Αναφορά διαφάνειας # 34 – Η Black Friday είναι καλή για τους εμπόρους;

Καλώς ήρθατε στην 34η έκδοση της μηνιαίας έκθεσης διαφάνειας (για το Νοέμβριο του 2017). Πρόκειται για μια σειρά όπου μοιράζομαι και συζητάω για τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα, έργα και μαθήματα από την εταιρεία κάθε μέρα. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προηγούμενες αναφορές.


Πρώτα πάνω, Black Friday… είναι κάτι στο οποίο πρέπει να συμμετέχετε; Τόσο από την άποψη του πελάτη όσο και από τον έμπορο?

Λοιπόν, το πρώτο εξαρτάται από την προσωπική σας προτίμηση και τον τρόπο που κάνετε τα ψώνια σας για το έτος, αλλά το τελευταίο είναι λίγο πιο περίπλοκο. Από τη μία πλευρά, εάν έχετε ένα προϊόν και είστε διατεθειμένοι να δώσετε έκπτωση, πιθανότατα μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποιες καλές πωλήσεις.

Αλλά τα μαθηματικά σε αυτό το check out στην πράξη; Ελπίζω να σας δώσω μερικές λεπτομέρειες σχετικά με αυτό σήμερα.

Για να σας υπενθυμίσω, συμμετείχαμε στη Black Friday του τρέχοντος έτους με δύο διαφορετικούς τρόπους: (1) είχαμε μια πώληση Black Friday στο ThemeIsle και (2) καταρτίσαμε μια πραγματικά λεπτομερή λίστα με τις καλύτερες προσφορές Black Friday για WordPress και "διαδικτυακά πράγματα" εδώ στο blog.

Τελικά έχω κάποια δεδομένα για το πώς πήγαν όλα:

Αποτελέσματα της πώλησης Black Friday στο ThemeIsle

Φέτος ήταν η πρώτη φορά που ενεργοποιήσαμε μια πλήρη, αυτόματη έκπτωση σε ολόκληρο τον ιστότοπο – ισχύει για όλες τις αγορές, χωρίς να απαιτείται κωδικός κουπονιού. Προωθήσαμε επίσης αυτήν την προσφορά αρκετά.

Με λίγα λόγια, οι πωλήσεις ήταν περίπου διπλάσιες από αυτές που είναι συνήθως.

Ωστόσο, ας μην είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι για αυτό. Λαμβάνοντας υπόψη τα χρήματα που ξοδέψαμε σε διαφημίσεις συν το κόστος υποστήριξης, δεν φαίνεται ότι όλη αυτή η τρέλα αξίζει τον κόπο για εμάς.

Θέλω να πω, πιθανότατα θα έχουμε ακόμα μια προσφορά τον επόμενο χρόνο, αλλά, σε αυτό το σημείο, θα το κάνουμε περισσότερο από τις προσδοκίες των ανθρώπων (δεδομένου ότι ορισμένοι από τους επίδοξους πελάτες μας ίσως περιμένουν τη Μαύρη Παρασκευή εβδομάδα για να κάνουν την αγορά τους) και όχι για οποιονδήποτε οικονομικό λόγο. Σίγουρα, δεν θα καταβάλουμε τόση προσπάθεια για την προώθηση αυτών των συμφωνιών Black Friday.

Συνολικά, δεν λέω ότι η Μαύρη Παρασκευή είναι κάτι που πρέπει να αποφευχθεί, αλλά όλα εξαρτώνται από το προϊόν σας. Για παράδειγμα, έχω έναν φίλο που διευθύνει μια παρόμοια επιχείρηση και οι πωλήσεις της Μαύρης Παρασκευής στρογγυλοποιήθηκαν στο 10πλάσιο του κανονικού ποσού.

Αν και, είμαι περίεργος να σας ακούσω για αυτό. Σε περίπτωση που είχατε τη δική σας προσφορά Black Friday φέτος, πώς πήγε?

Συλλογή Black Friday στο CodeinWP – οι γνώσεις μας

Η συλλογή των δεδομένων σε αυτό είναι αρκετά δύσκολη. Αλλά προτού φτάσουμε στις λεπτομέρειες, επιτρέψτε μου να παραδεχτώ ένα πράγμα:

Ακόμη και προτού προχωρήσουμε στη δουλειά του τρέχοντος έτους, αποφασίσαμε ότι πιθανότατα δεν θα κάναμε τέτοια ανάρτηση τον επόμενο χρόνο. Ή, τουλάχιστον, όχι στην τρέχουσα μορφή του.

Από την εμφάνιση των πραγμάτων, πάρα πολλά άλλα blogs πήδηξαν στο συγκρότημα φέτος και έκαναν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Αυτό κάνει τη δημοσίευση μας απλώς μια άλλη συλλογή προσφορών, και αυτό δεν είναι κάτι στο οποίο στοχεύουμε. Θέλω να πιστεύω ότι κυνηγούμε πάντα μια μοναδική προοπτική και κάνουμε κάτι διαφορετικό.

Σε άλλη σημείωση, η σύνταξη αυτής της ανάρτησης και η ενημέρωσή της σε καθημερινή βάση (καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας Black Friday και Cyber ​​Monday) ήταν πολύ – πολύ! – της δουλειάς. Λάβαμε εκατοντάδες email, σχόλια και σχεδόν 200 καταχωρήσεις μέσω του "υποβάλετε την προσφορά σας" μορφή. Με άλλα λόγια, όλοι και ο σκύλος τους ήθελαν να προωθήσουν την προσφορά τους για τη Μαύρη Παρασκευή.

Ωστόσο, δεν παραπονιέμαι εδώ. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να βοηθήσουμε αρκετές μικρότερες εταιρείες και πωλητές – αναφέραμε σε όλους με μια έγκυρη, όμορφη εμφάνιση. Αν και, στο τέλος της ημέρας, είναι πάρα πολύ δουλειά, λαμβάνονται υπόψη όλα τα πράγματα.

Σίγουρα θα κάνουμε κάτι διαφορετικό το επόμενο έτος. Σκέφτομαι κάτι σύμφωνα με το, "προϊόντα που αγοράσαμε / αγοράζουμε και γιατί." Φαίνεται πιο γνήσιο και πιθανότατα πιο πολύτιμο, καθώς μπορούμε να ρίξουμε λίγο φως στις λίγες προσφορές που πιστεύουμε ότι είναι μια ευκαιρία ετησίως. Για παράδειγμα, φέτος, πήρα το Μάθημα JavaScript ES6 για την ομάδα και θα το συνιστούσα ευχαρίστως και σε άλλους ανθρώπους.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, ακολουθούν οι αριθμοί επισκεψιμότητας για τη φετινή εφημερίδα Black Friday:

Στατιστικά της Μαύρης Παρασκευής

OrbitFox… "τροχιά τι?"

Ίσως το ανέφερα μία ή δύο φορές στις προηγούμενες εκθέσεις. Βασικα, OrbitFox είναι δικό μας "Εναλλακτική λύση Jetpack" συνδέω. Σκέφτηκα ότι το κάλεσα που έκανε πιο εύκολο να συνοψίσουμε τι κάνει το plugin, αντί να προσπαθήσω να βρω οποιοδήποτε είδος γηπέδου ανελκυστήρα. Αλλά σήμερα μπορώ να μοιραστώ επιτέλους περισσότερα.

Έχουμε πάρει λίγο ατμό πρόσφατα στη διαδικασία ανάπτυξης και βρήκαμε μια πιθανή ενδιαφέρουσα κατεύθυνση που μπορούμε να πάρουμε με την προσθήκη. Τούτου λεχθέντος, είμαι ακόμα αρκετά μπερδεμένος ως προς το πώς πρέπει να το εμπορευθούμε.

Κάτω από την κουκούλα, το OrbitFox – το επίσημο όνομα της προσθήκης – είναι υπέροχο "Πρόσθετο βελτίωσης WordPress" με μερικές χρήσιμες λειτουργικές μονάδες που διαφορετικά είναι πολύ μικρές για τις δικές τους μεμονωμένες προσθήκες. Σε αυτά περιλαμβάνονται πράγματα όπως κοινωνικά εικονίδια κοινής χρήσης, εικονίδια μενού, δωρεάν εύρεση φωτογραφιών μετοχών και η κορυφαία μας δυνατότητα – μια ενότητα Κατάλογος προτύπων.

Τι είναι η ενότητα Κατάλογος προτύπων?

Με λίγα λόγια, η ενότητα σάς επιτρέπει να εισάγετε και να επεξεργάζεστε εύκολα μια αυξανόμενη συλλογή σελίδων προορισμού και άλλων προτύπων σελίδων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαζί με το θέμα σας.

Για να το κάνουμε αυτό, βασιζόμαστε στο Elementor στο παρασκήνιο, αλλά η εμπειρία χρήστη είναι πραγματικά απλή και απλοποιημένη. Για να βελτιώσουμε αυτό που μπορεί να κάνει αυτή η ενότητα, την ενσωματώνουμε σε μια άλλη ενότητα με μερικά πρόσθετα Elementor.

Γιατί είμαι τόσο ενθουσιασμένος για αυτό?

Φανταστείτε μια συλλογή 100 (-ish) δωρεάν προτύπων που μπορούν να λειτουργήσουν με σχεδόν οποιοδήποτε θέμα ΚΑΙ με όλους τους κύριους δημιουργούς σελίδων (μπορεί να είναι Elementor, Beaver Builder ή Gutenberg).

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε τον ιστότοπό σας να λειτουργεί στο Twenty Seventeen (μαζί με το OrbitFox) και να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε όλα αυτά τα ωραία πρότυπα. Μια αληθινή θεματική-αγνωστική προσέγγιση. Αυτό πρέπει να είναι ευκολότερο να επεκταθεί, να επεξεργαστεί ή να επαναχρησιμοποιηθεί.

Σκεφτείτε το έτσι; πιθανότατα έχετε ένα θέμα που σας αρέσει για διάφορους λόγους (είτε πρόκειται για τυπογραφία, μινιμαλιστικό σχεδιασμό, SEO, οτιδήποτε άλλο), και μάλλον έχετε και το αγαπημένο σας πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων. Τώρα, αντί να χρειάζεται να βασίζεστε μόνο σε αυτό που σας επιτρέπουν να κάνετε οι δύο, μπορείτε να εγκαταστήσετε το OrbitFox, να επιλέξετε ένα πρότυπο και να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται να ενσωματωθεί σωστά – τόσο με το θέμα όσο και με το πρόσθετο δημιουργού, ανεξάρτητα από το θέμα τι θα μπορούσαν να είναι.

Τι έπεται?

Η πρόκληση για μένα τώρα είναι να επιλέξω τη σωστή κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσω με το OrbitFox. Εστίαση σε πρότυπα – βεβαιωθείτε ότι είναι τόσο καλά όσο μπορούν; Ή εστιάστε στο Gutenberg – κάνοντας τα πάντα συμβατά; Ή ίσως εστιάστε στην παροχή όσο το δυνατόν περισσότερων ενοτήτων?

Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι ακόμα. Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε με επιτυχία ένα σχεδόν άχρηστο πρόσθετο που αναγκάσαμε να δημιουργήσουμε ως αποτέλεσμα της αναστολής θεμάτων Zerif Lite και να το αλλάξουμε σε κάτι που μπορεί να είναι πραγματικά χρήσιμο.

Για να ξεκινήσουμε αυτό, περάσαμε με μια άλλη απόκτηση. Αγοράσαμε 10+ πρότυπα Elementor, συμπεριλαμβανομένων των σχεδίων από Γιάννης του AnalogWP. Ο Τζον είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές που έχω συναντήσει και θα δούμε πώς μπορούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στο μέλλον.

Λοιπόν, πήγαινε OrbitFox και δείτε το! Προς το παρόν, λειτουργεί τέλεια με Εστία και Zerif Lite.


Orbit Fox από το ThemeIsle Orbit Fox από το ThemeIsle

Συγγραφέας: Θέμα

Τρέχουσα έκδοση: 2.9.8

Τελευταία ενημέρωση: 28 Απριλίου 2020

themeisle-companion.zip


96% βαθμολογίες


400.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.7 +

Αλλά τι γίνεται με τον Γκούτενμπεργκ?!

Και πάλι, το Gutenberg είναι όλα όσα μιλούν οι άνθρωποι μετά το WCUS. Αυτό ακριβώς συνέβαινε πριν περίπου μισό χρόνο κατά τη διάρκεια της σεζόν WCEU.

Μοιράστηκα τη γνώμη μου επ ‘αυτού και τότε δεν έχει αλλάξει τίποτα από τότε. Εάν είστε προγραμματιστής, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι:

  1. Πειραματιστείτε με το Squarespace. Μπείτε σε ορισμένες ομάδες Squarespace και καταλάβετε πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν μπλοκ.
  2. Χρησιμοποιήστε το Beaver Builder / Elementor και καταλάβετε πώς οι άνθρωποι χρησιμοποιούν επίσης μπλοκ περιεχομένου.

Το Gutenberg δεν είναι καθόλου μια νέα ιδέα αν κοιτάξετε λίγο πιο ευρέως την κατεύθυνση που ακολουθεί η αγορά ιστότοπων. Είναι απλώς μια προσπάθεια τυποποίησης πολλών στοιχείων που βρίσκονται αλλού και προσαρμογής τους στο ευρύ οικοσύστημα WordPress – όχι μόνο προσπαθώντας να συντονιστεί με άτομα DIY και προγραμματιστές ιστότοπων, αλλά και το ευρύ κοινό..

Συνολικά, τα θέματα του WordPress στο σύνολό τους μειώθηκαν στη δημοτικότητα τα τελευταία πέντε χρόνια περίπου (ανατρέξτε στον όρο "Θέματα WordPress" στο Google Trends), και ο Gutenberg απλώς θα το επιταχύνει.

τάσεις θεμάτων

Είναι δύσκολο να κάνουμε μια υπόθεση εναντίον ατόμων που προτιμούν ένα ελαφρύ θέμα + μια συλλογή επαναχρησιμοποιήσιμων στοιχείων ή προτύπων σε σχέση με ένα περίπλοκο πολυλειτουργικό θέμα με πολλές οθόνες επιλογών.

Το ίδιο πράγμα μπορεί να συμβεί και με προσθήκες. Θα πρέπει να είναι αρκετά εύκολο για έναν προγραμματιστή να δημιουργήσει, για παράδειγμα, ένα μπλοκ φόρμας για το Gutenberg αντί για ένα αυτόνομο πρόσθετο φόρμας.

Αλλά μην με παρεξηγείτε, δεν είμαστε καταδικασμένοι με κανέναν τρόπο. Αυτά τα πράγματα θα αλλάξουν σταδιακά, και όλοι οι εμπλεκόμενοι θα προσαρμοστούν. Ένα δυνητικά μεγάλο πράγμα μπορεί να είναι ότι η αγορά WordPress συνολικά μπορεί να μεγαλώσει, προσελκύοντας ακόμη πιο απλούς χρήστες. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια αναπτυσσόμενη αγορά για άμεση εργασία πελατών.

Αν ακολουθήσετε τη σκέψη μου, μπορείτε να καταλάβετε γιατί κλίνω σε μια πλατφόρμα αγνωστικής λύσης ή SaaS. Για παράδειγμα, οι εταιρείες φιλοξενίας ή οι εφεδρικές λύσεις ή ακόμη και το Jetpack θα επωφεληθούν άμεσα από αυτές τις αλλαγές. Το ίδιο ισχύει για τις εταιρείες (γι ‘αυτό και αναζητούμε κάποιον που ενδιαφέρεται να επανεκκινήσει το υποκατάστημα της εταιρείας μας στο CodeinWP.com) και ιστότοπους περιεχομένου (γι’ αυτό επενδύουμε στην προσφορά περιεχομένου μας για αρκετό καιρό τώρα).

Εσωτερικές διαδικασίες

Τέλος, ήθελα να παρακολουθήσω τις διαδικασίες εργασίας μας και άλλα εσωτερικά πράγματα που συμβαίνουν μέσα στην εταιρεία (το ανέφερα και στην προηγούμενη έκθεση).

Σκέφτομαι τα πάντα καταναλώνουν πολύ χρόνο μου αυτόν τον μήνα, ξανά. Έχω σημειώσει πρόοδο με τις ομαδικές συναντήσεις, έμαθα ένα σωρό και άρχισα να εργάζομαι σε ορισμένες βελτιώσεις. Και συγκεκριμένα:

��

Έχουμε δεσμευτεί έντονα για την ιδέα της συνεχούς μάθησης. Όπως ανέφερα, πήρα το Μάθημα JavaScript ES6 για την ομάδα, και επίσης Δεντρόσπιτο επαγγελματική συνδρομή.

��‍��

Μόλις τελειώσαμε το χειμώνα μας "χακάθων," που ήταν πολύ διασκεδαστικό (τουλάχιστον αυτό που είπε η ομάδα)! Θεωρώ ότι αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστώ γνώσεις μεταξύ ομάδων και να βελτιώσω την επικοινωνία. Διατηρούμε μια απλοποιημένη δομή εκκίνησης-Σαββατοκύριακου. Συνολικά, θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνει κάθε εταιρεία τεχνολογίας.

��

Ίσως το ανέφερα προηγουμένως, αλλά η εγκατάσταση της εταιρείας μας είναι αρκετά αδύνατη, λόγω έλλειψης καλύτερης λέξης. Βασικά, έχουμε ένα γραφείο στο Βουκουρέστι, με μεγάλο μέρος της ομάδας να εργάζεται από εκεί. Αλλά εκτός από αυτό, έχουμε και το άλλο μισό της ομάδας να εργάζεται εξ αποστάσεως – μερικοί Ρουμάνοι, αλλά και άνθρωποι από όλο τον κόσμο.

Το πρόβλημα είναι ότι όλα φαίνεται να είναι πιο κεντρικά στο γραφείο, καθώς έχετε τόσα πολλά μέλη της ομάδας εκεί. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για την υπόλοιπη ομάδα που εργάζεται εξ αποστάσεως – παίρνουν πάντα τουλάχιστον εν μέρει την εντύπωση ότι δεν βρίσκονται εκεί όπου πραγματοποιείται η δράση, αν αυτό έχει νόημα.

Για παράδειγμα, αν έχετε μια εταιρεία που είναι πλήρως διανεμημένη, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Ο καθένας είναι παντού, και δεν υπάρχει κεντρικό, χωρίς κεντρικά γραφεία, οπότε δεν υπάρχει αίσθημα απώλειας οτιδήποτε.

Πάντα πειραματιζόμαστε και αναζητούμε λύσεις, αλλά δεν είναι εύκολο έργο. Συνολικά, πιστεύω ότι μια διαφορετική / κατανεμημένη εταιρεία έχει υψηλότερο βαθμό ευελιξίας, γεγονός που καθιστά ευκολότερη την προσαρμογή στις αλλαγές της αγοράς. Έγραψα για κάτι παραπάνω στην προηγούμενη έκθεση.

��

Τέλος, καθώς εξακολουθώ να εντυπωσιάζομαι, αυτό είναι το δώρο γενεθλίων που πήρα από την ομάδα:

κέικ

… Παραδόθηκε απευθείας στο κατώφλι μου. Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη που μου έδωσε η ομάδα σε όλα τα πειράματα που έχω κάνει στις ροές εργασίας μας… και για το κέικ! ��

Παρεμπιπτόντως, στην επόμενη έκθεση, θα πρέπει να έχουμε μερικές φωτογραφίες από την ετήσια πρωτοβουλία Secret Santa. Μείνετε συντονισμένοι!

Εντάξει, αυτό έχω μόνο για σένα αυτόν τον μήνα. Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση και για την υποστήριξη μας Μείνετε ενημερωμένοι και λάβετε νέες αναφορές σε εσάς κάνοντας εγγραφή εδώ:

Όλες οι τροποποιήσεις και οι πνευματώδεις επανεγγραφές του Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map