Μηχανική εκμάθηση στο WordPress: Πώς να αναλύσετε τον συναισθηματικό αντίκτυπο του περιεχομένου σας χρησιμοποιώντας AI

Μηχανική εκμάθηση στο WordPress: Πώς να αναλύσετε τον συναισθηματικό αντίκτυπο του περιεχομένου σας χρησιμοποιώντας AI

Μηχανική εκμάθηση στο WordPress: Πώς να αναλύσετε τον συναισθηματικό αντίκτυπο του περιεχομένου σας χρησιμοποιώντας AI
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ο τρόπος με τον οποίο αισθάνονται οι άνθρωποι κατά την πλοήγηση στον ιστότοπό σας και την ανάγνωση του περιεχομένου σας είναι δύσκολο να ποσοτικοποιηθεί. Ωστόσο, είναι κάτι που πρέπει να καταλάβετε εάν θέλετε να προσελκύσετε πραγματικά το κοινό σας. Αυτό σημαίνει ότι ίσως θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη μηχανική εκμάθηση στο WordPress για να αναλύσετε τον αντίκτυπο του περιεχομένου σας.


Με τα σωστά εργαλεία, μπορείτε πραγματικά να ποσοτικοποιήσετε τη συναισθηματική επίδραση του περιεχομένου σας και να το τροποποιήσετε για να στοχεύσετε διαφορετικά συναισθήματα. Για να είμαστε δίκαιοι, αυτό δεν είναι μια ακριβής επιστήμη και δεν μπορούμε να σας πούμε ποια συναισθήματα θα αντηχούν καλύτερα στο κοινό σας. Ωστόσο, μπορείτε να μάθετε πολλά από τη διαδικασία.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το πώς η μηχανική εκμάθηση στο WordPress μπορεί να αλλάξει τον τρόπο προσέγγισης της δημιουργίας περιεχομένου. Στη συνέχεια, θα σας παρουσιάσουμε ένα εργαλείο που θα σας βοηθήσει να αναλύσετε τον συναισθηματικό αντίκτυπο των άρθρων σας. Ας επικοινωνήσουμε με τα συναισθήματά μας!
πώς να χρησιμοποιήσετε τη μηχανική εκμάθηση στο WordPress

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιείτε το WordPress

Πρώτον, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε πουθενά κοντά στο πραγματικό Τεχνητή Νοημοσύνη (AI). Ωστόσο, ένας τομέας στον οποίο έχουμε κάνει τεράστια βήματα είναι μηχανική εκμάθηση, που είναι ένα (είδος) παρόμοιο πεδίο.


WordLift – SEO με τεχνολογία AI

Συγγραφέας: WordLift, Insideout10


92% βαθμολογίες


500 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.4 +

Περισσότερες πληροφορίες

wordlift.3.25.5.zip

Τρέχουσα έκδοση: 3.25.5

Τελευταία ενημέρωση: 28 Μαΐου 2020


92% βαθμολογίες


500 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.4 +

Σελίδα προσθηκών WordPress.org


WordLift – SEO με τεχνολογία AI

Η μηχανική εκμάθηση περιλαμβάνει τη χρήση αλγορίθμων από υπολογιστές για να βελτιωθούν σε συγκεκριμένες εργασίες. Όσο περισσότερα δεδομένα τροφοδοτείτε αυτά τα συστήματα, τόσο καλύτερα μπορούν να γίνουν στην ανάλυση και την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων.

Υπάρχουν ήδη μερικές εφαρμογές WordPress διαθέσιμες στο κοινό που βασίζονται στη μηχανική εκμάθηση. Για παράδειγμα, υπάρχει το WordLift, το οποίο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε καλύτερες ταξινομίες και να βρείτε πηγές για το περιεχόμενό σας.

Ωστόσο, οι περισσότερες εφαρμογές μηχανικής μάθησης εξακολουθούν να είναι πολύ χτυπημένες.

Αυτό σημαίνει ότι είναι δύσκολο να προβλέψουμε πώς θα προχωρήσει η τεχνολογία βραχυπρόθεσμα και πώς θα επηρεάσει τη δημιουργία περιεχομένου.

Για να σας δώσουμε μια καλύτερη ιδέα για το πού βρίσκεται, μιλήσαμε με τον Tom Ewer – τον ιδρυτή του WordCandy – ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία δημιουργίας περιεχομένου για ιστότοπους WordPress. Να τι έλεγε:

Τομ Έουερ
Πρώτα απ ‘όλα, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι είμαστε ακόμα στις πρώτες μέρες της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης. Νομίζω ότι θα δούμε μερικές ενδιαφέρουσες εξελίξεις στα εργαλεία που σας βοηθούν να δημιουργήσετε καλύτερες ταξινομίες για το περιεχόμενό σας και να βρείτε σχετικά άρθρα που οι αναγνώστες σας ίσως θέλουν να ελέγξουν. Υπάρχουν ήδη κάποια πρόσθετα που το κάνουν αυτό, και καθώς η τεχνολογία βελτιώνεται, έτσι και τα αποτελέσματα. Δεν νομίζω ότι είμαστε οπουδήποτε κοντά στο σημείο όπου η μηχανική ευφυΐα μπορεί να αναλάβει τη διαδικασία δημιουργίας συναρπαστικού (και ακριβούς) περιεχομένου, ωστόσο, οπότε δεν θα άρχιζα να συρρικνώσω συγγραφείς και συντάκτες ακόμα! Tom Ewer, WordCandy

Αυτή είναι μια σταθερή αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης της μηχανικής μάθησης για το WordPress. Σε αυτό το σημείο, είναι μια μοναδική τεχνολογία με λίγες μόνο εφαρμογές. Ωστόσο, βρήκαμε ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί τη μηχανική εκμάθηση στο WordPress με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ας το ελέγξουμε:

Μηχανική εκμάθηση στο WordPress: Εισαγωγή στο Watsonfinds


Watsonfinds Watsonfinds

Συγγραφέας (ες): Watsonfinds

Τρέχουσα έκδοση: 2.0.0

Τελευταία ενημέρωση: 8 Μαΐου 2019

watsonfinds.zip


100% βαθμολογίες


100 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.0 +

Το Watsonfinds είναι μια υπηρεσία χτισμένη στην κορυφή IBM Watson Σύστημα. Ο Watson τιμολογείται ως ένα είδος AI, αλλά για να είμαστε πιο ακριβείς, είναι ένα εξελιγμένο σύστημα μηχανικής μάθησης με πρόσβαση σε πολλά terabyte δεδομένων, με τη δυνατότητα ανάλυσης αυτών των δεδομένων για συγκεκριμένους σκοπούς.

Σε αυτήν τη συγκεκριμένη περίπτωση, το Watsonfinds μπορεί να χρησιμοποιήσει τη «γνώση» του για να αναλύσει οποιοδήποτε κείμενο στον επεξεργαστή WordPress και να το χωρίσει σε πέντε συναισθήματα: χαρά, θλίψη, θυμό, αηδία και φόβο. Οπλισμένοι με αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να τροποποιήσετε το περιεχόμενό σας έως ότου στοχεύσετε το ακριβές συναίσθημα που θέλετε (αρκεί να είναι ένα ή περισσότερα από αυτά τα πέντε).

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την προσθήκη. Στη συνέχεια, μεταβείτε σε οποιαδήποτε από τις σελίδες ή τις αναρτήσεις σας και ανοίξτε τις χρησιμοποιώντας την επιλογή Επεξεργασία. Στο εσωτερικό, θα βρείτε ένα νέο κουμπί στην κορυφή του προγράμματος επεξεργασίας σας. Κάντε κλικ σε αυτό όταν είστε έτοιμοι να αναλύσετε τον συναισθηματικό αντίκτυπο του περιεχομένου σας:
Το κουμπί Watsonfinds.

Τώρα, το Watsonfinds θα εμφανίσει ένα παράθυρο με μια απλή ανάλυση του περιεχομένου σας. Αυτό περιλαμβάνει μια ποσοστιαία ανάλυση της «δύναμης» κάθε συναισθήματος και μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους ο τόνος σας μπορεί να επηρεάσει την αφοσίωση:

Ένα παράδειγμα ανάλυσης Watsonfinds.

Σε αυτό το στάδιο, μπορείτε να επιστρέψετε στη δουλειά του περιεχομένου σας και να εφαρμόσετε το νέο σας εργαλείο για μηχανική μάθηση στο WordPress!

Το Watsonfinds είναι ένα δωρεάν πρόσθετο, αλλά υπάρχει μια premium υπηρεσία στα έργα που θα περιλαμβάνουν πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση.

Πώς να αναλύσετε τον συναισθηματικό αντίκτυπο του περιεχομένου σας στο WordPress χρησιμοποιώντας το Watsonfinds

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το Watsonfinds εστιάζει τις αναλύσεις του σε πέντε βασικά συναισθήματα. Σε αυτήν την ενότητα, θα μιλήσουμε για καθένα από αυτά και θα εξηγήσουμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανική εκμάθηση στο WordPress για καλύτερη σύνδεση με τους χρήστες σας.

1. Θλίψη ☹️

Κανείς δεν θέλει να είναι λυπημένος, αλλά είναι δίκαιο να πούμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να θέλετε να προκαλέσετε έντονα αρνητικά συναισθήματα από το κοινό σας. Ο στόχος δεν είναι να παίξετε με τα συναισθήματά τους, αλλά να δημιουργήσετε έναν συναισθηματικό δεσμό μαζί τους. Για να δείξουμε αυτό το σημείο, ακολουθεί μια σύντομη παράγραφος από ένα από τα πρόσφατα άρθρα μας που ο Watsonfinds χαρακτήρισε «λυπημένος»:

Περνάμε όλες τις αρχικές μας ιδέες και συμβαίνει ένα από τα δύο πράγματα: συνειδητοποιούμε ότι τα άρθρα μας δεν αντηχούν στο κοινό μας ή δεν έχουμε τελείως τελείως ιδέες. Μερικές φορές συμβαίνουν και τα δύο, και η έλλειψη ανάπτυξης σε συνδυασμό με το τέλος των αρχικών ιδεών μας εξαντλεί το κίνητρό μας.
Τα αποτελέσματα του τεστ θλίψης μας.

Είναι εύκολο να εντοπίσετε γιατί το Watsonfinds κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα. Στην πραγματικότητα, θα έπρεπε να πούμε ότι η παράγραφος είναι εντελώς καταθλιπτική. Σε αυτήν την περίπτωση, ο συγγραφέας χρησιμοποίησε το κείμενο για να σχηματίσει μια σύνδεση με τον αναγνώστη, συζητώντας ένα πρόβλημα που έχουμε περάσει όλοι. Με αυτόν τον τρόπο, όταν τελικά αποκαλύψουμε ότι υπάρχει μια λύση, ο συναισθηματικός αντίκτυπος θα είναι πιο σημαντικός.

Από την άλλη πλευρά, εάν γράφετε ένα άρθρο και απλά μεταβείτε στην αποκάλυψη, συχνά δεν είναι τόσο ελκυστικό. Παρατηρήστε τη χρήση φράσεων όπως "αποστραγγίζει το κίνητρό μας" και "έλλειψη ανάπτυξης". Εάν τα βγάζετε έξω, η βαθμολογία θλίψης μειώνεται απότομα:

Τα ενημερωμένα αποτελέσματα βαθμολογίας θλίψης μας.

Ωστόσο, το Watsonfinds καταφέρνει να καταλάβει ότι το πρώτο μέρος της παραγράφου δεν είναι θετικό. Αυτό είναι εντυπωσιακό όταν πρόκειται για μηχανική εκμάθηση στο WordPress.

2. Χαρά ��

Θα δυσκολευόσασταν να βρείτε κάποιον που δεν του αρέσει να αισθάνεται χαρούμενος, γεγονός που καθιστά αυτό το συναίσθημα εύκολη πώληση στο περιεχόμενό σας. Ας δούμε πώς η Watsonfinds κοστίζει, με ένα μικρό απόσπασμα από το πρόσφατο άρθρο μας σχετικά με θέματα που λειτουργούν υπέροχα με τους δημιουργούς ιστότοπων:

Όλα είναι αρκετά ευέλικτα για να εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς και να κάνουν τη διαμόρφωση του ιστότοπού σας απλή, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε Beaver Builder, Elementor ή Visual Composer.

Χωρίς άλλη παραλλαγή, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα όμορφα σχέδια, επιλέξτε το αγαπημένο σας και ξεκινήστε αμέσως να προσαρμόζετε τον ιστότοπό σας με έναν κατασκευαστή επιλογών.
Τα αποτελέσματα της δοκιμής χαράς μας.

Η θετική περιστροφή σε αυτές τις δύο παραγράφους είναι εύκολο να εντοπιστεί. Για να σας δώσουμε περισσότερο πλαίσιο, αυτό το απόσπασμα είναι αυτό που ονομάζουμε αποκάλυψη. Είναι μια απλή τεχνική που μερικές φορές χρησιμοποιούμε σε εισαγωγές, όπου διαλύουμε ένα πρόβλημα και, στη συνέχεια, παρουσιάζουμε στον αναγνώστη τη λύση του. Φυσικά, η αποκάλυψη θα πρέπει να είναι μια χαρούμενη περίσταση και ο Watsonfinds δεν το παρατήρησε.

Αφού παίξαμε με τη μηχανική εκμάθηση στο WordPress, διαπιστώσαμε ότι η βαθμολογία άνω του 60% είναι αρκετά ισχυρή για κάθε δεδομένο συναίσθημα. Σημαίνει ότι το συναίσθημα είναι σαφώς κυρίαρχο, αλλά όχι τόσο πολύ που χτυπάς τους αναγνώστες με το κεφάλι. Συνολικά, Το Watsonfinds είναι ιδιαίτερα έμπειρο στον εντοπισμό «ευτυχισμένων» παραγράφων, το οποίο είναι υπέροχο αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενό σας φτάνει στο σημάδι.

3. Αηδία ��

Μέχρι στιγμής, έχουμε μιλήσει για δύο μάλλον απλά συναισθήματα. Τώρα ήρθε η ώρα να εξετάσουμε ένα πιο περίπλοκο – αηδία. Από την άποψη της αφήγησης, η αηδία δεν έχει τόσες εφαρμογές όπως η χαρά ή η θλίψη, αλλά μπορεί ακόμα να είναι χρήσιμη. Ακολουθεί ένα παράδειγμα α Σαλμάν Ρούσντι παραθέτω ότι το Watsonfinds βρήκε κυρίως «αηδιαστικό»:

Ένα από τα προβλήματα με την υπεράσπιση της ελευθερίας του λόγου είναι ότι συχνά πρέπει να υπερασπιστείτε άτομα που θεωρείτε εξωφρενικά και δυσάρεστα και αηδιαστικά.
Τα αποτελέσματα της δοκιμής αηδίας μας.

Ο Watsonfinds εξηγεί ότι αυτό το είδος συναισθημάτων μπορεί να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο όταν πρόκειται για την αλλαγή της σκέψης των αναγνωστών. Ωστόσο, σύμφωνα με την εμπειρία μας, είναι πολύ καλύτερο να χρησιμοποιούμε την αηδία ως τρόπο να συνδέσεις πράγματα που δεν σου αρέσουν. Για παράδειγμα, αν θέλαμε να ελέγξουμε μια προσθήκη WordPress που μισούσατε, θα μπορούσαμε να πούμε κάτι σαν:

Αυτή η προσθήκη είναι ένα από τα χειρότερα εργαλεία του WordPress που έχω συναντήσει. Κατέστρεψε τον ιστότοπό μου και έβαλε φωτιά στον σκύλο μου. Δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ ακόμη κι αν με πληρώσατε και σας προτείνω να το απεγκαταστήσετε αμέσως!
Τα αποτελέσματα των δοκιμών μας ενημερώθηκαν με αηδία.

Φυσικά, δεν θα ήμασταν τόσο αμβλύ, αλλά αυτό το over-the-top παράδειγμα δείχνει ότι η μηχανική μάθηση στο WordPress δυσκολεύεται λίγο στην ανάλυση της αηδίας. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, έπρεπε να καταφύγουμε στη χρήση ακραίων επίθετων για να αυξήσουμε τη βαθμολογία της αηδίας μας, κάτι που δεν είναι ιδανικό.

4. Φόβος ��

Για να συνεχίσουμε την τάση των αρνητικών συναισθημάτων, ας μιλήσουμε για το φόβο. Δεν είναι κάτι που θέλετε να χρησιμοποιείτε υπερβολικά, αλλά μπορεί να είναι ένα εύχρηστο εργαλείο όταν χρησιμοποιείται έξυπνα στο γράψιμο και στο μάρκετινγκ (FOMO, ο καθένας?). Ακολουθεί ένα παράδειγμα αποσπάσματος από ένα πρόσφατο άρθρο σχετικά με ασφαλή θέματα WordPress:

Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε τόσο πολύ ώστε να είναι ξεπερασμένο, να προκαλεί διενέξεις με τα πρόσθετα σας, να πέφτει θύμα κακόβουλων ηθοποιών ή να σπάει εντελώς τον ιστότοπό σας.
Τα αποτελέσματα της δοκιμής φόβου μας.

Μιλήσαμε προηγουμένως για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θλίψη για να κάνετε μια ισχυρότερη εντύπωση στην εισαγωγή σας, αλλά ο φόβος κάνει επίσης το κόλπο. Σε αυτήν την περίπτωση, ο συγγραφέας ανέφερε τα πράγματα που θα μπορούσαν να πάνε στραβά αν δεν χρησιμοποιούσατε ένα ασφαλές θέμα και, στη συνέχεια, σάρωσαν και σας είπαν πώς να το αντιμετωπίσετε.

Το κλειδί για την πρόκληση φόβου είναι να μιλάμε για αρνητικά αποτελέσματα και πώς μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τους αναγνώστες σας. Εάν μπορείτε να αξιοποιήσετε τα πράγματα που φοβούνται, θα έχετε έναν ευκολότερο χρόνο να τους εμπλέξετε με λύσεις.

5. Θυμός ��

Τέλος, ας μιλήσουμε για τον θυμό. Για να είμαστε ειλικρινείς, ο θυμός είναι σπάνια ένα από τα συναισθήματα που προσπαθούμε να αποσπάσουμε από τους αναγνώστες όταν γράφουν άρθρα. Ο θυμός είναι ένα δύσκολο εργαλείο, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με το κοινό σας, αλλά και να τους αποξενώσετε. Ας δημιουργήσουμε ένα σύντομο παράδειγμα αναθεώρησης θεμάτων WordPress και να δούμε τι έχει να πει ο Watsonfinds:

Αυτό το θέμα κατέστρεψε εντελώς τον ιστότοπό μου και με έκανε να χάσω όλη την κυκλοφορία μου! Θα μηνύσω τους προγραμματιστές, αυτόν τον ιστότοπο και όλους τους εμπλεκόμενους.
Τα αποτελέσματα της δοκιμής θυμού μας.

Σύμφωνα με τον Watsonfinds, αυτό βαθμολογεί μόνο το 55,34% στην κατηγορία θυμού, κάτι που προκαλεί έκπληξη επειδή διαβάζει σαν ένα εξοργισμένο σχόλιο στο YouTube. Το εργαλείο συζητά επίσης πώς ο θυμός μπορεί να ωθήσει τους αναγνώστες να αναλάβουν δράση, κάτι που μπορεί να συμβαίνει ή όχι.

Σύμφωνα με την εμπειρία μας, εάν είστε θυμωμένοι για τα ίδια πράγματα με το κοινό σας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σχηματίστε μια σύνδεση, αλλά δεν είναι ένα βιώσιμο συναίσθημα. Όσον αφορά το περιεχόμενό σας, συναισθήματα όπως η θλίψη, ο φόβος και η χαρά είναι πιο εύκολο να ποσοτικοποιηθούν και να γίνουν σωστά όταν χρησιμοποιείτε μηχανική εκμάθηση στο WordPress.

συμπέρασμα

Εάν μπορείτε να κάνετε τους αναγνώστες σας να νιώσουν κάτι, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους και να χτίσετε την εμπιστοσύνη πιο εύκολα. Watsonfinds σας βοηθά να αναλύσετε τον συναισθηματικό αντίκτυπο του περιεχομένου σας και, όσον αφορά μας, κάνει μια αξιοπρεπή δουλειά. Δεν σας λέει τι να αλλάξετε, αλλά σηματοδοτεί αν στοχεύετε σωστά ένα από τα βασικά συναισθήματα.

Ας αναλύσουμε πώς κάθε ένα από αυτά τα πέντε συναισθήματα μπορεί να επηρεάσει το περιεχόμενό σας:

 1. Θλίψη: Τα λυπημένα συναισθήματα μπορούν να κάνουν το κοινό σας να νιώσει πιο κοντά σας.
 2. Χαρά: Οι ευτυχείς αναγνώστες είναι το καλύτερο είδος κοινού και το Watsonfinds είναι εξαιρετικό στον εντοπισμό θετικού περιεχομένου.
 3. Αηδία: Αυτό το συναίσθημα είναι λίγο δύσκολο, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους αναγνώστες για κοινές απόψεις.
 4. Φόβος: Παρά τις αρνητικές αντιλήψεις του, ο φόβος είναι ένα πολύ αποτελεσματικό κίνητρο για την προώθηση των μετατροπών.
 5. Θυμός: Αυτό το συναίσθημα μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τους αναγνώστες (αν και πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να το αποφύγετε στις περισσότερες περιπτώσεις).

Τι πιστεύετε για ολόκληρη την ιδέα της ενσωμάτωσης της μηχανικής μάθησης στο WordPress και των διαδικασιών δημιουργίας περιεχομένου σας; Έχετε ακούσει για άλλες ενδιαφέρουσες υλοποιήσεις της ιδέας?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector