ThemeIsle Redesign: Δείτε πώς πήγε και πόσο κοστίζει

Επανασχεδιασμός ThemeIsle


Μισώ να είμαι βουητό, αλλά δεν είμαι οπαδός του επανασχεδιασμού. Παίρνω τον ενθουσιασμό πίσω από την αλλαγή των πραγμάτων και την ανανέωση του ιστότοπού σας κάθε δύο χρόνια και καταλαβαίνω γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι αγαπούν να περάσουν από αυτό, αλλά δεν είμαι μόνο εγώ.

Η νοοτροπία μου ήταν πάντα ότι ο σχεδιασμός πρέπει να είναι "αρκετά καλό," και ότι είναι κάτι που δεν θα κάνει τεράστια διαφορά στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων.

Αλλά με αυτό είπε, το ThemeIsle καθυστέρησε πολύ για μια αλλαγή. Ακόμα και μπορούσα να δω ότι τα πράγματα δεν ήταν πλέον έτοιμα για το 2019. Έτσι, όταν ελήφθη η απόφαση να ταρακουνήσω, φρόντισα να τεκμηριώσω τη διαδικασία ώστε να μπορούμε να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερο από τη μετάβαση.

Τώρα που το κυκλοφόρησε ο νέος σχεδιασμός ThemeIsle ας ρίξουμε μια ματιά στο προηγούμενο σχέδιο, τις αποφάσεις που ελήφθησαν, τους στόχους που έχουν τεθεί για το νέο σχέδιο και τον τρόπο με τον οποίο τα έπαιξαν.

Συντομεύσεις:

 • �� Σκέψεις για το παλιό σχέδιο
 • �� Το νέο σχέδιο έρχεται
 • �� Νέα δομή ιστότοπου
 • �� Καλύτερες σελίδες προορισμού και κινητές συσκευές

Παλαιός σχεδιασμός ThemeIsle και τα θέματα του ��

1. Τα προβλήματα του ίδιου του σχεδιασμού

Ειλικρινά, δεν είδα ποτέ τον αρχικό σχεδιασμό του ThemeIsle τόσο κακός. Θέλω να πω, ήξερα ότι δεν ήταν υπέροχο (έχω όλα τα μάτια), αλλά δεν πίστευα ότι είναι ένα ζήτημα που μπορεί να επηρεάσει την επωνυμία μας ή να επηρεάσει αρνητικά τις πωλήσεις.

Επιπλέον, έχει περάσει αρκετός καιρός από την έναρξη του ιστότοπου και κατά τις πρώτες μέρες, ο σχεδιασμός ήταν αρκετά ισοδύναμος με ό, τι άλλο ήταν εκεί έξω.

Ωστόσο, με την πάροδο των ετών, ξεκινήσαμε να κάνουμε πολλές δοκιμές A / B, άλλες λεγόμενες βελτιώσεις, διάφορες βελτιώσεις SEO κ.λπ. και επειδή δεν υπήρχε κορυφαίο σημείο αναφοράς σχεδιασμού ή έλεγχος πάνω από όλα, ο ιστότοπος έχασε τη συνέπεια του. Για παράδειγμα, είχαμε αυτήν την κανονική σελίδα για το θέμα ShopIsle και αυτή αρκετά προσαρμοσμένη για το RokoPhoto:

shopisle vs rokophoto

Στο τέλος της ημέρας, δεδομένου ότι η πώληση σε σχεδιαστές είναι ένας τομέας στον οποίο θέλουμε να επεκταθούμε, συνειδητοποίησα ότι ένα πιο στιλβωμένο σχέδιο μπορεί να ενισχύσει λίγο την επωνυμία μας και να δημιουργήσει περισσότερη φήμη.

Αυτός ήταν ο πρωταρχικός μου λόγος για την αναθεώρηση του ιστότοπου.

2. Η δομή της ιστοσελίδας και το επιχειρηματικό μοντέλο

Αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που με ενοχλούσαν περισσότερο. Όταν ξεκινήσαμε και φτιάξαμε για πρώτη φορά τον ιστότοπο, επρόκειτο να γίνει θεματικός σύλλογος. Είχαμε 10-20 θέματα και θέλαμε να τα πουλήσουμε ως πακέτο. Αρκετά ξεκάθαρα.

Είχαμε επίσης ένα φόρουμ υποστήριξης εκείνη τη στιγμή και μετά την κυκλοφορία του κύριου ιστότοπου, βρήκαμε ένα πρόσθετο που χρειαζόταν ένα νέο σπίτι. Ήταν μια καλή συμφωνία, γι ‘αυτό το φέραμε και το ρίξαμε και στην κύρια προσφορά. Δεν είχε νόημα να το έχουμε εκεί ως μέρος του πακέτου θεμάτων, αλλά ήταν το καλύτερο που νομίζαμε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη τη στιγμή. ��‍♂️

Τα τελευταία πέντε χρόνια, η αγορά έχει αλλάξει και κατανοήσαμε ότι δεν θέλουμε πλέον να χτίζουμε και να διατηρούμε 20 διαφορετικά θέματα. Δεν είναι επίσης αυτό που περιμένει κανείς. Είμαστε στην εποχή του "εμβληματικά θέματα" – όπου ένα κατάστημα προσφέρει ένα κύριο θέμα ή μόνο μερικά από αυτά και στη συνέχεια πρόσθετες αναβαθμίσεις ή πακέτα σχεδίασης.

Αποφασίσαμε επίσης να ακολουθήσουμε ένα παρόμοιο μονοπάτι και να εργαστούμε σε δύο ή τρία θέματα. ίδιο για τις προσθήκες μας.

Μάθαμε επίσης ότι οι μεμονωμένες μάρκες προϊόντων είναι πιο ισχυρές και έχουν περισσότερες δυνατότητες από ό, τι "κύριες μάρκες ιστότοπου," έτσι είναι πιο λογικό να τονίσουμε αυτά. Σκεφτείτε το θέμα X εναντίον Themeco.

Ένα ακόμη στοιχείο που συμβάλλει είναι το Ιστολόγιο ThemeIsle. Έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία πέντε χρόνια και μας επέτρεψε να εξασφαλίσουμε μια θέση στην αγορά που δεν πιστεύαμε ότι ήταν δυνατή όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά.

3. Το τεχνικό χρέος μας

Δύο πράγματα που θέλω να μιλήσω εδώ:

α) Ταχύτητα ιστότοπου

Ο παλιός ιστότοπος είχε πολλά πράγματα και τεχνολογίες παλαιού τύπου. Ξεκινήσαμε με την πώληση των προϊόντων μας απευθείας μέσω του ιστότοπου, χρησιμοποιώντας το χειροποίητο σύστημά μας.

Υπήρξαν πολλές επαναλήψεις του κινητήρα του ιστότοπου, με αποτέλεσμα αμέτρητα διαφορετικά πεδία ACF που δυσκολεύτηκαν να διαχειριστούν με την πάροδο του χρόνου. Διοργανώσαμε επίσης ένα φόρουμ, φιλοξενήσαμε ένα πρόγραμμα συνεργατών, φιλοξενήσαμε τα έγγραφα, και πιθανώς ορισμένα άλλα πράγματα.

Συνολικά, η δομή δεν ήταν πολύ αποτελεσματική, με αποτέλεσμα αρκετά κακή απόδοση.

Ως δευτερεύουσα σημείωση, έχουμε μετακομίσει στο FastSpring από τότε και δεν χειριζόμαστε πλέον τις πωλήσεις μόνοι μας. Παρόλο που ξεφορτωθήκαμε μερικά από τα άλλα συστήματα παρόμοια, πολλά από αυτά ήταν ακόμα εκεί.

β) Δομή καλαθιού αγορών

Λόγω της φύσης της επιχείρησης – με πολλά προϊόντα και με μεμονωμένες επωνυμίες που μπορούν να αναπτυχθούν περισσότερο από την επωνυμία της μητρικής εταιρείας, συνειδητοποίησα ότι ήρθε η ώρα να διαχωρίσουμε την πραγματική τεχνική ρύθμιση του πώς είναι τα πράγματα.

Συγκεκριμένα, είναι καλύτερο να διαχωρίζετε τα δεδομένα των πελατών από το τμήμα της διεπαφής (οι λίστες θεμάτων, καθώς και οι συντάκτες και το περιεχόμενό τους συν όλες τις προσπάθειες μάρκετινγκ). Με αυτόν τον τρόπο, η ταχύτητα του μπροστινού ιστότοπου δεν θα επηρεαστεί από προσθήκες όπως EDD ή οτιδήποτε άλλο συμβαίνει στο παρασκήνιο για να κάνει την επιχείρηση να λειτουργεί.

Η ομάδα μάρκετινγκ θα είχε επίσης μεγαλύτερο έλεγχο στον ιστότοπο και θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε ξεχωριστούς ιστότοπους / επωνυμίες για τα προϊόντα διατηρώντας παράλληλα μια ενοποιημένη περιοχή πελατών στο store.themeisle.com.

4. Σελίδες προορισμού και κινητές συσκευές

Όταν ξεκινήσαμε τον αρχικό ιστότοπο, το κινητό δεν ήταν πραγματικά κάτι. Συγκεκριμένα στη θέση μας, όπου σχεδόν κανείς δεν αγόραζε θέματα ενώ ήταν στο τηλέφωνό του. Ακόμα και αυτήν τη στιγμή, έχουμε ακόμα πολύ λίγους πελάτες κινητής τηλεφωνίας.

Ωστόσο, το κινητό έχει αποκτήσει σημασία ωστόσο, και η τάση είναι πιθανό να συνεχιστεί. Σε τελική ανάλυση, η Google χρησιμοποιεί τώρα το πρόγραμμα ανίχνευσης για κινητά μέσω της επιφάνειας εργασίας.

Με λίγα λόγια, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε προσαρμοσμένες σελίδες προορισμού για τα κορυφαία προϊόντα μας και να εργαστούμε για τη βελτίωση των μετατροπών σε αυτά. Τα κινητά είναι ζωτικής σημασίας εδώ, επειδή έχουμε αποφασίσει να μην κάνουμε μόνο τις σελίδες φιλικές προς κινητά αλλά και συμβατές με το AMP.

Έρχεται ο νέος σχεδιασμός ThemeIsle ��

Εντάξει, λοιπόν, με το σκηνικό και το σκεπτικό μου να εξηγηθεί, ας δούμε τώρα πώς όλα έπαιξαν.

1. Σχεδιασμός και αισθητική

Αυτό μπορείτε να κρίνετε για τον εαυτό σας, αλλά για μένα, αυτή ήταν μια απόλυτη επιτυχία!

Εδώ είναι το παλιό σχέδιο:

ThemeIsle παλιά σχεδίαση

Και εδώ είναι το νέο:

ThemeIsle νέο σχέδιο

Ο ιστότοπος φαίνεται πολύ πιο συνεπής και ευχάριστος. Τζον Φράσκος της Αναλογικό WP δημιούργησε το σχέδιο. Ο João Santos, που συνήθως δουλεύει στα κόμικς, δημιούργησε μερικές προσαρμοσμένες εικόνες. Και τελικά, Catalin Vasile, ο αρχικός σχεδιαστής ThemeIsle, δούλεψε στο νέο λογότυπο.

Αυτό το μέρος και μόνο κατέληξε να κοστίζει περίπου 10.000 έως 15.000 $. Ενώ ο ίδιος ο σχεδιασμός είναι κάτι σχεδόν αδύνατο να παρακολουθείτε την απόδοση επένδυσης, πιστεύω ότι αξίζει την επένδυση. Ειλικρινά, δεδομένου ότι μας πήρε πέντε χρόνια πριν αποφασίσουμε να επανασχεδιάσουμε τον ιστότοπο, το κόστος αντιπροσωπεύει μόνο λιγότερο από 0,5% των εσόδων. Έτσι, εάν αυτό έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε ανοδική πορεία, θα κάνει το έργο αξίζει τον κόπο!

2. Νέα δομή ιστότοπου

Η εισαγωγή μιας νέας δομής έχει αυξήσει λίγο την πολυπλοκότητα, αλλά έχει επίσης ως αποτέλεσμα την αύξηση της επισκεψιμότητας στα κορυφαία προϊόντα μας, κάτι που είναι πάντα καλό. Στο κάτω μέρος, η επισκεψιμότητα στις κατηγορίες θεμάτων μας έχει μειωθεί. Αλλά αυτό είναι εντάξει.

Το κύριο πράγμα εδώ είναι ότι δεν θέλουμε το ThemeIsle να είναι "Θέματα θέματος," αλλά να είναι γνωστό ως το "δημιουργοί του Neve και της Hestia."

Για να το επιτύχουμε, αποφασίσαμε να προβάλλουμε αυτά τα προϊόντα στην αρχική σελίδα, στη σελίδα θεμάτων και να καταργήσουμε εντελώς τη γενική σελίδα τιμολόγησης (δεν είχε νόημα). Προσπαθήσαμε επίσης να δημιουργήσουμε μεμονωμένα λογότυπα για προϊόντα και, στη συνέχεια, πρωτότυπες σελίδες προορισμού για τα κορυφαία προϊόντα (με τη δική τους επωνυμία και όλα). Επιπλέον, κάναμε μερικές αλλαγές εδώ και εκεί για να δώσουμε έμφαση στις μεμονωμένες μάρκες.

πριν από και μετά

3. Το τεχνικό χρέος επιλύθηκε

Και πάλι, δύο πράγματα:

α) Ταχύτητα ιστότοπου

Οι χρόνοι φόρτωσης είναι 50% γρηγορότεροι τώρα. Αλλά αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία.

Σε μια προσπάθεια να μας αναγκάσει τόσο να χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας προϊόντα όσο και να χρησιμοποιήσουμε το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ (με το οποίο ο προγραμματιστής μας δεν ήταν εξοικειωμένος), έχουμε χάσει εντελώς την εμπειρία δημιουργίας ιστότοπων.

Ο Gutenberg δεν είναι ακόμη εκεί, ή τουλάχιστον ο τρόπος που το χρησιμοποιούμε δεν βοηθάει. Εξακολουθεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για σελίδες προορισμού και αν θέλετε ταχύτητα, βασίζεστε καλύτερα σε κάτι σαν το ACF με χειροποίητες κατασκευές. Εάν προτιμάτε την ευελιξία πάνω απ ‘όλα, μπορείτε να πάτε με το Beaver Builder ή το Elementor, όπως έχουμε κάνει για την αρχική σελίδα.

Όσον αφορά τη δημιουργία ιστοτόπων με γνώμονα την απόδοση, η εργασία δεν είναι ακόμα εύκολη. Δεν μπορείτε πραγματικά να βασιστείτε στα πρόσθετα για να λύσετε όλα τα προβλήματα για εσάς και πρέπει να κάνετε πολλά μόνοι σας. Ακολουθεί ένα σχόλιο από τον Cosmin Serbanescu, τον κύριο προγραμματιστή στο έργο επανασχεδιασμού:

κοσμικό

Ήταν πραγματική χαρά να δουλεύω στον επανασχεδιασμό του ιστότοπου ThemeIsle και είναι σίγουρα ένα από τα πιο περίπλοκα και προκλητικά έργα που έχω εργαστεί ποτέ..

Πιθανότατα το πιο δύσκολο μέρος ήταν ότι λόγω της προσέγγισης προσανατολισμένης στην ταχύτητα που είχαμε από την αρχή έπρεπε να σκεφτώ τουλάχιστον δύο φορές πριν εφαρμόσω μια ενότητα ή μια ιστοσελίδα, χωρίς πρόσθετα τρίτων ή περιττές βιβλιοθήκες και διατηρώντας τον κώδικα τόσο καθαρό όσο δυνατόν.

β) Νέα δομή καλαθιού αγορών

Αυτό το μέρος πήγε πολύ ομαλό, καθώς τώρα έχουμε όλα τακτοποιημένα στο store.themeisle.com.

Φυσικά, όπως συνήθως με αυτά τα πράγματα, αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα την ημέρα κυκλοφορίας, αλλά καταφέραμε να το καταλάβουμε ακριβώς στην ώρα.

Σε αυτήν τη ρύθμιση, όπως ανέφερα νωρίτερα, όλα τα δεδομένα πελατών / χρηστών αποθηκεύονται σε ξεχωριστή παρουσία από το front-end, το οποίο περιέχει τις λίστες θεμάτων, το blog, τις σελίδες μάρκετινγκ.

4. Καλύτερες σελίδες προορισμού και κινητές συσκευές

Ως μέρος του επανασχεδιασμού, δημιουργήσαμε νέες σελίδες προορισμού για όλα τα βασικά προϊόντα μας, όπως Νέβ, Εστία, ShopIsle, Ζέλ, Φοβερός, Οραματιστής, και Αναθεώρηση προϊόντων WP.

Από όλα αυτά, η σελίδα προορισμού για την Hestia – όπου καταβάλλουμε τις περισσότερες προσπάθειές μας – φαίνεται να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτήν τη στιγμή βιώνουμε ~ 10% καλύτερα ποσοστά μετατροπών. Εξετάζουμε δεδομένα αξίας περίπου ενός μήνα αυτήν τη στιγμή, κάτι που με κάνει να αισθάνομαι αισιόδοξος.

νέα Εστία

Συνολικά, για ολόκληρο τον ιστότοπο, φαίνεται ότι έχουμε χάσει τις πωλήσεις. Αλλά υπήρξαν τόσες πολλές αλλαγές, συμπεριλαμβανομένης της απαλλαγής από 10+ προϊόντα (τα οποία συνέβαλαν όλοι σε έναν μικρό αριθμό πωλήσεων) που είναι δύσκολο να αποδώσουμε οτιδήποτε στο ίδιο το σχέδιο.

Αυτό σχετίζεται με έναν άλλο στόχο που έχω θέσει για φέτος. Ακόμα κι αν διατηρούμε μόνο το 90% των εσόδων πριν από την αλλαγή, αλλά ταυτόχρονα καταφέρουμε να διαχειριστούμε μια απλούστερη επιχείρηση 50%, θα αξίζει τον κόπο. Με απλούστερη επιχείρηση, εννοώ λιγότερα προϊόντα, τα οποία μεταφράζονται σε λιγότερες σελίδες για διαχείριση, λιγότερα πράγματα για τεκμηρίωση και υποστήριξη, και επομένως περισσότερο χρόνο για να εργαστούμε για να βελτιώσουμε τα υπάρχοντα προϊόντα.

Η βελτιστοποίηση του νέου ιστότοπου για κινητά πήγε πολύ καλά, αλλά όχι 100% χωρίς προβλήματα. Η επιλογή του Gutenberg ως της βάσης στην οποία δημιουργήσαμε τις νέες σελίδες δεν ήταν εύκολη και δεν ενίσχυσε πολύ την απόδοση των κινητών μας στο τέλος.

Δεν καταφέραμε να έχουμε την εφαρμογή κάτω από το σήμα 50KB για σελίδες προορισμού προϊόντος, επομένως δεν μπορέσαμε να τις προβάλλουμε στο AMP (υπάρχει ένας περιορισμός σχετικά με το πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το CSS για το AMP). Ωστόσο, έχουμε AMP σε σελίδες κατηγοριών.

Συνολικά, η σιγουριά ότι ο σχεδιασμός μπορεί να συνεργαστεί με τους Gutenberg, Elementor και άλλους κατασκευαστές ήταν μια δύσκολη συμφωνία. Και δεν πρόκειται απλώς να διασφαλίσουμε ότι αυτοί οι κατασκευαστές μπορούν να παράγουν τη δομή τους, αλλά και να βεβαιωθείτε ότι το αποτέλεσμα στην οθόνη είναι αυτό που θα περιμένατε. Σε τελική ανάλυση, θέλουμε να είμαστε σε θέση να τροποποιήσουμε τις σελίδες αργότερα και να μην χρειαστεί να επαναλάβουμε πράγματα σε επίπεδο κώδικα για να είναι δυνατή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο σχεδιασμός πρέπει να συνεργαστεί με τους κατασκευαστές.

Να τι είπε ο κύριος σχεδιαστής, Τζον Φράσκος για αυτήν την πρόκληση:

fraskos

Η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να δημιουργηθεί ένα συνεπές, επεκτάσιμο σχέδιο που θα ήταν "οικοδόμος-αγνωστικός" καθώς τμήματα του έργου εκτελούνται χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνολογίες δημιουργίας διάταξης. Καταφέραμε να περιορίσουμε και να διατηρήσουμε μια βασική οπτική γλώσσα για όλα τα στοιχεία, που θα ήταν εύκολο να αναπαραχθούν με οποιονδήποτε δημιουργό διάταξης, δίνοντάς μας μια μελλοντική αίσθηση ηρεμίας.

Η πλοήγηση στις σελίδες είναι πολύ πιο εύκολη τώρα σε κινητές συσκευές, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια για να σχεδιάσουμε την εμπειρία σε κινητά και να σκεφτούμε τι είναι σημαντικό για τους επισκέπτες κινητών συσκευών έναντι των επισκεπτών επιτραπέζιων υπολογιστών. Προχωρήστε, δείτε μερικές από τις σελίδες προϊόντων μας σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές και δείτε τι είναι διαφορετικό (αυτό, για παράδειγμα).

Η όλη υλοποίηση, μαζί με το έργο μάρκετινγκ γύρω από αντίγραφο και κείμενα, σελίδες προορισμού και άλλες καμπάνιες χρειάστηκε αρκετός χρόνος. 1.500 ώρες εργασίας, για να είμαστε ακριβείς. Κάναμε έναν από τους στόχους να κάνουμε κάποια σοβαρή παρακολούθηση του χρόνου και να αποτιμήσουμε κάθε λεπτό που ξοδεύεται στο έργο.

Εάν τον πολλαπλασιάσετε με όποια ωριαία τιμή θέλετε να υπολογίσετε, αυτό μας πιθανότατα κυμαίνεται από 50.000 έως 100.000 $. Ή, με άλλα λόγια, εάν θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν παρόμοιο ιστότοπο για τρίτο μέρος, θα πρέπει να χρεώσουμε περισσότερα από 100.000 $ για να το κάνουμε κερδοφόρο.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς ήταν το γεγονός ότι αυτό ήταν ένα μοναδικό, μοναδικό έργο. Αυτό που εννοώ είναι ότι συνήθως δεν δημιουργούμε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, επομένως δεν έχουμε τις διαδικασίες και η ομάδα και οι δεξιότητές τους δεν είναι δομημένες για έργα δημιουργίας ιστότοπων.

Προσπαθήσαμε να οργανώσουμε τη δουλειά μας και δεν ξέραμε πώς να καθοδηγούμε ή να τα κατασκευάζουμε όλα. Επίσης, δεν είχαμε (ακόμα δεν έχουμε) μια αφοσιωμένη ομάδα που θα χειριζόταν όλα τα πρωτοπόρα έργα και ιστότοπους. Η δημιουργία θεμάτων και προσθηκών για χρήστες είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Τελικά, χάρη στον John Fraskos, που μας οδήγησε στο σωστό δρόμο, καταφέραμε να χρησιμοποιήσουμε το Sketch για σχεδιασμό UI, το Invision για συνεργασία σχεδιασμού και ανατροφοδότησης και το Slack για καθημερινές συζητήσεις. Και περάσαμε πολλές επαναλήψεις, οπότε κάθε ένα από αυτά τα εργαλεία ήταν σίγουρα απαραίτητο.

επανάληψη σχεδιασμού

Έτσι, το κύριο ερώτημα θα ήταν πιθανώς: θεωρώ το έργο επιτυχημένο?

Εξαρτάται.

Δεν βλέπουμε βραχυπρόθεσμη αύξηση των πωλήσεων που προκύπτει από τον επανασχεδιασμό. Εξακολουθούμε να έχουμε κάποιο πρόβλημα με την εμπειρία επεξεργασίας και την τροποποίηση του ιστότοπου. Το έργο θα μπορούσε επίσης να είχε λειτουργήσει πιο ομαλά. Ωστόσο, στο τέλος της ημέρας, δεν μπορώ ακόμα να δω μια καλύτερη επένδυση που θα μας έδινε για μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Το επόμενο έτος θα πει εάν το έργο είναι επιτυχές ή όχι. Είμαι περίεργος να δω πώς παίζουν τα πράγματα.

Επίσης, μαζί με το Κυκλοφορία Neve Pro και η χορηγία μας στο WCEU, αυτό σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για εμάς. Μια εποχή προσπαθώντας να γίνει μια πιο καθιερωμένη επιχείρηση έναντι ενός καταστήματος με ορισμένα θέματα.

Δεν ήμουν επίσης ο μόνος που έτρεξα την παράσταση εδώ. Ήταν μια καλή ομαδική προσπάθεια και μια σημαντική αλλαγή στην κατεύθυνση της επιχείρησής μας – να πλησιάζουμε τον πελάτη και να ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες τους εστιάζοντας σε λιγότερα προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Ευχαριστώ και πάλι σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτόν τον επανασχεδιασμό!

Μην ξεχάσετε να πάτε και να κάνετε check out το νέο ThemeIsle!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map