Καλύτερο μόνιμο γραφείο το 2020: IKEA εναντίον Jarvis εναντίον VIVO

"Καλύτερο γραφείο?" Δεν φαίνεται να είναι ακριβώς το ιδανικό θέμα για ένα "Συμβουλές για το WordPress" blog, έτσι; Λοιπόν, στην πραγματικότητα, το κάνει. Δύο λόγοι:


 • Εάν κάνετε οτιδήποτε με το WordPress επαγγελματικά, πιθανότατα περνάτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας κοιτάζοντας μια οθόνη, επομένως το γραφείο σας είναι σχεδόν σίγουρα το κύριο εργαλείο εργασίας σας.
 • Όπως αποδεικνύεται, οι περισσότεροι από την ομάδα μας, καθώς και τα άτομα με τα οποία συνεργαζόμαστε, χρησιμοποιούν καθημερινά διάφορους τύπους όρθιων γραφείων, κάτι που μας δίνει μια ωραία, άμεση εικόνα του κόσμου των καλύτερων γραφείων που διατίθενται στην αγορά.

Λοιπόν … τα μόνιμα γραφεία είναι καλύτερα από τα κανονικά γραφεία; Δεν είμαι ο επιστήμονας εδώ, οπότε θα σας αφήσω να αποφασίσετε μόνοι σας, αλλά το σίγουρο είναι ότι τα μόνιμα γραφεία μπορεί να είναι εκφοβιστικά εάν είναι η πρώτη σας φορά που σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα.

Καλύτερη μόνιμη επιφάνεια εργασίας - αναζητώντας τα καλύτερα μόνιμα γραφεία στην αγορά

�� Θα αισθάνομαι άνετα για μεγάλο χρονικό διάστημα; Θα υπάρχει η επιλογή να καθίσετε και να χαλαρώσετε; Θα αξίζει πραγματικά η επένδυση; Ποιο είναι το καλύτερο γραφείο για αρχάριους?

Σε αυτόν τον πόρο, παίρνουμε το θέμα κατευθείαν και συγκρίνουμε μερικές από τις κορυφαίες επιλογές της αγοράς, αναζητώντας το καλύτερο μόνιμο γραφείο εκεί έξω!

Όλη αυτή η ανάρτηση βασίζεται στη δική μας εμπειρία, τα γραφεία που χρησιμοποιούμε, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σχετικά με αυτά, και τα συμπεράσματά μας μετά από 6+ χρόνια εργασίας ενώ στέκεται (μην ανησυχείτε, καθόμαστε περιστασιακά).

�� Οι τύποι των μόνιμων γραφείων

Στο βιβλίο μου, υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι, όπως φαίνεται εδώ:

Διορθώθηκαν όρθια γραφεία
Επιτραπέζια μετατροπέα
Επιτραπέζια καθίσματα
σταθερό γραφείογραφείο μετατροπέαγραφείο καθιστικού

Εδώ είναι το kicker, δεν υπάρχει ούτε ένα καλύτερο γραφείο για να τα κυβερνά όλα – όπως δεν υπάρχει καλύτερο αυτοκίνητο συνολικά. Αυτό που μπορείτε να κάνετε, ωστόσο, είναι να βρείτε το καλύτερο γραφείο για τις προσωπικές σας ανάγκες. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να αποφασίσετε με ποιους από αυτούς τους τρεις τύπους θέλετε να πάτε. Έχω πειραματιστεί με όλα αυτά και σίγουρα όλοι έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους.

Το εκπληκτικό είναι ότι αυτό που πραγματικά είναι κατάλληλο για έναν αρχάριο δεν είναι αυτό που νομίζετε…

�� Πώς να αποφασίσετε ποιο τύπο μόνιμης επιφάνειας εργασίας είναι καλύτερο για εσάς

⚡ Πρέπει να χρησιμοποιείτε μετατροπείς?

Στην πρώτη σκέψη, οι μετατροπείς φαίνονται σαν μια καλή ιδέα για έναν αρχάριο. Σε τελική ανάλυση, ένας μετατροπέας είναι βασικά ένα τυπικό γραφείο με επιπλέον βάση (ες) για το πληκτρολόγιο και την οθόνη σας πάνω από αυτό. Αλλά υπάρχουν περισσότερα στην ιστορία:

�� Τα πλεονεκτήματα των μετατροπέων

 • Μπορείτε να τα βάλετε σε οποιοδήποτε γραφείο ή οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια.
 • Είναι φθηνά.
 • Κάπως φορητό.
 • Μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος σε ό, τι σας ταιριάζει καλύτερα.
 • Μπορείτε να το χαμηλώσετε και να χρησιμοποιήσετε το γραφείο ενώ κάθεστε.

�� Τα μειονεκτήματα των μετατροπέων

 • Δεν είναι πολύ εργονομικά.
 • Μπορεί να είναι ασταθής και ασταθής, καθώς υπάρχουν μερικά στοιχεία που απαρτίζουν το γραφείο.
 • Δεν φαίνονται καλά (δεδομένη, αυτή είναι μια προσωπική γνώμη).
 • Είναι ο κορμός του μόνιμου κόσμου.

γραφείο μετατροπέα

Ας αναλύσουμε αυτό το τελευταίο πράγμα για ένα λεπτό. Γιατί είναι ο σπόρ του κόσμου του μόνιμου γραφείου; Λοιπόν, νομίζω ότι ξέρετε γιατί. Είναι πραγματικά σπουδαίοι ούτε σε αφήνουν να δουλεύεις ενώ στέκεσαι όρθιοι ούτε όταν κάθεσαι.

Πάντα θα έχετε μια καλύτερη εμπειρία με μια εξειδικευμένη λύση – ένα γραφείο που είναι σταθερό είτε στην πάνω ή κάτω θέση. Οι μετατροπείς είναι απλά μια τεράστια ανταλλαγή.

Επίσης, σχετικά με την εργονομία, το μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι καθώς στέκεστε όρθιοι, έχετε την επιφάνεια εργασίας σας κάπου γύρω από την περιοχή της μέσης σας και προεξέχει πέρα ​​από την υπόλοιπη εγκατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε το χώρο που ίσως χρειαστεί να νιώσετε άνετα. Μπορείτε να το δείτε στην προηγούμενη εικόνα. Επιπλέον, όταν κάθεστε, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα στην επιφάνεια εργασίας – πράγματα που δεν χρειάζεται να είναι εκεί.

Θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιείτε μετατροπείς; Εάν είναι η πρώτη φορά που μπαίνετε σε όρθια γραφεία, η απάντηση είναι όχι. Θα κάνουν τα πράγματα πιο άβολα και ακατάστατα σε σύγκριση με έναν μόνο, καθαρό επιτραπέζιο υπολογιστή με μόνο τα βασικά στοιχεία σε αυτό.

Εάν έχετε ήδη πειραματιστεί με όρθια γραφεία και χρειάζεστε μια ρύθμιση που είναι κάπως φορητή και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τον εαυτό σας έξω από το γραφείο σας, μπορείτε να τους δοκιμάσετε.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • Τα καλύτερα εργαλεία dev WordPress
 • Εξαιρετικά εργαλεία παραγωγικότητας για σχεδιαστές και χρήστες WordPress
 • Πώς να εργαστείτε από το σπίτι (και να μείνετε υγιείς)

⚡ Πρέπει να χρησιμοποιείτε σταθερά γραφεία?

Τώρα για έναν πιο φιλικό για αρχάριους τύπο γραφείου:

Το σταθερό γραφείο!

Αυτό μπορεί να ακούγεται αντίθετο, αλλά ακούστε με:

�� Τα πλεονεκτήματα των σταθερών μόνιμων γραφείων

 • Μπορείτε να διατηρήσετε την επιφάνεια εργασίας σας καθαρή.
 • Είναι εξαιρετικά φθηνά.
 • Στην πραγματικότητα μοιάζουν με γραφείο και οι άνθρωποι δεν θα σας γελάσουν.

�� Τα μειονεκτήματα των σταθερών μόνιμων γραφείων

 • Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ενώ κάθεστε.
 • Η ρύθμιση του ύψους είναι προβληματική.

Μπορεί να αποτελεί έκπληξη, αλλά τα σταθερά μόνιμα γραφεία είναι τα φθηνότερα από όλα τα είδη μόνιμων γραφείων. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε το δικό σας από το IKEA (περισσότερα σε αυτό αργότερα), μπορείτε να το πάρετε με μόλις 83 $ (μια πιο στιλβωμένη εγκατάσταση είναι περίπου 160 $).

σταθερό γραφείο

Όσον αφορά τα μειονεκτήματα, δεν είναι πραγματικά σοβαροί όταν αρχίσετε να ζείτε με τις ρυθμίσεις σας καθημερινά. Πιθανότατα πρέπει να ρυθμίσετε το γραφείο μόνο μία φορά, ώστε να ταιριάζει με το ύψος σας, επομένως η προσαρμογή του ύψους του γραφείου σε συνεχή βάση δεν είναι κάτι που συμβαίνει.

⚡ Πρέπει να χρησιμοποιείτε καθίσματα?

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, έχουμε τον τελικό τύπο μόνιμης επιφάνειας εργασίας – το καθιστικό.

Αυτά έρχονται σε δύο γεύσεις: μηχανοκίνητα με μανιβέλα χειρός (όπως, οι μύες σας είναι αυτοί που κινητοποιούν πραγματικά το γραφείο), με κινητήρα από ηλεκτρικό κινητήρα.

�� Τα πλεονεκτήματα των μηχανοκίνητων μόνιμων γραφείων

 • Μπορείτε να διατηρήσετε την επιφάνεια εργασίας σας καθαρή.
 • Στην πραγματικότητα μοιάζουν με γραφείο.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν κάθεστε.
 • Είναι εξαιρετικά βολικά όταν αλλάζετε από στάση σε καθιστικό.
 • Μπορείτε να προγραμματίσετε μερικές ρυθμίσεις ύψους ώστε να ταιριάζουν με τις προτιμήσεις σας.
 • Η ρύθμιση του ύψους είναι κυριολεκτικά εύκολο.

�� Τα μειονεκτήματα των μηχανοκίνητων μόνιμων γραφείων

 • Τείνουν να είναι ακριβό.

γραφείο καθιστικού

Κυριολεκτικά, αν δεν ήταν για την τιμή (συνήθως στο εύρος των $ 200 – $ 800), το μηχανοκίνητο γραφείο θα ήταν η καλύτερη λύση από όλα, χέρια κάτω!

Όμως, όσο μου αρέσει το γραφείο μου, πρέπει να αναγνωρίσω ότι δεν είναι η τέλεια λύση για κάποιον νέο στα μόνιμα γραφεία που δεν ξέρει απαραίτητα ακόμη αν πρόκειται για ένα στυλ εργασίας που θα ακολουθήσει. Η επένδυση είναι πολύ μεγάλη.

�� Η ετυμηγορία για το είδος του γραφείου που θα επιλέξετε

Συνοπτικά, ακολουθεί το συμπέρασμα για τον καλύτερο τύπο μόνιμης επιφάνειας εργασίας:

Τύποι όρθιων γραφείωνΔιορθώθηκαν όρθια γραφεία
Επιτραπέζια μετατροπέα
Επιτραπέζια καθίσματα
Καλύτερο για αρχάριους.Το καλύτερο αν θέλετε μια φορητή εγκατάσταση και δεν σας πειράζει τα ελαττώματα.Το καλύτερο αν είστε ήδη σίγουροι ότι τα μόνιμα γραφεία είναι για εσάς.

Τώρα που γνωρίζετε ποιος τύπος γραφείου πιθανότατα θα είναι ο καλύτερος για εσάς, ας δούμε πραγματικά μοντέλα γραφείου που μπορείτε να λάβετε:

�� Ψάχνετε για το καλύτερο μόνιμο γραφείο: συγκρίνονται έξι επιλογές

Μετάβαση σε:

�� Σταθερά γραφεία
�� Επιτραπέζια καθίσματα
�� Μετατροπείς

Κατασκευή IKEA DIY

�� Καλύτερο γραφείο για αρχάριους

 • τύπος: σταθερός
 • τιμή: 83 $ – 160 $
 • μέγιστο ύψος: 36 3/4 "
 • κορυφή: 47 1/4 x 23 5/8 " (φθηνό) Ή 61 x 29 1/2 " (ασφάλιστρο)
 • ικανότητα ανύψωσης: 110 λίβρες
 • επιπλέον χαρακτηριστικά: κανένα

ikea diy

Το φθηνότερο μόνιμο γραφείο που μπορείτε να πάρετε στο IKEA (κατά τη στιγμή της γραφής) είναι 83 $. Σε αυτήν την τιμή, παίρνετε τέσσερα από αυτά τα πόδια, και αυτό το τραπέζι. Εάν θέλετε να πάρετε μεγαλύτερη ποιότητα και επίσης να αποκτήσετε περισσότερο χώρο στην επιφάνεια εργασίας, πάρτε αντί αυτού.

Ειλικρινά, οι παραπάνω διαστάσεις είναι απλώς ένα παράδειγμα δεδομένου ότι το IKEA σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το γραφείο σας όπως θέλετε. Μπορείτε να διαλέξετε από έναν τεράστιο κατάλογο επιτραπέζιων κορυφών και ποδιών και στη συνέχεια απλώς να τα συνδυάσετε για να αποκτήσετε μια πιο εξατομικευμένη εμφάνιση.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι τα πόδια σε αυτή τη ρύθμιση είναι ρυθμιζόμενα, πράγμα που σημαίνει ότι εάν δεν καταλήξετε να αγαπάτε το γραφείο σας, μπορείτε να το χαμηλώσετε σε καθιστή θέση και να το χρησιμοποιήσετε κανονικά.

Από την άλλη πλευρά, δεν έχετε επιπλέον χαρακτηριστικά με αυτό το γραφείο. Χωρίς συρτάρια, χωρίς στοιχεία διαχείρισης καλωδίων, κ.λπ. Ωστόσο, το IKEA μιλάμε εδώ, ώστε να μπορείτε πάντα πιάσε τον εαυτό σου εκείνοι καθώς περνάτε από το κατάστημα.

ΙΚΕΑ ΣΚΑΡΣΤΑ

�� Φθηνότερη επιφάνεια εργασίας

 • τύπος: καθιστής
 • τιμή: 249 $ – 279 $
 • μέγιστο ύψος: 47 1/4 "
 • κορυφή: 47 1/4 x 27 1/2 " (φθηνότερο) Ή 63 x 31 1/2 " (πιο ακριβό)
 • ικανότητα ανύψωσης: 110 λίβρες
 • επιπλέον χαρακτηριστικά: κανένα
 • μηχανοκίνητο: όχι – υπάρχει μανιβέλα χειρός

ΣΚΑΡΣΤΑ

ΣΚΑΡΣΤΑ είναι το μόνο λογικό καθιστικό γραφείο του IKEA, όπως αποδεικνύεται. Ενώ η εταιρεία προσφέρει λύσεις όπως η BEKANT, η οποία συνοδεύεται από ηλεκτρικό κινητήρα, οι κριτικές σε αυτές δεν είναι αστρικές (2/5) – οπότε πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα πιο μακριά.

Η SKARSTA, από την άλλη πλευρά, έχει πολύ καλές κριτικές και οι περισσότεροι φαίνεται να το λατρεύουν! … Χωρίς την ανάγκη να το στρέψετε πάνω-κάτω με το χέρι.

Ο μηχανισμός είναι αξιόπιστος και υπάρχουν δύο βασικές εκδόσεις διαθέσιμες, με βάση το κορυφαίο μέγεθος.

Στην πραγματικότητα, αυτά είναι τα ακριβή γραφεία που έχουμε στο γραφείο. Ελέγξτε τα:

Μόνιμα γραφεία στο γραφείο 1όρθια γραφεία 1
Μόνιμα γραφεία στο γραφείο 2όρθια γραφεία 2
Μόνιμα γραφεία στο γραφείο 3όρθια γραφεία 3

Όσον αφορά τις επιπλέον δυνατότητες, δεν υπάρχουν. Διαχείριση καλωδίων, συρτάρια και αποθηκευτικός χώρος, όλα εξαρτώνται από εσάς. Όμως, πάλι, μπορείτε να πάρετε ό, τι χρειάζεστε από το IKEA καθώς αγοράζετε το ίδιο το γραφείο.

Γενικό ηλεκτρικό γραφείο από VIVO / Allcam / PrimeCables

⚙️ Μηχανοκίνητο γραφείο καλύτερης αξίας

 • τύπος: καθιστής
 • τιμή: 250 $ – 450 $
 • μέγιστο ύψος: 48 1/2 "
 • κορυφή: 41 x 23 " έως 85 x 44 "
 • ικανότητα ανύψωσης: 175 λίβρες
 • επιπλέον χαρακτηριστικά: ύψος μνήμης
 • μηχανοκίνητο: ναι – ηλεκτρικό

γενικό ηλεκτρικό γραφείο

Αυτό είναι το γραφείο που χρησιμοποιώ αυτήν τη στιγμή. Και, με κάθε ειλικρίνεια, φαίνεται ότι είναι ένα γενικό ηλεκτρικό γραφείο κινεζικής προέλευσης. Μπορείτε να το αγοράσετε σε όλο τον κόσμο με λίγες διαφορετικές μάρκες. Η PrimeCables το πωλεί στον Καναδά με το δικό τους εμπορικό σήμα, η Amazon το πωλεί στις ΗΠΑ, επώνυμα VIVO και στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, Allcam με επωνυμία. Όλα αυτά φαίνονται ίδια όταν αρχίσετε να εξετάζετε τις οδηγίες συναρμολόγησης.

Η τιμή ποικίλλει πολύ ανάλογα με το πού το αγοράζετε. Η δική μου ήταν 350 $, αλλά χρειάστηκε να αγοράσω την κορυφή του τραπεζιού ξεχωριστά, καθώς υπήρχε μόνο το πλαίσιο στο πακέτο (ελέγξτε ξανά όταν αγοράζετε το δικό σας).

Όσον αφορά τον μηχανισμό, είναι ωραίο και υπάρχουν διπλοί κινητήρες. Σχετικά σιωπηλός, αλλά δεν πρόκειται να το κινείς πάνω-κάτω πάντοτε, οπότε δεν είναι καθόλου θέμα.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τρεις ρυθμίσεις ύψους και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ τους μέσω αυτής της δροσερής κονσόλας αφής, η οποία εμφανίζει επίσης το τρέχον ύψος.

χειριστήρια ύψους

Τα βέλη σάς επιτρέπουν να μετακινείτε το γραφείο πάνω-κάτω με μικρά βήματα. Το κουτί περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά, αλλά όλα αποσυναρμολογούνται. Αν και μπορεί να είναι εκφοβιστικό όταν βλέπετε όλα αυτά τα μέρη, η εγκατάσταση είναι αρκετά απλή και διαρκεί περίπου 30 λεπτά.

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι το πλαίσιο μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει σε διαφορετικά μεγέθη κορυφών. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο κατά την πραγματοποίηση της αγοράς.

Γραφείο Jarvis

�� Κορυφαίο μηχανοκίνητο γραφείο

 • τύπος: καθιστής
 • τιμή: 439 $
 • μέγιστο ύψος: 45 3/4 "
 • κορυφή: από 30 x 27 " έως 72 x 30 "
 • ικανότητα ανύψωσης: 350 λίβρες
 • επιπλέον χαρακτηριστικά: ύψος μνήμης
 • μηχανοκίνητο: ναι – ηλεκτρικό

γραφείο jarvis

Αγοράστε από την Amazon ή Πλήρως.

Το Jarvis προσφέρει μερικά ενδιαφέροντα μόνιμα γραφεία και μια σειρά από αξεσουάρ που τα συνοδεύουν. Αν και μπορεί να γίνει ακριβό γρήγορα, οι κριτικές φαίνεται να υποδηλώνουν ότι η επένδυση μπορεί να αξίζει τον κόπο.

Πρώτα απ ‘όλα, μπορείτε να επιλέξετε το σχήμα της κορυφής, να προσθέσετε μια καρέκλα που έχει κατασκευαστεί ειδικά για ρυθμίσεις καθισμάτων, να αποκτήσετε ένα επιπλέον χαλί, καθώς και μερικά άλλα ενδιαφέροντα πράγματα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • Σύγκριση καλύτερων εργαλείων παρακολούθησης χρόνου
 • Δωρεάν εναλλακτικές λύσεις Jira που είναι εξίσου καλές

Επιτραπέζιο μετατροπέα VIVO

�� Φθηνότερο γραφείο μετατροπέα

 • τύπος: μετατροπέας
 • τιμή: 140 $ (χειροκίνητο), 330 $ (ηλεκτρικό)
 • μέγιστο ύψος: από 4.2 " έως 19.7 " πάνω από την επιφάνεια εργασίας σας
 • κορυφή: 31,5 x 15,7 "
 • κάτω κατάστρωμα: 31,3 x 11,8 "
 • ανυψωτική ικανότητα: άγνωστη
 • επιπλέον χαρακτηριστικά: ρυθμιζόμενα ύψη του επάνω και του κάτω καταστρώματος
 • μηχανοκίνητα: διαθέσιμα μοντέλα ηλεκτρικά και μανιβέλα χειρός

Το VIVO είναι αυτό που χρησιμοποιείται από τον συνάδελφό μας Κόλιν, αν και έχει προσθέσει μερικά επιπλέον στοιχεία (επισημαίνεται ο ίδιος ο μετατροπέας):

μετατροπέας vivo

Αυτό που έχει αυτό το μόνιμο γραφείο είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος και των δύο επιφανειών – το πάνω μέρος (για την οθόνη σας) και το κάτω κατάστρωμα (για το πληκτρολόγιό σας). Αυτό σας δίνει μεγάλη δυνατότητα προσαρμογής, η οποία μπορεί να διευκολύνει τις μεγαλύτερες συνεδρίες.

Ωστόσο, το θέμα σχετικά με τους μετατροπείς είναι ότι ακόμα δεν μπορούν να είναι φθηνότερα από τα σταθερά γραφεία τις περισσότερες φορές. Υπάρχουν πάρα πολλά μέρη για να λειτουργήσει ο μηχανισμός, σε σύγκριση με ένα απλό πρότυπο "πόδια + κορυφή" εγκατάσταση σταθερών γραφείων.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να πάρετε τη μη αυτόματη έκδοση για 140 $ και τη μηχανοκίνητη για $ 230, η οποία είναι λίγο πολύ κοντά στην τιμή ενός κανονικού μηχανοκίνητου καθιστικού γραφείου αν με ρωτήσετε.

Γραφείο Riser Fancierstudio

��️ Γραφείο μετατροπής καλύτερης αξίας

 • τύπος: μετατροπέας
 • τιμή: 180 $
 • μέγιστο ύψος: από 5 " έως 17.7 " πάνω από την επιφάνεια εργασίας σας
 • κορυφή: 29,5 x 38 "
 • ικανότητα ανύψωσης: 30 λίβρες
 • επιπλέον χαρακτηριστικά: ρυθμιζόμενα ύψη του επάνω και του κάτω καταστρώματος
 • μηχανοκίνητο: όχι – εύκολα ρυθμιζόμενο με το χέρι

fancierstudio riser

Το Fancierstudio Riser Desk είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα VIVO αν θέλετε κάτι ίσως λίγο πιο όμορφο και δεν σας πειράζει η υψηλότερη τιμή σε σύγκριση με το μοντέλο εισόδου VIVO.

Το γραφείο του Fancierstudio έχει πολύ καλές κριτικές και έναν ενδιαφέρον μηχανισμό. Ενώ το VIVO κινείται σαν μια φυσαρμόνικα, το Riser του Fancierstudio κινείται προς τα πάνω και προς τον χρήστη. Αυτό σας βοηθά να κερδίσετε περισσότερο χώρο και να αποφύγετε το προεξέχον πρόβλημα στην επιφάνεια εργασίας για το οποίο μίλησα παραπάνω.

Δείτε το εδώ:fancierstudio

Φαίνεται επίσης αρκετά καλό όταν το χρησιμοποιείτε ως βάση οθόνης όταν κάθεστε.

�� Καλύτερο γραφείο: περίληψη

Ακολουθεί ένας σύντομος συνοπτικός πίνακας για όλα όσα έχουμε συζητήσει σε αυτήν την ανάρτηση:

Καλύτερα γραφεία

Κατασκευή IKEA DIY
ΙΚΕΑ ΣΚΑΡΣΤΑ
VIVO / Allcam
Γραφείο Jarvis
Επιτραπέζιο μετατροπέα VIVO
Γραφείο Riser Fancierstudio

Τύποςσταθερόςκαθίστεκαθίστεκαθίστεμετατροπέαςμετατροπέας
Τιμή83 $ – 160 $249 $ – 279 $250 $ – 450 $439 $140 $ (χειροκίνητο), 330 $ (ηλεκτρικό)180 $
μέγιστο ύψος36 3/4 "47 1/4 "48 1/2 "45 3/4 "από 4.2 " έως 19.7 " πάνω από την επιφάνεια εργασίας σαςαπό 5 " έως 17.7 " πάνω από την επιφάνεια εργασίας σας
Μπλουζα47 1/4 x 23 5/8 " (φθηνό) Ή 61 x 29 1/2 " (ασφάλιστρο)47 1/4 x 27 1/2 " (φθηνότερο) Ή 63 x 31 1/2 " (πιο ακριβό)41 x 23 " έως 85 x 44 "από 30 × 27 " έως 72 × 30 "31,5 x 15,7 " + 31,3 x 11,8 " (χαμηλότερο κατάστρωμα)29,5 x 38 "
Χωρητικότητα110 λίβρες110 λίβρες175 λίβρες350 λίβρεςάγνωστος30 λίβρες
Μηχανοκίνητοόχιμανιβέλα χεριώνναι – ηλεκτρικόναι – ηλεκτρικόναι όχιρυθμιζόμενο με το χέρι

Δείτε τι σκέφτεται η ομάδα για τα μόνιμα γραφεία τους:

Τι λείπουν: ένα μικρό συρτάρι που διατηρεί το γραφείο καθαρό. Πιστεύω επίσης ότι είναι αρκετά ακριβά για κάποιον που δεν εργάζεται από το σπίτι με πλήρη απασχόληση.

Σαμπίνα Ιονέσκου

Πλεονεκτήματα: Αυτό είναι προφανές, είναι ωραίο να μπορείς να σηκώνεσαι, να τεντώνεις λίγο και να συνεχίζεις να δουλεύεις σε διαφορετική θέση.

Μειονεκτήματα: Έχω μέρες που κουράζομαι πολύ γρήγορα και θέλω επίσης να καθίσω, οπότε είναι χρονοβόρο να ανεβάζω το γραφείο πολλές φορές.

Rodica Andronache

Θα έλεγα ότι το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος ώστε να ταιριάζει με τις προτιμήσεις σας (όχι μόνο όταν στέκεστε όρθια). Για μένα, πολλά γραφεία έχουν χαμηλό ύψος, αλλά με αυτό, μπορώ να το έχω υψηλότερο ή χαμηλότερο ανάλογα με τις ανάγκες μου. Επιπλέον, το απόγευμα όρθια βοηθά πραγματικά με την εστίαση.

Ράντο Καννάου

Έχω ένα μηχανοκίνητο γραφείο. Είναι καλό, αλλά ίσως λίγο πολύ ακριβό (500 EUR στην περίπτωσή μου). Νομίζω ότι τα χειροκίνητα είναι πραγματικά τέλεια. Στην περίπτωσή μου, το 95% του χρόνου το χρησιμοποιώ στην ίδια θέση. Δεδομένου ότι δεν μεταβαίνω πολύ, δεν χρειάζομαι πραγματικά τον ηλεκτροκινητήρα.

Ιάνατ Νιαγκού

⭐ Μπόνους: Άλλα αξεσουάρ που πρέπει να λάβετε υπόψη

Η αγορά του γραφείου σας είναι συνήθως το πρώτο βήμα, αλλά θα χρειαστείτε επίσης μερικά επιπλέον για να κάνετε τη δουλειά σας πιο ευχάριστη.

Μερικές ιδέες:

 • περιστρεφόμενη καρέκλα – 120 $
 • μη επίπεδο στρώμα αντι-κόπωσης – 79 $
 • κάτοχος υπολογιστή κάτω από το γραφείο – 84,12 $
 • βραχίονας παρακολούθησης βαρέως τύπου – 76,56 $

Φυσικά, δεν χρειάζεστε όλα αυτά και η θήκη του υπολογιστή κάτω από το γραφείο είναι απλώς αστεία. Ωστόσο, σε κάθε σοβαρότητα, το μη επίπεδο στρώμα είναι μια πολύ ωραία προσθήκη και μπορεί να σας βοηθήσει πολύ μέσα από μακρές συνεδρίες εργασίας.

Λοιπόν, χρησιμοποιείτε μόνιμο γραφείο; Ποια ήταν η εμπειρία σας μέχρι τώρα; Ποιο είναι το καλύτερο μόνιμο γραφείο για εσάς?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε προμήθεια. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Πιστώσεις εικόνας: ΙΚΕΑ, Αμαζόνα, Πλήρως

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map