Η φιλοξενία κερδίζει την αγορά WordPress; – Έκθεση διαφάνειας # 42

Η φιλοξενία κερδίζει την αγορά WordPress; - Έκθεση διαφάνειας # 42


Καλώς ήλθατε στην 42η έκδοση της μηνιαίας έκθεσης διαφάνειας (για τον Ιούλιο του 2018). Σε αυτήν τη σειρά, αναλύω τι συμβαίνει στην επιχείρηση και σας το παρουσιάζω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μαζί με μαθήματα και μαθήματα που μπορείτε να εφαρμόσετε στη δική σας επιχείρηση. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προηγούμενες αναφορές.

Η έκθεση αυτού του μήνα θα είναι κατά κύριο λόγο θετική… όπως 95% θετική! Ποια είναι μια ωραία αλλαγή από τη συνηθισμένη μου άποψη για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μου. ��

Σε αυτήν την αναφορά, μιλάω για τακτικές μάρκετινγκ συνεργατών, μια ειδική κυκλοφορία για την οποία είμαι πολύ ενθουσιασμένος, τα έσοδα του Ιουλίου και πολλά άλλα.

Ποιος κερδίζει το WordPress?

Ίσως γνωρίζετε από τις προηγούμενες αναφορές ότι η γενική μου άποψη είναι ότι οι εταιρείες φιλοξενίας είναι οι πραγματικοί νικητές του WordPress. Δηλαδή, αυτοί δημιουργούν τα πιο σημαντικά έσοδα και έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο (έχετε δει τη σειρά χορηγιών για οποιοδήποτε WordCamp, για παράδειγμα).

Ωστόσο, δεδομένου ότι η φιλοξενία είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός χώρος, πολλές από τις εταιρείες μοιράζονται επίσης ένα καλό ποσό των εσόδων τους με συνεργάτες – συμπεριλαμβανομένης της εμάς.

Γνωρίζοντας λοιπόν αυτό, υπάρχουν βασικά δύο δημοφιλείς τρόποι για να κερδίσετε προμήθειες θυγατρικών:

 • Ερευνήστε, δοκιμάστε, συγκρίνετε και ελέγξτε τους καλύτερους οικοδεσπότες στην αγορά και ενημερώστε τους αναγνώστες σας για όλα αυτά.
 • Διδάξτε ένα σεμινάριο και τοποθετήστε αναφορές θυγατρικών σε όλο – όπου έχουν νόημα. Για παράδειγμα, διδάξτε στους ανθρώπους πώς να ξεκινήσουν έναν ιστότοπο επιχείρησης και να συστήσετε έναν οικοδεσπότη στην πορεία.

Οι πιο δημοφιλείς ιστότοποι σε αυτές τις θέσεις αξίζουν πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια, και αυτό δημιουργεί ένα τεράστιο κίνητρο για τους εκδότες να αξιοποιήσουν αυτό. Μερικές φορές, ωστόσο, αυτό οδηγεί σε συνολικές άθλιες πρακτικές δημοσίευσης, χωρίς μεγάλη αξία και εστίαση στην πτυχή της δημιουργίας χρημάτων / SEO της εργασίας και όχι στην ίδια την ποιότητα περιεχομένου.

Τέλος πάντων, πριν φύγω εδώ…

Πριν από περίπου τρία χρόνια, ξεκινήσαμε να πειραματιζόμαστε με την πρώτη τακτική – συγκρίσεις και σχόλια φιλοξενίας. Και έχουμε δημιουργήσει πολλούς πόρους από τότε. Έχουμε συγκρίσεις για φθηνή φιλοξενία, δωρεάν φιλοξενία, διαχειριζόμενη φιλοξενία, φιλοξενία επιχειρήσεων, συν μια ματιά στις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας WordPress συνολικά.

Πραγματοποιούμε έρευνες και δικές μας δοκιμές και πειράματα για να προσδιορίσουμε την αξιοπιστία των πιο δημοφιλών κεντρικών υπολογιστών. Παρακολουθούμε επίσης την αφοσίωση στα άρθρα μας και κάνουμε δοκιμές A / B για να βρούμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να μιλήσουμε για τη φιλοξενία.

οθόνη φιλοξενίας

Τα χρήματα που κερδίζουμε από αυτά που χρησιμοποιούμε για να χρηματοδοτήσουμε τόσο την περαιτέρω έρευνα όσο και την ανάπτυξη αυτών των δημοσιεύσεων φιλοξενίας, καθώς και επενδύοντας σε άλλες πρωτοβουλίες περιεχομένου.

Ως αποτέλεσμα, όταν φτάσαμε στην πρώτη θέση στο Google για σχετικούς όρους, αναγκάσαμε τους άλλους εκδότες να ανεβάσουν το παιχνίδι τους και να ξεπεράσουν απλές λίστες κεντρικών υπολογιστών. Και το έκαναν. Δυστυχώς… Δυστυχώς για εμάς, δηλαδή, δεδομένου ότι υπάρχει ανταγωνισμός υψηλότερης ποιότητας τώρα. ��

Με τη γωνία αξιολόγησης / σύγκρισης σε συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση, αποφασίσαμε επίσης να δοκιμάσουμε την άλλη διαδρομή για δημιουργία εσόδων από συνεργάτες – "το γνήσιο σεμινάριο" διαδρομή, όπως μου αρέσει να το αποκαλώ.

Η αρχή αυτού του γεγονότος είναι ότι αυξάνομαι όλο και περισσότερο απογοητευμένος κάθε μέρα βλέποντας τι κατατάσσεται Νο.1-3 για όρους που σχετίζονται με τη δημιουργία και την κυκλοφορία ενός ιστολογίου ή ιστότοπου. Αντί να βοηθούν πραγματικά τους χρήστες να ξεκινήσουν έναν επιτυχημένο ιστότοπο, τα περισσότερα κομμάτια περιεχομένου επικεντρώθηκαν κατάφωρα στο να κάνουν τους χρήστες να είναι συνδεδεμένοι με τη φιλοξενία. Πώς αλλιώς θα μπορούσατε να εξηγήσετε ότι αφιερώνετε το μισό του οδηγού στη ρύθμιση φιλοξενίας?

Αποφασίσαμε να το πάρουμε και να κυκλοφορήσουμε κάτι δικό μας, έναν οδηγό 11.000+ λέξεων για το πώς να ξεκινήσετε ένα blog από το μηδέν μαζί με ένα δωρεάν ebook (απευθείας λήψη εδώ).

οδηγός toc

Μου αρέσει πολύ πώς βγήκε αυτό, και παρόλο που δεν είναι ακόμη τόσο εντυπωσιακό, πιστεύω ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν με την πάροδο του χρόνου και ότι θα γίνει το σημείο εκκίνησης για τους ανθρώπους που αναζητούν τρόπους για να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο blog ή τουλάχιστον ένα που επισκέπτεται.

Δεν υπάρχουν ακόμη σύνδεσμοι συνεργατών εκεί, αλλά σε περίπου ένα χρόνο θα αρχίσουμε να παίρνουμε έλξη και, σε αυτό το σημείο, θα προσθέσουμε κάποια έσοδα.

Ωστόσο, ένα ενδιαφέρον πράγμα που είδα όταν κυκλοφορήσαμε αυτόν τον οδηγό ήταν ότι ένα άλλο άρθρο ιστολογίου για παρόμοιο θέμα πήδηξε 20+ θέσεις στην κατάταξη. Αυτό το είδος μου λέει ότι εάν θέλετε να βαθμολογήσετε κάτι, θα πρέπει να έχετε περισσότερο περιεχόμενο στο θέμα παρά μόνο ένα κομμάτι (ίσως να κάνω λάθος).

Ας ελπίσουμε ότι αυτό εξηγεί λίγο πώς προσεγγίζουμε τα πράγματα εδώ στο CodeinWP και πώς χτίζουμε την αρχή του ιστότοπου.

Νέα κυκλοφορία προϊόντων! ��

Τώρα κάτι για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένος! Μόλις ξεκινήσαμε ένα προϊόν που μας πήρε σχεδόν ένα χρόνο για να φτιάξουμε.

Εδώ είναι EyePatch.ai.

Αυτή είναι ακόμα μια έκδοση beta, αλλά η βασική λειτουργικότητα είναι όλα εκεί. Είναι ένα εργαλείο δοκιμής οπτικής παλινδρόμησης, μοντέλο SaaS.

Εν ολίγοις, βοηθά προγραμματιστές – πρόσθετα WordPress & θέματα, αλλά και άλλες τεχνολογίες – δοκιμάστε τις κυκλοφορίες προϊόντων τους προτού δημοσιευτούν.
οφθαλμοκαλύπτρα

Το κύριο πλεονέκτημα εδώ είναι ότι το AI σας εξοικονομεί πολύ χρόνο. Εκτιμούμε ότι η εργασία που κάνει το EyePatch αυτόματα θα σας πάρει περίπου μία ώρα ανά κυκλοφορία. Έτσι, αν έχετε, για παράδειγμα, τρία προϊόντα, το καθένα ενημερώνεται δύο φορές το μήνα, αυτό είναι έξι ώρες εξοικονόμησης χρόνου εκεί.

Όλο το έργο είναι λίγο τρομακτικό για μένα. Είναι το πρώτο μας έργο SaaS και επίσης το πρώτο μας χτύπημα σε έναν νέο τύπο προϊόντος όπως αυτό.

Παρόλο που υπάρχουν ήδη (είδος) παρόμοιες λύσεις εκεί έξω, είναι λίγο διαφορετικοί με ορισμένους τρόπους και λείπουν χαρακτηριστικά. Γι ‘αυτό αποφασίσαμε να εργαστούμε για τη δική μας λύση.

Ενώ πιστεύω πολλά στο προϊόν, ο στόχος που έχω θέσει είναι να φτάσω τουλάχιστον 1.000 $ σε μηνιαία επαναλαμβανόμενα έσοδα εντός των επόμενων τριών μηνών. Εάν δεν το κάνει αυτό, είτε θα συνεχίσουμε να το χρησιμοποιούμε για τις δικές μας ανάγκες, είτε θα επιβραδύνουμε την εξέλιξή του εντελώς.

Όλοι μπορούν να το δοκιμάσουν τώρα χωρίς όρια. Δεν έχουμε δημιουργήσει ακόμα κανένα λογαριασμό / κλειδιά API, οπότε λάβετε υπόψη ότι στο μέλλον ορισμένες από τις λειτουργίες ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν με τα φθηνότερα σχέδια.

Αν θέλετε να βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο και να δείτε την αξία στον εκδημοκρατισμό των δοκιμών οπτικής παλινδρόμησης για τον Ιστό, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί σας.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο ίδιος ο ιστότοπος δημιούργησα μόνος μου σε λίγες ώρες. Σε περίπτωση που δεν έχετε παρατηρήσει, αυτή είναι η ναυαρχίδα μας Εστία θέμα εκεί.

Πώς να διαχειριστείτε καλύτερα την ομάδα σας

Κάτι που ανέφερα στις προηγούμενες αναφορές ήταν οι προσπάθειές μου να βελτιώσω τη συνολική οργάνωση της εργασίας μας μέσα στην ομάδα.

Οι κύριες αλλαγές που ήθελα να ξεφορτωθώ ήταν δύο πράγματα:

 • Μετατόπιση περισσότερης ευθύνης απέναντι στην ομάδα μαζί με περισσότερη ελευθερία
 • Μεγαλύτερη σαφήνεια σε κάθε μέλος της ομάδας

Μαθαίνοντας από τις προηγούμενες εμπειρίες μου, αυτή τη φορά, προσπάθησα να αποφύγω να κάνω πολλές σημαντικές αλλαγές ταυτόχρονα.

Είμαι ευγνώμων που, παρόλο που πιθανώς δεν συμφωνούν ή ενθουσιάζονται όλοι στην ομάδα για τα πειράματα που κάνουμε, συμμετείχαν.

Ελπίζω ότι στη διαδικασία έμαθα περισσότερο και συνειδητοποίησα για μερικούς από τους φόβους και τους εσωτερικούς μου αγώνες. Κυρίως: ο φόβος να χάσει τον έλεγχο, να αποτύχει, να μην πάρει την πίστωση ή να μην μου αρέσει για τα βήματα που κάνω. Αυτό σίγουρα επηρέασε την εταιρεία και την ομάδα σε κάποιο σημείο, αλλά τα πράγματα είναι στο σωστό δρόμο.

Ακολουθεί ένα πραγματικά χρήσιμο βίντεο που αντιμετωπίζει αυτά τα θέματα:

Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα για το πώς ένας από αυτούς τους φόβους εκδηλώνεται για μένα. Όπως γνωρίζετε, διαχειριζόμαστε / διαχειριζόμαστε πολλά πολλαπλά προϊόντα και ένα πράγμα που συνέχισα να καθυστερώ ήταν να αναλύσω πόσο επιτυχημένο είναι καθένα από αυτά.

Τον περασμένο μήνα, τελικά έκανα μια λίστα και σημείωσα κάθε κρίσιμη μέτρηση. Γρήγορα έγινε εμφανές ότι ορισμένα (πολλά) από τα προϊόντα μας είναι περισσότερο αποτυχία από οτιδήποτε άλλο, και θα πρέπει να σκοτωθούν.

Αλλά δεν ήθελα να το αναγνωρίσω αυτό, πράγμα που θα έπαιρνε δράση σε αυτές τις σκέψεις. Συνεπώς, καθυστέρησα να κάνω οποιαδήποτε περαιτέρω ανάλυση ή να προχωρήσω και να κλείσω αυτά τα προϊόντα, απλώς και μόνο επειδή αυτό θα σήμαινε ότι έχω αποτύχει.

Τέλος πάντων, κάνω κάποια βήματα για να το ξεπεράσω και έχω ήδη λάβει μερικές σκληρές αποφάσεις σχετικά με δύο από τα προϊόντα μας:

 • Έχω πουλήσει TeamClerk.com στο Flippa για 3,101 $. Το αγοράσαμε για περίπου 6.000 $ και βάλουμε καλή δουλειά σε αυτό, αλλά λόγω της έλλειψης εστίασης είναι προφανώς μια αποτυχία, αλλά είναι εντάξει.
 • Έδωσα το Εξατομικευτής σύνδεσης plugin στο Hardeep Asrani – μέλος της ομάδας μας (δείτε την ανάρτησή του σχετικά με την προσαρμογή των προσθηκών σας για το Gutenberg). Αγοράσαμε το πρόσθετο λίγα χρόνια πριν, το αναπτύξαμε, προσπαθήσαμε να το δημιουργήσουμε έσοδα και τελικά το αποτύχαμε. Δεδομένου ότι δεν μπορούμε να το υποστηρίξουμε πραγματικά, σκέφτηκα ότι θα είναι καλύτερα σε περίπτωση που το Hardeep το φροντίσει.

Αν και δεν είναι απαραίτητα εύκολο, βήματα όπως αυτά θα μας βοηθήσουν να επικεντρωθούμε περισσότερο στα βασικά προϊόντα μας και στους τρέχοντες επί πληρωμή χρήστες. Όπως έγραψα προηγουμένως, παρόλο που η θεματική αγορά μειώνεται τα τελευταία δύο χρόνια, εξακολουθεί να είναι η βασική μας επιχείρηση και έχουμε έναν καλό αριθμό χρηστών που πρέπει να εξυπηρετήσουμε και να προσφέρουμε την κορυφαία δουλειά μας.

Το Hestia 2.0 είναι πολύ κοντά και ξεκινάμε επίσης το νέο μας "για τον Gutenberg" θέμα.

Εσοδα

Παρατηρήσαμε μικρή πτώση στα έσοδα τον Ιούλιο, περίπου 10%. Ευτυχώς, σταματήσαμε και προσαρμόσαμε ανάλογα την προσέγγισή μας, η οποία φαίνεται να αποδίδει ακόμη και τώρα. Ο Αύγουστος ξεκίνησε με κάποιες ωραίες αυξήσεις επισκεψιμότητας και ελπίζουμε ότι θα τελειώσουμε φέτος τουλάχιστον τόσο κερδοφόρα όσο και το προηγούμενο έτος.

Είμαστε λίγο ξεπερασμένοι εδώ σε σύγκριση με αυτό που ελπίζω, αλλά είναι ακόμα εντάξει. Υποθέτω ότι αν καταφέρουμε να πληρώσουμε έναν δίκαιο μισθό στους εαυτούς μας και μπορούμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέες πρωτοβουλίες όπως Οφθαλμοκαλύπτρα ή OptiMole, ήταν καλοί.

Ίσως έχετε παρατηρήσει – και σίγουρα το είδα – δεν είμαι πολύ καλός ή οργανωμένος όταν πρόκειται για τα οικονομικά. Παρόλο που έχω μια γενική ιδέα για το πώς κάνουμε και πού πηγαίνουμε, δεν είναι όλα εξαιρετικά ακριβή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επόμενη πρόσληψή μας πιθανότατα θα μας βοηθούσε σε αυτό το μέτωπο.

Εντάξει, αυτό έχω μόνο για σένα αυτόν τον μήνα. Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση και για την υποστήριξη μας Μείνετε ενημερωμένοι και λάβετε νέες αναφορές σε εσάς κάνοντας εγγραφή εδώ:

Όλες οι τροποποιήσεις και οι πνευματώδεις επανεγγραφές του Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map