Υποψήφιος έκδοσης WordPress 5.3, Επιλεγμένα θέματα, BuddyPress 5.0 ��️ Νοέμβριος 2019 Ειδήσεις WordPress w / CodeinWP

Υποψήφιος έκδοσης WordPress 5.3, Επιλεγμένα θέματα, BuddyPress 5.0 ��️ Νοέμβριος 2019 Ειδήσεις WordPress w / CodeinWP

Υποψήφιος έκδοσης WordPress 5.3, Επιλεγμένα θέματα, BuddyPress 5.0 ��️ Νοέμβριος 2019 Ειδήσεις WordPress w / CodeinWP
СОДЕРЖАНИЕ
02 июня 2020

Αυτή είναι η έκδοση του Νοεμβρίου 2019 του "Αυτό το μήνα στο WordPress με CodeinWP."


Γεια σας, φίλοι WordPress, καλώς ήλθατε στην ενημέρωση των ειδήσεων WordPress του Νοεμβρίου 2019 και ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική συλλογή δροσερών ιστοριών και ανακοινώσεων από το οικοσύστημα WordPress. Σε περίπτωση που χάσατε την τελευταία μας έκδοση, μπορείτε να καλύψετε γρήγορα τα θέματα εδώ.

Τώρα που έχετε φτάσει στην ταχύτητα, ας προχωρήσουμε στα πιο πρόσφατα γεγονότα!

Αυτό το μήνα, ο υποψήφιος έκδοσης του WordPress 5.3 είναι έξω για δοκιμή, η ενότητα “Επιλεγμένα” στον κατάλογο θεμάτων του WordPress θα έχει μια επιμελημένη αναθεώρηση, το BuddyPress αγκαλιάζει το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ και ο περιορισμός PHP για προσθήκες είναι έως και PHP 7.2.

Αλλά αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Μείνετε μαζί μας για λίγα ακόμη λεπτά και διαβάστε όλα τα φοβερά νέα που κυκλοφορούν στην κοινότητα του WordPress.

Ας ξεκινήσουμε!

Υποψήφιος έκδοσης WordPress 5.3, Επιλεγμένα θέματα, BuddyPress 5.0 - Νοέμβριος 2019 Ειδήσεις WordPress

Νοέμβριος 2019 Ειδήσεις WordPress

WordPress 5.3 RC3

Το WordPress 5.3 είναι σχεδόν εδώ. Καθώς περιμένουμε τις τελικές προσαρμογές, έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τον τρίτο υποψήφιο κυκλοφορίας, ο οποίος είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στην επίσημη έκδοση που θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου..

Η βασική ομάδα του WordPress ζητά τη βοήθειά σας για τον εντοπισμό πιθανών προβλημάτων και σφαλμάτων, ώστε να μπορούν να καθαρίσουν τα πάντα εγκαίρως. Μπορείτε να δοκιμάσετε εγκαθιστώντας το Πρόσθετο WordPress Beta Tester ή κατεβάζοντας απευθείας το ελευθερώστε τον υποψήφιο.

Δείτε το νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στο επερχόμενο WordPress 5.3!

Νοέμβριος 2019 Ειδήσεις WordPress - Υποψήφιος έκδοσης WordPress 5.3

WordPress.org Επιλεγμένα Προτεινόμενα Θέματα τον Νοέμβριο του 2019 Ειδήσεις WordPress

Επιλεγμένη λίστα επιλεγμένων θεμάτων που έρχονται στον κατάλογο θεμάτων

Αυτό είναι ένα κομμάτι ενδιαφέρων ειδήσεων. Ίσως γνωρίζετε τη συλλογή θεμάτων που εμφανίζονται στον πίνακα ελέγχου του WordPress όταν θέλετε να προσθέσετε ένα νέο θέμα στον ιστότοπό σας (Θέματα → Προσθήκη νέου). Αυτό που συνηθίζατε να βλέπετε στην καρτέλα “Επιλεγμένα” ήταν μια τυχαία λίστα που δημιουργήθηκε από τον συνολικό αριθμό θεμάτων που διατίθενται στο WordPress.org.

Σύντομα όμως, αυτά τα τυχαία θέματα δεν θα είναι πλέον τυχαία. Από τη λέξη "χαρακτηριστικό" συνεπάγεται κάτι ιδιαίτερο ή διακριτικό για ένα θέμα, η τρέχουσα επιλογή δεν είναι σχετική και μπορεί να εξαπατήσει τον χρήστη σε κάποιο βαθμό.

Το τρέχον σχέδιο είναι να διοργανώνετε μια συνάντηση κάθε 2-3 εβδομάδες, όπου οι άνθρωποι μπορούν να προτείνουν θέματα – βάσει μοναδικής εμφάνισης, κώδικα, ποιότητας και άλλων αξιοσημείωτων δυνατοτήτων.

Ενώ οι ακριβείς κανόνες εξακολουθούν να εμφανίζονται στον αέρα, η ομάδα κλίνει προς την αποδοχή μόνο 100% δωρεάν θεμάτων χωρίς εμπορικές αναβαθμίσεις για να αποφευχθεί η συμμετοχή νομισματικών συμφερόντων στα οποία προτείνονται θέματα..

BuddyPress 5.0.0 "Λε Γκούστο"

Ένας άλλος παλιός φίλος ετοιμάζεται για μπλοκ. Το BuddyPress κυκλοφορεί την έκδοση 5.0.0 με το όνομα "Λε Γκούστο", φέρνοντας στο σχήμα το BP REST API, ένα νέο API Προσκλήσεων, πληροφορίες στην οθόνη Υγείας ιστότοπου και μια νέα διεπαφή για τη διαχείριση μελών της ομάδας.

Επιπλέον, οι συγγραφείς του BuddyPress προετοιμάζουν το εργαλείο για την εποχή των μπλοκ, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου πίνακα στο block inserter που βοηθά τους προγραμματιστές να οργανώσουν τα προσαρμοσμένα μπλοκ τους στην κατηγορία BuddyPress. Οι χρήστες μπορούν επίσης να περιμένουν ακόμη περισσότερη λειτουργικότητα του προγράμματος επεξεργασίας μπλοκ στο BuddyPress 6.0.

BuddyPress 5.0 - Le Gusto

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

  • Νοέμβριος 2017 Κόμικς με CodeinWP … #WordPressUpdates #Donations #SSL
  • Νοέμβριος 2018 Κόμικς με CodeinWP … #Freelancing #WordPressThemes #Debugging
  • Κορυφαία 10 καλύτερα δωρεάν θέματα WordPress τον Νοέμβριο του 2015

#NeverGiveUP καμπάνια 2019

#NeverGiveUP Καμπάνια 2019

WP&Το UP είναι μια ομάδα ανθρώπων που επιδιώκουν να προσφέρουν ψυχική και συναισθηματική υποστήριξη στην κοινότητα του WordPress. Ξεκίνησαν πρόσφατα την καμπάνια #NeverGiveUP, η οποία παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και παροχής συμβουλών (SCS) σε WordPress-ers που πρέπει να μιλήσουν σε κάποιον για τους εσωτερικούς τους αγώνες.

Ο απώτερος στόχος του έργου είναι να έχουμε μια υγιέστερη κοινότητα. Οι προσπάθειες του WP&Η ομάδα UP ανεβαίνει έχει κόστος, όπως κάθε άλλη πρωτοβουλία. Εάν θέλετε να το ενθαρρύνετε και να το συνεχίσετε να αυξάνεται, μπορείτε να κάνετε δωρεά μέσω του παραπάνω συνδέσμου. Με αυτόν τον τρόπο, βοηθάτε γνωστούς και άγνωστους συντρόφους του WordPress να λάβουν ανώνυμη βοήθεια και βοήθεια.

WordPress.org Bumps PHP Maximum for Plugin Directory to Version 7.2

Πριν από λίγο καιρό, το PHP 7.0 ήταν η ελάχιστη απαιτούμενη έκδοση για τις προσθήκες στο αποθετήριο, αλλά πρόκειται να αλλάξει. Ως το Πλησιάζει η έκδοση PHP 7.4, Το WordPress.org ανακοίνωσε έναν νέο περιορισμό για προγραμματιστές plugin: PHP 7.2.

Η βασική ομάδα του WordPress πιστεύει ότι, δεδομένου ότι το PHP 7.2 κυκλοφόρησε πριν από σχεδόν δύο χρόνια, δεν θα πρέπει να είναι μεγάλο ζήτημα για να προσαρμοστούν οι συντάκτες των προσθηκών στις αλλαγές. Το WordPress θα ενσωματώσει πλήρη υποστήριξη PHP 7.4 στην έκδοση 5.3, ενώ το PHP 7.2 θα χάσει την ενεργή υποστήριξη στις 30 Νοεμβρίου 2019.

WordPress.org Bumps PHP Maximum for Plugin Directory to Version 7.2

Υπέροχα άρθρα από όλο τον Ιστό

Η εμφάνιση φόρτισης του Meetup $ 2 / RSVP έχει οριστεί για να προκαλέσει έξοδο

Ένας άλλος μήνας, ένα άλλο σκάνδαλο! Ίσως χρειαστεί να πληρώσετε 2 $ αμοιβή για να κρατήσετε τη θέση σας την επόμενη φορά για ορισμένες εκδηλώσεις στο Meetup. Αυτή η αλλαγή τιμολόγησης παρουσιάστηκε αυτόν τον μήνα, αλλά διατηρήστε την ηρεμία σας, Οι ομάδες WordPress δεν υπόκεινται σε αυτόν τον κανόνα. Ακόμη.

Ο Matt Mullenweg και ο David Heinemeier Hansson συζητούν το μερίδιο αγοράς του WordPress, τα μονοπώλια και την εξουσία στις κοινότητες ανοιχτού κώδικα

Εάν αγαπάτε βαθιές, αντιφατικές συνομιλίες, τότε πρέπει να διαβάσετε το ανταλλαγή απαντήσεων μεταξύ του Matt Mullenweg και του David Heinemeier Hansson (συνιδρυτής της Basecamp) σχετικά με το μερίδιο αγοράς, τα μονοπώλια και την εξουσία στο χώρο ανοιχτού κώδικα. Οι δύο επιχειρηματίες συνέχισαν τη συζήτηση για τη διδασκαλία σε ένα podcast, οπότε αν το απολαύσατε στο Twitter μπορείτε να ακούσετε τη συνέχεια εδώ.

Όχι περισσότερα μικτά μηνύματα σχετικά με το HTTPS

Εάν εξακολουθείτε να έχετε σελίδες ή στοιχεία (εικόνες, βίντεο, σενάρια, φύλλα στυλ, επιδείξεις) στον ιστότοπό σας που εκτελούνται σε HTTP, ήρθε η ώρα να τα αλλάξετε όλα σε HTTPS. Δεν έχει σημασία εάν ο κύριος τομέας σας χρησιμοποιεί τον τελευταίο. εάν δεν το προσθέσετε σε όλες τις ιστοσελίδες και τους δευτερεύοντες πόρους σας, το Chrome θα προχωρήσει σταδιακά προς τον αποκλεισμό αυτών των πόρων.

Ο πρώτος εκδότης ξεκινά ξανά χρησιμοποιώντας το Newspack

Θυμάστε το Newspack, τη μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία της Automattic για δημοσιογράφους; Ο El Soberano, ένας ιστότοπος ειδήσεων της Χιλής, είναι ο πρώτος εκδότης που (εκ νέου) κυκλοφόρησε σε αυτήν την πλατφόρμα. "Η συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης του Newspack ήταν ένα ταξίδι ανακάλυψης", είπε ο εκτελεστικός διευθυντής της έκδοσης.

Οι GoDaddy και WooCommerce ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν το ηλεκτρονικό εμπόριο WordPress ευκολότερο από ποτέ

Η GoDaddy, η πιο δημοφιλής εταιρεία φιλοξενίας στον κόσμο, μόλις ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με το WooCommerce για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Εκτός από την ενσωμάτωση του WooCommerce στη διαδικασία ενσωμάτωσης, το νέο πρόγραμμα WordPress που διαχειρίζεται το ηλεκτρονικό εμπόριο του GoDaddy σας παρέχει επίσης δωρεάν πρόσβαση σε premium επεκτάσεις WooCommerce και προσαρμόσιμα θέματα σχεδίασης, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών επεκτάσεων όπως οι συνδρομές WooCommerce και τα πρόσθετα προϊόντων.

Η Automattic διέκοψε την Ενεργή ανάπτυξη στο Edit Flow Plugin

Επεξεργασία ροής, Το πρόσθετο που στοχεύει να βοηθήσει τις ομάδες περιεχομένου να οργανωθούν καλύτερα, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμο για περαιτέρω ανάπτυξη και υποστήριξη. Η Automattic δεν δημοσίευσε καμία ενημέρωση για αυτό για εννέα μήνες και ήταν ένας δυσαρεστημένος χρήστης που ρώτησε την ομάδα για τα σχέδιά της σχετικά με την προσθήκη.

Ο Mark Davies εντάσσεται στην Automattic ως Διευθύνων Οικονομικός Διευθυντής

Θα παραμείνουμε στην αυλή Automattic για λίγο περισσότερο. Η μητρική εταιρεία του WordPress.com έχει έναν νέο Chief Financial Officer (CFO) στο πρόσωπο του Mark Davies, του πρώην CFO της Vivint. Ελέγξτε αυτήν την ανάρτηση για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το νέο μέλος της Automattic.

Τι νέο υπάρχει στο Gutenberg?

Τι νέο υπάρχει στο Gutenberg; Διορθώσεις σφαλμάτων και δύο βασικά χαρακτηριστικά: κλίση φόντου για το μπλοκ Button (μπορείτε να επιλέξετε ένα μοτίβο ντεγκραντέ για τα κουμπιά αντί για ένα μόνο χρώμα) και Βιβλίο ιστοριών υποστήριξη για προγραμματιστές.

Κορυφαίες τάσεις ηλεκτρονικού εμπορίου 2019 για να παρακολουθείτε

Τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος του 2019, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτήν την επισκόπηση των τάσεων ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι πιθανό να δούμε περισσότερο τους επόμενους μήνες (και έτος). Διαθέτει διαδραστικά email και bots.

The No Code Movement – Δημιουργία εφαρμογών & Εκκινήσεις χωρίς κωδικό

Λαμβάνοντας υπόψη την ανάπτυξη των οπτικών, των δημιουργών σελίδας μεταφοράς και απόθεσης και δημιουργίας ιστότοπων, είναι καλό να κάνουμε όλοι να δημιουργούν ιστότοπους; Δεν θα έλεγα ότι αποτελεί απειλή για τους προγραμματιστές, επειδή όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό απέχει πολύ από το να είναι αλήθεια, αλλά εξακολουθεί να έχει αντίκτυπο στο πώς και ποιος μπορεί να δημιουργήσει ιστότοπους σήμερα. Είναι μια καλή ανάγνωση, ρίξτε μια ματιά.

Πλήρης οδηγός για λεπτές πωλήσεις, δέσμες προϊόντων και πολλαπλές πωλήσεις στο WooCommerce

Θέλετε να πουλήσετε περισσότερα από ό, τι συνήθως; Υπάρχουν μικρά κόλπα που μπορείτε να προσπαθήσετε να κάνετε τους ανθρώπους να αγοράσουν περισσότερα από ό, τι αρχικά σχεδίαζαν. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος γι ‘αυτό, είναι ακριβώς πώς λειτουργεί το μάρκετινγκ.

Και αυτό συνοψίζει τη συλλογή ειδήσεων WordPress για το Νοέμβριο του 2019. Οτιδήποτε χάσαμε?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Διάταξη και παρουσίαση από τον Karol K.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Это интересно
    Adblock
    detector