6 καλύτερα πληκτρολόγια Mac που μπορούν να αγοράσουν χρήματα το 2020 (Συγκριτικά και δοκιμασμένα)

6 καλύτερα πληκτρολόγια Mac που μπορούν να αγοράσουν χρήματα το 2020 (Συγκριτικά και δοκιμασμένα)

6 καλύτερα πληκτρολόγια Mac που μπορούν να αγοράσουν χρήματα το 2020 (Συγκριτικά και δοκιμασμένα)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ψάχνετε για το καλύτερο διαθέσιμο πληκτρολόγιο Mac; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Σε αυτήν την ενημέρωση, εξετάζω έξι από τα καλύτερα πληκτρολόγια Mac που έχει να προσφέρει η αγορά και τα συγκρίνω σε βάθος. Αλλά περιμένετε, γιατί να ακούσετε αυτόν τον τύπο (εμένα) για οτιδήποτε έχει να κάνει με τα πληκτρολόγια Mac?


Λοιπόν, για αρχάριους, μπορεί να έχω έναν μικρό εθισμό στο πληκτρολόγιο. Έχω δοκιμάσει βασικά κάθε βιώσιμο πληκτρολόγιο Mac στην αγορά. Εντάξει, ίσως όχι όλοι, αλλά απλώς για να σου δώσω μια ιδέα…

Ψάχνετε για το καλύτερο πληκτρολόγιο Mac

Η προσπάθεια εύρεσης του καλύτερου πληκτρολογίου Mac ήταν προσωπική μου αποστολή από τότε που άλλαξα από υπολογιστή σε Mac. Γρήγορα ανακάλυψα ότι η απόκτηση ενός πληκτρολογίου για απρόσκοπτη συνεργασία με έναν Mac δεν είναι πάντα τόσο απλή, και ότι ορισμένα πληκτρολόγια είναι μόνο εν μέρει σε θέση να κάνουν. Δυστυχώς, τα μειονεκτήματα δεν είναι κάτι που οι κατασκευαστές θέλουν να αναφέρουν στο κουτί.

Εδώ μπαίνει η ακόλουθη ενημέρωση και σύγκριση. Αυτό που ακολουθεί είναι μια λίστα με έξι από τα καλύτερα πληκτρολόγια Mac, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, τις τιμές και τις συνολικές εμφανίσεις μετά τη χρήση καθενός για τουλάχιστον ένα μήνα.

Δεν υπάρχει χρόνος για ανάγνωση; Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μου για τα καλύτερα πληκτρολόγια Mac:

Pick Επιλογή συντάκτη:

Πλήκτρα Logitech MX

καλύτερα πληκτρολόγια mac # 1: πλήκτρα logitech mx

Η Logitech είναι ο επωνυμία αν θέλετε πληκτρολόγιο υψηλής ποιότητας. Ανεξάρτητα από τη συσκευή που διαθέτετε, θα βρείτε ένα κορυφαίο πληκτρολόγιο γραμμής για αυτόν στον κατάλογο της Logitech. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Logitech δημιουργεί και μερικά φοβερά πληκτρολόγια για Mac.

Τα MX Keys είναι ένα υπέροχο πληκτρολόγιο που σας παρέχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε και λειτουργεί άψογα με το Mac σας. Επιπλέον, μπορείτε να το αντιστοιχίσετε με έως και τρεις συσκευές (υποστηρίζει Mac, PC, iOS, Android).

Είναι χαμηλού προφίλ αλλά προσφέρει αξιοπρεπή ταξίδια-κλειδιά, γεγονός που καθιστά την πληκτρολόγηση σε αυτό πολύ ευχάριστη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό Logitech Options για να διαμορφώσετε τον τρόπο συμπεριφοράς των πλήκτρων λειτουργίας – και μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε αυτά τα πλήκτρα ανά εφαρμογή (που σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν κάτι άλλο στο Chrome vs Photoshop κ.λπ.).

Όλα αυτά στην τιμή των $ 100. Ίσως τα καλύτερα $ 100 που μπορείτε να ξοδέψετε σε ένα εναλλακτικό πληκτρολόγιο για Mac και πιθανότατα το τελευταίο πληκτρολόγιο που θα χρειαστείτε ποτέ συνολικά.

Pick Επιλογή προϋπολογισμού:

Keychron K2

καλύτερα πληκτρολόγια mac # 2: keychron

Το Keychron είναι γνωστό για τα υψηλής ποιότητας πληκτρολόγια του, ενώ είναι επίσης πολύ προσιτό. Επιπλέον, το να είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο το κάνει ίσως ακόμη καλύτερη συμφωνία! Με μόλις 74 $, πραγματικά δεν θα βρείτε καλύτερο πληκτρολόγιο εκεί έξω.

Επίσης, το Keychron σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το πληκτρολόγιό σας επιλέγοντας τον τύπο μηχανικού διακόπτη που θέλετε και το χρώμα του οπίσθιου φωτισμού.

Λειτουργεί τόσο μέσω Bluetooth όσο και μέσω καλωδίου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξάντληση του χυμού. Όχι ότι θα πρέπει ούτως ή άλλως δεδομένου ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε αυτό είναι εντός ενός μηνός.

Τέλος, μπορεί να συνδυαστεί με έως και τρεις συσκευές και λειτουργεί τόσο σε Mac όσο και σε υπολογιστή.

⭐ Αξιότιμη αναφορά:

Πληκτρολόγιο Bluetooth Satechi Aluminium

satechi

Με 80 $, είναι ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον πληκτρολόγιο που προσπαθεί να αναδείξει τις καλύτερες δυνατότητες από τα πληκτρολόγια Logitech και από το δικό του Magic Keyboard της Apple.

Η εμπειρία πληκτρολόγησης είναι πολύ παρόμοια με αυτήν του Magic Keyboard, αλλά υπάρχουν ελαφρώς περισσότερα βασικά ταξίδια, καθιστώντας το λίγο πιο άνετο. Η απόσταση μεταξύ των κλειδιών είναι παρόμοια με τα προϊόντα της Logitech, η οποία βοηθά περαιτέρω στην αποφυγή τυχαίων πατημάτων.

Από κατασκευαστική άποψη, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και φαίνεται πολύ ανθεκτικό. Σίγουρα έχει μια αίσθηση ενός premium προϊόντος. Το μόνο μειονέκτημα δεν μπορείτε να διαμορφώσετε τα πλήκτρα λειτουργίας.

Για 80 $, αυτό είναι σίγουρα ένα πληκτρολόγιο για Mac που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Contents

Τι πρέπει να γνωρίζετε προτού αναζητήσετε το καλύτερο πληκτρολόγιο Mac

Δεν έχουν δημιουργηθεί όλα τα πληκτρολόγια – αυτό πιθανότατα περιμένετε. Ωστόσο, ορισμένοι παράγοντες κάνουν την αναζήτηση των καλύτερων πληκτρολογίων Mac λίγο διαφορετική από την αναζήτηση, ας πούμε, το καλύτερο πληκτρολόγιο για υπολογιστή με Windows.

Να τι πρέπει να προσέχετε όταν βρίσκεστε στο κυνήγι σας:

υποστήριξη συστήματος macOS

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται το πληκτρολόγιό σας είναι η υποστήριξη για τη διάταξη και τις δυνατότητες του εγγενούς πληκτρολογίου του Mac.

Για παράδειγμα, τα πληκτρολόγια της Apple διαθέτουν αυτά τα πλήκτρα:

πλήκτρα ελέγχου mac

Ο καθένας κάνει ένα συγκεκριμένο πράγμα. Υπάρχει έλεγχος φωτεινότητας οθόνης εδώ, πρόσβαση στο Launchpad, Mission Control και κάθε είδους άλλα διασκεδαστικά πράγματα.

Επίσης, στις ρυθμίσεις, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα κουμπιά ή να τα αλλάξετε στο κλασικό σύνολο πλήκτρων λειτουργίας F1-Fn.

Ρυθμίσεις

Εάν το πληκτρολόγιό σας δεν τα υποστηρίζει, ίσως να μην μπορείτε να επιλέξετε πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε καθόλου τα πλήκτρα λειτουργιών.

Στη συνέχεια, υπάρχει το κλειδί CMD. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα πληκτρολόγιο που προορίζεται κυρίως για υπολογιστή, δεν θα έχετε το σωστό πληκτρολόγιο εκεί – και πρόκειται επίσης να βρίσκεται σε λάθος μέρος (περισσότερα σχετικά με αυτό παρακάτω).

Εν ολίγοις, βεβαιωθείτε ότι το πληκτρολόγιο που σκέφτεστε να αγοράσετε έρχεται με πλήρη υποστήριξη Mac ή το λογισμικό του κατασκευαστή, ώστε το πληκτρολόγιο να υποστηρίζεται πλήρως. Για παράδειγμα, η Logitech προσφέρει τέτοιο λογισμικό για χρήστες Mac, αλλά δεν το κάνουν όλοι οι κατασκευαστές.

Πληκτρολόγια Mac

Το να λειτουργούν όλες οι λειτουργίες macOS με το πληκτρολόγιό σας είναι ένα πράγμα, αλλά μάλλον θέλετε να έχετε και τις εγγενείς εκτυπώσεις πληκτρολογίου.

Ας το παραδεχτούμε; έχετε αλλάξει σε Mac για να μην υποχρεωθείτε να κοιτάξετε το λογότυπο των Windows στο πληκτρολόγιό σας.

Περισσότερα σχετικά με αυτό στην ενότητα FAQ παρακάτω.

Διάταξη Mac

Εάν το πληκτρολόγιό σας δεν συνοδεύεται από την εγγενή διάταξη Mac, η κύρια διαφορά είναι ότι θα αλλάξει το αριστερό πλήκτρο CMD και το αριστερό πλήκτρο alt / opt.

Τα πληκτρολόγια που δημιουργήθηκαν για Mac έχουν τη σωστή διάταξη.

Περισσότερα σχετικά με αυτό στην ενότητα FAQ παρακάτω.

Αξιόπιστη σύνδεση

Το καλώδιο USB είναι η πιο αξιόπιστη σύνδεση που υπάρχει.

Εάν δεν είστε λάτρης των καλωδίων, η σύνδεση Bluetooth στο Magic Keyboard της Apple λειτουργεί καλά. Οι συνδέσεις Bluetooth άλλων κατασκευαστών μπορούν να είναι αδύναμες.

Τα προϊόντα της Logitech διαθέτουν τη δική τους υποδοχή που βασίζεται σε ραδιοεπικοινωνίες. Χρησιμοποιήστε αυτό με το Mac σας αντί για Bluetooth. Είναι πολύ πιο αξιόπιστο.

Αριθμητικό πληκτρολόγιο ή nah?

Τα πληκτρολόγια με αριθμητικά πληκτρολόγια είναι μεγαλύτερα. Αλλά τα αριθμητικά πληκτρολόγια είναι επίσης εύχρηστα, οπότε η απαλλαγή τους δεν είναι πάντα μια επιλογή.

Όλα αυτά ακούγονται προφανή, αλλά απλώς το θυμάστε όταν επιλέγετε το πληκτρολόγιό σας. Δεν θέλετε να εκπλαγείτε όταν αποστέλλεται το πληκτρολόγιο.

Μηχανική ή να?

Τα μηχανικά πληκτρολόγια είναι όλη η οργή αυτές τις μέρες. Η επιλογή εξαρτάται τελικά από εσάς. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι υπάρχουν πολύ λίγα μηχανικά πληκτρολόγια στην αγορά που δημιουργήθηκαν ειδικά για Mac.

Περισσότερα σχετικά με αυτό στην ενότητα FAQ παρακάτω.

Magic Keyboard ή nah?

Το δικό του Magic Keyboard της Apple είναι στα τρία πρώτα από τα καλύτερα IMO πληκτρολόγια Mac. Είναι απλά πολύ καλό και θα λειτουργεί με το Mac σας χωρίς δυσλειτουργίες.

Εάν το συνοδεύει με το μηχάνημά σας, αλλά δεν το έχετε δώσει ακόμα καλή λειτουργία, τότε μην αγοράσετε άλλο πληκτρολόγιο για τουλάχιστον δύο μήνες. Δοκιμάστε το Magic Keyboard. Ίσως καταλήξετε να το λατρεύετε.

Έξι από τα καλύτερα πληκτρολόγια Mac δοκιμάστηκαν

Έχω χωρίσει τη λίστα σε δύο κατηγορίες:

 • πληκτρολόγια χαμηλού προφίλ
 • μηχανικά πληκτρολόγια

Αν και θα μπορούσα να φτιάξω τις κατηγορίες όπως ενσύρματα έναντι ασύρματων ή εγγενή Mac έναντι πληκτρολογίων πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων, αποφάσισα να εστιάσω τελικά στον μηχανισμό που βρίσκεται κάτω από το πληκτρολόγιο – καθώς αυτό είναι που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά όταν αλληλεπιδράτε με το πληκτρολόγιό σας.

Κατηγορία # 1: καλύτερα πληκτρολόγια Mac χαμηλού προφίλ

Logitech Craft ή Logitech MX Keys

καλύτερα πληκτρολόγια mac: logitech craft

#Ασύρματος
# Πολυ-λειτουργικό σύστημα
# Πολλαπλή συσκευή

Τα πλήκτρα Craft και MX είναι βασικά τα ίδια πληκτρολόγια με μία μόνο διαφορά. Το Craft έχει αυτό:

το στέμμα

Είναι ένας επιλογέας τύπου θόλου (που ονομάζεται στέμμα) που μπορεί να χαρτογραφηθεί για να κάνει κάθε είδους διαφορετικά πράγματα. Οτιδήποτε άλλο – ο μηχανισμός κλειδιών, τα πληκτρολόγια και η διάταξη είναι τα ίδια.

Όλα τα πληκτρολόγια Logitech συνοδεύονται από το λογισμικό διαμόρφωσης της Logitech. Θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές εκεί, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τι κάνει κάθε πλήκτρο λειτουργίας και τι θέλετε να κάνει το στέμμα.

Μιλώντας για το στέμμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εκτελώντας μία από τις τρεις ενέργειες:

επιλογές κορώνας

Αυτά μπορούν να ρυθμιστούν ελεύθερα, αλλά η προεπιλογή είναι αυτό που βλέπετε στο παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης.

Το καλύτερο από όλα, μπορείτε να διαμορφώσετε την κορώνα και όλα τα πλήκτρα λειτουργιών ανά εφαρμογή. Έτσι, μπορείτε να κάνετε το στέμμα να κάνει κάτι άλλο στο Chrome έναντι της διεπαφής χρήστη macOS. Αυτό ανοίγει επίσης πολλές δυνατότητες εάν χρησιμοποιείτε εργαλεία όπως το Sketch ή το Adobe XD.

Επιστροφή στα κλειδιά και τον τρόπο λειτουργίας τους. Το βασικό ταξίδι είναι αξιοπρεπές, σας δίνει μια ωραία αίσθηση και δεν σας μπερδεύει εάν έχει πατηθεί ένα πλήκτρο ή όχι. Κάθε πλήκτρο έχει επίσης μια ωραία εσοχή. Αυτό βοηθά στην αποφυγή τυχαίων πατημάτων πλήκτρων – μπορείτε πάντα να βρίσκετε εύκολα το κέντρο του πλήκτρου.

�� Τιμή

Logitech Craft: 199 $
Πλήκτρα Logitech MX: 100 $

Life Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η μπαταρία είναι 1500 mAh. Από την εμπειρία μου, αρκεί να θυμάστε να το απενεργοποιείτε για τη νύχτα, δεν θα χρειάζεται να το χρεώνετε περισσότερο από μία φορά το μήνα.

�� Πλεονεκτήματα

 • Μπορεί να συνδυαστεί με έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αντιστοιχίζετε ξανά το πληκτρολόγιο κάθε φορά που αλλάζετε συσκευές.
 • Χαμηλό προφίλ αλλά εξακολουθεί να προσφέρει αξιοπρεπή ταξίδια κλειδιά, κάτι που κάνει την πληκτρολόγηση ωραία.
 • Τα διαμορφώσιμα πλήκτρα λειτουργίας και η κορώνα είναι έκρηξη.
 • Επιλογές Logitech – το λογισμικό ελέγχου που συνοδεύει το πληκτρολόγιο σας επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα τα πάντα.
 • Καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

�� Μειονεκτήματα

 • Η θέση πληκτρολόγησης δεν είναι ρυθμιζόμενη.
 • Συνδέστε το μέσω της ενοποιητικής εφαρμογής σύνδεσης της Logitech. Εάν χρησιμοποιείτε Bluetooth, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα σύνδεσης.

⚙️ Διόπτρα:

Σκάφος

 • Ύψος x πλάτος x βάθος: 32 mm x 430 mm x 149 mm
 • Βάρος: 960 g
 • Υποστήριξη σύνδεσης: Ασύρματη τεχνολογία Logitech Unifying 2.4GHz, τεχνολογία χαμηλής ενέργειας Bluetooth
 • Υποστήριξη λογισμικού: Επιλογές Logitech σε Mac OS 10.11 και νεότερη έκδοση

Πλήκτρα MX

 • Ύψος x πλάτος x βάθος: 20,5 mm x 430 mm x 131,63 mm
 • Βάρος: 810 g
 • Υποστήριξη σύνδεσης: Ασύρματη τεχνολογία Logitech Unifying 2.4GHz, τεχνολογία χαμηλής ενέργειας Bluetooth
 • Υποστήριξη λογισμικού: Επιλογές Logitech σε Mac OS 10.11 και νεότερη έκδοση

�� Συλλογή προϊόντων:

σκάφος logitech 2

σκάφη logitech 3

σκάφος logitech 4

σκάφος logitech 5

σκάφη logitech 6

⭐ Ετυμηγορία

Για μένα, αυτό είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο για Mac που είναι διαθέσιμο. Είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο, η μπαταρία διαρκεί πολύ, είναι αξιόπιστη και η αισθητική είναι επίσης συντονισμένη με άλλα προϊόντα της Apple. Αν θέλετε το στέμμα, πάρτε το Craft. Εάν όχι, λάβετε τα πλήκτρα MX. Και προφανώς, η τιμή είναι επίσης ένας παράγοντας. Το Craft είναι διπλάσιο από το MX Keys.

Πληκτρολόγιο Apple Magic

καλύτερα πληκτρολόγια mac: μαγικό πληκτρολόγιο

#Ασύρματος
# Mac-εγγενές

Δεν θα μπορούσαμε να το αναφέρουμε; Είναι το πιο συμπαγές, το πιο καθαρό και το πιο συμβατό καλύτερο πληκτρολόγιο για Mac στην αγορά.

Η τρέχουσα γενιά του πληκτρολογίου διαθέτει βελτιωμένο μηχανισμό κλειδιού ψαλιδιού. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, το ταξίδι με το κλειδί είναι μικρότερο και υπάρχει ελαφρώς λιγότερος χώρος μεταξύ των πλήκτρων. Είναι γενικά λίγο πιο εύκολο να πατήσετε τυχαία άλλα πλήκτρα.

Σχεδιασμός, αυτό είναι ένα όμορφο προϊόν. Είναι λεπτό, απλό, μινιμαλιστικό και κάνει ό, τι θέλουν οι περισσότεροι χρήστες.

Ωστόσο, δεν προσφέρει μεγάλη προσαρμογή. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποφασίσετε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα λειτουργιών ως τυπικά πλήκτρα ή πλήκτρα διεπαφής Mac.

Το Magic Keyboard έχει επίσης σημαντικά μικρότερο αποτύπωμα από οποιοδήποτε άλλο πληκτρολόγιο σε αυτήν τη λίστα.

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες εκδόσεις: με και χωρίς το αριθμητικό πληκτρολόγιο.

�� Τιμή

Πληκτρολόγιο Magic Magic: 99 $ και 129 $ (με αριθμητικό πληκτρολόγιο)

Life Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η μπαταρία είναι 2980 mAh. Προσωπικά, ωστόσο, νομίζω ότι το χρεώθηκα μόνο δύο φορές από τότε που το πήρα. Φαίνεται ότι δεν χρησιμοποιεί καθόλου ηλεκτρισμό. ��‍♂️

�� Πλεονεκτήματα

 • Είναι το επίσημο πληκτρολόγιο της Apple, οπότε πρέπει να λειτουργεί καλά με Mac.
 • Μικρό, συμπαγές, εξαιρετικά ελάχιστο.
 • Ταξίδι χαμηλού κλειδιού εάν απολαμβάνετε κάτι τέτοιο.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

�� Μειονεκτήματα

 • Διατίθεται μόνο ελάχιστη προσαρμογή.
 • Και πάλι, ταξίδια χαμηλού κλειδιού, αν δεν απολαμβάνετε κάτι τέτοιο.
 • Μη ρυθμιζόμενο.

⚙️ Διόπτρα:

 • Ύψος x πλάτος x βάθος:
  • Magic Keyboard: 0,16–0,43 ίντσες (0,41–1,09 cm) x 10,98 ίντσες (27,9 cm) x 4,52 ίντσες (11,49 cm)
  • Magic Keyboard με αριθμητικό πληκτρολόγιο: 0,16-0,43 ίντσες (0,41-1,09 cm) x 16,48 ίντσες (27,9 cm) x 4,52 ίντσες (11,49 cm)
 • Βάρος:
  • Μαγικό πληκτρολόγιο: 231 g
  • Μαγικό πληκτρολόγιο με αριθμητικό πληκτρολόγιο: 390 g
 • Συνδεσιμότητα Bluetooth 3.0 + EDR και μέσω της θύρας Lightning

�� Συλλογή προϊόντων:

μαγικό πληκτρολόγιο 2

μαγικό πληκτρολόγιο 3

μαγικό πληκτρολόγιο 4

μαγικό πληκτρολόγιο 5

μαγικό πληκτρολόγιο 6

μαγικό πληκτρολόγιο 7

⭐ Ετυμηγορία

Αυτό είναι το δεύτερο καλύτερο πληκτρολόγιο στην κατηγορία χαμηλού προφίλ. Φαίνεται πραγματικά καθαρό, προσφέρει μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και λειτουργεί με το Mac σας έξω από το κουτί. Δεν απαιτείται διαμόρφωση. Χρησιμοποιήστε αυτό αν δεν σας πειράζει η έλλειψη επιλογών προσαρμογής ή το ταξίδι χαμηλού κλειδιού.

Logitech K750 Solar Mac

καλύτερα πληκτρολόγια mac: logitech k750

#Ασύρματος
# Mac-εγγενές

Για να είμαι ειλικρινής, το K750 Solar θα ήταν υψηλότερο σε αυτήν τη λίστα αν ήταν πιο εύκολο να το αγοράσετε και εάν η Logitech ενημέρωσε το σχέδιο από την πρώτη κυκλοφορία του το 2011 (νομίζω).

Παρόλο που μπορείτε να βρείτε αυτό το πληκτρολόγιο σε καταστήματα και στο Amazon σε ορισμένες χώρες, είναι ένα από τα παλαιότερα προϊόντα της Logitech. Δεν είμαι σίγουρος αν δεν προωθείται πλέον ή δεν κατασκευάζεται πλέον πλήρως.

Το ίδιο το πληκτρολόγιο είναι αρκετά μοναδικό με δύο τρόπους:

Πρώτον, είναι ηλιακό. Αυτό κάνει αυτή η ταινία:

logitech k750 2

Δεύτερον, είναι πραγματικά χαμηλού προφίλ – βρίσκεται στο τραπέζι. Δεν είναι υπό γωνία ή τίποτα. Ταυτόχρονα, υπάρχουν αυτά τα πόδια που μπορείτε να αναπτύξετε για να γείρετε το πληκτρολόγιο προς εσάς.

Τα κλειδιά είναι πραγματικά όμορφα διαχωρισμένα με πολύ χώρο μεταξύ τους. Αυτό περιορίζει το τυχαίο πάτημα στο ελάχιστο. Το βασικό ταξίδι είναι ωραίο, αλλά η κίνηση είναι λίγο απλή σε σύγκριση με τα πιο σύγχρονα προϊόντα της Logitech’s.

Δυστυχώς, το πληκτρολόγιο δεν λειτουργεί με το νεότερο λογισμικό της Logitech. Το μόνο πράγμα που μπορείτε να ορίσετε είναι πώς λειτουργούν τα πλήκτρα λειτουργίας. Και ακόμη και αυτό είναι διαθέσιμο μόνο μέσω του άλλου (πιθανώς) παλαιότερου λογισμικού της Logitech που ονομάζεται Logitech Control Center.

κέντρο ελέγχου logitech

�� Τιμή

Logitech K750 Solar Mac: $ 60- $ 70

Life Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Λοιπόν, είναι ηλιακό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το φορτίσετε καθόλου. Θα λειτουργήσει. Τούτου λεχθέντος, είχα μια άλλη έκδοση αυτού του πληκτρολογίου για τον υπολογιστή μου και αυτή αποφάσισε να πεθάνει μετά από αυτό που νομίζω ότι ήταν 3-4 χρόνια χρήσης. Ακόμα αρκετά καλό για ένα ασύρματο πληκτρολόγιο χωρίς να χρειάζεται φόρτιση.

�� Πλεονεκτήματα

 • Δεν χρειάζεται να το χρεώσετε ποτέ!
 • Ξαπλώνει στο τραπέζι.
 • Ευκανόνιστος.
 • Επαρκής διαδρομή κλειδιού και εξαιρετικός διαχωρισμός μεταξύ των κλειδιών.
 • Κομψό και όμορφο.

�� Μειονεκτήματα

 • Δεν λειτουργεί με το νέο λογισμικό Logitech.
 • Διατίθεται μόνο ελάχιστη προσαρμογή.
 • Δύσκολο να το πάρεις.

⚙️ Διόπτρα:

 • Ύψος x πλάτος x βάθος: 10 mm x 431 mm x 156 mm
 • Υποστήριξη σύνδεσης: Logitech Unifying 2.4GHz ασύρματη τεχνολογία
 • Απαιτήσεις: Mac OS® X 10.5 ή μεταγενέστερη, θύρα USB, πηγή φωτός από το φως του ήλιου και / ή εσωτερικός φωτισμός

�� Συλλογή προϊόντων:

logitech k750 3

logitech k750 4

logitech k750 5

logitech k750 6

⭐ Ετυμηγορία

Συνολικά, αυτό είναι ένα υπέροχο πληκτρολόγιο. Μου αρέσει ακόμη καλύτερο από το επίσημο πληκτρολόγιο Magic, αλλά δεν μπορώ να το κατατάξω υψηλότερα, καθώς είναι ένα παλαιότερο προϊόν. Το κύριο πράγμα που επιδιώκει είναι το ηλιακό χαρακτηριστικό – έτσι έχετε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο που δεν χρειάζεται να φορτίσετε καθόλου. Είναι επίσης αρκετά φθηνό σε σύγκριση με τα άλλα προϊόντα. Εάν μπορείτε να το βρείτε, πάρτε το!

Πληκτρολόγιο Bluetooth Satechi Aluminium

καλύτερα πληκτρολόγια mac: satechi

#Ασύρματος
# Mac-εγγενές
# Πολλαπλή συσκευή

Η Satechi είναι γνωστός παίκτης στην αγορά αξεσουάρ για Mac. Προσφέρουν διανομείς, βάσεις, φορτιστές, ποντίκια και επίσης πληκτρολόγια.

Το πληκτρολόγιο Bluetooth Satechi Aluminium είναι παρόμοιο με μερικά πληκτρολόγια που έχω ήδη δοκιμάσει παραπάνω. Έχει παρόμοια απόσταση μεταξύ των πλήκτρων με το Logitech K750 Solar. Οι εσοχές στα πλήκτρα είναι παρόμοιες με αυτές που θα βρείτε στο Logitech Craft και η εμπειρία πληκτρολόγησης είναι πολύ παρόμοια με το Magic Keyboard, μόνο υπάρχουν περισσότερα βασικά ταξίδια.

Από κατασκευαστική άποψη, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και φαίνεται πολύ ανθεκτικό. Σίγουρα έχει μια αίσθηση ενός premium προϊόντος.

Όπως ανέφερα, η εμπειρία πληκτρολόγησης είναι παρόμοια με αυτήν του Magic Keyboard, αλλά με περισσότερα βασικά ταξίδια. Τα πλήκτρα αισθάνονται πολύ ελαφριά, κάτι που μπορεί να είναι κάτι που σας αρέσει.

Μπορείτε επίσης να το αντιστοιχίσετε με έως και τρεις συσκευές.

Το κύριο μειονέκτημα για μένα είναι ότι δεν μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό το πληκτρολόγιο με κανέναν τρόπο. Δεν μπορείτε καν να αλλάξετε τη συμπεριφορά των πλήκτρων λειτουργίας. Για μένα, αυτό είναι ένα πραγματικό σπάσιμο διαπραγματεύσεων δεδομένου ότι έχω χαρτογραφήσει διαφορετικές μακροεντολές εκεί. Εάν αυτό δεν είναι τόσο μεγάλο για εσάς, θα περάσετε υπέροχα με αυτό το πληκτρολόγιο.

�� Τιμή

Πληκτρολόγιο Bluetooth Satechi Aluminium: 80 $

Life Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Ο Satechi λέει ότι το πληκτρολόγιό τους έχει αρκετή διάρκεια ζωής μπαταρίας για έως και 80 ώρες αδιάλειπτου χρόνου εργασίας μεταξύ των φορτίων. Όχι τόσο υπέροχο, αλλά και όχι τραγικό.

�� Πλεονεκτήματα

 • Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική.
 • Υποστηρίζει έως και τρεις συσκευές ταυτόχρονα.
 • Διαθέτει προσαρμοσμένα κλειδιά για λήψη στιγμιότυπων οθόνης και αντιγραφή & επικόλληση.
 • Η εμπειρία πληκτρολόγησης είναι υπέροχη, τα πλήκτρα είναι ελαφριά, αλλά υπάρχουν αρκετά ταξίδια για να το κρατήσετε άνετο.

�� Μειονεκτήματα

 • Δεν είναι ρυθμιζόμενο καθεαυτό, αλλά έχετε αυτούς τους προφυλακτήρες αυτοκόλλητου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη προσαρμογή και δεν μπορείτε καν να ορίσετε τον τρόπο λειτουργίας των πλήκτρων λειτουργίας.

⚙️ Διόπτρα:

 • Ύψος x πλάτος x βάθος: 17 x 4,7 x 0,4 ίντσες
 • Βάρος: 500 g

�� Συλλογή προϊόντων:

satechi 2

satechi 3

satechi 4

satechi 5

satechi 6

⭐ Ετυμηγορία

Για μένα, αυτό θα μπορούσε ίσως να είναι στην κορυφή των 2 εάν όχι λόγω της έλλειψης προσαρμογής. Η πληκτρολόγηση σε αυτό το πληκτρολόγιο είναι υπέροχη, υπάρχει ένας καλός διαχωρισμός μεταξύ των πλήκτρων και φαίνεται ακριβώς στο γραφείο δίπλα στα προϊόντα της Apple.

Κατηγορία # 2: μηχανικά πληκτρολόγια για Mac

Ο τρόπος που θα κοιτάξω μηχανικά πληκτρολόγια για Mac θα είναι πολύ παρόμοιος, αλλά με μία βασική διαφορά:

Δεν πρόκειται να αφιερώσω πολύ χρόνο για να μιλήσω για βασικά ταξίδια και για το πώς αισθάνονται τα κλειδιά κατά την πληκτρολόγηση. Όλα αυτά εξαρτώνται από το ακριβές μοντέλο των πλήκτρων που επιλέγετε κατά την αγορά του πληκτρολογίου σας. Τα περισσότερα μηχανικά πληκτρολόγια σας δίνουν κάποιες επιλογές, ώστε να μπορείτε πάντα να πηγαίνετε με τον ακριβή διακόπτη που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Keychron K2 και K4

καλύτερα πληκτρολόγια mac: keychron

#Ασύρματος
# Ενσύρματο
# Πολυ-λειτουργικό σύστημα
# Πολλαπλή συσκευή

Εάν προσπαθήσατε ποτέ να κάνετε google μηχανικά πληκτρολόγια για Mac, έχετε παρατηρήσει ότι δεν υπάρχει πραγματικά τόσο μεγάλη επιλογή εκεί έξω.

Για κάποιο λόγο, οι χρήστες Mac, γενικά, δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται τόσο πολύ για τα μηχανικά πληκτρολόγια, όπως κάνουν οι χρήστες υπολογιστών.

Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη περισσότερες από μερικές κατάλληλες επιλογές.

Τα πληκτρολόγια Keychron είναι εξαιρετικά παραδείγματα ποιοτικών μηχανικών πληκτρολογίων για Mac. Υπάρχουν δύο βασικά μοντέλα που θα συζητήσουμε εδώ: Keychron K2 και Keychron K4.

Τα χαρακτηριστικά είναι ίδια και στα δύο πληκτρολόγια, με το μέγεθος να είναι η κύρια διαφορά. Επιπλέον, το K4 διαθέτει επίσης αριθμητικό πληκτρολόγιο.

Το κύριο πλεονέκτημα των Keychrons είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το πληκτρολόγιό σας αρκετά εκτεταμένα πριν το αγοράσετε. Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά μηχανικών διακοπτών (συμπεριλαμβανομένων και οπτικών διακοπτών). Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε λευκό ή RGB οπίσθιο φωτισμό. Και μπορείτε επίσης να παραγγείλετε προσαρμοσμένα πληκτρολόγια.

Τα πληκτρολόγια είναι συμβατά με Mac και PC και μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth καθώς και μέσω καλωδίου USB (το ίδιο μοντέλο του πληκτρολογίου, δεν χρειάζεται να επιλέξετε μεταξύ Bluetooth και καλωδίου πληκτρολογίου).

Όσον αφορά τις προσαρμογές λογισμικού, πάλι, δεν υπάρχει τόσο πολύ διαθέσιμο. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο πώς θέλετε να συμπεριφέρονται τα πλήκτρα λειτουργιών μέσω του πίνακα ρυθμίσεων macOS.

Αλλά μπορείτε να παίξετε με τον οπίσθιο φωτισμό. Υπάρχει ένα ξεχωριστό πλήκτρο στο πληκτρολόγιο για τον έλεγχο των ακολουθιών οπίσθιου φωτισμού. Αυτό είναι διασκεδαστικό.

Ακολουθεί μια επίδειξη:

Τα πλήκτρα είναι συσκευασμένα λίγο σφιχτά, αλλά υπάρχει ακόμα αρκετός χώρος μεταξύ τους για να σας βοηθήσουν να αποφύγετε τυχαίες πιέσεις. Ωστόσο, όχι στο βαθμό που παίρνετε από μερικά από τα άλλα πληκτρολόγια εδώ, ωστόσο.

�� Τιμή

Keychron K2: 74 $
Keychron K4: 79 $

Life Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. Τα K2s και K4s έχουν χωρητικότητα μπαταρίας 4000 mAh, κάτι που υπερδιπλασιάζει αυτό που λαμβάνετε από το Logitech Craft. Θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για περισσότερο από ένα μήνα με μία φόρτιση με ενεργοποιημένο τον οπίσθιο φωτισμό.

�� Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.
 • Προσαρμόσιμο υλικό. Μπορείτε να επιλέξετε τους διακόπτες πλήκτρων που θέλετε.
 • Ένα γενικά καλοφτιαγμένο προϊόν, έχει εξαιρετική αίσθηση και πρωτότυπη εμφάνιση.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
 • Λειτουργεί μέσω Bluetooth και μέσω καλωδίου.
 • Μπορεί να συνδυαστεί με έως και τρεις συσκευές και λειτουργεί τόσο σε Mac όσο και σε υπολογιστή.
 • Η τιμή είναι πολύ ελκυστική για ένα μηχανικό πληκτρολόγιο.

�� Μειονεκτήματα

 • Η διάταξη πληκτρολογίου στο K4 μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Ειδικά η τοποθέτηση των πλήκτρων βέλους. Ίσως χρειαστεί να το συνηθίσετε και σίγουρα θα σας κοστίσει μερικά τυχαία πατήματα πλήκτρων.
 • Το πλαστικό στα πλήκτρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο, τουλάχιστον με την αίσθηση μου.
 • Είναι αρκετά ψηλό, το οποίο μπορεί να είναι προβληματικό για ορισμένους χρήστες.

⚙️ Διόπτρα:

Κ2

 • Ύψος x πλάτος x βάθος: 313 x 123 x 38,5 mm
 • Βάρος: 875 g
 • Διαθέσιμοι διακόπτες: Διακόπτες Gateron μπλε / κόκκινο / καφέ
 • Μπαταρία: 4000 mAh επαναφορτιζόμενη μπαταρία λι-πολυμερούς

Κ4

 • Ύψος x πλάτος x βάθος: 371 x 124 x 38 mm
 • Βάρος: 773 g
 • Διαθέσιμοι διακόπτες κλειδιού: Διακόπτες Gateron blue / red / brown / yellow, Optical blue / red switches
 • Μπαταρία: 4000 mAh επαναφορτιζόμενη μπαταρία λι-πολυμερούς

�� Συλλογή προϊόντων:

keychron 2

keychron 3

keychron 4

keychron 5

keychron 6

⭐ Ετυμηγορία

Συνολικά, αυτό είναι το καλύτερο μηχανικό πληκτρολόγιο που μπορείτε να αγοράσετε για Mac. Μιλώ τόσο για το K2 όσο και για το K4. Μπορείτε να προσαρμόσετε το υλικό σας πριν το αγοράσετε (επιλέξτε έναν τύπο διακόπτη, χρώμα οπίσθιου φωτισμού). Το K2 είναι ένα μικρότερο μοντέλο χωρίς το αριθμητικό τακάκι. Το K4 διαθέτει αριθμητικό μαξιλάρι, αλλά είναι ακόμα πολύ σφιχτό, γεγονός που καθιστά το αποτύπωμα μικρότερο από τα πλήκτρα πλήρους μεγέθους με ξεχωριστά αριθμητικά πληκτρολόγια.

Azio MK MAC BT / USB

καλύτερα πληκτρολόγια mac: azio

#Ασύρματος
# Mac-εγγενές

Εκσυγχρονίζω. Το Azio φαίνεται να έχει σταματήσει να προσφέρει την έκδοση Bluetooth του πληκτρολογίου τους. Τώρα είναι διαθέσιμη μόνο η έκδοση USB. Η τιμή παραμένει η ίδια.

Azio MK MAC USB είναι ένα άλλο μεγάλο μηχανικό πληκτρολόγιο για το Mac σας. Σχετικά με το σχεδιασμό, είναι λίγο διαφορετικό από τα προϊόντα της Keychron – είναι κυρίως λευκό, σε σχέση με το σκούρο χρώμα του Keychron.

Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική, υπάρχει φινίρισμα από αλουμίνιο (το πάνω στρώμα) και οι ίδιοι οι κάψουλες είναι κατασκευασμένοι από ποιοτικό πλαστικό υλικό. Το χρώμα είναι επίσης λευκό, που ταιριάζει με την αισθητική της Apple.

Δυστυχώς, το πληκτρολόγιο έρχεται μόνο με έναν τύπο διακοπτών, το Kailh Browns.

Με βάση την προσαρμογή, μπορείτε να ορίσετε μόνο πώς θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα λειτουργίας. Υπάρχει επίσης ένας τροχός ρύθμισης έντασης, ο οποίος λειτουργεί καλά. Ωστόσο, δεν μπορείτε να προσαρμόσετε τι κάνει ο τροχός εκτός από τον έλεγχο της έντασης.

Τα πληκτρολόγια βρίσκονται στην ψηλότερη πλευρά, αλλά το σχήμα τους θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχαία πατήματα πλήκτρων. Συνολικά, δεν μπορώ να παραπονεθώ εδώ.

Το Azio MK MAC USB έρχεται με ένα αποσπώμενο στήριγμα παλάμης, το οποίο είναι ένα ωραίο μπόνους.

�� Τιμή

Azio MK MAC USB: 100 $

Life Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Το Azio βαθμολογεί το πληκτρολόγιό τους σε ένα μήνα χρόνου χρήσης. Θα έλεγα ότι είναι σωστό, αλλά σε σύγκριση με τα άλλα πληκτρολόγια αυτής της λίστας, η χωρητικότητα της μπαταρίας δεν είναι εκπληκτική στα 250 mAh.

�� Πλεονεκτήματα

 • Εγγενής για Mac.
 • Ο σχεδιασμός είναι καλός.
 • Ανθεκτική και καλή ποιότητα κατασκευής.

�� Μειονεκτήματα

 • Χωρίς οπίσθιο φωτισμό
 • Διατίθεται μόνο ένας τύπος πλήκτρων.
 • Πολύ περιορισμένη προσαρμογή.
 • Προς το παρόν διατίθεται μόνο η ενσύρματη έκδοση USB.

⚙️ Διόπτρα:

 • Ύψος x πλάτος x βάθος: 445 x 137 x 35 mm (στήριγμα παλάμης 445 x 18 x 64 mm)
 • Βάρος: 1060 g
 • Διαθέσιμοι διακόπτες: Kailh Brown
 • Μπαταρία: Li-ion 250 mAh

�� Συλλογή προϊόντων:

azio 2

azio 3

azio 4

azio 5

αζιο 6

⭐ Ετυμηγορία

Η δεύτερη καλύτερη επιλογή μου για ένα μηχανικό πληκτρολόγιο για Mac. Είναι λίγο πιο ακριβό από τα Keychrons, δεν σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τους διακόπτες κλειδιών και δεν υπάρχει οπίσθιος φωτισμός. Τούτου λεχθέντος, αν προτιμάτε το συνδυασμό λευκών χρωμάτων του προϊόντος και πιστεύετε ότι θα ταιριάζει καλύτερα με τη ρύθμισή σας, αναζητήστε το.

Περίληψη, ποια από αυτά τα καλύτερα πληκτρολόγια Mac μπορείτε να επιλέξετε?

Η πρώτη απόφαση που πρέπει να λάβετε είναι αν θέλετε πληκτρολόγιο χαμηλού προφίλ ή μηχανικό. Δυστυχώς, δεν υπάρχει σαφής νικητής μεταξύ αυτών των δύο κατηγοριών. Μερικοί άνθρωποι αγαπούν τα μηχανικά πληκτρολόγιά τους, ενώ άλλοι προτιμούν την εμφάνιση και την αίσθηση χαμηλού προφίλ.

�� Ρίξτε μια ματιά στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις παρακάτω για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε αν θα πάτε με χαμηλό προφίλ έναντι μηχανικού.

Μόλις έχετε μια καλή ιδέα για το τι προτιμάτε "μηχανική ή όχι," εδώ είναι οι επιλογές μου:

Pick Επιλογή συντάκτη:

Πλήκτρα Logitech MX

καλύτερα πληκτρολόγια mac # 1: πλήκτρα logitech mx

Η Logitech είναι ο επωνυμία αν θέλετε πληκτρολόγιο υψηλής ποιότητας. Ανεξάρτητα από τη συσκευή που διαθέτετε, θα βρείτε ένα κορυφαίο πληκτρολόγιο γραμμής για αυτόν στον κατάλογο της Logitech. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Logitech δημιουργεί και μερικά φοβερά πληκτρολόγια για Mac.

Τα MX Keys είναι ένα υπέροχο πληκτρολόγιο που σας παρέχει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε και λειτουργεί άψογα με το Mac σας. Επιπλέον, μπορείτε να το αντιστοιχίσετε με έως και τρεις συσκευές (υποστηρίζει Mac, PC, iOS, Android).

Είναι χαμηλού προφίλ αλλά προσφέρει αξιοπρεπή ταξίδια-κλειδιά, γεγονός που καθιστά την πληκτρολόγηση σε αυτό πολύ ευχάριστη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό Logitech Options για να διαμορφώσετε τον τρόπο συμπεριφοράς των πλήκτρων λειτουργίας – και μπορείτε ακόμη και να προσαρμόσετε αυτά τα πλήκτρα ανά εφαρμογή (που σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν κάτι άλλο στο Chrome vs Photoshop κ.λπ.).

Όλα αυτά στην τιμή των $ 100. Ίσως τα καλύτερα $ 100 που μπορείτε να ξοδέψετε σε ένα εναλλακτικό πληκτρολόγιο για Mac και πιθανότατα το τελευταίο πληκτρολόγιο που θα χρειαστείτε ποτέ συνολικά.

Pick Επιλογή προϋπολογισμού:

Keychron K2

καλύτερα πληκτρολόγια mac # 2: keychron

Το Keychron είναι γνωστό για τα υψηλής ποιότητας πληκτρολόγια του, ενώ είναι επίσης πολύ προσιτό. Επιπλέον, το να είναι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο το κάνει ίσως ακόμη καλύτερη συμφωνία! Με μόλις 74 $, πραγματικά δεν θα βρείτε καλύτερο πληκτρολόγιο εκεί έξω.

Επίσης, το Keychron σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το πληκτρολόγιό σας επιλέγοντας τον τύπο μηχανικού διακόπτη που θέλετε και το χρώμα του οπίσθιου φωτισμού.

Λειτουργεί τόσο μέσω Bluetooth όσο και μέσω καλωδίου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εξάντληση του χυμού. Όχι ότι θα πρέπει ούτως ή άλλως δεδομένου ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε αυτό είναι εντός ενός μηνός.

Τέλος, μπορεί να συνδυαστεί με έως και τρεις συσκευές και λειτουργεί τόσο σε Mac όσο και σε υπολογιστή.

⭐ Αξιότιμη αναφορά:

Πληκτρολόγιο Bluetooth Satechi Aluminium

satechi

Με 80 $, είναι ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον πληκτρολόγιο που προσπαθεί να αναδείξει τις καλύτερες δυνατότητες από τα πληκτρολόγια Logitech και από το δικό του Magic Keyboard της Apple.

Η εμπειρία πληκτρολόγησης είναι πολύ παρόμοια με αυτήν του Magic Keyboard, αλλά υπάρχουν ελαφρώς περισσότερα βασικά ταξίδια, καθιστώντας το λίγο πιο άνετο. Η απόσταση μεταξύ των κλειδιών είναι παρόμοια με τα προϊόντα της Logitech, η οποία βοηθά περαιτέρω στην αποφυγή τυχαίων πατημάτων.

Από κατασκευαστική άποψη, είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και φαίνεται πολύ ανθεκτικό. Σίγουρα έχει μια αίσθηση ενός premium προϊόντος. Το μόνο μειονέκτημα δεν μπορείτε να διαμορφώσετε τα πλήκτρα λειτουργίας.

Για 80 $, αυτό είναι σίγουρα ένα πληκτρολόγιο για Mac που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Τέλος, εδώ είναι οι συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το θέμα των καλύτερων πληκτρολογίων Mac και πώς να επιλέξετε ένα:

�� Συχνές ερωτήσεις

Θα λειτουργεί κάθε πληκτρολόγιο με το Mac μου?

Τεχνικά ναι. Δηλαδή, οποιοδήποτε πληκτρολόγιο μπορεί να έχετε στη διάθεσή σας μπορεί να συνδεθεί σε Mac και να λειτουργήσει στο βασικό σύνολο χαρακτηριστικών του. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να πληκτρολογείτε χαρακτήρες, να χρησιμοποιείτε τα περισσότερα κουμπιά λειτουργίας και ούτω καθεξής.

Αυτό που ίσως να μην μπορείτε να κάνετε, ωστόσο, είναι να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως τη μείωση της οθόνης, τον έλεγχο της έντασης και ούτω καθεξής.

Θα λειτουργεί ένα πληκτρολόγιο υπολογιστή σε Mac?

Αυτό είναι βασικά το ίδιο ερώτημα με το παραπάνω. Αλλά υπάρχει κάποια απόχρωση εδώ.

Και πάλι, η σύντομη απάντηση είναι ναι. θα δουλέψει.

Αλλά! Η προειδοποίηση είναι ότι δεν έχετε τις εγγενείς εκτυπώσεις πληκτρολογίου Mac σε μερικά από τα κλειδιά. Ειδικότερα, δεν υπάρχει κλειδί CMD (αντ ‘αυτού έχετε το κλειδί Windows). Τα πλήκτρα λειτουργιών δεν έχουν επίσης τις ετικέτες Mac για το Mission Control, το Launchpad, τη φωτεινότητα της οθόνης και άλλα πράγματα.

πλήκτρα ελέγχου mac

Επίσης, η τυπική διάταξη συνήθως δεν είναι ακριβώς συμβατή με τη διάταξη Mac. Κυρίως:

 • η διάταξη Mac είναι, από την αριστερή άκρη του πληκτρολογίου: το πλήκτρο ελέγχου → το πλήκτρο alt / option → το πλήκτρο CMD
 • για υπολογιστή, είναι: το πλήκτρο ελέγχου → το πλήκτρο Windows → το πλήκτρο alt

Από προεπιλογή, το κλειδί των Windows θα γίνει το κλειδί CMD.

Επομένως, για να μετατρέψετε το πληκτρολόγιο στην εγγενή διάταξη Mac, θα πρέπει να αλλάξετε τα πληκτρολόγια μεταξύ του αριστερού alt και του πλήκτρου Windows και, στη συνέχεια, να αντιστοιχίσετε ξανά αυτά τα πλήκτρα στις ρυθμίσεις macOS.

Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε ζητήματα που λειτουργούν με τα πλήκτρα λειτουργίας. Αλλά αυτό γίνεται με βάση το πληκτρολόγιο ανά πληκτρολόγιο.

Συνολικά, η σύνδεση ενός πληκτρολογίου υπολογιστή σε Mac είναι με δική σας ευθύνη. Θα λειτουργήσει, αλλά ίσως να μην μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες.

Πρέπει να πάω μηχανικά?

Είμαι βέβαιος ότι έχετε ακούσει για εκείνα τα μηχανικά πληκτρολόγια τα τελευταία χρόνια η οργή.

Η απλή ιδέα πίσω από ένα μηχανικό πληκτρολόγιο είναι ότι αντί για έναν απλό μηχανισμό μεμβράνης ή διακόπτη ψαλιδιού που χρησιμοποιείται σε φορητούς υπολογιστές, έχετε έναν μηχανικό διακόπτη που ενεργοποιείται με ελατήριο.

Μερικοί άνθρωποι ορκίζονται απολύτως από τα μηχανικά πληκτρολόγιά τους και λένε ότι αυτά είναι το καλύτερο πράγμα ποτέ. Το μόνο πρόβλημα με αυτό – αν είστε χρήστης Mac – είναι ότι δεν υπάρχει τόσο μεγάλη επιλογή όταν αναζητάτε ένα μηχανικό πληκτρολόγιο 100% εγγενές για Mac. Έχω εμφανίσει δύο στην παραπάνω ανάρτηση, αλλά πρόκειται για θέματα προϋπολογισμού.

Οι ποιοτικοί μηχανικοί διακόπτες δεν είναι απαραίτητα καλύτεροι από τους κανονικούς διακόπτες, αλλά προσφέρουν διαφορετική αίσθηση όταν πληκτρολογείτε και εργάζεστε με το μηχάνημά σας συνολικά. Μερικοί άνθρωποι το αρέσουν, κάποιοι δεν το κάνουν. Είμαι στο φράχτη μαζί του προσωπικά.

Συνολικά, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

 • Αν απολαμβάνετε ταξίδια με χαμηλό πλήκτρο (παρόμοιο με το προεπιλεγμένο Magic Keyboard), μείνετε μακριά από τα μηχανικά πληκτρολόγια
 • Εάν απολαμβάνετε ταξίδια με υψηλά πλήκτρα και έχετε απτική ανάδραση όταν πατάτε έναν διακόπτη πλήκτρου, δοκιμάστε τα μηχανικά πληκτρολόγια

Τα Mac λειτουργούν με πληκτρολόγια Bluetooth?

Ναί. Όλα τα μοντέρνα Mac διαθέτουν μονάδα Bluetooth και θα επικοινωνούν με κάθε πληκτρολόγιο με δυνατότητα Bluetooth στην αγορά.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε προμήθεια. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector