Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο καταχωρητή ονόματος τομέα: 8 από τις κορυφαίες εταιρείες

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε ένα όνομα τομέα; Πρέπει να επιλέξετε ένα πακέτο φιλοξενίας με τον τομέα που περιλαμβάνεται ή να αγοράσετε τον τομέα σας και τη φιλοξενία σε ξεχωριστά μέρη; Και με όλες τις διαθέσιμες επιλογές, πώς επιλέγετε τον καλύτερο καταχωρητή ονόματος τομέα για την επιχείρησή σας?


Ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα κάνει την επιχείρησή σας να φαίνεται επαγγελματική στο διαδίκτυο. Όχι μόνο αυτό, αλλά το σωστό όνομα τομέα λέει επίσης στις μηχανές αναζήτησης και στους πελάτες τι να περιμένουν όταν έρχονται στον ιστότοπό σας.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα ρίξουμε μια ματιά στο τι κάνει έναν καλό καταχωρητή τομέα, θα παραθέσουμε τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές και θα μοιραστούμε ποιοι καταχωρητές θα προτείνουμε για διαφορετικούς τύπους επιχειρήσεων.

Καλύτερος Καταχωρητής Ονομάτων Τομέα

Οκτώ από τις καλύτερες εταιρείες καταχώρησης ονόματος τομέα εκεί έξω

Παρακάτω, διερευνούμε τους καλύτερους καταχωρητές ονομάτων τομέα στην αγορά, τι χρεώνουν για διάφορους τύπους τομέων, τυχόν πρόσθετα που συνοδεύονται από την αγορά ονόματος τομέα σας και μια γρήγορη αναδρομή των πρόσθετων που διαθέτει κάθε εταιρεία.

�� Δεν έχετε επιλέξει ακόμα το ιδανικό όνομα τομέα σας; Δίνω DomainWheel μια δοκιμή. Είναι η γεννήτρια ονομάτων τομέα με τεχνολογία AI. Δωρεάν χρήση.

1. Domain.com

Καλύτερος καταχωρητής ονόματος τομέα # 1: Domain.com

Domain.com, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους καταχωρητές τομέα στον κόσμο, που επικεντρώνεται στην παροχή ασφαλών τομέων σε προσιτές τιμές.

Μπορείτε επίσης να λάβετε μια ποικιλία πρόσθετων επί πληρωμή, όπως το G Suite, κατά τη διαδικασία εγγραφής τομέα.

Αν ψάχνετε για μια απλή επιλογή που σας επιτρέπει να επιλέξετε ακριβώς αυτό που παίρνετε, το Domain.com είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Τιμές τομέα στο Domain.com.com
.καθαρά
.οργ
.Οο
.ντε
.ru
.το
.κατάστημα
9,99 $12,99 $14,99 $49,99 $39,99 $28,99 $14,99 $14,99 $
 • Ομαδοποιημένα χαρακτηριστικά: Πιστοποίηση SSL, προώθηση τομέα, διαχείριση DNS, κλείδωμα μεταφοράς
 • Πρόσθετα: φιλοξενία ιστοσελίδων, G Suite, Comodo SSL, SiteLock

2. Namecheap

Καλύτερος καταχωρητής ονόματος τομέα # 2: Namecheap

Το Namecheap είναι ένας άλλος ιστότοπος που ξεκίνησε ως ένας απλός καταχωρητής τομέα και αναπτύχθηκε για να προσφέρει μια ποικιλία σχεδίων φιλοξενίας ιστοσελίδων και άλλων υπηρεσιών Ιστού.

Η κύρια επιχείρησή τους, ωστόσο, εξακολουθεί να βοηθά τους χρήστες να καταγράφουν τομείς σε προσιτές τιμές. Το Namecheap δεν προσφέρει τόσες πολλές εξειδικευμένες επεκτάσεις, αλλά προσφέρει μερικές από τις καλύτερες προσφορές σε ιστότοπους .com, .net και .org.

Τιμές τομέα στο Namecheap.com
.καθαρά
.οργ
.Οο
.ντε
.ru
.το
.κατάστημα
8,88 $11,98 $11,98 $25,88 $6,88 $8,88 $
 • Ομαδοποιημένα χαρακτηριστικά: WhoisGuard
 • Πρόσθετα: φιλοξενία ιστοσελίδων, G-Suite, πιστοποίηση SSL

3. 1&1 Ίωνος

Καλύτερος καταχωρητής ονόματος domain # 3: 1 & 1 Ionos

1&1 Ίωνος ξεκίνησε το 1988, λίγο μετά τη γέννηση του ίδιου του Διαδικτύου. Έχουν βοηθήσει εκατομμύρια επιχειρήσεις να ξεκινήσουν τους ιστότοπούς τους όλα αυτά τα χρόνια και σήμερα φιλοξενούν 12 εκατομμύρια τομείς σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Χρεώνουν λίγο περισσότερο για τους τομείς τους από τους περισσότερους άλλους καταχωρητές τομέα που αναφέρονται εδώ, αλλά κάθε τομέας συνοδεύεται από ενσωματωμένο κλείδωμα τομέα, γραμματοκιβώτιο 2 GB, δωρεάν πιστοποιητικό μπαλαντέρ SSL και δυνατότητα δημιουργίας 10.000 υποτομέων . 1&1 θα σας προστατεύσει επίσης με ιδιωτική εγγραφή για τους περισσότερους τομείς (μάθετε περισσότερα εδώ).

Τιμές τομέα σε 1&1 Ίωνος.com
.καθαρά
.οργ
.Οο
.ντε
.ru
.το
.κατάστημα
1 $; Ανανέωση 15 $1 $; Ανανέωση 20 $1 $; Ανανέωση 20 $35 $; 50 $ ανανέωση5 $ 50 $ ανανέωση
 • Ομαδοποιημένα χαρακτηριστικά: ιδιωτικό email, πιστοποίηση SSL, 10.000 υποτομείς, κλείδωμα τομέα
 • Πρόσθετα: φιλοξενία ιστοσελίδων, δημιουργία ιστοσελίδων, φιλοξενία email με έως και 25 λογαριασμούς

4. Εγγραφείτε.com

Εγγραφείτε.com

Εγγραφείτε.com είναι ένα καλό μέρος για να βρείτε κοινές επεκτάσεις τομέα σε καλές τιμές. Εάν είστε πρόθυμοι να παραιτηθείτε από την ιδιωτική εγγραφή, μπορείτε να αποκτήσετε έναν τομέα μέσω αυτών με μόλις 5 $ / έτος.

Το Register.com προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες διαδικτύου, όπως φιλοξενία ιστοσελίδων και φιλοξενία email, αλλά αυτές δεν συνιστώνται ιδιαίτερα. Εάν θέλετε να αποκτήσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας του ιστότοπού σας και τον τομέα σας στο ίδιο μέρος, θα θελήσετε να εξετάσετε μια από τις άλλες επιλογές σε αυτήν τη λίστα.

Τιμές τομέα στο Register.com.com
.καθαρά
.οργ
.Οο
.ντε
.ru
.το
.κατάστημα
5 $ 16 $ ιδιωτική εγγραφή5 $ 16 $ ιδιωτική εγγραφή5 $ 16 $ ιδιωτική εγγραφή49,99 $ 60,99 $ ιδιωτική εγγραφή
 • Ομαδοποιημένα χαρακτηριστικά:
 • Πρόσθετα: Πιστοποίηση SSL, ιδιωτική εγγραφή (προστίθεται αυτόματα σε όλες τις αγορές. Εξαλείψτε το από το καλάθι σας εάν δεν το θέλετε), φιλοξενία email, φιλοξενία ιστότοπων, προηγμένα εργαλεία SEO

5. OVH

ωχ

OVH δεν προσφέρει εγγραφή τομέα στη Βόρεια Αμερική, αλλά είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές εγγραφής τομέα για ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.

Εάν διευθύνετε μια ευρωπαϊκή επιχείρηση και θέλετε να διατηρήσετε τα έξοδά σας στο τοπικό σας νόμισμα – ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρόνο στους φόρους – το OVH είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Τα σχέδια φιλοξενίας του ιστότοπού τους, τα οποία μπορούν εύκολα να προστεθούν στην αγορά σας κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, είναι επίσης αρκετά προσιτά.

Τιμές τομέα σε OVH.com
.καθαρά
.οργ
.Οο
.ντε
.ru
.το
.κατάστημα
6,99 £; Ανανέωση 9,99 £6,49 £7,59 £18,39 £3,53 £6,99 £; Ανανέωση 9,99 £1,79 £; Ανανέωση 21,39 £
 • Ομαδοποιημένα χαρακτηριστικά: Προστασία DNSSEC, πιστοποίηση SSL
 • Πρόσθετα: web hosting με συμπεριλαμβανόμενη φιλοξενία email

6. Bluehost

Μπλε Χοστ

Το Bluehost είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές φιλοξενίας ιστότοπων για χρήστες WordPress και με καλό λόγο. Όλα τα σχέδιά τους έρχονται με μια επιλογή εγκατάστασης WordPress με ένα κλικ.

Προσφέρουν επίσης βελτιστοποιημένη φιλοξενία WordPress που συνοδεύεται από προεγκατεστημένο το WordPress, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας αμέσως. Και, φυσικά, σας προσφέρουν έναν τρόπο να καταχωρήσετε τον τομέα σας μέσω αυτών.

�� Επαγγελματική συμβουλή: Εάν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στον νέο σας τομέα, αντί να αγοράσετε τον τομέα ξεχωριστά, επιλέξτε ένα από τα σχέδια φιλοξενίας της Bluehost αμέσως. Κατά την εγγραφή, θα πρέπει να καταχωρίσετε ένα όνομα τομέα δωρεάν για το πρώτο έτος.

Τιμές τομέα στο Bluehost.com
.καθαρά
.οργ
.Οο
.ντε
.ru
.το
.κατάστημα
11,99 $12,99 $8,99 $11,99 $11,99 $11,99 $11,99 $
 • Ομαδοποιημένα χαρακτηριστικά: Πιστοποίηση SSL; ένα δωρεάν όνομα τομέα συνδυάζεται με τα σχέδια φιλοξενίας ιστότοπων της Bluehost
 • Πρόσθετα: ιδιωτική εγγραφή, φιλοξενία ιστοσελίδων, Microsoft Office 365

7. GoDaddy

Πάμε μπαμπά

Το GoDaddy είναι ίσως το πιο διάσημο από τους καταχωρητές τομέα χάρη στις πανταχού παρόντες διαφημιστικές καμπάνιες τους.

Μπορείτε να καταχωρίσετε έναν τομέα με έναν τεράστιο αριθμό επεκτάσεων μέσω του GoDaddy και ακόμη και να συγκεντρώσετε τις επεκτάσεις .com, .net και .org για τον τομέα σας μαζί σε χαμηλότερη τιμή.

Το GoDaddy προσφέρει επίσης μια ποικιλία προγραμμάτων φιλοξενίας ιστότοπων, συμπεριλαμβανομένων βελτιστοποιημένων προγραμμάτων WordPress.

Τιμές τομέα στο GoDaddy.com
.καθαρά
.οργ
.Οο
.ντε
.ru
.το
.κατάστημα
11,99 $; Ανανέωση 17,99 $13,99 $9,99 $44,99 $ Ανανέωση 59,99 $7,99 $14,99 $12,99 $9,99 $; Ανανέωση 44,99 $
 • Ομαδοποιημένα χαρακτηριστικά:
 • Πρόσθετα: ιδιωτική εγγραφή, προστασία απορρήτου, εργαλεία SEO, φιλοξενία email, φιλοξενία ιστότοπων

8. Domains.Google

domains.google

Η Google έχει τα χέρια της για κάθε τύπο διαδικτυακής επιχείρησης που μπορεί να φανταστεί κανείς και καταφέρνει να τα κάνει όλα καλά. Η υπηρεσία εγγραφής τομέα τους ονομάστηκε Domains.Google κυκλοφόρησε το 2015 και ενώ δεν είναι πολύ γνωστό, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.

Κάθε τομέας διαθέτει δωρεάν προστασία απορρήτου. Η Google, ωστόσο, δεν προσφέρει πακέτα φιλοξενίας ιστού, επομένως θα πρέπει να ψάξετε κάπου αλλού για το πρόγραμμα φιλοξενίας σας.

Τιμές τομέα στο Domains.Google.com
.καθαρά
.οργ
.Οο
.ντε
.ru
.το
.κατάστημα
12 $12 $12 $60 $
 • Ομαδοποιημένα χαρακτηριστικά: προστασία προσωπικών δεδομένων
 • Πρόσθετα:

Τι να ψάξετε σε έναν καταχωρητή τομέα

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του καλύτερου καταχωρητή ονόματος τομέα για την επιχείρησή σας:

Τιμολόγηση
Η τιμολόγηση είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη σε οποιαδήποτε αγορά επιχείρησης, αλλά αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό να εξετάσετε όταν επιλέγετε έναν καταχωρητή τομέα. Κάθε επέκταση τομέα (.com, .ca, .org κ.λπ.) έχει διαφορετικό κόστος με κάθε καταχωρητή τομέα. Αυτό σημαίνει ότι ένας καταχωρητής μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές τιμές για τομείς .com, αλλά τρομερές τιμές για τομείς .org. Πολλοί καταχωρητές χρεώνουν επίσης πρόσθετα τέλη για δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου. Εάν επιλέξετε να αγοράσετε το πακέτο φιλοξενίας και τον τομέα σας στο ίδιο μέρος, πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη το τυπικό κόστος φιλοξενίας ιστότοπων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά τα κόστη ρίχνοντας μια ματιά στον οδηγό μας για τα καλύτερα σχέδια φιλοξενίας WordPress.
Τιμές ανανέωσης
Η τιμή της αρχικής εγγραφής τομέα είναι συχνά μικρότερη από τις επόμενες ανανεώσεις. Πρέπει να ελέγξετε ξανά ποιες είναι αυτές οι διαφορές πριν επιλέξετε έναν καταχωρητή τομέα. Μερικές φορές θα διαπιστώσετε ότι η διαφημιζόμενη τιμή προώθησης απέχει πολύ από αυτό που θα πρέπει να πληρώσετε αργότερα μετά την ολοκλήρωση της αρχικής περιόδου εγγραφής.
Μεταφορές τομέα
Με οποιαδήποτε τύχη, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή, αλλά εάν απογοητευτείτε από τον καταχωρητή τομέα σας, θέλετε να μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε τον τομέα σας σε διαφορετικό. Φυσικά, μπορεί επίσης να είστε εδώ επειδή θέλετε να αποχωρήσετε από τον τρέχοντα καταχωρητή τομέα σας. σε αυτήν την περίπτωση, η δυνατότητα να κάνετε μια εύκολη μεταφορά τομέα είναι ακόμη πιο σημαντική. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε τους καταχωρητές τομέα που χρεώνουν επιπλέον χρεώσεις για μεταφορές τομέα. Οι περισσότεροι αξιόπιστοι καταχωρητές το επιτρέπουν, αλλά αξίζει να διαβάσετε την πολιτική μεταφοράς τομέα πριν επενδύσετε.
Πολιτική λήξης
Όλες οι αγορές τομέα παρέχονται με ημερομηνία λήξης. Εάν ο τομέας σας επιτρέπεται να λήξει, κάποιος άλλος θα μπορεί να τον αγοράσει, κλειδώνοντας την επιχείρησή σας. Ενδέχεται τότε να αναγκαστείτε να αγοράσετε ξανά τον τομέα σας σε υψηλότερη τιμή ή, χειρότερα, να χάσετε μόνιμα την πρόσβαση στον τομέα σας. Οι περισσότεροι καταχωρητές τομέα ορίζουν αυτόματα τον τομέα σας σε αυτόματη ανανέωση, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο τι συμβαίνει εάν ο τομέας σας λήξει. Οι καλύτεροι καταχωρητές τομέα θα προσφέρουν μια περίοδο χάριτος, κλειδώνοντας τον τομέα σας στο λογαριασμό σας για έναν καθορισμένο αριθμό ημερών. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλές ανησυχίες εάν υπάρχουν πάντα προβλήματα κατά την επεξεργασία της ανανέωσης του τομέα σας.
Επιπλέον υπηρεσίες
Πολλοί από τους καλύτερους καταχωρητές τομέα προσφέρουν επίσης μια ποικιλία άλλων υπηρεσιών. Αυτά κυμαίνονται από απλά πράγματα όπως το απόρρητο τομέα και τη στάθμευση έως πράγματα όπως φιλοξενία ιστοσελίδων, φιλοξενία email και υπηρεσίες μάρκετινγκ email. Ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες ενδέχεται να ενσωματωθούν στην καταχώριση του τομέα σας, ενώ άλλες θα είναι πρόσθετες. Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη εδώ. Θέλετε πραγματικά επιπλέον πρόσθετα; Εάν ναι, τι πρόσθετα σας ενδιαφέρουν; Πόσο σημαντική είναι η ποιότητα αυτών των υπηρεσιών για εσάς; Όλοι αυτοί οι παράγοντες θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον καλύτερο καταχωρητή ονόματος τομέα για τις ανάγκες σας.

Πώς να επιλέξετε τον καλύτερο καταχωρητή ονόματος τομέα για την επιχείρησή σας

Κάθε εταιρεία εδώ έχει δημιουργήσει τη λίστα επειδή προσφέρουν καλές τιμές και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές σημαντικές διαφορές μεταξύ τους. Για να επιλέξετε τον καλύτερο καταχωρητή ονόματος τομέα για την επιχείρησή σας, πρέπει να λάβετε υπόψη ποιες είναι οι προτεραιότητές σας:

 • Εάν το κύριο μέλημά σας είναι προσιτή τιμή, θα θέλατε να πάτε και με τα δύο Εγγραφείτε.com ή Namecheap.
 • Εάν ψάχνετε έναν καταχωρητή τομέα με ομαδοποιημένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, το καλύτερο στοίχημά σας είναι είτε Domain.com ή 1&1 Ίωνος.
 • Για να αποκτήσετε ποιοτική φιλοξενία ιστότοπων παράλληλα με τον τομέα σας, εξετάστε το Bluehost.
 • Εάν βρίσκεστε στην Ευρώπη και θέλετε να διατηρήσετε μια ευρωπαϊκή εταιρεία, επιλέξτε OVH.

Ακόμα δεν είστε σίγουροι ποιος είναι ο καλύτερος καταχωρητής ονόματος τομέα για εσάς; Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα για μια γρήγορη σύγκριση δίπλα-δίπλα:

Ποιος είναι ο καλύτερος καταχωρητής ονόματος τομέα?Ληξίαρχος
.com
.καθαρά
.οργ
.Οο
.ντε
.ru
.το
.κατάστημα
Domain.com9,99 $12,99 $14,99 $49,99 $39,99 $28,99 $14,99 $14,99 $
Όνομα8,88 $11,98 $11,98 $25,88 $6,88 $8,88 $
1&1 Ίωνος1 $; Ανανέωση 15 $1 $; Ανανέωση 20 $1 $; Ανανέωση 20 $35 $; 50 $ ανανέωση5 $ 50 $ ανανέωση
Εγγραφείτε.com5 $ 16 $ ιδιωτική εγγραφή5 $ 16 $ ιδιωτική εγγραφή5 $ 16 $ ιδιωτική εγγραφή49,99 $ 60,99 $ ιδιωτική εγγραφή
OVH6,99 £; Ανανέωση 9,99 £6,49 £7,59 £18,39 £3,53 £6,99 £; Ανανέωση 9,99 £1,79 £; Ανανέωση 21,39 £
Μπλε Χοστ11,99 $12,99 $8,99 $11,99 $11,99 $11,99 $11,99 $
Πάμε μπαμπά11,99 $; Ανανέωση 17,99 $13,99 $9,99 $44,99 $ Ανανέωση 59,99 $7,99 $14,99 $12,99 $9,99 $; Ανανέωση 44,99 $
Domains.Google12 $12 $12 $60 $

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο επιλογής του καλύτερου καταχωρητή ονόματος τομέα; Μοιραστείτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε προμήθεια. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map