Το WordPress 5.0 είναι έξω και ο κόσμος δεν τελείωσε – Αναφορά διαφάνειας # 46

Έκθεση διαφάνειας # 46


Καλώς ήλθατε στην 46η έκδοση της μηνιαίας έκθεσης διαφάνειας (για το Νοέμβριο του 2018). Σε αυτήν τη σειρά, συζητώ τι συνέβαινε στην επιχείρηση και μοιράζομαι τις γνώσεις και τις στρατηγικές μου στην πορεία. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προηγούμενες αναφορές.

Αυτό το μήνα, μιλάμε:

 • Η εμπειρία της Μαύρης Παρασκευής φέτος
 • Το WordPress 5.0 είναι εδώ. ο κόσμος δεν τελείωσε
  • Πώς το 5.0 θα επηρεάσει την αγορά?
 • Το AdSense εξακολουθεί να είναι κάτι (για τους κατόχους ιστότοπων)?
 • Μπορεί το AdSense να αυξήσει την οργανική κατάταξή σας?
 • Επιχειρηματικά μοντέλα – πραγματική συζήτηση!
 • Όταν κάνω λάθος…

Η εμπειρία της Μαύρης Παρασκευής το 2018

Υπήρχαν δύο κύριες πλευρές στις προσπάθειές μας για τη Μαύρη Παρασκευή φέτος: φιλοξενήσαμε μια αποκλειστική προσφορά στο ThemeIsle.com και δημοσιεύσαμε επίσης μια συλλογή από τις καλύτερες προσφορές στον χώρο του WordPress σε αυτό το ιστολόγιο. Ας πάρουμε μια λέξη για το πώς πήγαν όλα:

��️ Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη – τη συμφωνία Black Friday.

Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι πολύ παρόμοιο με την προσφορά του προηγούμενου έτους. Εφαρμόσαμε έκπτωση σε ολόκληρο τον ιστότοπο χωρίς να απαιτείται κωδικός κουπονιού. Κάθε νέα συνδρομή έκπτωση 30% για τον πρώτο χρόνο (προηγουμένως έκπτωση 25%).

Συνολικά, είδαμε ένα 50% αύξηση των πωλήσεων σε σύγκριση με τον Οκτώβριο. Αυτό είναι πολύ παρόμοιο αποτέλεσμα με τους αριθμούς που είδαμε πέρυσι. Τούτου λεχθέντος, δεν κάναμε διαφημίσεις αυτήν τη φορά, σε σύγκριση με την προηγούμενη Μαύρη Παρασκευή όταν ξοδέψαμε μερικές χιλιάδες δολάρια σε διαφημίσεις στο Facebook. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην έκθεση διαφάνειας # 34.

Στο τέλος της ημέρας, η Μαύρη Παρασκευή 2018 δεν ήταν πολύ μεγάλη για εμάς. Γνωρίζω άλλες επιχειρήσεις σε αυτόν τον χώρο που έκαναν πολύ καλύτερα. Πιστεύω ότι η πώληση μιας εβδομάδας με έκπτωση 25-30% είναι γενικά μια καλή στρατηγική για καταστήματα θεμάτων / προσθηκών.

�� Τώρα, για την άλλη πλευρά του οδοφράγματος – δημοσίευση μιας συλλογής προσφορών Black Friday σε αυτό το blog.

Αποφασίσαμε να κάνουμε τη φετινή ανάρτηση πολύ μικρότερη από ό, τι πριν από ένα χρόνο. Προηγουμένως, είχαμε σχεδόν 200 συμφωνίες συνολικά, οι οποίες οδήγησαν σε σοβαρές επενδύσεις χρόνου κατά το χειρισμό της θέσης. Το πράγμα έπρεπε να ενημερώνεται καθημερινά, με νέες προσφορές να εμφανίζονται, να είναι διαθέσιμες, να τελειώνουν κ.λπ. Ήταν ένας τόνος δουλειάς.

Φέτος, παρουσιάσαμε μόνο 15 ή περισσότερες από τις κορυφαίες προσφορές.

Επιλέξαμε αυτά με βάση αυτό που οι αναγνώστες φαίνονταν να απολαμβάνουν περισσότερο πέρυσι και επίσης εξετάσαμε τη συνολική φήμη των εταιρειών που προσφέρουν τις προσφορές.

Το κάναμε για να κάνουμε τα πράγματα ευκολότερα στους αναγνώστες και ταυτόχρονα να κάνουμε τον φόρτο εργασίας σημαντικά λιγότερο βάναυση για τον εαυτό μας.
μαύρο Παρασκευή

Όπως αποδείχθηκε, πολλά άλλα ιστολόγια δημοσίευσαν λίστες με 100+ προσφορές, οι περισσότερες από τις οποίες ήταν δυσανάγνωστες. Επιπλέον, προσωπικά δεν είμαι πεπεισμένος ότι οι τεράστιες παρεμβάσεις είναι πραγματικά χρήσιμες σε κανέναν. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα, έτσι μερικές εξαιρετικές προσφορές μπορούν εύκολα να χαθούν στο μείγμα.

Ωστόσο, το σχέδιό μας για ελαχιστοποίηση του φόρτου εργασίας ήταν μόνο το ήμισυ επιτυχές. Ενώ η ενημέρωση είχε όντως το 1/10 του μεγέθους που ήταν πέρυσι, εξακολουθούσαμε να έχουμε τόνους email από εταιρείες που ήθελαν να εμφανιστούν. Πολλά από αυτά τα αιτήματα απλώς διαγράψαμε, αλλά πολλά από αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν μια απάντηση / εξήγηση, ειδικά εάν προέρχονταν από έναν συνεργάτη ή κάποιον που γνωρίζαμε.

Μια σημείωση; ο όγκος των διαφόρων μηνυμάτων προσέγγισης που λαμβάνουμε γίνεται όλο και πιο ενοχλητικός. Ακόμα κι αν έχουμε ένα αφοσιωμένο άτομο που τα χειρίζεται (όχι εγώ), εξακολουθεί να σπαταλά πολύ χρόνο. Πάντα προσπαθούσαμε να απαντήσουμε και να βρούμε δημιουργικούς και πολύτιμους τρόπους συνεργασίας με όποιον επικοινωνεί. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς ανεπιθύμητα και δεν είναι έτοιμοι να κάνουν άλλη δουλειά από ό, τι διάβασαν σε μερικά "πώς να κάνετε προσέγγιση" οδηγός για το SomeRandomBloggingAdviceBlog [dot] com.

Συνοψίζοντας, έχουμε περίπου τρεις φορές περισσότερη οργανική επισκεψιμότητα στη δημοσίευση της Black Friday φέτος από ό, τι το προηγούμενο έτος.

Αυτά ήταν τα κορυφαίες 3 πιο δημοφιλείς προσφορές Αυτή την χρονιά:

 1. Ενβάτο
 2. Δημιουργικός Tim
 3. Κομψά θέματα

Το WordPress 5.0 είναι εδώ. ο κόσμος δεν τελείωσε, είναι εντάξει

Δεν νομίζω ότι υπήρχε άλλο πράγμα να εμφανιστεί στο οικοσύστημα του WordPress που μισούσε τόσο πολύ όσο ο Gutenberg.

Οι άνθρωποι το μισούσαν με πάθος. Μερικοί εξακολουθούν να το κάνουν. Ειδικά τώρα – αποτελεί μέρος του WordPress 5.0.

Και το καταλαβαίνω. Ως άνθρωποι, είμαστε φυσικά απρόθυμοι να αλλάξουμε. Ή, μάλλον, είμαστε διστακτικοί εάν η αλλαγή επιβάλλεται σε εμάς.

Το Gutenberg είναι μια τεράστια αλλαγή. Ακόμα και για όσους σχεδιάζουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το κλασικό πρόγραμμα επεξεργασίας, δεν θα μπορούν να το κάνουν επ ‘αόριστον. Το TinyMCE απλώς εξαφανίζεται. Και αυτή η αλλαγή φαίνεται δύσκολη αν έχετε συνηθίσει να αλληλεπιδράτε με το TinyMCE από τότε που μπήκατε για πρώτη φορά στον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Μπορώ να το αναφέρω προσωπικά. Ενώ είμαι ενθουσιασμένος για νέα πράγματα και περίεργα για πράγματα, μου αρέσει πολύ να αλλάξω τις συνήθειές μου και πρέπει να μάθω εκ νέου πράγματα. Και μην με παρεξηγείτε, μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα που είναι εντελώς νέα, όχι πράγματα που προσπαθούν να αντικαταστήσουν κάτι που δεν ήταν σπασμένο και λειτούργησε τέλεια. Υποθέτω ότι είναι τόσοι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται για το πρόγραμμα επεξεργασίας του WordPress.

Αν και το βλέπουμε αντικειμενικά, ο νέος συντάκτης είναι προφανώς μια εξαιρετική ιδέα. Ακόμα κι αν η τρέχουσα εκτέλεση δεν είναι ιδανική – δεν μπορεί να είναι – εξακολουθεί να είναι εξαιρετικό πράγμα που πρέπει να προωθηθεί και να βελτιωθεί.

νέος επεξεργαστής wordpress

Ενώ θα μπορούσαμε να περιμένουμε λίγο περισσότερο και να βελτιώσουμε τον συντάκτη πριν από την τελική κυκλοφορία, όπως λένε, ο συγχρονισμός δεν είναι ποτέ σωστός. Λόγω του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί το οικοσύστημα του WordPress, η βασική ώθηση ήταν απαραίτητη για να προσφέρει ένα αρκετά μεγάλο κίνητρο για τους προγραμματιστές plugin και θεμάτων για να αρχίσουν να δημιουργούν το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας.

Διαφορετικά, ως προγραμματιστής, είναι πάντα πιο ελκυστικό να εργάζεστε σε λειτουργίες για τις οποίες θα πληρώσουν οι χρήστες σας έναντι της ενσωμάτωσης ενός νέου προγράμματος επεξεργασίας που είναι πιθανότατα χρόνια να μην συμπεριληφθεί στον πυρήνα. Με τα πάντα να επιταχύνουν, αρχίσαμε να βλέπουμε πολύ γρήγορα plugins και θέματα που έχουν δημιουργηθεί για το Gutenberg.

Αυτό με φέρνει στο μάθημά μου εδώ. Πραγματικά δεν ζήλευα τον Matt Mullenweg όταν όλα αυτά συνέβαιναν. Είδα την απαίσια θέση στην οποία βρισκόταν, από προσωπική άποψη, όχι για δουλειά.

Είμαστε όλοι άνθρωποι και θέλουμε να εκτιμούμε και να αγαπάμε. Για παράδειγμα, απογοητεύομαι πολύ εύκολα κάθε φορά που διαβάζω κάποια μέτρια μηνύματα σε κοινωνικά κανάλια ή κανάλια υποστήριξης, λέγοντας κάτι κακό για εμένα ή την εταιρεία. Μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο ήταν αυτό για τον Mullenweg.

Από τη μία πλευρά, ήξερε ότι αυτό που έκανε ήταν ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσει η πλατφόρμα και να τη διατηρήσει σχετική καθώς όλο και περισσότερα εργαλεία αρχίζουν να προσφέρουν καλύτερες εμπειρίες με γνώμονα τον χρήστη για τη δημιουργία ιστότοπων. Αλλά από την άλλη, έβλεπε τακτικά ανθρώπους να διαφωνούν στα κοινωνικά μέσα και τα ιστολόγια σχετικά με το πόσο άθλια ήταν η ιδέα του Gutenberg. Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς πώς ορισμένα από αυτά τα επιχειρήματα θα μετατραπούν σε προσωπικές επιθέσεις, οι οποίες πρέπει να έχουν κάνει οδυνηρό να περάσει.

Το να έχεις τέτοια πράγματα σε κάνει να νιώθεις περισσότερο σαν πολιτικός παρά ένας διευθύνων σύμβουλος. Σίγουρα χρειάζεστε πολλή υποστήριξη για να εξισορροπήσετε όλη αυτή την αρνητικότητα.

Στο τέλος της ημέρας, ωστόσο, όπως μπορούμε όλοι να δούμε, ο κόσμος δεν τελείωσε με το WordPress 5.0. Κανένας ιστότοπος δεν έσπασε και η πλειοψηφία των ανθρώπων που δοκίμασαν το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ κατέληξαν να τον αγαπούν.

Πώς το WordPress 5.0 θα επηρεάσει την αγορά?

Προσωπικά δεν βλέπω τίποτα ριζοσπαστικό εδώ. Θέλω να πω, είναι 100% σαφές για μένα ότι η αλλαγή ήταν απαραίτητη για να προωθήσει την πλατφόρμα και κάνει τη δουλειά με το WordPress πολύ πιο εύκολη για τον τελικό χρήστη, ο οποίος τώρα μπορεί επιτέλους να επιδείξει το περιεχόμενό του με ωραίο τρόπο.

Φυσικά, ορισμένοι θα ωφεληθούν περισσότερο από άλλους από αυτήν την αλλαγή, και η αγορά θεμάτων και προσθηκών είναι πιθανό να συρρικνωθεί λίγο συνολικά. Επιπλέον, με διάφορους οικοδεσπότες Ιστού που προσφέρουν πιο ολοκληρωμένες λύσεις WordPress κάθε μήνα, μπορεί να είναι πιο δύσκολο να πείσετε τους χρήστες να εγκαταστήσουν νέα θέματα ή / και πρόσθετα πάνω από αυτά που τους έχει ήδη δώσει ο κεντρικός υπολογιστής. αλλά αυτό είναι ένα θέμα για άλλη φορά.

Ταυτόχρονα, δεν συμφωνώ πάντα με τα πράγματα που κάνουν το Automattic και το ίδρυμα WordPress και πώς ο Mullenweg πλαισιώνει ορισμένες από τις αποφάσεις που λαμβάνει. Τείνω να επικεντρώνομαι περισσότερο στα γεγονότα και τις τάσεις που είναι πιθανό να προκύψουν για το οικοσύστημα του WordPress.

Ανυπομονώ να δω πού πηγαίνει η αγορά στη συνέχεια σχετικά με θέματα, προσθήκες και ακόμη και επιχειρήσεις περιεχομένου ως αποτέλεσμα όλων αυτών.

Το AdSense εξακολουθεί να είναι κάτι?

Λίγους μήνες πίσω, προσπαθώντας να βρω έναν τρόπο ανάπτυξης και βελτίωσης των οικονομικών μας, αποφάσισα να κάνω κάτι παλιό σχολείο. Επαναφέραμε το AdSense στους ιστότοπούς μας. Ναι, το διαβάζετε αυτό το 2018 και όχι το 2008.

Ξεκίνησα με Θέματα JustFree και μετά προστέθηκε Θέμα στο μείγμα επίσης. Sidebar μόνο σε αυτό το σημείο – οπότε τίποτα δεν είναι πολύ βάναυσο.

διαφήμιση στο ThemeIsle

Οι διαφημίσεις πλευρικής γραμμής δεν είναι οι καλύτερες όσον αφορά το CTR και το συνολικό δυναμικό. Ωστόσο, δεν έχετε πολλές επιλογές εάν δεν θέλετε να επηρεάσετε υπερβολικά την εμπειρία ανάγνωσης. Δεν ήθελα να μετατρέψω τα ιστολόγια σε δημοσιεύσεις πρώτων διαφημίσεων, όπου πρέπει να περάσετε από λίγους αποκλεισμούς AdSense για να φτάσετε στο πραγματικό άρθρο.

Τέλος πάντων. Με αυτήν την ονομασία αναφορά διαφάνειας, θα περιμένατε τώρα μερικούς ακατέργαστους αριθμούς για το πόσο αξίζει η συνολική εμπειρία του AdSense. Λοιπόν, σύμφωνα με το AdSense T&Γ, δεν επιτρέπεται να κοινοποιώ συγκεκριμένα δεδομένα. Ας μείνουμε λοιπόν με το ακόλουθο συνολικό συμπέρασμα:

Δεν αξίζει τον κόπο.

Υποθέτω ότι δεν εκπλήσσω κανέναν λέγοντας ότι υπάρχουν πραγματικά καλύτεροι τρόποι δημιουργίας εσόδων από ένα ιστολόγιο.

Ωστόσο, το θεωρώ αξιόλογο πείραμα. Παίρνετε μεγάλη εμπειρία από πρώτο χέρι, ενώ μπορείτε να ορίσετε ένα σημείο αναφοράς για τον ιστότοπό σας σχετικά με το τι πρέπει να θεωρηθεί επιτυχημένο επίπεδο δημιουργίας εσόδων πάνω από αυτό που μπορείτε να αποκτήσετε από το AdSense.

Για να μην αναφέρουμε, ενώ εκτελείτε το AdSense στον ιστότοπό σας και δεν αποκλείετε τις διαφημίσεις στο δικό σας πρόγραμμα περιήγησης, μαθαίνετε πολλά για το τοπίο και ποιος είναι πραγματικά εκεί έξω διαφήμιση σε κοινό όπως το δικό σας. Μερικά από τα προϊόντα θα σας εκπλήξουν. Αλλά δεν έχουν σημασία μόνο οι διαφημιζόμενοι. είναι επίσης ενδιαφέρον να αναλύσετε πόσα άτομα είναι διατεθειμένα να ξοδέψουν και ποια είναι η διάρκεια ζωής της μέσης καμπάνιας.

Αυτό το είδος πληροφοριών είναι πραγματικά πολύτιμο εάν έχετε ένα ανταγωνιστικό προϊόν στον ίδιο χώρο.

Μπορεί το AdSense να αυξήσει την οργανική κατάταξή σας?

Για να παραμείνετε στο θέμα του AdSense, υπάρχει αυτό το μικρό πράγμα που έχει εξελιχθεί σε μια διαφημιστική εκστρατεία.

Εδώ είναι η ερώτηση: Η προσθήκη του AdSense ενισχύει πραγματικά τις οργανικές κατατάξεις σας; Όπως και αν, εάν έχετε AdSense στον ιστότοπο, το μόνο γεγονός σας βοηθά να ταξινομήσετε?

Ακούγεται περίεργο, εντάξει, αλλά υπάρχουν μερικά καλά επιχειρήματα για τους οποίους η Google μπορεί να θέλει να δώσει ώθηση στους ιστότοπους του AdSense. Επικεφαλής αυτών είναι το γεγονός ότι όσο περισσότεροι ιστότοποι τροφοδοτούνται από το AdSense στους 10 πρώτους, τόσο περισσότερα χρήματα επιστρέφουν στην τσέπη της Google.

Αν και έχει νόημα (κάπως), δεν πιστεύω ότι αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα. Ένα επιχείρημα είναι ότι οι διαφημίσεις από την αναζήτηση Google αποφέρουν πολύ περισσότερα έσοδα από ό, τι προέρχεται από το δίκτυο περιεχομένου (AdSense σε ιστότοπους).

Αλλά ας δούμε τι λένε τα δικά μας δεδομένα σχετικά με αυτό:

α) Ιστολόγιο ThemeIsle

Δυστυχώς, προσθέσαμε το AdSense ακριβώς μία ημέρα μετά την έναρξη του επανασχεδιασμού ολόκληρου του ιστολογίου, επομένως είναι δύσκολο να δείχνετε δάχτυλα στο AdSense ως αιτία τυχόν διακυμάνσεων στις βαθμολογίες μας.

Συνολικά, είδαμε πράγματι βελτιώσεις σε ορισμένους από τους αριθμούς (αύξηση επισκεψιμότητας κατά 10%), αλλά θα το αποδίδω περισσότερο στις πολύ πιο σημαντικές τροποποιήσεις σε ολόκληρο τον ιστότοπο.

βελτιώσεις κατάταξης 1

β) Θέματα JustFree

Είδαμε αύξηση 5% στην οργανική επισκεψιμότητα. Γαμώτο! Πραγματικά, δεν έχω μια ισχυρή υπόθεση εδώ για την αποτυχία του μύθου?

βελτιώσεις κατάταξης 2

Τέλος πάντων, στο τέλος της ημέρας, σας ενθαρρύνω να κάνετε μερικά δικά σας πειράματα και να δείτε πώς αποδίδει το AdSense στον ιστότοπό σας, τόσο όσον αφορά την απόκτηση πρόσθετων εσόδων, αλλά και τη βαθμολογία μερικών καλύτερων σημείων στην αναζήτηση Google.

Επιχειρηματικά μοντέλα – πραγματική συζήτηση!

ο πρόσφατα διέρρευσε έγγραφα στο Facebook είναι ένα στολίδι.

Παρόλο που το έγγραφο έχει μήκος 250 σελίδων, αξίζει πραγματικά να το δούμε. Υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα σημεία εκεί, ειδικά αν θέλετε να μάθετε πώς λειτουργεί η στρατηγική σε κλίμακα Facebook.

Για παράδειγμα, το ένα μέρος που ήταν πολύ ενδιαφέρον για μένα ήταν κάτι για τα επιχειρηματικά μοντέλα. Ιδιαίτερα, πώς βελτιώνεται ένα επιχειρηματικό μοντέλο με κλίμακα.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι πουλάτε θέματα WordPress και έχετε 100 θέματα το μήνα. Εάν αυξηθείτε σε 1000 θέματα το μήνα, θα κερδίσετε σχεδόν 10 φορές τα χρήματα, προφανώς. Ωστόσο, το ίδιο το επιχειρηματικό σας μοντέλο δεν βελτιώνεται με την κλίμακα.

Συγκριτικά, αν κοιτάξετε το επιχειρηματικό μοντέλο ενός επιτυχημένου ιστολογίου, είναι συχνά ότι μπορούν να κερδίσουν πολύ περισσότερα χρήματα από αυτό που μπορεί να δείχνει η γραμμική ανάπτυξή τους. Για παράδειγμα, εάν το κύριο μοντέλο δημιουργίας εσόδων για ένα ιστολόγιο είναι το εισόδημα συνεργατών, τότε πολλοί έμποροι θα χτυπήσουν την προμήθειά σας όσο περισσότερους δυνητικούς πελάτες δημιουργείτε. Μπορεί να λάβετε, ας πούμε, 50 $ ανά δυνητικό πελάτη όταν δημιουργείτε 10 πωλήσεις, αλλά 150 $ όταν δημιουργείτε 100. Δεν είναι ασυνήθιστη πρακτική.

Εκτός από αυτό, όσο πιο δημοφιλές γίνεται το ιστολόγιό σας, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να γράψουν για εσάς, αρχίζουν να προσεγγίζουν πιο επιφανείς επιρροές, μεγαλύτερες εταιρείες θέλουν να συνεργαστούν μαζί σας, μεγαλύτεροι συνεργάτες θέλουν να διαφημιστούν και ούτω καθεξής. Το επιχειρηματικό μοντέλο βελτιώνεται με κλίμακα.

Για να απλοποιήσετε την ιδέα, σκεφτείτε την με αυτόν τον τρόπο. έχει 10 επιχειρήσεις σαν τη δική σας να είναι η ίδια με μια επιχείρηση που είναι 10 φορές το μέγεθος?

Για να το θέσω με άλλο τρόπο, νομίζετε ότι το να έχετε 10 ή 50 blogs CodeinWP είναι το ίδιο με το να έχετε ένα TechCrunch – θεωρώντας ότι έχετε την ίδια κίνηση όταν συνοψίζεται?

Νομίζω πως όχι.

Από την άλλη πλευρά, η ύπαρξη 10 μικρότερων θεματικών καταστημάτων έναντι ενός μεγαλύτερου καταστήματος δεν είναι τόσο μεγάλη διαφορά. Ή μπορεί να κάνω λάθος. Είναι?

Μιλώντας για λάθος:

Όταν κάνω λάθος…

Κάνω τόσα πολλά λάθη και λάθη σε τακτική βάση που νομίζω ότι πρέπει να δημιουργήσω ένα "λάθος του μήνα" στήλη εδώ. Τέλος πάντων:

Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, έκανα ένα στοίχημα για να παρουσιάσω μια συλλογή προτύπων σελίδας προορισμού και να τα προσθέσω Orbit Fox.

Από την οπτική γωνία ενός χρήστη, θα μπορούσατε απλώς να επιλέξετε από μια προκατασκευασμένη σχεδίαση (με βάση το Elementor) και να τη χρησιμοποιήσετε με οποιοδήποτε θέμα. όλα με μερικά κλικ.

Το σχέδιο ήταν επίσης η μεταφορά των προτύπων για συνεργασία με τον Gutenberg αργότερα.


Orbit Fox από το ThemeIsle

Συγγραφέας: Θέμα


96% βαθμολογίες


400.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.7 +

Περισσότερες πληροφορίες

themeisle-companion.zip

Τρέχουσα έκδοση: 2.9.8

Τελευταία ενημέρωση: 28 Απριλίου 2020


96% βαθμολογίες


400.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.7 +

Σελίδα προσθηκών WordPress.org


Orbit Fox από το ThemeIsle

Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για αυτήν την ιδέα και αποφάσισα να την ακολουθήσω ως το επόμενο πράγμα στην ημερήσια διάταξη. Ενώ η ίδια η ιδέα μπορεί να ήταν λαμπρή ��, δεν έχω σκεφτεί πολύ αν είμαστε πράγματι η σωστή εταιρεία με την καλύτερη θέση να την εκτελέσουμε.

Για παράδειγμα, πολύ αργότερα, η Envato κυκλοφόρησε το δικό της plugin με στόχο μια παρόμοια ιδέα και συνειδητοποίησα ότι είναι σε πολύ καλύτερη θέση για να το κάνουν να λειτουργεί.

Ο σχεδιασμός δεν είναι κάτι που μπορούμε απλά να βγάλουμε από ένα καπέλο και να το έχουμε κάνει γρήγορα, ενώ το Envato μπορεί σχεδόν να ξεκινήσει μια συλλογή 100 σελίδων προορισμού για μια νύχτα.

Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσετε αυτά τα πράγματα, αλλά μερικές φορές δεν είστε μόνο το άτομο που επιδιώκει μια δεδομένη ιδέα, ακόμα κι αν φαίνεται αρχικά λαμπρό.

Αλλά τι νομίζεις; Πρέπει να ανησυχούμε ακόμη και για τέτοια πράγματα; Σε τελική ανάλυση, ανεξάρτητα από το τι θέλετε να κάνετε, υπάρχει πάντα κάποιος μεγαλύτερος εκεί έξω που μπορεί να εισέλθει και να κυριαρχήσει στην αγορά μια νύχτα.

Εντάξει, αυτό έχω μόνο για σένα αυτόν τον μήνα. Ευχαριστούμε που διαβάσατε και μας υποστηρίξατε! Μείνετε ενημερωμένοι και λάβετε νέες αναφορές σε εσάς κάνοντας εγγραφή εδώ:

Όλες οι τροποποιήσεις και οι πνευματώδεις επανεγγραφές του Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map