Αναφορά διαφάνειας # 19 – Το πιο δημοφιλές δωρεάν θέμα μας (Zerif Lite) Σε αναστολή από το WordPress.org

Αναφορά διαφάνειας # 19 – Το πιο δημοφιλές δωρεάν θέμα μας (Zerif Lite) Σε αναστολή από το WordPress.org

Αναφορά διαφάνειας # 19 – Το πιο δημοφιλές δωρεάν θέμα μας (Zerif Lite) Σε αναστολή από το WordPress.org
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Καλώς ήλθατε στην 19η έκδοση του μηνιαίου μας έκθεση διαφάνειας (για τον Αύγουστο του 2016). Σε αυτήν τη σειρά, καλύπτω διάφορες πτυχές της λειτουργίας μιας επιχείρησης WordPress, συζητώ τις δικές μας στρατηγικές και σχέδια, καθώς και αγώνες και δυσκολίες. Εν ολίγοις, εδώ μπορείτε να μάθετε τι συμβαίνει πίσω από τις κουρτίνες στο ThemeIsle και στο CodeinWP. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προηγούμενες αναφορές.


Νομίζω ότι χρειαζόμαστε ένα TOC για αυτό:

 • Γιατί πρέπει να ενδιαφέρεστε για τον κατάλογο θεμάτων του WordPress.org
 • Ο Zerif Lite τέθηκε σε αναστολή από το repo
 • Σχετικά με τη δημιουργία θεμάτων WordPress.org, την έγκρισή τους και στη συνέχεια την απαγόρευση
 • Πιθανές λύσεις και βελτιώσεις στη διαδικασία ελέγχου
 • Τι ακολουθεί για τους χρήστες του Zerif Lite, δημοσιεύστε την αναστολή του WordPress.org
 • Γιατί θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν είστε χρήστης του Zerif Lite
 • Τι ακολουθεί για εμάς, επιχειρηματικά

Γιατί πρέπει να ενδιαφέρεστε για τον κατάλογο θεμάτων του WordPress.org

Ανησυχώ πολύ για την εμπειρία που έχουν οι χρήστες όταν επισκέπτονται την ενότητα θεμάτων του WordPress.org. Τελικά, η ποιότητα αυτής της εμπειρίας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από όλο το WordPress.

Κατά μία έννοια, ο τελικός χρήστης δεν ενδιαφέρεται για το ίδιο το λογισμικό. Ενδιαφέρονται για την απόδοσή του και προϊστάμενος όλων, πώς φαίνονται οι ιστότοποί τους.

Φυσικά, τα διαθέσιμα θέματα στον επίσημο κατάλογο θα είναι το σημείο εκκίνησης για τους περισσότερους νέους χρήστες που έρχονται στο WordPress για πρώτη φορά. Παρόλο που οι κορυφαίες αγορές και τα θεματικά καταστήματα έχουν κάνει το σήμα τους στο τοπίο, εξακολουθούν – κατά τη γνώμη μου – να είναι ένα δευτερεύον μέρος για να πάει αν κάποιος χρειάζεται ένα θέμα.

Ειλικρινά, για σχεδόν όλους, το μονοπάτι είναι:

 • Χρειάζεστε ένα θέμα > μεταβείτε στο WordPress.org > τίποτα εκεί? > μεταβείτε στο Google > πήγαινε σε μια αγορά

Σε αυτό το μονοπάτι, το WordPress.org και τα θέματα που προσφέρονται είναι βασικά.

Εάν τα θέματα γίνουν πολύ εχθρικά έναντι των τελικών χρηστών – χρηστών που δεν είναι προγραμματιστές – δεν θα φροντίσουν καν να ελέγξουν εναλλακτικά αποθετήρια θεμάτων … θα αφήσουν το WordPress ως πλατφόρμα εντελώς. Και πηγαίνετε στο Squarespace ή τι άλλο.

Για αυτόν τον λόγο, πάλι, αυτό που υπάρχει στο θέμα repo του WordPress.org είναι το κλειδί. Και είναι το κλειδί για όλες τις σταδιοδρομίες μας στην επιχείρηση WordPress. Δεν έχει σημασία αν δημιουργείτε δωρεάν θέματα, θέματα επί πληρωμή, θέματα που φιλοξενούνται στο WordPress.org, θέματα ThemeForest ή θέματα που πωλούνται μέσω ενός ανεξάρτητου καταστήματος. Το WordPress.org είναι ένα κρίσιμο στάδιο στην πορεία του χρήστη σας για ανακάλυψη εσείς.

Ωστόσο, παρά την αξία του, η σχέση σας με το WordPress.org μπορεί να είναι μια αγάπη-μίσος…

Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας… τα πράγματα δεν ήταν εύκολο για εμάς σχετικά με το επίσημο αποθετήριο θεμάτων.

Όπως ίσως ή δεν γνωρίζετε, Zerif Lite είναι το πιο δημοφιλές δωρεάν θέμα μας, με πάνω από 200.000 ενεργές εγκαταστάσεις και ήταν επίσης το βασικό στοιχείο στη λίστα με τα πιο δημοφιλή θέματα του WordPress.org.

Εγκαταστάσεις zerif lite

Με τα χρόνια, το θέμα έχει αναγνωριστεί από τους τελικούς χρήστες και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για άλλους προγραμματιστές κατά τη δημιουργία των θεμάτων τους.

Ωστόσο, η Zerif Lite προκάλεσε επίσης ενόχληση στην ομάδα αναθεώρησης θεμάτων στο WordPress.org. Με λίγα λόγια, το θέμα αντιμετωπίζει πιθανή αναστολή από τον κατάλογο και του δόθηκε δύο εβδομάδες για να διορθώσει όλα τα φερόμενα ζητήματα.

Αυτό ήταν πριν από δύο εβδομάδες.

Από αυτό το γράψιμο, 14 Σεπτεμβρίου, Ο Zerif Lite έχει ανασταλεί, και δεν μπορείτε πλέον να το αποκτήσετε μέσω του WordPress.org. Η μετάβαση στη διεύθυνση https://wordpress.org/themes/zerif-lite/ σας δίνει αυτό:

λείπει zerif lite

Δύο πράγματα πριν συνεχίσω με το θέμα:

 • Δεν σκοπεύω να το κάνω αυτό ως δημόσιο δράμα. Αυτό αφορά περισσότερο το πώς μπορούμε να αποφύγουμε αυτές τις καταστάσεις στο μέλλον και πώς άλλοι προγραμματιστές μπορούν να προσεγγίσουν παρόμοια προβλήματα αν συναντήσουν ποτέ.
 • Δεν θα μιλήσω για τις μεμονωμένες λεπτομέρειες σχετικά με το ζήτημα ή κάτι παρόμοιο "πώς είμαστε σωστοί και κάνουν λάθος." Αυτός δεν είναι ο σκοπός. Έχουμε τα δικαιώματα και τα λάθη μας και στις δύο πλευρές, και δεν νομίζω ότι θα ήταν τόσο ωραίο αν απλώς χύσω τα παράπονά μας εδώ με την ελπίδα να φέρουμε την κοινότητα στο πλευρό μας.

Έτσι, όπως ανέφερα στην αρχή, επειδή ενδιαφέρομαι πολύ για την εμπειρία που έχουν οι χρήστες όταν επισκέπτονται το θέμα repo, θα ήθελα να εκμεταλλευτώ αυτήν την ευκαιρία για να μιλήσω για τα προβλήματα με το ίδιο το περιβάλλον και να συζητήσω τους πιθανούς τρόπους της βελτίωσής του.

(Για όσους από εσάς ενδιαφέρεστε για το ζήτημα Zerif Lite, μπορείτε απλά να μεταβείτε εδώ – το επίσημο εισιτήριο στο WordPress.org.)

Σχετικά με τη δημιουργία θεμάτων WordPress.org, την έγκρισή τους και στη συνέχεια την απαγόρευση

Από την προοπτική ενός προγραμματιστή, η δημιουργία ενός * νέου * θέματος – με έμφαση στο * νέο * – και στη συνέχεια η συμπερίληψή του στο repo WordPress.org είναι λίγο πολύ μια απλή διαδικασία. (Παρακαλώ αντέξτε μαζί μου.)

Αυτό που εννοώ είναι ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε και αν τους ακολουθήσετε αρκετά καλά, θα γίνετε αποδεκτοί. Δεν μιλώ για την πολυπλοκότητα ή τη χρησιμότητα αυτών των κανόνων. Πρόκειται μόνο για το γεγονός ότι ορισμένοι κανόνες χρειάζομαι να είμαι ακολούθησε εάν θέλετε να συμπεριληφθείτε.

Και αυτό είναι εντάξει.

Αλλά με την πάροδο του χρόνου, όταν αλλάζουν κανόνες – εισάγονται νέες οδηγίες, καταργούνται οι παλιές οδηγίες κ.λπ. – μπορεί να βρεθείτε σε μια δύσκολη κατάσταση.

Το τρέχον τοπίο repo του WordPress.org χωρίζεται σε δύο μέρη, λίγο πολύ:

 • Όταν υποβληθεί ένα νέο θέμα, εξετάζεται και αν είναι σύμφωνο με τις οδηγίες, πηγαίνει στο διαδίκτυο.
 • Αλλά η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή για τα υπάρχοντα θέματα. Οποιοδήποτε υπάρχον θέμα μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να τεθεί στην προσοχή της ομάδας αξιολόγησης, καθώς δεν είναι συμβατό με το νεότερο σύνολο οδηγιών.

Το τελευταίο πιθανότατα θα συμβεί όταν αρχίσουν να ρωτούν συγγραφείς άλλων νέων θεμάτων, και δικαίως, "Γιατί το θέμα μου δεν μπορεί να κάνει το Thing X, αλλά αυτό το παλιό θέμα εδώ μπορεί?"

Σε αυτό το σημείο, ενδέχεται να σας ζητηθεί να ενημερώσετε το θέμα σας, ώστε να συμμορφώνεται με τους πιο ενημερωμένους κανόνες, κάτι που φαίνεται λογικό. Αλλά εδώ είναι που ξεκινούν τα προβλήματα.

Πρώτον, ας διορθώσουμε ένα πράγμα. Εάν οποιεσδήποτε αλλαγές σας ζητηθούν τελικά να οδηγήσουν σε ένα καλύτερο συνολικό προϊόν, τότε αυτό δεν ισχύει. Παίρνετε απλά κάποιον από την ομάδα αξιολόγησης θεμάτων να κάνει την ερευνητική εργασία για εσάς και επισημαίνοντας πώς ακριβώς μπορείτε να κάνετε το θέμα σας καλύτερο. Εξαιρετική!

Τα πραγματικά προβλήματα ξεκινούν όταν οι αλλαγές που σας επιβάλλονται δεν είναι απαραίτητα καλές για τον τελικό χρήστη.

Γιατί αυτό θα συνέβαινε ποτέ?

Αυτό είναι λίγο δύσκολο, αλλά ελπίζω να εξηγήσω τι εννοώ:

Κατ ‘αρχάς, ας θυμόμαστε ότι οποιοδήποτε θέμα είχε γίνει προηγουμένως αποδεκτό στο repo ήταν 100% συμβατό με τους κανόνες τη στιγμή της έγκρισης. Δεν μιλάμε λοιπόν για μια κατάσταση όπου ένα θέμα αρνείται να συνεργαστεί εντελώς.

Τώρα, για τους ίδιους τους κανόνες:

Δεν θέλω να υποστηρίξω ότι οι τρέχοντες κανόνες θέματος είναι χειρότεροι από ό, τι ήταν, ή το αντίστροφο. Οι κανόνες είναι κανόνες. Ουσιαστικά, η κατασκευή ενός νέου προϊόντος σύμφωνα με "Κανόνες Α" ή "Κανόνες Β" είναι παρόμοιο στη φύση. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα βήματα. Ωστόσο, η ιστορία είναι τελείως διαφορετική κατά τη μετακίνηση από "Κανόνες Α" προς την "Κανόνες Β."

Εδώ είναι το πράγμα. ως προγραμματιστής θεμάτων, μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου το θέμα σας είναι απόλυτα φιλικό προς το χρήστη και είναι εντάξει με τους κανόνες κατά τον χρόνο υποβολής του. Τότε… εισάγονται νέοι κανόνες και φαίνονται επίσης λογικοί. Ωστόσο, εκεί ακριβώς, στη μέση, βρίσκεται η ίδια η μετάβαση.

Και αυτή η μετάβαση από μόνη της είναι σπάνια φιλική προς τον χρήστη.

Αυτό που καταλήγει σε όλα είναι ότι εάν σας ζητηθεί να καταργήσετε ένα μεγάλο κομμάτι της λειτουργικότητας του θέματος σας για να συμμορφώνεστε με τους νέους κανόνες, τι πιστεύετε ότι συμβαίνει στους τρέχοντες χρήστες του θέματος όταν κάνετε αυτήν την κίνηση?

Ναι, έχετε δίκιο, οι ιστότοποί τους σταματούν να λειτουργούν! Ή ίσως να μην σταματήσουν να λειτουργούν, αλλά χάνουν τη λειτουργικότητα που τους είπαν ότι θα είχαν όταν εγκατέστησαν για πρώτη φορά το θέμα.

Ουσιαστικά, τους υποσχεθήκατε ότι κάθε ενημέρωση θα βελτιώσει την εμπειρία τους, αλλά κάνετε κάτι ακριβώς αντίθετο. Σε ένα ακραίο σενάριο, μπορεί να καταστήσετε το θέμα άχρηστο.

Απλώς για να σας δώσω ένα παράδειγμα για να εξηγήσετε τι εννοώ. Ένα από τα πράγματα που μας ζητήθηκε να αλλάξουμε με το Zerif Lite είναι να χρησιμοποιήσουμε "faux προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων." Βασικά, πρόκειται για τη χρήση αυτών των μικρών αποκλειστικών μπλοκ περιεχομένου που εμφανίζονται στην αρχική σελίδα του θέματος για την παρουσίαση πραγμάτων όπως πληροφορίες ομάδας, για αποκλεισμούς, μαρτυρίες κ.λπ. Παράδειγμα:

ομάδα

Αυτά χρησιμοποιούνται μόνο στην αρχική σελίδα και πουθενά αλλού. Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες, θα πρέπει να έχουμε ορίσει πραγματικούς προσαρμοσμένους τύπους δημοσιεύσεων για αυτούς. Αυτό, κάτι, έχει νόημα αν δημιουργείτε ένα νέο θέμα, αλλά αλλάζοντας αυτό σε ένα υπάρχον θέμα, σημαίνει ότι όποιος το χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή θα βλάψει τον ιστότοπό του. Και στην περίπτωσή μας αυτό σημαίνει 300.000+ άτομα (συμπεριλαμβανομένων των παιδικών θεμάτων).

Έτσι, ανάλογα με το είδος των αλλαγών που σας ζητείται να πραγματοποιήσετε, η κατάσταση μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολη, είναι βασικά το σφυρί ή το αμόνι:

 • Από τη μία πλευρά, εάν δεν κάνετε τις αλλαγές, θα σας απαγορευτούν από το repo.
 • Εάν κάνετε τις αλλαγές, παραμένετε στο repo, αλλά βάζετε τους ιστοτόπους των τρεχόντων χρηστών σας.

Ποιο είναι χειρότερο?

Επιτρέψτε μου να σας πω πώς το βλέπω από τη δική μου προοπτική.

Είμαι – είμαστε – όλα σχετικά με την κατασκευή προϊόντων που ακολουθούν τις αρχές του "πρώτα ο χρήστης." Θέλουμε το υλικό μας να είναι χρήσιμο, χρήσιμο και αξιόπιστο. Εάν προτείνεται μια αλλαγή που θα κάνει την εμπειρία όλων καλύτερη, είμαστε όλοι για αυτήν!

Αλλά αν οι αλλαγές μπορούν να οδηγήσουν σε δυσκολότερη εκθετική ζωή των χρηστών μας, τότε δεν μπορούμε να κάνουμε αυτό το βήμα και να αισθανθούμε καλά γι ‘αυτό. Θα ήταν να προδώσουμε τους χρήστες και την πελατειακή μας βάση.

Τελικά, το τέλος με ένα χειρότερο προϊόν / εμπειρία δεν είναι κάτι που μας ενδιαφέρει πολύ. Κατά την άποψή μου, η διακοπή της τρέχουσας εμπειρίας χρήστη δεν αξίζει τον κόπο και έως ότου βρούμε έναν τρόπο να διατηρήσουμε αυτήν την εμπειρία χρήστη ανέπαφη – και με τρόπο που η ομάδα αξιολόγησης είναι δροσερή (μέχρι στιγμής, οι προτάσεις μας δεν έχουν ληφθεί καλά) – θα πρέπει να μείνουμε σε αναστολή από το repo.

Σίγουρα, αυτό θα μειώσει πολύ τα έσοδά μας. Σε ολόκληρη την εταιρεία, εκτιμώ πιθανώς περίπου 50% μείωση των πωλήσεων μετά την αναστολή repo του WordPress.org.

Αυτό σίγουρα θα απαιτούσε μεγάλη βελτιστοποίηση, αλλά είμαστε ευτυχείς που είμαστε σε θέση όπου μπορούμε να κάνουμε μόνο ό, τι είναι καλύτερο για τους πελάτες μας και για εμάς – την εταιρεία – μακροπρόθεσμα.

Οι λύσεις

Η κατάσταση δεν είναι εύκολη, και όχι μόνο για εμάς, αλλά και για άλλους προγραμματιστές θεμάτων που έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν ή αντιμετωπίζουν αυτήν τη στιγμή.

Έχω μερικές προτάσεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση για συζήτηση όταν αναζητούμε βιώσιμες λύσεις:

1. Μη αναδρομική ισχύς των κανόνων

Δεν πιστεύω ότι οποιοδήποτε θέμα πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά με βάση τη φήμη, τη δημοτικότητά του ή το άλλο. Ωστόσο, ταυτόχρονα, δεν πιστεύω ότι τυχόν κανόνες ή νόμοι πρέπει να είναι αναδρομικά.

Κατά κανόνα, ο νόμος δεν είναι αναδρομικός. επηρεάζει μόνο τη μελλοντική δραστηριότητα, δηλαδή τι θα συμβεί μετά την έναρξη ισχύος του νόμου.

Η ύπαρξη παρόμοιων κανόνων στον κατάλογο σίγουρα θα βοηθούσε. Και αυτό θα ήταν πολύ απλό:

 • Εάν το θέμα σας έγινε αποδεκτό στον κατάλογο και βρέθηκε ότι είναι συμβατό με τους ισχύοντες κανόνες, τότε είναι καλό να παραμείνετε όπως είναι.
 • Μόνο εάν θέλετε να υποβάλετε μια ενημέρωση που υπερβαίνει τις κρίσιμες διορθώσεις σφαλμάτων, πρέπει να την προσαρμόσετε με τους νεότερους κανόνες.

2. Εισαγωγή ελάχιστων απαιτήσεων

Τα repos εργάζονται για αυτοματοποίηση. Απλώς υποβάλλουμε πάρα πολλά θέματα και προσθήκες κάθε εβδομάδα, οπότε η ανθρώπινη αναθεώρηση για κάθε προσθήκη είναι τόσο χρονοβόρα και πιθανώς αφήνει πολύ χώρο για επίβλεψη.

Έτσι, ένα μονοπάτι που μπορούμε να ακολουθήσουμε με τον αυτοματισμό είναι απλώς να αποδεχτούμε κάθε ασφαλές και ασφαλές θέμα στον κατάλογο και στη συνέχεια να έχουμε έναν καλύτερο αλγόριθμο αναζήτησης (τι κάνει το repo repo) που θα εμφανίζει πρώτα τον καλύτερο αγώνα (με βάση διάφορους παράγοντες).

Πιστεύω ότι είναι το πιο εύκολο και καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, οι προγραμματιστές έχουν περισσότερη ελευθερία και μπορούν να πειραματιστούν με διάφορες ασυνήθιστες λύσεις. Δείτε αυτό το απόσπασμα:

Ματ σχόλιο

Ή αυτό; επίσης ο Matt Mullenweg:

Έχουμε πολλούς σκληρούς και αυστηρούς κανόνες σχεδιασμένους "προστατεύω" χρήστες, όπως οι CPT κ.ά., αλλά κάποιος θα μπορούσε να λάβει μια ενημερωμένη απόφαση να ανταλλάξει μελλοντική πιθανή φορητότητα για τρέχουσα μορφή ή λειτουργικότητα. θα ήταν μια απόλυτα ορθολογική απόφαση.

Για παράδειγμα, η Amazon εκμεταλλεύεται τον μηχανισμό αναζήτησης στο μέγιστο. Είναι βασικά μια οικονομία ελεύθερης αγοράς. Τα καλά προϊόντα λαμβάνουν καλές κριτικές, επομένως καταλήγουν ψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Τα κακά προϊόντα θάβονται. Είναι η κοινότητα των αγοραστών που τη ρυθμίζει.

Έχοντας κάτι τέτοιο για την αναζήτηση θεμάτων WordPress.org θα ήταν καταπληκτικό!

3. Επιτρέψτε την επιβίβαση

Τα θέματα είναι μερικές φορές απίστευτα περίπλοκα κομμάτια λογισμικού και περιμένουν από τον χρήστη να κάνει απλώς κλικ στο "θέτω εις ενέργειαν" κουμπί και στη συνέχεια να γίνει με ό, τι χρειάζεται η προσοχή τους είναι απλά τρελό.

Η δυνατότητα ενσωμάτωσης νέων χρηστών είναι το κλειδί για να τους βοηθήσει να διαμορφώσουν το νέο τους θέμα και επίσης να μάθουν πώς να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη του Αυτό θα μπορούσε να μας βοηθήσει να προσφέρουμε μια μεγάλη "μοιάζει με το demo" εμπειρία, εστιάζοντας ταυτόχρονα σε ό, τι είναι καλό για τους χρήστες ταυτόχρονα.

4. Έχοντας καλύτερο πρόγραμμα προεπισκόπησης

Αυτό ίσως δεν σχετίζεται 100% με το ζήτημα που αντιμετωπίζεται, αλλά πιστεύω ότι είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική χρηστικότητα του repo WordPress.org.

Με απλά λόγια, ο τρέχων προεπισκόπηση είναι άχρηστος.

Η χρησιμότητά του έχει να κάνει με την προεπισκόπηση να μοιάζει με το στιγμιότυπο οθόνης θεμάτων.

Αυτό πρέπει απλά να είναι καλύτερο. Οι συγγραφείς θεμάτων πρέπει να είναι σε θέση να συντονίσουν το πρόγραμμα προεπισκόπησης για να εμφανίσουν πραγματικά μια βελτιστοποιημένη επίδειξη – κάτι που στην πραγματικότητα δίνει στον χρήστη μια καλή επισκόπηση του τι έχει να προσφέρει το θέμα.

Τι ακολουθεί για τους χρήστες του Zerif Lite, δημοσιεύστε την αναστολή του WordPress.org

Μερικά σημαντικά πράγματα:

(α) Αγαπάμε ακόμα το θέμα και θα το κρατήσουμε ζωντανό

Γεια, η Zerif έχει εξελιχθεί σε ένα από τα 5 πιο δημοφιλή θέματα στο WordPress.org για έναν λόγο. Είναι φοβερό! Και εξακολουθούμε να το πιστεύουμε ολόψυχα.

Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσουμε να το επεξεργαζόμαστε και θα το κάνουμε ακόμη καλύτερο.

(β) Μπορείτε ακόμα να κατεβάσετε το Zerif Lite

Απλώς μεταβείτε στον ιστότοπό μας και πάρτε το Zerif Lite από εκεί (δεν απαιτείται συμμετοχή).

zerif lite

(γ) Μπορείτε ακόμα να λάβετε υποστήριξη

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κύρια ενότητα υποστήριξης εδώ. Εκεί μπορείτε να βρείτε τους αναλυτικούς οδηγούς τεκμηρίωσης, τις συχνές ερωτήσεις και επίσης έναν τρόπο επικοινωνίας μαζί μας.

Για να λάβετε υποστήριξη προτεραιότητας, σκεφτείτε εγγραφείτε στο θεματικό μας κλαμπ (ασφάλιστρο).

(δ) Επικοινωνήστε μαζί μας εάν πραγματοποιήσατε λήψη του Zerif Lite μέσω του WordPress.org

Εδώ είναι ο πυρήνας του προβλήματος: Εάν ανεβάσουμε ένα θέμα στο WordPress.org, δεν μπορούμε να προσθέσουμε ένα σενάριο ενημέρωσης στο πακέτο. Αυτό σημαίνει ότι εάν θέλουμε να παραδώσουμε ενημερώσεις οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον, είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε αυτό το θέμα στο WordPress.org.

Στην περίπτωσή μας, με την αναστολή του θέματος λόγω της αλλαγής κανόνων (χωρίς εύλογο τρόπο για την επίλυση προβλημάτων), περισσότεροι από 300.000 χρήστες έχουν τεθεί σε κίνδυνο λόγω της χρήσης ενός θέματος που δεν μπορεί να ενημερωθεί.

Ακόμα χειρότερα, δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, επομένως δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους. Βασικά, αυτά δεν είναι "οι χρήστες μας" πια, παρόλο που εξακολουθούμε να εμφανίζονται ως προγραμματιστές του θέματος.

Για παράδειγμα, εάν μας αναφερθεί ένα ζήτημα ασφαλείας, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ωστόσο θα εξακολουθήσουμε να κατηγορούμε. Αυτό φαίνεται να είναι ένα πολύ μεγάλο πράγμα.

Έτσι στο τέλος, επικοινωνήστε μαζί μας εάν είστε χρήστης του Zerif Lite. Ας διατηρήσουμε το θέμα σας ασφαλές.

Εκσυγχρονίζω. Ο απλούστερος τρόπος για να ενημερώνετε το αντίγραφο του Zerif Lite είναι να κάνετε λήψη αυτό το νέο plugin μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το εγκαταστήσετε και να το ενεργοποιήσετε. Οι ενημερώσεις σας στο Zerif Lite θα πραγματοποιούνται αυτόματα από εκείνη τη στιγμή και μετά.

(ε) Τι ακολουθεί για εμάς, επιχειρηματικά

Όπως ανέφερα νωρίτερα, εκτιμώ πιθανότατα μείωση κατά 50% των πωλήσεων ως αποτέλεσμα αυτού.

Προφανώς, πρέπει να μειώσουμε τα πράγματα και να βελτιστοποιήσουμε. Εδώ θα κάνουμε στο εγγύς μέλλον:

Μειώστε το κόστος

 • Ακύρωση συνδρομών λογισμικού που δεν τις χρησιμοποιούμε συχνά ή ειλικρινά δεν χρειαζόμαστε (συγγνώμη, Mixpanel).
 • Σταματήστε να κάνετε χορηγία προς το παρόν (λιγότερα WordCamps, pods.io κ.λπ.)… Ουσιαστικά, λιγότεροι χρήστες σημαίνει λιγότερη υποστήριξη, η οποία θα επιτρέψει σε ορισμένα μέλη υποστήριξης να εργαστούν από την πλευρά της ανάπτυξης της επιχείρησης, την οποία είναι απόλυτα ικανά να κάνουν.
 • Μειώστε ορισμένες προσφορές του AdWords και εστιάστε περισσότερο στην αποδοτικότητα παρά στην προσέγγιση χρηστών. Το ίδιο ισχύει και για την εκ νέου στόχευση διαφημίσεων.

Επικοινωνήστε με την κοινότητά μας

 • Ενημερώστε όσο περισσότερους χρήστες μπορούμε και καθοδηγήστε τους στη διαδικασία διατήρησης του θέματος τους ενημερωμένου.
 • Ενημερώστε δημοφιλείς πηγές ειδήσεων στην κοινότητα.
 • Ενημερώστε τους bloggers και τους παραγωγούς περιεχομένου που έχουν συνδεθεί μαζί μας στο παρελθόν για να επεξεργαστείτε / ενημερώσετε τα άρθρα τους.
 • Κατευθύνετε όλους στο σελίδα του θέματος στο ThemeIsle.com, όπου μπορούν να το κατεβάσουν χωρίς διεύθυνση email.

Προχωρήστε με προσοχή

Πρέπει να περιμένουμε περίπου 48 ώρες για να δούμε πώς αντιδρά η κοινότητα σε αυτό το όλο πράγμα, και επίσης πόσο αποτελεσματική είμαστε στην προσέγγιση των τρεχόντων χρηστών μας.

Κυκλοφορεί μια άλλη ανάρτηση στο ThemeIsle blog, εξηγώντας την κατάσταση στους χρήστες μας και τους καθοδηγούμε τι να κάνουν στο μέλλον. Θα στείλουμε επίσης email σε όλους και θα κάνουμε εκ νέου μάρκετινγκ για να προσελκύσουμε τους χρήστες στη νέα έκδοση του θέματος.

Μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να περιμένουμε λίγο και να δούμε πού είμαστε, πόσο άσχημα / καλά πηγαίνουν τα πράγματα και δουλεύουν από εκεί. Τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε.

Στο τέλος, ελπίζω ότι κάνοντας τα σημεία μας εδώ, μπορούμε να βοηθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο, και επίσης να βοηθήσουμε άλλους συγγραφείς θεμάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Ελπίζω επίσης ότι θα μπορέσουμε τελικά να πάρουμε το θέμα στο repo και, το πιο σημαντικό, ότι οι χρήστες μας δεν θα υποφέρουν πάρα πολύ εν τω μεταξύ.

Όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση και για την υποστήριξη του CodeinWP! Μείνετε ενημερωμένοι και λάβετε νέες αναφορές σε εσάς κάνοντας εγγραφή εδώ:

Όλες οι τροποποιήσεις και οι πνευματώδεις επανεγγραφές του Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector