Γενέθλια του WordPress, Θέμα Elementor, Πρόγραμμα αξιόπιστων συγγραφέων June️ Ιούνιος 2019 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

Γενέθλια του WordPress, Θέμα Elementor, Πρόγραμμα αξιόπιστων συγγραφέων June️ Ιούνιος 2019 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

Γενέθλια του WordPress, Θέμα Elementor, Πρόγραμμα αξιόπιστων συγγραφέων June️ Ιούνιος 2019 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Αυτή είναι η έκδοση του Ιουνίου 2019 του "Αυτό το μήνα στο WordPress με CodeinWP."


Γεια σας λάτρεις του WordPress, καλώς ήρθατε σε μια νέα συλλογή ειδήσεων από την κοινότητά μας! Όπως και τον περασμένο μήνα, ο Μάιος ήταν γεμάτος ενδιαφέροντα γεγονότα, ανακοινώσεις και αλλαγές στο οικοσύστημα του WordPress.

Πριν ξεκινήσω την έκδοση ειδήσεων για τον Ιούνιο του 2019, θέλω να πω "Χρόνια πολλά, WordPress!", καθώς μόλις έγινε 16 ετών. Πολλοί άνθρωποι από όλο τον κόσμο γιόρτασαν την επέτειο με συναντήσεις, κέικ και ποτά.

Σε άλλη σημείωση, το WordPress 5.2.1 είναι εκτός λειτουργίας, το Elementor ανέφερε το θέμα Hello στο WordPress.org, η Ομάδα αξιολόγησης θεμάτων εφάρμοσε αμφιλεγόμενες αλλαγές στο Πρόγραμμα αξιόπιστων δημιουργών και το πρόσθετο Advanced Custom Fields πρόσθεσε ένα πλαίσιο PHP για μπλοκ.

Αλλά αυτό είναι απλά μια γρήγορη ματιά. Έχουμε επίσης μερικές βασικές προτάσεις WordPress για εσάς, ένα νέο podcast, ειδήσεις προσβασιμότητας Gutenberg και πολλά άλλα.

Ιούνιος 2019 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

Ιούνιος 2019 WordPress News

WordPress 5.2 "Τζακ"

Το WordPress 5.2 – «Jaco» – κυκλοφορεί και διαθέτει πολλές νέες δυνατότητες και βελτιώσεις από την πλευρά της ασφάλειας και των διορθώσεων ιστότοπου. Η ανάπτυξη επικεντρώθηκε στο έργο Site Health Check, στην προστασία σφαλμάτων PHP, στις ενημερώσεις προσβασιμότητας, στα νέα εικονίδια του ταμπλό, στους ελέγχους συμβατότητας προσθηκών και στην ασφάλεια των αυτόματων ενημερώσεων.

Αλλά αυτές είναι μόνο οι σημαντικές αλλαγές. δείτε το παραπάνω άρθρο για μια πιο λεπτομερή ματιά σε όλες τις βελτιώσεις του WordPress 5.2.

Εν τω μεταξύ, η έκδοση συντήρησης WordPress 5.2.1 είναι έτοιμη για εσάς Κατεβάστε και δοκιμή, ενώ η έκδοση 5.2.2 αναμένεται να συνεχιστεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Ιούνιος 2019 Ειδήσεις WordPress - WordPress 5.2 Jaco

Το WordPress έγινε σήμερα 16 Χρόνια πολλά στο WordPress https://t.co/1DCZ25Cr0Y pic.twitter.com/tf9LO3Qf9R

– Κωδικός Pixelz Media (@codepixelzmedia) 27 Μαΐου 2019

Happy Sweet 16, WordPress

Τον Μάιο, οι άνθρωποι γιόρτασαν άλλα γενέθλια στο WordPress – έγινε 16 στις 27 του μήνα. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι από την πρώτη βασική πλατφόρμα ιστολογίου στο σύνθετο και προηγμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων που έγινε το CMS μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Μετά από 16 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και καινοτομίας, το WordPress τροφοδοτεί το 34% του συνόλου του ιστού. Η κοινότητά μας δεν άφησε αυτήν την περίσταση να παραμείνει απαρατήρητη καθώς γιόρταζαν με προσαρμοσμένα κέικ γενεθλίων, δείπνα, θεματικές συναντήσεις ή απλά δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων.

Παρουσιάζοντας το θέμα Hello: Το πιο γρήγορο θέμα WordPress που δημιουργήθηκε ποτέ

Ο πιο δημοφιλής δημιουργός σελίδων αυτή τη στιγμή μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του θέμα WordPress στο WordPress.org, το οποίο ονομάστηκε Hello. Είναι ένα καθαρό, απλό θέμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως πρότυπο εκκίνησης για περαιτέρω προσαρμογές με το Elementor.

Σε μια μόνο εβδομάδα, το θέμα συγκέντρωσε πάνω από 10.000 ενεργές εγκαταστάσεις. Το ενδιαφέρον είναι ότι το Hello είναι πραγματικά διαθέσιμο στο GitHub από τον Μάρτιο του 2018, αλλά μόνο τώρα το δημοσίευσαν στο WordPress.org για καλύτερη προσέγγιση χρηστών και αναγνώριση.

Ωστόσο, ακόμα και αν το Hello είναι ένα δωρεάν θέμα, ορισμένες δυνατότητες – όπως η πρόσβαση σε κεφαλίδες, υποσέλιδα και widget – περιορίζονται μόνο στους χρήστες του Elementor Pro.

Ιούνιος 2019 Ειδήσεις WordPress - Θέμα Elementor Hello

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

  • Ιούνιος 2018 Comics w / CodeinWP … #GDPR #AI #WordPressPlugins #HiringTraps
  • Κατασκευάστηκε για το Gutenberg: Πώς οι συγγραφείς Plugin και Theme αντιμετωπίζουν τη μετάβαση στο Gutenberg
  • Κατάλογος θεματικών καταστημάτων WordPress 2019 – Ποιος ηγείται της αγοράς θεμάτων WordPress αυτήν τη στιγμή, αναλύθηκαν 100 θεματικά καταστήματα

Ιούνιος 2019 Πρόγραμμα αξιόπιστων συγγραφέων WordPress

Αλλαγές αξιόπιστων συγγραφέων

Δεν υπάρχει μήνας στο WordPress χωρίς τουλάχιστον μια διαμάχη. Το Πρόγραμμα Αξιόπιστων Συγγραφέων εισήχθη πέρυσι από την Ομάδα Αξιολόγησης Θεμάτων και επικεντρώθηκε στη διευκόλυνση της διαδικασίας αξιολόγησης για όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα, ώστε να μπορούν να παραλείψουν το μακρύ ουρά Trac.

Φέτος, οι οδηγίες άλλαξαν λίγο. Τώρα, εάν θέλετε να μετακινήσετε τα θέματα σας γρήγορα στη διαδικασία ελέγχου, θα πρέπει να ελέγξετε μόνοι σας ένα εισιτήριο το μήνα για να δείτε το θέμα σας ζωντανά στο repo. Το θέμα σας δεν θα δημοσιευτεί έως ότου πληροίτε αυτήν την προϋπόθεση και ολοκληρώσετε τον έλεγχο.

Αυτή η ανακοίνωση δημιούργησε πολλά σχόλια από άτομα που εξέφρασαν τη διαφωνία τους με τις αλλαγές.

Έκδοση ACF 5.8.0 – Μπλοκ PHP για το Gutenberg

Σε διαφορετική σημείωση, ένας άλλος πρωταγωνιστής της ενημέρωσης ειδήσεων WordPress για τον Ιούνιο του 2019 είναι το γνωστό πρόσθετο Advanced Custom Fields, το οποίο πρόσθεσε νέες λειτουργίες στον πυρήνα του: μπλοκ PHP. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα πλαίσιο PHP που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους τύπους μπλοκ Gutenberg. Αυτή η νέα δυνατότητα βρίσκεται σε εξέλιξη για έξι μήνες και κυκλοφόρησε αυτόν τον μήνα μαζί με την τελευταία έκδοση – 5.8.0 – της προσθήκης.

Η δυνατότητα ACF Blocks είναι διαθέσιμη μόνο στην premium έκδοση του εργαλείου.

προηγμένα προσαρμοσμένα πεδία μπλοκ php για το gutenberg

Υπέροχα άρθρα από όλο τον Ιστό

Πρόταση τροποποίησης οδηγιών προσθηκών

Ο Mika Epstein από την Ομάδα αναθεώρησης Plugin υπέβαλε μια πρόταση για τη βελτίωση των οδηγιών προσθηκών τροποποιώντας τα μέρη που χρησιμοποιούσαν για να αφήσουν περιθώρια για ερμηνεία ή φαινόταν συγκεχυμένο. Διαβάστε την παραπάνω ανάρτηση και γράψτε τη γνώμη σας εάν θέλετε να συνεισφέρετε επίσης.

Το WPCampus δημοσιεύει τα αποτελέσματα του ελέγχου προσβασιμότητας του Gutenberg

Ο έλεγχος προσβασιμότητας στο Gutenberg πραγματοποιήθηκε στις αρχές του τρέχοντος έτους, αλλά δεν έχουμε ακόμη δει τα αποτελέσματα… μέχρι τώρα. Αν λοιπόν περιμένατε τα αποτελέσματα ή αν είστε περίεργοι για την εξέλιξη του Gutenberg προς αυτή την κατεύθυνση, το WPCampus δημοσίευσε τις αναφορές για εσάς.

Σχεδιαστές WordPress Εξερευνήστε πρόταση για απλοποίηση της πλοήγησης διαχειριστή WP

Μια άλλη πρόταση ήρθε από τους σχεδιαστές, οι οποίοι δημιούργησαν μερικά mockups ενός νέου πίνακα εργαλείων WordPress. Ο στόχος τους είναι να απλοποιήσουν την πλοήγηση στη σελίδα διαχειριστή. Μία από τις αλλαγές σχετίζεται με την πλοήγηση στην πλευρική γραμμή και στοχεύει στην αντικατάσταση των flyouts με μενού ακορντεόν.

Ανακοίνωση Χορηγών GitHub: ένας νέος τρόπος για να συνεισφέρετε στο open source

Εάν είστε προγραμματιστής και θέλετε να συνεισφέρετε στο GitHub, έχετε την ευκαιρία να αποζημιωθείτε οικονομικά. Η πλατφόρμα μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο χορηγών, το οποίο είναι ακόμα σε έκδοση beta, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε στο λίστα αναμονής μέχρι να είναι εντελώς έτοιμο.

Η Ημέρα Μετάφρασης του WordPress 4 Διοργανώνει με επιτυχία 77 Τοπικές Εκδηλώσεις σε 35 Χώρες, Προσλήψεις 183 Νέων Μεταφραστών

Ένα άλλο γεγονός που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο ήταν η Ημέρα Μετάφρασης του WordPress 4. Το έργο ήταν επιτυχές: συγκέντρωσε 77 τοπικές εκδηλώσεις (περισσότερες από τα προηγούμενα χρόνια) σε 35 χώρες, καταφέρνοντας να φέρει 183 νέους μεταφραστές στην ομάδα Polyglots.

Παρουσιάζουμε το Διανεμημένο Podcast

Εν τω μεταξύ, ο Matt Mullenweg ξεκίνησε podcasting σχετικά με το «μέλλον της εργασίας», δηλαδή την απομακρυσμένη εργασία. Το πρώτο επεισόδιο είναι μια συνομιλία με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Upwork, Stephanie Kasriel, σχετικά με την εσωτερική διανομή τους και πώς τα ευέλικτα προγράμματα θα επηρεάσουν τις εταιρείες.

Εισιτήρια WordCamp US 2019 τώρα σε πώληση

Το πρώτο μεγάλο WordCamp της χρονιάς έρχεται σε λιγότερο από ένα μήνα, αλλά, εν τω μεταξύ, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το WordCamp US 2019. Ένα εισιτήριο κοστίζει 50 $ και σας δίνει πλήρη πρόσβαση στην εκδήλωση, καθώς και άλλες εκπλήξεις και πολλή διασκέδαση. Εδώ είναι το χρονοδιάγραμμα για να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το έτος σας εκ των προτέρων.

Πώς ένας σύνδεσμος στα θέματα μας κατέστρεψε σχεδόν την επιχείρησή μας (και πώς το διορθώσαμε)

Μερικές φορές, ένα αθώο λάθος μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή. Δείτε πώς τα παιδιά στο WPZoom διέγραψαν την εταιρεία τους από το ευρετήριο αναζήτησης Google εξαιτίας ενός συνδέσμου που τοποθετήθηκε σε λάθος μέρος. Επίλυσαν τελικά το πρόβλημα.

Ακολουθήστε τον Marcel στα επικά του 465 μίλια. Περπατήστε με τα πόδια στο WordCamp Europe

Ο Marcel Bootsman (ένα κατάλληλο όνομα, σωστά;) ξεκίνησε μια άλλη εκστρατεία πεζοπορίας από τον Μπέρκελ και Ροντένρις στο Βερολίνο. Ο σκοπός είναι να συγκεντρώσετε χρήματα για Δωρίστε το WC, που βοηθά οικονομικά ασταθή άτομα να παρακολουθήσουν ένα μεγάλο WordCamp. Ελέγξτε τη διαδρομή του Marcel και λάβετε μέρος στην πρόκληση εάν τον συναντήσετε.

Ο οδηγός για μη προγραμματιστές για το Git και το GitHub

Συνήθως, μόνο οι προγραμματιστές περνούν χρόνο στο Git. Αλλά μερικές φορές, εμείς, οι μη προγραμματιστές, πρέπει να αλληλεπιδράσουμε και με την πλατφόρμα. Με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, αλλά μπορείτε να το εξοικειωθείτε πολύ γρήγορα. Ακολουθεί ένας οδηγός για να μάθετε τι είναι το Git και πώς να το πλοηγηθείτε.

Αυτό είναι για τον Ιούνιο του 2019. Οτιδήποτε χάσαμε?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector