Αναφορά διαφάνειας # 36 – Γιατί το ThemeIsle υποβάλλεται σε σημαντικό επανασχεδιασμό

Αναφορά διαφάνειας # 36 – Γιατί το ThemeIsle υποβάλλεται σε σημαντικό επανασχεδιασμό

Αναφορά διαφάνειας # 36 – Γιατί το ThemeIsle υποβάλλεται σε σημαντικό επανασχεδιασμό
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Καλώς ήρθατε στην 36η έκδοση της μηνιαίας έκθεσης διαφάνειας (για τον Ιανουάριο του 2018). Πρόκειται για μια σειρά όπου κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ για να μιλήσω για τις σημαντικές εξελίξεις στην εταιρεία, τα σχέδιά μας, τις προκλήσεις, τις στρατηγικές και τον τρόπο με τον οποίο θα τα εκτελέσουμε. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προηγούμενες αναφορές.


Πρώτα απ ‘όλα, δεν είμαι πολύ "πρόγραμμα-το-έτος-εκ των προτέρων" τύπος άντρας, οπότε φοβάμαι ότι δεν έχω ένα γενικό σχέδιο για το 2018 για να το μοιραστώ μαζί σας εδώ. Ωστόσο, εξακολουθούν να συμβαίνουν πολλά στην επιχείρηση, με πολλές νέες εξελίξεις, γι ‘αυτό θα ήθελα να μιλήσω για μερικά από αυτά σήμερα μαζί σας:

Η λειτουργία διαχείρισης Ninja δεσμεύτηκε! ⚔

Κάτι που συνειδητοποιώ τώρα περισσότερο από ποτέ είναι ότι εάν θέλουμε να συνεχίσει να αναπτύσσεται αυτή η εταιρεία, πρέπει να αρχίσουμε να χτίζουμε μια καλύτερη βάση γνώσεων και να το κάνουμε σκόπιμα.

Ντρέπομαι πολύ να το παραδεχτώ, αλλά έχω κάνει το ίδιο (επιχειρηματικό) λάθος περισσότερες από μία φορές – απλώς και μόνο επειδή ξέχασα να γράψω μαθήματα που έμαθα ή ότι υπήρχαν πάρα πολλά πράγματα που συνέβαιναν ταυτόχρονα ή έχει περάσει πάρα πολύς χρόνος.

Ανέφερα λίγο καιρό ότι θα άρχιζα να δουλεύω σε ένα εγχειρίδιο εταιρείας, αλλά δεν κατάφερα ακόμη να τραβήξω τη σκανδάλη στο έργο. Συνειδητοποίησα επιτέλους ότι θα συνεχίζω να το αναβάλω όλο και περισσότερο, οπότε πιθανώς η καλύτερη πορεία δράσης θα ήταν να αναθέσω το έργο σε κάποιον άλλο. Τελικά το έκανα τελικά!

Εκτός από το γεγονός ότι τώρα Ρόντικα είναι υπεύθυνη για τα πάντα, αποφασίσαμε επίσης να οργανώσουμε μια ολόκληρη μέρα αφιερωμένη στη δημιουργία μιας βάσης γνώσεων για τον εσωτερικό ιστότοπό μας. Θα φιλοξενήσει μεμονωμένους οδηγούς, οδηγίες και ίσως αργότερα και σε εργαλεία. Ένα καλό παράδειγμα αυτού στην πράξη είναι το εγχειρίδιο της Human Made.

Δεν είναι η πρώτη μου προσπάθεια να παρουσιάσω περισσότερη σαφήνεια και καλύτερη τεκμηρίωση των διαδικασιών μας. Ωστόσο, είναι σίγουρα η μεγαλύτερη τέτοια πρωτοβουλία και η πιο προσεκτική, οπότε ελπίζω ότι θα είναι πραγματικά χρήσιμο να προχωρήσουμε.

ThemeIsle σημαντικό επανασχεδιασμό ��

Πριν από λίγο καιρό, μίλησα για τους αγώνες μου όταν συνεργάζομαι με σχεδιαστές και για να φέρνω περισσότερους ελεύθερους επαγγελματίες στο πλοίο για να μας βοηθήσουν στο σχεδιασμό όλων των πραγμάτων…

Λοιπόν, αρχίσαμε τελικά να κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση!

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ξεκινήσαμε να δουλεύουμε Γιάννης από το AnalogWP. Ο σκοπός: πλήρης επανασχεδιασμός ThemeIsle.

Γιατί αυτό το ακραίο; Μερικοί λόγοι:

1. Πρέπει να αναδιαμορφώσουμε τα πράγματα από το μηδέν

Αυτό που γνωρίζουμε σήμερα είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που γνωρίζαμε πριν από τέσσερα χρόνια όταν ξεκινήσαμε την εταιρεία. Πίσω τους, ThemeIsle "καταζητούμενος" να είναι απλά ένα θεματικό κλαμπ / κατάστημα και χωρίς κανένα σοβαρό μακροπρόθεσμο σχέδιο. Ήμασταν το νέο παιδί στο μπλοκ.

Δεν σκεφτήκαμε ούτε να επεκτείνουμε την επιχείρηση με κανέναν τρόπο, ούτε σχέδια για εισαγωγή προσθηκών, συνδρομών ή κάτι παρόμοιο. Αλλά αυτό που κάναμε είναι να εκτελέσουμε πολλά πειράματα στον ιστότοπο. Είχαμε ένα φόρουμ bbPress, για παράδειγμα, και πολλά άλλα σενάρια εγκατεστημένα στον διακομιστή.

Η δομή του ιστότοπου υποφέρει λόγω αυτού και είναι καιρός να το επιδιορθώσουμε. Απλώς πρέπει να αναπτυχθεί εκ νέου από το μηδέν.

2. Πρέπει να ενοποιήσουμε και να ανανεώσουμε το σχέδιο

Το ThemeIsle είναι σήμερα και θα παραμείνει το σπίτι μας όταν πρόκειται για τα προϊόντα που προσφέρουμε στην αγορά του WordPress. Το ιστολόγιο γίνεται αργά πιο δημοφιλές από τον ιστότοπο προϊόντων, ξεκινήσαμε ένα δωρεάν πακέτο εικονιδίων, και ξεκινήσαμε να πουλάμε πολλά καταπληκτικά πρόσθετα.

Θέλουμε το νέο σχέδιο να το εκφράσει και να δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε όλα τα τρέχοντα στοιχεία της επιχείρησης. Θέλουμε να πούμε ότι είμαστε τώρα μια πιο ώριμη επιχείρηση από ό, τι πριν από τέσσερα χρόνια, και ότι έχουμε πολλά περισσότερα να προσφέρουμε από τα θέματα του WordPress.

3. Θέλουμε να μπορούμε να ξεκινήσουμε ευκολότερα νέες πρωτοβουλίες

Ένα καλό παράδειγμα αυτού που εννοώ είναι το Επανασχεδιασμός Delicious Brains. Ενώ η κύρια τους "Νόστιμα μυαλά" Η επωνυμία εξακολουθεί να είναι η βασική βάση των προϊόντων τους, επιτρέπουν σε κάθε μεμονωμένη μάρκα προϊόντων να διεκδικήσει περισσότερο χώρο και να εκφραστεί πιο αποτελεσματικά.

Στην περίπτωσή μας, προϊόντα όπως Zerif ή Εστία έχουν δικές τους επωνυμίες και αξίζουν να έχουν τον αφιερωμένο χώρο τους που είναι κάτι περισσότερο από μια υποσελίδα στο ThemeIsle.com. Για παράδειγμα, στην περίπτωση της Zerif, για μεγάλο χρονικό διάστημα, η μάρκα της ήταν πιο ισχυρή από μόνη της "Θέμα".

Ακολουθούν μερικά πρώτα μοντέλα του νέου σχεδιασμού, αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά. Λάβετε υπόψη ότι αυτό απέχει ακόμη από το τελικό αποτέλεσμα (και ο λόγος που δημοσιεύω μόνο αυτές τις μικρές εκδόσεις προς το παρόν).

κοροϊδεύω

Elementor, Orbit Fox και Gutenberg ��

Διοργανώσαμε μια συνεδρία συνεδριάσεων ιδεών για να βρούμε κάποιο κοινό έδαφος όταν πρόκειται να προχωρήσουμε με τα έργα που σχετίζονται με το Elementor, Orbit Fox και Gutenberg.

Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε Συνθέτης προκειμένου να μοιραστούμε λειτουργικές μονάδες σε διαφορετικά πρόσθετα και να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να έχουμε τόσο βραχυπρόθεσμη όσο και μακροπρόθεσμη στρατηγική.

Για παράδειγμα, πριν από λίγο, αποκτήσαμε το πρόσθετο Page Templater For Elementor (το ανέφερα σε μία από τις προηγούμενες αναφορές). Αργότερα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια λειτουργία βιβλιοθήκης προτύπων στο Orbit Fox – με σκοπό να επιτρέψουμε στους χρήστες να βρουν πρότυπα που είναι έτοιμα για εισαγωγή στους ιστότοπούς τους και τα οποία είναι συμβατά με πολλές προσθήκες δημιουργίας σελίδων.


Πρότυπο σελίδας για Elementor Πρότυπο σελίδας για Elementor

Συγγραφέας: Θέμα

Τρέχουσα έκδοση: 1.2.9

Τελευταία ενημέρωση: 10 Δεκεμβρίου 2018

elementor-templater.zip


100% βαθμολογίες


20.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.4 +

Ωστόσο, για να αναπτύξουμε αυτήν τη δυνατότητα με τρόπο που να λειτουργεί με πολλά θέματα, χρειαζόμαστε πρώτα να δημιουργήσουμε τα δικά μας πρότυπα σελίδων, ξεκινώντας από το Elementor. Ως εκ τούτου, η νέα ενότητα προτύπων σελίδας στο Orbit Fox.

Με παρόμοιο τρόπο, αποκτήσαμε επίσης το Elementor Addons & Πρόσθετα Widgets. Θέλαμε να προσθέσουμε κάποια επιπλέον widget σε αυτό, μαζί με έναν κατάλογο προτύπων – πράγματι το κάναμε "όλα τα στοιχεία Elementor" πρόσθετο πρόσθετων.


Πρόσθετα και πρότυπα για Elementor από την Sizzify Lite Πρόσθετα & Πρότυπα για Elementor από την Sizzify Lite

Συγγραφέας: Θέμα

Τρέχουσα έκδοση: 1.3.2

Τελευταία ενημέρωση: 26 Μαρτίου 2020

elementor-addon-widgets.zip


96% βαθμολογίες


70.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.4 +

Για να το κάνουμε αυτό, δημιουργήσαμε μια ξεχωριστή ενότητα Composer για "πρότυπα σελίδας πλήρους πλάτους" και ένα άλλο για το "βιβλιοθήκη προτύπων." Αυτές οι λειτουργικές μονάδες μπορούν πλέον να κοινοποιηθούν σε πολλές προσθήκες.

Με αυτόν τον τρόπο, εάν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι ή να προσθέσουμε συμβατότητα με ένα συγκεκριμένο θέμα, αυτές οι αλλαγές μπορούν να διαδοθούν σε πολλά προϊόντα. Παρόλο που τα προϊόντα ενδέχεται να έχουν διαφορετικό σκοπό, μπορούν ακόμη να μοιράζονται μερικές λειτουργίες.

Πραγματοποιήσαμε την ίδια προσέγγιση με μια νέα ενότητα μορφών περιεχομένου που αναπτύξαμε για να συνεργαστούμε με τους Beaver Builder, Elementor και Gutenberg (θα μπορούσαμε να το τυλίξουμε και σε ένα ξεχωριστό πρόσθετο Gutenberg πρόσθετα).

Η απελευθέρωση αυτών των μικρότερων, εξειδικευμένων προσθηκών ενώ εξακολουθείτε να εργάζεστε σε ένα μεγαλύτερο, πιο γενικής χρήσης, είναι χρήσιμο για πολλούς λόγους. Επικεφαλής αυτών είναι ότι μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε το έργο που κάναμε προηγουμένως, να το χρησιμοποιήσουμε πολλές φορές και να οικοδομήσουμε μια πιο βιώσιμη ταμειακή ροή, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο τη μακροπρόθεσμη στρατηγική μας.

Θέματα για τη νίκη! ��

Αναβαθμίζουμε τα πράγματα στο ThemeIsle, με περίπου 1-2 αρκετά μεγάλες κυκλοφορίες ανά μήνα για σχεδόν ένα χρόνο τώρα … διασφαλίζοντας ότι κάθε συνδρομητής λαμβάνει την αξία από το τέλος συνδρομής του.

Για παράδειγμα, τον τελευταίο καιρό, καταφέραμε να αναπτύξουμε και να ξεκινήσουμε ένα νέο παιδικό θέμα για το Hestia, το οποίο ονομάζεται Ορφέο.

orfeo

Η στρατηγική εκκίνησης λειτούργησε αρκετά ομαλά και το θέμα πήρε 3.000 ενεργές εγκαταστάσεις σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Η συνεργασία με την οποία έχουμε Δημιουργικός Tim βοήθησα πολλά εδώ. Κάνουν εκπληκτική σχεδιαστική δουλειά και αφού η Hestia χτίστηκε πάνω από το Material Pro Kit, ήταν πολύ εύκολο για εμάς να προσαρμόσουμε ένα άλλο κιτ τους – Paper 2 – για το Orfeo.

Τους επόμενους μήνες, πιθανότατα θα ενσωματώσουμε και κάποια άλλα σχέδια τους. Αυτό, Για παράδειγμα, φαίνεται σαν μια εξαιρετική βάση για ένα νέο παιδικό θέμα.

Εκτός από όλα αυτά, η Hestia εξακολουθεί να είναι το θέμα που καταλαμβάνει ένα μεγάλο κομμάτι της εποχής μας, και αυτό ακόμη και παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε εισαγάγει σημαντικές αλλαγές σε αυτό. Η σωστή συντήρηση και δοκιμή τα πάντα καταναλώνει πολύ χρόνο από μόνη της.

Μόλις γρήγορα για τους προσωπικούς μου στόχους και προκλήσεις. Σκοπεύω να κάνω λίγο περισσότερο χώρο και να αφιερώσω λίγο χρόνο για να επανεξετάσουμε τη στρατηγική μας, να σχεδιάσουμε και να βοηθήσω με την ενσωμάτωση νέων μελών της ομάδας.

Ω, και ένα ακόμη σημαντικό πράγμα, Το ThemeIsle έγινε αποδεκτό ως συνεργάτης μέσων για το WordCamp Europe 2018. Αυτή είναι μια ωραία αναγνώριση του έργου που κάνουμε στην κοινότητα του WordPress και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για την επερχόμενη εκδήλωση!

Εντάξει, αυτό έχω μόνο για σένα αυτόν τον μήνα. Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση και για την υποστήριξη μας Μείνετε ενημερωμένοι και λάβετε νέες αναφορές σε εσάς κάνοντας εγγραφή εδώ:

Όλες οι τροποποιήσεις και οι πνευματώδεις επανεγγραφές του Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector