Αναφορά διαφάνειας # 29 – Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε

Αναφορά διαφάνειας # 29 – Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε

Αναφορά διαφάνειας # 29 – Έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Καλώς ήλθατε στην 29η έκδοση της μηνιαίας έκθεσης διαφάνειας (για τον Ιούνιο του 2017). Αυτή είναι μια σειρά όπου μοιράζομαι όλα όσα συμβαίνουν στο CodeinWP και στο ThemeIsle, επιχειρηματικά. Προσπαθώ να φτάσω όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ το καθιστά επίσης ενδιαφέρον για εσάς να διαβάσετε. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προηγούμενες αναφορές.


Ας κάνουμε κάτι ασυνήθιστο σε αυτήν την έκδοση της έκθεσης. Όπως μπορείτε να δείτε στον τίτλο, είναι η 5η επέτειος μας εδώ στο CodeinWP, ή μάλλον η 5η επέτειος από εμάς που ασχολούμαστε με το WordPress! ��

Λοιπόν, αυτό που έχω εδώ είναι μια δημοσίευση χρονολογίου. Αυτό είναι το ταξίδι μας μέχρι στιγμής, τα κύρια ορόσημα, καθώς και πού σκοπεύουμε να κατευθυνθούμε στο μέλλον. Απολαμβάνω:

2012:
Οι αρχές


Ξεκινάμε το CodeinWP.com ως ομάδα τεσσάρων και με μια απλή σελίδα HTML.

Οπως βλέπεις, "φαντασία" δεν είναι η λέξη που θα χρησιμοποιούσε κανένας για να περιγράψει αυτήν τη δημιουργία. Παρ ‘όλα αυτά, είμαστε εμπνευσμένοι να κάνουμε την μπάλα να κυλά μετά από παρατήρηση των προσπαθειών άλλων προγραμματιστών στο χώρο του WordPress.

Χωρίς κεφάλαιο. Χωρίς χρηματοδότηση. Χωρίς δεξιότητες copywriting. Και μόνο για να τονίσω αυτό το τελευταίο πράγμα, εδώ είναι το κείμενο “Σχετικά με”:

Ποιος βρίσκεται πίσω από το CodeinWp.com?
Η ομάδα πίσω από την εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2010, έχει πολύ κίνητρα και δυναμική. Οι ιδρυτές του CodeinWP.com ξεκίνησαν με την ιδέα της παροχής πρόσβασης σε υπηρεσίες που μετατρέπουν σχέδια (psd, png, ai) σε wordpress.

(Παρατηρήστε την έλλειψη κεφαλαίου P και ακόμη και κεφαλαίου W στο WordPress. Αλλά διαχωρίζω.)


Αρχίζουμε να προσφέρουμε "PSD σε WordPress" Υπηρεσίες. Όχι ως προϊόν αλλά ως υπηρεσία, αφού κάθε παραγγελία γίνεται χειροκίνητα και δεν μπορεί να αυτοματοποιηθεί αποτελεσματικά (τουλάχιστον δεν βλέπουμε πώς).

2013:
Ξεκινώντας το blog CodeinWP και συμμετέχοντας στο παιχνίδι περιεχομένου


Δεδομένου ότι το blogging είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα, ή, μάλλον, έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε και το δικό μας blog.

Το blog CodeinWP γεννιέται και δημοσιεύεται το πρώτο άρθρο: Θέματα χωρίς WordPress – Μην τα χρησιμοποιείτε. Δεν το διαγράψαμε μόνο για λόγους ιστορίας. Μην κρίνετε βάσει του περιεχομένου.

Δημιουργούμε επίσης το πρώτο μας θέμα WordPress – CreativeMag. Αυτή είναι μια συνεργασία με icanbecreative.com. Ο στόχος είναι να δείξουμε στους πιθανούς πελάτες τι μπορούμε να κάνουμε όσον αφορά την εργασία εντός των περιορισμών του WordPress.

Προσπαθούμε επίσης να το εμφανίσουμε στο WordPress.org, ελπίζοντας ότι οι άνθρωποι θα μας δουν εκεί και έπειτα θα φέρουν την επιχείρησή τους στο CodeinWP.com.


Παίρνουμε τον πρώτο μεγάλο πελάτη μας για "PSD σε WordPress" – Qualtrics. Οταν λέω "μεγάλο" Εννοώ εμπορικά, όχι έσοδα. Πώς αποκτούμε πελάτες; Λοιπόν, ένας τρόπος είναι να παρακολουθείτε μαζικά άτομα στο Twitter και, στη συνέχεια, να ελπίζουμε ότι θα καταλάβουν τι κάνουμε κοιτάζοντας το προφίλ μας… "PSD σε WordPress" δεν αφήνει περιθώρια για μαντέψεις.


Παραγγέλνουμε έναν ωραίο οδηγό WordPress / eBook για δημιουργία. Είμαστε ενθουσιασμένοι αλλά αργότερα ανακαλύπτουμε ότι συντάχθηκε κυρίως από άλλες πηγές – πηγές των οποίων η άδεια δεν έχουμε. Μπορείτε ακόμα να δείτε τον οδηγό μέσω του Wayback Machine (εδώ).

Δες εδώΟδηγός CodeinWP

Προφανώς, το eBook απορρίπτεται από την Amazon. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ανακαλύπτουμε ότι το περιεχόμενο έχει αντιγραφεί. Και αρκετά διασκεδαστικό, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου έχει γραφτεί από το άτομο που θα προσλάβουμε ως συντάκτη μας αργότερα. Δεν με πειράζει να αφαιρεθεί το περιεχόμενό του… τουλάχιστον αυτό που λέει.


Η σελίδα “Σχετικά με” εξελίσσεται λίγο μόνο για να κάνει την προσφορά πιο ξεκάθαρη.

Δες εδώCodeinWP-2

2014:
Μπαίνοντας σε θέματα και ξεκινήστε το ThemeIsle


Ξεκινάμε ξεκινώντας το CodeinWP Themes. Στην αρχή, υπάρχουν μόνο τέσσερα θέματα στον κατάλογό μας.

Αυτό μοιάζειΘέματα CodeinWP

Όπως μπορείτε να δείτε, η αποτελεσματική παρουσίαση θεμάτων δεν είναι το ισχυρότερο σημείο μας.


Το αρχικό μας έργο περιεχομένου – το αποτυχημένο eBook / οδηγός – με κάνει να συνειδητοποιήσω ότι η απλή αγορά άρθρων στον Ιστό δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Αποφάσισα να ρωτήσω και να προσλάβω έναν συντάκτη που μπορεί να βοηθήσει με τα πράγματα με πιο αναλυτικό τρόπο.

Η πρώτη του ανάρτηση κυκλοφορεί ζωντανά στον ιστότοπο… ακόμα online.


Απαλλαγούμε από την επιλογή τιμολόγησης 300 $ και ξαναχτίζουμε την κύρια σελίδα.

Προσθέτουμε ένα "Λάβετε προσφορά" κουμπί συν μια σημείωση ότι δεχόμαστε εργασίες που ξεκινούν από 650 $.


Αρχίζω να εργάζομαι σε μεγάλο βαθμό για την προώθηση του ιστότοπου.


Υπάρχει μια άλλη επανάληψη της σελίδας Σχετικά, συνεχίζει να βελτιώνεται.

Δείτε το εδώCodeinWP-3


Επανασχεδιάζουμε λίγο το blog. Εκτός από μερικές μικρές τροποποιήσεις εδώ και εκεί, αυτός ο σχεδιασμός παραμένει online μέχρι σήμερα.

Ακόμα σχεδόν δεν υπάρχει κυκλοφορία στο blog…


Κυκλοφορούμε το ThemeIsle.com ��

Μπορείτε να δείτε την (κάπως) πλήρη ιστορία πίσω από το ThemeIsle τη δική του σελίδα Σχετικά. Εν ολίγοις, έχουμε την ιδέα ενώ ταξιδεύουμε – δουλεύουμε στο εξωτερικό. Είμαστε ήδη βαθιά στο WordPress, εργαζόμαστε σε ορισμένα θέματα, σχεδιασμό ιστοσελίδων και ούτω καθεξής, οπότε αποφασίζουμε να το δοκιμάσουμε.

Ο σχεδιασμός του ThemeIsle.com παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητος.

(Είναι αρκετά ενδιαφέρον, τα πέντε θέματα που παρουσιάστηκαν κατά την έναρξη του ιστότοπου έχουν πλέον αποσυρθεί. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό και το σύνολο ThemeIsle ιστορία για τους Indie Hackers.)

2015:
Το έτος ανάπτυξης


Αποφασίζω να αρχίσω να κάνω Αναφορές διαφάνειας. Το πρώτο θα συνδεθεί στις 13 Μαρ 2015.


Παρακολουθούμε το πρώτο μας WordCamp Europe στη Σόφια. Είμαστε μια ομάδα τεσσάρων εκεί.


Οι διάφορες προωθητικές μας μέθοδοι ξεκινούν να αποδίδουν, πειραματιζόμαστε με άλλα κουπόνια και τελικά μπορούμε να εξασφαλίσουμε μια ωραία ροή θεματικών πωλήσεων. Όχι τεράστιο, αλλά αρκετά για να ξεκινήσουμε και να επικεντρωθούμε πιο σοβαρά στη μάρκα ThemeIsle.

Λόγω αυτής της ανάπτυξης και του όγκου εργασίας που απαιτείται εκεί, σταματάμε ενεργά να γίνουμε νέοι "PSD σε WordPress" πελάτες στο CodeinWP.

(Ακόμα και σήμερα, αν κάποιος επικοινωνήσει μαζί μας σχετικά με αυτό, απλώς τους παραπέμπουμε WPRiders – ένα ρουμανικό πρακτορείο που εμπιστευόμαστε.)


Ξεκινάμε Zerif! ��

Αμέσως, χτίζουμε δύο εκδόσεις του θέματος, pro και lite. Η έκδοση lite γίνεται αποδεκτή στο WordPress.org και σύντομα βρίσκει τη θέση της στο "δημοφιλής λίστα." Αυτό μας επιτρέπει να εισάγουμε νέες πωλήσεις και έτσι να ενισχύσουμε τη μάρκα της Zerif.


Αυξάνουμε το παιχνίδι περιεχομένου μας επενδύοντας περισσότερα κεφάλαια σε άρθρα με υψηλή έρευνα και όχι μόνο σε βασικές εφάπαξ δημοσιεύσεις. Ως αποτέλεσμα αυτού, αρχίζουμε να βλέπουμε περισσότερη επισκεψιμότητα να έρχεται στο δρόμο μας, και άλλοι bloggers θέλουν να συνδεθούν μαζί μας.

Μερικά από τα καλύτερα περιεχόμενα του 2015:

  • 30 Εμπειρογνώμονες Μοιραστείτε: Οι κορυφαίες * Μη εμφανείς * Προσθήκες WordPress που θα σας κάνουν καλύτερο Blogger
  • Φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις MailChimp για WordPress – τα μόνα 4 εργαλεία που βγάζουν νόημα
  • Γράφοντας για το WordPress; Εδώ μπορείτε να λάβετε τα στατιστικά σας στοιχεία
  • OptinMonster εναντίον LeadPages vs SumoMe vs Thrive Leads


Η ομάδα μεγαλώνει σε 12 άτομα.

2016:
Διπλασιασμός περιεχομένου


Ως αποτέλεσμα της πρώτης επιτυχίας μας με καλύτερο περιεχόμενο, συνειδητοποιούμε ότι μπορούμε να το προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο, συνεχίζοντας να επενδύουμε περισσότερα κεφάλαια στο ιστολόγιο και ενδεχομένως ανοίγοντας άλλα κανάλια περιεχομένου.

Η κύρια εστίαση: η δημιουργία του blog CodeinWP σε ένα από τα ιστολόγια μετάβασης στο χώρο του WordPress.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε ένα μακροπρόθεσμο έργο περιεχομένου – την έρευνα φιλοξενίας WordPress. Για να γίνει αυτό απαιτείται πολλή δουλειά, πολύς χρόνος, γυμναστική Excel, ανάλυση δεδομένων κ.λπ. Αλλά αποδίδει. Αυτή η έρευνα είναι μια από τις πιο εμπεριστατωμένες εξετάσεις της πραγματικότητας της αγοράς φιλοξενίας για το WordPress.


Μεταφέρουμε τις προσπάθειες σχεδιασμού περιεχομένου στο Trello, προκειμένου να διαχειριστούμε καλύτερα ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας άρθρων και δημοσίευσής τους.

Αρχίζουμε επίσης να προσφέρουμε νέους συγγραφείς για να μας βοηθήσουν.


Επανασχεδιάζουμε την κύρια αρχική σελίδα του CodeinWP.com για να μας βοηθήσετε να καθοδηγήσουμε άτομα που ενδιαφέρονται "PSD σε WordPress" προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ο τρέχων σχεδιασμός αρχικής σελίδας στο CodeinWPCodeinWP


Ξεκινάμε το Ιστολόγιο ThemeIsle! ��

Γιατί δύο ιστολόγια για το WordPress; Λοιπόν, στο μυαλό μας, το CodeinWP προσανατολίζεται περισσότερο στους μεσαίους έως τους προχωρημένους χρήστες του WordPress, ενώ το blog ThemeIsle εξυπηρετεί αρχάριους που μόλις ξεκινούν με την πλατφόρμα (πιθανότατα μετά τη λήψη ενός από τα θέματα μας).


Ξεκινάμε το Το κανάλι ThemeIsle YouTube! ��


Παρακολουθούμε το WordCamp Europe στη Βιέννη ως ομάδα 11 ατόμων.

Δείτε μας εκεί

Ο εθελοντισμός ήταν ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε #wceu. Εξαιρετική δουλειά @PeterNemcok & το υπόλοιπο πλήρωμα! pic.twitter.com/xJAAFBUJEc

– ThemeIsle (@ThemeIsle) 26 Ιουνίου 2016

# ΠΑΣΕ #WCEUBall @ThemeIsle @photomatt Ευχαριστώ για τη φωτογραφία! �� pic.twitter.com/PZaQjw1Rfw

– Madalin Milea (@MileaMadalin) 25 Ιουνίου 2016


Μετακομίζουμε στο τρέχον γραφείο μας και κάνουμε νέες προσλήψεις. Η ομάδα είναι τώρα 18 άτομα.


Ξεκινάμε Αναβιώστε. Κοινωνική! ��

Αυτό το κάνουμε για να διαχωρίσουμε μερικά από τα πρόσθετα WordPress στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να τους δώσουμε τη δική τους επωνυμία, εκτός από το ThemeIsle ή το CodeinWP.


Παρακολουθούμε το WordCamp US στη Φιλαδέλφεια. Αρκετά το ταξίδι για εμάς, και πάλι, σχεδόν ολόκληρη η ομάδα είναι παρούσα.

2017:
Σήμερα


Παλεύουμε μέσω της αναστολής Zerif Lite και μαθαίνουμε πολλά σε όλη τη διαδικασία. Αυτό μας βοηθά να μεγαλώσουμε ομαδικά.


Ξεκινάμε το Revive.Social blog.


Μιλώ στο WordCamp Porto και πολλές άλλες συναντήσεις. Με βοηθά να βελτιώσω τις δημόσιες ομιλίες μου; Ίσως θα είσαι δικαστής κάποια μέρα…


Βελτιόμαστε πολύ σε οργανωτικό επίπεδο. Λάβετε περισσότερη σαφήνεια και ορίστε τη στρατηγική που προχωρά.


Παρουσιάζουμε το νέο μας θέμα – Εστία. Περιμένω να φτάσει σε δημοτικότητα επιπέδου Zerif κάπου τους επόμενους έξι μήνες.


Παρακολουθούμε ένα ακόμη WordCamp Europe. Αυτή τη φορά στο Παρίσι. Και πάλι, σχεδόν ολόκληρη η ομάδα είναι εκεί.


Το κανάλι ThemeIsle YouTube προσεγγίζει 100 βίντεο!


Κυκλοφορούμε μια άλλη έκδοση της έρευνας φιλοξενίας. Αυτό με περισσότερους από 4.750 ερωτηθέντες.

Δώρο

Φροντίστε για μια infographic έκδοση του παραπάνω χρονικού πλαισίου?

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ INFOGRAPHIC5η επέτειος του CodeinWP WordPress

Τι έπεται?

Η κατάρτιση αυτού του χρονοδιαγράμματος και η παρακολούθηση όλων των εκδηλώσεων ήταν σίγουρα διασκεδαστική για μένα!

Αγαπώ ακόμα την πρώτη επανάληψη του CodeinWP και την αρχική μας προσπάθεια αντιμετώπισης της αγοράς του WordPress. Ω τις καλές στιγμές… Θυμάμαι να έχω έναν αριθμό τηλεφώνου στις ΗΠΑ και έπειτα έπρεπε να απαντήσω σε κλήσεις στη μέση της νύχτας (από τότε που ήμασταν στη Ρουμανία).

Έχω χάσει προφανώς πολλά πράγματα και αυτό το χρονοδιάγραμμα δεν είναι καθόλου ολοκληρωμένο. Αποφάσισα επίσης να παραλείψω μερικά από τα αρνητικά πράγματα που συνέβησαν στην πορεία. Στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων, δεν έχουν σημασία. Ελπίζω αυτή η ιστορία να είναι διασκεδαστική για να διαβάσετε.

Και, φυσικά, αν θέλετε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι συμβαίνει με την εταιρεία κάθε μήνα, σας προσκαλώ να μεταβείτε στις άλλες αναφορές διαφάνειας.

Τελικά συμπεράσματα

Δεν ξέρω αν είναι μόνο ο τρόπος σκέψης μου, αλλά πάντα είχα την εντύπωση ότι ο ρυθμός μας ίσως δεν ήταν τόσο καλός όταν ήμασταν μόλις μια μικρή ομάδα πριν από τέσσερα ή πέντε χρόνια.

Ωστόσο, κοιτάζοντας πίσω από μια προοπτική, ακόμη και πρέπει να παραδεχτώ ότι υπήρχαν πολλά πράγματα που κάναμε σωστά, και πολλά που μάθαμε. Έτσι, ενώ πάντα έχω την εντύπωση ότι όλα κινούνται αργά, μόνο όταν κοιτάζετε τη μεγαλύτερη εικόνα, συνειδητοποιείτε τι έχετε πραγματικά επιτύχει.

Δεν είναι ορατά όλα τα πράγματα με την πρώτη ματιά. Εάν κυκλοφορείτε πολλά προϊόντα τότε σίγουρα, μπορείτε να τα δείτε. Αλλά άλλα πράγματα δεν είναι τόσο απτά, δεν υπάρχουν "μονάδες" για να αποδείξουν την ύπαρξή τους, αλλά εξακολουθούν να είναι εκεί και εξακολουθούν να συμβάλλουν στη συνολική σας ανάπτυξη.

Ένα άλλο πράγμα που έχω συνειδητοποιήσει είναι ότι ορισμένα στοιχεία του CodeinWP και του ThemeIsle μοιάζουν και λειτουργούν ακριβώς το ίδιο όπως και πριν από τρία + χρόνια. Πιθανότατα θα πρέπει να τα εξετάσουμε λίγο περισσότερο και να βελτιωθούμε.

Συνολικά, όπου βρισκόμαστε σήμερα, μας δίνει πολλές επιλογές για να ξεκινήσουμε να μπαίνουμε σε κάποια άλλα μέτωπα και να επεκτείνουμε την προσφορά μας με πολλούς τρόπους. Παρόλο που τα έσοδα δεν είναι τόσο διαφορετικά από αυτά που ήταν πριν από δύο χρόνια, καταφέραμε να φτάσουμε στην ταχύτητα και να καλύψουμε μερικά "οργανωτικό χρέος."

Η ομάδα έχει μεγαλώσει, έχουμε την τεχνογνωσία, μάθαμε πώς να συνεργαζόμαστε. Ελπίζω να προχωρήσουμε μόνο από εδώ!

Επιπλέον, αυτό είναι που σκέφτεται η ομάδα για τη γενική μου στάση απέναντι στην αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων προκλήσεων. ��

Κατά κάποιο τρόπο, συνεχίζουμε το �� cc @ hackinglife7 @dascalescu pic.twitter.com/Nc0JAToozH

– Sabina Ionescu (@ s2abina) 10 Ιουλίου 2017

Εντάξει, αυτό έχω μόνο για σένα αυτόν τον μήνα. Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση και για την υποστήριξη μας Μείνετε ενημερωμένοι και λάβετε νέες αναφορές σε εσάς κάνοντας εγγραφή εδώ:

Όλες οι τροποποιήσεις και οι πνευματώδεις επανεγγραφές του Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector