Τι μάθαμε από την έναρξη του πιο πλούσιου σε λειτουργικό θέμα WordPress μέχρι σήμερα – Αναφορά διαφάνειας # 6

Καλώς ήλθατε σε αυτήν την έκτη έκδοση της έκθεσης διαφάνειας! Αυτή η σειρά αφορά στο να μοιράζεστε όλα όσα συμβαίνουν στο CodeinWP για επαγγελματικούς λόγους. Κάθε μήνα, αφιερώνω χρόνο για να συζητήσω συγκεκριμένες πτυχές της επιχείρησης, τα διδάγματα και τα σχέδια που θα ακολουθήσουν. (Δείτε την ειδική κατηγορία της σειράς για να φτάσετε στις προηγούμενες αναφορές.) Σε αυτήν την έκδοση, μιλάω όλα όσα συνέβησαν στο CodeinWP τον Ιούλιο του 2015:


Πίνακας περιεχομένων

 1. Λεπτομέρειες κυκλοφορίας Parallax One
 2. Τα αποτελέσματά μας από την προσφορά Parallax One
  1. Η κύρια πηγή κυκλοφορίας μας
  2. Οργανικές προβολές από την Google
  3. Άμεσες επισκέψεις
  4. Κυκλοφορία μέσω email
  5. JustFreeThemes.com
 1. Προωθημένη προσφορά
  1. SyndicateAds
  2. Facebook
  3. Sidebar.io
  4. BuySellAds
  5. AdWords
 2. Κοινοτικό μάρκετινγκ
 3. Συνολικά συμπεράσματα από την έναρξη
 4. Ανάλυση εσόδων (1 Ιουλίου – 1 Αυγούστου)
 5. Τελικές σκέψεις

Η ιστορία του Parallax One

Τον περασμένο μήνα, μοιράστηκα τα σχέδιά μου για την κυκλοφορία του νεότερου θέματος – Parallax One.

ThemeIsle-Showcase-Preview-berwarna2

Αυτό που ξεχώρισε σχετικά με τη συγκεκριμένη κυκλοφορία ήταν ότι το θέμα δεν μπορούσε να βρεθεί πουθενά στον επίσημο κατάλογο στο WordPress.org (εξακολουθεί να ισχύει). Με άλλα λόγια, ξεκινήσαμε αυτό το θέμα μόνο μέσω του ιστότοπού μας.

Δύο σημαντικές λεπτομέρειες:

 • το θέμα ήταν και είναι δωρεάν,
 • χρειάζεστε έναν λογαριασμό χρήστη στο ThemeIsle.com για να τον κατεβάσετε.

Εκτός από αυτό, δεν υπήρχαν συμβολοσειρές. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις "ξεκλείδωμα" premium χαρακτηριστικά ή κάτι παρόμοιο.

Το Parallax One ήταν και είναι πλήρως λειτουργικό αμέσως. Με άλλα λόγια, είναι ένα θέμα υψηλής ποιότητας που μπορείτε να λάβετε δωρεάν.

Γιατί το κάναμε αυτό; Λοιπόν, δεν ήθελα να πραγματοποιήσω άμεσες πωλήσεις μέσω αυτού του θέματος, αλλά μάλλον να κάνω την επωνυμία μας πιο γνωστή και να διαδώσω τη λέξη για αυτό που κάνουμε.

Υπήρχε επίσης μια χούφτα πλευρικών γκολ:

 • Θέλαμε να βρούμε έναν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας με τους χρήστες (μέσω των δικών μας καναλιών υποστήριξης, αντί να χρησιμοποιήσουμε το WordPress.org).
 • Θέλαμε έναν πιο αξιόπιστο τρόπο διανομής των ενημερώσεων (αφού όλοι έπρεπε να εγγραφούν, τώρα μπορούμε να στείλουμε ένα email στους χρήστες και να τους ενημερώσουμε για νέα πράγματα).
 • Θέλαμε να βελτιώσουμε τις πιθανότητές μας να κατατάξουμε την αρχική σελίδα του θέματος στο Google, σε αντίθεση με την κατάταξη της καταχώρισής του στο WordPress.org.
 • Πάνω απ ‘όλα, θέλαμε να δοκιμάσουμε πόσο αποτελεσματική είναι η προώθηση ενός δωρεάν θέματος εκτός του WordPress.org.

Αυτό το τελευταίο μέρος είναι αυτό που θέλω να συζητήσω σήμερα.

Τα αποτελέσματά μας από την προσφορά Parallax One

Τη στιγμή που γράφτηκε αυτό, το Parallax One κυκλοφόρησε στην αγορά για λίγο περισσότερο από ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δημιουργήσαμε περίπου 6.200 λήψεις.

Ακολουθεί η ανάλυση των μεμονωμένων καναλιών που οδήγησαν σε αυτές τις λήψεις, μαζί με τα συμπεράσματά μου:

1. Η οικοδόμηση μιας καλής βάσης κυκλοφορίας αποδίδει

Επισκέψεις: ~ 9.000
Λήψεις: 1,510
Μετατροπή: 16%

Έχουμε ~ 9.000 επισκέπτες που προέρχονται από το CodeinWP.com στην καταχώριση του θέματος στο ThemeIsle.com.

Περίπου το 16% αυτών των επισκεπτών εγγράφηκαν σε λογαριασμό ThemeIsle και κατέβασαν το θέμα.

Συνολικά, οι λήψεις που προέρχονται από το CodeinWP προσθέτουν έως και το 25% όλων των λήψεων του θέματος.

Σημείωση. Αυτό δεν είναι μόνο η άμεση κίνηση (άτομα που προέρχονται από το CodeinWP κατευθείαν στο Parallax One), αλλά και η έμμεση κίνηση (άτομα που πηγαίνουν σε κάποια άλλη σελίδα στο ThemeIsle, περιηγούνται αναζητώντας θέματα και τελικά αποφασίζουν να πάνε για το Parallax One).

Τώρα, παρόλο που οι αρχικοί αριθμοί υποδηλώνουν ότι το CodeinWP είναι υπεύθυνο για το ~ 25% των συνολικών λήψεων, αυτός ο αριθμός είναι στην πραγματικότητα πολύ υψηλότερος. Ήμασταν αρκετά τυχεροί που κάναμε πολλές συνδέσεις στο δρόμο κατά την εκτέλεση του ιστότοπου και αυτές οι συνδέσεις πληρώνουν μερίσματα με έναν πολύ ευρύτερο τρόπο από το να στέλνουμε απευθείας λήψεις. Με άλλα λόγια, αν δεν υπήρχε CodeinWP, οι λήψεις θα είχαν πάρει πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από ό, τι απλώς μειώθηκαν κατά 25%.

Το μάθημα εδώ: Η οικοδόμηση μιας καλής βάσης κυκλοφορίας αποδίδει. Ακόμα κι αν ξεκινάτε ένα προϊόν ως ξεχωριστή επωνυμία, χρησιμοποιήστε τις προηγούμενες επιτυχίες σας όσο περισσότερο μπορείτε για να επιταχύνετε τα αποτελέσματά σας.

2. Η οργανική κυκλοφορία της Google βοηθά… μερικούς

Επισκέψεις: ~ 5.600
Λήψεις: 370
Μετατροπή: 6,6%

Η GA μου λέει ότι λάβαμε ~ 5.600 επισκέψεις από την Google κατευθείαν στην καταχώριση του θέματος στο ThemeIsle.com και ότι το 6,6% αυτών των ατόμων έλαβαν το θέμα (~ 370 λήψεις). Αυτές οι λήψεις αποτελούν το 6% του συνολικού αριθμού.

Εν ολίγοις, η λήψη οργανικής επισκεψιμότητας είναι πάντα καλή, είναι αυτονόητο. Ωστόσο.

Ένας επισκέπτης που προέρχεται από την Google έχει μια πολύ διαφορετική νοοτροπία από κάποιον που προέρχεται από μια πηγή που τους έχει ήδη προ-πωλήσει κατά τη λήψη του θέματος. Όπως μπορείτε να καταλάβετε κοιτάζοντας τους αριθμούς, λαμβάνουμε περίπου 3x καλύτερα αποτελέσματα (ανάλογα με τη μετατροπή) στέλνοντας άτομα από το CodeinWP στο ThemeIsle.

Το μάθημα: Αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε πλήρως την εισερχόμενη οργανική επισκεψιμότητα, μην υποθέσετε ότι το άτομο ενδιαφέρεται ήδη να αποκτήσει το προϊόν σας. Γράψτε το αντίγραφό σας με τρόπο που μπορεί να προσελκύσει κάθε τυχαίο επισκέπτη της Google.

3. Οι άμεσες επισκέψεις αποδίδουν πολύ καλά

Επισκέψεις: ~ 4.500
Λήψεις: 480
Μετατροπή: 10,6%

Η άμεση κίνηση ήταν αρκετά μεγάλη για εμάς. Δημιουργήσαμε ~ 4.500 επισκέπτες με αυτόν τον τρόπο και μετατράπηκαν σε εντυπωσιακό ρυθμό 10,6%, δίνοντάς μας ~ 480 λήψεις συνολικά.

Συνήθως, οι άμεσες επισκέψεις είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων που συνεργάζονται όλοι. Πράγματα όπως δημοσιεύσεις επισκεπτών, η συνολική ισχύς της επωνυμίας, κριτικές, δημοσιεύσεις φόρουμ, Twitter, όλα παίζουν ρόλο εδώ. Αναμένεται επίσης ότι όποιος έρχεται απευθείας στον ιστότοπό σας είναι πιο πιθανό να κάνει μετατροπή. Σε τελική ανάλυση, αναζητούν ενεργά ένα συγκεκριμένο προϊόν / επωνυμία.

Το μάθημα: Οι άμεσες επισκέψεις δεν είναι κάτι που μπορείτε να επηρεάσετε άμεσα (δεν προορίζεται), αλλά εξακολουθούν να είναι μια καλή ένδειξη του συνολικού σας "υγεία της μάρκας," να το πω έτσι. Όσο περισσότερες αναζητήσεις επωνυμίας και άμεσες επισκέψεις λαμβάνετε, τόσο καλύτερη είναι η θέση σας στην αγορά. Με άλλα λόγια, η άμεση επίσκεψη είναι αυτό που πρέπει τελικά να στοχεύσετε. Για παράδειγμα, η Coca Cola δεν θέλει τους ανθρώπους να λαχταρούν "μαύρο ζαχαρούχο ποτό." Θέλουν τότε να λαχταρούν μια Coca Cola.

4. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εξακολουθεί να είναι βασικό

Επισκέψεις: ~ 3.000
Λήψεις: 750
Μετατροπή: 25,4%

Η προώθηση του Parallax One στις λίστες email μας είχε ως αποτέλεσμα περίπου 3.000 επισκέψεις στην λίστα του θέματος. Αυτοί οι επισκέπτες έκαναν μετατροπή με εντυπωσιακό ρυθμό – 25,4%.

Συνολικά, δημιουργήσαμε ~ 750 λήψεις με αυτόν τον τρόπο (12% των συνολικών λήψεων).

Το μάθημα: Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εξακολουθεί να είναι βασικό. Εάν δημιουργήσετε το μήνυμά σας σωστά, θα έχετε πάντα καλύτερα αποτελέσματα από τη δική σας λίστα παρά από οτιδήποτε άλλο. Έχετε ήδη προϋπάρχουσα σχέση με τους ανθρώπους σας. Σας εμπιστεύονται, οπότε θα δώσουν προσοχή σε αυτά που έχετε να πείτε.

5. Το JustFreeThemes.com αρχίζει να αποτελεί πλεονέκτημα

Επισκέψεις: ~ 3.000
Λήψεις: 100
Μετατροπή: 3,47%

Στην προηγούμενη έκθεση, ανέφερα ότι τώρα έχουμε και τρέχουμε JustFreeThemes.com – έναν εναλλακτικό κατάλογο δωρεάν θεμάτων WordPress. Ο ιστότοπος έχει αναπτυχθεί όμορφα τους τελευταίους δύο μήνες και συνεχίζει να προσελκύει περισσότερους επισκέπτες κάθε μήνα.

Δημιουργήσαμε μια καταχώριση για το Parallax One στο JustFreeThemes και, στη συνέχεια, την εμφανίσαμε ως την κύρια λίστα που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα. Εκτός από αυτό, δεν προωθήσαμε το θέμα με κανέναν άλλο τρόπο. Χωρίς σκληρή πώληση ή τίποτα.

Ως αποτέλεσμα, το JustFreeThemes έστειλε πάνω από 3.000 άτομα στο ThemeIsle και δημιούργησε ~ 100 λήψεις (ποσοστό μετατροπής 3,47%).

Επίσης, το JustFreeThemes δημιούργησε πάνω από 700 λήψεις απευθείας από το JustFreeThemes.com (υπάρχει ένας σύνδεσμος λήψης απευθείας στο αρχείο ZIP του θέματος).

Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτούς τους αριθμούς, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η προώθηση του Parallax One μέσω του JustFreeThemes δεν κόστισε επιπλέον χρήματα. Όπως είπα, μόλις δημιουργήσαμε μια λίστα και την εμφανίσαμε στην κορυφή της αρχικής σελίδας.

Το μάθημα: Το ίδιο με το μάθημα από το # 1 – χρησιμοποιήστε τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία / ιστότοπους για να προωθήσετε όλα τα νέα προϊόντα. Ακόμα κι αν τα ποσοστά μετατροπών δεν είναι εντυπωσιακά, αυτά εξακολουθούν να είναι μετατροπές που δεν θα έχετε λάβει διαφορετικά.

Ένα πράγμα πρέπει να αντιμετωπιστεί εδώ:

Κοιτάζοντας τους αριθμούς, το συμπέρασμα είναι ότι το 60% όλων των λήψεων προήλθαν από το δικό μας κοινό (μέσω διαφορετικών καναλιών, όπως οι ιστότοποί μας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κ.λπ.).

Αυτό με βοηθά να δω πού βρισκόμαστε σήμερα ως μάρκα. Προσωπικά, είμαι πολύ χαρούμενος που οι αναγνώστες μας – εσείς – μας εμπιστεύεστε αρκετά που είστε ευτυχείς να δείτε τα νέα προϊόντα / θέματα που έχουμε στο κατάστημα.

Επίσης, το γεγονός ότι το 40% των λήψεων προέρχεται από εξωτερικές πηγές, μου δίνει την εμπιστοσύνη ότι το ίδιο το θέμα είναι καλής ποιότητας και έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή δωρεάν θέματα στην αγορά.

Τι γίνεται με την πληρωμένη προσφορά?

Ναι, δεν κυκλοφορεί αυτές τις μέρες χωρίς να ξοδεύουμε κάποιο καλό δολάριο στην προώθηση.

Εδώ είναι τα μεμονωμένα πράγματα που κάναμε / κάνουμε:

SyndicateAds

Έχουμε επενδύσει μέχρι τώρα 2.500 $ σε SyndicateAds, προκειμένου να δημοσιεύσουμε αναρτήσεις σε δημοσιεύσεις σε μερικούς ιστότοπους. Έχουμε επίσης δύο ενημερωτικά δελτία που περιμένουν να σταλούν σε δημοσιεύσεις τρίτων.

Facebook

Συγκεκριμένα, εκμεταλλευτήκαμε το επαναπροσδιορισμό του Facebook και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ευχάριστα.

Περίπου 2.200 άτομα ήρθαν στη λίστα του θέματος και το 11% αυτών των ατόμων εγγράφηκαν (~ 250 λήψεις).

Πληρώσαμε 100 $ για την προσφορά, πράγμα που σημαίνει 0,40 $ ανά λήψη.

Sidebar.io

Χορηγήσαμε το Sidebar.io για μία εβδομάδα (400 $).

Ως μέρος της χορηγικής συμφωνίας, το Sidebar.io διαθέτει τον σύνδεσμό σας στον κύριο ιστότοπο, στα καθημερινά και εβδομαδιαία ενημερωτικά δελτία και στις ροές RSS και Twitter. Συνολικά, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, υπό την προϋπόθεση ότι έχετε το κατάλληλο προϊόν για το κοινό τους.

Η Sacha – ο τύπος πίσω από το Sidebar.io – είναι αρκετά επιλεκτικός, οπότε δεν τα καταφέρνει όλα (τα 400 $ που ξοδεύουν δεν αρκούν για να περάσουν το προϊόν σας από την πόρτα).

Τέλος πάντων, λάβαμε περίπου 3.300 κλικ και περίπου 100 λήψεις (το ποσοστό μετατροπής στο 3,12%). Κόστος ανά λήψη: 4 $.

BuySellAds

Κάναμε μερικά πράγματα μέσω της BSA.

 • Κάναμε κράτηση για ένα ενημερωτικό δελτίο στο PixelBuddha.net. Τα αποτελέσματα ήταν αρκετά εντυπωσιακά, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το δοκιμάσαμε προηγουμένως για ένα άρθρο CodeinWP και ήταν πολύ χαμηλότερα. Συνολικά, λάβαμε ~ 300 λήψεις για επένδυση 300 $.
 • Κάναμε έμμεσες καμπάνιες τόσο για το Parallax One όσο και για το Zerif Lite, δοκιμάζοντας 20 διαφορετικά πανό και διαφορετικούς εκδότες. Έχουμε ξοδέψει περίπου 3.500 $ μέχρι τώρα.
 • Πειραματιστήκαμε επίσης με την ενότητα διαφημίσεων Fancybar (μια οριζόντια επάνω γραμμή που προβάλλεται όταν ο χρήστης πραγματοποιήσει κύλιση περίπου 100 pixel στη σελίδα). Εργαζόμαστε με προϋπολογισμό 1.000 $ (δεν ξοδεύτηκε ακόμη), αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι πολύ εκπληκτικά (μόνο 6 λήψεις μέχρι τώρα).

AdWords

Με τον ίδιο τρόπο, έχουμε αυξήσει τον προϋπολογισμό μας στο AdWords και τώρα προωθούμε ενεργά το Parallax One στη μηχανή αναζήτησης.

Τον τελευταίο μήνα, έχουμε ξοδέψει 240 $ εδώ και έχουμε 114 λήψεις (ποσοστό μετατροπών 8,53%). Συνολικό κόστος ανά λήψη: 2,10 $.

Αποφάσισα να επενδύσω στο AdWords επειδή πιστεύω πραγματικά ότι έχουμε ένα από τα καλύτερα δωρεάν θέματα εκεί έξω, και παρόλο που οι διαφημίσεις μπορεί να είναι ακριβές, εξακολουθούμε να έχουμε μεγάλη έκθεση για το προϊόν. Στο τέλος, επιτρέποντας σε περισσότερους ανθρώπους να το δουν – άτομα που δεν θα είχαν συναντήσει το θέμα μέσω άλλων καναλιών.

Όπως μπορείτε να δείτε, η επαναπροσδιορισμός του Facebook φέρνει τα καλύτερα αποτελέσματα για εμάς – όσον αφορά την προώθηση επί πληρωμή. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι μπορείτε μόνο "επαναπροσδιορίστε" άτομα που έχουν ήδη επισκεφτεί τον ιστότοπό σας. Επομένως, δεν είναι ακριβώς ένα νέο κανάλι απόκτησης, αλλά μάλλον επικοινωνήστε με άτομα που ήδη γνωρίζουν την ύπαρξή σας.

Κοινοτικό μάρκετινγκ

Κριτικές, δημοσιεύσεις επισκεπτών, προσφορές θυγατρικών, παρόμοια.

Απλώς ένα δείγμα από τις κριτικές που λάβαμε:

Μερικές από τις κριτικές πληρώθηκαν, άλλες υποβάλαμε ως θέσεις επισκεπτών. Συνολικά, όλες έπαιξαν ωραία.

Οι κριτικές είναι πάντα εξαιρετικές ανεξάρτητα από το προϊόν που έχετε να προσφέρετε. Τελικά, οι χρήστες σας θέλουν να δουν το προϊόν σε δράση πριν το κατεβάσουν (ή αγοράσουν). Μια ειλικρινή κριτική τους δίνει ακριβώς αυτό.

Επιπλέον, οι κριτικές αποκαλύπτουν επίσης συχνά ορισμένα ζητήματα με το προϊόν που μπορεί να έχετε χάσει. Επομένως, η πρόσκληση ατόμων να δοκιμάσουν το προϊόν σας είναι πάντοτε μια αξιόλογη επένδυση, τόσο από πλευράς προώθησης όσο και από άποψη ανάπτυξης προϊόντων.

Προσγειώσαμε επίσης δύο μεγάλες θέσεις επισκεπτών:

Ελπίζω ότι αυτά θα συνεχίσουν να φέρνουν αποτελέσματα στο μέλλον, όπως τείνουν να κάνουν οι αναρτήσεις επισκεπτών. Εκτός από την άμεση επισκεψιμότητα, έχουμε επίσης έκθεση επωνυμίας, η οποία για μένα είναι ένα τεράστιο όφελος όχι μόνο για το Parallax One, αλλά και για μελλοντικά προϊόντα / θέματα.

Δοκίμασα επίσης μερικά Προώθηση ProductHunt, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω πολλά να δείξω. (Μη διστάσετε να μας χτυπήσετε. Πολύ εκτιμώ!)

Συνολικά συμπεράσματα από αυτήν την κυκλοφορία

Στο τέλος, η προώθηση οτιδήποτε κοστίζει σοβαρά χρήματα.

Και αν αυτό που προωθείτε είναι ένα δωρεάν προϊόν, τότε δεν έχετε καν έναν άμεσο τρόπο να επιστρέψετε αυτά τα χρήματα.

Συνολικά, το να κάνεις κάτι τέτοιο είναι μια τεράστια επένδυση και ένας μεγάλος κίνδυνος, αλλά πιστεύω ότι θα αποδώσει όταν μπαίνουμε στο δεύτερο στάδιο της κυκλοφορίας.

"Ενα τι?!"

Ναι, θα υπάρξει ένα δεύτερο στάδιο. Αλλά μην ανησυχείτε. Το θέμα θα παραμείνει δωρεάν. Αυτό το μέρος δεν αλλάζει.

Τα πράγματα που κάναμε μέχρι τώρα ήταν περισσότερο σαν μια αρχική κυκλοφορία του Parallax One. Τους επόμενους μήνες, θα υποβάλουμε το θέμα στο WordPress.org. Χάρη στη σκληρή δουλειά που έχουμε ήδη κάνει για την προώθησή του, ελπίζω ότι μόλις διατεθεί στον επίσημο κατάλογο και χρησιμοποιώντας τον επίσημο σύνδεσμο λήψης, θα ξεκινήσουμε με έναν καλό αριθμό λήψεων απευθείας από την αρχή. Στόχος μου είναι να το δω ανάμεσα στα 20 πιο δημοφιλή θέματα εκεί.

Μέχρι να συμβεί αυτό, έχω έναν μηνιαίο προϋπολογισμό για δοκιμές και πειράματα για να δοκιμάσω διαφορετικές πλατφόρμες και προσεγγίσεις. Εκτός από την προσπάθεια λήψης όσο το δυνατόν περισσότερων λήψεων, ο κύριος στόχος εδώ είναι η εκμάθηση.

Από τη μία πλευρά, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε να συνδυάσετε πολλούς διαφορετικούς τύπους προώθησης ταυτόχρονα (όπως διαφημίσεις προβολής, CPC, πληρωμένες λίστες, κριτικές, επαναπροσδιορισμό και ούτω καθεξής), αλλά αυτό θα γίνει πολύ ακριβό, πολύ γρήγορα. Ακόμα κι αν ένα κανάλι προσφέρει εξαιρετική απόδοση επένδυσης (ROI), όλα τα άλλα λιγότερο αποτελεσματικά μπορούν να μειώσουν ολόκληρη την προσπάθεια μάρκετινγκ και να την καταστήσουν μη κερδοφόρα. Γι ‘αυτό προσπαθώ να είμαι προσεκτικός όταν δοκιμάζω νέα πράγματα και δεν υπερβαίνω ποτέ τον προγραμματισμένο προϋπολογισμό.

Τελικά, θέλω να είμαι σε θέση να ελέγξω ένα μεγάλο μέρος της διανομής, επομένως δεν χρειάζεται να βασίζομαι σε κανένα κανάλι μάρκετινγκ. Όσο περισσότερα καλάθια έχετε για τα αυγά σας, τόσο καλύτερα είστε.

Πάρε μακριά: Ξεκινήστε με μία μέθοδο προώθησης, μάθετε, λάβετε αποτελέσματα, μόνο μετά μεταβείτε στην επόμενη. Ξεκινώντας από το σημείο 0 με πολλές μεθόδους ταυτόχρονα δεν θα σας αφήσουμε καν να έχετε μια αξιοπρεπή ματιά στο τι λειτουργεί και τι όχι. Αντ ‘αυτού, κάντε μόνο ένα βήμα τη φορά.

Ανάλυση εσόδων (1 Ιουλίου – 1 Αυγούστου)

στροφή μηχανής

Σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα. Τον Ιούνιο:

 • # πελατών: 971
 • έσοδα ανά πελάτη: 98,02 $
 • συνολικά έσοδα: 95.178,77 $

Αυτό μας δίνει (περίπου):

 • # πελατών: -8,1%.
 • έσοδα ανά πελάτη: -0,8%.
 • συνολικά έσοδα: -8,9%.

Αυτή είναι μια μικρή πτώση, αλλά δεν εκπλήσσομαι πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Με τόση προσπάθεια για την προώθηση του Parallax One, άλλοι τομείς έλαβαν λιγότερη προσοχή.

Το Zerif Pro εξακολουθεί να είναι το κορυφαίο προϊόν μας, παρέχοντας περίπου το 42% των θεματικών εσόδων μας αυτόν τον μήνα.

κορυφαίος παραγωγός

Τελικές σκέψεις

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στο Parallax One, εισάγοντας νέες δυνατότητες, βελτιώνοντας την υποστήριξη και πιθανώς εγκαινιάζοντας κάποια πρόσθετα στο εγγύς μέλλον. Οι κριτικές ήταν εξαιρετικές έως τώρα, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θέλω πραγματικά να κυριαρχήσω με αυτό το θέμα και να το κάνω όσο το δυνατόν καλύτερο.

Φυσικά, η προώθηση θα συνεχιστεί επίσης… δοκιμάζοντας νέα κανάλια διανομής κ.λπ. Θα σας ενημερώσω και για αυτό.

Σε μια άλλη σημείωση, φαίνεται ότι αυτές οι αναφορές διαφάνειας έχουν φέρει κάποια αξία σε ολόκληρη την κοινότητα του WordPress. Για παράδειγμα, βλέπω ότι πολλοί άνθρωποι υποβάλλουν πολύ καλύτερα θέματα στο WordPress.org αντί να τα τοποθετούν πίσω από ένα τείχος πληρωμής.

Σε μια εποχή που η θεματική επιχείρηση είναι τόσο γεμάτη – η κίνηση του Envato μειώνεται και ούτω καθεξής – πολλοί προγραμματιστές έχουν αρχίσει να βλέπουν το WordPress.org ως μια τεράστια ευκαιρία και τώρα το αντιμετωπίζουν ως ένα σημαντικό κανάλι διανομής για τα προϊόντα τους.

Ένα άλλο μεγάλο έμμεσο όφελος είναι ότι λόγω των κανόνων του WordPress.org, κάθε θέμα πρέπει να είναι GPL, οπότε ολόκληρη η κοινότητα επωφελείται απλώς και μόνο επειδή παίρνουν περισσότερα ποιοτικά θέματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν, πιρούνι, πάνω από αυτά. Όλα αυτά τζαζ.

Εντάξει, αυτό είναι όλο για τώρα. Ελπίζω να σας παρακολουθήσω για την επόμενη έκθεση, όπου θα καλύψω μερικές ακόμη λεπτομέρειες Parallax One και ολοκαίνουργια επιχειρηματικά μαθήματα που έμαθα μετά το δεύτερο μήνα της κυκλοφορίας. Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση και την υποστήριξη του CodeinWP!

Μείνετε ενημερωμένοι:

Όλες οι τροποποιήσεις και οι πνευματώδεις επανεγγραφές του Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map