WordPress 5.2, Διαφημίσεις Jetpack στην οθόνη αναζήτησης Plugin, Διαμαρτυρίες ευπάθειας Plugin ��️ Μάιος 2019 Ειδήσεις WordPress w / CodeinWP

Αυτή είναι η έκδοση του Μαΐου 2019 του "Αυτό το μήνα στο WordPress με CodeinWP."


Γεια σε όλους, επιστρέφουμε με έναν νέο γύρο πρώτης σελίδας WordPress ειδήσεις από τον τελευταίο μήνα. Και τι μήνας Απρίλιος ήταν! Εκτός από λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση του WordPress 5.2 (η οποία προωθήθηκε στις 7 Μαΐου), η διαμάχη είναι η καλύτερη λέξη για να περιγράψουμε τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες στην κοινότητά μας.

Συνοψίζοντας, το Jetpack παρουσίασε μια διαφημιζόμενη διαφήμιση στην οθόνη αναζήτησης προσθηκών στον πίνακα ελέγχου του WordPress, οι προγραμματιστές θέματος Pipdig χρησιμοποίησαν το δικό τους P3 plugin για να αποκτούν κρυφά πρόσβαση στους ιστότοπους των πελατών και τους ανταγωνιστές DDoS, οι συντονιστές του φόρουμ υποστήριξης του WordPress.org επικρίθηκαν για αυτό που κάποιος θεωρείται ότι καλύπτει τις ευπάθειες των plugin, ενώ – σε πιο ελαφριά νέα – η Automattic ξεκίνησε τα Happy Tools για να βοηθήσει τις κατανεμημένες ομάδες να διαχειριστούν το χρόνο τους και να εργαστούν καλύτερα.

Αλλά αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές ιστορίες και πόρους που έχουμε στη λίστα σήμερα. Διαβάστε περισσότερα για να ενημερωθείτε σχετικά με τα τελευταία νέα στην κοινότητα του WordPress.

WordPress 5.2, Διαφημίσεις Jetpack στην οθόνη αναζήτησης Plugin, Διαμαρτυρίες ευπάθειας Plugin - Μάιος 2019 Ειδήσεις WordPress w / CodeinWP

Μάιος 2019 Ειδήσεις WordPress με CodeinWP

Το WordPress 5.2 θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου με Site Health Check, A11y Improvements και υποστήριξη GIPHY

Πρόκειται για μια κυκλοφορία γεμάτη με χαρακτηριστικά που αντιμετωπίζει μακροχρόνια ζητήματα προσβασιμότητας. Ενώ η ευρύτερη προσπάθεια για βελτίωση της προσβασιμότητας απέχει πολύ από την ολοκλήρωση, το οι προσθήκες θα κάνουν ένα σημαντικό βελτίωση στο UX για βοηθητικούς χρήστες τεχνολογίας.

Πρόσφατα δημιουργήσαμε ένα κόμικ για το περίφημο WSOD, αλλά θα μπορούσε να γίνει κάτι παρελθόν; Το WordPress 5.2 φέρνει ένα λειτουργία αποκατάστασης θανατηφόρου σφάλματος το οποίο θα στείλει email στους διαχειριστές όταν παρουσιαστεί ανεπανόρθωτο σφάλμα. Μόλις βρεθεί σε λειτουργία ανάκτησης, το πρόσθετο ή το θέμα που είναι επιρρεπές σε σφάλματα θα τεθεί σε παύση για να δώσει στους διαχειριστές την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση στο backend και να διορθώσουν το σφάλμα.

Η ανάκτηση σφαλμάτων βοηθά επίσης στην ολοκαίνουργια λειτουργία ελέγχου υγείας ιστότοπου που παρέχει στους χρήστες χρήσιμες πληροφορίες ιστότοπου και διακομιστή για σκοπούς εντοπισμού σφαλμάτων. Τα προβλήματα έχουν προτεραιότητα σύμφωνα με τα «Κρίσιμα», «Συνιστώμενα» ή «Καλά» μαζί με περισσότερες πληροφορίες για να σας βοηθήσουν να διορθώσετε το πρόβλημα.

Τέλος, το Το ενσωματωμένο μπλοκ υποστηρίζει τώρα το GIPHY που είναι ένα ωραίο κεράσι σε μια συναρπαστική κυκλοφορία.

Το WordPress 5.2 φέρνει μερικές μεγάλες αλλαγές για να βοηθήσει τους χρήστες να διατηρήσουν τον ιστότοπό τους

Μάιος 2019 Ειδήσεις WordPress - Προώθηση Jetpack στην οθόνη προσθήκης plugin

Το Jetpack 7.2.1 καταργεί τις προσφορές για αναβαθμίσεις επί πληρωμή από την οθόνη αναζήτησης προσθηκών

Ήρθε η ώρα για μερικές πικάντικες ειδήσεις, γιατί όλοι αγαπάμε το #wpdrama, έτσι; Πρόσφατα, η Automattic τοποθέτησε ένα πλαίσιο αποτελεσμάτων αναζήτησης Jetpack (η «πρόταση» ήταν ο όρος τους) στην κύρια σελίδα προσθήκης του πίνακα εργαλείων WordPress, έτσι ώστε, όταν αναζητούσατε ένα συγκεκριμένο πρόσθετο που επικαλύπτονταν με τη λειτουργικότητα του Jetpack, το Jetpack εμφανίστηκε πρώτο στην Αποτελέσματα.

Ενώ αυτό ήταν αμφιλεγόμενο από μόνο του, αυτό που πραγματικά έκανε τους ανθρώπους να πηγαίνουν είναι ότι ορισμένες από τις προτάσεις εμφανίστηκαν για χαρακτηριστικά Jetpack επί πληρωμή, όπως αντίγραφα ασφαλείας.

Ως αποτέλεσμα της διαμάχης, η ομάδα του Jetpack κατάργησε τις προτάσεις για χαρακτηριστικά επί πληρωμή. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν προτάσεις για δωρεάν λειτουργίες και πολλοί άνθρωποι δεν είναι ικανοποιημένοι με το τι θεωρούν προτιμησιακή μεταχείριση για το Automattic και το κουτί της Pandora που μπορεί να ανοίξει.

Το Pipdig WordPress plugin κατηγορείται για επιθέσεις DDoS και backdoors

Ένα άλλο αμφιλεγόμενο θέμα ανήκε στην εταιρεία Pipdig, η οποία χρησιμοποίησε το πρόσθετο Pipdig Power Pack (P3) για να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε ιστότοπους WordPress των πελατών και επίσης να ξεκινήσει επιθέσεις DDoS εναντίον ανταγωνιστών. Το σκάνδαλο αυξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν οι προγραμματιστές συνέχισαν αρνούνται τις κατηγορίες και ισχυρίζονται ότι παρενοχλήθηκαν.

Το Pipdig κάλυψε το hack backdoor με παραπλανητικά ονόματα μεταβλητών, σχόλια και ονόματα λειτουργιών για να αποκρύψει αυτήν την παράνομη ενέργεια. Αλλά όχι για πολύ, αφού πολλοί προγραμματιστές (συμπεριλαμβανομένου του Wordfence) παρατήρησαν και το δημοσίευσε. Ακόμα και τότε, η Pipdig απέρριψε τα αιτήματα επιστροφής χρημάτων των πελατών, επικαλούμενη τα αιτήματα της εταιρείας "δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων" πολιτική. Το θεματικό κατάστημα WordPress βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση.

Pipdig έρευνα backdoor και επιθέσεις P3 plugin

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει αυτά τα άρθρα:

 • ManageWP vs Jetpack Manage vs InfiniteWP vs MainWP vs iThemes Sync – Συγκριτικά εργαλεία διαχείρισης WordPress
 • 15+ καλύτερα θέματα πλήρους οθόνης WordPress για το 2020
 • Μαΐου 2018 Comics w / CodeinWP … #WebSecurity #ProductivityApps #WordPressThemes

Διαμαρτυρίες Plugin Vulnerabilities τον Μάιο του 2019 Ειδήσεις WordPress με το CodeinWP

Το PluginVulnerabilities.com είναι το Protesting WordPress.org Support Forum Moderators by Publishing Zero-Day Vulnerilities

Στο ίδιο πνεύμα, μια υπηρεσία που ονομάζεται Plugin Vulnerabilities έθεσε ένα άλλο αμφισβητήσιμο θέμα στο τραπέζι. Διαμαρτύρονται ενάντια σε αυτό που πιστεύουν ότι είναι ακατάλληλη συμπεριφορά από τους συντονιστές του φόρουμ υποστήριξης του WordPress.org. Η διαμαρτυρία τους; Δημοσίευση ευπάθειας μηδενικής ημέρας σε προσθήκες.

Το Plugin Vulnerilities πιστεύει ότι, επειδή δεν επιτρέπεται η δημόσια συζήτηση σχετικά με τις ευπάθειες στα φόρουμ υποστήριξης του WordPress.org, οι συντονιστές είναι ουσιαστικά "σαρωτικά πράγματα κάτω από το χαλί", πράγμα που οδηγεί σε περισσότερα ζητήματα ασφάλειας, επειδή δεν υπάρχει δημόσια γνώση του τι συμβαίνει ή εάν έχει επιλυθεί.

Αν θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερο δράμα, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα σχολίων στο WP Tavern, όπου οι δύο πλευρές το παλεύουν.

Χαρούμενα εργαλεία, για το μέλλον της εργασίας

Σε ελαφρύτερα νέα, η Automattic κυκλοφόρησε το Χαρούμενα εργαλεία pack, με στόχο να βοηθήσει τις κατανεμημένες ομάδες να διαχειριστούν την εργασία τους και να επικοινωνούν καλύτερα. Ενώ η αγορά εργαλείων παραγωγικότητας είναι αρκετά ανταγωνιστική, αυτό το πακέτο περιέχει τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η Automattic για να διατηρήσει την τεράστια ομάδα των 850 απομακρυσμένων υπαλλήλων ευτυχισμένων.

Το πρώτο προϊόν αυτού του έργου είναι το Happy Schedule, του οποίου σκοπός είναι να διασφαλίσει την αρμονία μεταξύ των ωρών εργασίας και της ζώνης ώρας κάθε ατόμου, μαζί με τη διαφάνεια του ποιος εργάζεται πότε. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους υπαλλήλους να ρυθμίσουν το δικό τους ευέλικτο πρόγραμμα, έτσι ώστε η εταιρεία να μπορεί να καλύψει με επιτυχία ένα 24ωρο παγκόσμιο χρονικό πλαίσιο υποστήριξης.

Αν θέλετε να βελτιώσετε τη ροή και την εσωτερική οργάνωση της απομακρυσμένης ομάδας σας, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα εργαλεία. Το Happy Schedule είναι μόνο το πρώτο, με περισσότερα να κυκλοφορούν σύντομα.

Automattic Happy Tools για κατανεμημένες ομάδες

Υπέροχα άρθρα από όλο τον Ιστό

Το WordCamp Asia προτείνεται για το 2020 στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης

Μετά το WordCamp Nordic, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα νέο περιφερειακό WordCamp. Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, η Μπανγκόκ είναι η προτεινόμενη πόλη υποδοχής για το WordCamp Asia το 2020. Τέλος πάντων, επιθυμείτε να επισκεφθείτε την Μπανγκόκ; Γιατί σίγουρα το κάνουμε.

SQL Injection στην προσθήκη διπλότυπου σελίδας WordPress

Το Duplicate-Page, ένα δημοφιλές πρόσθετο WordPress, μολύνθηκε με ένεση SQL που έβλαψε 800.000 ιστότοπους. Η ευπάθεια χαρακτηρίστηκε από τον Sucuri ως επικίνδυνο, με βαθμολογία DREAD 8,4. Οι προγραμματιστές διόρθωσαν το ζήτημα και θα πρέπει να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την προσθήκη.

Το GoDaddy αποκτά ThemeBeans, CoBlocks, Block Gallery και Block Unit Tests

Ακόμα περισσότερες εξαγορές για το GoDaddy! Αυτή τη φορά, κέρδισαν τα ηνία τουλάχιστον τεσσάρων νέων εμπορικών σημάτων Gutenberg τον ίδιο μήνα. Λόγος? Επέκταση των προϊόντων της εταιρείας Gutenberg.

WooCommerce 3.6 για προσθήκη προτάσεων Marketplace, παρά τα εξαιρετικά αρνητικά σχόλια από την Κοινότητα προγραμματιστών

Ακολουθώντας τη διαφήμιση που μοιάζει με προτάσεις από τα μεγάλα προγράμματα αναπαραγωγής plugin, το WooCommerce άρχισε να εμφανίζει στους χρήστες προτάσεις για επεκτάσεις. Περιλαμβάνουν δικά τους προϊόντα (που διαχειρίζεται η Automattic) και τρίτους προγραμματιστές. Αυτή η αλλαγή δεν έγινε δεκτή και στην κοινότητα, και η Automattic την μείωσε λίγο ως αποτέλεσμα των σχολίων.

Ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα WordPress στον κόσμο σημειώνει νέο ορόσημο

Τα θέματα του WordPress έχουν προχωρήσει πολύ από το 2003, ποια ιδέα είναι το πιο δημοφιλές θέμα; Χαλάμε την αγωνία. Είναι το Avada, από το ThemeFusion. Αυτό το θέμα έγινε επίσημα το πιο δημοφιλές θέμα premium ποτέ. Οι περισσότερες από μισό εκατομμύριο πωλήσεις στο Envato είναι η απόδειξη. συγχαρητήρια!

Πώς να λάβετε επιλεγμένα αποσπάσματα για τις αναρτήσεις ιστολογίου σας

Αγαπάμε τις συμβουλές SEO που μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε. Θέλετε να εμφανιστεί ως πρώτη επιλογή του Google στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης; Aka πιάστε τη λεγόμενη θέση μηδέν, όπου το περιεχόμενό σας επισημαίνεται σε ένα κουτί, ξεχωριστό από τα υπόλοιπα; Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να εμφανίσετε τα άρθρα σας εκεί.

Πώς υιοθετήσαμε με επιτυχία την εβδομάδα εργασίας 4 ημερών στο MailPoet

Δουλεύοντας μόνο 4 ημέρες την εβδομάδα, δεν είναι τόσο γλυκό; Και σύμφωνα με τα παιδιά στο MailPoet, αντί να μειώσει τα έσοδά τους, αυτή η αλλαγή έκανε το αντίθετο. Ενισχύει την παραγωγικότητα και την ευτυχία των εργαζομένων στην εργασία. Διαβάστε περισσότερα για αυτό σε αυτήν την ανάρτηση.

Μια ανάλυση 18.087 WordPress.org Plugins

Αυτή είναι σίγουρα μια εξαιρετική πηγή για να ελέγξετε πότε χρειάζεστε δεδομένα σχετικά με τις προσθήκες. Τα παιδιά στο ILoveWP κατέβαλαν αυτήν την καταπληκτική προσπάθεια να αναλύσουν πάνω από 18.000 προσθήκες και να μοιραστούν τα ευρήματά τους μαζί σας. Σελιδοδείκτη για μελλοντικές αναφορές, σίγουρα θα βοηθήσει.

Πώς να λάβετε περισσότερες κριτικές για τις προσθήκες WordPress

Οι άνθρωποι συνήθως δεν αφήνουν σχόλια εκτός και αν είναι πολύ δυσαρεστημένοι ή τρομερά ευχαριστημένοι με μια υπηρεσία. Δεν υπάρχει χώρος για το betweens, δεν έχουν χρόνο για αυτό. Αλλά μπορείτε να το ζητήσετε. Ή χρησιμοποιήστε άλλα κόλπα για τα οποία εγγυάται το Matteo Duo.

Δημιουργία 10.000 $ ανά μήνα από ένα επιχειρηματικό μοντέλο Freemium

Ποιο είναι το κλειδί για το σπάσιμο του πάγου σε μια ανταγωνιστική αγορά WordPress; Μία από τις λύσεις είναι να προσφέρει μια δωρεάν έκδοση του προϊόντος σας, σύμφωνα με τον Adrian Spiac από το TranslatePress. Αυτή η φόρμουλα λειτούργησε για την εταιρεία του, όπως το επιβεβαίωσε στο τελευταίο μας συνέντευξη μαζί του στο ιστολόγιο ThemeIsle.

Η Envato κυκλοφορεί την επίσημη προσθήκη WordPress

Γνωρίζετε το Envato Elements; Όλα αυτά τα στοιχεία είναι πλέον τυλιγμένα και συσκευασμένα στο πρώτο επίσημο plugin του Envato, το οποίο βρίσκεται σε beta από τον Αύγουστο. Η προσθήκη παρέχει 2.000 δωρεάν πρότυπα και πρόσβαση σε 670.000 στοκ φωτογραφίες για συνδρομητές του Envato Elements.

Το Laraberg, μια εφαρμογή Gutenberg για το Laravel, είναι τώρα στο Beta

Αν έχετε περάσει τον τελευταίο χρόνο δουλεύοντας για την κατασκευή του Gutenberg, τότε η ικανότητά σας στο CMS μόλις αυξήθηκε κατά ένα. Το Laraberg, τελικά, θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να ενσωματώσουν το πρόγραμμα επεξεργασίας Gutenberg απευθείας στις εφαρμογές του Laravel. Έρχεται με ένα απλό API και συνεργάζεται με το Laravel File Manager.

AMP Plugin for WordPress 1.1 Προσθέτει Πειραματική ενσωμάτωση PWA Plugin, Προ-κυκλοφορία του AMP Stories Editor Διαθέσιμο σε 1.2-alpha

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, η επίσημη προσθήκη AMP έλαβε μια αναβάθμιση. Συμβατότητα με την προσθήκη χαρακτηριστικών PWA, οι αλλαγές CSS για καλύτερη ενοποίηση θεμάτων είκοσι δεκαεννέα, μια επωνυμία της λειτουργίας Classic σε λειτουργία Reader και μια ανακοίνωση του AMP Stories Editor είναι μερικές από τις νέες δυνατότητες. Εάν δεν είστε σίγουροι για το AMP, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας.

Αυτό είναι για τον Μάιο του 2019. Οτιδήποτε χάσαμε?

Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο μάθημα συντριβής για την επιτάχυνση του ιστότοπού σας στο WordPress. Με μερικές απλές επιδιορθώσεις, μπορείτε να μειώσετε το χρόνο φόρτωσής σας ακόμη και κατά 50-80%:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map