Η μετάβαση σε συνέδρια αξίζει τον κόπο; #WCEU – Αναφορά διαφάνειας # 41

Η μετάβαση σε συνέδρια αξίζει τον κόπο; #WCEU – Αναφορά διαφάνειας # 41

Η μετάβαση σε συνέδρια αξίζει τον κόπο; #WCEU – Αναφορά διαφάνειας # 41
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Έκθεση διαφάνειας # 41


Καλώς ήρθατε στην 41η έκδοση της μηνιαίας έκθεσης διαφάνειας (για τον Ιούνιο του 2018). Σε αυτήν τη σειρά, κάνω ό, τι μπορώ για να μοιραστώ τι συμβαίνει στην εταιρεία, τι έχουμε μάθει και πώς μπορείτε να το εφαρμόσετε και στην επιχείρησή σας. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προηγούμενες αναφορές.

Ο Ιούνιος είναι παραδοσιακά "WordCamp Europe μήνα" για εμάς. Το συνέδριο του 2018 ήταν το τρίτο μας στη σειρά που παρακολουθήσαμε ομαδικά. Θα μιλήσω για αυτό και έπειτα θα προχωρήσω σε άλλα θέματα που σχετίζονται με τις τελευταίες κυκλοφορίες προϊόντων, τη λήψη αποφάσεων και άλλα διασκεδαστικά πράγματα.

Μετά το WCEU 2018

Εντάξει, οπότε η εκδήλωση ήταν διασκεδαστική, παρά το γεγονός ότι η αίτηση ομιλίας μου απορρίφθηκε (bummer).

Πιθανότατα ήταν η χρονιά που συμμετείχαμε περισσότερο ως ομάδα. Περισσότερα για αυτό σε ένα λεπτό.

Αλλά … άξιζε τον κόπο?

Λοιπόν, είναι δύσκολο να πούμε, στην πραγματικότητα.

Προσωπικά πήρα μια πολύ χαλαρή προσέγγιση για το φετινό event. Ήμουν εκεί ως επί το πλείστον για να γνωρίσω την ομάδα, εθελοντής, και απλά να απολαύσω την εκδήλωση χωρίς κάτι συγκεκριμένο στην ημερήσια διάταξη. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, όπου ήμουν συνήθως παντού, μιλούσα με ανθρώπους και δίκτυα. Δεν ήμουν τόσο ενθουσιασμένος για την εκδήλωση, όπως ήμουν τα τελευταία δύο χρόνια.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα συμμετείχε περισσότερο. Σχεδόν όλοι εθελοντές, η Sabina και η Rodica ήταν μέρος της οργανωτικής ομάδας και η Adelina και ο Chris δούλεψαν ως μέρος τη δέσμευση συνεργατών μέσων ενημέρωσης, παράγοντας μερικά συναρπαστικές συνεντεύξεις με ομιλητές και συμμετέχοντες στην εκδήλωση.

Συνολικά, υπήρχαν πολλές ευκαιρίες για όλους να μάθουν νέα πράγματα, να συναντηθούν με άτομα με τα οποία εργάζονται συνήθως μόνο από απόσταση, να κάνουν νέους φίλους κ.λπ..

Υπό αυτήν την έννοια, η εκδήλωση είναι μια πολύτιμη εμπειρία για κάθε άτομο, αλλά μπορεί ακόμα να μην είναι η πιο βελτιστοποιημένη χρήση του χρόνου όλων μας, για εταιρικούς λόγους.

Μην με παρεξηγείτε, αυτά τα είδη εμπειριών μπορούν να κάνουν πολλά για την οικοδόμηση ομάδων, τη συντροφικότητα και άλλα πράγματα, αλλά ενδέχεται να υπάρχουν διαφορετικοί, πιο αποτελεσματικοί τρόποι για να χτίσετε αυτές τις πτυχές εκτός από το να πηγαίνετε μαζί WCEUs.

Φυσικά, η προστιθέμενη αξία με το WCEU είναι ότι, μέσω του εθελοντισμού, όλοι θα γίνουν μέρος ενός μεγάλου, μη εργασιακού έργου με πολλά κινούμενα μέρη και θα παίξουν ρόλο σε αυτό. Επιπλέον, επιστρέφουμε στην ίδια την κοινότητα του WordPress, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το τοπίο του WordPress έχει γίνει αυτό που είναι τώρα.

Έτσι, γενικά, υποθέτω ότι η παρακολούθηση των WCEU αξίζει τον κόπο για την εταιρεία μας μακροπρόθεσμα και δημιουργεί πολλές υπέροχες εμπειρίες για όλους. Ωστόσο, η εύρεση ακριβών δεδομένων σχετικά με το πόσο πολύτιμο είναι στην πραγματικότητα είναι αδύνατο. Λοιπόν, είναι περισσότερο ένα έντερο.

Ωστόσο, τον επόμενο χρόνο, θα εξετάσουμε διάφορους τρόπους για να πειραματιστούμε πώς θέλουμε να συμμετέχουμε στην εκδήλωση και τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να μεγιστοποιήσουμε τα οφέλη για όλα τα μέρη.

Είμαι περίεργος, τι πιστεύετε για τα συνέδρια; Πώς τους προσεγγίζετε και γιατί?

Πιο συγκεκριμένα, είστε ευτυχείς να πάρετε ολόκληρη την ομάδα σας σε ένα συνέδριο ή δεν είναι κάτι δυνατό στην περίπτωσή σας; Εάν ναι, γιατί?

Ω, και μιλώντας για κοινότητα και συμμετοχή, η Rodica είναι ο επικεφαλής διοργανωτής της φετινής χρονιάς WordCamp Βουκουρέστι!

Πήγαινε εδώ για να υποβάλετε αίτηση, να λάβετε εισιτήρια, να μάθετε τι συμβαίνει με το συνέδριο.

Και αν επισκεφθείτε, θα σας καλωσορίσουμε στο γραφείο μας για να ικανοποιήσετε όλες τις συνεργατικές σας ανάγκες. ��

Η σειρά προϊόντων αλλάζει

Τον περασμένο μήνα έγραψα για τον επανασχεδιασμό και επανεκκίνηση του CodeinWP, οπότε αυτόν τον μήνα είναι η σειρά του ThemeIsle!

Θα παρουσιάσουμε τη νέα σχεδίαση και θα επανεκκινήσουμε σύντομα τον ιστότοπο.

Στην πραγματικότητα ξεκινήσαμε να δουλεύουμε σε αυτό πριν από περίπου μισό χρόνο. Δυστυχώς, ο σχεδιαστής έπρεπε να αντιμετωπίσει κάποια οικογενειακά προβλήματα και το έργο καθυστέρησε.

Επιστρέφουμε τώρα σε αυτό, ωστόσο, οριστικοποιώντας ορισμένες αποφάσεις σχεδιασμού και επεξεργαζόμαστε ένα σχέδιο εφαρμογής.

Όπως και για το CodeinWP, θέλουμε ο νέος ιστότοπος να είναι γρήγορος, φιλικός προς κινητά (και να χρησιμοποιεί AMP) και πιθανότατα θα πειραματιστούμε περισσότερο με τα μπλοκ Gutenberg επίσης.

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά σε ένα από τα νέα πειράματα με το λογότυπο:

Πειράματα λογότυπου ThemeIsle

Αλλά το ThemeIsle δεν είναι το μόνο σημαντικό έργο στο οποίο εργαζόμαστε…

Τι ακολουθεί για το OrbitFox

Όπως ίσως να θυμάστε, το OrbitFox ξεκίνησε ως ένα μικρό συνοδευτικό plugin για να παραδώσει τις προσαρμοσμένες λειτουργίες που είχαν αρχικά απαγορευτεί από το WordPress repo από το θέμα Zerif.

Αλλά τότε, αποφασίσαμε να το μετατρέψουμε σε κάτι πολύ περισσότερο από αυτό και να στοχεύσουμε να το κάνουμε ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους τους χρήστες μας, όχι μόνο για αυτούς στο Zerif.

Η ιδέα ήταν να προσφέρουμε μια λύση all-in-one που χειρίζεται μικρές εργασίες που οι περισσότεροι ιστότοποι χρειάζονται χειρισμό και να την προσφέρει δωρεάν – ακόμη και όταν ασχολείσαι με κάποιες άλλες εξαιρετικές δυνατότητες. Όπως, για παράδειγμα:

Κυκλοφόρησε μια νέα ενότητα Cookie Notice, προσθέσαμε περισσότερα πρότυπα ιστότοπου και κυκλοφορήσαμε δύο νέες υπηρεσίες σε beta:

  • CDN εικόνας και βελτιστοποίηση
  • Ασφαλείς ενημερώσεις


Orbit Fox από το ThemeIsle

Συγγραφέας: Θέμα


96% βαθμολογίες


400.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.7 +

Περισσότερες πληροφορίες

themeisle-companion.zip

Τρέχουσα έκδοση: 2.9.8

Τελευταία ενημέρωση: 28 Απριλίου 2020


96% βαθμολογίες


400.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.7 +

Σελίδα προσθηκών WordPress.org


Orbit Fox από το ThemeIsle

Ακολουθεί ένα παράδειγμα ματιά στα στατιστικά CDN από τη λειτουργική μονάδα:

Στατιστικά CDN

Ωστόσο, μετά τη λήψη περισσότερων σχολίων σχετικά με το επιχειρηματικό μοντέλο, αποφασίσαμε ότι είναι πιθανώς καλύτερο σε αυτό το σημείο να διατηρήσουμε προηγμένες λειτουργίες, όπως η βελτιστοποίηση εικόνας CDN + ως αυτόνομο εργαλείο.

Αυτή η λύση είναι ήδη εδώ – το ονομάσαμε Optimole – και τροφοδοτεί τους περισσότερους από τους ιστότοπους με υψηλή επισκεψιμότητα. Ενώ είναι ακόμα σε έκδοση Beta, μπορείτε ζητήστε μια δωρεάν δοκιμή και ξεκινήστε τη βελτιστοποίηση.

Όσο για το OrbitFox, θα παραμείνει ένα δωρεάν προϊόν.

Επανεξετάζοντας θέματα

Ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της επανεγγραφής Εστία και ανάπτυξη μιας δυνατότητας εισαγωγής / εξαγωγής για αυτό.

Εφαρμόζουμε τον νέο κώδικα τόσο για να διευκολύνουμε τη διατήρηση του θέματος στο μέλλον όσο και για να θέσουμε τα θεμέλια για να το διαμορφώσουμε σε κάτι πολύ πιο απλό, κατασκευασμένο με δημιουργούς σελίδων και με γνώμονα τη μελλοντική εμπειρία επεξεργασίας του WordPress.
Εστία

Έτσι, αντί να προσπαθούμε να πηδήξουμε αμέσως στη δημιουργία ενός νέου θέματος από το μηδέν, ενώ είναι πιο οδυνηρό, θέλαμε να βελτιώσουμε την υπάρχουσα βάση κώδικα. Ελπίζουμε ότι η Hestia θα έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, οπότε είναι ζωτικής σημασίας τόσο για εμάς όσο και για τους χρήστες να το διατηρούμε ενημερωμένο και ασφαλές.

Τέλος, εάν αναρωτιέστε πώς λειτουργεί το τμήμα θεμάτων μας, είδαμε 78.000 $ ακαθάριστα έσοδα τον περασμένο μήνα (θέματα και πακέτα πουλήθηκαν στο ThemeIsle.com).

Σχολιάζοντας την ίδια την εργασία

Η ανάπτυξη μιας εταιρείας είναι ένα δύσκολο έργο σε πολλά επίπεδα. Ακόμη και παραμερίζοντας τις βασικές πτυχές – όπως από πού παίρνετε έσοδα – πράγματα όπως η διαχείριση της εργασίας όλων, η πρόσληψη νέων ατόμων και ούτω καθεξής σίγουρα με βγάζετε από τη ζώνη άνεσής μου.

Ευτυχώς, δεν είμαι το πρώτο άτομο στη γη που βρισκόταν σε αυτήν τη θέση, οπότε μπορώ να απευθυνθώ σε διάφορες πηγές για βοήθεια και να μιλήσω με άλλους επιχειρηματίες που έχουν επίσης αντιμετωπίσει παρόμοιες προκλήσεις.

Ενώ προσπάθησα αρκετές φορές στο παρελθόν να βελτιώσω τον τρόπο που εργαζόμαστε, αυτή τη φορά είναι λίγο διαφορετικό. Έχω ήδη λάβει μέτρα για να λάβω τόσο εσωτερική βοήθεια εντός της ομάδας, μοιράζομαι ευθύνες, όσο και εξωτερική βοήθεια, κάνοντας ερωτήσεις και ακούγοντας περισσότερο τι με συμβουλεύουν άλλοι επιχειρηματίες. Προσπαθώ επίσης να είμαι υπεύθυνος για τις συμβουλές που λαμβάνω.

Συνολικά, το κύριο πακέτο εδώ είναι ότι δεν πρέπει να περιμένετε να βρείτε μια ασημένια σφαίρα από το μπλε. Είναι καλύτερα να κάνετε καταιγισμό ιδεών και να εφαρμόσετε μικρές ιδέες και βελτιώσεις στην πράξη. Οι περισσότεροι από αυτούς μπορεί να μην αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου, αλλά ένα ζευγάρι θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην παραγωγικότητα (ομάδα) σας και στη συνολική απόδοση.

Αυτό πρέπει να είναι η έξοδος από τη ζώνη άνεσης. Κάνετε ένα νέο πράγμα, δείτε πώς λειτουργεί. Τότε είτε συνεχίστε είτε προσαρμόστε το.

Ήμουν περίεργος τι σκέφτονται οι άλλοι επιχειρηματίες γι ‘αυτό, οπότε ρώτησα μερικούς από αυτούς απλά τι είναι αυτό που τους κρατά, γιατί συνεχίζουν να εργάζονται κ.λπ..

Ένα πράγμα που πολλοί επαναλήφθηκαν ήταν σύμφωνα με το, "Είναι καθήκον μου να κάνω αυτό που είμαι καλύτερα" ή "Μου χάρισαν αυτές τις δεξιότητες και έπρεπε να τις χρησιμοποιήσω, αντί να ξαπλώσω σε μια παραλία."

Υπάρχουν πιθανώς διάφοροι τρόποι να δούμε αυτές τις δηλώσεις, οπότε θα τις αφήσω εδώ, ώστε όλοι να μπορούν να ερμηνεύσουν για τον εαυτό τους.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, υπήρχε μια ερώτηση που Akshat Choudhary του BlogVault ρώτησε, "Εάν μπορείτε να συνεργαστείτε με οποιονδήποτε στο χώρο, ποια συνεργασία μπορεί να διπλασιάσει την επιχείρησή σας?"

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση και δείχνει την κατάσταση πολλών εταιρειών WordPress σε αυτήν την αγορά. Θα ήθελα να ρωτήσω είτε το StudioPress είτε το iThemes αυτήν την ερώτηση αν είχα την ευκαιρία.

Και πώς θα απαντούσατε σε αυτήν την ερώτηση?

Εντάξει, αυτό έχω μόνο για σένα αυτόν τον μήνα. Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση και για τη στήριξή μας! Μείνετε ενημερωμένοι και λάβετε νέες αναφορές σε εσάς κάνοντας εγγραφή εδώ:

Όλες οι τροποποιήσεις και οι πνευματώδεις επανεγγραφές του Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector