11 τρόποι για να επιταχύνετε την απόδοση του WordPress (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

11 τρόποι για να επιταχύνετε την απόδοση του WordPress (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

11 τρόποι για να επιταχύνετε την απόδοση του WordPress (ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

11 τρόποι για να επιταχύνετε το WordPress


Πώς να επιταχύνετε το WordPress είναι σίγουρα ένα καυτό θέμα αυτές τις μέρες. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Έτσι, σκοπός μας εδώ είναι να απαριθμήσουμε κάθε κόλπο που γνωρίζουμε ότι μπορεί να κάνει τον ιστότοπό σας WordPress πολύ πιο γρήγορο.

Αλλά πρώτα…

Αυτή είναι μια θέση επισκεπτών του احسن Parwez.

Γιατί πρέπει να επιταχύνετε το WordPress?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που χτυπούν κουδούνια συναγερμού, μερικοί από τους οποίους μπορεί ακόμη και να προκαλέσουν σοβαρές ανησυχίες για εσάς:

 1. Οι μηχανές αναζήτησης (όπως το Google) κατατάσσουν ιστότοπους με χρόνους γρήγορης φόρτωσης υψηλότερους από τους ιστότοπους αργής φόρτωσης Έτσι, εάν θέλετε να βελτιώσετε τη θέση σας στα SERP, η βελτίωση της ταχύτητας πρέπει να είναι μία από τις προτεραιότητές σας.
 2. Μελέτες έχουν δείξει ότι η φόρτωση ιστότοπου ταχύτητα μεγαλύτερη από 2 δευτερόλεπτα συνήθως έχει ως αποτέλεσμα περίπου 47 τοις εκατό των επισκεπτών να εγκαταλείπουν τον ιστότοπο. Έτσι, για να διατηρήσετε τους μισούς επισκέπτες σας ενδιαφερόμενους, θα πρέπει να επιταχύνετε το WordPress.
 3. Οι αγοραστές στο διαδίκτυο είναι οι πιο ανυπόμονοι. αναμένουν ότι η σελίδα θα φορτωθεί μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου στο WordPress, τότε καλύτερα να ετοιμαστείτε για σημαντικές βελτιώσεις, ώστε η επιχείρησή σας να είναι πιο κερδοφόρα.

Πώς να δοκιμάσετε το χρόνο φόρτωσης του ιστότοπού σας?

Πρώτα πράγματα πρώτα, πρέπει να αναλύσετε τον τρέχοντα χρόνο φόρτωσης για τον ιστότοπό σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η ταχύτητα μπορεί να διαφέρει από σελίδα σε σελίδα, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, δηλαδή:

 • το μέγεθος της συγκεκριμένης σελίδας,
 • πόσα αιτήματα δημιουργεί,
 • είτε είναι προσωρινά αποθηκευμένο είτε όχι,
 • και τέλος, τι είδους περιεχόμενο (στατικό ή δυναμικό) φιλοξενεί.

Η αρχική σελίδα ενός ιστότοπου χρησιμοποιείται συνήθως ως σημείο αναφοράς για τον έλεγχο του χρόνου φόρτωσης. Για να ελέγξετε την ταχύτητα μιας ιστοσελίδας, τα ακόλουθα τρία εργαλεία χρησιμοποιούνται εκτενώς σε ολόκληρο τον Ιστό:

 1. WebPageTest.org
 2. Εργαλεία.Pingdom.com
 3. Insights PageSpeed (αυτό δεν αναφέρει πραγματικά τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας, αλλά επισημαίνει τα στοιχεία που μπορείτε να τροποποιήσετε για να επιταχύνετε το WordPress)

Εντάξει, είναι καιρός να ξεκινήσετε να μιλάτε για κάποια επιχείρηση! Εδώ είναι οι 11 τρόποι για να επιταχύνετε το WordPress:

1. Επιλέξτε έναν καλύτερο πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Ο κύριος παράγοντας που επηρεάζει την ταχύτητα ενός ιστότοπου είναι η φιλοξενία του ιστότοπού σας στο WordPress. Μπορεί να φαίνεται καλή ιδέα να φιλοξενήσετε τον νέο σας ιστότοπο σε έναν κοινόχρηστο πάροχο φιλοξενίας που προσφέρει "απεριόριστος" εύρος ζώνης, χώρο, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τομείς και άλλα. Ωστόσο, το σημείο που συνήθως χάνουμε σχετικά με αυτήν την προσφορά είναι ότι τα κοινόχρηστα περιβάλλοντα φιλοξενίας αποτυγχάνουν να προσφέρουν καλές ώρες φόρτωσης στις ώρες αιχμής της κυκλοφορίας και τα περισσότερα αποτυγχάνουν να παρέχουν 99% χρόνο λειτουργίας σε κάθε δεδομένο μήνα.

Η κοινόχρηστη φιλοξενία τείνει να προσφέρει χαμηλότερη απόδοση επειδή μοιράζεστε τον ίδιο χώρο διακομιστή με αμέτρητους άλλους ιστότοπους και δεν υπάρχει καμία ένδειξη πόσων πόρων χρησιμοποιούν άλλοι. Επιπλέον, δεν γνωρίζετε ακριβώς πόσο καλά βελτιστοποιούνται οι διακομιστές.

Ευτυχώς, η βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων έχει προχωρήσει με την τεχνολογία και οι τιμές των παρόχων φιλοξενίας cloud μειώθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Σήμερα, μπορείτε να αγοράσετε αποκλειστικούς διακομιστές cloud από SiteGround, DigitalOcean, Amazon Web Services, ακόμη και από το Google Compute Engine σε ονομαστική τιμή. Ωστόσο, η ρύθμιση αυτών των διακομιστών μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εργασία, καθώς απαιτείται να ρυθμίσετε διακομιστές από το μηδέν. Υπάρχουν πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων όπως το Cloudways (όπου εργάζομαι) που κάνουν το έργο της δημιουργίας βελτιστοποιημένων διακομιστών cloud τόσο εύκολο όσο το κλικ και την εκκίνηση.

2. Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ θέμα / πλαίσιο WordPress

Θέματα WordPress με πολλά δυναμικά στοιχεία, ρυθμιστικά, widget, κοινωνικά εικονίδια και πολλά άλλα γυαλιστερά στοιχεία είναι εξαιρετικά ελκυστικά για το μάτι. Αλλά να θυμάστε αυτό: εάν έχουν πάρα πολλά στοιχεία και υψηλότερα μεγέθη σελίδων, τότε σίγουρα θα κάνουν τον διακομιστή ιστού σας να πάρει ένα χτύπημα.

Η καλύτερη επιλογή εδώ είναι να χρησιμοποιήσετε ελαφριά θέματα. Μια λύση είναι να αναζητήσετε ένα από τα προεπιλεγμένα θέματα WordPress. Ένα άλλο είναι να δοκιμάσετε κάτι σαν Νέβ, χτίστηκε από τους ίδιους τύπους πίσω από το CodeinWP.


Νέβ Νέβ

Συγγραφέας: Θέμα

Τρέχουσα έκδοση: 2.7.1

Τελευταία ενημέρωση: 21 Μαΐου 2020

neve.2.7.1.zip


96% βαθμολογίες


833.922 Λήψεις


2.7.1 Έκδοση

Εναλλακτικά, για έναν ιστότοπο πλούσιο σε χαρακτηριστικά, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα θέμα που χρησιμοποιεί ένα καλό πλαίσιο όπως το Bootstrap ή το Foundation.

3. Μειώστε τα μεγέθη εικόνας

Οι εικόνες είναι οι σημαντικότεροι συντελεστές στην αύξηση του μεγέθους μιας δεδομένης ιστοσελίδας. Το κόλπο είναι να μειώσετε το μέγεθος των εικόνων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Εάν βελτιστοποιήσετε μη αυτόματα τις εικόνες χρησιμοποιώντας την επέκταση Chrome PageSpeed ​​Insights ή το Photoshop ή άλλα εργαλεία, η διαδικασία θα διαρκέσει πολύ. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμα πρόσθετα για σχεδόν όλα όσα μπορείτε να σκεφτείτε, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης εικόνας. Αυτά που αξίζει να αναφέρουμε είναι:

Η χρήση οποιουδήποτε από τα προαναφερθέντα πρόσθετα στον ιστότοπό σας στο WordPress θα μειώσει δραστικά τα μεγέθη εικόνας, βελτιώνοντας έτσι την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

4. Ελαχιστοποιήστε τα αρχεία JS και CSS

Εάν εκτελείτε τον ιστότοπό σας μέσω του εργαλείου Google PageSpeed ​​Insights, πιθανότατα θα ειδοποιηθείτε σχετικά με την ελαχιστοποίηση του μεγέθους των αρχείων CSS και JS. Αυτό σημαίνει ότι μειώνοντας τον αριθμό των κλήσεων CSS και JS και το μέγεθος αυτών των αρχείων, μπορείτε να βελτιώσετε την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου.

Επίσης, εάν γνωρίζετε τα θέματα WordPress, μπορείτε να μελετήσετε τους οδηγούς παρέχεται από την Google και κάντε κάποια χειροκίνητη επιδιόρθωση. Εάν όχι, τότε υπάρχουν πρόσθετα που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτόν τον στόχο. το πιο δημοφιλές είναι το Αυτόματη βελτιστοποίηση που μπορούν να βοηθήσουν στη βελτιστοποίηση CSS, JS και ακόμη και HTML του ιστότοπού σας WordPress.

5. Χρησιμοποιήστε προηγμένους μηχανισμούς προσωρινής αποθήκευσης με ένα πρόσθετο προσωρινής αποθήκευσης

Τα πρόσθετα προσωρινής αποθήκευσης του WordPress (π.χ. W3 Total Cache) υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό, διευκολύνοντας τις πολύπλοκες εργασίες της προσθήκης κανόνων προσωρινής αποθήκευσης στα στοιχεία του ιστότοπού σας. Ο συνδυασμός τέτοιων προσθηκών με προηγμένους μηχανισμούς προσωρινής αποθήκευσης όπως το Varnish θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας και τελικά να επιταχύνετε σημαντικά το WordPress.

6. Χρησιμοποιήστε ένα CDN

Τα άτομα που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας ανήκουν σε διάφορες τοποθεσίες στον κόσμο και είναι περιττό να πούμε ότι η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου θα διαφέρει εάν οι επισκέπτες βρίσκονται πολύ μακριά από το σημείο όπου φιλοξενείται ο ιστότοπός σας. Υπάρχουν πολλά CDN (Δίκτυα παράδοσης περιεχομένου) που βοηθούν στη διατήρηση της ταχύτητας φόρτωσης του ιστότοπου στο ελάχιστο για επισκέπτες από διάφορες χώρες. Ένα CDN διατηρεί ένα αντίγραφο του ιστότοπού σας σε διάφορα κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη. Η κύρια λειτουργία ενός CDN είναι να εξυπηρετεί την ιστοσελίδα σε έναν επισκέπτη από την πλησιέστερη δυνατή τοποθεσία. Το Cloudflare και το MaxCDN είναι από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες CDN.

7. Ενεργοποιήστε τη συμπίεση GZIP

Η συμπίεση αρχείων στον τοπικό υπολογιστή σας μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χώρο στο δίσκο. Ομοίως, για τον Ιστό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συμπίεση GZIP. Αυτός ο ελιγμός θα μειώσει δραματικά τη χρήση του εύρους ζώνης και το χρόνο που χρειάζεται για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Το GZIP συμπιέζει διάφορα αρχεία έτσι ώστε κάθε φορά που ένας επισκέπτης προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στον ιστότοπό σας. Το πρόγραμμα περιήγησής τους θα πρέπει πρώτα να αποσυμπιέσει τον ιστότοπο. Αυτή η διαδικασία μειώνει τη χρήση του εύρους ζώνης σε σημαντικό βαθμό.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ένα πρόσθετο όπως το PageSpeed ​​Ninja, που επιτρέπει τη συμπίεση GZIP ή προσθέστε τους ακόλουθους κωδικούς στο αρχείο .htaccess.

AddOutputFilterByType DEFLATE κείμενο / απλό
AddOutputFilterByType DEFLATE κείμενο / html
AddOutputFilterByType DEFLATE κείμενο / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE κείμενο / css
AddOutputFilterByType DEFLATE εφαρμογή / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE εφαρμογή / xhtml + xml
AddOutputFilterByType DEFLATE εφαρμογή / rss + xml
AddOutputFilterByType DEFLATE εφαρμογή / javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE εφαρμογή / x-javascript

8. Εκκαθάριση βάσης δεδομένων WordPress

Η διαγραφή ανεπιθύμητων δεδομένων από τη βάση δεδομένων σας θα διατηρήσει το μέγεθός της στο ελάχιστο και επίσης βοηθά στη μείωση του μεγέθους των αντιγράφων ασφαλείας σας. Είναι επίσης απαραίτητο να διαγράψετε ανεπιθύμητα σχόλια, ψεύτικους χρήστες, παλιά σχέδια του περιεχομένου σας και ίσως ακόμη και ανεπιθύμητα πρόσθετα καθώς και θέματα. Όλα αυτά θα μειώσουν το μέγεθος των βάσεων δεδομένων και των αρχείων ιστού σας, και έτσι θα επιταχύνουν το WordPress – το WordPress σας.

9. Απενεργοποιήστε ή απεγκαταστήστε τις προσθήκες

Η διατήρηση ανεπιθύμητων προσθηκών στους ιστότοπούς σας στο WordPress θα προσθέσει τεράστια ποσότητα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στα αρχεία ιστού σας. Επιπλέον, θα αυξήσει επίσης το μέγεθος του αντιγράφου ασφαλείας σας και θα προσθέσει ένα τεράστιο φορτίο στους πόρους του διακομιστή σας ενώ δημιουργούνται αρχεία αντιγράφων ασφαλείας. Είναι καλύτερα να απαλλαγείτε από τις προσθήκες που δεν χρησιμοποιείτε και επίσης να αναζητήσετε εναλλακτικές μεθόδους για τη χρήση υπηρεσιών τρίτων για αυτοματοποίηση ή προγραμματισμό εργασιών (όπως κοινή χρήση των πιο πρόσφατων αναρτήσεων σας στα κοινωνικά μέσα).

Το IFTTT ή το Zapier είναι δύο διαδικτυακές υπηρεσίες που βοηθούν στην αυτοματοποίηση τέτοιων εργασιών και μειώνουν την επιβάρυνση των πόρων του ιστότοπου και του διακομιστή σας.

10. Κρατήστε τα εξωτερικά σενάρια στο ελάχιστο

Η χρήση εξωτερικών σεναρίων στις ιστοσελίδες σας προσθέτει ένα μεγάλο κομμάτι δεδομένων στο συνολικό χρόνο φόρτωσης. Επομένως, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε έναν χαμηλό αριθμό σεναρίων, συμπεριλαμβανομένων μόνο των βασικών στοιχείων, όπως εργαλεία παρακολούθησης (όπως το Google Analytics) ή συστήματα σχολίων (όπως το Disqus).

11. Απενεργοποιήστε pingbacks και trackbacks

Τα pingbacks και τα trackbacks είναι δύο βασικά στοιχεία του WordPress που σας προειδοποιούν όποτε το ιστολόγιο ή η σελίδα σας λαμβάνει έναν σύνδεσμο. Μπορεί να ακούγεται χρήσιμο, αλλά έχετε επίσης πράγματα όπως τα Εργαλεία για Webmasters Google και άλλες υπηρεσίες για να ελέγξετε τους συνδέσμους του ιστότοπού σας.

Η διατήρηση των pingbacks και των trackbacks μπορεί επίσης να επιφέρει ανεπιθύμητη πίεση στους πόρους του διακομιστή σας. Αυτό συμβαίνει επειδή κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να συνδεθεί στον ιστότοπό σας, δημιουργεί αιτήματα από το WordPress μπρος-πίσω. Αυτή η λειτουργικότητα χρησιμοποιείται επίσης ευρέως κατά τη στόχευση ενός ιστότοπου με επιθέσεις DDoS.

Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε όλα στο WP-Admin → Ρυθμίσεις → Συζήτηση. Απλώς αποεπιλέξτε "Να επιτρέπονται οι ειδοποιήσεις συνδέσμων από άλλα ιστολόγια (pingbacks και trackbacks)." Αυτό θα σας βοηθήσει να επιταχύνετε περισσότερο το WordPress.

συμπέρασμα

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της μείωσης του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπού σας είναι ότι θα βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών σας. Η υπόθεση παραμένει η ίδια εάν χρησιμοποιούν κινητές συσκευές ή υπολογιστές. Επιπλέον, θα βελτιώσει επίσης τις βαθμολογίες σας στα SERPs. Σε τελική ανάλυση, η μειωμένη χρήση εύρους ζώνης της φιλοξενίας σας και η ταχύτερη ταχύτητα φόρτωσης ιστότοπου από την πλευρά του πελάτη θα σας ωφελήσουν τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Εάν δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα ένα ιστολόγιο, δείτε αυτόν τον οδηγό: πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο στο WordPress. Είναι ένας εξαιρετικός πόρος που προσφέρει εκπαιδευτικούς οδηγούς βήμα προς βήμα για τη δημιουργία ενός προσωπικού ή επαγγελματικού ιστολογίου.

Τωρα ειναι η σειρα σου. Πώς επιταχύνετε το WordPress; Έχετε κάποια κόλπα στο μανίκι σας;?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

* Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι εάν κάνετε κλικ σε έναν από τους συνδέσμους προϊόντων και στη συνέχεια αγοράσετε το προϊόν, θα λάβουμε μια μικρή χρέωση. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, θα πληρώσετε το κανονικό ποσό, οπότε δεν υπάρχει κόστος από την πλευρά σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Это интересно
  Adblock
  detector