Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δοκιμής ταχύτητας GTmetrix + Βελτιώστε τη βαθμολογία GTmetrix PageSpeed ​​στο WordPress

Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δοκιμής ταχύτητας GTmetrix + Βελτιώστε τη βαθμολογία GTmetrix PageSpeed ​​στο WordPress

Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δοκιμής ταχύτητας GTmetrix + Βελτιώστε τη βαθμολογία GTmetrix PageSpeed ​​στο WordPress
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Αν θέλετε να βελτιώσετε την απόδοση του ιστότοπού σας στο WordPress, πρέπει να ξέρετε πού βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή. Αυτό βοηθά το εργαλείο δοκιμής ταχύτητας GTmetrix.


Με το GTmetrix, συνδέετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας και το GTmetrix επαναφέρει τις τρέχουσες μετρήσεις απόδοσης, μαζί με βαθμολογίες, προτάσεις και εργαλεία ανάλυσης για να σας βοηθήσει να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του ιστότοπού σας.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές πληροφορίες σε αυτές τις αναφορές, οπότε πώς αξιοποιείτε στο έπακρο για να επιταχύνετε τον ιστότοπό σας?

Αυτό θα καλύψουμε στον οδηγό δοκιμών ταχύτητας GTmetrix. Σε αυτήν την ανάρτηση, θα:

 • ✅ Πηγαίνετε σε όλα όσα προσφέρει το εργαλείο απόδοσης GTmetrix
 • ✅ Πείτε σας πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις βαθμολογίες GTmetrix (και πόση έμφαση πρέπει να δώσετε πρώτα σε αυτές τις βαθμολογίες)
 • ✅ Δείξτε μερικά από τα προηγμένα εργαλεία ανάλυσης, όπως την ανάλυση καταρράκτη

Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δοκιμής ταχύτητας GTmetrix

Contents

Βασικές πληροφορίες και συχνές ερωτήσεις GTmetrix

Πριν μπείτε στο nitty-gritty, ας δούμε μερικές βασικές πληροφορίες και ερωτήσεις σχετικά με το τι προσφέρει το GTmetrix και πώς λειτουργεί.

Τι προσφέρει η δοκιμή ταχύτητας GTmetrix?

Η δοκιμή ταχύτητας GTmetrix σάς βοηθά να εκτιμήσετε την απόδοση του ιστότοπού σας με διάφορους τρόπους.

Σε υψηλό επίπεδο, σας επιτρέπει να δείτε πόσο χρόνο απαιτείται για τη φόρτωση του ιστότοπού σας.

Ωστόσο, σας βοηθά επίσης να αναλύσετε γιατί ο ιστότοπός σας φορτώνεται με αυτόν τον τρόπο και πώς μπορείτε να τον βελτιώσετε. Για το σκοπό αυτό:

 • Βαθμολογεί τον ιστότοπό σας σε δύο διαφορετικές μετρήσεις – Google PageSpeed ​​και YSlow.
 • Παρέχει ένα γράφημα καταρράκτη και ανάλυση χρονισμού για να σας δούμε πώς φορτώνεται κάθε μεμονωμένο αίτημα και πού είναι πιθανά σημεία συμφόρησης.
 • Παίρνει ηχογραφήσεις βίντεο ώστε να μπορείτε να δείτε πώς φορτώνεται ο ιστότοπός σας στους επισκέπτες.
 • Καταγράφει τα ιστορικά αποτελέσματα των δοκιμών σας τις τελευταίες 30 ημέρες, ώστε να μπορείτε να αναλύσετε πώς αλλάζει η απόδοση του ιστότοπού σας με την πάροδο του χρόνου.

Από πού προέρχονται οι βαθμολογίες GTmetrix?

Το GTmetrix δεν έχει το δικό του μηχανισμό βαθμολόγησης. Αντ ‘αυτού, δημιουργεί τις βαθμολογίες του χρησιμοποιώντας δύο μεθόδους τρίτων:

 • Google PageSpeed – αυτά είναι ένα σύνολο 26 διαφορετικών κανόνων. Κάθε κανόνας παίρνει το δικό του σκορ και σταθμίζεται διαφορετικά. Η συνολική βαθμολογία είναι από πού προέρχεται η συνολική βαθμολογία σας PageSpeed.
 • YSlow – Το YSlow είναι ένα έργο ανοιχτού κώδικα από το Yahoo (θυμάστε το Yahoo;) που βαθμολογεί τον ιστότοπό σας με 19 διαφορετικούς κανόνες. Όπως και το PageSpeed, η συνολική βαθμολογία σας προέρχεται από το σταθμισμένο αποτέλεσμα όλων αυτών των μεμονωμένων κανόνων.

Είναι σημαντικές οι βαθμολογίες GTmetrix?

ναι και ΟΧΙ.

Εδώ είναι το "Ναί" μέρος:

Θα πρέπει να προσέξετε τις βαθμολογίες GTmetrix, επειδή η χαμηλή βαθμολογία σημαίνει πιθανώς ότι δεν έχετε εφαρμόσει κάποιες σημαντικές βέλτιστες πρακτικές απόδοσης front-end.

Αλλά εδώ είναι το "Οχι" μέρος:

Οι επισκέπτες σας δεν ενδιαφέρονται για τις βαθμολογίες GTmetrix σας – ενδιαφέρονται για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται ο ιστότοπός σας για να φορτώσει και να γίνει διαδραστικός.

Έχοντας έναν ιστότοπο WordPress που φορτώνει σε λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα και έχει σκορ GTmetrix στη δεκαετία του ’70 είναι πολύ καλύτερο από το να έχετε έναν ιστότοπο WordPress που χρειάζεται τέσσερα δευτερόλεπτα για φόρτωση, αλλά βαθμολογεί τέλεια 100.

Βασικά, δώστε προσοχή στις βαθμολογίες γιατί θα σας δώσουν μια γρήγορη εκτίμηση για το πόσο βελτιστοποιημένος είναι ο ιστότοπός σας, αλλά μην το έχετε εμμονή γιατί, στο τέλος της ημέρας, το μόνο που έχει σημασία είναι πόσο γρήγορα φορτώνεται ο ιστότοπός σας.

Μπορεί ένας ιστότοπος με χαμηλές βαθμολογίες GTmetrix να φορτώνει ακόμα γρήγορα?

Ναι απολύτως.

Εδώ είναι ένας από τους μεγάλους λόγους για τους οποίους:

Και οι δύο βαθμολογίες GTmetrix (PageSpeed ​​και YSlow) αφορούν κυρίως τις βελτιστοποιήσεις απόδοσης front-end, όπως πόσο βελτιστοποιημένες είναι οι εικόνες σας και πώς φαίνεται ο κώδικάς σας.

Ωστόσο, η βελτιστοποίηση απόδοσης back-end είναι εξίσου σημαντική, αν όχι περισσότερο. Αυτό καλύπτει πράγματα όπως πόσο καλή είναι η υπηρεσία παροχής φιλοξενίας και η αρχιτεκτονική του διακομιστή σας (π.χ. χρήση του Nginx έναντι του Apache).

Εάν η απόδοση του back-end σας είναι φρικτή, ο ιστότοπός σας μπορεί να φορτώνει αργά ακόμα και αν έχετε τέλειες βαθμολογίες GTmetrix. Ομοίως, εάν επιλέξετε εξαιρετική φιλοξενία WordPress, ο ιστότοπός σας μπορεί να φορτώνει αρκετά γρήγορα ακόμα κι αν έχετε χαμηλές βαθμολογίες GTmetrix.

Για τα καλύτερα αποτελέσματα, πρέπει να βελτιστοποιήσετε την απόδοση front-end και back-end.

Μπορώ να εκτελέσω ένα τεστ ταχύτητας κινητού GTmetrix?

Ναί! Και συνιστάται ιδιαίτερα να δοκιμάσετε την απόδοση τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι περιηγούνται στον ιστό σε κινητές συσκευές αυτές τις μέρες.

Βασικά, η κατανόηση του τρόπου φόρτωσης του ιστότοπού σας για επισκέπτες από επιτραπέζιους υπολογιστές είναι μόνο η μισή μάχη – θέλετε επίσης να δοκιμάσετε πώς είναι για κινητές συσκευές.

Οι κινητές συσκευές ενδέχεται να έχουν διαφορετικά μοτίβα. Για παράδειγμα, θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για κινητά τηλέφωνα χαμηλής ισχύος για την απόδοση JavaScript από ό, τι θα χρειαστεί ακόμη και για έναν φτηνό επιτραπέζιο υπολογιστή. Επομένως, εάν ο ιστότοπός σας έχει βαρύ JavaScript, ενδέχεται να έχει μεγαλύτερη επίδραση στους χρόνους φόρτωσης της σελίδας για κινητά από τους χρόνους φόρτωσης της επιφάνειας εργασίας.

Δεν θα το ξέρετε, εκτός αν δοκιμάσετε συγκεκριμένα την απόδοση σε κινητά.

Για να εκτελέσετε δοκιμές ταχύτητας για κινητά GTmetrix, πρέπει να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό – περισσότερα σε αυτό σε ένα δευτερόλεπτο.

Πώς να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας GTmetrix

Ο απλούστερος τρόπος για να εκτελέσετε μια δοκιμή στο GTmetrix είναι απλά μεταβείτε στην αρχική σελίδα του GTmetrix, συνδέστε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας και κάντε κλικ Δοκιμάστε τον ιστότοπό σας:

Ανώνυμη δοκιμή GTmetrix

Ωστόσο, θα συνιστούσα, αντί να το κάνετε αυτό, εγγραφείτε σε ένα Ελεύθερος Λογαριασμός GTmetrix προτού εκτελέσετε μια δοκιμή.

Με τη δημόσια έκδοση του τεστ, ο έλεγχος ταχύτητας θα χρησιμοποιεί πάντα την ακόλουθη διαμόρφωση:

 • Δοκιμή από το Βανκούβερ του Καναδά
 • Πρόγραμμα περιήγησης Chrome σε υπολογιστή
 • Αδέσμευτη σύνδεση

Αλλά αν εγγραφείτε για ένα Ελεύθερος λογαριασμό, μπορείτε να αλλάξετε όλες αυτές τις προϋποθέσεις για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Για παράδειγμα, εάν οι περισσότεροι από τους επισκέπτες σας είναι από τις Νοτιοδυτικές ΗΠΑ, θα μπορούσατε να αλλάξετε την τοποθεσία δοκιμών σε Ντάλας, Τέξας για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για την απόδοση για το κοινό-στόχο σας.

Πέρα από την αλλαγή των δοκιμαστικών τοποθεσιών, εδώ έχετε την επιλογή να χρησιμοποιήσετε μια φορητή συσκευή δοκιμής ή να αλλάξετε την ταχύτητα σύνδεσης (για παράδειγμα, προσομοίωση βραδύτερης σύνδεσης 3G έναντι ταχύτητας ενσύρματης σύνδεσης).

Μόλις εγγραφείτε για τον δωρεάν λογαριασμό σας, θα μπορείτε να επεκτείνετε το Επιλογές ανάλυσης για να διαμορφώσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της δοκιμής σας:

Σύνθετες επιλογές διαμόρφωσης δοκιμής

Μόλις το GTmetrix εκτελέσει τη δοκιμή του σύμφωνα με τις συνθήκες σας, θα επιστρέψει μια σελίδα αποτελεσμάτων με:

 • Μια γρήγορη περίληψη στην κορυφή που περιέχει τις βαθμολογίες απόδοσης και τις βασικές λεπτομέρειες της σελίδας
 • Λεπτομερή αποτελέσματα, χωρισμένα σε έξι καρτέλες

Συνοπτικά αποτελέσματα

Ας δούμε τις έξι καρτέλες…

1. Καρτέλα PageSpeed

ο Σελίδα ταχύτητας Η καρτέλα είναι η προεπιλεγμένη ενεργή καρτέλα όταν εκτελείτε μια δοκιμή GTmetrix. Βαθμολογεί τον ιστότοπό σας έναντι των κανόνων του PageSpeed ​​της Google.

Για καθέναν από τους 26 κανόνες, ο ιστότοπός σας θα έχει βαθμολογία από 0-100. Στη συνέχεια, το GTmetrix προσθέτει αυτές τις βαθμολογίες για να δημιουργήσει τη συνολική βαθμολογία σας στο PageSpeed.

Οι 26 κανόνες δεν είναι ομοιόμορφα σταθμισμένοι, οπότε ορισμένοι θα έχουν μεγαλύτερη επίδραση στη συνολική βαθμολογία σας από άλλους.

Εάν κάνετε κλικ στο βέλος για να επεκτείνετε έναν από τους κανόνες, θα δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα συγκεκριμένα στοιχεία στον ιστότοπό σας που προκαλούν προβλήματα:

Καρτέλα PageSpeed ​​δοκιμής ταχύτητας GTmetrix

Ακολουθούν μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα του PageSpeed ​​και πώς να τα διορθώσετε για να βελτιώσετε τη βαθμολογία σας…

Βελτιστοποίηση εικόνων

Η συμπίεση των εικόνων σας σάς επιτρέπει να μειώσετε τα μεγέθη των αρχείων τους με μηδενική ή ελάχιστη απώλεια ποιότητας, ανάλογα με τον αλγόριθμο συμπίεσης.

Για να βελτιστοποιήσετε αυτόματα και να συμπιέσετε όλες τις εικόνες στον ιστότοπό σας στο WordPress, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόσθετο Optimole:


Βελτιστοποίηση εικόνας & Lazy Load από το Optimole Βελτιστοποίηση εικόνας & Lazy Load από το Optimole

Συγγραφέας: Optimole

Τρέχουσα έκδοση: 2.3.1

Τελευταία ενημέρωση: 21 Απριλίου 2020

optimole-wp.zip


96% βαθμολογίες


50.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.7 +

Αξιοποιήστε την προσωρινή αποθήκευση του προγράμματος περιήγησης

Η προσωρινή αποθήκευση προγράμματος περιήγησης επιταχύνει τους χρόνους φόρτωσης αποθηκεύοντας ορισμένα στατικά στοιχεία στα τοπικά προγράμματα περιήγησης των επισκεπτών. Αυτό σημαίνει ότι, σε επόμενες επισκέψεις, τα προγράμματα περιήγησης των επισκεπτών μπορούν να εξυπηρετούν αυτά τα στοιχεία από τους τοπικούς υπολογιστές των επισκεπτών αντί να τα κατεβάζουν σε κάθε επίσκεψη.

Πολλές προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης WordPress προσφέρουν ήδη προσωρινή αποθήκευση προγράμματος περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των WP Super Cache, WP Rocket και WP Fastest Cache.

Προβάλετε κλιμακωτές εικόνες

Μια κλιμακούμενη εικόνα είναι μια εικόνα που έχει τέλειο μέγεθος για τις διαστάσεις για τις οποίες χρησιμοποιείτε – έχουμε μια ολόκληρη ανάρτηση σχετικά με την έννοια των κλιμακωτών εικόνων στο ThemeIsle.

Ένας εύκολος τρόπος για την προβολή κλιμακωτών εικόνων στο WordPress είναι, πάλι, με το πρόσθετο Optimole – μπορεί να κάνει αυτόματα τη δουλειά για εσάς, ώστε οι εικόνες σας να είναι πάντα τέλεια κλιμακωτές ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης.

Καθορίστε τις διαστάσεις της εικόνας

Αυτό περιλαμβάνει HTML – θέλετε να καθορίσετε το πραγματικό πλάτος και ύψος μιας εικόνας όταν την ενσωματώνετε.

Για παράδειγμα…

Δεν είναι βέλτιστο:

Αριστος:

Το WordPress θα το κάνει από προεπιλογή όταν εισάγετε εικόνες στο πρόγραμμα επεξεργασίας, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει εικόνες που χρησιμοποιείτε αλλού (όπως σε μια προσθήκη).

Ελαχιστοποιήστε HTML, CSS και JavaScript

Αυτοί είναι τεχνικά τρεις ξεχωριστοί κανόνες, αλλά τους συγχωνεύω γιατί η βασική ιδέα είναι η ίδια.

Η ελαχιστοποίηση συνεπάγεται την απομάκρυνση περιττών χαρακτήρων στον κώδικα του ιστότοπού σας χωρίς αλλαγή της λειτουργικότητάς του. Για παράδειγμα, αφαίρεση κενών διαστημάτων και αλλαγών γραμμής.

Ορισμένες προσθήκες απόδοσης WordPress, όπως Πύραυλος WP, περιλαμβάνουν ελαχιστοποίηση. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν προσθήκη αυτόματης βελτιστοποίησης για να ελαχιστοποιήσετε τον κωδικό του ιστότοπού σας.


Αυτόματη βελτιστοποίηση Αυτόματη βελτιστοποίηση

Συγγραφέας: Φρανκ Γκόσενςς (φούτα)

Τρέχουσα έκδοση: 2.7.2

Τελευταία ενημέρωση: 21 Μαΐου 2020

αυτόματη βελτιστοποίηση.2.7.2.zip


94% βαθμολογίες


1.000.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.9 +

Αποφύγετε τις ανακατευθύνσεις σελίδας προορισμού

Οι ανακατευθύνσεις URL είναι χρήσιμες για την κατεύθυνση της επισκεψιμότητας. Ωστόσο, θέλετε να αποφύγετε τη χρήση τους εάν είναι δυνατόν, επειδή θα επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας.

Για να το διορθώσετε, βεβαιωθείτε ότι όλοι οι εσωτερικοί σύνδεσμοί σας μεταβαίνουν απευθείας στην τρέχουσα διεύθυνση URL – μην βασίζεστε σε ανακατευθύνσεις για να διορθώσετε τα πράγματα. Για παράδειγμα, εάν ανακατευθύνετε αυτόματα το http://yoursite.com στο https://yoursite.com για να επιβάλετε τη χρήση SSL, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα σύνδεση με την έκδοση HTTPS του ιστότοπού σας για να αποφύγετε περιττές ανακατευθύνσεις.

Αναβολή ανάλυσης JavaScript

Όταν μιλάτε για τους χρόνους φόρτωσης σελίδας, το πόσο γρήγορα γίνεται ορατός ο ιστότοπός σας είναι εξίσου, αν όχι περισσότερο, σημαντικό από το χρόνο φόρτωσης ολόκληρου του ιστότοπού σας.

Το JavaScript μπορεί να το επιβραδύνει, αναγκάζοντας τα προγράμματα περιήγησης των επισκεπτών να σταματήσουν την απόδοση της σελίδας για λήψη και ανάλυση του JavaScript. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα το βλέπετε συχνά αποκαλούμενο JavaScript αποκλεισμού απόδοσης.

Για να το διορθώσετε, πρέπει να προσπαθήσετε να αναβάλλετε την ανάλυση της JavaScript, ώστε ο ιστότοπός σας να αρχίσει να φορτώνει / να αναλύει αυτήν τη JavaScript μόλις φορτωθεί ήδη το ορατό τμήμα του ιστότοπού σας..

Το WP Rocket περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο εργαλείο για να σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν προσθήκη Async JavaScript, που προέρχεται από τον ίδιο προγραμματιστή του πρόσθετου Autoptimize.


Async JavaScript

Συγγραφέας: Φρανκ Γκόσενςς (φούτα)

Τρέχουσα έκδοση: 2.20.03.01

Τελευταία ενημέρωση: 1 Μαρτίου 2020

async-javascript.2.20.03.01.zip


92% βαθμολογίες


100.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.6 +

Συνδυάστε εικόνες χρησιμοποιώντας CSS sprites

Αυτή είναι μια προηγμένη τεχνική που σας επιτρέπει να συνδυάζετε πολλά αρχεία εικόνων σε ένα μόνο αρχείο χρησιμοποιώντας CSS. Αυτό σας επιτρέπει να μειώσετε τον αριθμό αιτημάτων HTTP που απαιτούνται για τη φόρτωση της σελίδας σας.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε sprite CSS για όλες τις εικόνες σας, επειδή υπάρχουν αρνητικές συνέπειες SEO και προσβασιμότητας (επειδή δεν μπορείτε πλέον να προσθέσετε κείμενο alt εικόνας). Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε CSS sprites μόνο για διακοσμητικές εικόνες, όπως λογότυπα των πελατών σας ή κοινωνικά εικονίδια.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει προσθήκη για αυτόματη ρύθμιση των CSS sprites – πρέπει να το κάνετε χειροκίνητα. Δείτε πώς.

Ενεργοποίηση συμπίεσης

Έχουμε ήδη μιλήσει για τη συμπίεση εικόνας νωρίτερα, αλλά αυτό "συμπίεση" αναφέρεται στη συμπίεση όλων των αρχείων του ιστότοπού σας σε επίπεδο διακομιστή χρησιμοποιώντας κάτι που ονομάζεται συμπίεση Gzip.

Κατά μέσο όρο, η συμπίεση Gzip μπορεί να μειώσει το μέγεθος των αρχείων του ιστότοπού σας κατά περίπου 70%.

Πολλές προσθήκες απόδοσης WordPress μπορούν να σας βοηθήσουν να ενεργοποιήσετε τη συμπίεση Gzip, συμπεριλαμβανομένων των WP Rocket, WP Super Cache και WP Fastest Cache. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το απλό και δωρεάν Ενεργοποίηση προσθήκης συμπίεσης Gzip για μια αποκλειστική λύση.


Ενεργοποίηση συμπίεσης Gzip

Συγγραφέας: Moki-Moki Ίος

Τρέχουσα έκδοση: 1.0.3

Τελευταία ενημέρωση: 8 Μαΐου 2020

enabled-gzip-compression.1.0.3.zip


86% βαθμολογίες


20.000 + Εγκαταστάσεις


3.0.1 Απαιτείται

2. Καρτέλα YSlow

Το σκορ YSlow ακολουθεί μια παρόμοια προσέγγιση με το σκορ σας στο PageSpeed, απλώς χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό σύνολο κανόνων για να το δοκιμάσετε. Η λίστα είναι λίγο μικρότερη – η καρτέλα YSlow στο GTmetrix περιέχει μόνο 19 κανόνες.

Όπως και η βαθμολογία σας στο PageSpeed, κάθε κανόνας έχει τη δική του βαθμολογία και η συνολική βαθμολογία σας βασίζεται στον σταθμισμένο μέσο όρο αυτών των αποτελεσμάτων.

Δοκιμή ταχύτητας GTmetrix YSlow

Ακολουθούν μερικές από τις πιο κοινές προτάσεις που θα συναντήσετε…

Χρησιμοποιήστε ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN)

Ένα CDN επιταχύνει τους χρόνους φόρτωσης της σελίδας του ιστότοπού σας, παρέχοντας το στατικό περιεχόμενο του ιστότοπού σας από ένα δίκτυο διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Μάθετε περισσότερα σε αυτήν την ανάρτηση.

Για να προβάλλετε τις εικόνες σας μέσω CDN, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόσθετο Optimole. Για να χρησιμοποιήσετε ένα CDN για όλα τα στατικά αρχεία του ιστότοπού σας, Cloudflare είναι επίσης μια καλή επιλογή.

Σύγκριση κορυφαίων υπηρεσιών CDN ��

Ελαχιστοποιήστε το JavaScript και το CSS

Το κάλυψα ήδη στην ενότητα PageSpeed. Μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το CSS και το JavaScript σας με ένα ειδικό πρόσθετο όπως το Autoptimize. Ή, πολλά πρόσθετα επιδόσεων WordPress περιλαμβάνουν επίσης τις δικές τους δυνατότητες ελαχιστοποίησης.

Συμπίεση εξαρτημάτων

Αυτό είναι το ίδιο με το "Ενεργοποίηση συμπίεσης" πρόταση από την καρτέλα PageSpeed. Μπορείτε να το διορθώσετε ενεργοποιώντας τη συμπίεση Gzip.

Πολλές προσθήκες προσωρινής αποθήκευσης του WordPress περιλαμβάνουν μια δυνατότητα συμπίεσης Gzip. Ή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ειδικό Ενεργοποίηση προσθήκης συμπίεσης Gzip.

Αποφύγετε ανακατευθύνσεις URL

Αυτό είναι το ίδιο με το "Αποφύγετε τις ανακατευθύνσεις σελίδας προορισμού" στο PageSpeed.

Προσπαθήστε να συνδέεστε πάντα με την τρέχουσα διεύθυνση URL μιας σελίδας, αντί να βασίζεστε σε ανακατευθύνσεις για να μετακινήσετε άτομα στον σωστό προορισμό.

Μειώστε τις αναζητήσεις DNS

Τα προγράμματα περιήγησης των επισκεπτών πρέπει να πραγματοποιήσουν αναζήτηση DNS για κάθε τομέα από τον οποίο ο ιστότοπός σας έχει περιεχόμενο.

Θα έχετε πάντα τουλάχιστον μία αναζήτηση DNS για τον δικό σας ιστότοπο. Αλλά αν χρησιμοποιείτε εξωτερικές υπηρεσίες στον ιστότοπό σας (όπως το Google Fonts ή το σενάριο παρακολούθησης του Google Analytics), αυτές θα οδηγήσουν σε επιπλέον αναζητήσεις DNS.

Δύο λύσεις είναι:

 • Καταργήστε την εξωτερική υπηρεσία εάν δεν είναι απαραίτητη
 • Προσπαθήστε να φιλοξενήσετε το περιεχόμενο εάν είναι δυνατόν, όπως φιλοξενία γραμματοσειρών Google στον δικό σας διακομιστή αντί να βασιστείτε στο CDN γραμματοσειρών Google. Αυτό το πρόσθετο μπορεί να βοηθήσει.

Κάντε λιγότερα αιτήματα HTTP

Θα δείτε αιτήματα HTTP με περισσότερες λεπτομέρειες στο Υδατόπτωση ενότητα καρτέλας (που ακολουθεί).

3. Καρτέλα καταρράκτη

ο Υδατόπτωση Η καρτέλα είναι λίγο προηγμένη, αλλά είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την κατανόηση του τρόπου φόρτωσης των διαφόρων τμημάτων του ιστότοπού σας και πού μπορεί να υπάρχουν μικρά σημεία συμφόρησης που επιβραδύνουν ολόκληρο τον ιστότοπό σας.

Όταν ανοίγετε το Υδατόπτωση καρτέλα, θα δείτε μια λίστα με κάθε αίτημα HTTP για αυτήν τη σελίδα (αυτές είναι "Αιτήσεων" από τη σύνοψη αποτελεσμάτων GTmetrix).

Κάθε αντικείμενο στη σελίδα σας είναι ένα ξεχωριστό αίτημα HTTP. Για παράδειγμα:

 • Κάθε εικόνα είναι ένα αίτημα HTTP (εκτός εάν χρησιμοποιείτε sprite CSS!)
 • Κάθε αρχείο CSS ή JavaScript είναι ένα αίτημα HTTP
 • Τυχόν εξωτερικά σενάρια που φορτώνετε (όπως το Google Analytics) θα είναι επίσης τουλάχιστον ένα αίτημα HTTP
 • Και τα λοιπά.

Όλα τα πράγματα είναι ίδια, λιγότερα αιτήματα HTTP σημαίνει γενικά έναν ιστότοπο ταχύτερης φόρτωσης.

Επιπλέον, όπως θα δείτε όταν κοιτάζετε τη λίστα, κάθε αίτημα HTTP χρειάζεται διαφορετικό χρόνο φόρτωσης και φόρτωσης με διαφορετική σειρά (μερικά θα μπλοκάρουν ακόμη και άλλα) – οπότε αν μπορείτε να βρείτε και να καταργήσετε την αργή φόρτωση Αιτήματα HTTP, μπορείτε να κάνετε μεγάλη διαφορά στους χρόνους φόρτωσης της σελίδας του ιστότοπού σας.

Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες για κάθε αίτημα HTTP όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από αυτό. Για παράδειγμα, αυτή η μαροκινή εικόνα ρεβίθια χρειάστηκε 102,4 ms για τη φόρτωση:

Ανάλυση καταρράκτη δοκιμής ταχύτητας GTmetrix

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο και τις επιλογές αναζήτησης στην κορυφή για να βρείτε συγκεκριμένα αιτήματα HTTP. Για παράδειγμα, εάν αναζητήσετε wp-content / plugins μπορείτε να βρείτε τα αιτήματα HTTP που προστίθενται από τις προσθήκες του ιστότοπού σας στο WordPress.

Μπορείτε ακόμη και να σκάψετε περαιτέρω για να βρείτε αιτήματα από συγκεκριμένες προσθήκες. Για παράδειγμα, η αναζήτηση wp-content / plugins / elementor θα εμφανίσει όλα τα αιτήματα από την προσθήκη δημιουργίας σελίδων Elementor:

Αναζήτηση της ανάλυσης καταρράκτη

Εάν διαπιστώσετε ότι μια προσθήκη προσθέτει πολλά αιτήματα HTTP με αργή φόρτωση και δεν σας προσφέρει πολλά οφέλη, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να την αφαιρέσετε και να βρείτε μια καλύτερη εναλλακτική λύση.

4. Καρτέλες Χρονοδιάγραμμα, Βίντεο και Ιστορικό

Θα ομαδοποιήσω τις τρεις τελευταίες καρτέλες του τεστ ταχύτητας GTmetrix, γιατί πιθανότατα δεν θα τις χρησιμοποιείτε τόσο συχνά και δεν νομίζω ότι απαιτούν βαθιά ανάλυση.

Χρονοδιάγραμμα

ο Χρονοδιάγραμμα Η καρτέλα σας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το χρόνο που απαιτείται για την επίτευξη διαφόρων μετρήσεων χρόνου φόρτωσης. Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτές τις πληροφορίες στο γράφημα καταρράκτη – το Χρονοδιάγραμμα καρτέλα καθιστά λίγο πιο εύκολο να οπτικοποιήσετε.

Εάν τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω από μία από τις μετρήσεις, το GTmetrix θα εμφανίσει μια περιγραφή παρακάτω που θα σας πει τι σημαίνει:

Καρτέλα χρονισμού

βίντεο

Εάν ενεργοποιήσατε τη φόρτωση σελίδων βίντεο κατά την έναρξη της δοκιμής σας, μπορείτε να δείτε αυτά τα βίντεο στο βίντεο αυτί.

Θα μπορείτε επίσης να τα επιβραδύνετε στο 1/4 της αρχικής ταχύτητας για να δείτε τα πράγματα με περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα βίντεο είναι χρήσιμα επειδή σας επιτρέπουν να βλέπετε όχι μόνο όταν φορτώνεται ο ιστότοπός σας, αλλά και πώς φορτώνεται ο ιστότοπός σας. Για παράδειγμα, ποια μέρη του ιστότοπού σας είναι ορατά πρώτα; Υπάρχουν περίεργες δυσλειτουργίες κατά τη φόρτωση σαν "φλας του ασταθούς περιεχομένου"? Αυτά είναι χρήσιμα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε καθώς βελτιστοποιείτε την απόδοση του ιστότοπού σας.

Ιστορία

Τέλος, εάν δοκιμάσετε μια σελίδα πολλές φορές, το Ιστορία Η καρτέλα σάς επιτρέπει να βλέπετε τα αποτελέσματα προηγούμενων δοκιμών, ώστε να μπορείτε να αναλύσετε πώς άλλαξαν τα πράγματα με την πάροδο του χρόνου.

Θα αποθηκεύσει όλες τις δοκιμές για αυτήν τη σελίδα τις τελευταίες 30 ημέρες. Μετά από αυτό, τα ιστορικά αποτελέσματα δοκιμών διαγράφονται.

Για παράδειγμα, εάν κάνετε κάποιες αλλαγές για να βελτιώσετε τις βαθμολογίες δοκιμής ταχύτητας GTmetrix, θα μπορούσατε να δείτε πώς αυτές οι αλλαγές μεταφράζονται σε βελτιώσεις σε πραγματικό χρόνο φόρτωσης σελίδας:

Ιστορικά αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας GTmetrix

Αποκτήστε περισσότερα από τη δοκιμή ταχύτητας GTmetrix

Αν θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το εργαλείο δοκιμής ταχύτητας GTmetrix, θα πρέπει να προχωρήσετε πέρα ​​από το πλαίσιο περίληψης και να σκάψετε τις παρακάτω λεπτομέρειες.

Δεν θέλετε να παραμείνετε κολλημένοι στις βαθμολογίες απόδοσης GTmetrix, αλλά οι προτάσεις που περιλαμβάνονται στις βαθμολογίες παρέχουν χρήσιμη καθοδήγηση σε τομείς όπου ενδέχεται να λείπει η βελτιστοποίηση απόδοσης διεπαφής του ιστότοπού σας.

Επιπλέον, το Υδατόπτωση Η καρτέλα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ανακαλύψετε συγκεκριμένες πτυχές της απόδοσης του ιστότοπού σας, όπως εύρεση εικόνων, σεναρίων ή προσθηκών που έχουν υπερβολικό αποτέλεσμα στους χρόνους φόρτωσης της σελίδας του ιστότοπού σας..

Εάν θέλετε να ανακαλύψετε την απόδοση του WordPress με περισσότερες λεπτομέρειες, ρίξτε μια ματιά στη συλλογή μας από 11 τρόπους για να επιταχύνετε το WordPress.

Έχετε καθυστερημένες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο δοκιμής του ιστότοπού σας με το GTmetrix; Αφήστε ένα σχόλιο και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε.

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector