Κορυφαία 100 άτομα WordPress για παρακολούθηση στο Twitter

Ως νέος (ή ακόμη και έμπειρος) χρήστης Twitter, μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή να γνωρίζετε ακριβώς ποιος θα πρέπει να ακολουθείτε. Μπορείτε να ξεκινήσετε με την ελίτ του Twitter, εκείνους τους χρήστες που θεωρούνται η ελίτ του Twitter λόγω του υψηλού αριθμού οπαδών. Το πρόβλημα με την παρακολούθηση μόνο της ελίτ του Twitter, ωστόσο, είναι ότι σπάνια θα μπορείτε να ξεκινήσετε μια καλή συνομιλία και δεν νομίζω ότι κανένας από αυτούς έχει την πρόθεση να συμμετάσχει σε θέματα που σχετίζονται με το WordPress.


Ορίστε λοιπόν μια διαφορετική λίστα… περισσότερα άτομα WordPress που πρέπει να ακολουθήσετε από ό, τι μπορείτε να κουνήσετε ένα ραβδί στο:

Οι 100 κορυφαίοι άνθρωποι WordPress που πρέπει να ακολουθήσουν στο Twitter

WPTαβέρνα

"Το WordPress Tavern είναι ένας ιστότοπος που εστιάζει σε όλα τα πράγματα WordPress. Επιπλέον, καλύπτουμε επίσης τα BuddyPress, bbPress και οποιοδήποτε έργο κάτω από την ομπρέλα Automattic."

χρισλίμα

Κρις Λήμα. "CTO & Επικεφαλής στρατηγικός για το @crowdfavorite. Ομιλητής. Προπονητής. Συντάκτης. Blogger. Σπουδάζω υψηλών επιδόσεων & οδηγήστε ομάδες υψηλών επιδόσεων. clema.cc/sticky-teaching"

yoast

"Σας βοηθάμε να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας, μέσω προσθηκών (WordPress), αναρτήσεων ιστολογίου, eBook και ακόμη και tweets!"

Μάικλ Φιλντς. "HTML, CSS, PHP, JS, σχεδιασμός ιστού για κινητά με πάθος για τα πρότυπα και το κάνει σωστά την πρώτη φορά."

adii

"Εργασία στο @Receiptful. Συνιδρυτής @WooThemes. Νέος μπαμπάς. Πρώην Ροκστάρ."

Κρίσι

"Το όνομά μου είναι Christian, είμαι ο ιδρυτής του Kriesi.at και πουλάω κορυφαία ποιότητα WordPress Θέματα :)"

wpbeginner

"Το WPBeginner είναι ο μεγαλύτερος ανεπίσημος ιστότοπος πόρων #WordPress που προσφέρει συμβουλές, κόλπα και άλλους πόρους στο WordPress."

w3edge

Φρέντερικ Τάουνς "Συνιδρυτής @placester, Created W3 Total Cache για το #WordPress, πρώην σύμβουλος & Ίδρυση CTO @mashable, Founded @ w3markup & @ w3edge"

wordpress

"Ενημερώσεις και άλλα διασκεδαστικά πράγματα που σχετίζονται με το WordPress.org (αυτή είναι η αυτο-φιλοξενούμενη έκδοση)."

markjaquith

Mark Jaquith. "Φτιάχνω WordPress. Η δημοσίευση στο Διαδίκτυο είναι το πάθος μου. Σκεπτικιστής, INTJ. Με ενδιαφέρει σχεδόν τα πάντα. Για λόγους αλόγων."

bgardner

Μπράιαν Γκάρντνερ. "Εθισμένος στα Starbucks. Sarah McLachlan Fan. Σχεδιαστής. Συγγραφέας. Podcaster. Rainmaker. Δημιουργός του @nosidebar."

φωτοματ

Ματ Μόλενγκ. "@WordPress, @Automattic, @Jetpack, @Akismet, @SimplenoteApp, @Cloudup, @ VaultPress… Ας συνεργαστούμε: automattic.com/work-with-us/"

syedbalkhi

Σιντ Μπάλκι. "Τεχνικά φοβερό. Έμπορος με σχέδιο & Dev Skills (αυτό είναι θανατηφόρο). Δημιούργησα @wpbeginner @ list25 @optinmonster @soliloquywp @enviragallery κλπ."

Λόρλεον

Lorelle στο WordPress. "Συμβουλές, τεχνικές και εκπαίδευση για WordPress, blogging και web publishing."

wift

"Το WPLift είναι ένα blog για το WordPress, καλύπτουμε συμβουλές & μαθήματα, θέμα & κριτικές plugin και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το αγαπημένο μας CMS."

wpkube

"WPKube, ένας ιστότοπος πόρων #WordPress που εστιάζει σε θέματα WordPress, πρόσθετα, ειδήσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και τροποποιήσεις. Συντηρείται από τον Devesh Sharma."

bobWP

BobWP. "εκπαιδευτής | προπονητής | blogger | Εργαστήρια WordPress στο Σιάτλ & Bellevue | επιτόπια εκπαίδευση ομάδας"

catswhocode

Jean-Baptiste Jung. "Προγραμματιστής ιστού, χρήστης WordPress, blogger."

φθαρτός

Τζεφ Στάρ. "Επαγγελματίας σχεδιαστής, προγραμματιστής, συγγραφέας και εκδότης. Έργα: Perishable Press, Tao of WP, DigWP, .htaccess easy, WP Themes In Depth, Plugin Planet"

wpmudev

WPMU DEV. "Όλα όσα θα χρειαστείτε ποτέ για WordPress, Multisite και BuddyPress. Πρόσθετα, Υποστήριξη & Θέματα: premium.wpmudev.org"

Άντριου Νάσιν. "Κύριος προγραμματιστής WordPress. Τρελός ειδήσεων. Τα Tweets είναι δικά μου."

Εξερεύνηση WP. "Επίσημο twitter για το WPExplorer – www.wpexplorer.com/wpexplorer-tf-portfolio"

Τομ Έουερ. "Επαγγελματίας blogger, παξιμάδι WordPress.org και ο ιδρυτής του چھوڑworkbehind.com."

Ράιαν Χέλλυρ. "WordPress geek. Ιστολόγια για geeky πράγματα στο geek.hellyer.kiwi και προσωπικά πράγματα στο ryan.hellyer.kiwi"

Όλιβερ Ντέιλ. "Σχεδιαστής & Ιδρυτής του Kooc Media, WPLift, ThemeFurnace & Σχεδιαστές."

Σάρα Γκούντινγκ. "Δημοσιογράφος WordPress @ Audrey Capital, πότης τσαγιού, πλέκτρια, κριτής μπύρας με πιστοποίηση BJCP. Είμαι καρδιά WordPress & BuddyPress. Βρείτε με στην Ταβέρνα."

Ματ Μεδείρος. "Έχω συνέντευξη από ανθρώπους που ζουν χρησιμοποιώντας το WordPress στο Matt Report. Συνιδρυτής του Slocum Studio. Προσπαθώ να τρέξω και να απολαύσω τη ζωή."

Joost de Valk. "Τα ιδιωτικά κροτάλια του Joost, CEO και ιδρυτή της Yoast. Tweets κυρίως στα Αγγλικά, αν και μερικές φορές στα Ολλανδικά."

Ζαν Γκαλέα. "Ιδρυτής του WPMayor & WPRSSAggregator"

Αχίζαν Παρουζ. "Προς το παρόν, το WordPress Community Manager Cloudways. Τεχνικός προγραμματιστής #SEO και WordPress. Ενδιαφέρεστε για #PCGames, βετεράνος παίκτης #Dota."

Mike Little. "Ειδικός WordPress. Είμαι ο συνιδρυτής του WordPress, ιδρυτής και διευθυντής του http://zed1.com."

Noel Tock. "Προϊόν Human Made Ltd / Lead up Happytables / a WordCamp Switzerland Organizer / Nomad, surf, sun & τζιν."

Τζεφ Τσάντλερ. "Συνεισφέροντας συγγραφέας στο WPTavern.com"

TorqueMag. "Ο πυρήνας ειδήσεων του WordPress. Το Torque είναι ένας κόμβος για τις ειδήσεις, τις επιχειρήσεις και την κοινότητα του WordPress."

Τομ Μακ Φάρλιν. "Διαχειρίζομαι το Pressware όπου παρέχω προϊόντα και υπηρεσίες με το WordPress. Βασικός συντελεστής του WordPress. http://devpractic.es για τα αγαθά."

Βιτάλι Φρίντμαν. "Vitaly Friedman, αρχισυντάκτης του Smashing Magazine, ενός διαδικτυακού περιοδικού για επαγγελματίες σχεδιαστές και προγραμματιστές Ιστού."

Έξι αναθεωρήσεις. "Το Six Revisions είναι ένας ιστότοπος που δημοσιεύει πρακτικά και χρήσιμα άρθρα για σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων."

Μπράιαν Τζάκσον. "Πρώην Microsoft MVP #PPC #SEO #SMM #WordPress #AffiliateMarketer & #GrowthHacker Ειδικός. Συντονιστής @RiseForums – Εγγραφείτε στο Feedly: http://feedly.com/brianjackson"

Ραλέιν Μόρυ. "Ιδρυτής στο @wordsbybirds. Π.χ. @ wpmudev και # Matthew. Πρώην εφημερίδα. WordPress geek. Λέξη nerd. Τοξικομανής. Bruncher. Bushwalker."

Κομψά θέματα. "Beautiful Premium WordPress Θέματα σε συνδυασμό με προηγμένη λειτουργικότητα και εκπληκτική υποστήριξη."

Chris Coyier. "Σχεδιαστής CodePen. Συγγραφέας Real_CSS_Tricks. Podcaster ShopTalkShow. Μόλυβδος Hucklebucker."

Νείλος Φλόρες. "Sassy ξανθιά από το Ιλλινόις. Ιστότοπος WordPress & Σχεδιαστής γραφικών. Ομιλητής Διάσκεψης WordCamp (15x.) Βοηθάω τους χρήστες να αναρτούν τους ιστότοπούς τους στο http://Blondish.net"

Brian Krogsgard. "Είμαι ο συντάκτης του post_status, ενός ιστότοπου για επαγγελματίες του WordPress."

BloggingPro. "Το BloggingPro είναι ένας από τους παλαιότερους ιστότοπους ειδήσεων γύρω από ιστολόγια, WordPress και άλλες πλατφόρμες blogging"

Άλεξ Βάσκεζ. "Βοηθάω τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν περισσότερες επιχειρήσεις δημιουργώντας υπέροχες λειτουργικές εμπειρίες με το WordPress – http://bit.ly/trVUq9 και δεν μπορώ να αντισταθώ σε ένα Hendricks."

γ. Μπαβάτα. "Το c.bavota είναι ένας premium προγραμματιστής θέματος WordPress"

Konstantin Kovshenin. "Ένας εθισμένος στο WordPress. Κάνω δροσερά πράγματα στο Automattic."

StudioPress. "Το βιομηχανικό πρότυπο των πλαισίων σχεδίασης WordPress. Δημιουργήστε γρήγορα και εύκολα απίστευτους ιστότοπους με το WordPress."

Ελένη Χου-Σάντι. "OG και Διευθυντής του Platform Experience 10up. Κύριος προγραμματιστής WordPress. Ηγέτης της Pizza Roll σκέφτηκε. Ντουλάπα σάπια μπανάνα."

Γιώργος Στεφάνης. "Βασικός συντελεστής WordPress, CSS Guru, jQuery Fanatic, HTML5 Aficionado. Οδηγώ την ομάδα @Jetpack στο @Automattic."

Μπραντ Γουίλιαμς. "Ιδρυτής @WebDevStudios | Ιδρυτής @ AppPresser | Host @DradCast | Συγγραφέας Professional WordPress Series | Διοργανωτής @WordCampPhilly &@PhillyWP."

Τζεν Μύλο. "Κοινοτικά πράγματα για το WordPress. Διάσωση γατών και μισών σχημάτων. aka Jane Wells πριν από την αλλαγή ονόματος."

Μπιλ Έρικσον. "Σύμβουλος WordPress"

Καρλ Χάνκοκ. "Πατέρας, σύζυγος, εθισμένος στο ταξίδι, φωτογράφος, οπαδός του μπέιζμπολ diehard και ερασιτέχνης αστροναύτης. Συνεργάτης στο Rocketgenius, δημιουργήσαμε Gravity Forms για WordPress."

Μπεν Μέταλ. "Δουλεύει στο sekrit shit @ Uber, συνιδρυτής της @WPEngine. Υπερήφανος Βρετανός. Εραστής της μουσικής μπάσων."

Μηχανικός WP. "Προσπαθούμε πάντα να δείξουμε τρόπους για να κάνουμε το WordPress λίγο καλύτερο, πιο βολικό, πιο ευέλικτο ή εν συντομία – απλώς φοβερό!"

Άνταμ Κόνελ. "Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές μου για να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας κατά περισσότερο από 400%. Ιδρυτής του @ BloggingWizard. Ανεμιστήρας Firefly και κινέζικα takeaway."

WP Superstars. "Σας βοηθά να αξιοποιήσετε περισσότερο το WordPress. Ακολουθήστε μας για συμβουλές, κόλπα, μαθήματα, δώρα και αποκλειστικές εκπτώσεις που σχετίζονται με το WP."

Διαχείριση WP. "Γεια, χαίρομαι που σας tweet! Δημιουργήστε την επιχείρησή σας μαζί μας και δοκιμάστε το πρεμιέρα εργαλείο παραγωγικότητας του WordPress. Για ανησυχίες που απαιτούν απάντηση [email protected]"

Επίλυση WP. "WPSolver.com (πρώην WP JEDI) Όλα τα WordPress. Καλύτερα θέματα WordPress, προσθήκες και συμβουλές"

Miriam Schwab. "Φιλικός Διευθύνων Σύμβουλος της Illuminea, ένα πρακτορείο web dev που ειδικεύεται στο WordPress. Είμαι τόσο σπασμένος που μου αρέσει να διαβάζω για WordPress, SEO και κοινωνικά."

WPShout. "Τα καλύτερα σεμινάρια και συμβουλές από όλη την κοινότητα #WordPress! Από τους δημιουργούς του @PressUpInc &@WPBusinessTips."

Τιμή Devin. "WordPress aficionado που ζει στο Ώστιν του Τέξας. Εκτελεί ένα μικρό κατάστημα θεμάτων που ονομάζεται @ DevPress."

Μηχανή WP. "Φιλοξενία WordPress χωρίς προβλήματα. Επικοινωνήστε με την υποστήριξη μέσω του @WPEsupport. Μεταβείτε στη διεύθυνση wpengine.com για 24/7 υποστήριξη εισιτηρίων και 9-6p CST Live Chat."

Στιούαρτ Νταφ. "Υποστήριξη Ninja @WooThemes, Lover Of All Things WordPress"

WP Arena. "Το WordPress Arena αναπτύσσεται ως δημοφιλές σημείο για προγραμματιστές και σχεδιαστές του WordPress, δωρεάν και χρήσιμους διαδικτυακούς πόρους για αυτούς."

Tran Ngoc Tuan Anh. "Προγραμματιστής WordPress"

Καλύψεις+. "Το Tuts + διδάσκει δημιουργικές και τεχνικές δεξιότητες σε εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, σε θέματα όπως ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη, η φωτογραφία, το βίντεο, η πληροφορική και η χειροτεχνία."

SitePoint. "Μοιραζόμαστε το πάθος μας για τη δημιουργία απίστευτων διαδικτυακών πραγμάτων. Ακολουθήστε μας για ειδήσεις στο διαδίκτυο, συμβουλές, δωρεάν, προσφορές & περισσότερο."

Dave Clements. "Μηχανικός την ημέρα. Προγραμματιστής WordPress τη νύχτα. Ευτυχισμένος σύζυγος, ενθουσιασμένος μπαμπάς, ναζιστική απόδοση, τάσεις για βίγκαν και περήφανοι Βρετανοί πάντα."

Πίτερ Νίλσον. "Ιδρυτής του
@WPNewsify, @WPPluginsify & @WPDailyThemes – Ο καθημερινός σας πόρος ειδήσεων #WordPress. #WordPress & # Blogging."

Τηλεόραση WordPress. "Μείνετε ενημερωμένοι με το πιο πρόσφατο περιεχόμενο WordPress.tv ή τροφοδοτήστε μας τις κορυφαίες συμβουλές σας για μελλοντικές προβολές :)"

Τιμ Νας. "Συνήθιζα να γράφω κώδικα, τώρα λέω κυρίως σε άλλους τι θα έπρεπε να γράφουν. Γράφω επίσης / μιλάω για @WordPress και τρέχω @wpleeds"

Υγρός Ιστός. "Παρέχουμε αξιόπιστη, εξαιρετικά διαθέσιμη, ασφαλή και χωρίς προβλήματα φιλοξενία. Εξυπηρετούμε 30.000+ πελάτες και απασχολούμε 500+ από τους πιο χρήσιμους ανθρώπους στο Hosting ™."

Μπράις Άνταμς. "Είμαι προγραμματιστής @WordPress. WC Ninja στο @WooThemes. Πίσω από το @NomadSMS, @CaptainTheme @RecipeHeroWP @ThaiWithLove, μεταξύ άλλων. Βρείτε με στην Ταϊλάνδη ή πίνοντας."

Τζάστιν Τάντλοκ. "Κάτοχος του ThemeHybrid.com και συν-κριτής στο ThemeReview.co. Συν-συγγραφέας του Professional WordPress Plugin Development. Και, άλλα ωραία πράγματα."

Τροχός κανονίζων την ταχύτητα. "Το Flywheel είναι μια κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας WordPress που δημιουργήθηκε ειδικά για σχεδιαστές ιστοσελίδων, ελεύθερους επαγγελματίες και δημιουργικά πρακτορεία."

Κριστιανός Αντόχε. "Συνιδρυτής του www.cozmoslabs.com και της επιμέλειας wpmail.me"

WPZOOM. "Δημιουργούμε επαγγελματία & Εντυπωσιακά θέματα WordPress"

Pavel Ciorici. "@WPZOOM Ιδρυτής"

Θεματικό σοκ. "Υψηλής ποιότητας δωρεάν σχεδιαστικοί πόροι για επαγγελματίες wordpress και web."

Ρετζίνα Σμόλα. "#WordPress Security Expert, Προπονητής & Ομιλητής – # Συμβουλές ασφαλείας για #internetsecurity, #socialmedia, #onlinesafety, #infosec και #hosting. Επίσης στο @WPSecurityLock"

Δυστυχώς. "Το διαχειριζόμενο WordPress αναπτύχθηκε στο cloud του Amazon. Απόδοση σε κλίμακα αξιόπιστη από μεγάλες μάρκες και χιλιάδες άλλες."

Κλείδωμα ασφαλείας WP. "#WordPress Security συμβουλές για ασφαλέστερο blogging & σημαντικές ειδήσεις # ασφάλειας σχετικά με την # ασφάλεια στο Διαδίκτυο, # κοινωνικά μέσα, # ασφάλεια στο διαδίκτυο, # έγκλημα στον κυβερνοχώρο, #infosec και # φιλοξενία."

Μαθητευόμενος WP. "Βοηθώντας τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να δημιουργήσουν καταπληκτικούς ιστότοπους με το WordPress."

Πίπιν Γουίλιαμσον. "WordPress plugin Developer και ιδρυτής πολυάριθμων προσθηκών, συμπεριλαμβανομένων των Restrict Content Pro και Easy Digital Downloads"

WebDevStudios. "WordPress, BuddyPress, Mobile & Υποστήριξη για μεγάλες μάρκες! Το WebDevStudios έγραψε τα βιβλία στο WordPress. Ας πάρουμε την επωνυμία σας σε ένα ταξίδι!"

Μπραντ Γουίλιαμς. "Ιδρυτής @WebDevStudios | Ιδρυτής @AppPresser | Host @DradCast | Συγγραφέας Professional WordPress Series | Διοργανωτής @WordCampPhilly & @PhillyWP"

1stWebDesigner. "Είναι προσωπική μας αποστολή να διασφαλίσουμε ότι θα γίνετε ο καλύτερος επαγγελματίας σχεδιασμού ιστοσελίδων. – James Richman, Διευθύνων Σύμβουλος / Συνιδρυτής"

"Το WP101 είναι απλά ο πιο γρήγορος τρόπος για να μάθετε το WordPress. Από το 2008, έχουμε βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες αρχάριους να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν το WordPress!"

Σον Χέσεθ. "Δημιουργός του WP101.com, η κορυφαία σειρά εκπαιδευτικών βίντεο WordPress για αρχάριους. GeekDad με τρία παιδιά και παντρεύτηκε το σέξι @khesketh."

Θέμα. "Αχόι! Είμαστε πειρατές με ακραίες δεξιότητες #WordPress. Παρέχουμε θέματα, λεπτομερή μαθήματα και πληροφορίες. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τον ιστότοπό σας καταπληκτικό."

Paulund. "Blogger, Προγραμματιστής Ιστού. Έχω tweet σε WordPress και PHP, CSS3 και HTML5 σεμινάρια και αποσπάσματα."

Χονγκιάτ. "Σχεδιαστής, προγραμματιστής, αρχισυντάκτης του hongkiat.com"

Τζένιφερ Μπόρν. "Δημιουργικός διευθυντής, ψηφιακός στρατηγικός και #WordPress Evangelist στο @BournCreative. Μαμά. Love #genesiswp, Legos, Star Wars, tacos, σοκολάτα, & προμήθειες γραφείου"

Λίζα Σαμπίν Γουίλσον. "COO, Συνιδιοκτήτης: @WebDevStudios / Ιδρυτής: @AppPresser / Συγγραφέας: WordPress For Dummies / Παραγωγή σε TX, Ηλικίας στο WI – GO PACK! webdevstudios.com"

Τζέισον Τούκερ. "WordPress Dev tucker.pro wpwatercooler.com wpmedia.pro pressedlinks.com Παντρεμένος με @JenTucker"

Ντέιβιντ Μπέσετ. "Πατέρας του 3. WordPress / BuddyPress Developer. WordCamp Miami, διοργανωτής συνεδρίων, συναντήσεων."

codeinwp

Φυσικά, μην ξεχάσετε το @codeinwp.

Ακολουθήστε @codeinwp

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χρήστες WordPress που θα ακολουθήσετε; Αφήστε τις σκέψεις σας στα σχόλια!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map