Ultimate Roundup of Brilliant WordPress Tutorials – Η εισαγωγή σας απαιτείται!

Ultimate Roundup of Brilliant WordPress Tutorials – Η εισαγωγή σας απαιτείται!

Ultimate Roundup of Brilliant WordPress Tutorials – Η εισαγωγή σας απαιτείται!
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για το WordPress είναι η συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα ανθρώπων που το περιβάλλει. Άτομα που δεν είναι μόνο πρόθυμα να επεκτείνουν το ίδιο το λογισμικό, αλλά επίσης μοιράζονται τις γνώσεις και την εμπειρία τους με όλους τους άλλους μέσω μερικών λαμπρών οδηγών WordPress.


Έτσι, σήμερα, θέλουμε να αφιερώσουμε ένα λεπτό για να ρίξουμε φως στο έργο όλων αυτών των ανθρώπων και να σας δείξουμε μερικά φοβερά κομμάτια συμβουλών για το WordPress.

Αλλά περίμενε! Υπάρχουν περισσότερα για την ιστορία εδώ. Αντί να είναι μόνο εμείς που καταρτίζουμε τη λίστα, θέλουμε σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος επίσης!

Ακολουθεί μια γρήγορη έρευνα – μόνο 2 ερωτήσεις: Ποιο είναι το αγαπημένο σας φροντιστήριο WordPress; Και γιατί?

Θα περιηγηθούμε στις επιλογές σας, θα επιλέξουμε τις καλύτερες και θα τις συμπεριλάβουμε παρακάτω. Ο τελικός στόχος; Έχετε μια λίστα με 50 ή ακόμα και 100 πραγματικά λαμπρά, υψηλής ποιότητας WordPress μαθήματα που έλαβαν τις περισσότερες ψήφους από την κοινότητα.

τροφοδοτείται από Τύπος φόρμας

Για να κυλήσει η μπάλα, αυτό που ακολουθεί είναι η αρχική μας λίστα από ό, τι πιστεύουμε ότι είναι 20+ λαμπρά μαθήματα WordPress. Ο μόνος κανόνας κατά τη σύνταξη της λίστας ήταν να επικεντρωθεί σε πράγματα που αποκαλύπτουν κάτι πραγματικά ενδιαφέρον για την πλατφόρμα – σεμινάρια που πηγαίνουν βαθιά σε ορισμένες πτυχές του WordPress και τα εξηγούν με εύκολο τρόπο πέψης.

Έχουμε πληροφορίες για αρχάριους, καθώς και μερικές πιο προηγμένες ιδέες και πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το WordPress. Υπάρχει κάτι για όλους!

Αν απολαμβάνετε κάποιο από αυτά τα σεμινάρια, παρεμπιπτόντως, μην ξεχάσετε να δώσετε στους συγγραφείς αγάπη για τα κοινωνικά μέσα!

Σε καμία συγκεκριμένη σειρά:

Contents

20+ Brilliant WordPress Tutorials

Πώς να μετακινήσετε έναν ιστότοπο από το WordPress.com σε μια Αυτόματη φιλοξενία του WordPress.org – Ένας οδηγός για αρχάριους

Το γεγονός ότι υπάρχουν βασικά δύο ξεχωριστά – και ουσιαστικά διαφορετικά – προϊόντα που ονομάζονται και τα δύο "WordPress" είναι μάλλον σύγχυση για τον κανονικό χρήστη. Αυτό το σεμινάριο εξηγεί πώς να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας από το .com στο .org, βήμα προς βήμα.

Επίπεδο: Δημιουργία αρχάριου # ιστότοπου

Πώς να δημιουργήσετε και να προσαρμόσετε ένα παιδικό θέμα WordPress

Υπάρχουν πολλά άρθρα σχετικά με τα βασικά στοιχεία της δημιουργίας παιδικού θέματος WordPress, αλλά αυτό το σεμινάριο από το περιοδικό Smashing Magazine πηγαίνει απίστευτα σε βάθος και σας δείχνει πώς να παρακάμψετε τα στυλ γονικών θεμάτων και πολλά άλλα.

Επίπεδο: Ενδιάμεση # ρύθμιση ιστότοπου # θέματα

Προσθήκη και χρήση προσαρμοσμένων μεγεθών εικόνας WordPress: Ένας οδηγός για τα καλύτερα πράγματα που έχουν γίνει ποτέ

Τα προσαρμοσμένα μεγέθη εικόνων μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο εάν εργάζεστε με πολλές εικόνες. Αυτό το σεμινάριο σάς δείχνει πώς να τα δημιουργήσετε και εξηγεί όλα τα παξιμάδια και τα μπουλόνια "μαλακές καλλιέργειες" και "σκληρές καλλιέργειες."

Επίπεδο: Ενδιάμεση # διαχείριση ιστότοπου # εικόνες

Πώς να κάνετε το πρόγραμμα επεξεργασίας του WordPress να μοιάζει με τον ιστότοπό σας front-end

Θέλατε ποτέ οι δημοσιεύσεις σας να φαίνονται οι ίδιες στο WordPress Editor όπως και στον ιστότοπό σας; Αυτό το σεμινάριο σας δείχνει πώς να το κάνετε πραγματικότητα με την προσθήκη προσαρμοσμένων στυλ στον επεξεργαστή WordPress.

Επίπεδο: Ενδιάμεση # διαχείριση ιστότοπου # wp-admin

Ο οδηγός γρήγορης εκκίνησης για την προσθήκη Jetpack

Το πρόσθετο Jetpack είναι πιθανώς το ένα πρόσθετο που οι περισσότεροι – αν όχι όλοι – ιστότοποι μπορούν να επωφεληθούν από το να έχουν. Περιλαμβάνει έναν τόνο χαρακτηριστικών, αλλά είναι επίσης δύσκολο να εξηγήσουμε στους ανθρώπους τι πραγματικά κάνει. "Εμ … τα πάντα, υποθέτω." Αυτό το σεμινάριο μπορεί να είναι χρήσιμο κάθε φορά που κάποιος σας ρωτάει για το Jetpack.

Επίπεδο: Πρόσθετα # πρόσθετα

Ανάπτυξη WordPress για ενδιάμεσους χρήστες: Προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων και ταξονομίες

Οι προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων και οι ταξινομίες του WordPress είναι αυτό που παίρνει το WordPress από ένα "πλατφόρμα blog" σε ένα ευέλικτο "Πλατφόρμα CMS." Αυτό το σεμινάριο σας δείχνει πώς να τα δημιουργήσετε και να τα παρουσιάσετε από την αρχή έως το τέλος.

Επίπεδο: Ενδιάμεσοι # προσαρμοσμένοι τύποι δημοσιεύσεων

Πώς να δημιουργήσετε τη δική σας προσθήκη λειτουργικότητας WordPress

Για ορισμένες περιπτώσεις, μια προσαρμοσμένη προσθήκη είναι μια ανώτερη εναλλακτική λύση για την προσθήκη αποσπασμάτων κώδικα στο αρχείο functions.php του θέματός σας. Αυτό το σεμινάριο σας λέει πότε είναι αυτές οι καταστάσεις και πώς μπορείτε να το κάνετε.

Επίπεδο: Ενδιάμεσα # πρόσθετα

Brilliant WordPress Tutorials: Divi vs Avada vs X

Divi vs Avada vs X Θέμα: Απόλυτη σύγκριση

Οι Divi, Avada και X είναι οι τρεις κύριες μάρκες στο "μεγάλα θέματα" αγορά. Και τα τρία είναι απίστευτα ενδιαφέροντα, πολύ ισχυρά και εντυπωσιακά συνολικά. Ωστόσο, ταυτόχρονα, προορίζονται επίσης να αντηχούν με έναν ελαφρώς διαφορετικό τύπο χρήστη. Αυτό το σεμινάριο σάς βοηθά να αποφασίσετε ποια από αυτές θα είναι η καλύτερη για εσάς.

Επίπεδο: Θέματα αρχάριου #

Απόλυτος οδηγός παρακολούθησης μετατροπών για WordPress

Η παρακολούθηση μετατροπών σάς βοηθά να γνωρίζετε πόσο αποτελεσματικές είναι οι προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ. Αυτός ο αναλυτικός οδηγός σάς δείχνει πώς να παρακολουθείτε όλους τους τύπους μετατροπών στο WordPress: Στόχους Google Analytics, Facebook Pixel και άλλα.

Επίπεδο: Αρχάριοι # μάρκετινγκ # analytics

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη χρήση του Yoast SEO για WordPress

Αυτός ο οδηγός τεράτων από τους μάγους SEO, Moz, σας λέει όλα όσα πρέπει να ξέρετε σχετικά με τη χρήση του Yoast SEO plugin για WordPress SEO.

Επίπεδο: Πρόσφατα # SEO # προσθήκες

WordPress SEO – ο οριστικός οδηγός

Μιλώντας για το Yoast, αυτός είναι ο επίσημος οδηγός SEO από τους ίδιους τους προγραμματιστές του Yoast SEO. Πρόκειται για έναν πόρο διάρκειας 6.000 λέξεων που καλύπτει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τη σωστή ρύθμιση των παραμέτρων SEO του ιστότοπού σας WordPress.

Επίπεδο: Πρόσφατα # SEO # προσθήκες

CDN for Dummies – Ένας ανόητος εύκολος οδηγός

Η ρύθμιση ενός βασικού CDN pull είναι εύκολη, αλλά η ρύθμιση του ώστε να λειτουργεί με προσαρμοσμένες εγγραφές CNAME μπορεί γρήγορα να γίνει περίπλοκη. Σε αυτό το σεμινάριο, θα μάθετε πώς να κάνετε τα πάντα – τόσο το εύκολο όσο και το σκληρό. (Δεν ξέρετε ποιο CDN να διαλέξετε;)

Επίπεδο: Αρχάριος # ρύθμιση ιστότοπου # απόδοση

Πώς να ρυθμίσετε τα Instant Άρθρα Facebook για WordPress (Βήμα προς βήμα)

Τα Instant Άρθρα Facebook μπορεί να είναι δύσκολο να ρυθμιστούν για το WordPress – αυτό το σεμινάριο WPBeginner σας δείχνει κάθε βήμα που χρειάζεστε για να τα ενεργοποιήσετε.

Επίπεδο: Αρχάριοι # διαχείριση ιστότοπων # κοινωνικά μέσα

Πώς να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη σελίδα αρχείου WordPress

Παραδοσιακά, οι σελίδες αρχείων δεν ήταν οι πιο ελκυστικές ούτε χρήσιμες σελίδες στο WordPress. Στην προεπιλεγμένη μορφή τους, δημιουργούνται αυτόματα καταχωρίσεις αναρτήσεων που δεν βοηθούν πραγματικά τον οδηγό για κάτι ενδιαφέρον. Αυτό το σεμινάριο σάς δείχνει πώς να δημιουργήσετε μια εντελώς πρωτότυπη σελίδα αρχείων με τη βοήθεια προσαρμοσμένων προτύπων σελίδων.

Επίπεδο: Ενδιάμεση # ρύθμιση ιστότοπου # θέματα

Δημιουργία προσαρμοσμένου πίνακα ελέγχου WordPress για τους πελάτες σας

Είτε είμαστε έτοιμοι να το παραδεχτούμε είτε όχι, το WordPress δεν είναι απολύτως εύκολο να κατανοηθεί για έναν ολοκαίνουργιο χρήστη. Υπάρχουν πολλά πράγματα στον πίνακα ελέγχου μόλις συνδεθείτε και η προεπιλογή "καλως ΗΡΘΑΤΕ" ενότητα δεν απαντά πραγματικά σε όλες τις ερωτήσεις. Αυτό είναι όπου μια προσαρμοσμένη αρχική σελίδα ταμπλό έρχεται στην εικόνα. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα για να κάνετε τη ζωή πιο εύκολη για τους πελάτες σας.

Επίπεδο: Αρχάριοι # ρύθμιση ιστότοπου # προσθήκες

Επεκτείνετε τις ενέργειες γρήγορης επεξεργασίας στον πίνακα ελέγχου του WordPress

Εάν πρέπει να διαχειριστείτε πολλούς αναρτήσεις WordPress, η επιλογή Γρήγορη επεξεργασία είναι μια σωτηρία. Αυτό το σεμινάριο σας δείχνει πώς να το κάνετε ακόμη πιο χρήσιμο.

Επίπεδο: Ενδιάμεση # διαχείριση ιστότοπου

Πώς να δημιουργήσετε μια καταπληκτική σελίδα προορισμού με ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας περιεχομένου μεταφοράς και απόθεσης

Τα εργαλεία δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης μπορούν να είναι διασκεδαστικά, σίγουρα… υπό την προϋπόθεση ότι έχετε επενδύσει λίγο για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο εργαλείο δημιουργίας επιλογών. Αυτό το σεμινάριο σάς δείχνει βήμα προς βήμα τη διαδικασία δημιουργίας μιας σελίδας προορισμού με έναν από τους δημοφιλείς κατασκευαστές μεταφοράς και απόθεσης.

Επίπεδο: Αρχάριοι # διαχείριση ιστότοπου # προσθήκες

Σκληρυντικό WordPress

Αυτή η επίσημη καταχώριση WordPress Codex είναι ένας από τους καλύτερους οδηγούς για την ασφάλεια του WordPress που έχω συναντήσει ποτέ. Καλύπτει τα πάντα – μεγάλα και μικρά.

Επίπεδο: Ενδιάμεση # διαχείριση ιστότοπου # ασφάλεια

Το απόλυτο περιβάλλον ανάπτυξης WordPress

Αν θέλετε να ξεκινήσετε την περιπέτειά σας με την ανάπτυξη WordPress, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι να ρυθμίσετε το περιβάλλον ανάπτυξης. Αυτό δεν αφορά μόνο το εργαλείο που χρησιμοποιείτε για τη σύνταξη κώδικα, αλλά και τα πρόσθετα πλαϊνά εργαλεία που θα βελτιώσουν την εργασία σας και θα κάνουν τα πράγματα πολύ πιο ευχάριστα γενικά. Αυτά είναι τα πάντα από πάνω προς τα κάτω.

Επίπεδο: Ενδιάμεση # ανάπτυξη

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress σε σύγκριση

Η φιλοξενία είναι ένα από αυτά τα στοιχεία που μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στις επιτυχίες ή τις αποτυχίες των ιστότοπών μας. Διαλέξτε έναν καλό οικοδεσπότη, και γίνεται σχεδόν ένα σετ και ξεχάστε κάτι. Επιλέξτε ένα κακό, και μπαίνετε σε μια ατέρμονη ροή απογοητεύσεων και διακοπής. Εδώ είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές φιλοξενίας WordPress σε σύγκριση, δοκιμασμένη απόδοση και ανάλυση.

Επίπεδο: Αρχάριος # ρύθμιση ιστότοπου # φιλοξενία

Ο απόλυτος οδηγός για το W3 Total Cache: Πώς να το ρυθμίσετε

Το W3 Total Cache είναι ένα χρήσιμο πρόσθετο, αυτό είναι σίγουρο. Ωστόσο, είναι επίσης πολύ εκφοβιστικό. Το ίδιο το πρόσθετο έχει πολλά μενού, καρτέλες και πίνακες ρυθμίσεων συνολικά, και δεν είναι εύκολο να κατανοηθούν όλα αυτά. Ακολουθεί ένα σεμινάριο που σας βοηθά να κατανοήσετε τι συμβαίνει μέσα στην προσθήκη και πώς να το ρυθμίσετε σωστά.

Επίπεδο: Αρχάριοι # εγκατάσταση ιστότοπου # απόδοση # προσθήκες

Αυτό συνοψίζει τη λίστα μας! Και πάλι, είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τα σχόλιά σας, ώστε να μπορούμε να επεκτείνουμε αυτήν τη λίστα σε 50 ή ακόμη και 100 από τα πιο λαμπρά εκπαιδευτικά προγράμματα WordPress που έχουν δημοσιευτεί ποτέ.!

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector