12 από τα καλύτερα ενημερωτικά δελτία τεχνολογίας για εγγραφή στο 2020

12 από τα καλύτερα ενημερωτικά δελτία τεχνολογίας για εγγραφή στο 2020

12 από τα καλύτερα ενημερωτικά δελτία τεχνολογίας για εγγραφή στο 2020
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Καλύτερα ενημερωτικά δελτία τεχνολογίας


Ψάχνετε για τα καλύτερα ενημερωτικά δελτία τεχνολογίας για να εγγραφείτε το 2020; Ο ρυθμός της τεχνολογικής ανάπτυξης μπορεί να καταστήσει πολύ δύσκολη την ενημέρωση (καθώς και χρονοβόρα). Πετάξτε τις τεράστιες ποσότητες εξαιρετικού περιεχομένου που παράγονται κάθε μέρα και μπορείτε πραγματικά να αγωνιστείτε για να παρακολουθείτε τα πάντα. Γι ‘αυτό το επιμελημένο ενημερωτικό δελτίο επιστρέφει και είναι τόσο δημοφιλές τώρα!

Η ίδια η ιδέα είναι αρκετά απλή – τα επιμελημένα ενημερωτικά δελτία είναι απλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν μια επιλογή από δημοφιλές, ενδιαφέρον ή αξιοσημείωτο περιεχόμενο. Πολλά από τα καλύτερα ενημερωτικά δελτία τεχνολογίας εκεί θα σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε το σιτάρι από το φλοιό, εξοικονομώντας παράλληλα μερικές πολύτιμες ώρες (μειώνοντας αμέσως τον χρόνο αναζήτησης και σάρωσης).

Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε συντάξει την ακόλουθη λίστα με τα 12 ενημερωτικά δελτία με την καλύτερη τεχνολογία (και ενημερωτικά δελτία για τον πολιτισμό Ιστού). Τα θέματα που καλύπτονται σε αυτά κυμαίνονται από A.I., έως το θάνατο του blogging (και πάλι!).

Μερικά από τα ενημερωτικά δελτία παρέχουν πληροφορίες, ενώ άλλα αναλύουν σε βάθος συγκεκριμένα θέματα.

Ένα αξιοσημείωτο παράδειγμα σάς μεταφέρει ακόμη και έξω από τη φυσαλίδα της κοιλάδας για να δείτε τι συμβαίνει στην τεχνολογία σε λιγότερο αντιπροσωπευόμενες περιοχές του πλανήτη.

Ας τα ελέγξουμε (χωρίς συγκεκριμένη παραγγελία):

Τα καλύτερα ενημερωτικά δελτία τεχνολογίας για να δείτε το 2020

1. Bizarro Devs

bizzarodevs

Θέλετε να μείνετε δροσεροί χωρίς να κάνετε πάρα πολύ σκληρή δουλειά; Το ενημερωτικό δελτίο Bizarro Devs είναι η απάντηση. Επιμέλεια με ενδιαφέρον για την κουλτούρα Ιστού και το WordPress. Ολόκληρο το σημείο του ενημερωτικού δελτίου είναι να βρείτε τους πιο δροσερούς και (μερικές φορές) σκοτεινούς συνδέσμους για να σας βοηθήσουν να εξαπατήσετε τον τρόπο σας να κρυώσει.

Τα ζωτικά: Δωρεάν. Δημοσιεύεται κάθε εβδομάδα. Θα βρείτε μια λίστα με φοβερούς συνδέσμους που είτε χάθηκαν από τους απαιτητικούς λάτρεις της τεχνολογίας ή πρόκειται να εκραγούν.

Επιμέλεια από την ομάδα στο ThemeIsle (συμπεριλαμβανομένου μου). Βουτάμε βαθιά στους απέραντους ωκεανούς του ιστού για να βρούμε δροσερούς συνδέσμους. Δεν υπάρχει θέμα που δεν θα αγγίξουμε από την κρυπτογράφηση Doge οπτικοποίηση δεδομένων δευτερολέπτων στο Διαδίκτυο (αν φτάσετε στο τέλος της οπτικοποίησης email, θα κερδίσετε μετάλλιο). Αυτό το ενημερωτικό δελτίο θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις περισσότερες αντιδράσεις Slack στο γραφείο σας.

2. Η λήψη

η λήψη

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, η τεχνολογική σφαίρα κατοικείται από πολύ περισσότερα από τα ιστολόγια WordPress σχετικά με τη γονική μέριμνα ή μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ, ή Bitcoin. Ευτυχώς, η ανασκόπηση της τεχνολογίας «Λήψη από το MIT» μπορεί να προσφέρει τεράστια εικόνα για τον αναδυόμενο τεχνολογικό κόσμο. Η ετικέτα είναι κυριολεκτικά "τι συμβαίνει στην αναδυόμενη τεχνολογία?"

Τα ζωτικά: Δωρεάν. Παραδίδεται καθημερινά. Περιλαμβάνει μια ενημέρωση για το πώς οι αναδυόμενες τεχνολογίες εφαρμόζονται στην άγρια ​​φύση.

Επιμέλεια από την καινοτόμο ομάδα MIT Technology Review για την παροχή ενημερωμένων πληροφοριών σχετικά με τον κόσμο των αναδυόμενων τεχνολογιών. Ως αποτέλεσμα, θα έχετε διαφορετικές ιστορίες από αυτές που εμφανίζονται στον ιστότοπο με συνδέσμους από ακαδημαϊκούς και ειδησεογραφικά καταστήματα.

Εάν θέλετε να είστε στην αιχμή της τεχνολογίας, τότε αυτό είναι το καλύτερο ενημερωτικό δελτίο που μπορείτε να βρείτε. Υπόσχεται να σας δώσει το "τι συμβαίνει στην αναδυόμενη τεχνολογία."

3. Το Tedium

ανία

Το Tedium είναι το πρώτο ενημερωτικό δελτίο αυτής της λίστας που εκτείνεται τόσο στην έννοια της επιμέλειας όσο και στην τεχνολογία. Δεν παρέχει μια συλλογή συνδέσμων από όλο τον ιστό, αλλά αντ ‘αυτού βρίσκει μια σκοτεινή ιστορία και βυθίζεται βαθιά σε αυτήν. Οι ιστορίες επικεντρώνονται στον ιστό και στην ψηφιακή κουλτούρα, αλλά χρειάζονται μεγαλύτερη προβολή με άρθρα σχετικά Κασέτες NES και σήψη δίσκου.

Τα ζωτικά: Δωρεάν. Παραδίδεται δύο φορές την εβδομάδα. Αναλυτική ματιά σε μια ιστορία παρά μια συλλογή συνδέσμων.

Επιμέλεια από τον Έρνι Σμιθ επίσημα από ShortFormBlog για να δημιουργήσετε ένα αρχείο με ενδιαφέρουσες ιστορίες που χάνονται στην χιονοστιβάδα πληροφοριών. Ο Έρνι είναι κάτι από έναν αρχαιολόγο διαδικτυακής κουλτούρας με την ικανότητα να εμφανίζει ιστορίες που διαφορετικά θα μπορούσαν να ξεχαστούν. Υπάρχει επίσης ένα υπέροχο άρθρο για το μείωση του blogging (spoiler alert: λέει ότι το blogging είναι νεκρό… ξανά).

4. Η εκθετική προβολή

εκθετική προβολή

Ένα άλλο στη λίστα των καλύτερων τεχνολογικών ενημερωτικών δελτίων, το Exponential View είναι ένα επιμελημένο ενημερωτικό δελτίο που εστιάζεται ειδικά στις εκθετικές τεχνολογίες. Ως αποτέλεσμα, θα βρείτε έναν τόνο πληροφοριών για το μέλλον και πώς διαμορφώνεται. Ακολουθώντας μια τυπική επιμελημένη μορφή με λίστες συνδέσμων που έχουν τραβηχτεί από πανεπιστήμια καθώς και ειδησεογραφικά καταστήματα, παρουσιάζει μια σύνοψη για να κάνει τα πάντα λίγο πιο εύκολα. Επιπλέον, υπάρχουν emoji.

The vitals: Δωρεάν και επί πληρωμή εκδόσεις. Εβδομαδιαίος. Θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις τεχνολογίες που αλλάζουν το παιχνίδι από το εγγύς μέλλον, αλλά και τις καλύτερες ιστορίες από τους κόσμους του A.I., της κρυπτογράφησης και των μελλοντικών μέσων για να αναφέρουμε μερικές.

Επιμέλεια του Azeem Azhar από το διοικητικό συμβούλιο του Harvard Business Review. Ένας επενδυτής σε νεοσύστατες τεχνολογίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το A.I. Έρχεται με μια ωραία πλευρά του χιούμορ, και ένα από τα αγαπημένα μου τμήματα είναι "Κοντά αλουμινίου για να φαίνονται έξυπνα σε πάρτι δείπνου."

5. Ενημερωτικό δελτίο του Benedict

Νεόνυμφος

Ενώ τα emoji δεν είναι το πιο σημαντικό μέρος ενός ενημερωτικού δελτίου, προσθέτουν ωστόσο λάμψη. Αυτό το ενημερωτικό δελτίο έχει επίσης την προσωπική πινελιά του Ben Evans από την εταιρεία VC Andreeson Horowitz. Επιπλέον, αυτό είναι το πιο αναφερόμενο ενημερωτικό δελτίο τεχνολογίας που κάνει τους γύρους.

Τα ζωτικά: Δωρεάν. Εβδομαδιαία (τις Κυριακές). Μια μεγάλη συλλογή πηγών ειδήσεων και άρθρων ιστολογίου που ο Μπεν βρήκε ενδιαφέρον.

Επιμέλεια από τον Ben Evans. Πρώτον, έχει μια πολύ σφιχτή εστίαση στην τεχνολογία και τις αναδυόμενες αλλαγές, αλλά παραμένει ευρεία όσον αφορά τα θέματα. Μια μεγάλη συλλογή από τα καλύτερα πράγματα που θα διαβάσετε σχετικά με την τεχνολογία από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έως τα πράγματα iOS.

6. wpMail.me

ενημερωτικά δελτία καλύτερης τεχνολογίας # 1: wpmail

Συμπεριλαμβάνεται εδώ για τον απλό λόγο ότι είμαστε στην καρδιά του WordPress. Έχοντας αυτό κατά νου, παρουσιάζουμε το wpMail.me ως αναμφισβήτητα το καλύτερο ενημερωτικό δελτίο WordPress που είναι διαθέσιμο αυτήν τη στιγμή.

Τα ζωτικά: Δωρεάν. Παραδίδεται κάθε εβδομάδα. Περιλαμβάνει μια συλλογή σημαντικών ειδήσεων και άρθρων του WordPress.

Επιμελήθηκε από την Cozmoslabs για να παρέχει μια εβδομαδιαία χωνευτή WordPress. Κάνει αυτό που λέει στον κασσίτερο και πολλά άλλα. Εκτός από τις ειδήσεις και τα άρθρα, υπάρχουν εξαιρετικές ενότητες σε θέματα, τα καλύτερα σεμινάρια και μια συλλογή από τα περισσότερα ενδιαφέροντα podcast και βίντεο που αιωρούνται στον κόσμο του WordPress.

Απαραίτητο για τους λάτρεις του WordPress.

7. Πυκνή ανακάλυψη

πυκνή ανακάλυψη

Τα καλύτερα ενημερωτικά δελτία τεχνολογίας τείνουν να έχουν έξυπνα ονόματα. Αλλά δεν αφορά μόνο το όνομα… τις πληροφορίες στο Ενημερωτικό δελτίο Dense Discovery είναι πολύ ευρύ για ένα μόνο ενημερωτικό δελτίο. Μου αρέσει ιδιαίτερα η οπτική πτυχή αυτού του ενημερωτικού δελτίου με την ειδική ενότητα αισθητικής ευχαρίστησης.

Τα ζωτικά: Δωρεάν. Εβδομαδιαίος. Με έναν συνδυασμό δροσερών ιστότοπων μέσω καταπληκτικών εργαλείων σε οικιακά είδη, υπάρχει κάτι για όλους εδώ.

Επιμέλεια από το Kai Branch της Μελβούρνης και του Βερολίνου. Κάθε εβδομάδα, αυτό το ενημερωτικό δελτίο σας φέρνει ενδιαφέροντα άρθρα μαζί με διορατικά Tweets και GIF της εβδομάδας. Υπάρχει επίσης μια βιτρίνα από υπέροχα εργαλεία, προϊόντα και βιβλία σε κάθε τεύχος.

8. TLDR

Το TLDR είναι ένα τεχνολογικό ενημερωτικό δελτίο με ενδιαφέρουσες ιστορίες σε μικρές μερίδες
Αυτό είναι ένα βασικό ενημερωτικό δελτίο για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Επιπλέον, είναι ένα από τα καλύτερα ενημερωτικά δελτία τεχνολογίας που βρίσκεται στη λίστα που πρέπει να ανοίξω. Το ενημερωτικό δελτίο όχι μόνο είναι ευανάγνωστο, αλλά συνδυάζεται επίσης με μια απίστευτη λίστα ειδήσεων, εργαλείων και τεχνολογικών συνδέσμων αιχμής. Όλοι οι σύνδεσμοι συνοδεύονται από TLDR για όταν είστε πολύ απασχολημένοι για τις μεγάλες διαβάσεις.

Τα ζωτικά: Δωρεάν. Καθημερινά. Μια ευρεία λίστα συνδέσμων από νεοσύστατες εταιρείες σε εργαλεία και παραγωγικότητα. "Μέγεθος byte" εκδόσεις των πιο σημαντικών ιστοριών που θα σας κρατήσουν ενημερωμένους.

Θαυμάσιο αν ψάχνετε για έναν γρήγορο τρόπο να παρακολουθείτε όλες τις καθημερινές ειδήσεις χωρίς να μπλοκάρετε. Κάθε καθημερινό ενημερωτικό δελτίο θα πρέπει να δημιουργείται έτσι, διότι σας δίνει την ουσία των τελευταίων εξελίξεων χωρίς να θυσιάζετε πάρα πολλές λεπτομέρειες.

9. Εισαγωγή AI

Εισαγωγή AI

ΟΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. είναι αναμφισβήτητα το κυρίαρχο αναδυόμενο θέμα τεχνολογίας αυτή τη στιγμή, οπότε, για αυτόν τον λόγο, έχουμε ένα άλλο ενημερωτικό δελτίο με ισχυρό A.I. Συγκεντρώνω. Αυτό συμβαίνει επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι το οι επόμενοι ηγέτες της γης θα είναι A.I.. Εγγραφείτε λοιπόν σε αυτό και μείνετε μπροστά από το παιχνίδι.

Τα ζωτικά: Δωρεάν. Εβδομαδιαίος. Με όλες τις τελευταίες έρευνες, συζητήσεις και νέα της βιομηχανίας.

Επιμέλεια από τον Jack Clark επίσημα από το ZDNet, το The Register και το Bloomberg (τώρα στο OpenAI του House of Elon).

10. Sidebar.io

πλευρική γραμμή

Ένα από τα πράγματα που περιμένουμε από τα καλύτερα ενημερωτικά δελτία τεχνολογίας είναι να μας βοηθήσουν να βρούμε δροσερά νέα πράγματα για να παίξουμε και εδώ είναι που το Sidebar.io έρχεται στην εικόνα. Οι σχεδιαστές ιστού δεν μπορούσαν να βρουν ένα καλύτερο ή πιο σύντομο ενημερωτικό δελτίο. Παρόλο που μπορεί να υπάρχει περιστασιακός σύνδεσμος εκτός της κύριας εστίασης, αυτό το ενημερωτικό δελτίο είναι κυρίως ενδιαφέρον για σχεδιαστές UI, CSSers, τυπογράφους και ούτω καθεξής.

Τα ζωτικά: Δωρεάν. Καθημερινά. Μόνο πέντε από τους καλύτερους συνδέσμους σχετικά με το σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Επιμέλεια από την Sacha Greif με τη βοήθεια χρηστών. Μου αρέσει το γεγονός ότι μπορείτε εύκολα να υποβάλετε συνδέσμους για εξέταση. Θα λατρέψετε ότι είναι σύντομο – το Sidebar.io περιλαμβάνει μόνο πέντε συνδέσμους την ημέρα. Ως αποτέλεσμα, αυτό είναι ένα ωραίο ενημερωτικό δελτίο με μια εξαιρετική προσέγγιση με επίκεντρο τον χρήστη. Θα βρείτε δροσερές νέες εφαρμογές, άρθρα και πόρους σχετικά με το σχεδιασμό διεπαφής χρήστη, την τυπογραφία, το CSS, την έρευνα χρηστών και όλες τις άλλες πτυχές του σχεδιασμού.

11. Κύριο WP

masterwp

Ένα άλλο πολύ ιδιαίτερο ενημερωτικό δελτίο σχετικά με όλα τα πράγματα WordPress. Το Master WP ξεκίνησε το 2017 και έχει κυκλοφορήσει μόνο περίπου 50 τεύχη μέχρι στιγμής. Εκείνη η έλξη… Οι λάτρεις του WordPress πρέπει να προχωρήσουν σε αυτό για να μείνουν ενημερωμένοι αλλά και για να λάβουν πληροφορίες από έξω από το φούσκα του WordPress.

Τα ζωτικά: Δωρεάν. Εβδομαδιαίος. Πέντε σύνδεσμοι με μια σύνοψη από τους επιμελητές.

Επιμέλεια επαγγελματιών του WordPress Alex Denning και Ben Gillbanks. Κάθε τεύχος παρέχει μια στενή, τακτοποιημένη σύνοψη από πέντε συνδέσμους. Μου αρέσει η σύνοψη του άρθρου γιατί συμπληρώνει την τεμπελιά μου. Αισθάνομαι ότι έχω ακόμα μια γεύση από κάτι υπέροχο. Όχι μόνο θα λαμβάνετε τις μεγαλύτερες ειδήσεις του WordPress, αλλά θα λαμβάνετε επίσης ιστορίες για νέες εφαρμογές, αναδυόμενους ιστότοπους και πολλά άλλα. Ένα απίστευτο ποσό ποικιλομορφίας σε μόλις πέντε συνδέσμους.

12. Άλλες κοιλάδες

άλλες συσκευές

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ενημερωτικά δελτία τεχνολογίας που διευρύνει τους ορίζοντές σας με πολλούς τρόπους. Το Other Valleys αφορά τον κόσμο έξω από το Silicon Valley, όπου οι απίστευτες επιχειρηματικές επιχειρήσεις και τα δημιουργικά έργα ευδοκιμούν παρόλο που δεν βρίσκονται στο προσκήνιο.

Τα ζωτικά: Δωρεάν. Εβδομαδιαίος. Υπέροχες ιστορίες που υποστηρίζονται από συνδέσμους.

Επιμέλεια από τον Anjali Ramachandran σε μια λίστα συνδέσμων με λεπτομερείς συνόψεις για να απεικονίσει την αναπτυσσόμενη τεχνολογική σκηνή έξω από το συνηθισμένο οικοσύστημα. Μεγάλη εστίαση στην Ινδία και την ασιατική ήπειρο, αλλά περιέχει επίσης ιστορίες καινοτομίας από όλη την Αφρική και την Ευρώπη. Με παρόμοιο τρόπο, έχει επίσης μια απίστευτη εστίαση στις γυναίκες στην τεχνολογία.

Αυτή είναι η λίστα μου με τα καλύτερα ενημερωτικά δελτία τεχνολογίας για εγγραφή στο 2020. Καλύπτουν σχεδόν κάθε πτυχή του τομέα της τεχνολογίας και εξακολουθούν να σας προσφέρουν αρκετό χρόνο για έναν επιπλέον καφέ.

Έχω χάσει κάτι που αγαπάς; Παρακαλώ ρίξτε ονόματα και συνδέσμους στα σχόλια, ώστε να μπορώ να τα ελέγξω.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector