους των επιχειρήσεων στην κοινότητα του WordPress, ιδρυτή του iThemes, Cory Miller. Ο Cory είναι ένας ειλικρινής τύπος και καταφέρνουμε να αγγίξουμε έδαφος σε τρία πολύ καυτά θέματα αυτές τις μέρες: θέματα, ψυχική υγεία και καθοδήγηση.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το iThemes ήταν ένα από τα πρώτα θεματικά καταστήματα που υπήρχαν, ξεκίνησαν το 2008 και κέρδισαν 1 εκατομμύριο έσοδα σε 3 χρόνια. Δέκα χρόνια μετά, η επιχείρησή του εξαγοράστηκε από την Liquid Web σε μια επιτυχημένη έξοδο. Μιλάμε λίγο για τις θεματικές επιχειρήσεις σήμερα και πού τις παίρνει ο Gutenberg.

Δεν είστε σίγουροι ότι έχετε παρατηρήσει, αλλά η κοινότητα του WordPress ανοίγει σε θέματα εκτός του τεχνολογικού χώρου. Στο περσινό WordCamp Βουκουρέστι που έγινε στην πόλη μου, κλήθηκε η συζήτηση του Emanuel Blagonic "Πώς να βρείτε την ειρήνη και να αλλάξετε τον κόσμο." Τρία χρόνια πριν, στο WordCamp Denver, ο Cory μίλησε "Το συναισθηματικό Roller Coaster της επιχειρηματικότητας." Οι άνθρωποι μιλούν ανοιχτά για τους αγώνες τους και, με αυτόν τον τρόπο, βοηθούν τους άλλους να αναγνωρίσουν τα προβλήματά τους, να λάβουν βοήθεια και να βελτιωθούν.

Κόρι Μίλερ

Στη συνέχεια, συζητάμε για το θέμα της ψυχικής υγείας και τη συμμετοχή του Cory στο WP&Πρωτοβουλία UP. Τέλος, μπαίνουμε στη σφαίρα της επιχειρηματικότητας και όπου ο Cory βάζει την ενέργειά του αυτές τις μέρες. Όταν δεν δίνει συνεντεύξεις, ο Cory είναι μέρος δύο νέων επιχειρήσεων, το ένα προπονητικό και το άλλο μάρκετινγκ. Είναι επίσης ενεργός YouTube και διαβάζει πολλά βιβλία.

Εντάξει, ας περάσουμε στη συνομιλία.

Αφού ολοκληρώσετε την ανάγνωση αυτής της συνέντευξης του Cory Miller, θα ήμουν περίεργος ποιος θα θέλατε να συνέντευξη στη συνέχεια. Αφήστε το όνομα του ήρωα σας στα παρακάτω σχόλια.

Contents

Συνέντευξη του Cory Miller για ευρήματα WordPress πάνω από μια δεκαετία

Ξεκινήσατε ένα από τα πρώτα καταστήματα θεμάτων, σχεδόν πριν από 11 χρόνια. Θα μπορούσατε να μιλήσετε λίγο για τις μεγαλύτερες προκλήσεις / ορόσημα που έχετε περάσει με τα iThemes κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου?

Ξέρετε, όταν κοιτάζω πίσω τον χρόνο μας με τα iThemes, τα υψηλότερα υψηλά, τα χαμηλότερα χαμηλά ήταν πάντα γύρω από τους ανθρώπους. Τα χαμηλά ήταν όταν έπρεπε να πείτε αντίο σε ένα μέλος της ομάδας ή να τους αφήσετε να φύγουν. Αυτές είναι πάντα οι χαμηλότερες στιγμές. Και φυσικά, οι πελάτες δεν ενεργούν πάντα με τον πιο κατάλληλο τρόπο, ειδικά αν κάτι πάει στραβά. Έτσι τα χαμηλά αφορούν πάντα τους ανθρώπους.

Όμως, από την άλλη πλευρά, τα υψηλά ήταν σίγουρα όλα για τους ανθρώπους. Έφυγα εκεί νωρίτερα φέτος, αλλά απολαμβάνω φιλίες και σχέσεις με μερικούς καταπληκτικούς ανθρώπους. Μεταξύ όλων των ανθρώπων που συναντήθηκα μέσω επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, πελατών, φίλων και συνεργατών, αγαπώ και εκτιμώ και θεωρώ μερικούς καλύτερους φίλους στη ζωή.

Ποιο ήταν το καλό και το κακό του οικοσυστήματος του WordPress τότε, και πού μένουν τώρα το καλό και το κακό?

Τότε ήταν σίγουρα η Άγρια Άγρια Δύση. Το 2006, ειδικά τα θέματα WordPress ήταν παντού. Εννοώ την ποιότητά τους, έχετε κάποια καλή, κάποια κακή και κάποια απλώς φοβερή.

Αλλά αυτή ήταν η ευκαιρία που εκμεταλλευτήκαμε. Ξεκινήσαμε να εξυπηρετούμε πελάτες με πολύ καλά θέματα υψηλής ποιότητας. Αλλά το καλό τότε ήταν η ευκαιρία που είχαμε και αυτό το καταπληκτικό λογισμικό που είχαμε. Και, από επιχειρηματική άποψη, προφανώς το WordPress άλλαξε τη ζωή μου, έχοντας τη δυνατότητα να ξεκινήσω τα iThemes και να κάνουμε το ταξίδι που κάναμε για πάνω από 10-11 χρόνια.

Το WordPress έχει πλέον ωριμάσει. Ειναι διαφορετικο. Έχω δει κάποια πρόσωπα να έρχονται και κάποια πρόσωπα να πηγαίνουν και νέοι άνθρωποι να εμφανίζονται πάντα στην κοινότητα, κάτι που είναι τόσο φοβερό. Για επιχειρηματικούς λόγους, βλέπω πολλή ενοποίηση στον κλάδο, ιδιαίτερα με εταιρείες φιλοξενίας. Η Automattic έλαβε πρόσφατα έναν πολύ μεγάλο κύκλο χρηματοδότησης. Τώρα είμαι ενθουσιασμένος ακριβώς ως WordPress blogger. Έχω προσθέσει έναν νέο τίτλο, "Εθελοντής WordCamp" στο βιογραφικό μου στο WC DFW το σαββατοκύριακο. Είμαι ενθουσιασμένος που βλέπω τι ακολουθεί για το WordPress στην επιχείρηση, καθώς το λογισμικό συνεχίζει να ωριμάζει και να βελτιώνεται.

Καθώς το WordPress μετατρέπεται σε πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, θέματα όπως τα γνωρίζουμε μετατρέπονται επίσης. Ποια είναι η συμβουλή σας για τα θεματικά καταστήματα σήμερα να παραμείνουν στην επιχείρηση?

Τι υπέροχη ερώτηση. Νομίζω ότι δεν ήταν το θεματικό κατάστημα που πουλήσαμε. Περίπου δύο, τρία χρόνια στην επιχείρηση, συνειδητοποιήσαμε ότι η ευκαιρία ήταν καλύτερη στα πρόσθετα και ιδιαίτερα στο λογισμικό ως υπηρεσία που σχετίζεται με το WordPress. Γρήγορα είδαμε ότι τα θέματα ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικά.

Συμβουλές τώρα θα ήταν να πάρετε το τρένο Gutenberg. Είναι εδώ, είτε μας αρέσει είτε όχι. Μου ταιριάζει και είναι πολύ ενδιαφέρον. Βλέπω πολλά πράγματα να βγαίνουν με τον Gutenberg. Αν λοιπόν είστε θεματικό κατάστημα και δεν το έχετε αγκαλιάσει, είναι το παρόν και το μέλλον του WordPress.

Ποιες είναι οι ευκαιρίες που μπορούν να ξεκλειδώσουν οι επιχειρήσεις WordPress μακροπρόθεσμα?

Η ευκαιρία είναι πάντα, πάντα, πάντα: μείνετε κοντά στους πελάτες σας και κοιτάξτε μπροστά τους. Φροντίστε τους πελάτες σας.

Το πράγμα μας ήταν, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στο WordPress, θέλουμε οι πελάτες μας να είναι πιστοί σε εμάς. Για να εξυπηρετηθούμε πολύ καλά ότι αν δεν βρισκόμαστε εκεί μια μέρα, θα μας λείπουν. Έχουμε δοκιμάσει ό, τι μπορούσαμε για να κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη. Και πιστεύω ότι είναι καλή συμβουλή για οποιαδήποτε επιχείρηση WordPress: μείνετε κοντά στους πελάτες σας. Κάπως σαν το απόσπασμα του Γουέιν Γκρέτσκυ, η επιτυχία του ήταν ότι πήγε στο σημείο που θα ήταν το ξωτικό, όχι στο σημείο που ήταν. Οι ίδιες συμβουλές μπορούν να δοθούν σε επιχειρήσεις WordPress.

Σχετικά με την ψυχική υγεία στην κοινότητα του WordPress

Ας προχωρήσουμε στο θέμα της ψυχικής υγείας. Μιλήσατε για τους προσωπικούς σας αγώνες στο WordCamp US το 2015. Γνωρίζετε άλλες κοινότητες που είναι τόσο ανοιχτές σε αυτό το θέμα?

Ξέρετε, νομίζω ότι η τεχνολογία στο σύνολό της φαίνεται να είναι πιο ανοιχτή σε συζητήσεις σχετικά με την ψυχική υγεία από άλλες βιομηχανίες. Η τεχνολογία φαίνεται να ηγείται της αλλαγής και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Δεν γνωρίζω πολλές άλλες κοινότητες εκτός του WordPress. Αλλά το WordPress ειδικότερα, νομίζω, έχει οδηγήσει πραγματικά το δρόμο και αγκάλιασε να είναι σε θέση να μοιράζεται ανοιχτά για την ψυχική υγεία.

Ένα μεγάλο τμήμα της κοινότητάς μας λειτουργεί εξ αποστάσεως, οπότε υπάρχει ένα αποτέλεσμα απομόνωσης. Νομίζω ότι στη ζωή γενικά είναι απολύτως σημαντικό να μιλάμε για ψυχική υγεία.

Βάζετε τον εαυτό σας εκεί έξω, μιλάτε, blogging, είστε ανοιχτοί για την προσωπική σας ζωή με απόλυτους ξένους. Ήταν κάτι που επιλέξατε να κάνετε ως θεραπευτική διαδικασία; Πώς αυτό άλλαξε τη ζωή σας?

Το 2015, υπέβαλα μια ομιλία με τίτλο "Επιχειρηματικότητα και ψυχική υγεία" στο WordCamp Ντένβερ. Μου επέτρεψαν με ευγένεια να μιλήσω γι ‘αυτό. Το επέλεξα όχι ως μέρος της διαδικασίας επούλωσης. Αυτό πιστεύω ότι κάνετε ιδιωτικά, με αξιόπιστους ανθρώπους. Δημόσια το μοιράστηκα για να τερματίσω το στίγμα της ψυχικής υγείας, να εξαλείψω, να εξαλείψω, να εξαφανίσω το στίγμα για την ψυχική υγεία από τη γη για πάντα, να είμαι μέρος αυτής της διαδικασίας, να πω ότι είναι εντάξει να αναζητάω και να λαμβάνω βοήθεια ιδιωτικά από άτομα που εμπιστεύεσαι , ιδιαίτερα επαγγελματίες, αδειοδοτημένοι θεραπευτές.

Υποφέρθηκα στη μοναξιά και δεν έφτασα στους πιο κοντινούς ανθρώπους στη ζωή μου. Να είστε σε θέση να επικοινωνήσετε με το βασικό σας δίκτυο ανθρώπων, τους ανθρώπους που τρέχουν όταν τα πάντα χτυπούν τον ανεμιστήρα ενώ όλοι οι άλλοι βγαίνουν έξω. Αυτό ήταν μέρος της ιστορίας μου που μοιράστηκα. Και έτσι μοιράζομαι να χτυπάω αυτό το κουδούνι τόσο δυνατά και όσο συχνά μου ζητείται.

Έχετε εγγραφεί στο WP&ΠΑΝΩ ομάδα που παρέχει υποστήριξη ψυχικής και σωματικής υγείας. Γιατί υπάρχει ανάγκη να υπάρχει ένας τέτοιος οργανισμός στην κοινότητα του WordPress?

Μου ζητήθηκε το καλοκαίρι να είμαι διαχειριστής. Μου αρέσει να είμαι μέρος οποιασδήποτε οργάνωσης ή προσπάθειας που κάνει καλό στον χώρο της ψυχικής υγείας. Είμαι μέλος του WP&ΠΑΝΩ επειδή θέλω να γίνω μέρος της θετικής αλλαγής που μπορεί να συμβεί στη ζωή των ανθρώπων. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να υπάρχει μέσα στην κοινότητα, επειδή έχουμε ανθρώπους στην κοινότητα. Πληγώσαμε, περνάμε από πολλούς κρίσεις, δυσκολίες, εποχές της ζωής και δεν είμαστε ανοσοί σε αυτό. Γι ‘αυτό μου αρέσει ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη προσπάθεια στο WordPress για να βοηθήσουμε τα μέλη της κοινότητας του WordPress, ιδιαίτερα με την ψυχική υγεία.

Ποιοι διαδικτυακοί πόροι θα συνιστούσατε σε κάποιον που ασχολείται με ζητήματα ψυχικής υγείας στη μοναξιά?

Το μεγαλύτερο πράγμα που θα έλεγα είναι να προσέχετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν πιστεύω προσωπικά ότι είναι ο κατάλληλος χώρος για να βρεις θεραπεία. Έτσι, παρόλο που μοιράζομαι την ιστορία μου δημοσίως, είναι για τον ρητό σκοπό να τερματίσω το στίγμα και να βοηθήσω να πάρεις άδεια και να απελευθερώσεις ανθρώπους να πάνε να ζητήσουν υποστήριξη και να βοηθήσουν ιδιωτικά. Και παρεμπιπτόντως, σας λέω μια ιστορία που συνέβη πριν από χρόνια, όχι τους σημερινούς μου αγώνες, αυτή είναι μια μεγάλη απόχρωση. Γι ‘αυτό να είστε προσεκτικοί. Δεν νομίζω ότι βρίσκετε θεραπεία μέσω των κοινωνικών μέσων. Νομίζω ότι βρίσκετε θεραπεία μέσω ανθρώπων και ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν και σας εμπιστεύονται ιδιωτικά και μέσω εξουσιοδοτημένων επαγγελματιών συμβούλων.

Πιστεύω ότι είμαστε πρόθυμοι και χτισμένοι να ζούμε μαζί στην κοινότητα, όχι μεμονωμένα. Και λατρεύω τη μοναξιά μου, μην με παρεξηγείτε. Αλλά πιστεύω ριζικά ότι είμαστε χτισμένοι για να είμαστε κοντά στους ανθρώπους. Χρειαζόμαστε ανθρώπινη αλληλεπίδραση, ανθρώπινη επαφή, ανθρώπινη συνομιλία. Κάποιος που νοιάζεται για εμάς και τι περνάμε και θα είναι εκεί όταν πληγώσουμε.

WP&Το UP είναι ένας πόρος που θα πρότεινα.

Cory Miller στο παρόν – τρέξιμο, ψηφιακό μάρκετινγκ και συμβουλευτικές υπηρεσίες

Είπατε πρόσφατα, "Δεν έχω χόμπι, το χόμπι είναι η επιχείρηση." Πιστεύετε ότι αυτό είναι που ορίζει έναν επιχειρηματία?

Δεν το νομίζω Απλώς λέω ότι είναι το ιδιαίτερο πράγμα μου και δεν νομίζω ότι ήταν πάντα καλό πράγμα παρεμπιπτόντως. Μόλις βρήκα αυτό το φοβερό βιντεοπαιχνίδι, το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι που θα μπορούσα ποτέ να παίξω, που ονομάζεται επιχειρηματικότητα και μου άρεσε πολύ να παίζω το παιχνίδι. Ωστόσο, το μειονέκτημα του να μην έχω χόμπι είναι όταν περνάτε από τη μετάβαση, όπως έχω, ειδικά, πουλώντας το νεογέννητο μωρό μου και τις δυσκολίες να μην το έχω πλέον.

Είμαι μεγάλος πιστός στη διαφοροποίηση της ταυτότητάς σας, στη διαφοροποίηση των τρόπων με τους οποίους βρίσκετε αξία στη ζωή σας. Αν είχα κάτι σαν μια δευτερεύουσα επιχείρηση, ή ακόμη και ένα πολύ μεγάλο χόμπι να κάνω κάτι όταν έφυγα από την επιχείρηση, νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο για μένα.

Το χόμπι που έχω τώρα ονομάζεται άσκηση. Τρέξιμο – το βρήκα πριν από δύο χρόνια. Βοηθά την ψυχική μου υγεία, βοηθά τη διάθεσή μου, βοηθά το πνεύμα μου.

Πώς θα περιγράφατε τη δουλειά που κάνετε τώρα; Ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να ωφεληθούν περισσότερο από τη συνεργασία μαζί σας?

Leader.team είναι όπου ο συνεργάτης μου Jeff και εγώ διευκολύνουμε τις μικρές ομάδες να βοηθήσουμε τους ηγέτες να μάθουν και να μεγαλώσουν. Συγκεντρώνουμε τους κορυφαίους ηγέτες σε μια μικρή ομάδα που συναντά διαδικτυακά μέσω Zoom μία φορά το μήνα για 90 λεπτά. Τόσο ο Jeff όσο και εγώ είμαστε μέρος παρόμοιων ομάδων όπως αυτό εδώ και εννέα χρόνια. Είναι πώς συναντηθήκαμε, πώς γίναμε αγαπητοί φίλοι και τώρα συνεργάτες. Έχουμε, λοιπόν, αξιοποιήσει το καλύτερο αυτής της μαγείας και δημιουργήσαμε μια πραγματικά μοναδική μορφή για νέους ηγέτες που θέλουν να μάθουν και να αναπτυχθούν ο ένας από τον άλλο.

Το δεύτερο βγαίνει πολύ σύντομα, είναι Ψηφιακή κουζίνα μάρκετινγκ με την αγαπημένη μου φίλη Ρεμπέκα Γκιλ. Είναι εμπειρογνώμονας SEO για πάνω από 11 χρόνια. Ένα από τα πράγματα που ήταν το επίκεντρο πέρα ​​από το προϊόν ήταν το μάρκετινγκ, συγκεκριμένα το περιεχόμενο και το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Γι ‘αυτό συνδυάζουμε για να προσφέρουμε ένα μάθημα πολύ σύντομα. Μπορείτε να εγγραφείτε και θα έχουμε μια υπέροχη κοινότητα εκεί που θα είναι καταπληκτική. Αυτά τα δύο έργα είναι τα δύο μεγάλα στη ζωή μου τώρα.

Παρακολουθείτε το WordCamps; Σκοπεύετε να προχωρήσετε πέρα ​​από την κοινότητα του WordPress με τη συμβουλευτική σας επιχείρηση?

Μόλις πήγα στο πρώτο μου WordCamp φέτος, στο WC Dallas Fort Worth. Έχω πάει πιθανώς σε 50 WordCamps τα τελευταία 11-12 χρόνια. Τώρα, δεν έχω ή πρέπει να πάω για να χτίσω ακόμη περισσότερες σχέσεις, δεν είναι μέρος του βασικού πράγμα τώρα. Αλλά όταν μου ζητείται να μιλήσω, μου αρέσει να παρευρίσκομαι. Θέλω να πω ότι θα λατρεύω πάντα το WordPress ή θα είμαι πάντα μέλος της κοινότητας του WordPress, αλλά, ναι, διευρύνομαι τώρα και τα πράγματα που προσπαθώ να κάνω τώρα ισχύουν ακόμη και πέρα ​​από το WordPress.

Αν το να είσαι καλά είναι αυτό που έχει σημασία, ποια είναι η αξία ενός προσωπικού προπονητή που προσθέτει στην αξία ενός θεραπευτή?

Πιστεύω ότι μέρος του ρόλου ενός θεραπευτή κοιτάζει στο παρελθόν. Να βλέπεις αν υπάρχει τραύμα στο παρελθόν σου και να θεραπεύσεις κάποια από τα προηγούμενα πράγματα που σε επηρεάζουν τώρα και στο μέλλον. Οι επαγγελματίες σύμβουλοι είναι απολύτως βασικοί. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα μέρος της εξίσωσης.

Το άλλο μέρος που αναφέρατε, νομίζω ότι είναι τόσο φοβερό, είναι ένας προσωπικός προπονητής. Έχω έναν προσωπικό προπονητή τον τελευταίο χρόνο. Ένας προπονητής κοιτάζει το μέλλον μαζί σας, βοηθώντας σας να φτάσετε εκεί που προσπαθείτε να πάτε, ξεκάθαρο και με αυτοπεποίθηση και να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο σε αυτό. Ένας προπονητής είναι για το τι είναι μπροστά σας στο οποίο θέλετε να φτάσετε. Το όνομα του προπονητή μου είναι Kelly και είναι φανταστική. Βοηθώντας με να σκέφτομαι τα πράγματα, έχοντας κάποιον να αναπηδήσει τα πράγματα και να με προκαλέσει όπου πρέπει να με προκαλέσουν, να με υποστηρίξει και να με ενθαρρύνει, όπου πρέπει να υποστηριχτώ και να ενθαρρυνθώ. Είπα σε κάποιον τις προάλλες, αν μπορούσα να έχω κάτι για τον κόσμο, θα ήταν δύο πράγματα: πρόσβαση σε προπονητή και πρόσβαση σε σύμβουλο.

Αυτό είναι για τη συνέντευξή μας στον Cory Miller. Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να τον ρωτήσετε; Ποιος ξέρει, μπορεί να επιστρέψει και να απαντήσει στα σχόλιά σας. Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map