WordPress 5.3 Beta, Είκοσι είκοσι προεπιλεγμένο θέμα, Google Native Lazy Loading October️ Οκτώβριος 2019 Ειδήσεις WordPress w / CodeinWP

Αυτή είναι η έκδοση του Οκτωβρίου 2019 του "Αυτό το μήνα στο WordPress με CodeinWP."


Γεια σε όλους, μπαίνουμε στο τελευταίο τρίμηνο αυτού του έτους. ξεκίνησε το σχολείο και οι άνθρωποι επέστρεψαν από τις διακοπές τους, προσπαθώντας να ωθήσουν τους εαυτούς τους σε νέες προκλήσεις, ευκαιρίες και καλύτερη παραγωγικότητα στην εργασία.

Μέρος της ομάδας μας είχε επίσης ένα σύντομο διάλειμμα σε μια λοφώδη περιοχή κοντά στο Βουκουρέστι αυτό το μήνα, όπου μιλήσαμε για το όραμα της εταιρείας, τα προβλήματα που πρέπει να λύσουμε και τι ακολουθεί για εμάς όσον αφορά τα έργα (τουλάχιστον όταν δεν γυρίζαμε ταινίες μικρού μήκους , μια επιπλέον δραστηριότητα που προγραμματίσαμε για την υποχώρηση).

Στο WordPress, τα πράγματα συνεχίζουν με αργό αλλά σταθερό ρυθμό. Τον Σεπτέμβριο, το WordPress 5.3 λαμβάνει μια νέα έκδοση beta, το θέμα Twenty Twenty είναι σχεδόν έτοιμο, η Google κυκλοφορεί ένα εγγενές plugin φόρτωσης για WordPress, εμφανίζεται ένα πρόσθετο τύπου Jetpack, ενώ η ομάδα του Gutenberg μοιράζεται ένα πρωτότυπο επεξεργασίας πλήρους ιστότοπου.

Αλλά αυτό είναι μόνο μια μικρή γεύση από όλα τα θέματα που καλύψαμε σε αυτήν τη συλλογή ειδήσεων για τον Οκτώβριο του 2019. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε όλες τις νέες ιστορίες που κάνουν το WordPress να εξελιχθεί σε μια εξαιρετική πλατφόρμα που είναι σήμερα.

Οκτώβριος 2019 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

Οκτώβριος 2019 WordPress News

WordPress 5.3 Beta 1

Πριν από την έκδοση του WordPress 5.3, πρέπει πρώτα να περάσετε από το betas. Η έκδοση Beta 1 είναι έτοιμη για δοκιμή, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κάνετε αν θέλετε να καθαρίσετε την επίσημη έκδοση τυχόν πιθανών σφαλμάτων και προβλημάτων. Μπορείτε να δοκιμάσετε την έκδοση beta είτε απευθείας λήψη του ή με την εγκατάσταση του Beta Tester WordPress συνδέω.

Το WordPress 5.3 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου και φέρνει νέες δυνατότητες επεξεργαστή μπλοκ, οθόνη επαλήθευσης email διαχειριστή, ελέγχους Υγείας ιστότοπου, συμβατότητα PHP 7.4 και ένα νέο προεπιλεγμένο θέμα (για το οποίο θα μιλήσουμε στη συνέχεια).

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του WordPress 5.3 εδώ.

Οκτώβριος 2019 Ειδήσεις WordPress - Έξοδος WordPress 5,3 Beta 1

Είκοσι είκοσι προεπιλεγμένο θέμα WordPress τον Οκτώβριο του 2019 Ειδήσεις WordPress

Παρουσιάζουμε είκοσι είκοσι

Μαζί με το WordPress 5.3, θα έχουμε επίσης την επόμενη επανάληψη του προεπιλεγμένου θέματος WordPress, Twenty Twenty. Η διαδικασία ανάπτυξης συντονίστηκε από το Άντερς Νόρεν, ο προεπιλεγμένος επικεφαλής σχεδιασμού θεμάτων για την επερχόμενη κυκλοφορία. Ο Άντερς και η ομάδα του έχτισαν είκοσι είκοσι πάνω στο Θέμα Chaplin, και οι δύο παρέχουν προηγμένη υποστήριξη Gutenberg.

Το Twenty Twenty είναι ήδη ενσωματωμένο στον πυρήνα του WordPress, οπότε όσοι είστε περίεργοι να ελέγξετε το WordPress 5.3 beta 1 θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε και με το θέμα. Λάβετε υπόψη ότι το θέμα είναι επίσης σε έκδοση beta προς το παρόν και σημαντικές αλλαγές μπορούν ακόμη να συμβούν έως τον Νοέμβριο.

Η Google κυκλοφορεί το Native Lazyload Plugin για WordPress

Πρώτον, ήταν το Chrome που πρόσθεσε την εγγενή τεμπέλη φόρτωση. Τώρα, η Google κυκλοφορεί ένα εγγενές πρόσθετο τεμπέλης φόρτωσης για το WordPress. Σύντομα, η χρήση προσθηκών τρίτων ή βιβλιοθηκών που εφαρμόζουν αυτήν τη δυνατότητα σε ιστότοπους ενδέχεται να καταστεί παρωχημένη καθώς συζητείται η ενσωμάτωση αυτού του χαρακτηριστικού στον πυρήνα του WordPress..

Η προσθήκη της Google, Εγγενής Lazyload, αναπτύχθηκε από τον Felix Arntz και την ομάδα πίσω από τα πρόσθετα Accelerated Mobile Pages και Progressive Web App για WordPress, έχοντας ήδη μετρήσει 5.000 ενεργές εγκαταστάσεις στο WordPress.org. Το πρόσθετο τεμπέλης φόρτωσης θα λειτουργεί μόνο σε προγράμματα περιήγησης που υποστηρίζουν την εγγενή τεμπέλη φόρτωση.


Εγγενής Lazyload Εγγενής Lazyload

Συγγραφέας: Google

Τρέχουσα έκδοση: 1.0.2

Τελευταία ενημέρωση: 6 Δεκεμβρίου 2019

native-lazyload.1.0.2.zip


Βαθμολογίες 64%


10.000 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 4.7 +

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • Κατάλογος θεματικών καταστημάτων WordPress 2019 – Ποιος ηγείται της αγοράς θεμάτων WordPress αυτήν τη στιγμή, αναλύθηκαν 100 θεματικά καταστήματα
 • Η εξέλιξη των προεπιλεγμένων θεμάτων WordPress (2003 έως 2019)
 • Οκτώβριος 2017 Κόμικς με CodeinWP … #WordPress #WordPressReviews #RSS

Ορισμός περιεχομένου – Περιοχές αποκλεισμού

Από έναν απλό επεξεργαστή κειμένου έως την κύρια μέθοδο προσαρμογής ολόκληρου του ιστότοπού σας! Πως ακουγεται αυτο? Καθώς ο Gutenberg μπαίνει στη φάση 2 της ανάπτυξης, η ομάδα πίσω από αυτό μοιράστηκε ένα ωραίο πρωτότυπο σχετικά με το πώς το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ θα γίνει παγκόσμιο όσον αφορά την επεξεργασία πλήρους ιστότοπου.

Ο Matias Ventura δημοσίευσε αυτήν την ενδιαφέρουσα εξήγηση για το πώς θα επεκταθεί το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ σε περισσότερα από ένα πρόγραμμα επεξεργασίας περιεχομένου, όπως widget, μενού, κεφαλίδες, υποσέλιδα και άλλες περιοχές του ιστότοπου. Δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει την έννοια των περιοχών μπλοκ, όπου κάθε στοιχείο στη σελίδα αποτελείται από μπλοκ, ώστε οι χρήστες να μπορούν να το επεξεργαστούν εύκολα.

Τι πιστεύετε για έναν ιστότοπο WordPress κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μπλοκ?

Toolbelt: Ένα νέο πρόσθετο εμπνευσμένο από το Jetpack με έμφαση στην ταχύτητα και το απόρρητο

Η Toolbelt έφτασε επίσης στην ειδησεογραφική μας δημοσίευση για τον Οκτώβριο του 2019. Πρόκειται για μια εναλλακτική προσθήκη Jetpack που παρέχει λειτουργικότητα τύπου Jetpack σε ένα πιο φιλικό προς το απόρρητο πακέτο. Ο Ben Gillbanks από το Pro Theme Design, ο δημιουργός, δημιούργησε το εργαλείο με έμφαση στην ταχύτητα, το απόρρητο και την απλότητα.

Ακριβώς όπως το Jetpack, το Toolbelt προσθέτει μια σειρά διαφορετικών λειτουργιών, όπως η τεμπέληνη φόρτωση, η κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων, ένας προσαρμοσμένος τύπος ανάρτησης χαρτοφυλακίου, η βελτιστοποίηση, τα βίντεο και πολλά άλλα. Ο Gillbanks είναι πραγματικά οπαδός του Jetpack, αλλά ήθελε να δημιουργήσει κάτι ακόμα πιο ισχυρό για να προσφέρει πιο βιώσιμους και αποδοτικούς ιστότοπους.

Είναι το Toolbelt πραγματικά μια απειλή για το πολύ πιο διάσημο ομόλογό του?


Ζώνη εργαλείων Ζώνη εργαλείων

Συγγραφέας: Μπεν Γκίλμπανκς

Τρέχουσα έκδοση: 2.5.2

Τελευταία ενημέρωση: 2 Μαρτίου 2020

wp-toolbelt.zip


100% βαθμολογίες


200 + Εγκαταστάσεις


Απαιτείται WP 5.0 +

Υπέροχα άρθρα από όλο τον Ιστό

Ο Justin Tadlock συμμετέχει στην ταβέρνα WP

Μετά την παραίτηση του Τζεφ Τσάντλερ, ο Τζάστιν Τάντλοκ πήρε τη θέση του στο WP Tavern. Αυτό είναι ένα κομμάτι που γράφτηκε από τον ίδιο τον Justin, παρουσιάζοντας το παρελθόν και το ιστορικό του σε μια ιστορία που μοιάζει με μυθιστόρημα.

Πίσω από τα Νέα Πακέτα Επικεφαλής του έργου, η Ομάδα αναθεώρησης θεμάτων εγκαινιάζει τη Λύση ειδοποιήσεων διαχειριστή

Τον Αύγουστο, η Ομάδα αξιολόγησης θεμάτων αποκάλυψε το σχέδιό τους να περιορίσουν τις ενοχλητικές ειδοποιήσεις διαχειριστών βρίσκοντας μια λύση που να ταιριάζει σε όλους τους κατόχους του ιστότοπου. Και εδώ είναι! Το πακέτο ειδοποιήσεων διαχειριστή, έκδοση 1.0, κυκλοφορεί και φέρνει ένα τυπικό API, ώστε οι συγγραφείς θεμάτων να μην μπορούν πλέον να εμφανίζουν εξατομικευμένες ειδοποιήσεις.

Γιορτάζοντας την κοινότητα του WordPress: το ταμείο Yoast Care

Εάν υπήρχε διαρκής συνεισφέρων στο WordPress για όλο αυτό το διάστημα, ενδέχεται να βρείτε κάποια επιπλέον χρήματα στον λογαριασμό σας κάποια στιγμή, επειδή το πρόγραμμα Yoast Care επιβραβεύει οικονομικά τους εθελοντές του WordPress με 500 $. Αλλά δεν μπορείτε να ορίσετε τον εαυτό σας, κάποιος άλλος από την ομάδα πρέπει να εγγυηθεί την εργασία σας.

Αλλαγές διάταξης της Google και τι σημαίνουν για το SEO σας

Το Google έχει περάσει μερικές αλλαγές τελευταία, από την αλλαγή της διάταξης των αποτελεσμάτων αναζήτησης έως την προσθήκη ενός έκθεση ψωμιού στο Search Console. Ρίξτε μια ματιά στην εξέλιξη του Google SERP όσον αφορά την ιεράρχηση και την τοποθέτηση των καταχωρίσεών του.

Το WordPress Governance Project αναζητά νέα ηγεσία

Το WordPress Governance Project θα γίνει σύντομα πρωτοπόρο αφού οι Rachel Cherry και Morten Rand-Hendriksen ανακοίνωσαν ότι θα παραιτηθούν από τις ηγετικές θέσεις. Ως εκ τούτου, ο οργανισμός αναζητά νέους υποψηφίους για να αντικαταστήσουν τη θέση τους.

Ενημέρωση ευπάθειας WordPress: Σεπτέμβριος 2019, Μέρος 1

Και αυτό συμβαίνει στον κόσμο της ασφάλειας τις τελευταίες εβδομάδες. Τα παιδιά στο iThemes συγκεντρώνουν αυτήν την υπέροχη ενημέρωση με όλες τις ευπάθειες του WordPress κάθε μήνα, κάτι που θα σας δώσει πληροφορίες σχετικά με το πότε πρέπει να ενημερώσετε και πώς να μείνετε μακριά από παραβιασμένα ή μολυσμένα εργαλεία.

Η Automattic συγκεντρώνει 300 εκατομμύρια δολάρια σε αποτίμηση 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την Salesforce Ventures

Η Automattic συγκέντρωσε περισσότερα χρήματα χάρη στην Salesforce Ventures. Η Salesforce συνέβαλε 300 εκατομμύρια δολάρια σε μια αποτίμηση αξίας 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η τελευταία αύξηση της Automattic ήταν 160 εκατομμύρια δολάρια με αποτίμηση 1,16 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2014.

Η παραδοσιακή φιλοξενία βλάπτει το WordPress

Αυτή η ανάρτηση με είχε "Είναι το 2019, αλλά η φιλοξενία έχει κολλήσει το 2009". Τι είναι η παραδοσιακή φιλοξενία και πώς μπορείτε να την προσαρμόσετε στις μέρες μας; Ο Tom Fanelli μιλά για την επόμενη γενιά διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress και τι πρέπει να έχει για να ξεπεράσει την κανονική φιλοξενία όπως το γνωρίζουμε.

Οι ιστότοποι του WordPress βρίσκονται σε πόρτα με αδίστακτους διαχειριστές

Μιλώντας για ευπάθειες του WordPress, υπήρξε μια απειλή που στοχεύει ευάλωτα πρόσθετα, μέσω των οποίων οι εισβολείς προσπαθούσαν να κάνουν backdoor ιστότοπους δημιουργώντας απατεώνες λογαριασμούς διαχειριστή. Αυτό είναι σοβαρό, γι ‘αυτό πρέπει να κάνετε για να αποτρέψετε αυτό να συμβεί στον ιστότοπό σας.

Ισχυρός έλεγχος ταυτότητας πελατών (SCA) για WordPress Plugin και Theme Developers

Μια άλλη ιδέα που αυξάνει όλο και περισσότερο το βάρος είναι ο ισχυρός έλεγχος ταυτότητας των πελατών. μπορεί να το έχετε ακούσει ήδη από την τράπεζά σας ή από άλλα ιδρύματα πληρωμών. Είναι μέρος του στόχου της ΕΕ για την εξασφάλιση διαδικτυακών πληρωμών, οπότε, εάν είστε συγγραφέας θέματος / προσθήκης, θα πρέπει να φτάσετε στην ταχύτητα με αυτόν τον νέο κανονισμό.

Γιατί το Gatsby πρέπει να είναι το επόμενο στη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να μάθετε

Πρόκειται για έναν νέο όρο που κυκλοφορεί τελευταία από την κοινότητα προγραμματιστών WordPress. Καθώς μπορεί να ακούγεται λίγο διφορούμενο για τους μη-τεχνικούς, τα παιδιά στο Delicious Brains έθεσαν ένα επεξηγηματικό άρθρο που μπορεί να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για εσάς.

90 βασικά εργαλεία για σχεδιαστές και προγραμματιστές ιστοσελίδων WordPress

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, αυτό είναι μια μεγάλη συλλογή πόρων για σχεδιαστές και προγραμματιστές, συμπεριλαμβανομένων κωδικοποίησης, δοκιμών, εντοπισμού σφαλμάτων, ακόμη και εργαλείων μάρκετινγκ και διαχείρισης.

Αυτό είναι για αυτά τα νέα του WordPress για τον Οκτώβριο του 2019. Οτιδήποτε χάσαμε?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map