2019: The Year in Review – The Highs, Lows και In-Betweens

Αναθεώρηση του 2019


Με το 2020 σε εξέλιξη, θέλω να κοιτάξω πίσω σε μερικά βασικά πράγματα από το 2019 και να σκεφτώ τα υψηλά, τα χαμηλά και τα betweens που πέρασε η εταιρεία. Θα εκμεταλλευτώ επίσης αυτήν την ευκαιρία για να μοιραστώ τα σχέδιά μας.

Ηγεσία, εστίαση και οργάνωση

Παρόλο που απέχει πολύ από το ιδανικό, το 2019 ήταν η καλύτερη χρονιά μας ως προς την εστίαση! Παρόλο που δεν κυκλοφορήσαμε νέα προϊόντα, απλοποιήσαμε τα πράγματα, αποσύροντας μερικές από τις παλαιότερες δημιουργίες μας. Προσωπικά, κατάφερα επίσης να περνάω τον περισσότερο χρόνο μου στα πιο σημαντικά έργα και αλλαγές που είχαν τη μεγαλύτερη επίδραση στην επιχείρηση.

Δοκιμάσαμε αρκετές διαφορετικές προσεγγίσεις στο παρελθόν για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά, αλλά λόγω της έλλειψης δομημένων δεξιοτήτων σκέψης (υποθέτω), αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε μια απλοποιημένη προσέγγιση το 2019, η οποία αποδείχθηκε πολύ καλή. Εν συντομία:

 1. Ορίστε έναν πρωταρχικό στόχο για το έτος – στην περίπτωσή μας, ήταν η ανάπτυξη Νέβ να είναι το καλύτερο και το πιο δημοφιλές δωρεάν θέμα εκεί έξω.
 2. Εκπονήστε ένα σχέδιο για τους επόμενους έξι μήνες για να ευθυγραμμίσετε όλους και να επιτύχετε τον στόχο.

Επιπλέον, έκανα επίσης κριτικές εσόδων / κερδών καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, και συνεχίσαμε να κάνουμε μηνιαίες συναντήσεις για ολόκληρη την ομάδα.

Εδώ είναι τα κύρια διδάγματα από όλα αυτά:

1. Δεν χρειάζεστε εξελιγμένο λογισμικό ή υπερ-ειδικό σχεδιασμό

Ένα από τα κύρια λάθη μας στο παρελθόν ήταν να πιστεύουμε ότι χρειαζόμασταν "τέλειος" προγραμματίστε τη θέση σας πριν μπορέσουμε να φτάσουμε στη δουλειά. Αυτό μας απέτυχε σχεδόν κάθε φορά.

Το πρόβλημα είναι η πολυπλοκότητα της δημιουργίας ενός ολόκληρου μεγάλου σχεδίου, ενός οράματος, μιας δομής ή άλλου και στη συνέχεια να το εκτελέσουμε.

Η απλοποίηση των πραγμάτων – όπως κάνουμε τώρα με έναν πρωταρχικό στόχο για το έτος – είναι μια πολύ πιο εύχρηστη προσέγγιση και είναι σίγουρα καλύτερο από το τίποτα.

Το μάθημα εδώ: ξεκινήστε το μικρό.

2. Έξι μήνες πριν από τον λεπτομερή προγραμματισμό είναι πάρα πολύ

Όταν ξεκινήσαμε να εκτελούμε το εξάμηνο πρόγραμμα μας, όλα λειτούργησαν καλά για τους τρεις πρώτους μήνες. Μετά από αυτό, ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά που κάναμε έμοιαζαν τυχαία.

Το πρόβλημα με τον λεπτομερή προγραμματισμό για περισσότερο από δύο μήνες είναι ότι ποτέ δεν ξέρετε τι ισχύει για το μέλλον και τι είδους νέα στοιχεία θα έρθουν στο δρόμο σας – εισροές που, σε πολλές περιπτώσεις, απαιτούν την προσαρμογή του σχεδίου.

Προχωρώντας, θα είμαστε μόνο προγραμματίζοντας λεπτομερή βήματα για τρεις μήνες κορυφές.

3. Ο καθορισμός ενός στόχου βοηθά με απροσδόκητους τρόπους

Έχοντας έναν στόχο στο μυαλό όλων μας διευκόλυνε την ομάδα να απορρίψει νέες πρωτοβουλίες – ακόμη και αυτές που προέρχονται από εμένα. ��‍♂️

Μόλις συμφωνήσετε σε έναν στόχο, σας δίνει μεγάλη σαφήνεια ως προς το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια και πώς πρέπει να ενεργείτε για κάθε νέα ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο σας. Εάν εναρμονίζεται με τον στόχο, τότε καλά. Αλλά αν δεν είναι, τότε είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να το απορρίψετε.

Προχωρώντας προς τα εμπρός, ελπίζουμε να μάθουμε από τα λάθη μας, και επίσης να εφαρμόσουμε τμήματα του συστήματος EOS στην επιχείρησή μας.

Εν ολίγοις, τι είναι νέο για εμάς:

 • Έχουμε καθορίσει τη θέση και την αποστολή μας.
 • Εξετάζουμε επίσης στόχους 10 ετών και 3 ετών.
 • Παραμένουμε στην ιδέα ενός κύριου στόχου για τον επόμενο χρόνο, καθώς και έναν λεπτομερή προγραμματισμό αξίας τριών μηνών.
 • Χρησιμοποιούμε έναν πίνακα Trello για να συμβαδίζουμε με το σχέδιο.
 • Έχουμε ορίσει ορισμένους στόχους προϊόντων για να δώσουμε στους ανθρώπους μια καλύτερη προοπτική ως προς το τι ακολουθεί για ορισμένα από τα πράγματα μας και να αποφύγουμε την καθυστέρηση ευαίσθητων αποφάσεων.

Κάποια πράγματα εξακολουθούν να είναι λίγο ασαφή, αλλά είναι εντάξει. Για παράδειγμα, το να βλέπουμε πού μπορούμε να είμαστε σε 10 χρόνια είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Τελικά, αποφάσισα να μην το σκεφτώ υπερβολικά και να το κάνω "ένας στόχος" αντί να το κάνουμε το "τέλειος στόχος." Με αυτόν τον τρόπο, έχετε τουλάχιστον κάτι να στοχεύσετε, να σχεδιάσετε και να σχεδιάσετε.

Χρήματα ως στόχο?

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, ήμουν εναντίον στόχων που σχετίζονται με χρήματα. Δεν ένιωθα ότι είχαν νόημα.

Έχω αλλάξει γνώμη λίγο τελευταία και συνειδητοποίησα μερικά πράγματα:

α) Χρειάζεστε ανάπτυξη

Όχι απαραίτητα στο εύρος του 1.000%, ή να γίνετε εταιρεία $ 1B. Αλλά χρειάζεστε τουλάχιστον κάποια ανάπτυξη κάθε χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι όχι μόνο η επιχείρηση κερδίζει περισσότερα κέρδη, αλλά και οι άνθρωποι στην εταιρεία μπορούν να αναπτυχθούν στους ρόλους τους, να κερδίσουν μεγαλύτερους μισθούς και να επεκτείνουν τις γνώσεις τους.

Η ανάπτυξη συνολικά σας δίνει επίσης ηρεμία για να επικεντρωθείτε στη λειτουργία της επιχείρησης.

β) Χρειάζεστε κέρδος

Η επίτευξη ανάπτυξης χωρίς κέρδος μπορεί να είναι πολύ αγχωτική. Ενώ βλέπω "πωλούνται νέες μονάδες," νέοι πελάτες έκαναν χαρούμενοι και όλο και μεγαλύτεροι αριθμοί στα εργαλεία ανάλυσης σας είναι ενθαρρυντικοί, όλα αυτά μπορούν να καταρρεύσουν εάν δεν αυξάνετε τα κέρδη σας στην πορεία.

Η ύπαρξη ενός εύλογου ρυθμού ανάπτυξης με επαρκές περιθώριο σάς επιτρέπει να εστιάζετε περισσότερο στην αποστολή σας και σας δίνει την ελευθερία να κάνετε τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο στις επιχειρήσεις. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω.

Τα έργα μας το 2019 και το 2020

Θέματα WordPress και "δημιουργία ιστοσελίδας" ως θέση

Όπως ανέφερα, καταβάλαμε τις περισσότερες προσπάθειές μας σε αυτό το μέρος της επιχείρησης. Αφού αγωνιζόμασταν για μερικούς μήνες στις αρχές του 2019, καταφέραμε να δομήσουμε τα πράγματα με έναν αρκετά συμπαγή τρόπο.

Η ανάπτυξη πηγαίνει καλά. Κυκλοφόρησαν 50+ υψηλής ποιότητας ιστότοπους για τέσσερις δημιουργούς σελίδων, μαζί με πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Επίσης, ενσωματώσαμε τις αυτοματοποιημένες δοκιμές και δημιουργήσαμε μια επιτυχημένη Καμπάνια AppSumo. Τούτου λεχθέντος, είμαστε ακόμη λίγο πίσω στους συνολικούς μας στόχους ανάπτυξης.

appsumo ThemeIsle

Φαίνεται ότι η αγορά γίνεται πιο συγκεντρωμένη από ποτέ. Για παράδειγμα, τα Astra και OceanWP έχουν πάνω από 1 εκατομμύριο ενεργές εγκαταστάσεις. Και αυτοί δεν είναι απλοί αριθμοί λόγω κάποιων διαφημιστικών πρακτικών. οι άνθρωποι είναι πραγματικά ευχαριστημένοι με αυτά τα προϊόντα και διστάζουν να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις.

Βρισκόμαστε ακόμα σε αξιοπρεπές σημείο, οπότε δεν μπορώ πραγματικά να παραπονεθώ. Έχουμε ένα καλό προϊόν και είμαστε σε θέση να είμαστε η καλύτερη λύση στο "δημιουργία ιστοσελίδας" κόγχη.

Πρόκειται να προχωρήσουμε για ένα ακόμη έτος και θέλουμε να βελτιώσουμε την κατανόησή μας για την αγορά και τον ιδανικό πελάτη / τις ανάγκες τους.

Οι προσθήκες του προγράμματος επεξεργασίας μπλοκ και οι ιστότοποι εκκίνησης είναι εκεί όπου βλέπω τις περισσότερες δυνατότητες ανάπτυξης και προσέγγισης νέων χρηστών.

Πρόσληψη ανώτερου διαχειριστή προϊόντων

Ένα από τα σημαντικότερα έργα για μένα το 2019 ήταν να προσλάβω έναν διαχειριστή προϊόντων. Σκέφτηκα ότι το να έχεις ένα άτομο να αγνοεί την πρόοδο και να κατευθύνει το πλοίο για ένα συγκεκριμένο προϊόν ήταν ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε κλίμακα. Έχουμε έναν καλό αριθμό προϊόντων με δυνατότητες και κάποιο μάρκετινγκ πίσω από καθένα από αυτά.

Αν και βρήκαμε μερικούς σπουδαίους ανθρώπους και μάθαμε πολλά στην πορεία, τελικά καταλάβαμε ότι οι προσδοκίες μας δεν ήταν πολύ ρεαλιστικές. Βασικά, ελπίζαμε ότι κάποιος θα μπορούσε να μπει και να φροντίσει ολόκληρη την εικόνα – να φέρει ένα σύνθετο προϊόν στην αγορά, να το αναπτύξει και να το κάνει να λειτουργεί ομαλά.

Στο μυαλό μου, το άτομο έπρεπε να ενεργήσει ως "μίνι διευθύνων σύμβουλος." Αυτό σήμαινε ακόμη και να κάνουμε πράγματα όπως η πρόσληψη εργολάβων ανάλογα με τις ανάγκες και ούτω καθεξής. Βασικά, κάντε ό, τι απαιτείται για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Κοιτάζοντας το τώρα, αυτό είναι μάλλον πάρα πολύ αναμενόμενο.

Εργαζόμαστε τώρα για μια καλύτερη προσέγγιση.

Πρόσληψη ανώτερου σχεδιαστή

Η επέκταση του τμήματος σχεδιασμού και η διαχείρισή του από κάποιον με εμπειρία ήταν υψηλή στην ατζέντα.

Αυτή τη φορά, ήμασταν τυχεροί. Τζον Φράσκος, που δούλεψε μαζί μας πριν από ένα χρόνο ήταν έτοιμος να επιστρέψει και χαρούμενος να αναλάβει το ρόλο.

Παρόλο που βάζει μόνο μερικές ώρες την εβδομάδα σε αυτό το σημείο, εξακολουθεί να κάνει τεράστια διαφορά στη συνολική εικόνα. Φροντίζει κυρίως αρχικοί ιστότοποι για το θέμα Neve.

Νέοι ιστότοποι εκκίνησης

Πρόσληψη διευθυντή γραφείου

Προσλάβαμε δύο άτομα για να συμπληρώσουμε αυτόν τον ρόλο το 2019. Και οι δύο έφυγαν.

Ήταν ένας συνδυασμός εσφαλμένης επικοινωνίας, έλλειψης σαφήνειας και δομής σε αυτό που ακριβώς αναζητούσαμε.

Συνολικά, τα αποτελέσματά μας με τη διαδικασία πρόσληψης είναι τόσο καλά. Κάναμε σπουδαία δουλειά στο παρελθόν όταν προσλάβαμε άτομα με μηδενική εμπειρία και στη συνέχεια τους βοηθήσαμε να αναπτυχθούν.

Κάναμε επίσης εξαιρετικούς ανθρώπους που ήταν εξαιρετικά ανεξάρτητοι και είχαν μεγάλη εμπειρία. Επομένως, ουσιαστικά δεν απαιτούσαν εποπτεία ή διαχείριση.

Κάθε άλλη μίσθωση που πέφτει κάπου στο μεταξύ ήταν κυρίως χάος.

Η εύρεση ενός τρόπου εργασίας σε αυτό και η βελτίωση του τρόπου με τον οποίο χειριζόμαστε τα πράγματα θα βοηθήσουν πολύ και θα κάνουν τη μεγάλη διαφορά.

Ο Otter και ο συντάκτης μπλοκ


Gutenberg Blocks and Template Library by Otter Gutenberg Blocks and Template Library by Otter

Συγγραφέας: Θέμα

Τρέχουσα έκδοση: 1.5.4

Τελευταία ενημέρωση: 26 Μαΐου 2020

otter-blocks.zip


98% βαθμολογίες


60.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 5.2 +

Βίδρα είναι ένα πρόσθετο μας που εισάγει νέα μπλοκ Gutenberg και μια βιβλιοθήκη προτύπων.

Ξεκίνησα το 2019 πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το προϊόν και είχα πολλά σχέδια για αυτό. Και πάλι, αργά, έχω καταλάβει και συνειδητοποίησα ότι το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ απέχει πολύ από το να μπορεί να χρησιμεύσει ως αξιόπιστο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Βεβαίως, πλησιάζει αυτό με κάθε νέα ενημέρωση, αλλά υπάρχουν ακόμα πράγματα που είναι δύσκολο να ξεπεραστούν.

Παρ ‘όλα αυτά, εκμεταλλευόμαστε ό, τι νέο υπάρχει στο Gutenberg και θα κυκλοφορήσουμε μια νέα συλλογή αρχικών ιστότοπων τους επόμενους μήνες ως μέρος του Otter.

Σε μια άλλη σημείωση, τώρα χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ στα ιστολόγιά μας αρκετά συχνά (για πολλές από τις αναρτήσεις) και ελπίζω ότι θα μεταφέρουμε όλο το έργο περιεχομένου στα ιστολόγια στο Gutenberg φέτος.

Επανασχεδιασμός ThemeIsle

Μίλησα για αυτό σε μια από τις προηγούμενες δημοσιεύσεις μου, αλλά νομίζω ότι είναι αρκετά σημαντικό έργο, γι ‘αυτό θέλω να το αναφέρω και εδώ.

Διαβάστε την πλήρη ιστορία του πώς έγινε ο επανασχεδιασμός του ThemeIsle, των προκλήσεων, των στόχων και των αποτελεσμάτων του. ��

Optimole

βελτιστοποίηση

Optimole είναι η υπηρεσία βελτιστοποίησης εικόνας και η προσθήκη μας. Ξέρω ότι περιμένετε να το πω αυτό, αλλά πραγματικά το θεωρώ το καλύτερο εργαλείο του είδους του στην αγορά. Μάθετε για τον εαυτό σας γιατί συμβαίνει αυτό.

Ένας από τους στόχους μας με το Optimole ήταν να εισέλθουμε στο χώρο SaaS και να δούμε αν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ένα προϊόν που θα μπορούσε να είναι αυτόνομο. Αποτελεσματικά, αυτό μπαίνουμε στην επιχείρηση φιλοξενούμενων υπηρεσιών και επεκτείνουμε έξω από το κλασικό οικοσύστημα προϊόντων WordPress.

Είμαστε ευχαριστημένοι με τα συνολικά αποτελέσματα που δημιούργησε το Optimole το 2019. Παρατηρήσαμε μεγάλη ανάπτυξη, αλλά το προϊόν εξακολουθεί να μην είναι κερδοφόρο. Ελπίζουμε ότι αυτό θα αλλάξει το 2020 καθώς συνεχίζουμε να λαμβάνουμε φανταστικές κριτικές, ο ρυθμός ανάπτυξης είναι καλός και το ίδιο το προϊόν αποδεικνύεται κορυφαίας ποιότητας στο χώρο του.

Δημιουργία σχέσεων με χρήστες

Νομίζω ότι ένα από τα κύρια πράγματα που μας βοήθησαν να πετύχουμε από νωρίς ήταν η συμμετοχή μας με τους χρήστες και η εμμονή μας να παρέχουμε προϊόντα που αποτελούν πραγματική απάντηση σε πραγματικούς πόνους / προκλήσεις στην αγορά. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, έχασα λίγο αυτή την προοπτική, ασχολήθηκα με το CEO και αποσπάστηκα από αυτό που μας έφερε εδώ.

Προσπάθησα να επιστρέψω στις ρίζες το 2019 και να βελτιώσω αυτό που κάναμε στο μέτωπο των χρηστών.

Εδώ είναι οι πρωτοβουλίες που βοήθησαν με αυτό:

 1. Όλοι στην ομάδα θα περάσουν μια εβδομάδα για υποστήριξη.
 2. Ξεκινήσαμε να δουλεύουμε σε μια νέα σειρά συνεντεύξεων για το blog, όπου οι πελάτες μας μοιράζονται τις ιστορίες τους με τα προϊόντα μας – αυτό μας βοήθησε να μάθουμε περισσότερα για αυτά και να βρούμε νέους τρόπους για να προσφέρουμε βοήθεια.
 3. Δημιουργήσαμε ένα νέο Ομάδα Facebook, συν πρόσθετες ομάδες για μεγάλα προϊόντα – αυτό μας βοήθησε να αλληλεπιδράσουμε με τους πελάτες με πιο άμεσο τρόπο.
 4. Γνωρίσαμε δεκάδες άλλες ομάδες για να δούμε τι μιλούν οι άνθρωποι – τόσο από την άποψη της αγοράς στο σύνολό της, όσο και από τη γνώμη τους για τα προϊόντα μας.
 5. Δημιουργήσαμε ένα "καλές κριτικές" τοίχο στο γραφείο για να παραμείνετε κίνητρα.
 6. Μοιραστήκαμε επίσης μερικά από τα λάθη μας εδώ στο blog.

Ομάδα WordPress Facebook

Συνολικά, αυτά είναι όλα τα βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση και θα μας βοηθήσουν να εξυπηρετήσουμε τους χρήστες καλύτερα στο μέλλον.

Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης

Όπως ανέφερα, ίσως να μην είμαστε οι καλύτεροι όταν πρόκειται για διαδικασίες πρόσληψης, αλλά φαίνεται να κάνουμε μια χαρά με την πρακτική άσκηση.

Ως τρόπος να επιστρέψω και να βοηθήσω τη νεοσύστατη πρωτοβουλία μας για την ηγεσία, αναγκάστηκα όλη την ομάδα μας να οδηγήσει τουλάχιστον έναν ασκούμενο να ενταχθεί στην ομάδα τους για το καλοκαίρι. Καταλήξαμε με πέντε ασκούμενους.

Τα σχόλια και τα αποτελέσματα ήταν πραγματικά πολύ καλά. Η ανάπτυξη του προγράμματος πρακτικής άσκησης θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά έργα μας το 2020. Στόχος μας είναι η πρόσληψη ακόμη περισσότερων ατόμων και η βελτίωση των διαδικασιών μας συνολικά.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που κάναμε, το οποίο νομίζω ότι έκανε την κατάσταση ξεκάθαρη σε όλους, ήταν ότι επικοινωνήσαμε ότι δεν σκοπεύαμε να προσλάβουμε κανέναν μετά την πρακτική άσκηση. Δεν ήθελα να ασκήσω πίεση στην ομάδα για να πρέπει τότε να αποφασίσω ποιος θα κρατήσει και ποιος θα αφήσει να φύγει. Και το πιο σημαντικό, δεν ήθελα να δημιουργήσω ψευδείς προσδοκίες για τους ανθρώπους που έρχονται.

Έργα ιστολογίου και περιεχομένου

Δημιουργία μοναδικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας

Η δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου είναι ο μονόκερος του ιστολογίου. Όλοι θέλουν ποιοτικό περιεχόμενο, αλλά πώς να το αποκτήσουν?

Μερικοί λένε ότι απλώς βελτιώνονται "λίγο" πάνω από αυτό που υπάρχει ήδη σε ένα συγκεκριμένο θέμα είναι αρκετό, αλλά ήθελα να πειραματιστώ με μια διαφορετική ιδέα.

Κάπου στα μέσα του 2019, αποφασίσαμε να αναλάβουμε μια πρωτοβουλία όπου βρισκόμαστε έτοιμος να πληρώσετε 10 φορές περισσότερα για "μεγάλα άρθρα." Αυτό που εννοώ με αυτά είναι πράγματα που απαιτούν σημαντική εμπειρία, γνώση ή εμπιστευτική προοπτική σε ένα συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κομμάτι περιεχομένου που δεν θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί από κανέναν άλλο. Σκεφτείτε, ο LeBron James σας λέει πώς να κάνετε μπάσκετ. Ή ο Warren Buffett σας λέει πώς να επενδύσετε. Ακριβώς σε μικρότερη κλίμακα και πιο προσανατολισμένη στο διαδίκτυο.

Πρέπει να δημοσιεύσουμε μόνο ένα κομμάτι βάσει αυτής της ιδέας, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή αρχή και το άρθρο έχει μια πολύ ωραία έλξη. Πολλές δημοσιεύσεις το ανέφεραν στους ιστότοπούς τους, στα ενημερωτικά δελτία και στα κοινωνικά μέσα.

Ήταν για το πώς να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr – γράφεται από ένα πραγματικό άτομο που κάνει πραγματικά $ 2-3k κάθε μήνα.

Είναι πάνω από 11.000 λέξεις.

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Fiverr

Εκτός από αυτό το κομμάτι, συνεχίσαμε να βελτιώνουμε τη συνολική ποιότητα του άρθρου μας, τόσο από άποψη περιεχομένου όσο και από παρουσίασης. Ακόμα, δεν καταφέραμε να δημοσιεύσουμε τόσα έκτακτα κομμάτια που θα ήθελα να μας. Η δημιουργία μοναδικού και ιογενούς περιεχομένου αυτές τις μέρες είναι πράγματι πολύ δύσκολη.

Πειραματισμός με ευρεία θέματα άρθρων

Κάναμε μερικά πειράματα περιεχομένου το 2019. Ειδικότερα, αποφασίσαμε να το κάνουμε διεύρυνση του πεδίου των θεμάτων καλύπτουμε και γράφουμε για πράγματα που σχετίζονται μόνο εν μέρει με τους συνηθισμένους πόρους μας με επίκεντρο το WordPress.

Για παράδειγμα, γράψαμε:

 • Καλύτερα πληκτρολόγια Mac
 • Καλύτερο μόνιμο γραφείο
 • Καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες Cloud Backup
 • Καλύτερος Διαχειριστής κωδικών πρόσβασης
 • και άλλοι

Βασικά, ακολουθήσαμε θέματα για τα οποία έχουμε κάποια γνώση και ενδεχομένως μια μοναδική άποψη για την αντιμετώπισή τους, ενώ ταυτόχρονα γνωρίζουμε ότι θεωρούνται ότι βρίσκονται εκτός της καθημερινής μας εστίασης.

Ο στόχος ήταν να δούμε πόσο καλή δουλειά μπορούμε να κάνουμε και αν μπορούμε να ανταγωνιστούμε σε αυτές τις πιο ευρείες θέσεις περιεχομένου.

Όλα τα πράγματα που εξετάστηκαν, πήγαν καλά και είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα και την κάλυψη που έχουμε.

Για παράδειγμα, το μόνιμο γραφείο μας βρίσκεται τώρα στη θέση # 5 για "Μόνιμο γραφείο IKEA" και είναι το πρώτο αποτέλεσμα που δεν προέρχεται από το ikea.com.

ΙΚΕΑ μόνιμο γραφείο

Παρόλο που είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα που έχουμε εδώ, είναι δύσκολο να κάνουμε πειράματα σαν αυτό. Εάν δεν προσλάβουμε πιο ηλικιωμένους, η περαιτέρω διαφοροποίηση του περιεχομένου μας θα είναι δύσκολη. Τούτου λεχθέντος, σίγουρα θα κάνουμε μια ασυνήθιστη ανάρτηση κάθε φορά.

Εδώ πιστεύει ότι η Ahrefs είναι το κορυφαίο μας περιεχόμενο βάσει οργανικής επισκεψιμότητας:

Δημοσίευση και συνεργασίες επισκεπτών

Έχουμε αρκετά καλά αποτελέσματα από τις αναρτήσεις των επισκεπτών μας στο Elementor (εδώ και εδώκαι Smashing Magazine (εδώ), καθώς και μερικούς άλλους. Η κύρια εκμάθηση εδώ είναι ότι είναι πολύ πιο λογικό να επικεντρωθούμε σε ένα βασικό πρόγραμμα συνεργασίας ή απόσπασης επισκεπτών από ό, τι σε 10 μικρότερα.

Βασικά, η ενέργεια που απαιτείται για τη σύνταξη 10 δημοσιεύσεων είναι 10 φορές μεγαλύτερη από τη σύνταξη μιας. Η κλίμακα του ιστότοπου στον οποίο πρόκειται να εμφανιστεί η ανάρτηση δεν έχει μεγάλη σημασία όσον αφορά τον φόρτο εργασίας που απαιτείται για την ολοκλήρωση της ανάρτησης. Δεν θέλουμε ούτως ή άλλως να δημοσιεύουμε περιεχόμενο δευτερεύουσας αξίας, οπότε δεν είναι σαν να μπορούμε να το κάνουμε εύκολο με αναρτήσεις επισκεπτών σε μικρότερους ιστότοπους.

Γι ‘αυτό η εστίαση σε μόνο δύο μεγάλους ιστότοπους έχει πιο νόημα για εμάς σε αυτό το σημείο.

Συνολικά έσοδα και κέρδη για το 2019

Με λίγη τύχη και πειθαρχία, τα έσοδά μας για το 2019 αυξήθηκαν κατά 60% κατά το προηγούμενο έτος. ο το κέρδος αυξήθηκε περισσότερο από 100%. ��

Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των διαρθρωτικών αλλαγών που είχαμε, πρέπει να θεωρήσω αυτά τα αποτελέσματα ως πάνω από τις προσδοκίες! Πιστεύω επίσης ότι τα πραγματικά αποτελέσματα όλων των εργασιών που έχουμε επενδύσει τα τελευταία δύο χρόνια θα αρχίσουν να εμφανίζονται το 2020.

Δεν έχω ακόμα συγκεκριμένους αριθμούς στα μεμονωμένα τμήματα της επιχείρησης, οπότε θα δούμε πώς θα καταστραφούν τα πράγματα αργότερα. Αυτό που ξέρω, ωστόσο, είναι ότι οι νέες πωλήσεις για τη σειρά προϊόντων ThemeIsle (όλα τα θέματα και τα πρόσθετα) σημείωσαν περίπου 15% χειρότερα το 2019 από ό, τι το προηγούμενο έτος. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε.

Η ομάδα

Συνολικά, το μέγεθος της ομάδας είναι περίπου το ίδιο. Τρία άτομα εγκατέλειψαν την εταιρεία το 2019, τρία νέα άτομα συμμετείχαν. Όλοι συνεχίζουν να αναπτύσσονται ως επαγγελματίες, βελτιώνοντας τις δεξιότητές τους και χτίζοντας την εμπειρία τους.

Το αποκορύφωμα της χρονιάς ήταν το ταξίδι μας στην Ινδία. Εκτός από τις συνηθισμένες δραστηριότητες retreat της εταιρείας, καταφέραμε να συναντηθούμε με μερικούς συμπαίκτες μας για πρώτη φορά.

ιοντ

Το 2020, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για τις διαδικασίες πρόσληψής μας και θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε την ομάδα με τουλάχιστον δύο τρόπους. Θέλουμε να προσλάβουμε έναν επικεφαλής υποστήριξης, ένα ακόμη άτομο στο QA, τη διαχείριση έργου, ενώ έχουμε ξεκινήσει κάποιες συναυλίες διαχείρισης της κοινότητας. Στην ιδανική περίπτωση, θα προσλάβουμε επίσης τουλάχιστον μία ηγετική θέση στο τμήμα ιστολογίων της επιχείρησης.

Από τη διασκέδαση των πραγμάτων, θα συνδυάσουμε το φετινό ταξίδι για να παρακολουθήσουμε το WordCamp EU με την ομάδα μας στην Πορτογαλία. Διορθώνω όλες τις λεπτομέρειες αυτόν τον μήνα. Θα είμαστε περίπου 20 (!) Άτομα συνολικά και δεν έχω ιδέα πώς μπορούμε να τα χειριστούμε όλα αυτά! ��

Τα προσωπικά μου έργα

Εδώ είναι μερικά από τα προσωπικά έργα που πειραματίστηκα το 2019:

Πρώτα απ ‘όλα, ο προσωπικός μου στόχος για τη χρονιά ήταν να νικήσω τον φόβο, να είμαι πιο ειρηνικός και πιο ευτυχισμένος. Αυτή ήταν μια απαραίτητη αλλαγή μετά το προηγούμενο έτος του 2018, όπου αγωνίστηκα με άγχος και κάποιες κρίσεις πανικού.

Υποθέτω ότι η πάροδο του χρόνου διορθώνει πολλά πράγματα από μόνη της, αλλά για να βοηθήσει τα πράγματα, συνέχισα να βλέπω έναν ψυχοθεραπευτή και άρχισα να κάνω περισσότερα πράγματα που φοβόμουν να κάνω πριν. Αυτά ήταν απλά πράγματα, όπως η συνέχιση των μαθημάτων οδήγησης, για παράδειγμα. Άρχισα να εκπαιδεύω το βραζιλιάνικο jiu-jitsu, και πήγα σε ένα καταφύγιο συνείδησης για μια εβδομάδα.

Συμμετείχα επίσης σε μηνιαίες συναντήσεις με την Οργάνωση Επιχειρηματιών, οι οποίες με βοήθησαν να σκεφτώ την πρόοδο που σημειώθηκε τους μήνες. Ένα ακόμη βήμα σχετικά με τις επιχειρήσεις που έκανα ήταν να ξεκινήσω να δουλεύω με έναν προπονητή επιχειρήσεων (Σύνδεσμος). Αυτό ελπίζω να με βοηθήσει να βελτιώσω ακόμη περισσότερο από την πλευρά της λογοδοσίας.

Σε γενικές γραμμές, συνειδητοποίησα ότι απλώς δεν μπορώ να αποφύγω ορισμένες καταστάσεις επ ‘αόριστον και πρέπει να είμαι πιο σταθερός στην έκφραση των σκέψεών μου.

Πάνω από όλα αυτά, μετακόμισα επίσης σε μια νέα πόλη και περιμένουμε ένα μωρό �� σε μερικούς μήνες. Έτσι, για να πούμε το λιγότερο, τα πράγματα θα αλλάξουν. Πιθανότατα θα πάρω λίγους μήνες για να ξεπεράσω τα πράγματα και να επανεκτιμήσω τους στόχους μου.

Ευχαριστούμε που κολλήσατε στο τέλος αυτής της μεγάλης ανάρτησης και για την υποστήριξη της εταιρείας και εμένα!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Όλες οι τροποποιήσεις και οι πνευματώδεις επανεγγραφές του Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map