20+ βιβλιοθήκες / πλαίσια συνιστωσών UI Best React για το 2020

Βιβλιοθήκες / Πλαίσια Best React UI


Σε αυτόν τον πόρο, εξετάζουμε τις καλύτερες βιβλιοθήκες και πλαίσια συστατικών στοιχείων React UI που είναι διαθέσιμα στον ιστό. Αλλά πρώτα:

Τι είναι το React?

Το React είναι μια βιβλιοθήκη JavaScript ανοιχτού κώδικα που σας βοηθά να δημιουργήσετε μια κορυφαία διεπαφή τόσο για τον ιστό όσο και για εφαρμογές για κινητά. Συνδυάζεται βολικά με άλλα πλαίσια JavaScript και βιβλιοθήκες και περιέχει μικροσκοπικά, αυτόνομα κομμάτια κώδικα που ονομάζονται συστατικά. Αυτά τα στοιχεία θα βρίσκονται στο προσκήνιο σε αυτόν τον πόρο.

Το ωραίο για τα στοιχεία είναι ότι είναι αρθρωτά χωρίς πολλές εξαρτήσεις για συγκεκριμένες εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε τα συστατικά για να δημιουργήσετε εκπληκτικές εφαρμογές και διεπαφές πολύ γρήγορα. Και χάρη σε Κομμάτι, μπορείτε να τα μοιραστείτε και με άλλους λάτρεις του React.

Προτού ξεκινήσετε το επόμενο έργο σας με το React, αφιερώστε λίγα λεπτά για να σαρώσετε αυτήν τη λίστα με τις καλύτερες βιβλιοθήκες στοιχείων React UI που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα φοβερό περιβάλλον εργασίας.

Καλύτερες βιβλιοθήκες και πλαίσια διεπαφής χρήστη του React το 2020

Υλικό κιτ React

React UI βιβλιοθήκες συστατικών: Material Kit React

Το Material Kit React, που δημιουργήθηκε με έμπνευση από το Material Design της Google, δημιουργεί ένα σύνολο στοιχείων που θέτουν τη συνέπεια ως το κύριο χαρακτηριστικό. Με αυτόν τον τρόπο, το έργο σας στο Διαδίκτυο διατηρεί μια ομοιότητα στην εμφάνιση και λειτουργεί καθ ‘όλη τη διάρκεια.

Η γενική διάταξη μοιάζει με πολλά φύλλα χαρτιού. Αυτό προσδίδει ένα βάθος και τάξη στις διατάξεις. Περιλαμβάνονται τρία παραδείγματα σελίδων. Όχι μόνο αυτές οι σελίδες θα απεικονίσουν τι είναι δυνατό με αυτό το κιτ, αλλά χρησιμεύουν και ως πρότυπα όπου μπορείτε να αντικαταστήσετε κείμενο και εικόνες με τα δικά σας.

Το κιτ περιέχει επίσης μια σειρά από βασικά στοιχεία, όπως κουμπιά, κονκάρδες, ρυθμιστικά, μενού, σελιδοποίηση, γραμμές πλοήγησης, καρτέλες και χάπια. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε το στυλ, το μέγεθος και το χρώμα για τα περισσότερα στοιχεία. Τα στοιχεία JavaScript περιλαμβάνουν Modals, επεξηγήσεις εργαλείων, εργαλείο επιλογής ημερομηνίας, καρουζέλ και popovers. Εκτός από τη χρήση του κιτ για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο, μπορείτε επίσης να αναδιαμορφώσετε οποιοδήποτε παλιό έργο Bootstrap. Το υλικό Kit React Pro έκδοση περιέχει πολύ περισσότερα στοιχεία, ενότητες και παραδείγματα σελίδων.

Σχεδιασμός μυρμηγκιών για αντίδραση

Σχεδιασμός μυρμηγκιών για αντίδραση

Αυτή η βιβλιοθήκη React UI είναι ένα σύστημα σχεδιασμού για προϊόντα σε επίπεδο επιχειρήσεων. Βασίζεται στο Σχεδιασμός μυρμηγκιών έργο και περιέχει ένα σύνολο συστατικών και επιδείξεων υψηλής ποιότητας για τη δημιουργία πλούσιων, διαδραστικών διεπαφών χρήστη. Τα στοιχεία περιλαμβάνουν υποστήριξη διεθνοποίησης για δεκάδες γλώσσες.

Έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόστε τα στοιχεία στις δικές σας προδιαγραφές σχεδίασης. Το Ant Design χρησιμοποιεί το Less.js για τη γλώσσα του στυλ. Το σχέδιο μυρμηγκιών συστατικά περιλαμβάνουν κουμπιά, εικονίδια, πλέγματα, ψωμί, αναπτυσσόμενα μενού, σελιδοποίηση και άλλα.

Το έργο έχει σχεδόν 60k αστέρια στο GitHub, οπότε είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους προγραμματιστές.

Αντιδράστε διαχειριστής

Αντιδράσεις βιβλιοθηκών στοιχείων διεπαφής χρήστη: Αντιδράστε διαχειριστής

Αυτή η βιβλιοθήκη είναι κατάλληλη για τη δημιουργία εφαρμογών διαχειριστή από επιχείρηση σε επιχείρηση (B2B) πάνω από REST / GraphQL API και είναι προσαρμόσιμη βάσει σχεδιασμού. Είναι κατασκευασμένο με μια σειρά από γνωστά έργα εκτός από το React: Material UI, React Router, Redux και React Final Form. Το τελευταίο είναι μια δημοφιλής λύση διαχείρισης κατάστασης φόρμας.

Εκτός από τη δωρεάν έκδοση και τα συστατικά του, υπάρχει επίσης μια εταιρική λύση. Η εταιρική λύση περιλαμβάνει υποστήριξη από τη Marmelab (τους δημιουργούς) και πρόσβαση σε ιδιωτικές ενότητες.

Το React Admin διαθέτει 12k αστέρια στο GitHub, και διατηρείται ενεργά.

Το Shards React

Αντιδράστε βιβλιοθήκες στοιχείων UI: θραύσματα

Το Shards React είναι ένα ανοιχτό, μοντέρνο κιτ React UI που έχει κατασκευαστεί από το μηδέν και προσανατολίζεται στη γρήγορη απόδοση. Το σύγχρονο σύστημα σχεδίασης σάς επιτρέπει να αλλάζετε πολλά πράγματα. Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία προέλευσης για να αλλάξετε πράγματα και σε επίπεδο κώδικα. Το SCSS που χρησιμοποιείται για το στυλ βελτιώνει μόνο την εμπειρία προγραμματιστή.

Αυτή η βιβλιοθήκη βασίζεται σε Θραύσματα, και χρήσεις Αντιδράστε το DatepickerΑντιδράστε το Popper (κινητήρας τοποθέτησης) και noUIShlider. Υποστηρίζει Υλικά και εικονίδια Fontawesome. ο Shards Pro Το πακέτο έχει 15 προκατασκευασμένες σελίδες που σας βοηθούν να ξεκινήσετε. Χρήσιμα, αυτές οι σελίδες χρησιμοποιούν μπλοκ που μπορείτε να μετακινηθείτε.

Με ~ 270 αστέρια GitHub, Περιλαμβάνει επίσης δεκάδες προσαρμοσμένα στοιχεία React, όπως ρυθμιστικά εύρους και εναλλαγή εισόδων. Τα στοιχεία 350+ διασφαλίζουν ότι μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν κάθε τύπο ιστότοπου με το Shards React.

Υλικό-διεπαφή χρήστη

React UI Component Library και Frameworks - Υλικό UI

Με επιβλητικά 55K αστέρια GitHub, Το Material-UI συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς βιβλιοθήκες συστατικών React UI. Τα στοιχεία βασίζονται στο React, αλλά χρησιμοποιούν τον Σχεδιασμό Υλικού της Google. Για όσους από εσάς χρειάζεστε συμπλήρωση, ο σχεδιασμός υλικού εμπνέεται από τον φυσικό κόσμο και τις υφές, διατηρώντας παράλληλα τα πραγματικά στοιχεία διεπαφής χρήστη στο ελάχιστο.

Διατίθεται ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων στοιχείων, όπως γραμμές εφαρμογών, αυτόματη συμπλήρωση, εμβλήματα, κουμπιά, κάρτες, πλαίσια διαλόγου, εικονίδια, μενού, ρυθμιστικά και άλλα. Χρήσιμα, το Material-UI προσφέρει επίσης θέματα και πρότυπα React, ώστε να μπορείτε να έχετε ένα προσαρμοσμένο χρωματικό θέμα για την εφαρμογή σας.

Αντιδράστε το Bootstrap

αντιδράστε στο bootstrap

Στη συνέχεια στη λίστα των βιβλιοθηκών στοιχείων React UI είναι το React Bootstrap, ένα κιτ UI που διατηρεί τον πυρήνα Bootstrap. Προκειμένου να σας δοθεί περισσότερος έλεγχος στη μορφή και τη λειτουργία κάθε στοιχείου, αντικαθιστά το JavaScript του Bootstrap με το React. Κάθε συστατικό έχει κατασκευαστεί ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο, σημαντικό για την κατασκευή πλαισίου front-end.

Και επειδή το React Bootstrap δεν αποκλίνει πολύ από την προέλευση του Bootstrap, οι προγραμματιστές μπορούν να επιλέξουν από τα χιλιάδες θέματα Bootstrap που είναι άμεσα διαθέσιμα. Έχει κερδίσει 14500+ αστέρια GitHub.

React Virtualized

αντιδρά-εικονικοποιημένο

Δημιουργία ενός frontend που είναι βαριά δεδομένα; Το React Virtualized μπορεί να είναι η βιβλιοθήκη στην οποία πρέπει να βυθιστείτε. Περιλαμβάνει πολλά στοιχεία για την αποτελεσματική απόδοση μεγάλων λιστών, πινάκων και πλεγμάτων. Για παράδειγμα, θα βρείτε τοιχοποιία, στήλες, αυτοματοποιητές, ταξινομητές κατεύθυνσης, κύλιση παραθύρων και άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε τους πίνακες διαμορφώνοντας τα ύψη της σειράς και να εμφανίσετε τα σύμβολα κράτησης θέσης στα κελιά.

Επίσης, το React Virtualized έχει πολύ λίγες εξαρτήσεις και υποστηρίζει τυπικά προγράμματα περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων προγραμμάτων περιήγησης για κινητά για iOS και Android. Έχει 18.000+ αστέρια GitHub.

Σύστημα σχεδίασης Argon React

React UI βιβλιοθήκες συστατικών: Argon Design System React

Αυτή η βιβλιοθήκη προσφέρει ένα δωρεάν σύστημα σχεδίασης για Bootstrap 4, React και Reactstrap. Έρχεται με 100 μοντέρνα και πανέμορφα στοιχεία που εφαρμόζονται σε έναν πλήρως λειτουργικό κώδικα, ώστε να μπορείτε να μεταβείτε εύκολα από μια σελίδα στον πραγματικό ιστότοπο.

Το Argon Design System προσφέρει προκατασκευασμένες παραδείγματα σελίδων και μια χούφτα παραλλαγών για όλα τα στοιχεία, όπως χρώματα, στυλ, αιωρηματοποίηση και εστίαση.

Ρίξτε μια ματιά στο ολόκληρο το σύνολο των συστατικών, με βασικά στοιχεία, τυπογραφία, navbars, ειδοποιήσεις, εικόνες, εικονίδια, στοιχεία Javascript και άλλα.

Προσχέδιο

σχεδιαγράμματα

Τα στοιχεία React στο Blueprint προορίζονται κυρίως για χρήση σε εφαρμογές επιφάνειας εργασίας. Αυτά τα εξαρτήματα είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για την κατασκευή σύνθετων και πυκνών δεδομένων διεπαφών. Από τη βιβλιοθήκη στοιχείων, μπορείτε να παραλάβετε κομμάτια κώδικα για τη δημιουργία και εμφάνιση εικονιδίων, για αλληλεπίδραση με ημερομηνίες και ώρες, για την επιλογή ζωνών ώρας και πολλά άλλα.

Τι άλλο υπάρχει σε αυτήν τη βιβλιοθήκη στοιχείων; Πολύ πραγματικά – ψίχουλα, κουμπιά, μηνύματα, κάρτες, διαχωριστικό, navbars, καρτέλες, ετικέτες και πολλά άλλα. Επί GitHub, ρολάει σε 15.000+ αστέρια.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

  • Ελεύθερα εγγενή πρότυπα React για ανάπτυξη εφαρμογών
  • Καλύτερα πρότυπα γωνιακού πίνακα ελέγχου διαχειριστή

Σημασιολογική αντίδραση διεπαφής χρήστη

Αντιδράστε βιβλιοθήκες στοιχείων UI: semantic-ui

Το Semantic UI χρησιμοποιεί φιλικό προς τον άνθρωπο HTML για το αναπτυξιακό του πλαίσιο και έχει ενσωματώσεις με React, Angular, Meteor, Ember και πολλά άλλα πλαίσια. Όλες οι λειτουργίες του jQuery έχουν εφαρμοστεί ξανά στο React.

Σας επιτρέπει να φορτώσετε οποιοδήποτε θέμα Semantic UI CSS πάνω από την εφαρμογή Semantic UI React. Επιπλέον, θα έχετε επίσης πλήρη πρόσβαση στη σήμανση, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ευελιξία στην προσαρμογή στοιχείων. Το αστέρι βασίζεται GitHub είναι πάνω από 11.000.

Αντιδράστε την εργαλειοθήκη

αντίδραση-εργαλειοθήκη

Μια άλλη βιβλιοθήκη στοιχείων React UI που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εφαρμόσετε τις αρχές σχεδιασμού υλικών της Google στο έργο σας είναι το React Toolbox. Το React Toolbox βασίζεται Ενότητες CSS για το σκοπό αυτό. Αν και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα δέσμης λειτουργικών μονάδων, ενσωματώνεται τακτοποιημένα με διαδικτυακό πακέτο ροή εργασίας Στοχαστικά, η ομάδα στο React Toolbox παρέχει στους επισκέπτες ένα πρόγραμμα επεξεργασίας στο πρόγραμμα περιήγησης όπου μπορείτε να πειραματιστείτε με τα στοιχεία σε πραγματικό χρόνο.

Ενώ εργάζεστε με το React Toolbox, μπορείτε να επιλέξετε την εισαγωγή στοιχείων σε δέσμες ή μη επεξεργασμένα στοιχεία. Η διαφορά είναι, για το πρώτο, τα στοιχεία συνοδεύονται από όλες τις απαραίτητες εξαρτήσεις και θέματα που σας έχουν εισαχθεί. Αυτό σημαίνει ότι το CSS για κάθε εξάρτηση θα είναι διαθέσιμο αυτόματα στο τελικό σας CSS. Αντίθετα, με ακατέργαστα συστατικά, δεν περιλαμβάνεται CSS. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσετε ένα θέμα μέσω ιδιοτήτων στο στοιχείο για να είναι σωστά σχεδιασμένο. Το React Toolbox έχει περισσότερα από 8.000 αστέρια GitHub.

Αντιδράστε στην επιφάνεια εργασίας

React UI library library: react-desktop

Η επόμενη βιβλιοθήκη στοιχείων, το React Desktop χρησιμοποιεί στοιχεία macOS, Sierra και Windows 10 με σκοπό να φέρει μια εγγενή εμπειρία επιφάνειας εργασίας στον Ιστό.

Αυτή η συλλογή είναι μια βιβλιοθήκη JavaScript που δημιουργήθηκε πάνω από Το React του Facebook βιβλιοθήκη και είναι συμβατό με οποιοδήποτε έργο που βασίζεται σε JavaScript. Αυτό το εργαλείο ξεπερνά την βαθμολογία των 8.000 αστέρων GitHub.

Διεπαφή χρήστη Onsen

onsen-ui

Σε περίπτωση που δημιουργείτε εφαρμογές για κινητά πολλαπλών πλατφορμών, θα σας ενδιαφέρει αυτή η προσφορά στη λίστα των βιβλιοθηκών στοιχείων React UI. Το Onsen UI είναι ένα πλαίσιο ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά που χρησιμοποιεί HTML5 και JavaScript και παρέχει ενοποίηση με Angular, Vue.js και React. Όλα τα στοιχεία είναι αυτόματου στιλ με βάση την πλατφόρμα και έτσι υποστηρίζει τόσο iOS όσο και Android χρησιμοποιώντας τον ίδιο πηγαίο κώδικα.

Το Onsen UI είναι συμβατό με πολλά δημοφιλή πλαίσια React. Ένα διαδραστικό σεμινάριο σάς βοηθά να ξεκινήσετε καλά με αυτό το εργαλείο. Η βιβλιοθήκη στοιχείων χρησιμοποιεί καθαρό CSS χωρίς συμπεριφορά JavaScript. Για μερικές επιπλέον λεπτομέρειες, τα προσαρμοσμένα στοιχεία βοηθούν. Το αστέρι βασίζεται GitHub υπερβαίνει τα 7.800.

Αειθαλής

Αντιδράστε βιβλιοθήκες στοιχείων UI: αειθαλή

Το Evergreen περιέχει ένα σύνολο στοιχείων React που είναι κατάλληλο για εφαρμογές ιστού εταιρικής ποιότητας. Δεδομένου ότι χρησιμοποιεί Αντιδρά πρωτόγονο, είναι εξαιρετικά ευέλικτο. Ταυτόχρονα, λειτουργεί εξίσου εύκολα από το κουτί.

Περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα στοιχείων και εργαλείων που ξεκινούν από βασικές διατάξεις, τυπογραφία, χρώματα και εικονίδια έως εξαρτήματα που βασίζονται σε λειτουργίες, όπως αναπτυσσόμενα μενού, εναλλαγές, μεταφορτώσεις αρχείων και δείκτες σχολίων. Μετά την εγκατάσταση του πακέτου Evergreen, μπορείτε να διαλέξετε και να επιλέξετε τα στοιχεία που θέλετε να εισαγάγετε. Αυτή τη στιγμή έχει 9.000+ αστέρια GitHub.

Reactstrap

αντιδραστηριο

Για απλά στοιχεία React Bootstrap 4, δείτε το Reactstrap. Έρχεται με δύο κύριες εκδόσεις διανομής. Πρώτον, μια βασική έκδοση που αποκλείει προαιρετικές εξαρτήσεις. Αυτό σας δίνει μεγαλύτερη ευελιξία στη διαμόρφωση των απαιτούμενων εξαρτήσεων.

Η δεύτερη έκδοση είναι η πλήρης έκδοση που περιλαμβάνει όλες τις προαιρετικές εξαρτήσεις. Αυτό συνιστάται για μικρότερες εφαρμογές. Το Reactstrap είναι μια ακόμη συλλογή στη βιβλιοθήκη στοιχείων του React UI που ξεπερνά το σημάδι των 7.700 αστέρων GitHub.

Ρεμπάσ

Αντιδράστε βιβλιοθήκες στοιχείων UI: rebass

Το Rebass περιέχει μόνο οκτώ βασικά στοιχεία, όλα σε ένα εξαιρετικά μικρό αρχείο. Τα στοιχεία είναι επεκτάσιμα και χρησιμοποιήσιμα, και έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στο σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Τα στοιχεία χρησιμοποιούν στιλ-σύστημα και χρησιμεύουν ως ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για την επέκταση σε προσαρμοσμένα στοιχεία διεπαφής χρήστη για την εφαρμογή σας. Το ThemeProvider μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με αυτό. Το αστέρι βασίζεται GitHub είναι πάνω από 6.000.

Ροδέλα

ροδέλα

Το Grommet διαθέτει μια ευρεία βιβλιοθήκη στοιχείων στο κιτ του και μετρά μεγάλα ονόματα όπως το Netflix και το Boeing μεταξύ των χρηστών του. Είτε η εφαρμογή σας προορίζεται για τηλέφωνα είτε για ευρύτερες οθόνες, θα μπορείτε να σχεδιάσετε διατάξεις. Η προσβασιμότητα γίνεται μέσω πληκτρολογίου ή αναγνώστη οθόνης.

Τα εργαλεία Theming βοηθούν στην προσαρμογή για το χρώμα, τον τύπο και τη διάταξη. Αυτή η βιβλιοθήκη στοιχείων React UI έχει αριθμό αστεριών άνω των 6.000 GitHub.

Στοιχειακή διεπαφή χρήστη

Αντιδράστε βιβλιοθήκες στοιχείων UI: elemental-ui

Το Elemental UI παρέχει μια σειρά βασικών λειτουργικών στοιχείων για αυτόνομη χρήση ή σε οποιονδήποτε συνδυασμό, είτε σε προεπιλεγμένο στυλ είτε μετά από το θέμα. Μερικά από τα στοιχεία περιλαμβάνουν φόρμες, κουμπιά, κάρτες και modals.

Το έργο είναι υπό ανάπτυξη, αλλά διαχειρίζεται 4.000+ αστέρια GitHub.

React Σουίτα

rsuite

Το React Suite περιέχει μια σειρά βιβλιοθηκών στοιχείων για εταιρικά προϊόντα. Υποστηρίζει όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης και πλατφόρμες καθώς και απόδοση από διακομιστή.

Εάν βρίσκεστε στο σπίτι με λιγότερη ανάπτυξη, η προσαρμογή των στοιχείων δεν πρέπει να δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Τα στοιχεία αυτής της βιβλιοθήκης περιλαμβάνουν εικονίδια, φορτωτές, διαχωριστικά, συμβουλές εργαλείων και άλλα, και το React Suite έχει σχεδόν 4.000 αστέρια GitHub.

Καλλονή

καλλονή

Ανάμεσα στις πιο ενδιαφέρουσες βιβλιοθήκες στοιχείων React UI, η Belle προσφέρει ένα πραγματικά ευρύ φάσμα στοιχείων. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτά τα στοιχεία σε δύο επίπεδα – το επίπεδο βάσης για όλα τα συστατικά συλλογικά, καθώς και κάθε στοιχείο ξεχωριστά.

Τα στοιχεία έρχονται με υποστήριξη για κινητά και υποστήριξη ARIA. Ο τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τη Belle είναι πρώτα να δημιουργήσετε μια απλή εφαρμογή με το React και, στη συνέχεια, να εισαγάγετε οποιοδήποτε στοιχείο Belle και να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως. Αυτή η βιβλιοθήκη συστατικών έχει περισσότερα από 2.400 αστέρια GitHub.

αντιδρά-md

αντιδρά-md

Μια ακόμη βιβλιοθήκη στοιχείων React UI που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν θέλετε να εφαρμόσετε το σχεδιασμό υλικών στο έργο σας είναι η αντίδραση-md. Σας δίνει μια επιλογή συστατικών React που λειτουργούν με το Sass. Για το σκοπό αυτό, υπάρχει διαχωρισμός στυλ στο Sass αντί για ενσωματωμένο στυλ. Αυτό σας διευκολύνει να προσαρμόσετε στοιχεία σύμφωνα με τα υπάρχοντα στυλ.

Τα χρώματα και η τυπογραφία μπορούν να προσαρμοστούν και η λεπτομερής τεκμηρίωση θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα βασικά. Επί GitHub, Το react-md μετρά περισσότερα από 2.000 αστέρια.

PrimeReact

πρωταρχικό αποτέλεσμα

Αυτή η λίστα βιβλιοθηκών στοιχείων React UI δεν θα ήταν πλήρης χωρίς PrimeReact. Παρέχει στοιχεία για την κάλυψη σχεδόν όλων των βασικών απαιτήσεων διεπαφής, όπως επιλογές εισαγωγής, μενού, παρουσίαση δεδομένων, μηνύματα και άλλα.

Δίνει επίσης προσοχή στην εμπειρία κινητής τηλεφωνίας, με στοιχεία σχεδιασμού απόκρισης βελτιστοποιημένα με την αφή. Υπάρχει ένας αριθμός προτύπων και θεμάτων που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε και να επιλέξετε ανάμεσα σε επίπεδη και υλική σχεδίαση. Αυτή η βιβλιοθήκη συστατικών έχει περισσότερα από 1.200 αστέρια GitHub.

KendoReact

kendoreact

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες βιβλιοθήκες στοιχείων React UI, το KendoReact είναι ένα premium σύνολο στοιχείων, με άδειες που ξεκινούν από 799 $. Διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα πελατών που περιλαμβάνει Microsoft, NASA και Sony. Και μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε γρήγορες και πλούσιες σε λειτουργίες εφαρμογές με εντυπωσιακό περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Το σύνολο συστατικών έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ανάπτυξη του React. Αυτό διασφαλίζει μηδενικές εξαρτήσεις και όλα τα στοιχεία βελτιστοποιούνται πλήρως για το React. Επιπλέον, εάν έχετε μια υπάρχουσα βιβλιοθήκη στοιχείων, μπορείτε απλώς να την προσθέσετε από το KendoReact χωρίς να χρειάζεται να ξαναγράψετε ολόκληρη τη βιβλιοθήκη.

Λοιπόν, αυτή είναι η λίστα με τις καλύτερες βιβλιοθήκες στοιχείων React UI. Είναι η αγαπημένη σας βιβλιοθήκη εδώ?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map