Κορυφαία 50+ ιστολόγια για το WordPress και τις καλύτερες αναρτήσεις τους

καλύτερα ιστολόγια WordPress


Θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας; Αυτή η συλλογή από τα κορυφαία ιστολόγια σχετικά με το WordPress και τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις τους θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τους πιο πολύτιμους πόρους στην κοινότητα του WordPress.

Τα κριτήρια κατά τη σύνταξη αυτής της λίστας ήταν να επικεντρωθεί σε περιεχόμενο που έχει τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα (εάν ο blogger blogger έχει κοινοποιήσει αυτά τα δεδομένα), έλαβε τον υψηλότερο αριθμό κοινοποιήσεων κοινωνικών μέσων ή προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια.

Εντάξει, ας ξεκινήσουμε (χωρίς συγκεκριμένη σειρά)!

1. WP Newsify

Το WP Newsify δημοσιεύει έναν συνδυασμό ειδήσεων WordPress και οδηγών WordPress. Συνήθως δημοσιεύουν μία φορά την εβδομάδα.

2. Φώναξε δυνατά

Το Shout Me Loud δημοσιεύει αναλυτικά άρθρα σχετικά με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με το WordPress και τα χρήματα μέσω του blogging.

3. Themegrill

Το Themegrill επικεντρώνεται στις λίστες Best Of. Εάν αναζητάτε νέες προσθήκες, θέματα ή άλλα εργαλεία WordPress, θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε εδώ.

4. WinningWP

Το WinningWP συγκεντρώνει λίστες με τους καλύτερους ιστότοπους και εργαλεία WordPress σε διάφορες θέσεις. Μερικές φορές δημοσιεύουν επίσης λεπτομερείς οδηγούς για διάφορες πτυχές της λειτουργίας ενός ιστότοπου WordPress.

5. WPLeaders

Το WPLeaders δημοσιεύει μια ποικιλία οδηγών WordPress με έμφαση στις λίστες Best Of.

6. Ξεκινήστε

Το BeginDot δημοσιεύει οδηγούς WordPress για διάφορα θέματα, με έμφαση στην τεχνική πλευρά της λειτουργίας ενός ιστότοπου WordPress.

7. WP Crafter

Το WP Crafter δημοσιεύει λεπτομερείς οδηγούς για όλα τα είδη θεμάτων του WordPress, μαζί με την περιστασιακή αναθεώρηση προϊόντων ή το Best Of Roundup.

8. WPKube

Ένας πολύ ισχυρός ιστότοπος με πολλούς υπέροχους πόρους. Εκτός από το κορυφαίο περιεχόμενό τους (συνδέεται παρακάτω), θα βρείτε επίσης διάφορα σεμινάρια σχετικά με θέματα, προσθήκες και άλλους τρόπους τροποποίησης του ιστότοπού σας στο WordPress.

9. DeveloperDrive

Μια πιο τεχνική ματιά στο WordPress και τις δυνατότητές του. Επισκεφτείτε το για εκπαιδευτικά σεμινάρια και πολλούς καταπληκτικούς οδηγούς που περιστρέφονται και σε άλλες τεχνολογίες ιστού, όπως CSS, PHP κ.λπ..

10. WPMU DEV

Ένα blog WordPress γεμάτο σεμινάρια και συμβουλές, πολλά από αυτά απευθύνονται σε αρχάριους. Διδάσκουν πώς να κάνουν το σημάδι σας στον επιχειρηματικό χώρο του WordPress, καθώς και πολύ λεπτομερείς οδηγούς σχετικά με τις τεχνικές πτυχές του WordPress.

11. Κομψό Θέμα Blog

Ένα blog WordPress πιο προσανατολισμένο σε διάφορες στρατηγικές μάρκετινγκ που σχετίζονται με το WordPress, όπως η προσέγγιση ενός συγκεκριμένου αριθμού επισκεπτών, η λήψη οπαδών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή η ανάπτυξη δεξιοτήτων που σας κάνουν έναν πιο αποτελεσματικό blogger.

12. Ταβέρνα WP

Ένα ιστολόγιο WordPress που βασίζεται στα πιο πρόσφατα πράγματα στον κόσμο του WordPress. Πράγματα όπως προϊόντα, θέματα, προσθήκες και άλλα. Σας παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την κοινότητα του WordPress, τις συναντήσεις και τις συνεντεύξεις.

13. WPLift

Έχοντας έναν ωραίο και εξατομικευμένο σχεδιασμό, με καλά δομημένες πληροφορίες, το WPLift σας δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για διάφορα θέματα που σχετίζονται με το WordPress. Καλύπτει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, προσθήκες, θέματα και μοιράζεται πολλές χρήσιμες συμβουλές.

14. WPBeginner

Ιδρύθηκε το 2009 από τον Syed Balkhi, είναι ένα από τα κορυφαία blogs για αρχάριους. Εάν αντιμετωπίζετε μια συγκεκριμένη πρόκληση που σχετίζεται με την κωδικοποίηση στο WordPress, θα βρείτε την απάντησή σας εδώ.

15. WPExplorer

Αν ψάχνετε για μια αξιόπιστη πηγή για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το WordPress, τότε αυτό είναι πιθανώς το ιστολόγιο για εσάς. Επικεντρώνεται σε προσθήκες, θέματα, καθώς και σεμινάριο για τον τρόπο επίλυσης συγκεκριμένων ζητημάτων στο WordPress.

16. WPEka

Αυτό το blog WordPress μοιράζεται διάφορες συμβουλές, προσφορές, πληροφορίες για plugins, θέματα και επίσης σας διδάσκει πώς να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση WordPress. Εκτός από συμβουλές μάρκετινγκ, καλύπτουν επίσης μια σειρά διαφορετικών τεχνικών ζητημάτων.

17. Δήμαρχος WP

Ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους πόρων του WordPress, ο WP Mayor ιδρύθηκε από τον Jean Galea το 2013 και ειδικεύεται σε προσθήκες WordPress, θέματα, κριτικές, σεμινάρια, ειδήσεις, δημοσιεύσεις γνώμης, καθώς και διάφορες συμβουλές για το πώς να βελτιώσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.

18. WP Superstars

Συμβουλές, συμβουλές και σεμινάρια για τη λήψη καλύτερων αποτελεσμάτων από τον ιστότοπό σας στο WordPress. Θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με προσθήκες, θέματα, φιλοξενία και άλλα.

19. Διαχείριση ιστολογίου WP

Ιδρύθηκε από τον Vladimir Prelovac, αυτό το blog WordPress δημιουργήθηκε για τους χρήστες και μοιράζεται συμβουλές σχετικά με τη διαχείριση, την παρακολούθηση, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, την ανάπτυξη, τη δημοσίευση, τα εργαλεία ασφαλείας και άλλα θέματα που σχετίζονται με τον ιστότοπο.

20. JustWP

Αυτό το blog WordPress ιδρύθηκε από την Karan Chopra και προσφέρει νέα σχετικά με θέματα, πρόσθετα, φιλοξενία, προσφορές και αποσπάσματα. Έχουν μια ξεχωριστή κατηγορία για γραφικά, όπου μοιράζονται συμβουλές για το Photoshop, ταπετσαρίες, εικόνες, εικονίδια, γραμματοσειρές και άλλα.

21. WordPress Arena

Ένα δυναμικό blog για προγραμματιστές και σχεδιαστές WordPress. Μοιράζεται πληροφορίες για διάφορα θέματα όπως: κωδικοποίηση, θέματα, εργαλεία, συμβουλές, κόλπα, ειδήσεις, μάρκετινγκ και άλλα.

22. Deluxe Blog Συμβουλές

Ο Tran Ngoc Tuan Anh είναι ο συγγραφέας του ιστότοπου (είναι οκτώ χρόνια προγραμματιστής ιστού) και μοιράζεται τις γνώσεις του με τον κόσμο παρέχοντας συμβουλές και σεμινάρια που είναι ευανάγνωστα και εφαρμόζονται.

23. WPAll Club

Ένα blog που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με στόχο να σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα πόρων. Έρχεται με συμβουλές για οποιοδήποτε θέμα WordPress, ξεκινώντας με εκπαιδευτικά προγράμματα για αρχάριους και τελειώνοντας με SEO, ταχύτητα, ασφάλεια, ηλεκτρονικό εμπόριο, κριτικές, ενημερώσεις κ.λπ..

24. Τομ Μακ Φάρλιν

Αυτό είναι ένα προσωπικό blog του Tom McFarlin όπου διδάσκει για τον κόσμο του WordPress, δίνει την προοπτική του για την επαγγελματική ανάπτυξη του WordPress και μοιράζεται άλλες συμβουλές για διάφορα σχετικά θέματα.

25. BobWP

Ο Bob Dunn περιγράφει τον εαυτό του ως δάσκαλο, ανοιχτόμυαλο, καλό ακροατή και φρικιό στα κοινωνικά μέσα. Μέσω αυτού του ιστολογίου, θέλει να προσφέρει ένα χέρι βοήθειας στους αρχάριους παρέχοντας τους πόρους του, ώστε να μπορείτε να μάθετε και να ελέγχετε τον δικό σας ιστότοπο.

26. Tuts Plus

Πρόκειται για ένα πολύπλοκο ιστολόγιο, το οποίο συγκεντρώνει 18.780 μαθήματα και σχεδόν 500 μαθήματα βίντεο από πολλές περιοχές, πολλά από αυτά από την κοινότητα του WordPress. Μπορείτε επίσης να βρείτε ενημερώσεις, ειδήσεις, έρευνες και προσφορές που σχετίζονται με το WordPress.

27. Ναι

Ο Joost de Valk ίδρυσε αυτόν τον ιστότοπο πριν από μερικά χρόνια και τώρα αυτός και η ομάδα του με άλλα 16 άτομα δημιουργούν πρόσθετα και βελτιστοποιούν ιστότοπους. Αυτό σημαίνει ότι τα καθιστούν πιο εύχρηστα, ευκολότερα στην πλοήγηση, γρηγορότερα και πιο αξιόπιστα. Μερικοί χρήσιμοι οδηγοί και συμβουλές μάρκετινγκ μπορείτε να βρείτε εδώ.

28. Ροπή

Κοιτάζοντας διαδραστικό, όπως ένας ιστότοπος τύπου, αυτό το ιστολόγιο WordPress παρουσιάζει σεμινάρια, οδηγούς, απόψεις, συμβουλές, νέα, χαρακτηριστικά, συνεντεύξεις και "Ανετα" δημοσιεύσεις, όλες από τον κόσμο του WordPress. Εάν είστε αρχάριος, μπορείτε να βρείτε εδώ συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να την πετύχετε.

29. Σημείο ιστότοπου

Ένα blog αφιερωμένο σε προγραμματιστές και σχεδιαστές ιστοσελίδων. Υπάρχει μια ενότητα που σχετίζεται μόνο με το WordPress όπου μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες ειδήσεις, συμβουλές και σεμινάρια, τα περισσότερα από αυτά για προχωρημένους χρήστες.

30. Elementor

Το Elementor είναι ένας από τους καλύτερους δημιουργούς σελίδων για το WordPress και φιλοξενεί ένα από τα καλύτερα ιστολόγια WordPress. Περιλαμβάνουν κριτικές για εργαλεία για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, συμβουλές σχετικά με τον έλεγχο της διαχείρισης του μάρκετινγκ και της επιχείρησής σας και άλλα.

31. Wack Smackdown

Το WP Smackdown προσφέρει λεπτομερή τεχνικά σεμινάρια για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με το WordPress.

32. CatsWhoCode

Ο Jean-Baptiste Jung ξεκίνησε αυτό το blog τον Ιούνιο του 2008 και το αφιέρωσε σε όσους δημιουργούν και συντηρούν ιστότοπους (προγραμματιστές ιστοσελίδων, σχεδιαστές ιστοσελίδων, webmaster κ.λπ.). Ο κύριος σκοπός αυτού του ιστολογίου είναι να κάνει την ανάπτυξη ιστού ευκολότερη και πιο αστεία, ώστε να μπορείτε να βρείτε μερικούς εξαιρετικούς πόρους και σεμινάρια εδώ.

33. WP Doze

Το WP Doze είναι ένα ιστολόγιο που εστιάζει σε θέματα και προσθήκες – προσφέρει πολλές προτάσεις σε αυτόν τον τομέα. Παρέχει επίσης ειδήσεις, συμβουλές και οδηγούς για πολλά θέματα που σχετίζονται με το WordPress.

34. WPZoom

Ένα blog προσανατολισμένο περισσότερο στην προώθηση θεμάτων και προϊόντων που έχουν αναπτυχθεί από τους ιδιοκτήτες του. Αν σας ενδιαφέρει αυτό το θέμα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη συλλογή τους, η οποία καλύπτει κατηγορίες όπως επιχειρήσεις, βίντεο, περιοδικά, ηλεκτρονικό εμπόριο κ.ο.κ..

35. Εργαστήρια Cozmos

Ο κύριος σκοπός αυτού του ιστότοπου είναι να παρέχει διάφορες λύσεις σε σχεδιαστές και προγραμματιστές. Οι συμβουλές, οι συμβουλές και τα σεμινάρια που παρουσιάζουν είναι πιο τεχνικά και απευθύνονται σε προχωρημένους χρήστες. Παρ ‘όλα αυτά, μπορείτε να βρείτε μερικές καλές συμβουλές και προτάσεις εδώ.

36. Ματ Έκθεση

Ένας συνδυασμός blog και vlog. Αυτός ο ιστότοπος είναι πολύ διαδραστικός, έχει μαθήματα, συνεντεύξεις με επιτυχημένους ανθρώπους και οδηγούς για τον τρόπο ανάπτυξης της επιχείρησής σας στο WordPress. Οι περισσότερες από αυτές τις δημοσιεύσεις περιέχουν βίντεο του Matt’s. Διασφαλίζει ότι οι άνθρωποι παραμένουν αφοσιωμένοι στο περιεχόμενό του.

37. BloggingPro

Επαγγελματίας στην πρώτη ματιά, αυτό το ιστολόγιο παρέχει στο κοινό εξαιρετικά λεπτομερή άρθρα σχετικά με τις τελευταίες ειδήσεις, πρόσθετα, εργαλεία, θέματα, εικόνες και άλλα προϊόντα στον χώρο του WordPress.

38. Πρόσθετα Foo

Η ομάδα εδώ ειδικεύεται στην κατασκευή προσθηκών, αλλά το ιστολόγιο είναι γεμάτο από συμβουλές WordPress με δυνατότητα δράσης, τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες άνετους γύρω από τον πηγαίο κώδικα.

39. IsItWP

Τα περισσότερα από αυτά που θα βρείτε σε αυτό το ιστολόγιο είναι εξαιρετικές συμβουλές κωδικοποίησης και σεμινάρια. Είναι ένας κλασικός και τεχνικός ιστότοπος αφιερωμένος σε προγραμματιστές ιστού που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

40. WP Φίλε

Ο Neil Matthews, ο συγγραφέας, αποκαλείται "ένας ευαγγελιστής" του WordPress, δημιούργησε αυτό το ιστολόγιο το 2008 προκειμένου να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να χρησιμοποιούν και να δημιουργούν εύκολα τους δικούς τους ιστότοπους και να τους διατηρούν συνδεδεμένους με καθημερινές ενημερώσεις. Υπάρχουν σεμινάρια, συμβουλές, συμβουλές και εξηγήσεις για διάφορα θέματα WordPress.

41. Μαθητευόμενος WP

Έχοντας παιχνιδιάρικες επιλεγμένες εικόνες, αυτό το blog WordPress αντιμετωπίζει τις τελευταίες ειδήσεις στο WordPress, σας προσφέρει χρήσιμα μαθήματα, ενημερώσεις και προσπαθεί να δώσει έναν εύκολο και φιλικό τρόπο έκθεσης των συμβουλών, ώστε οι αρχάριοι να μπορούν να μάθουν καλύτερα.

42. WebDevStudios

Ένα blog που καλύπτει τόσο την τεχνική πλευρά των πραγμάτων όσο και τις πτυχές της κατασκευής ιστοσελίδων. Δημοσιεύουν σεμινάρια, προτάσεις, προωθήσεις, εκδηλώσεις και συμβουλές σχετικά με προσθήκες, θέματα, υπηρεσίες, ασφάλεια, SEO και άλλα.

43. InstantShift

Ένα blog αφιερωμένο σε σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων, όπου μπορείτε να βρείτε συμβουλές και πόρους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν εργάζεστε στον ιστότοπό σας στο WordPress.

44. 1ος σχεδιαστής ιστοσελίδων

Ένας αρκετά ελκυστικός ιστότοπος, όπου μπορείτε να βρείτε συμβουλές κωδικοποίησης, φροντιστήρια και οδηγούς για το σχεδιασμό ιστοσελίδων και το WordPress.

45. Μπιλ Έρικσον

Ο Bill Erickson δημιούργησε αυτό το ιστολόγιο για να βοηθήσει τους χρήστες και να δώσει συμβουλές σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν μια καριέρα ως προγραμματιστής WordPress. Εδώ, μπορείτε να βρείτε συμβουλές και σεμινάρια σχετικά με την κωδικοποίηση και τη δημιουργία ιστότοπων.

46. Εφημερίδα μηχανών αναζήτησης

Εκτός από SEO, μηχανές αναζήτησης, μάρκετινγκ περιεχομένου και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτός ο ιστότοπος έχει επίσης ένα ολόκληρο τμήμα αφιερωμένο στο WordPress. Είναι ένα υπέροχο ιστολόγιο, όπου μπορείτε να βρείτε πολλά ενδιαφέροντα μαθήματα, νέα, συμβουλές, ενημερώσεις και προτάσεις από την πλευρά των πραγμάτων μάρκετινγκ.

47. Αναλώσιμος Τύπος

Ο Jeff Starr γράφει αυτό το blog από το 2005. Καλύπτει κυρίως το WordPress, το σχεδιασμό ιστοσελίδων, τον κώδικα και σας προσφέρει σεμινάρια, συμβουλές και εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως.

48. ΠΕ101

Δημιουργήθηκε από τον Shawn Hesketh, αυτό το ιστολόγιο παρέχει εκπαιδευτικά βίντεο και είναι αφιερωμένο κυρίως σε νεοσύστατες επιχειρήσεις και αρχάριους που θέλουν να δημιουργήσουν, να επεξεργαστούν και να διαχειριστούν το περιεχόμενο του ιστότοπού τους..

49. Λάτρεις του WP

Αυτό το ιστολόγιο παρέχει μαθήματα, χρήσιμους πόρους, συμβουλές για προσθήκες, συμβουλές για αρχάριους και πράγματα που σχετίζονται με το διαδικτυακό μάρκετινγκ.

50. Paulund

Κυκλοφόρησε από τον Paul Underwood, αυτό το ιστολόγιο σας παρέχει μαθήματα, συμβουλές, πόρους και αποσπάσματα από όλο τον κόσμο του WordPress. Ο Paul γράφει για προγραμματιστές ιστού και εστιάζει κυρίως στην ανάπτυξη προσθηκών.

51. Θέμα

Το ThemeIsle είναι το άλλο ιστολόγιό μας που αφορά στην παροχή αρχάριων και προηγμένων πληροφοριών για οτιδήποτε σχετίζεται με το WordPress, είτε πρόκειται για ανάπτυξη, σχεδίαση, κοινωνικά μέσα, μάρκετινγκ ή κοινότητα. Εν ολίγοις, οτιδήποτε χρειάζεται ένα άτομο WordPress για μια ανθισμένη επιχείρηση.

52. CodeinWP

Το CodeinWP (αυτό είναι εμάς!) Είναι ένας ιστότοπος όπου μια ομάδα προγραμματιστών δημιουργεί εξαιρετικά θέματα για τους πελάτες τους (εταιρείες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες). Σχεδιάζετε, κωδικοποιούν! Στο ιστολόγιο, μπορείτε να βρείτε μαθήματα, συμβουλές, προτάσεις θεμάτων, γραφήματα, καθώς και μερικές τεχνικές συμβουλές εάν επιθυμείτε να κωδικοποιήσετε.

  • Πώς να ξεκινήσετε ένα επιτυχημένο ιστολόγιο
  • Καλύτερη Φτηνή φιλοξενία WordPress: 10 επιλογές για λιγότερο από 3,95 $ / μήνα

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map