Αναφορά διαφάνειας # 15 – Πώς να χάσετε 3.750 $ σε μία προσφορά

Καλώς ήρθατε στην 15η έκδοση της έκθεσης διαφάνειας (για τον Απρίλιο του 2016). Αυτή είναι μια σειρά όπου μοιράζομαι ό, τι συμβαίνει στο CodeinWP και στο ThemeIsle από επιχειρηματική άποψη. Κάθε μήνα, προσπαθώ να καλύψω τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα, να σας δώσω τις απόψεις μου για * πράγματα * και να μοιραστώ τα σχέδιά μου για τους επόμενους μήνες. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις προηγούμενες αναφορές.


Το καλό και το κακό

Ένας από τους αναγνώστες επεσήμανε ότι δεν μοιράζομαι πάρα πολλά αρνητικά πράγματα ή απλά πράγματα που δεν λειτούργησαν σε αυτές τις αναφορές.

Σκέφτομαι για μερικές μέρες… Πρέπει να συμφωνήσω, έχει απόλυτο δίκιο.

Αλλά είμαι κάπως στο φράχτη με την ίδια την ιδέα.

Αφενός, γνωρίζοντας τι είδους λάθη έχει κάνει κάποιος μπορεί να σας βοηθήσει να μην τα κάνετε μόνοι σας. Αλλά από την άλλη, σπάνια υπάρχει κάτι σαν "λάθος" όταν μιλάμε για διαδικτυακό μάρκετινγκ ή για τη λειτουργία μιας επιχείρησης.

Εννοώ, ας πούμε ότι η Μέθοδος Χ δεν λειτούργησε καθόλου. Σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσει και για εσάς; Φυσικά και όχι.

Επίσης, πιστεύω ότι το να μιλάς για αυτό που έχει δουλέψει φέρνει μεγαλύτερη αξία, καθώς μπορείς να προσπαθήσεις να προσαρμόσεις αυτές τις ιδέες στη δική σου επιχείρηση και να τις επαναλάβεις κάπως.

Και τέλος, εντάξει, έχω μια προσωπική προκατάληψη που μιλάει για τα καλά πράγματα. Κυρίως, είναι απλώς η ανθρώπινη φύση – πάντα αισθάνεται καλύτερα να μιλάμε για το τι έχει λειτουργήσει από αυτό που δεν έχει. Ειδικά ότι ντρέπομαι απλώς για πολλά από τα λάθη μας, και ακόμη και να τα σκέφτομαι με κάνει να τσαλακώνω, για να μην αναφέρω τον εαυτό μου στα σχόλια άλλων.

Αλλά εδώ πηγαίνει ούτως ή άλλως. ��

Ας το κάνουμε έτσι:

Κατ ‘αρχάς, θα μοιραστώ μερικά από τα χειρότερα λάθη μας – τα πράγματα που ήταν πραγματικά αμήχανα. Αλλά για να τα εξισορροπήσω, θα αναφέρω επίσης μερικές από τις καλύτερες αποφάσεις μας μέχρι στιγμής.

Φοβερές προσφορές

Ας ξεκινήσουμε μεγάλα:

Πριν από αρκετούς μήνες, προσπαθήσαμε να προωθήσουμε το ParallaxOne σε 1 εκατομμύριο + συνδρομητές του Pocket (προώθηση ενημερωτικών δελτίων μέσω email). Η τιμή σε αυτό ήταν 3.750 $.

Έχουμε 171 νέους δωρεάν λογαριασμούς χρηστών. Αυτό είναι 22 $ ανά χρήστη.

Και δεν είναι ότι το Pocket δεν είναι καλό για προώθηση. Αλλά ξεκάθαρα, το προϊόν και το μήνυμα μάρκετινγκ δεν αντέδρασαν με τον μέσο χρήστη του Pocket εκείνη τη στιγμή. Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλοί λόγοι. Ίσως μόνο μερικά μικρά γρανάζια που δεν πυροδοτήθηκαν, ίσως ένα μεγάλο.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν έπαιξε καλά, και σαφώς μια κακή συμφωνία.

Τότε υπήρχε η προώθηση στο ενημερωτικό δελτίο UXBooth. Αυτή τη φορά έχουμε 88 δωρεάν λογαριασμούς για 950 $ (11 $ ανά χρήστη).

Δοκιμάσαμε επίσης πολλές τοποθετήσεις BuySellAds και κατέληξε να πληρώσει 10 $ + ανά δωρεάν λογαριασμό.

Το AdWords δεν παίζει τόσο καλά. Ξοδεύουμε κάπου περίπου 2.000 $ το μήνα – εστιάζοντας σε δωρεάν θέματα – και κατά μέσο όρο 1,5 $ ανά δωρεάν λήψη θέματος.

Τώρα, ας καταστήσουμε σαφές τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω για μένα και τι είδους μήνυμα προσπαθώ να μεταφέρω εδώ.

Αυτό δεν με κάνει να νιώθω μελαγχολία γιατί βρισκόμουν για τα λεφτά μου. Καθόλου. Αυτό θα ήταν πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί. Επειδή ξέρω ότι εμείς είμαστε υπεύθυνοι για όλες αυτές τις προσπάθειες που δεν λειτουργούν. Εάν είχαμε προετοιμάσει τις προσφορές καλύτερα, θα είχαμε σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα. Ντρέπομαι γιατί είναι δικό μας λάθος.

(Σημείωση. Όπως μπορείτε να δείτε, οι περισσότερες από τις προσπάθειες που περιγράφονται παραπάνω επικεντρώνονται στα δωρεάν θέματα μας. Ο τρέχων στόχος μου είναι να είμαι μία από τις κορυφαίες πηγές δωρεάν θεμάτων WordPress και να το χρησιμοποιήσω ως μοχλός για να προσελκύσω άτομα στα προγράμματα επί πληρωμή μας. Δεν υπάρχει αυτή την άμεση προώθηση για τα επί πληρωμή θέματα μας αυτή τη στιγμή.)

Φοβερά λάθη

Όταν ξεκινήσαμε αρχικά το ParallaxOne, δημιουργήσαμε το γυμνοσάλιαγκας Parallax-One. Αυτό δεν φαινόταν κακή ιδέα εκείνη την εποχή, αλλά όπως αποδεικνύεται, προκαλεί προβλήματα όταν αποφασίζουμε να υποβάλουμε το θέμα στον κατάλογο WordPress.org. Όλα τα θέματα εκεί παίρνουν τα ονόματά τους με πεζά γράμματα και οι γυμνοσάλιαγκες τους δημιουργούνται αυτόματα με βάση αυτό. Έτσι θα καταλήξαμε σε δύο εκδόσεις του ίδιου θέματος (parallax-one και Parallax-One). Ως αποτέλεσμα, κανένα παιδικό θέμα δεν θα λειτουργήσει ποτέ και με τα δύο ταυτόχρονα.

Για περίπου 6 μήνες, ο Disqus συνέχισε να αντικαθιστά τους συνδέσμους συνεργατών μας στο blog CodeinWP… αποτελεσματικά "βοήθεια" χάνουμε αρκετά χρήματα. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα αρκετά παλιό ζήτημα με τον Disqus. Εδώ είναι μια ανάρτηση που χρονολογείται από το 2014 το περιγράφω.

Για πολύ καιρό, ο σχεδιασμός δεν ήταν το επίκεντρο κατά την ανάπτυξη νέων θεμάτων. Εκ των υστέρων, το θεωρώ αυτό ένα τεράστιο λάθος. Και ακόμη περισσότερο όταν διαβάζω Αποτελέσματα έρευνας ανασχεδιασμού του Array Themes, σύμφωνα με το οποίο, ο σχεδιασμός είναι μακράν ο πιο σημαντικός παράγοντας που οι άνθρωποι λαμβάνουν υπόψη όταν αγοράζουν θέματα WordPress.

Εκείνη τη φορά, και για οποιονδήποτε λόγο (?), Αποφάσισα ότι θα ήταν καλή ιδέα να επεξεργαστώ κάποιο κώδικα απευθείας στο Zerif Lite στο κύριο GitHub του θέματος. … Και ξέχασα να προσθέσω ένα ";"

Κυριολεκτικά, το πιο βασικό λάθος υπάρχει σε όλο τον προγραμματισμό. Αυτό προκάλεσε ένα θανατηφόρο σφάλμα για πολλούς ανθρώπους και έναν καταρράκτη καταγγελιών.

Για να μετριάσουμε αυτούς τους κινδύνους στο μέλλον, προστατεύουμε τώρα τον κλάδο παραγωγής της θεματικής μας ανάπτυξης και σχεδιάζουμε επίσης να ενσωματώσουμε Travis CI. Για να μην αναφέρω, έχω σταματήσει να ανεβάζω οποιεσδήποτε ενημερώσεις στο WordPress.org.

Ίσως να βλέπετε ήδη ένα μοτίβο εδώ…

Έχω την τάση να βιάζω τα πράγματα (τόσο στο μάρκετινγκ όσο και στο προϊόν) ή να δημοσιεύω ενημερώσεις προϊόντων βιαστικά πριν αναλύσω σε βάθος όλες τις δυνατότητες. Δουλεύω τρόπους για να βελτιώσω αυτήν την πτυχή της φύσης μου, αλλά το μυαλό μου τείνει ακόμα να περιπλανιέται.

Λοιπόν, τουλάχιστον δεν προκαλώ νέα θανατηφόρα σφάλματα κατά την επεξεργασία των θεματικών αρχείων με το χέρι. ��

Από εταιρική άποψη, αρχίσαμε επίσης να δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στην καλύτερη ιεράρχηση της εργασίας. Εννοώ, πέρυσι, περάσαμε τον περισσότερο χρόνο μας είτε διορθώνοντας προβλήματα στα υπάρχοντα προϊόντα μας είτε φτιάχνοντας βιαστικά νέα θέματα χωρίς να επικεντρωθούμε τόσο στην πλευρά του σχεδιασμού των πραγμάτων. Τελικά, άρχισα να χάνω τον ύπνο από αυτό.

Γνωρίζοντας ότι ο σχεδιασμός είναι η μυστική σάλτσα, χρειαζόμασταν μια αλλαγή. Έτσι, σε ένα μάλλον ριζοσπαστικό βήμα, εμείς αποφάσισε να κάνει λίγο εαρινό καθαρισμό και να αποσύρει έναν τόνο θεμάτων.

Δεν είναι ότι αυτά τα θέματα δεν ήταν αρκετά ποιοτικά από την άποψη του πηγαίου κώδικα, αλλά ο σχεδιασμός απλώς δεν ήταν σωστός και δεν μπορούσα να δω αυτά τα θέματα ως τα κορυφαία στην κατηγορία τους. Φαινόταν καλύτερα να τους βγάλω από τη δυστυχία και να φτιάξουμε καινούργια που θα ήταν πολύ καλύτερα.

Απλώς για να αλλάξουμε ελαφρώς την ευθύνη, ένας από τους λόγους για ορισμένα από τα ζητήματα με την κατεύθυνση της δουλειάς των προϊόντων μας είναι ότι οι κανόνες του WordPress.org φαίνεται να αλλάζουν συχνότερα από ό, τι χρειάζεται για να κυκλοφορήσουμε νέα θέματα.

Για παράδειγμα, έχουμε δημιουργήσει δύο θέματα στο ίδιο backend. Και οι δύο αξιολογήθηκαν από τον ίδιο κριτή μόνο σε απόσταση τριών εβδομάδων. Ένα ήταν εντάξει. Ο άλλος πήρε μια ολόκληρη λίστα νέων "θέματα" Για να λύσω.

Στη συνέχεια, υπάρχει επίσης η ουρά αναμονής στο WordPress.org που έχει περίπου 6 μήνες για νέα θέματα, γεγονός που εμποδίζει την ανάπτυξη των προϊόντων μας.

Εντάξει, εντάξει … Δεν είμαι πραγματικά "μετατοπίζοντας την ευθύνη." Γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτό είναι κάτι που θα μπορούσαμε να λύσουμε / καλύψουμε με καλύτερη ροή εργασίας και ίσως καλύτερο σχεδιασμό (για το μέλλον).

Τα καλά νέα είναι ότι είμαστε πολύ κοντά στο χτύπημα "θεματικό κατάστημα γλυκό σημείο," για να μιλήσουμε – να έχετε τη δυνατότητα να δημοσιεύετε θέματα αποκλειστικά στον ιστότοπό μας. Φυσικά, αυτό δεν μας δίνει πολλές πωλήσεις βραχυπρόθεσμα, αλλά με την πάροδο του χρόνου, μας επιτρέπει να κατασκευάσουμε καλύτερα προϊόντα, διότι δεν χρειάζεται να περιμένουμε υψηλότερη δύναμη για να ελέγξουμε το έργο μας σε προσαυξήσεις 6 μηνών..

Μεγάλες αποφάσεις

Εντάξει, αρκετά με τα κακά πράγματα. Ας μιλήσουμε μερικές από τις καλύτερες αποφάσεις που έχουμε λάβει μέχρι στιγμής!

Επενδύθηκε σε πρώιμες συνεργασίες. Έχοντας έναν καλό σύντροφο αποδίδει πάντα. Για παράδειγμα, Colorlib μας έστειλαν 400.000 επισκέπτες μόλις πέρυσι. Επίσης, συνεχίζουμε να αναζητούμε επιτυχίες συνεργασίες με Περιοδικό Nimbus Themes και άλλοι. Τούτου λεχθέντος, το κλειδί εδώ είναι να βρούμε (ένα) ένας καλός συνεργάτης, και ακόμη πιο σημαντικό (σι) μια συμφωνία συνεργασίας που εγγυάται ένα win-win-win αποτέλεσμα (εσείς, ο συνεργάτης, το κοινό).

Επενδύθηκε σε συνδεδεμένα προϊόντα. Όπως αποδεικνύεται για εμάς, η ύπαρξη 3 συνδεδεμένων επωνυμιών λειτουργεί εξαιρετικά καλά, και πιθανώς καλύτερα (υποθέτω) από το να έχουμε μόνο μία μάρκα που τραβά όλη την προσοχή. Εδώ εννοώ. Τα CodeinWP και JustFreeThemes βρίσκονται στις 3 πρώτες παραπομπές για το ThemeIsle και σε συνδυασμό δημιούργησαν το 23% των δωρεάν λήψεων μας τον περασμένο μήνα.

Δούλεψε στην οργανική μας κυκλοφορία, που τώρα είναι το κορυφαίο κανάλι απόκτησης, δημιουργώντας το 25% όλων των λήψεων.

όλες οι λήψεις

Μεταφράστηκαν τα θέματα μας σε 10+ γλώσσες. Αυτό είναι κάτι για το οποίο μίλησα σε μια από τις προηγούμενες αναφορές τον Δεκέμβριο. Το κάναμε για δύο λόγους. Πρώτα απ ‘όλα, μας ανοίγει σε διεθνείς αγορές με τεράστιο τρόπο. Στη συνέχεια, υπάρχει επίσης ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι επιλεγμένες / δημοφιλείς καρτέλες στο WordPress.org αυτήν τη στιγμή. Βασικά, τα μεταφρασμένα θέματα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να εμφανιστούν εκεί για επισκέπτες από μη αγγλόφωνες χώρες. Αυτό είχε μεγάλο αντίκτυπο μέχρι στιγμής. Για ορισμένα από τα θέματα μας, έχουμε πραγματικά διπλασιάσει τον αριθμό των λήψεων (Αυτό και Αυτό). Έχουμε ξοδέψει συνολικά περίπου 4.000 $ (συνεργαζόμαστε με τους εργολάβους Upwork ως επί το πλείστον).

μεταφρασμένα θέματα

Έκανε πολλές δοκιμές A / B. Η δοκιμή A / B είναι πάντα μια καλή επένδυση και αυτό δεν έχει σημασία αν τα αποτελέσματα της δοκιμής είναι θετικά ή αρνητικά. Η δοκιμή A / B απλώς διαγράφει την εικασία από τη ρουτίνα σας και σας επιτρέπει να επαληθεύσετε τις υποθέσεις σας με ανεπεξέργαστα δεδομένα. Για παράδειγμα, μία από τις πρόσφατες δοκιμές μας περιελάμβανε μια νέα σελίδα προορισμού για Zerif PRO + inline ολοκλήρωση αγοράς. Κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού, αυτή η νέα έκδοση (παρακάτω εικόνα) φέρνει 16% περισσότερες μετατροπές από την προηγούμενη.

zerif-pro

Επενδύθηκε σε επαγγελματίες. Ως επιχειρηματίας, μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις όσον αφορά την πρόσληψη ατόμων που ζητούν τι μοιάζει με υψηλό ποσοστό, και ειδικά εάν το ποσοστό αυτό είναι περισσότερο από αυτό που κάνετε ανά ώρα μόνοι σας (σας κάνει να σκεφτείτε). Αλλά θέλω πραγματικά να τονίσω ότι είναι το σωστό να κάνουμε επειδή η αξία που παραδίδεται εξακολουθεί να το κάνει μια εξαιρετική επένδυση. Συγγραφείς, μπλόγκερ, σχεδιαστές, προγραμματιστές… οι τιμές τους είναι υψηλές για έναν λόγο.

Νέες εξαγορές!

Οπως ανέφερα πολλαπλούς φορές στο παρελθόν, οι εξαγορές είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους ανάπτυξης, ανεξάρτητα από τη θέση ή την αγορά σας. Όχι μόνο δημιουργούν ειδήσεις στον κλάδο, αλλά επίσης σας εκθέτουν σε νέο κοινό αμέσως, και σας επιτρέπουν να αναζητήσετε άλλα καταστήματα στην αγορά σας, τα οποία ίσως δεν έχετε αποφασίσει να ακολουθήσετε με το κύριο προϊόν σας.

Τον περασμένο μήνα, αναπτύξαμε τη μεγάλη μας οικογένεια CodeinWP αποκτώντας 2 υπέροχα πρόσθετα από την Brice Capobianco της b * Ιστός. Τα πρόσθετα:

Τροφοδοσίες FEEDZY RSS – ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε εξωτερικές τροφοδοσίες RSS και να τις χρησιμοποιήσετε στον ιστότοπό σας.

feedzy-rss-feeds

Ειδοποίηση αποκλεισμού Adblock – δεν θέλετε οι αναγνώστες σας να χρησιμοποιούν αποκλεισμούς διαφημίσεων; Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να τους ζητήσετε ευγενικά να απενεργοποιήσουν αυτούς τους αποκλειστές.

adblock-ειδοποίηση

Δεν έχουμε κάνει ακόμα πολλά με αυτά τα πρόσθετα, αλλά έχουμε σχεδιάσει μερικά υπέροχα πράγματα!

Επίσης, στην προσπάθειά μας να μάθουμε και να διερευνήσουμε νέες δυνατότητες, αποκτήσαμε ένα δροσερό εργαλείο διαχείρισης έργου που ονομάζεται TeamClerk για 7.500 $. Πιστεύω πραγματικά σε αυτό και νομίζω ότι μπορεί να χαράξει μια ωραία θέση για τον εαυτό της σε μια αγορά που φαίνεται πραγματικά γεμάτη και διαθέτει πολλά υπέροχα εργαλεία.

Δεν έχω πολύ χρόνο να φροντίσω τα πάντα μόνος μου, γι ‘αυτό σκοπεύω να συνεργαστώ με κάποιον για να εκτελέσω αυτό το έργο. Ανασχεδιάσαμε ήδη τον ιστότοπο και λαμβάνει τώρα περίπου 10 νέους λογαριασμούς την ημέρα.

Τσέκαρέ το, δείτε πώς είναι διαφορετικό!

teamclerk

Κατεύθυνση προς τα εμπρός

Ως θεματικό κατάστημα, αναζητούμε αργή μετάβαση σε ένα "συμμετοχή στο κλαμπ" είδος προσέγγισης (παρόμοιο με αυτό που κάνουν τα WPMU DEV και Elegant Themes) και αρχίστε να χρεώνετε για αυτήν τη συνδρομή ετησίως (αυτόματες ανανεώσεις).

Επί του παρόντος, τα ποσοστά ανανέωσης είναι πολύ χαμηλά και η ανανέωση από μόνη της είναι μια φοβερή εμπειρία για τον χρήστη – πρέπει να κάνουν τα πάντα με το χέρι και η διαδικασία δεν είναι ξεκάθαρη. Ελπίζω ότι οι αυτόματες ανανεώσεις θα λύσουν αυτό το πρόβλημα και θα κάνουν τα πράγματα πιο προβλέψιμα για εμάς ως προς τα έσοδα, κάτι που με τη σειρά του θα μας επιτρέψει να επικεντρωθούμε περισσότερο στα προϊόντα και τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές.

Φυσικά, καταλαβαίνω ότι για να χρεώνουμε άτομα ετησίως, πρέπει επίσης να βρούμε περισσότερους τρόπους για να παρέχουμε συνεχή αξία στους πελάτες μας και – το οποίο είναι εξίσου σημαντικό – μάθετε πώς να επικοινωνείτε καλύτερα αυτήν την αξία.

Μερικά από τα πράγματα στην ημερήσια διάταξη:

 • Υπάρχει ήδη μια νέα ενότητα φροντιστηρίου βίντεο για τους χρήστες μας, καθοδηγώντας τους όλα όσα μπορούν να κάνουν με τα θέματα μας.
 • Ελπίζω ότι τον επόμενο μήνα θα αρχίσουμε να δημοσιεύουμε 1 άρθρο την ημέρα στα ιστολόγιά μας.
 • Σχεδιάζουμε να αρχίσουμε να στέλνουμε επιμελημένα ενημερωτικά δελτία στους χρήστες μας για διάφορα θέματα.
 • Εργαζόμαστε για την κυκλοφορία νέων και καλύτερων θεμάτων και επενδύοντας στην ανάπτυξη προϊόντων γενικά (όπως ανέφερα προηγουμένως).
 • Θα κυκλοφορήσουμε περισσότερες ενημερώσεις για τα θέματα με τις καλύτερες πωλήσεις + ορισμένα παιδικά θέματα για να τα κάνουμε ακόμα πιο ευέλικτα.
 • Έχουμε ήδη προσλάβει 3 νέα μέλη στην ομάδα υποστήριξής μας για να μειώσουμε τον χρόνο απόκρισης και να βοηθήσουμε στη δημιουργία περισσότερων σεμιναρίων / εγγράφων.

Ανάλυση εσόδων – Απρίλιος 2016

Ακολουθούν οι αριθμοί για τον Απρίλιο (από το εσωτερικό σύστημα παρακολούθησης):

στροφή μηχανής

Αυτή είναι μια μικρή αύξηση 3,9% τον τελευταίο μήνα.

(Υπενθύμιση) Μιλώ στο WordCamp!

Απλώς ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους τους Ευρωπαίους φίλους μας ότι μιλώ στο WordCamp Porto σε λίγες μέρες!

Η παρουσίασή μου έχει εγκριθεί από τους διοργανωτές, οπότε όλα είναι έτοιμα! ��

Θα τα πούμε 14-15 Μαΐου στο Πόρτο!

Ευχαριστούμε που διαβάσατε και για την υποστήριξη του CodeinWP! Μείνετε ενημερωμένοι και λάβετε νέες αναφορές σε εσάς κάνοντας εγγραφή εδώ:

Όλες οι τροποποιήσεις και οι πνευματώδεις επανεγγραφές του Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map