Ενσωμάτωση των Χαρτών Google με το WordPress (How-To) – Έλεγχος προσθηκών Intergeo Maps

Ενσωμάτωση των Χαρτών Google με το WordPress (How-To) – Έλεγχος προσθηκών Intergeo Maps

Ενσωμάτωση των Χαρτών Google με το WordPress (How-To) – Έλεγχος προσθηκών Intergeo Maps
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Τα λεπτομερή στοιχεία επικοινωνίας είναι πάντα σημαντικά για τον κάτοχο μιας ιστοσελίδας, και ειδικά εάν ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για επαγγελματικούς σκοπούς. Το ατυχές γεγονός είναι ότι δεν πρέπει ποτέ να στηριζόμαστε στον επισκέπτη "οδηγώ" για να μυρίσουν και να βρουν μόνοι τους τα δεδομένα επαφής. Αυτό είναι το είδος των πληροφοριών που πρέπει πάντα να βρίσκονται ακριβώς μπροστά τους. Απλώς διευκολύνει τους επισκέπτες να σας βρουν και να επικοινωνήσουν μαζί σας αποτελεσματικά.


Εκεί είναι το Πρόσθετο Intergeo Maps έρχεται στην εικόνα.

Εν ολίγοις, έχουμε αναλύσει την απόδοση αυτής της προσθήκης και τώρα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί μας τα ευρήματά μας.

Τα πράγματα που θα μάθετε εδώ:

 • Τι είναι οι χάρτες Intergeo
 • Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του
 • Ποιος χρειάζεται την προσθήκη Intergeo Maps και γιατί
 • Πώς μπορείτε να το πάρετε
 • Πως δουλεύει
 • Τα υπέρ και τα κατά
 • Πόσο κοστίζει … εντάξει, αυτό μπορώ να σας πω αμέσως … δεν κοστίζει τίποτα (0 $)

Κριτική προσθήκης Intergeo Maps

Αποποίηση ευθυνών. Η Intergeo Maps είναι η νεότερη απόκτησή μας και το νεότερο μέλος της οικογένειας CodeinWP.

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της προσθήκης?

Το Intergeo Maps είναι μια δωρεάν προσθήκη WordPress που προσθέτει ένα στοιχείο των Χαρτών Google στον ιστότοπό σας και σας επιτρέπει να το προσαρμόζετε ελεύθερα. Παρόλο που είναι δωρεάν, προσφέρει πολλά οφέλη. Το πιο σημαντικό, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε έναν πλήρως λειτουργικό χάρτη Google στον ιστότοπό σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να κατευθύνετε κάθε επισκέπτη απευθείας στο κατώφλι της επιχείρησής σας.
ιντερτζέο
Μεταβείτε στους Χάρτες Intergeo

Πρώτον, ας ρίξουμε μια ματιά στα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της προσθήκης:

 • ΕΝΑ ισχυρό εργαλείο δημιουργίας διεπαφών χρήστη που είναι επίσης φιλικό προς τον χρήστη. Με αυτό, μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα όλα όσα χρειάζεστε σχετικά με το χάρτη. Δείτε τι ακριβώς μπορεί να γίνει με το πρόγραμμα δημιουργίας διεπαφών χρήστη:
  • ρυθμίστε μια αρχική θέση και επίπεδο ζουμ,
  • προσαρμόστε τα χειριστήρια και τη θέση,
  • ορίστε στυλ χρωμάτων χάρτη χρησιμοποιώντας προκαθορισμένα σχήματα χρωμάτων ή προσαρμοσμένες ρυθμίσεις χρώματος,
  • προσθέστε επικαλύψεις – δείκτες, ορθογώνια, κύκλους, πολυλίνες και πολύγωνα,
  • δημιουργήστε διαδρομές από μια διεύθυνση σε άλλη,
  • ενσωματώστε το AdSense, ώστε να μπορείτε να προβάλλετε διαφημίσεις στους χάρτες.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε χάρτες Google χρησιμοποιώντας σύντομοι κωδικοί. Η τυπική σύντομη φόρμα είναι [intergeo] Η διεύθυνσή σας [/ intergeo]. Αλλά μπορείτε να προσθέσετε άλλα χαρακτηριστικά όπως ύψος, πλάτος, στυλ, ζουμ και κ.λπ..
 • Μπορείς δημιουργήστε έναν χάρτη με το πρόγραμμα δημιουργίας διεπαφής χρήστη. Και αυτό είναι το μέρος όπου θα πρέπει να εξερευνήσετε τις επιλογές προσαρμογής της προσθήκης.
 • Η προσθήκη έχει ένα Βιβλιοθήκη χαρτών, όπου διατηρεί κάθε χάρτη που έχετε δημιουργήσει ποτέ.

Ποιος χρειάζεται την προσθήκη Intergeo Maps και γιατί?

Αυτό το πρόσθετο μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν δείχνει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με ένα συγκεκριμένο μέρος είναι απαραίτητο για εσάς και για την επιχείρησή σας.

Για παράδειγμα, οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με ταξίδια θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τους Χάρτες Intergeo για εμφάνιση οδηγίες οδήγησης, διαδρομές ποδηλάτων ή οτιδήποτε άλλο αφορά την τοποθεσία. Οι χάρτες σάς επιτρέπουν ακόμη και να προβάλλετε πληροφορίες καιρού, αν είναι χρήσιμες για εσάς.

Επίσης, εάν η επιχείρησή σας είναι βασίζεται σε πολλές τοποθεσίες σε όλη τη χώρα ή ακόμα και στον κόσμο, η προσθήκη θα σας βοηθήσει να προβάλλετε όλα τα γραφεία σας και να κάνετε συνδέσεις μεταξύ τους.

Αν με ρωτήσεις, το κύριο πράγμα που ξεχωρίζει αυτό το πρόσθετο είναι ότι προσφέρει μια μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων – λειτουργίες για τις οποίες θα μπορούσε εύκολα να χρεωθεί – αλλά το κάνει δωρεάν. Με απλά λόγια, εάν χρειάζεστε ένα προηγμένο σύνολο δυνατοτήτων για την προβολή της τοποθεσίας, της διεύθυνσης και των διαφόρων δεδομένων περιεχομένου της επιχείρησής σας, οι χάρτες Intergeo είναι πιθανώς η σωστή λύση για εσάς.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το πρόσθετο?

Όπως και με τις περισσότερες δωρεάν προσθήκες WordPress, η εγκατάσταση μπορεί να αντιμετωπιστεί είτε απευθείας από τον πίνακα ελέγχου σας (μεταβείτε στη διεύθυνση Πρόσθετα, κάντε κλικ στο Προσθεσε νεο, και εισαγάγετε το όνομα της προσθήκης εκεί) ή μεταβαίνοντας στην επίσημη σελίδα της προσθήκης στη διεύθυνση https://wordpress.org/plugins/intergeo-maps/.

Πώς λειτουργεί?

Αφού εγκαταστήσετε την προσθήκη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου και μετά να μεταβείτε στη σελίδα ή την ανάρτηση όπου θέλετε να εισαγάγετε τον χάρτη. Κάντε κλικ στο Προσθήκη μέσων, και στην αριστερή γραμμή θα δείτε Χάρτες Intergeo. Εκεί ξεκινά η διασκέδαση!

Η διεπαφή:

Ιντερτζέο στρατηγός

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές επιλογές προσαρμογής στη δεξιά πλευρική γραμμή. Μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο εμφάνισης ολόκληρου του χάρτη, τη θέση του θρύλου, τους δείκτες, τις κατευθύνσεις και τις διαστάσεις, τις λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον καιρό και την κίνηση, καθώς και μερικές άλλες ενδιαφέρουσες επιλογές.

Στην πρώτη ενότητα, Θέση & Μεγέθυνση, μπορείτε να ορίσετε μια συγκεκριμένη θέση και προβολή χάρτη, μαζί με ένα συγκεκριμένο επίπεδο ζουμ. Επίσης, μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε ο χάρτης σας να είναι συρόμενος και να επισημάνετε το κέντρο με μια κόκκινη κουκκίδα.

Η προβολή χάρτη μπορεί να αλλάξει σε δρόμο, έδαφος, δορυφόρο ή υβριδικό. Σε Zoomimg, μπορείτε να αλλάξετε την τιμή εύρους ζουμ. Εάν θέλετε μια πιο κοντινή ή μια περαιτέρω προβολή σε ένα συγκεκριμένο σημείο του χάρτη, μπορείτε να τροποποιήσετε αυτούς τους αριθμούς.
τοποθέτηση & ζουμ

Σε Έλεγχοι, επιλέγετε τη θέση για κάθε στοιχείο στο χάρτη. Για παράδειγμα, μπορείτε να μετακινήσετε τα στοιχεία ελέγχου Zoom, Pan, MapType και SteetView:

έλεγχοι1

Σε Στυλ, μπορείτε να επιλέξετε τις διαστάσεις του χάρτη. Μπορείτε να επιλέξετε το πλάτος και το ύψος και το χρώμα του χάρτη. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα απλό περίγραμμα.

Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε την επιλογή Προσαρμοσμένο στυλ και να χρησιμοποιήσετε το δικό σας στυλ για ολόκληρο τον χάρτη.

στυλ

Επιπλέον, εάν θέλετε να επισημάνετε συγκεκριμένα σημεία ή μέρη στο χάρτη (για να τα κάνετε πιο ορατά), μπορείτε να σχεδιάσετε διάφορα γεωμετρικά σχήματα (ορθογώνια, κύκλους, πολύγωνα και δείκτες) μέσω του Επικαλύψεις Ενότητα. Απλώς κάντε κλικ στο μενού σχήματος που θα εμφανίζεται στην κορυφή του χάρτη και αρχίστε να σχεδιάζετε ό, τι χρειάζεστε.

επικαλύψεις

Σε Κατευθύνσεις, μπορείτε να ορίσετε μια διαδρομή ανάμεσα σε δύο σημεία στο χάρτη. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε το είδος της διαδρομής που πρέπει να εμφανίζεται: για ποδηλάτες, πεζούς, δημόσιες συγκοινωνίες ή αυτοκίνητα.
κατευθύνσεις

Παράδειγμα αποτελέσματος αυτού:

κατεύθυνση

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, έρχεται η προσθήκη Intergeo Maps Ενσωμάτωση του AdSense. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν θέλετε να δημιουργήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας περισσότερο, προβάλλοντας διαφημίσεις σχετικές με τα συμφραζόμενα. Φυσικά, η χρησιμότητα αυτού του μέρους εξαρτάται από το επιχειρηματικό σας μοντέλο και τον σκοπό σας για τον ιστότοπο.

Παράδειγμα χρήσης:

[intergeo] Βουκουρέστι, Ρουμανία [/ intergeo]
Αφού τελειώσετε με όλες τις επιλογές προσαρμογής, μπορείτε να τοποθετήσετε τον χάρτη κάπου στον ιστότοπό σας. Μόλις κάνετε κλικ στο "Εισαγωγή σε ανάρτηση" κουμπί, α θα εμφανιστεί σύντομος κωδικός στο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου σας. Αυτός ο μικρός σύντομος κωδικός είναι στην πραγματικότητα ο χάρτης σας.

Γράψτε τη διεύθυνσή σας μέσα στον σύντομο κωδικό και ο χάρτης θα τον πάρει αμέσως.

Η κατώτατη γραμμή

Εντάξει, ήρθε η ώρα να απαριθμήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτής της προσθήκης και να μοιραστείτε την τελική απόφαση.

 • Είναι δωρεάν.
 • Φιλική προς το χρήστη και εύχρηστη διεπαφή.
 • Εάν δεν χρειάζεστε έναν σύνθετο χάρτη, μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τον προεπιλεγμένο σύντομο κωδικό.
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένους και όμορφους χάρτες, για να μεταφέρετε τους δικούς σας "υπογραφή."
 • Τα οπτικά στοιχεία φαίνονται υπέροχα και κοντά στην πραγματικότητα.
 • Εάν πρέπει να προβλέψετε τον καιρό στον χάρτη σας, σας προσφέρει τέτοια δυνατότητα.
 • Μπορείτε να παρουσιάσετε την τοποθεσία σας στο χάρτη με πολύ λεπτομερή τρόπο και να επισημάνετε διάφορα μεμονωμένα κομμάτια πληροφοριών που σχετίζονται με αυτόν.
 • Το προφανές… αν χρειάζεστε απλώς τον απλούστερο χάρτη στον ιστότοπό σας, μπορείτε να τον αποκτήσετε γρηγορότερα απλώς μεταβαίνοντας απευθείας στους Χάρτες Google και λάβετε έναν κώδικα ενσωμάτωσης.

Στο τέλος, οι χάρτες Intergeo είναι μια εξαιρετική προσθήκη. Προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες και επιλογές, ανεξάρτητα από το τι θέλετε να εμφανίσετε στο χάρτη σας. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων με φυσικές τοποθεσίες όπου οι πελάτες μπορούν πραγματικά να εμφανιστούν και να χτυπήσουν την πόρτα.

Τι νομίζετε; Το έχετε δοκιμάσει ακόμα?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector