Η οικογένεια CodeinWP το 2015 – Αναφορά διαφάνειας # 1

Αυτός ο τίτλος μπορεί να μην ακούγεται πολύ σαφής στην αρχή, οπότε επιτρέψτε μου να εξηγήσω…


Πιστεύω στη διαφάνεια στις επιχειρήσεις.

Εν ολίγοις, εγώ και η ομάδα είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε την κοινότητα του WordPress και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά με το WordPress ευκολότερη, πιο αποτελεσματική στο χρόνο και πιο αποτελεσματική για όλους μας. Μας αρέσει να αλληλεπιδρούμε με εσάς μέσω των σχολίων, διαφόρων φόρουμ, των επίσημων πινάκων θέματος / προσθηκών WordPress.org, κοινωνικών μέσων και ούτω καθεξής.

Τούτου λεχθέντος, στοχεύουμε επίσης να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας και, στη συνέχεια, να κερδίσουμε χρήματα. Και αυτό θέλω να είμαι διαφανής σήμερα.

Είμαι απόλυτα γοητευμένος από το τι Η ομάδα του Buffer κάνει όταν πρόκειται για διαφάνεια και πόσο μοιράζονται με τον κόσμο. Τα δεδομένα από τον πίνακα ελέγχου διαφάνειας είναι ένα πραγματικό χρυσωρυχείο ιδεών και έμπνευσης όσον αφορά το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε στη συνέχεια ως επιχείρηση και ως κοινότητα.

Τόσο μακρά ιστορία, αυτή είναι η πρώτη έκδοση αυτού που ελπίζω να μετατραπεί σε συνεχές πράγμα – η Έκθεση Διαφάνειας # 1.

Τι συμβαίνει πρόσφατα?

Αν δεν το γνωρίζετε ήδη, πριν από λίγο καιρό δημιουργήσαμε και ξεκινήσαμε ένα κατάστημα θεμάτων WordPress που ονομάζεται Θέμα.

θέμα

Η αρχική ιδέα γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2012 και μας χρειάστηκαν σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια για να δημιουργήσουμε την αρχική προσφορά, να τη δοκιμάσουμε, να κάνουμε μερικές εισαγωγικές καμπάνιες κατά τη διάρκεια της περιόδου beta και τελικά να ξεκινήσουμε μια δημόσια κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο του 2014.

Τούτου λεχθέντος, κάναμε πολλή δουλειά πελατών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η οποία είχε αντίκτυπο στον αριθμό των ωρών που μπορούσαμε να ξοδέψουμε για την κατασκευή του ThemeIsle.

Τέλος πάντων, αναρωτιέστε πόση δουλειά συμμετείχε έναντι πόσων εσόδων έφερε το έργο καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2013; Ακολουθεί ένα γράφημα:

rev1

Αυτό που σημαίνει παραπάνω στα απλά αγγλικά είναι, με μια λέξη, πρόβλημα.

Γρήγορη προώθηση ακόμη έξι μήνες:

rev2

Τα πράγματα ξεκινούν…

Και άλλους έξι μήνες:

rev3

Και τέλος, μερικά στιγμιότυπα για τα οποία είμαστε πραγματικά περήφανοι:

rev4

rev5

Στην πραγματικότητα προβάλλουμε ότι θα κλείσουμε τον Μάρτιο κάπου γύρω στα έσοδα των 45.000 $ για τον συγκεκριμένο μήνα μόνο. Αυτό είναι απίστευτο λαμβάνοντας υπόψη πόσο χρόνο χρειαζόταν για να κάνουμε τα πρώτα μας 45.000 $ πριν από αυτό.

στην πραγματικότητα, Μας πήρε πάνω από ένα χρόνο για να βγάλουμε το πρώτο δολάριο, και στη συνέχεια άλλους έξι μήνες για να βγάλεις οποιοδήποτε αξιοσημείωτο δολάριο.

Αλλά μετά από αυτό, καταφέραμε να σημειώσουμε μεγάλη ανάπτυξη με ρυθμό περίπου 1000 τοις εκατό τους τελευταίους τέσσερις μήνες. Αυτό είναι κάτι για το οποίο είμαστε πραγματικά ευγνώμονες και κάτι που μας τροφοδοτεί για να συνεχίσουμε και να φέρνουμε ακόμη πιο υπέροχα πράγματα στον δρόμο σας τους επόμενους μήνες. Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία για να σας πω ευχαριστώ, δεν θα ήταν δυνατό χωρίς εσάς!

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για το τι συμβαίνει στο ThemeIsle, μη διστάσετε να μας ακολουθήσετε στο Twitter (μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε αυτούς τους λαούς). Εάν δεν σκοπεύετε να ξοδέψετε χρήματα σε οποιοδήποτε από τα θέματα μας, αυτό είναι εντάξει, έχουμε επίσης δωρεάν θέματα στον επίσημο κατάλογο. Που με φέρνει σε…

Τα θέματα μας αγγίζουν το WordPress.org "δημοφιλέστερος" λίστα

Στο ThemeIsle, έχουμε ένα premium θέμα που ονομάζεται Zerif. Εν ολίγοις, είναι ένα θέμα απόκρισης, παράλληλης κύλισης, μιας σελίδας για δημιουργικές εταιρείες και επιχειρήσεις. Ήταν το κορυφαίο θέμα με τις καλύτερες πωλήσεις του 2015 μέχρι στιγμής.

Υπάρχει όμως και μια δωρεάν έκδοση, διαθέσιμο στον επίσημο κατάλογο θεμάτων WordPress. Τους τελευταίους μήνες, ήταν κάθονται στην πιο δημοφιλή λίστα, αιωρείται γύρω από το σημείο 8-14.

Βασικά, είναι μια απλοποιημένη έκδοση του θέματος PRO, με κάποιες από τις λειτουργίες που έχουν αφαιρεθεί, αλλά εξακολουθούν να είναι απόλυτα λειτουργικές και τόσο όμορφες όσο ποτέ. Λήψη περισσότερες από 1.000 φορές κάθε μέρα και είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τους αριθμούς να συνεχίζουν να αυξάνονται σταθερά.

wp-λήψεις

Έχουμε αποκτήσει ένα πολύ ωραίο θέμα μόλις πρόσφατα – απλά ονομάζεται Flat. Έχει μερικές εξαιρετικές κριτικές και περισσότερες από 130.000 λήψεις κατά τη στιγμή της σύνταξής του. Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό του; Δεν αποτελεί έκπληξη εδώ, όπως υποδηλώνει το όνομα, κλονίζει τις αρχές της επίπεδης σχεδίασης για να προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία παρουσίασης και ανάγνωσης περιεχομένου. Τσέκαρέ το “
Το αντικείμενο δεν βρέθηκε:
"διαμέρισμα"
δεν υπάρχει.

Δωρεάν προσθήκες CodeinWP

Εργαζόμαστε επίσης σκληρά για τις δωρεάν προσθήκες μας. Ακριβώς για να φτάσετε στην ταχύτητα, υπάρχουν συγκεκριμένα τρία πρόσθετα που αποτελούν τον πυρήνα της συλλογής μας:

Revive Old Post (Πρώην Tweet Old Post)
Αναθεώρηση προϊόντων WP
Προσαρμοστής προσαρμοσμένης σελίδας σύνδεσης

Προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης Το Customizer είναι η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια, μια προσθήκη που αποκτήσαμε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Ακολουθεί η ανάλυση της απόδοσης κάθε προσθήκης:

 • Revive Old Post – αυτήν τη στιγμή το πιο δημοφιλές plugin μας, με 455.000 λήψεις και 40.000+ ενεργές εγκαταστάσεις.
 • WP Product Review – 90.000 λήψεις και 20.000+ ενεργές εγκαταστάσεις.
 • Customizer Page Login Customizer – 10.000 λήψεις και 5.000+ ενεργές εγκαταστάσεις.

Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε αυτά τα πρόσθετα ακόμη και να παρουσιάσουμε μερικές νέες.

Κορυφαίο περιεχόμενο στο blog CodeinWP

Εάν έχετε λίγο χρόνο στα χέρια σας και θέλετε να καλύψετε λίγο, ακολουθεί μια ανάλυση του κορυφαίου περιεχομένου στο ιστολόγιο αυτήν τη στιγμή:

 • Πώς να απλοποιήσετε το WP-Admin για να το αποκτήσετε φιλικό προς τον πελάτη – 3.596 συνολικές κοινοποιήσεις κοινωνικών μέσων.
 • Η διαδικασία 6 βημάτων για το σχεδιασμό ενός ιστότοπου WordPress από πάνω προς τα κάτω γρήγορα (& Με έναν τρόπο που ο πελάτης σας θα λατρέψει) – 1.065 μετοχές.
 • Μοιραστείτε 30 ειδικούς: Οι κορυφαίες * Μη εμφανείς * Προσθήκες WordPress που θα σας κάνουν καλύτερο Blogger – 969 κοινές χρήσεις.
 • Κορυφαία 101 ιστολόγια για το WordPress και τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις τους – 900 κοινές χρήσεις.
 • [Infographic] Το WordPress 4,1 λαμβάνει περίπου 1 εκατομμύριο λήψεις κάθε δύο ημέρες + Άλλα στατιστικά WordPress που γοητεύουν – 390 κοινές χρήσεις

Νέα σχεδίαση στο CodeinWP.com

Τέλος, σχεδιάσαμε μια νέα έκδοση του κύριου ιστότοπου CodeinWP.

codeinwp

Αναδιαρθρώσαμε την κύρια προσφορά μας για να συμπεριλάβουμε δύο επιπλέον στοιχεία στην επιχειρηματική μας αποστολή. Αυτήν τη στιγμή, η ετικέτα φέρει την ένδειξη: PSD σε WordPress, Προσαρμοσμένα θέματα και πρόσθετα, Προσαρμοσμένη συσκευή WordPress.

Με άλλα λόγια, εάν χρειάζεστε τον ιστότοπο του WordPress που έχει ταξινομηθεί, χτυπήστε μας, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Ω, και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να μείνετε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει στο CodeinWP μέσω του ενημερωτικού δελτίου μας. Κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού, υπάρχουν ήδη 1.980 λάτρεις του WordPress στη λίστα. Τι θα λέγατε να συμμετάσχετε και στο συγκρότημα?

Με τι ασχολείσαι τελευταία? Έχετε οποιαδήποτε επιχείρηση WordPress οποιουδήποτε είδους θέλετε να μοιραστείτε μια λέξη με την κοινότητα; Μη διστάσετε να σχολιάσετε.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και ανατρέξτε στην επόμενη Αναφορά διαφάνειας. Ελπίζω να βγει σε λίγους μήνες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map