Το ThemeIsle Blog επανασχεδιάστηκε, παρέχει αποτελέσματα την πρώτη ημέρα – Αναφορά διαφάνειας # 43

Το ThemeIsle Blog επανασχεδιάστηκε, παρέχει αποτελέσματα την πρώτη ημέρα – Αναφορά διαφάνειας # 43

Το ThemeIsle Blog επανασχεδιάστηκε, παρέχει αποτελέσματα την πρώτη ημέρα – Αναφορά διαφάνειας # 43
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Έκθεση διαφάνειας # 43


Καλώς ήλθατε στην 43η έκδοση της μηνιαίας έκθεσης διαφάνειας (για τον Αύγουστο του 2018). Αυτή η σειρά έχει ως στόχο να σας φέρει στην ταχύτητα με ό, τι συμβαίνει στην εταιρεία, τα συναρπαστικά νέα έργα που συμμετείχαμε, καθώς και σκέψεις και μαθήματα από τον κόσμο των επιχειρήσεων του WordPress. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προηγούμενες αναφορές.

Τα έσοδα είναι ματαιοδοξία. Το κέρδος είναι λογικό. Τα μετρητά είναι πραγματικότητα.

Πριν μεταβείτε στις τελευταίες ειδήσεις, θέλω να σας δείξω το παραπάνω απόσπασμα (από τον Greg Savage, πιστεύω). Αισθάνομαι ότι κάτι τέτοιο πρέπει να ειπωθεί πιο συχνά.

Συμφωνώ ιδιαίτερα με αυτήν τη δήλωση, δεδομένου ότι σχετίζεται με το τρέχον πλαίσιο στο οποίο βρίσκεται η επιχείρηση. Ενώ τα έσοδά μας είναι σημαντικά, το ποσοστό κέρδους μας δεν είναι τόσο μεγάλο, και τα αποθέματα μετρητών μας είναι ακόμη χειρότερα. Αλλά αρκετά με την αρνητικότητα! Ο Αύγουστος ήταν πραγματικά εξαιρετικός για εμάς! Εδώ είναι τα πάντα:

Για επιχειρηματικούς λόγους, ο κύριος στόχος αυτής της χρονιάς είναι να βελτιωθούν οι κρίσιμες μετρήσεις. Εδώ κάνουμε για να το κάνουμε αυτό:

  1. Βελτιστοποίηση του ποσού που ξοδεύουμε στο μάρκετινγκ και περισσότερη εμπιστοσύνη στα κανάλια που λειτουργούν καλύτερα, ενώ μειώνουν τα χαμηλής απόδοσης. Για παράδειγμα, με τη μείωση των εσόδων των συνεργατών μας, μειώσαμε τον προϋπολογισμό διαφημίσεων στο Facebook.
  2. Διασφάλιση της σωστής εργασίας των σωστών έργων.
  3. Η διατήρηση άλλων επενδύσεων υπό έλεγχο λίγο περισσότερο. Για παράδειγμα, ενώ μας αρέσει να υποστηρίζουμε εκδηλώσεις WordPress, να ταξιδεύουμε στο WordCamps ή να συνεισφέρουμε στην κοινότητα, θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνει σε έναν υγιή προϋπολογισμό και δεν θα βλάψει τις ταμειακές ροές της εταιρείας.
  4. Εργαζόμαστε για τρόπους για καλύτερη δημιουργία εσόδων από τα έργα μας.

Με όλα αυτά κατά νου, εδώ είναι τα κυριότερα σημεία για τον Αύγουστο:

Επανασχεδιασμός ιστολογίου ThemeIsle

Αφού ολοκληρώσατε τον επανασχεδιασμό του CodeinWP πριν από μερικούς μήνες, τότε ήρθε η ώρα να κάνετε το ίδιο για το ιστολόγιο ThemeIsle. Οι στόχοι ήταν επίσης παρόμοιοι. Εστιάσαμε κυρίως στη βελτίωση της αρχιτεκτονικής πληροφοριών, της ταχύτητας και της εμπειρίας σε κινητά.

Σχεδιασμός ιστολογίου ThemeIsle

Ο John από την AnalogWP έκανε μια φανταστική δουλειά στο σχεδιασμό του ιστότοπου, ενώ η ομάδα μας εργάστηκε για την εφαρμογή του με το WordPress.

Συνολικά, είδαμε ένα άλμα στις σχετικές μετρήσεις αμέσως μετά την έναρξη αυτού του επανασχεδιασμού. Τα ποσοστά εγκατάλειψης, ο χρόνος στον ιστότοπο, τα ποσοστά μετατροπών, όλα βελτιώθηκαν.

Το να ψάχνω πώς το ιστολόγιο ThemeIsle αναπτύσσεται είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα (έγραψα αρκετές φορές για τα διαφορετικά πειράματα που κάναμε και τον αντίκτυπο που είχαν στην κυκλοφορία). Συνολικά, καταφέραμε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα ιστολογίου ThemeIsle 3x το 2018 και αυτό είναι ήδη καλύτερο από τον αρχικό στόχο που έθεσα στις αρχές του έτους. Αυτό μου δείχνει πόσο δύσκολο είναι να σκέφτομαι με μη γραμμικούς όρους.

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, τον Απρίλιο του 2017, είχαμε 200 άρθρα στο ιστολόγιο – περίπου ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία. Ο αριθμός των άρθρων που έχουμε τώρα είναι πάνω από 480. Ωστόσο, το μεγάλο πράγμα είναι ότι η επισκεψιμότητα δεν έχει διπλασιαστεί ή τριπλασιαστεί. Στην πραγματικότητα, είναι 14 φορές μεγαλύτερο!

Ανάπτυξη ιστολογίου ThemeIsle

Τώρα, αν νομίζετε ότι το 14x είναι καλό ή κακό εξαρτάται από εσάς. Το σημείο που θέλω να επισημάνω είναι ότι ίσως δεν πρέπει να περιμένετε σημαντικά αποτελέσματα από το μάρκετινγκ περιεχομένου νωρίτερα από μετά, ας πούμε, 2-3 χρόνια προσπάθειας. Ή τουλάχιστον αυτό βλέπουμε με βάση τη δουλειά μας – και όχι μόνο για αυτό το έργο.

Σε μια άλλη σημείωση, υπήρξε επίσης μια ενημέρωση αλγορίθμου της Google τον Αύγουστο, η οποία έδωσε και στα δύο ιστολόγιά μας ένα μεγάλο χτύπημα. Είδαμε αύξηση 35% στην επισκεψιμότητα στο ThemeIsle και αύξηση 25% + στο CodeinWP. Ωστόσο, όσο χαίρομαι που βλέπω αυτούς τους αριθμούς, η επισκεψιμότητα δεν έχει αυξηθεί τόσο πολύ για τα πιο πολύτιμα άρθρα μας. Αυτό σημαίνει ότι η αύξηση δεν έχει μεταφραστεί άμεσα σε περισσότερα έσοδα. Εξακολουθεί να αποτελεί επιβεβαίωση ότι αποδίδει όλη η σκληρή δουλειά που κάνουμε για να βελτιώσουμε τους ιστότοπους.

Όταν ξεκινήσαμε το ιστολόγιο ThemeIsle, ο στόχος ήταν να δείξουμε πώς λειτουργεί το μάρκετινγκ περιεχομένου μακροπρόθεσμα και τι μπορεί να επιτευχθεί ρεαλιστικά όταν εστιάζετε στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και στη δημοσίευση εξαιρετικού περιεχομένου, ενώ αφήνετε "έξυπνος" προώθηση από την εξίσωση.

Στη συνέχεια, στη λίστα επανασχεδιασμού είναι ο κύριος ιστότοπος ThemeIsle.com. Ωστόσο, αυτό βρίσκεται ακόμη στις αρχικές φάσεις του, οπότε δεν έχω πολλά να μοιραστώ μαζί σας εδώ. Ακόμα, τα πράγματα προχωρούν, οπότε μπορείτε να περιμένετε κάποια νέα μέσα στους επόμενους δύο μήνες.

Η πρώτη μας μεγάλη πώληση έργου

Για όσους από εσάς διαβάζετε αυτές τις αναφορές τακτικά, γνωρίζετε ότι αποκτήσαμε μια σειρά μικρότερων έργων / προϊόντων και προσπαθήσαμε να τις ενσωματώσουμε στο χαρτοφυλάκιό μας. Πιστεύω ότι η απόκτηση ενδιαφέροντων νέων προϊόντων μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανοίξετε την επιχείρησή σας σε νέες ευκαιρίες.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είμαι ο αγοραστής πολλές φορές, δεν έχω πουλήσει ποτέ κανένα τέτοιο ακίνητο. Αυτό άλλαξε αυτόν τον μήνα.

Ένα πράγμα που έχω συνειδητοποιήσει πρόσφατα είναι ότι ακόμη και αν η ίδια η πώληση δεν είναι τεράστια νίκη σε μετρητά, μπορεί να εξακολουθεί να είναι μια νίκη για τους χρήστες. Για παράδειγμα, μπορούν να δουν την επανεκκίνηση του εν λόγω ζητήματος να επανεκκινήσει ή ακόμη και να έχουν πρόσβαση σε μια καλύτερη συνολική λύση ως αποτέλεσμα της απόκτησης.

Αυτό με φέρνει στο Pirate Forms – την απλή προσθήκη φόρμας επικοινωνίας για το WordPress. Τον περασμένο μήνα, αποφασίσαμε να πουλήσουμε την προσθήκη στο WPForms. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά πιστεύω ότι είναι το σωστό να κάνουμε στο μεγάλο σχέδιο των πραγμάτων.

wpforms

Το Pirate Forms είναι ένα πρόσθετο με περισσότερες από 300.000 ενεργές εγκαταστάσεις και περισσότερες από 3.000.000 συνολικές λήψεις. Πρόκειται για μια απλή απλή λύση που δεν απαιτεί πολύ ρύθμιση πριν μπορέσετε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη φόρμα επικοινωνίας σας, η οποία είναι υπέροχη και υποθέτω ότι αυτή είναι μια από τις πτυχές της που εκτιμούν περισσότερο οι χρήστες.

πειρατικά στατιστικά

Ωστόσο, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε δύο πράγματα σχετικά με το μέλλον της προσθήκης. Το Νο.1 είναι ότι δεν έχουμε αρκετούς πόρους για να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη της προσθήκης το επόμενο έτος και το Νο.2 είναι ότι η τρέχουσα λύση δεν είναι ήδη αρκετά καλή για το τοπίο της αγοράς. Όταν συνδυαστεί, αυτό δεν ακούγεται σαν ένα ιδιαίτερα καλό σενάριο για τους τρέχοντες χρήστες της προσθήκης, ειδικά για αυτούς που πληρώνουν για την επαγγελματική έκδοση.

Σε κάθε συναλλαγή που κάνουμε – ανεξάρτητα από την αγορά ή την πώληση – το πιο σημαντικό πράγμα που επηρεάζει την απόφασή μου είναι η εμπιστοσύνη και η εμπειρία του χρήστη. Όπως και εγώ, αναρωτιέμαι αν αυτό που πρόκειται να κάνω είναι το σωστό βήμα για τον χρήστη – εάν θα βελτιώσει τη συνολική εμπειρία του.

Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο και πολύ "νιώθω καλά" πράγμα που πρέπει να πούμε, αλλά είναι πραγματικά το σωστό βήμα από την επιχειρηματική προοπτική. Η καλή εξυπηρέτηση των χρηστών σας δεν είναι μόνο το σωστό να κάνετε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και το σωστό να κάνετε από επιχειρηματική άποψη. Εάν δεν καταφέρετε να κάνετε ό, τι είναι καλύτερο για τον χρήστη, δεν μπορείτε ποτέ να περιμένετε το άτομο να επιστρέψει για περισσότερες επιχειρήσεις, ποτέ!

Κοντά στο κατάστημα, αφού είχα την ευκαιρία να συναντηθώ και να μιλήσω με τον Syed Balkhi (Διευθύνων Σύμβουλος του WPForms) αρκετές φορές στο παρελθόν, και επίσης αφού εξέτασα την τρέχουσα προσθήκη του WPForms, συνειδητοποίησα ότι η εταιρεία που θα αποκτήσει το Pirate Forms θα ήταν το τέλειο σενάριο.

Το WPForms παρουσιάζει ένα παρόμοιο όραμα ως προς το τι πρέπει να είναι ένα plugin φόρμας επαφής – στοχεύοντας να είναι το πιο φιλικό για αρχάριους τέτοιο plugin στην αγορά και είναι επίσης μια πιο ισχυρή και ευέλικτη λύση από το Pirate Forms.

Έτσι, καθώς διαβάζετε αυτό, Το Pirate Forms είναι πλέον μέλος της οικογένειας WPForms. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την απόκτηση και τι σημαίνει για τους τρέχοντες χρήστες της προσθήκης εδώ.
πειρατικές μορφές-είναι-τώρα-wpforms

Συνολικά, αυτή η κίνηση μας επιτρέπει να ελευθερώσουμε λίγο χώρο και να επικεντρωθούμε περισσότερο σε άλλα έργα, όπως η βασική μας επιχείρηση στο ThemeIsle.com, καθώς και οι επερχόμενες λύσεις μας όπως OptiMole και Οφθαλμοκαλύπτρα.

Πιο αποτελεσματική δημιουργία εσόδων

Όπως ίσως γνωρίζετε, έχουμε μερικές βασικές μεθόδους δημιουργίας εσόδων στα ιστολόγιά μας. Πρώτον, προσπαθούμε πάντα να οδηγούμε τους ανθρώπους στα δικά μας προϊόντα – θέματα και προσθήκες. Αυτό είναι πάντα το καλύτερο μονοπάτι, σαφώς. Η δεύτερη πιο αποτελεσματική μέθοδος είναι το μάρκετινγκ θυγατρικών. Με απλά λόγια, εάν υπάρχει ένα προϊόν στο οποίο πιστεύουμε, το συνιστούμε στους αναγνώστες μας (μέσω κριτικών, συγκρίσεων κ.λπ.) και λάβετε μια μείωση των πωλήσεων.

Τον τελευταίο καιρό, αρχίσαμε επίσης να πειραματίζουμε με μερικές κλασικές διαφημίσεις – όπως στο AdSense.

Το AdSense φαίνεται σαν το παλαιότερο πράγμα στον κόσμο όσον αφορά τη δημιουργία εσόδων από ιστότοπους, αλλά εξακολουθεί να είναι μια πολύ βιώσιμη μέθοδος.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι η κύρια μέθοδος δημιουργίας εσόδων για τα περισσότερα κανάλια YouTube. Είναι πραγματικά δύσκολο να βγάλεις άτομα από το YouTube (κάντε κλικ σε έναν εξερχόμενο σύνδεσμο) μόλις αρχίσουν να παρακολουθούν βίντεο, επομένως η δημιουργία εσόδων στο YouTube γίνεται βασικά η μόνη σας επιλογή. Εφόσον έχουμε τώρα ένα Το δικό μας κανάλι YouTube, η προσπάθεια βελτίωσης των αριθμών εσόδων είναι στο ραντάρ μας όσο και οτιδήποτε άλλο. Επίσης πειραματιζόμαστε με το AdSense Θέματα JustFree.

jft διαφημίσεις

Αν και αυτό δεν έχει αποδειχθεί μεγάλη νίκη, έχω μάθει για μερικές ενδιαφέρουσες νέες δυνατότητες που είναι διαθέσιμες στο AdSense σήμερα.

Για παράδειγμα, υπάρχει αυτό το πράγμα που ονομάζεται διαφημιστικό υπόλοιπο. Σας επιτρέπει να εμφανίζετε διαφημίσεις μόνο στο κορυφαίο 10% των χρηστών σας ως προς τη δημιουργία εσόδων – αυτές που είναι πιο πιθανό να κάνουν κλικ. Όλοι οι άλλοι μπορούν να δουν κάποιο άλλο μήνυμα, όπως την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο του ιστότοπου ή κάτι εντελώς μη διαφημιστικό.

Αυτό σε συνδυασμό με μη παρεμβατικές τοποθετήσεις μπορεί να αποφέρει λίγα έσοδα, τα οποία μπορεί να είναι ένα ωραίο δίχτυ ασφαλείας για πολλές μικρότερες διαδικτυακές επιχειρήσεις. Ωστόσο, για εμάς, βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστική φάση με πολλά αποτελέσματα.

Σε μια άλλη σημείωση, το γράφω από το ετήσιο καταφύγιο της εταιρείας μας. Αυτό αποδεικνύεται ένας πολύ καλός τρόπος για να περάσετε λίγο χρόνο μαζί. Ωστόσο, δεν έχουμε βρει ακόμα έναν τρόπο να προσκαλέσουμε εξ αποστάσεως όλους τους ανθρώπους που εργάζονται για την εταιρεία.

Δείτε αυτήν την ανάρτηση στο Instagram

Hackathoning σε όμορφα τοπία # Ρουμανία #teiubesc

Μια ανάρτηση που κοινοποιήθηκε από τον χρήστη Θέμα (@themeislewp) στις 17 Σεπτεμβρίου 2018 στις 6:42 π.μ. PDT

Εντάξει, αυτό έχω μόνο για σένα αυτόν τον μήνα. Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση και για την υποστήριξη μας Μείνετε ενημερωμένοι και λάβετε νέες αναφορές σε εσάς κάνοντας εγγραφή εδώ:

Όλες οι τροποποιήσεις και οι πνευματώδεις επανεγγραφές του Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector