Αναφορά διαφάνειας # 21 – Ο καλός, ο κακός και ο… παράνομος;

Καλώς ήλθατε στην 21η έκδοση του μηνιαίου μας έκθεση διαφάνειας (για τον Οκτώβριο του 2016). Στη σειρά, συζητώ διάφορες πτυχές της λειτουργίας μιας επιχείρησης WordPress. Προσπαθώ να σας δώσω την ιστορία πίσω από τις στρατηγικές μας, τι συμβαίνει τώρα και τι έχουμε στη συνέχεια. Ρίξτε μια ματιά αν θέλετε να δείτε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο στα CodeinWP, ThemeIsle και Revive.Social. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προηγούμενες αναφορές.


Μείωση των δαπανών

Ο Οκτώβριος ήταν ένας πολύ απασχολημένος μήνας εδώ… ήταν ο πρώτος πλήρης μήνας χωρίς τον Zerif Lite να οδηγεί τις πωλήσεις μας (η ιστορία), που σημαίνει ότι ήταν ο τον πρώτο μήνα με 50% λιγότερα έσοδα προέρχεται από το ThemeIsle. Δεν είναι δροσερό.

Ευτυχώς, είναι πολύ λιγότερο δραματικό από ό, τι ακούγεται, λόγω του γεγονότος ότι τα έσοδα συνεργατών μας έχουν αυξηθεί πολύ τους τελευταίους 3 μήνες. Οι πληρωμές μόλις άρχισαν να εισέρχονται, πράγμα που σημαίνει ότι οι προσπάθειές μας για διαφοροποίηση έχουν αποπληρωθεί εγκαίρως! Αυτό βοήθησε να ελαφρύνει πολύ τους πόνους των χαμένων εσόδων του ThemeIsle.

Παρ ‘όλα αυτά, ξεκίνησα ακόμα τον μήνα αναλύοντας περαιτέρω την οικονομική μας κατάσταση αναζητώντας βελτιστοποιήσεις. Εδώ έκανα:

 • Υπολόγισα το σταθερό κόστος (κυρίως μισθοί τόσο για την ομάδα όσο και για τους εργολάβους), προκειμένου να καταλάβω εάν υπάρχει εύλογη πιθανότητα να συνεχίσουμε να υποστηρίζω αυτά τα έξοδα. Ο αριθμός ανήλθε σε περίπου 50.000 $ / μήνα, κάτι που θα έπρεπε να είναι βιώσιμο.
 • Αποφάσισα ότι είναι καιρός να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε διαφημίσεις στα ιστολόγιά μας (αυτό και Θέμα). Αυτή τη στιγμή, αυτό αφορά κυρίως πληρωμένες λίστες και κριτικές. Αυτό ελπίζουμε ότι θα αυξήσει τα έσοδά μας κατά ένα αξιοσημείωτο ποσό.
 • Ήρθα σε επαφή με την ομάδα αξιολόγησης θεμάτων για να βρω κάποιο κοινό έδαφος και άρχισα να δουλεύω για να επιστρέψω το Zerif Lite στο repo (λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι κατάλαβαν πραγματικά τη φύση αυτών των προβλημάτων και προσέφεραν τη βοήθειά τους).
 • Εξετάσαμε το PayPal και τις τραπεζικές καταστάσεις για τους προηγούμενους μήνες και έψαξα για τυχόν πράγματα που μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε περαιτέρω.

Αυτό το τελευταίο σημείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό εδώ. Από τότε που ξεκίνησα την εταιρεία, πάντα πίστευα ότι είναι πολύ πιο σημαντικό να επικεντρωθώ στην ανάπτυξη, παρά στις εξοικονομήσεις και τις βελτιστοποιήσεις. Είμαι κάπως εμπνευσμένος από την πρώιμη προσέγγιση του Jeff Bezos με την Amazon. Ως επί το πλείστον, λειτούργησε καλά.

Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι έχουμε σπαταλήσει αρκετά χρήματα σε εργαλεία που δεν χρειαζόμασταν, ή σταματήσαμε να χρησιμοποιούμε πριν από πολύ καιρό, ή δεν δοκιμάσαμε καν εξ ολοκλήρου. Οι λογαριασμοί φιλοξενίας μας ήταν μάλλον αισθητοί… κυρίως επειδή δεν καταφέραμε ποτέ να βελτιστοποιήσουμε τον κώδικα του ιστότοπού μας. Ήμασταν πολύ πιο επικεντρωμένοι στο πώς να προσελκύσουμε περισσότερα άτομα στον ιστότοπο και δεν δώσαμε αρκετή προσοχή στο πώς να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπο, ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί αυτούς τους ανθρώπους πιο αποτελεσματικά.

Μιλώντας για την προσέλκυση ατόμων στον ιστότοπο, ένα ακόμη πράγμα που κατανάλωσε πολύ τον προϋπολογισμό μας ήταν διάφορα πειράματα μάρκετινγκ και καμπάνιες. Κάναμε πολλά από αυτά, και σε διάφορες πλατφόρμες. Ο κύριος στόχος μας ήταν απλώς να δημιουργήσουμε την επωνυμία μας ως το ιδανικό μέρος για δωρεάν θέματα, χωρίς να επικεντρωθούμε στην άμεση επιστροφή.

Και μην με παρεξηγείτε, δεν νομίζω ότι μια τέτοια προσέγγιση είναι κακή. Είναι υπέροχο αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά. Αλλά είναι επίσης επικίνδυνο σε δύσκολες στιγμές, όταν πρέπει πραγματικά να δώσετε προσοχή στο πώς κάθε δολάριο που ξοδεύετε στο μάρκετινγκ συνδέεται με νέα δολάρια που εισέρχονται μέσω των πωλήσεων.

Εκείνη τη στιγμή – για να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στο μάρκετινγκ – έχει έρθει επιτέλους, οπότε κάναμε μερικά βήματα για να κόψουμε πολλά πράγματα. Για παράδειγμα:

 • Μειώσαμε τον προϋπολογισμό του AdWords 3x.
 • Μειώσαμε το κόστος φιλοξενίας μας 2 φορές. Αυτό καταφέραμε να επιτύχουμε μειώνοντας το φορτίο της βάσης δεδομένων μας. Συνήθιζα να δημιουργούμε λογαριασμούς για όλους τους χρήστες που έλαβαν τα θέματα μας (δωρεάν και επί πληρωμή) και δημιουργήσαμε επίσης άδειες για όλα τα προϊόντα στα οποία επιτρέπεται η λήψη του χρήστη. Τώρα διατηρούμε απλώς λογαριασμούς για επαγγελματίες χρήστες και δημιουργούμε άδειες για τα συγκεκριμένα προϊόντα που χρειάζεται ο χρήστης.
 • Μειώσαμε το κόστος μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνώντας πιο αποτελεσματικά (φιλτράρετε τις λίστες μας και επικεντρώσαμε τους χρήστες που αλληλεπιδρούν περισσότερο με το περιεχόμενό μας).

Τώρα, παρόλο που μειώνουμε τους προϋπολογισμούς μάρκετινγκ, αυτό δεν σημαίνει ότι έχουμε πειραματιστεί με νέες μεθόδους.

Πιστεύω ότι η απόφαση να σταματήσετε εντελώς τον πειραματισμό αποτελεί τεράστιο κίνδυνο σε καταστάσεις όπως αυτή, αν και εξαιρετικά δελεαστική.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι εταιρείες είναι ότι, μετά από λίγο, αποφεύγουν εντελώς τον κίνδυνο. Θέλω να πω, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά αυτό δεν το κάνει τη σωστή προσέγγιση.

Όταν ξεκινάτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε, αλλά μετά από 4-5 χρόνια στην αγορά, βλέπετε τα στοιχήματα να αυξάνονται… οι άνθρωποι αρχίζουν ανάλογα με το ότι μπορείτε να λάβετε καλές αποφάσεις και να κρατήσετε όλους ευχαριστημένους (η ομάδα που απασχολείται, οι πελάτες σας καλά- συντηρείται κ.λπ.). Έτσι σταματάτε σταδιακά να αναλαμβάνετε κινδύνους… όλο και περισσότερο… και τελικά αποτυγχάνετε.

Και δεν προσπαθώ να σας πείσω ότι πρέπει πάντα να αναλαμβάνετε κινδύνους και ότι ανεξάρτητα από τις συνέπειες, πρέπει να προχωρήσετε και να μην ανησυχείτε. Το μόνο που θέλω είναι απλώς να φυτέψω αυτήν την ιδέα – τον κίνδυνο να αποφύγετε εντελώς τον κίνδυνο – κάπου στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

Ευτυχώς, έχω συνειδητοποιήσει πριν από λίγο ότι δεν έχω πραγματικά πολλά να χάσω όσον αφορά τα πράγματα που πραγματικά εκτιμώ – ανθρώπους, εμπειρίες και γνώσεις, οπότε είμαι αρκετά άνετος με τον κίνδυνο.

Αυτό με φέρνει σε έναν μεγάλο κίνδυνο που μόλις πήραμε τον περασμένο μήνα:

Ο Dev7studios συμμετέχει στην οικογένεια CodeinWP

Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι έχουμε αποκτήσει Dev7studios.com.

Dev7studios

Ίσως έχετε ακούσει για μια προσθήκη jQuery / WordPress που ονομάζεται Nivo Slider. Το Nivo Slider είναι μια δημιουργία Dev7studios και το πνευματικό τέκνο του Gilbert Pellegrom.

Σύμφωνα με το BuiltWith, η βιβλιοθήκη jQuery με το ίδιο όνομα χρησιμοποιείται από 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων πολύ μεγάλων εμπορικών σημάτων. Η κύρια προσθήκη WordPress λαμβάνει περίπου 1000 $ / μήνα σε επαναλαμβανόμενα έσοδα.

Λοιπόν… πιθανώς ρωτάτε, γιατί το κάνετε αυτό; Μπορούμε να καλύψουμε μόλις τα μηνιαία έξοδά μας, αλλά συνεχίζουμε να ψωνίζουμε για νέες επιχειρήσεις?!

Αν και φαίνεται περίεργο στην αρχή, όσο περισσότερο το σκέφτεστε, τόσο πιο νόημα αρχίζει να κάνει:

Καταφέραμε να εξοικονομήσουμε χρήματα τους πρώτους 8 μήνες του έτους, οπότε τα χρήματα αυτά σε καλή χρήση πιστεύω ότι είναι η σωστή κατεύθυνση. Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα δεν είναι μετρητά για καύση, αλλά καλύτερη ταμειακή ροή συνολικά. Και πιστεύω ότι η εισαγωγή μιας μάρκας όπως το Nivo Slider στο οικοσύστημα θεμάτων και προσθηκών μας είναι πιθανό να αυξήσει τα μηνιαία έσοδά μας. Πιστεύω επίσης ότι είναι ένα προϊόν που μπορούμε να προωθήσουμε πολύ, λόγω της συνολικής ποιότητας και χρησιμότητάς του. Ίσως το καλύτερο ρυθμιστικό περιεχομένου στην αγορά αυτή τη στιγμή (η γνώμη μου).

Ακολουθεί ένα σχόλιο σχετικά με την απόκτηση από τον Gilbert Pellegrom – τον ιδρυτή και τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της μάρκας:

Η εστίασή μου ήταν σε άλλα έργα εδώ και αρκετό καιρό και έτσι σκέφτηκα να πουλήσω την επιχείρηση plugin Dev7studios.com για λίγο. Απλώς δεν είχα τον χρόνο ή την ενέργεια να δεσμευτώ στα προϊόντα όπως τους αξίζουν.

Γι ‘αυτό ήμουν πολύ πρόθυμος να τα πουλήσω σε κάποιον που μπορεί να πάρει τα υπάρχοντα προϊόντα και να δώσει μια νέα ζωή σε αυτά. Η εύρεση του σωστού αγοραστή στην κοινότητα του WordPress που όχι μόνο θα μπορούσε να φροντίσει σωστά τα προϊόντα και τους πελάτες μας, αλλά να φέρει τα προϊόντα σε νέα επίπεδα ήταν υψίστης σημασίας κατά τη γνώμη μου.

Ευτυχώς, η Ionut και η ομάδα ThemeIsle ήθελαν να αναλάβουν το Dev7studios.com και είμαι πολύ σίγουρος ότι μπορούν να πάρουν τα προϊόντα Dev7studios.com στο επόμενο επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που οι πελάτες μας θα είναι καλά χέρια.

Το μόνο που μπορώ να προσθέσω είναι ότι είμαι εξίσου ενθουσιασμένος με τον Gilbert για αυτήν την απόκτηση και ότι εγώ, και ολόκληρη η ομάδα εδώ, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι η Nivo και οι άλλες μάρκες Dev7studios θα λάβουν το προσκήνιο που τους αξίζουν..

Αυτό που λατρεύουν πραγματικά οι προγραμματιστές, εμπορικά σήματα!

Δυστυχώς, τα καλά πράγματα συχνά εξισορροπούνται από τα κακά ή τουλάχιστον από τα προβληματικά.

Ετσι…

Ας μιλήσουμε για εμπορικά σήματα σε σχέση με το αποθετήριο WordPress.

Δεν ενθαρρύνεται στην πραγματικότητα, αλλά αν σας αρέσει, τότε δεν σκέφτεστε πολλά για τα εμπορικά σήματα όταν αναπτύσσετε το επόμενο θέμα ή την προσθήκη σας.

Κατά κάποιο τρόπο, αυτό είναι καλό. Θέλω να πω, μάλλον αρχίσατε να κάνετε όλο αυτό το WordPress γιατί θέλετε να κυκλοφορήσετε κάτι χρήσιμο (και δωρεάν) στην κοινότητα. Ωστόσο, μερικές φορές, αυτό μπορεί να εξελιχθεί σε μια πραγματική επιχείρηση και αυτό "κάτι χρήσιμο" από τη δική σας μπορεί να αρχίσει να δημιουργεί έσοδα.

Ας πάρουμε το Nivo Slider ως παράδειγμα. Ο Gilbert το σήμα κατατεθέν στο Ηνωμένο Βασίλειο και πιθανότατα θα ακολουθήσουμε τα βήματά του και θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε ένα εμπορικό σήμα στις ΗΠΑ και στην υπόλοιπη ΕΕ. Ωστόσο, προς το παρόν, υπάρχουν πρόσθετα στο αποθετήριο WordPress που ονομάζεται WP Nivo Slider, Nivo Slider Simplified και ίσως μερικά άλλα.

Τώρα το δύσκολο μέρος, από την κατανόησή μου, αυτοί οι άνθρωποι σπάζουν το εμπορικό σήμα μας. Υπάρχουν επίσης μερικά πρόσθετα Joomla και Drupal που κάνουν το ίδιο.

Τώρα που είμαι ο κάτοχος του Nivo, άρχισα να καταλαβαίνω γιατί είναι σημαντική η προστασία των εμπορικών σημάτων σας και γιατί δεν θέλω απαραίτητα άλλα άτομα να χρησιμοποιούν το "Nivo Slider" όνομα. Αυτό μπορεί να επηρεάσει μακροπρόθεσμα την επωνυμία της προσθήκης.

Φανταστείτε κάποιον να παίρνει ένα από αυτά τα άλλα πρόσθετα με το Nivo στα ονόματά του. Εάν στη συνέχεια αντιμετωπίσουν προβλήματα και καταλήξουν να μην είναι ικανοποιημένοι, τότε θα είναι επίσης λιγότερο πιθανό να αναζητήσουν ένα ακόμη πρόσθετο που ονομάζεται "Nivo κάτι."

Έχοντας αυτήν την εισαγωγή, έχω μάθει επίσης τα ακόλουθα (λάβετε υπόψη ότι δεν είμαι δικηγόρος, ούτε πρόκειται για νομική συμβουλή · είναι απλώς μια περίληψη των εμπειριών μου με τα εμπορικά σήματα ως ιδιοκτήτης επιχείρησης · ​​αυτό έχει γραφτεί μόνο για ψυχαγωγικούς σκοπούς ):

Μπορείτε να παραβιάσετε το εμπορικό σήμα κάποιου, ακόμη και αν η επωνυμία σας δεν περιλαμβάνει εντελώς το εμπορικό σήμα κάποιου άλλου. Για παράδειγμα, εάν ξεκινήσετε ένα θέμα που ονομάζεται "Photosop" (παρατηρήστε το τυπογραφικό λάθος), εξακολουθεί να παραβιάζει το Adobe "Photoshop" εμπορικό σήμα. Η διαφορά στη διατύπωση είναι μικρή, προφέρεται σχεδόν η ίδια και είναι και οι δύο στο ίδιο "σχεδιαστικός χώρος." Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τέτοια πράγματα.

Τώρα, πιθανώς κάποια χειρότερα νέα. Εάν βρεθείτε σε κάποιο πρόβλημα με το εμπορικό σήμα με το θέμα ή την προσθήκη WordPress που βρίσκεται στο αποθετήριο, δεν μπορείτε να το μετονομάσετε πλήρως χωρίς να χάσετε τους αριθμούς εγκατάστασης και τις κριτικές.

Για παράδειγμα, ακόμη και αν αλλάξετε το όνομα, ο γυμνοσάλιαγκας παραμένει το ίδιο. Ρίξτε μια ματιά σε μας Αναβιώστε την παλιά θέση πρόσθετο, για παράδειγμα. Ο γυμνοσάλιαγκας εξακολουθεί να είναι το παλιό tweet-old-post. Τι σημαίνει αυτό, για να συνεχίσετε με το "Photosop" παράδειγμα, είναι ότι εάν απαιτείται να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το όνομα, η μόνη σας επιλογή θα είναι να το υποβάλετε ξανά ως εντελώς νέο θέμα και να χάσετε όλες τις μετρήσεις σας κατά τη διαδικασία.

Επιστρέφοντας στο πρώτο μου σημείο – ότι συνήθως δεν σκεφτόμαστε πολλά πράγματα όπως η ονομασία όταν δουλεύουμε σε νέα πράγματα – το μήνυμα που θέλω να μεταφέρω εδώ είναι ότι πρέπει πραγματικά να κάνετε την έρευνά σας επιμελώς. Πραγματικά δεν θέλετε να εξαναγκάσετε να αφαιρέσετε το θέμα / την προσθήκη σας αποκλειστικά από την αγορά επειδή το όνομα που χρησιμοποιεί είναι πολύ παρόμοιο με το εμπορικό σήμα κάποιου.

Και το χειρότερο είναι ότι το εμπορικό σήμα δεν χρειάζεται καν να είναι εξαιρετικά γνωστό. Όλα τα εμπορικά σήματα προστατεύονται εξίσου (είναι ένας από τους κανόνες κατοχής εμπορικού σήματος που είστε υποχρεωμένοι να το προστατεύσετε). Δεν έχει σημασία αν έχει γίνει κλήση της προσθήκης σας "Πρόσθετο Coca Cola" ή "Πρόσθετα Joe’s Noname" μπορεί να χτυπηθεί εξίσου σκληρά από την άποψη της παραβίασης εμπορικών σημάτων.

Κατακτώντας το ThemeForest

Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στη χρήση της λέξης κατακτώντας.

Τέλος πάντων, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι το πρώτο μας θέμα έχει εγκριθεί στο ThemeForest. Η κίνηση είναι τώρα διαθέσιμο.

Η κίνηση

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν πωλείται σαν τρελός τώρα, αλλά το να έχουμε το πρώτο μας θέμα σε αυτόν τον κατάλογο είναι ένα σημαντικό βήμα για εμάς. Τώρα που ξεκινήσαμε τη διαδικασία, μπορούμε να μάθουμε πώς να βελτιστοποιούμε τα πάντα για τυχόν επόμενα θέματα. Και σχεδιάζουμε επίσης να κυκλοφορήσουμε όλα τα μελλοντικά θέματα στο ThemeForest παράλληλα με τα διαθέσιμα στο ThemeIsle.

(Παρεμπιπτόντως. Αφού κάναμε κάποια έρευνα, μάθαμε επίσης ότι τα 79 $ είναι το σωστό σημείο τιμής για εμάς. Τι είναι το δικό σας;)

Για το λόγο που αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε στο ThemeForest, υπάρχουν δύο λόγοι:

 • Διαφοροποίηση – το προφανές.
 • Βασικά εμποδίζουμε τον κανόνα του WordPress.org για 1 θέμα στην ουρά ανά συγγραφέα, οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να επικεντρωθούμε σε προϊόντα premium παρά στα δωρεάν.

Αυτό το δεύτερο πράγμα είναι ατυχές. Έχουμε μερικά ενδιαφέροντα δωρεάν προϊόντα, αλλά απλά δεν μπορούμε να το μοιραστούμε με την κοινότητα μέσω του WordPress.org σε λογικό χρονικό διάστημα. Έτσι, τα περισσότερα από τα νέα δωρεάν πράγματα είναι τώρα στον δικό μας ιστότοπο και τα υπόλοιπα περιμένουν καλύτερες στιγμές.

Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να έχουμε το επόμενο θέμα μας – Hestia Pro (διαδήλωση) – online στο ThemeForest έως το τέλος Νοεμβρίου. Επίσης, ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε το ρυθμό 1 νέου θέματος ανά μήνα.

Ευχαριστώ πολύ την ομάδα

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το να αφαιρέσετε το θέμα σας από το repo μπορεί να είναι λίγο παρακινητικό. Τα περισσότερα άτομα στην ομάδα μας είναι δημιουργοί / δημιουργοί. Χτίζουν τα προϊόντα μας, υποστηρίζουν τους πελάτες μας και κάνουν το καλύτερο κάθε μέρα. Έτσι, βλέποντας την κορυφαία δουλειά τους να αφαιρείται από το repo ήταν απογοητευτικό (παρόλο που ήταν το σωστό να κάνει από το TRT).

Ωστόσο, είμαι πολύ ευγνώμων που όλοι έκαναν τα καλύτερα τους τελευταίους 2 μήνες και εργάστηκαν σκληρότερα από ποτέ για να διασφαλίσουν ότι θα επιτύχουμε τους στόχους μας.

Ευχαριστώ!

Και μερικές φορές τα πράγματα συνέβησαν επίσης με εκπληκτικούς και αστείους τρόπους. Για παράδειγμα, ο Αντρέι, ο οποίος είναι ο προγραμματιστής πλήρους στοίβας, αποφάσισε να ηχογραφήσει το ίδιο το βίντεο για ένα από τα προϊόντα του προϊόντος μας, για να εξοικονομήσει χρήματα.

Ίσως υπάρχει καριέρα εκεί για αυτόν, τι νομίζετε; ��

Παρεμπιπτόντως, #WCUS είναι πολύ κοντά. Η πλειοψηφία της ομάδας μας πρόκειται να είναι εκεί ως εθελοντές. Επιπλέον, θα παρακολουθήσω επίσης το Δημοσίευση κατάστασης δημοσίευσης Εκδήλωση. Μην διστάσετε να πείτε γεια εάν είστε και εκεί!

Τι συμβαίνει με τα έσοδα?

Εντάξει, οπότε έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μοιράστηκα τυχόν ακατέργαστους αριθμούς. Ας το κάνουμε σήμερα, ώστε να έχετε μια γενική επισκόπηση του πού βρισκόμαστε με την κατώτατη γραμμή. Δεδομένα για Οκτ 2016:

Θέμα:

Αναβιώστε. Κοινωνική:

CodeinWP:

 • Έσοδα συνεργατών:
  • Φιλοξενία: 20.000 $
  • Θέματα: 8.500 $
 • Άλλοι συνεργάτες: 4.000 $

Ακολουθεί η συνολική ανάλυση:

(Διάγραμμα από Γραφήματα και γραφήματα WordPress Lite.)

Όπως πάντα, ευχαριστώ που διαβάσατε και για την υποστήριξη του CodeinWP Μείνετε ενημερωμένοι και λάβετε νέες αναφορές σε εσάς κάνοντας εγγραφή εδώ:

Όλες οι τροποποιήσεις και οι πνευματώδεις επανεγγραφές του Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map