Πώς να διαχειριστείτε πολλούς ιστότοπους WordPress (κάντε τον εύκολο τρόπο με αυτά τα 5 εργαλεία)

Η διαχείριση ενός μόνο ιστότοπου είναι μια δύσκολη συναυλία. Τρέξιμο πολλών ταυτόχρονα μπορεί να είναι εντελώς χαοτικό. �� Χωρίς τα σωστά εργαλεία για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress, σημαντικές εργασίες, όπως αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις, μπορούν να περάσουν από τις ρωγμές.


Σε αυτό το άρθρο, θα συγκρίνουμε πέντε από τα αγαπημένα μας εργαλεία για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress, ώστε να μην γλιστρήσει τίποτα από εσάς.

Θα σας δείξουμε επίσης πώς να τα χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια είναι η πιο κατάλληλη για τις ανάγκες σας.

Ας πηδήξουμε!

Πώς να διαχειριστείτε πολλούς ιστότοπους WordPress

Πέντε καλύτερες λύσεις για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress (IN A NUTSHELL)

Τα εργαλεία που αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε θα εξαρτηθούν από τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να απλοποιήσετε τη ροή εργασίας σας. Ακολουθεί μια γρήγορη ανάλυση του τι προσφέρουν οι υπηρεσίες και η τιμή κάθε:

Εργαλείο
Δωρεάν επιλογή?
Αυτόματη φιλοξενία ή πλατφόρμα τρίτων
Τιμή για premium σχέδια **
* Και οι δύο επιλογές προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστικές περιόδους και το BlogVault δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα
** Τα φθηνότερα σχέδια που υποστηρίζουν πολλούς ιστότοπους
*** Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις λύσεις δωρεάν για απεριόριστους ιστότοπους, με πρόσβαση σε περιορισμένη λειτουργικότητα
Διαχείριση WPΠλατφόρμα τρίτωνΟι premium επεκτάσεις ξεκινούν από 1 $ ανά ιστότοπο
MainWPΜόνος-φιλοξενούμενος239,88 $ ετησίως για απεριόριστους ιστότοπους και πρόσβαση σε κάθε επέκταση ***
ΆπειροWPΜόνος-φιλοξενούμενος147 $ ετησίως για έως και 10 ιστότοπους και πρόσβαση σε κάθε επέκταση ***
Διοικητής CMS❌ *Πλατφόρμα τρίτων96 $ ετησίως για έως και 5 ιστότοπους
BlogVault❌ *Πλατφόρμα τρίτωνΞεκινά από $ 16 για έως και 5 ιστότοπους, με πρόσβαση σε περιορισμένες δυνατότητες

Εάν θέλετε την πλήρη ανάλυση των δυνατοτήτων αυτών των υπηρεσιών, συνεχίστε να διαβάζετε!

Πέντε καλύτερες λύσεις για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress (ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ)

Για κάθε λύση, θα σας δείξουμε ακριβώς πώς λειτουργεί και τι προσφέρει, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για εσάς. Ας πηδήξουμε!

1. Διαχείριση WP

διαχειριστείτε πολλούς ιστότοπους WordPress: managewp

Το ManageWP προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που απλοποιούν τη διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να συνδέσετε έναν σχεδόν απεριόριστο αριθμό ιστότοπων WordPress και επίσης να παρακολουθείτε τις διαθέσιμες ενημερώσεις, τις βελτιστοποιήσεις απόδοσης, την ασφάλεια, τα σχόλια και πολλά άλλα.

Με το ManageWP, έχετε πρόσβαση σε πολλά δωρεάν εργαλεία για όλους τους συνδεδεμένους ιστότοπούς σας.

Ωστόσο, ορισμένες λειτουργίες όπως αντίγραφα ασφαλείας, βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας και αυτοματοποιημένοι έλεγχοι ασφαλείας και απόδοσης είναι διαθέσιμες μόνο σε βάση «pay-per-site».

Ωστόσο, το ManageWP μπορεί να μειώσει δραστικά τον χρόνο που αφιερώνετε για την ενημέρωση όλων των στοιχείων του ιστότοπού σας απευθείας από το κουτί. Σας προσφέρει επίσης ένα δωρεάν αντίγραφο ασφαλείας ανά ιστότοπο ανά μήνα και μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε πίνακα ελέγχου με ένα μόνο κλικ. Η ιδέα είναι να κάνετε το ManageWP τον κεντρικό κόμβο για κάθε ιστότοπο WordPress υπό τη διαχείρισή σας.

How️ Πώς να χρησιμοποιήσετε το ManageWP

Αρχικά, εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό ManageWP. Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου, θα λάβετε μια γρήγορη επισκόπηση όλων των εκκρεμών ενημερώσεων, σχολίων και διαθέσιμων βελτιστοποιήσεων απόδοσης:

Ο πίνακας ελέγχου ManageWP.

Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους ιστότοπους ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο συν (+) στην επάνω αριστερή γωνία του πίνακα ελέγχου. Για να συνδέσετε έναν ιστότοπο, θα πρέπει να ρυθμίσετε και να ενεργοποιήσετε Διαχείριση της προσθήκης Worker του WP.

Μόλις η προσθήκη είναι ενεργή, επιστρέψτε στον πίνακα ελέγχου ManageWP και κάντε κλικ στο εικονίδιο Συν στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης. Στη συνέχεια, η υπηρεσία θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας και τα διαπιστευτήρια του WordPress:

Προσθήκη νέου ιστότοπου στο ManageWP για διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress.

Εάν η προσθήκη Worker είναι ενεργή, το ManageWP θα αναλάβει τα υπόλοιπα. Ο ιστότοπός σας θα εμφανιστεί στη συνέχεια στη λίστα ιδιοτήτων σας. Μπορείτε να ελέγξετε μεμονωμένους ιστότοπους τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω από την καρτέλα Εύρεση ιστότοπου στο επάνω μέρος της οθόνης:

Διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress χρησιμοποιώντας το ManageWP.

Παρόλο που μπορείτε να χειριστείτε πολλές εργασίες από την κύρια οθόνη ManageWP, θα θελήσετε επίσης να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην καρτέλα κάθε ιστότοπου. Από εδώ, μπορείτε να κάνετε πτυχές μικροδιαχείρισης της συντήρησης του ιστότοπου:

Επιθεώρηση μεμονωμένων ιστότοπων στο ManageWP.

Το ξεκίνημα με το ManageWP είναι εντελώς απλό, γεγονός που το καθιστά μια εύκολη πρόταση αν εκτιμάτε την ευκολία χρήσης.

�� Τιμή και λεπτομέρειες

Το ManageWP είναι δωρεάν για σχεδόν απεριόριστο αριθμό ιστότοπων. Ωστόσο, πολλές δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο ως πρόσθετα επί πληρωμή ανά ιστότοπο. Μπορείτε να βρείτε μια πλήρη λίστα πρόσθετων στη σελίδα ειδικών τιμών, αλλά για παράδειγμα:

 • Αντίγραφα ασφαλείας κατ ‘απαίτηση (2 $ ανά ιστότοπο)
 • Παρακολούθηση SEO (1 $ ανά ιστότοπο)
 • Παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας (1 $ ανά ιστότοπο)
 • Αυτοματοποιημένοι έλεγχοι απόδοσης (1 $ ανά ιστότοπο)

Η υπηρεσία προσφέρει επίσης ομαδικές προσφορές για χρήστες που διαχειρίζονται πάνω από 25 ιστότοπους.

2. MainWP

διαχειριστείτε πολλούς ιστότοπους WordPress: mainwp

Το MainWP είναι ένα εργαλείο ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε πολλούς ιστότοπους WordPress. Για να το χρησιμοποιήσετε, ορίζετε έναν ιστότοπο που θα λειτουργεί ως το κεντρικό σας κέντρο. Χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να συνδέσετε τους ιστότοπούς σας, να διαχειριστείτε τυχόν εκκρεμείς ενημερώσεις, να παρακολουθήσετε το χρόνο λειτουργίας, να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, να εκτελέσετε σαρώσεις ασφαλείας και άλλα.

Πέρα από αυτές τις δυνατότητες, το MainWP σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε αρχεία καταγραφής σφαλμάτων, τροποποιήστε τα αρχεία .htaccess του ιστότοπού σας, διαχείριση χρηστών, παρακολούθηση πιστοποιητικών SSL, καθώς και πολλές άλλες εργασίες.

Ωστόσο, το MainWP βασίζεται σε προσθήκες για τη σύνδεση των ιστότοπων σας. Παρόλο που η κύρια προσθήκη είναι δωρεάν, υπάρχουν ορισμένες επεκτάσεις που θα πρέπει να πληρώσετε. Θα αναφερθούμε σε αυτήν την πτυχή αργότερα.

How️ Πώς να χρησιμοποιήσετε το MainWP

Όπως σημειώσαμε, το MainWP απαιτεί από εσάς να χρησιμοποιήσετε μία ρύθμιση WordPress ως το κεντρικό σας κέντρο. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια ολοκαίνουργια εγκατάσταση WordPress που δεν χρησιμοποιείται για τη φιλοξενία μιας ζωντανής ιστοσελίδας.

Για να ορίσετε έναν ιστότοπο WordPress ως κόμβο σας, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε το Πίνακας ελέγχου MainWP συνδέω:

Τα πρόσθετα MainWP.

Μόλις η προσθήκη είναι ενεργή, θα ξεκινήσει ένας οδηγός διαμόρφωσης – θα το παραλείψουμε για τώρα – και θα συνδέσουμε έναν νέο ιστότοπο με μη αυτόματο τρόπο. Δείτε πώς φαίνεται ο πίνακας ελέγχου του MainWP:

Ο πίνακας ελέγχου MainWP.

Για να μπορέσετε να συνδέσετε έναν νέο ιστότοπο, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το MainWP παιδί πρόσθετο σε αυτό. Μόλις η προσθήκη είναι ενεργή, επιστρέψτε στον πίνακα ελέγχου MainWP και κάντε κλικ στο κουμπί Νέος ιστότοπος στο επάνω μέρος της οθόνης:

Προσθήκη νέου ιστότοπου στο MainWP για διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress.

Το MainWP θα ζητήσει τη διεύθυνση URL και τα διαπιστευτήρια του ιστότοπού σας προτού κάνετε κλικ στο κουμπί Προσθήκη ιστότοπου. Εάν είναι επιτυχής, ο ιστότοπός σας θα εμφανίζεται στον κόμβο MainWP:

Επιθεώρηση ιστότοπου με το MainWP.

Εκτός της πύλης, το MainWP σάς δίνει πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συνδεδεμένους ιστότοπούς σας από άλλα εργαλεία διαχείρισης του WordPress. Ωστόσο, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων του, θα πρέπει να ρυθμίσετε ορισμένες επεκτάσεις. Αρκετές βασικές επεκτάσεις MainWP είναι δωρεάν, όπως παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και εργαλεία σάρωσης ασφαλείας, τα οποία βοηθούν στη μείωση του κόστους.

�� Τιμή και λεπτομέρειες

Αν και το ίδιο το MainWP είναι δωρεάν, πολλές χρήσιμες επεκτάσεις είναι διαθέσιμες μόνο εάν εσείς αγοράστε μια άδεια Pro:

 1. Μηνιαίο πακέτο: Πρακτικά απεριόριστοι ιστότοποι για 19,99 $ ανά μήνα.
 2. Πακέτο διάρκειας ζωής: Μια εφάπαξ χρέωση $ 399 σάς προσφέρει έναν σχεδόν απεριόριστο αριθμό ιστότοπων.

Συνολικά, οι δωρεάν προσθήκες MainWP και επεκτάσεις προσφέρουν αρκετή λειτουργικότητα για να ανταγωνίζονται αυτόνομες υπηρεσίες όπως το ManageWP. Εάν δεν χρειάζεστε πρόσβαση σε συγκεκριμένες επεκτάσεις, ενδέχεται να μην χρειαστεί να αγοράσετε μια άδεια premium.

3. ΆπειροWP

διαχειριστείτε πολλούς ιστότοπους WordPress: infinitewp

Το InfiniteWP είναι παρόμοιο με το MainWP, καθώς θα πρέπει να ορίσετε έναν ιστότοπο ως το κεντρικό σας κέντρο. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδέσετε τους ιστότοπους του WordPress ως συνήθως και να διαχειριστείτε βασικές πτυχές των καθημερινών λειτουργιών σας.

Με τη δωρεάν έκδοση του InfiniteWP, μπορείτε να ενημερώσετε όλα τα στοιχεία του ιστότοπού σας ταυτόχρονα, να δημιουργήσετε και να επαναφέρετε αντίγραφα ασφαλείας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάθε πίνακα ελέγχου με ένα μόνο κλικ.

Πέρα από αυτό, το InfiniteWP προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων δυνατοτήτων, διαθέσιμο μόνο για premium σχέδια. Αυτό περιλαμβάνει μετεγκατάσταση ιστοτόπων, σάρωση κακόβουλου λογισμικού, παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας και άλλα.

How️ Πώς να χρησιμοποιήσετε το InfiniteWP

Για να χρησιμοποιήσετε το InfiniteWP, πρέπει να το κάνετε κατεβάστε την προσθήκη του προγράμματος εγκατάστασης. Μόλις έχετε το αρχείο ZIP, ανεβάστε και εγκαταστήστε το στον ιστότοπο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ως διανομέα. Όταν ενεργοποιείτε την προσθήκη, θα σας ρωτήσει πού θέλετε να εγκαταστήσετε τον πίνακα διαχείρισης InfiniteWP:

Επιλέγοντας πού θα εγκαταστήσετε τον πίνακα InfiniteWP.

Σημειώστε ότι σε αντίθεση με το MainWP, ο πίνακας InfiniteWP δεν «αναλαμβάνει» ολόκληρο τον ιστότοπο. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κεντρικό σας κόμβο ως ζωντανή τοποθεσία, που είναι μια ωραία πινελιά.

Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, η προσθήκη θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε μια νέα βάση δεδομένων:

Δημιουργία νέας βάσης δεδομένων για το InfiniteWP.

Θα πρέπει επίσης να ορίσετε νέα διαπιστευτήρια σύνδεσης πριν αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα διαχείρισης. Θα πρέπει να είναι κενό, οπότε η πρώτη σας εργασία είναι να συνδέσετε έναν από τους ιστότοπούς σας. Όταν προσθέτετε έναν νέο ιστότοπο μέσω του πίνακα InfiniteWP, θα ζητήσει τη διεύθυνση URL, τα στοιχεία σύνδεσης και το κλειδί ενεργοποίησης:

Προσθήκη νέου ιστότοπου στο InfiniteWP για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress.

Για να συνδέσετε έναν ιστότοπο, πρέπει να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το Πελάτης InfiniteWP πρόσθετο σε αυτό. Η ενεργοποίηση της προσθήκης θα αποφέρει ένα μοναδικό κλειδί ενεργοποίησης:

Το κλειδί ενεργοποίησης του InfiniteWP.

Μόλις προσθέσετε έναν ιστότοπο, θα μπορείτε να δείτε εάν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις στον κύριο πίνακα ελέγχου InfiniteWP. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το ποντίκι πάνω από κάθε συνδεδεμένο ιστότοπο για να δείτε τις λεπτομέρειες του, να προσθέσετε νέες αναρτήσεις ή να δημιουργήσετε ένα νέο αντίγραφο ασφαλείας:

Επιθεώρηση ιστότοπου με το InfiniteWP.

Παρόλο που το InfiniteWP προσφέρει πολλές επιλογές για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress, η διεπαφή του αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. Αν εστιάσετε μόνο στη λειτουργικότητα, δεν είναι κακή επιλογή.

�� Τιμή και λεπτομέρειες

Το ίδιο το πρόσθετο InfiniteWP είναι δωρεάν και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συνδέσετε όλους τους ιστότοπους που διαχειρίζεστε. Ωστόσο, χωρίς άδεια, περιορίζεστε στην πρόσβαση στη διαχείριση ενημερώσεων, στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και στις λειτουργίες σύνδεσης με ένα κλικ. Εδώ είναι μια γρήγορη ανάλυση του άδειες πριμοδότησης:

 1. Μίζα: Έως 10 ιστότοποι για 147 $ ετησίως
 2. Προγραμματιστής: Έως 20 ιστότοποι για 247 $ ετησίως
 3. Ελεύθερος επαγγελματίας: Έως 50 ιστότοποι για 347 $ ετησίως
 4. Πρακτορείο: Απεριόριστοι ιστότοποι με 447 $ ετησίως

Αν και η premium έκδοση του InfiniteWP προσφέρει παρόμοια λειτουργικότητα με το MainWP, η τελευταία είναι μια πολύ φθηνότερη επιλογή με καλύτερη διεπαφή.

4. Διοικητής CMS

διαχειριστείτε πολλούς ιστότοπους WordPress: διοικητής cms

Το CMS Commander είναι εξαιρετικά μοναδικό ανάμεσα σε πολλά εργαλεία διαχείρισης ιστότοπων WordPress. Στην επιφάνεια, είναι μια παρόμοια premium υπηρεσία που σας επιτρέπει να συνδέσετε τους ιστότοπούς σας και να χρησιμοποιήσετε έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου για τη διαχείρισή τους.

Ωστόσο, το CMS Commander προσφέρει πολλές δυνατότητες που δεν βλέπετε με άλλες λύσεις. Για παράδειγμα, υποστηρίζει πολλά προγράμματα θυγατρικών έξω από το κουτί, επιτρέποντάς σας να συμπεριλάβετε συνδέσμους συνεργατών στις αναρτήσεις σας καθώς τις επεξεργάζεστε. Σας επιτρέπει επίσης να διαχειρίζεστε διαφημίσεις, να παρακολουθείτε συνδέσμους και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το CMS Commander περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία που θα περιμένατε να βρείτε, όπως διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας, μαζικές ενημερώσεις, διαχείριση χρηστών, σύνδεση με ένα κλικ και άλλα.

How️ Πώς να χρησιμοποιήσετε το CMS Commander

Το CMS Commander είναι μια υπηρεσία τρίτου μέρους που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό για τη διαχείριση του ιστότοπού σας στο WordPress. Η πρώτη εργασία είναι να επιλέξετε ένα πρόγραμμα και να εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας.

Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον αριθμό των ιστότοπων για τους οποίους θέλετε υποστήριξη, αλλά προσφέρουν δωρεάν δοκιμές. Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου CMS Commander, μπορείτε να προσθέσετε αμέσως έναν νέο ιστότοπο:

Προσθήκη νέου ιστότοπου στο CMS διοικητή για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress.

Ως συνήθως, θα πρέπει να ρυθμίσετε μια προσθήκη σε έναν ιστότοπο προορισμού, ώστε το CMS Commander να δημιουργήσει μια σύνδεση:

Η προσθήκη CMS Commander.

Μόλις συνδέσετε έναν ιστότοπο, θα μπορείτε να παρακολουθείτε κρίσιμες μετρήσεις από τον πίνακα ελέγχου CMS Commander. Αυτά περιλαμβάνουν backlinks, το δικό σας Google PageSpeed ​​Insights βαθμολογία, διαθέσιμες ενημερώσεις και άλλα:

Παρακολούθηση ενός ιστότοπου χρησιμοποιώντας CMS Commander.

Συνολικά, το CMS Commander προσφέρει μία από τις πιο εύχρηστες διεπαφές που έχουμε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Αισθάνεται σαν να χρησιμοποιείτε τον εγγενή πίνακα ελέγχου σας, μόνο μπορείτε να διαχειρίζεστε πολλούς ιστότοπους WordPress από ένα μόνο πλαίσιο.

�� Τιμή και λεπτομέρειες

Το CMS Commander προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων ανάλογα με τον αριθμό των ιστότοπων που θέλετε να διαχειριστείτε και τους λογαριασμούς διαχειριστή που θέλετε να δημιουργήσετε. Εδώ είναι τα αρχικά του σχέδια για να σας δώσει μια ιδέα για το πόσο προϋπολογισμός:

 1. Έως και πέντε ιστότοποι για 8 $ ανά μήνα
 2. Έως δέκα ιστότοποι για 12 $ ανά μήνα
 3. Δύο επιπλέον χρήστες και έως και 20 ιστότοποι για 16 $ το μήνα

Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει μια δοκιμή 14 ημερών που σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του CMS Commander.

5. BlogVault

διαχειριστείτε πολλούς ιστότοπους WordPress: blogvault

Με την πρώτη ματιά, το BlogVault φαίνεται σαν μια υπερφορτισμένη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Ωστόσο, μόλις αρχίσετε να ανακαλύπτετε τις δυνατότητές του, αρχίζει να μοιάζει περισσότερο με ένα πλήρες εργαλείο για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress.

Με το BlogVault, λαμβάνετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας που επιστρέφουν ένα ολόκληρο έτος. Ωστόσο, έχετε επίσης πρόσβαση σε ενσωματωμένη λειτουργικότητα σταδιοποίησης, καθημερινές σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού, παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας και απόδοσης, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) για τους ιστότοπούς σας και πολλά άλλα.

Η λειτουργικότητα ασφαλείας είναι κορυφαία και παρέχει εργαλεία σκλήρυνσης ιστότοπου, τείχος προστασίας σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα στοιχεία που σχετίζονται με την ασφάλεια. Όσον αφορά τη γενικότερη διαχείριση ιστοτόπων, θα θελήσετε να εξετάσετε τις ισχυρές επιλογές αναφοράς – καθεμία μπορεί να είναι αυτοματοποιημένη και προγραμματισμένη επίσης.

Επιπλέον, το BlogVault προσφέρει επίσης ενημέρωση με ένα κλικ για τις προσθήκες και τα θέματα σας. Λαμβάνοντας υπόψη το γενικό σύνολο χαρακτηριστικών, είναι σαφές ότι το BlogVault δεν έχει τίποτα να φοβάται από άλλες πλατφόρμες διαχείρισης του WordPress.

How️ Πώς να χρησιμοποιήσετε το BlogVault

Για να ξεκινήσετε, εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή BlogVault επτά ημερών, η οποία δεν απαιτεί τα στοιχεία πληρωμής σας. Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου, εισαγάγετε τη διεύθυνση URL για τον ιστότοπο που θέλετε να συνδέσετε και το BlogVault θα σας ζητήσει να ρυθμίσετε την προσθήκη σύνδεσης. Η υπηρεσία μπορεί ακόμη και να φροντίσει για τη ρύθμιση της προσθήκης, αν της δώσετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσης.

Προσθήκη νέου ιστότοπου στο BlogVault για διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress.

Τώρα το BlogVault θα συγχρονίσει τον ιστότοπό σας με την πλατφόρμα του και θα πραγματοποιήσει το πρώτο αντίγραφο ασφαλείας:

Συγχρονισμός του ιστότοπού σας με το BlogVault.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα διαθέσιμα αντίγραφα ασφαλείας ανά πάσα στιγμή επιλέγοντας έναν ιστότοπο από τη λίστα σας. Από αυτήν τη σελίδα, μπορείτε επίσης να μετεγκαταστήσετε ή να επαναφέρετε οποιοδήποτε από τα αντίγραφα ασφαλείας σας:

Διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας ενός ιστότοπου χρησιμοποιώντας το BlogVault.

Από την ίδια οθόνη, έχετε επίσης πρόσβαση σε όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες του BlogVault. Ενεργοποιώντας την επιλογή Ασφάλεια που βλέπετε παραπάνω, για παράδειγμα, ενεργοποιείται η καθημερινή σάρωση κακόβουλου λογισμικού για τον ιστότοπό σας. Όπως σημειώσαμε, το BlogVault διαθέτει πολλές δυνατότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε και να διατηρήσετε ολόκληρο τον ιστότοπό σας, γι ‘αυτό σας συνιστούμε να εργαστείτε για να ανακαλύψετε τι μπορείτε να κάνετε.

�� Τιμή και λεπτομέρειες

Το BlogVault προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σχεδίων ανάλογα με τον αριθμό των ιστότοπων που θέλετε να διαχειριστείτε. Εδώ είναι μερικά από τα σχέδια, οπότε γνωρίζετε τι να περιμένετε:

 1. Προσωπικά σχέδια: Υποστήριξη για έναν ιστότοπο, με τιμές που κυμαίνονται από 7,40 $ έως 20 $ ανά μήνα (ανάλογα με τις δυνατότητες που θέλετε).
 2. Μικρά επιχειρηματικά σχέδια: Υποστήριξη για έως και πέντε ιστότοπους, με τιμές που κυμαίνονται από 16 $ έως 45 $.

Παρόλο που τα σχέδια Small Business σάς επιτρέπουν να διαχειρίζεστε πολλούς ιστότοπους, πολλές λειτουργίες της υπηρεσίας περιορίζονται σε πιο ακριβές επιλογές.

Ποιο είναι το καλύτερο εργαλείο για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress?

Για να ανακεφαλαιώσουμε, εδώ είναι οι πέντε κορυφαίες προτάσεις μας για τη διαχείριση πολλών ιστότοπων WordPress:

Διαχείριση WP και BlogVault είναι οι κορυφαίες επιλογές μας εάν εκτιμάτε φιλικές προς το χρήστη διεπαφές. Ωστόσο, το τελευταίο δεν προσφέρει δωρεάν επιλογή και οι τιμές τους αξίζουν μόνο αν θέλετε να διαχειριστείτε μεγάλο αριθμό ιστότοπων.

MainWP και ΆπειροWP παρέχει πολύ περισσότερη λειτουργικότητα από τα άλλα εργαλεία αυτής της λίστας. Παρόλα αυτά, το MainWP είναι μίλια καλύτερα όταν πρόκειται για ευκολία στη χρήση και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες δωρεάν.

Τελικά, Διοικητής CMS είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή εάν εκτελείτε πολλούς ιστότοπους συνδεδεμένων εταιρειών ή περιεχομένου και θέλετε να διαχειριστείτε όλες τις αναρτήσεις σας χρησιμοποιώντας έναν κεντρικό κόμβο.

Έχετε απορίες σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης πολλαπλών ιστότοπων WordPress; Ρωτήστε την παρακάτω ενότητα σχολίων!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη, παρουσίαση και επεξεργασία από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map