Κουμπιά παρότρυνσης για δράση: Πώς να τα βελτιστοποιήσετε στο WordPress για μέγιστες μετατροπές

Η προσέλκυση επισκεπτών στον ιστότοπό σας είναι ζωτικής σημασίας, αλλά η μετατροπή τους σε πελάτες και συνδρομητές είναι ο απώτερος στόχος. Τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση είναι το πρώτο βήμα σε αυτό το ταξίδι μετατροπής και αν δεν έχουν βελτιστοποιηθεί σωστά, αυτοί οι επισκέπτες θα μετακινούν τους δείκτες τους προς μια άλλη καρτέλα αντ ‘αυτού.


Για να προσελκύσετε τους επισκέπτες να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, το πρώτο λιμάνι κλήσης πρέπει να είναι η βελτιστοποίηση των κουμπιών παρότρυνσης για δράση για τη μεγιστοποίηση των μετατροπών. Με αυτόν τον τρόπο, αναμένεται να έχετε τεράστιο αντίκτυπο στο ποσοστό μετατροπών για σχετικά μικρή προσπάθεια.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα διερευνήσουμε τους διαφορετικούς τρόπους για να ακονίσετε τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση, ώστε οι επισκέπτες να κάνουν κλικ σε όλα τα σωστά μέρη.

Αλλά πρώτα, ας διευκρινίσουμε ακριβώς τι είναι το κουμπί παρότρυνσης για δράση:

Τι είναι το κουμπί παρότρυνσης για δράση?

Τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση είναι ένα κοινό στοιχείο του ιστότοπου και σχεδόν σίγουρα έχετε ήδη κάποια στον ιστότοπό σας.

Οποιοδήποτε κουμπί στον ιστότοπό σας αυτό ζητά από τον επισκέπτη να ενεργήσει αμέσως θεωρείται κουμπί παρότρυνσης για δράση. Για παράδειγμα, ένα κουμπί που ζητά από τον επισκέπτη να μάθει περισσότερα ταιριάζει τέλεια στο λογαριασμό.

Το Amazon Add to Basket και Αγορά τώρα με κουμπιά 1 κλικ είναι δύο γνωστά παραδείγματα:

Προβολή κουμπιών παρότρυνσης για δράση του Amazon

Όπως μπορείτε να δείτε, ένα κουμπί παρότρυνσης για δράση είναι ιδανικό για να μεταφέρετε τον επισκέπτη σας από ένα μέρος όπως η σελίδα προορισμού σας, σε ένα μέρος όπως η σελίδα πληρωμής σας.

Τώρα που έχουμε διαπιστώσει τι είναι το κουμπί παρότρυνσης για δράση, ας δούμε πώς να τα βελτιστοποιήσουμε για αυξημένες αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων.

Πώς να δημιουργήσετε κουμπιά παρότρυνσης για δράση στο WordPress

Εάν χρησιμοποιείτε WordPress, προτείνουμε τη φιλική προς το χρήστη προσθήκη MaxButtons για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε, να βελτιστοποιήσετε και να δοκιμάσετε διαφορετικούς τύπους κουμπιών παρότρυνσης για δράση.


WordPress Button Plugin MaxButtons WordPress Button Plugin MaxButtons

Συγγραφέας: Max Χυτήριο

Τρέχουσα έκδοση: 7.13.4

Τελευταία ενημέρωση: 10 Φεβρουαρίου 2020

maxbuttons.7.13.4.zip


98% βαθμολογίες


100.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4,8 +

Για να μάθετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το πρόσθετο, Το ThemeIsle έχει έναν απλό οδηγό.

Εναλλακτικά, ButtonOptimizer.com είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας κουμπιών για δράση που βασίζεται στο πρόγραμμα περιήγησης που μπορεί να χειριστεί όλες τις ανάγκες του κουμπιού παρότρυνσης για δράση. Είναι ένα απίστευτα εύκολο στη χρήση εργαλείο, που σας επιτρέπει να κατεβάσετε τα κουμπιά σας ως κώδικα CSS για να εισαγάγετε απευθείας στον ιστότοπό σας ή με τη μορφή εικόνων PNG:

Το ButtonOptimizer.com σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση

Τέλος, αν ψάχνετε για opt-in, θα μπορούσατε να διαλέξετε ανάμεσα στους χρήστες του OptinMonster, LeadPages, SumoMe, ή Ευδοκιμήσει οδηγεί, που τυχαίνει να συγκρίνουμε και να αντιπαραβάλλουμε στη συλλογή μας εδώ.

Πώς να βελτιστοποιήσετε τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση

Για να κάνετε την παρότρυνση για δράση όσο το δυνατόν καλύτερα όσον αφορά τις μετατροπές, ακολουθούν τέσσερα στοιχεία στα οποία πρέπει να εστιάσετε:

1. Μέγεθος

Το μεγαλύτερο δεν είναι πάντα καλύτερο, αλλά όταν πρόκειται για κουμπιά παρότρυνσης για δράση, τα μεγαλύτερα τείνουν να λαμβάνουν τα περισσότερα κλικ – μια υπόθεση ότι ειδικοί στο σχεδιασμό ιστοσελίδων στο Smashing Magazine κλίνω προς.

Επιπλέον, εξηγούν ότι όσο πιο σημαντικό είναι το κουμπί παρότρυνσης για δράση, τόσο μεγαλύτερο θα πρέπει να είναι σε σύγκριση με άλλα τέτοια κουμπιά. Αυτό φυσικά θα κατευθύνει την προσοχή των επισκεπτών στα πιο ζωτικά κουμπιά πρώτα. Ακολουθεί ένα παράδειγμα της ξεκάθαρης προβολής ενός κουμπιού Αγορά τώρα, σε σύγκριση με μια λιγότερο σημαντική παρότρυνση για δράση:

Προβολή δύο κουμπιών Nike CTA

Φυσικά, εξακολουθείτε να θέλετε να αποφύγετε να κάνετε τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση ενοχλητικά μεγάλα, ή κινδυνεύετε να ενοχλήσετε το κοινό σας.

2. Χρώματα

Έχουν δείξει μελέτες ότι το χρώμα που επιλέγετε για τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επιτυχία τους.

Ανάλογα με το συνδυασμό χρωμάτων του ιστότοπού σας, θα πρέπει να επιλέξετε ζωντάνια σε σχέση με την απλότητα. Συγκεκριμένα, Τα κόκκινα κουμπιά έχουν αποδειχθεί ότι παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Προβολή ενός κόκκινου κουμπιού CTA

Ωστόσο, το μυστικό δεν είναι απαραίτητα στο ίδιο το χρώμα. Αντίθετα, είναι ο τρόπος που το κουμπί σας ξεχωρίζει έναντι του υπόλοιπου ιστότοπού σας που τον καθιστά πιο ελκυστικό. Οπως και Ο Derek Halpern (ο ιδρυτής των Social Triggers) αποδεικνύει διασκεδαστικά, ό, τι ξεχωρίζει, γίνεται κλικ:

3. Διατύπωση

Σύμφωνα με Hubspot, Τα ρήματα είναι τα κλειδιά για την αύξηση των κλικ στα κουμπιά παρότρυνσης για δράση. Δηλώνουν ακόμη και ότι το περιεχόμενο που ξεκινά με ρήματα δημιουργεί τις περισσότερες κοινοποιήσεις στο Twitter.

Τέτοια ρήματα μπορούν να περιλαμβάνουν:

 • Αγορά
 • Κατάστημα
 • Μαθαίνω
 • Επίσκεψη

Κάθε μία από τις παραπάνω λέξεις επικαλείται κάποια ενέργεια, οπότε επιλέξτε μια που ταιριάζει και κυλήστε με αυτήν. Για παράδειγμα, η Apple αναζητά μια απλή αλλά αποτελεσματική παρότρυνση για δράση εδώ:

Προβολή του κουμπιού CTA της Apple

Στο ίδιο άρθρο, το Hubspot συνιστά επίσης να μείνετε μακριά από περίπλοκες λέξεις και τεχνική ορολογία στα κουμπιά παρότρυνσης για δράση. Αντ ‘αυτού, πρέπει να διατηρήσετε ένα σύντομο, γλυκό και ενεργό αντίγραφο κουμπιού. Εάν είναι ευανάγνωστο, είναι πιο κατανοητό και πιο εύκολο να κάνετε κλικ.

4. Τοποθέτηση

Η τοποθέτηση των κουμπιών παρότρυνσης για δράση έχει μεγάλη σημασία, όπως επισημαίνουν οι ειδικοί μάρκετινγκ στο Unbounce. Εξερεύνησαν την ψυχολογία πίσω από το πού να βάλουν καλύτερα κουμπιά παρότρυνσης για δράση. αμφισβητώντας την ιδέα ότι "στο πάνω μέρος" είναι ο μόνος τρόπος να πάει.

Αντ ‘αυτού, πρέπει να κάνετε τρία πράγματα:

 • Χρησιμοποιήστε πολλαπλά κουμπιά παρότρυνσης για δράση για να χωρίσετε τις σελίδες και να υπενθυμίσετε στον επισκέπτη την επόμενη θύρα κλήσης κατά την κύλιση.
 • Τοποθετήστε κουμπιά παρότρυνσης για δράση ακριβώς δίπλα ή κάτω από ενημερωτικά τμήματα της ιστοσελίδας σας. Αυτό δημιουργεί μια ιδέα στο μυαλό του επισκέπτη ότι το κλικ στο κουμπί παρότρυνσης για δράση είναι το επόμενο, πιο φυσικό βήμα.
 • Πειραματιστείτε με τη θέση, ακόμη και στο κάτω μέρος του ιστότοπού σας. Παράδειγμα:

Προβολή του κουμπιού CTA της πλαϊνής γραμμής του Yahoo

Μιλώντας για πειραματισμό, ας ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο δοκιμής των παραλλαγών του κουμπιού παρότρυνσης για δράση για βέλτιστα αποτελέσματα.

Πώς να δοκιμάσετε τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση, πρέπει να τα δοκιμάσετε επαναληπτικά. Γιατί; Επειδή αυτό που δεν μετριέται δεν μπορεί να βελτιωθεί! Η σταθερή μας σύσταση είναι να A / B δοκιμάστε τον τρόπο σας για τέλεια βελτιστοποιημένα κουμπιά.

Για να ξεκινήσει η δοκιμαστική καμπάνια A / B, το WPMU DEV έχει συγκεντρώσει έναν αριθμό τα καλύτερα εργαλεία δοκιμής split A / B WordPress.

συμπέρασμα

Τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση είναι η ψυχή του ιστότοπού σας. Χωρίς αυτούς, οι επισκέπτες δεν θα γνωρίζουν πού να πάνε στη συνέχεια – πράγμα που σημαίνει ότι θα καταλήξουν εντελώς από τον ιστότοπό σας.

Για να διασφαλίσετε ότι τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση προσελκύουν τους επισκέπτες σας αντί να τους απομακρύνουν, φροντίστε να βελτιστοποιήσετε τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση με:

 • Μεγάλα μεγέθη κουμπιών που δεν φαίνονται ενοχλητικά
 • Ζωντανά και αντίθετα χρώματα που ξεχωρίζουν από τον υπόλοιπο ιστότοπό σας
 • Σύντομη, γλυκιά και βασισμένη σε ρήματα διατύπωση
 • Έξυπνη και περιοδική τοποθέτηση κουμπιών

Έχετε πειραματιστεί με τεχνικές βελτιστοποίησης κουμπιών παρότρυνσης για δράση; Πείτε μας για τα αποτελέσματα που είδατε – ή δεν τα είδατε – στην ενότητα σχολίων παρακάτω!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map